|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015
MamaZuzi a Ty juz sZczepilas Madziunie?
|
#182 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak dzisiaj, wyniki wyszły dobre to pozwoliła. I chyba stąd ten płacz ah serducho pęka
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej wspolczuje... A jak samo szczepienie bardzo płakała podczas klucia?
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie ta wysypka? Moja ma na policzkach, myślę, że to od naszego proszku , bo w szpitalu było to samo. Terazz przecieram tym nadmanganianem i jest ok. W szpitalu przzecierali mi octaniseptem i też była poprawa
|
#185 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Kasieńko odnośnie Twojego pytania
rodziłam na szopena. pojechałam bo chciałam sprawdzić co za skurcze mnie łapią...ale od razu mnie przyjęli na oddział (godz 19sta) a ok godz 21.30 było cc. cieli mnie na "zimno" (na ktg zero skurczy) bo położna z lewatywą się pośpieszyła...a i ciął mnie Warchoł i jakas młoda blond lekarka (niezbyt sympatyczna )
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na Rota i 6w1 bede musiała wybrac 500 zł...
przeznaczamy na to kasę z ubezpieczenia i jeszcze trzeba bedzie dołożyć.
|
|
#188 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kasiulkaja tez musze skonsultowac seoja dawke euthyroxu ale dopiero za dwa tygodnie mam wizyte. My wrocilysmy Ze spacerku, a maz robi obiad ![]() Na razie stwierdzilam ze jeszcze ten tydzien jem w miare normalnie tzn rezygnuje tylko z nabialu a reszte jem. Moze jej przejdzie ta wysypka, a jak nie to od nastepnego poniedzialku dietka.
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Maciejka, brawa za wagę
![]() Vexi, cudny Jaś Paulina, jak dobrze, ze z wynikami jest wszystko w porządku Joasia, mam nadzieję, ze przejdzie szybko wysypka...moze jakis produkt zaszkodził, eh. Albo jak dziewczyny piszą, proszek. Ewa, tak, pogoda piekna ja też już chce na spacerki iść ![]() Kasiula, zdrówka dla córci |
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vexi Jasiu przecudowny Bo teraz już nie zrobi takich śpiących fot Wkurza się skubaniec mały
Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2015-03-10 o 16:14 |
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
chustujemy wiercipietke, jest goood. chusta jej służy a ja pierwsz raz i zawiazalam sama wiązanie kieszonka i... robie sobie inke a bąbel ze mna
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Olcia dziekuje i dziekuje za wczorajsze zyczenia imieninowe chociaz ja jestem Kaśka listopadowa
ale dziekuje
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tak to wiadomo jeszcze mnie boli i ciągnie i jeszcze mam problemy ze wsawaniem
|
|
#196 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() Aga oplułam się jak przeczytałam że życzyłaś psu śmierci Madziu mam nadzieje, że z małą co raz lepiej Agata dobrze że piszesz o tym żłobku.. powinnam się zainteresować...i to jak najszybciej..ale to się idzie do tego co się wybierze i tam mają jakąś listę?? ja w ogóle nie w temacie.. ja szczepię 5 w 1, pneumo jak najszybciej sie da ze wzgl na prace mojego tz..nie wiadomo co przynosi na sobie z pracy.. rota tez szczepieco do wózka..tz zstawił mi go dziś w garażu..spocona byłam już przy wyjściu z domu po ubieraniu jego i siebie.. zeszłam te 3 piętra..no i 4 do garażu.. musiałam z dzieciakiem na rękach otworzyć te drzwi garażowe(zamek przy samej ziemi).. mały do wózka.. zamykanie drzwi.. i powiem Wam że jak wyjechałam na dwór to już ledwo zipałam ![]() Zadzwonil Tż i pyta jak spacerek..i że mam fajnie.taka pogoda.. relaxik.. taaaa a ja zła warczę że chcę takie drzwi na pilota jak ma sąsiad obok albo mały będzie oglądał świat tylko z balkonu.. No i właśnie siedzę i szukam firmy co się tym zajmuje.. ciekawe czy nas teraz w ogóle na to stać..hmm |
