|
|
#181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowe wizażanki - już nie tak obce cz. II
Hej
powiem wam że ja nigdy nie malowałam włosów przymierzałam sie kilka razy, ale zawsze mi szkoda mojego koloru... Co do odżywki do rzęs to używam z Lbiotici i nawet jestem zadowolona a i cena całkiem dobra ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
|
#182 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a jaki polecicie krem? (nie wiem jaka mam cere). Głownie chodzi mi na okres jesienno-zimowy. Na policzkach pojawiaja mi sie taki suche placki
, czolo chyba bardziej tluste... nie lubie mocno zapachowych.
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam taki oliwa z oliwek z berghofa chyba czy cos takiego. Dla mnie jest genialny
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
misio pozwolił mi pospać do 9
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I na watku tanie kosmetyki cos dziewczyny polecaly z kremow do 10zl ![]() Ja mam kolejny zly i placzliwy dzien. ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Testuje kallosa latte ![]() I jezeli mam zaczac kuracje kwasami to mysle kupic krem z filtrem ziaja med kosztuje niecale 20zl ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Albo zamowie krem naturalny z filtrem ze skarbow
|
|
|
|
|
|
#186 |
|
Wtajemniczenie
|
Mietowka jak masz cerę mieszana i chce ci się bawić to możesz na cześć twarzy nakładać jeden a na drugą część tą suchą inny jakiś tłusty.
|
|
|
|
|
#188 |
|
Wtajemniczenie
|
Lniany jest super, on działa jakoś tak że ujednolica koloryt. I od razu i na włosy i na twarz
|
|
|
|
|
#190 |
|
Wtajemniczenie
|
Raczej uniwersalny, nawilża, koi, odżywia, normalizuje. Czyli że skóra wolniej się przetłuszcza.
Edytowane przez semprebambino Czas edycji: 2014-12-05 o 12:00 |
|
|
|
|
#192 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem co to jest, ale one wszystkie są zimnotłoczone. Najzdrowiej to by było go pić, spożywać w czymś jakiejś sałatce. Nie jest taki okropny a od środka ponoć też działa na skórę.
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wszystkie. Te zdrowsze sa w szklanych butlach trzymane w lodowkach i w nazwie jest lniant budwingowy i po otwarciu data waznosci to 2 miesiace. A zwykly to w plastiku trzymany na polce. Ja taki mialam byl po terminie juz ale nic nie smierdzial wiec zuzylam do wlosow
![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Budwingowy dorwiesz w aptece i czasem w lodowce w spozywczym. |
|
|
|
|
#194 |
|
Zadomowienie
|
Czekoladowe_Serce Zrobiłaś już zakupy na skarby Syberii ? Znalazłam na all kobietę która przywozi z Kaliningradu rosyjskie kosmetyki
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zadomowienie
|
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4860833717
Napisała mi że narazie przywiozła tylko parę żeby zobaczyć czy się sprzedadzą. Jeśli tak to następnym razem więcej przywiezie |
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz porownam ceny ze skarbow i jej aukcjami
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Szkoda tylko ze malo ma rzeczy. ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Jeżeli będzie miała wiecej sztuk kosmetyków i nie wzrosną ceny w sklepach internetowym to się zastanowie ![]() Na razie zostane przy skarbach ewentualnie mazidełkach
|
|
|
|
|
#198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
U nas w ck sprzedają ale ubrania
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
U nas na rynku powstala hala i rozne rzeczy sprzedaja. To takie boxy i tam sprzedaja ciuchy, buty, kosmetyki nawet piekarnia jest a ruscy sprzedaja dalej na dworzu no u na dworzu polacy sprzedaja warzywa i jest parecstoisk z ciuchami
![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Jak sie zamawia ze skarbow kosmetyki to dostajesz punkty ktore sa przeliczane na pieniadze i mozesz zbierac kase i wybrac darmowy kosmetyk lub w obnizce cos
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja wiem. Cos czuje ze ja tam zrobie zakupy teraz przed swetami jeszcze a pozniej to w przyszlym roku na moje urodziny i tz ale pewnie tez za wieksza sume niz 50zl
![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- A najtansze kosmetyki kosztuja od 4zl wiec pasuje ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Odebralam kosmetyki
|
|
|
|
|
#204 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
wróciłam z zakupów
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#206 |
|
Wtajemniczenie
|
Perfumy dla tż, nafte dla taty i trochę słodyczy na jutro
![]() Aa zapomniałam jeszcze kosmetyczkę i rękawiczki ale to już dla siebie :d Edytowane przez semprebambino Czas edycji: 2014-12-05 o 19:29 |
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() mnie na te moje krostki na twarzy pomogła maść tormentile forte i aktualnie nie mam prawie żadnych. Zostało jeszcze troszkę na dekolcie, ale z nimi jakoś gorzej mi sobie poradzić. Mówicie, że te kwasy takie dobre? fajnie by było znaleźć coś co by mi oczyściło twarz dokładnie... moje rzęsy kiedyś miały gorszy czas i strasznie wypadały i smarowałam je na noc wazeliną z Ziaji i pomogło. jutro jadę do marketu kupić jakieś słodycze, żeby dołożyć Tż do prezentu
|
|
#208 |
|
Rozeznanie
|
a przyglądałyście się jakie Rossman robi zestawy na Święta? Wydają mi się całkiem korzystne ceny
|
|
|
|
|
#209 |
|
Wtajemniczenie
|
Przykuło coś twoją uwagę? Było coś do włosów?
wiem że od rodziców dostanę na Mikołaja kartę upominkową do rossmana właśnie, to muszę coś wybrać.
|
|
|
|
|
#210 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
zaraz Ci wrzucę link ![]() http://static.bizzone.pl/pliki/promo...1202/98326.pdf Edytowane przez bitterheart Czas edycji: 2014-12-05 o 22:47 |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

powiem wam że ja nigdy nie malowałam włosów
przymierzałam sie kilka razy, ale zawsze mi szkoda mojego koloru... 

, czolo chyba bardziej tluste... nie lubie mocno zapachowych.