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/show_item.php?item=5108025703 kolor borneo a maruda własnie sobie spi w niej na mojej piersi. inka tak. ZAwiera słód jęczmienny więc na laktację, podobnie jak karmi. poza tym, skoro nie można zwyklej kawy, to zostaje inka ![]() Ależ ta chusta to nieziemska rzecz. Moje cycki czują oddech małej i co? I nabieraja mleka!!!! I loveeee it! |
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja się pocieszam że jeszcze troszkę i będzie na tyle ciepło że przynajmniej odpadnie nam te całe ubieranie siebie i dzieciaczków
|
#199 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faceci nie rozumieją jak trzeba się nagimnastykować Powodzenia w szukaniu ![]() Cytat:
Kolor piękny A kawusia to tak raz dziennie? I ponawiam pytanie czy bez mleka?Cytat:
Już niedługo coraz bliżej |
|||
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Ivcia to Ty jestes gosciowa ja jeszcze w drugiej dobie szprycowalam sie przeciwbolowymi. Dopiero w 3 wzielam jeden paracetamol 500 zeby lepiej do samochodu isc
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie dziś przed spacerem: Myślę sobie... o ubiorę się elegancko pierwsza, bo jest ciepło, żeby dziecko się nie zapociło. Idę po dzieciaka, ubieram- czapka, cieplejsza bluziai nagle dochodzę do dołu śpiochów a tam co? G....o Surpise!No i co? Rozbieram siebie, rozbieram dzieciaka... wrzask nieziemski. I jeszcze pies mnie z tyłu, z podniety bo widzi, że się szykujemy na spacer, zaczyna posuwać. No żesz kur.... A nasrane tyle było, że hej ![]() Joasia. Inkę ja piję bez mleka, z mlekiem smakuje jak kakao no i mnie wtedy strasznie zamula. Moja T mi uparcie robi z mlekiem, bo ona nie rozumie, jak można czarną inkę pić. No można, ja nie lubię z mlekiem ![]() Ta inka to nawet 2 razy nie zaszkodzi. |
|
|
|
|
#202 |
|
Rozeznanie
|
joasia dzieki
![]() zielona jak wiazesz? na kieszonke? |
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wesoło masz kobito Za porady dziękuję
|
|
|
|
|
#204 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U nas ok.brak czasu,nocki piękne. Ja nadal walcze z gorączka ale juz lepiej niż było.no i często czuje przypływy szczęścia co po 10latach z depresja jest dla mnie pocieszające.oby tak było zawsze
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz na kieszonkę, ale najabardziej mi się podoba kangurek. Zasadniczo, dziś zawiązałam ją pierwszy raz sama, a kieszonka wydała mi się najłatwiejsza i rzeczywiście, minuta i gotowe
|
|
|
|
#206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#207 |
|
Wtajemniczenie
|
Padam na obolale i pelne mleka cycki!
Misia od 8 rano spala lacznie 1,5 godziny, a reszte czasu placz, kupa, sraka, placz,kupa, sraka i tak do teraz, w koncu mezowi udalo sie Ja uspic Jej jedzenie dzisiaj polegalo na ssaniu przez max 2 minuty. Jest chora, zasmarkana, zawalona, z kolka, glodna, zaplakana, a ja bez sil i mocy! Na 20 jedziemy do lekarza, juz sie boje... |
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój dziś buczy cały dzień. Mieliśmy giscia- Antkowa to dał taki popis. Ryczal 4 godz łącznie z całym spacerem... Teraz śpi przy suszarce a ja padam na cycki... ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Ja chyba tez powinnam zainteresować się chusta... Bo młody chętnie byłby na mnie cały czas...
|
|
|
#209 |
|
Rozeznanie
|
A u nas narazie chustowanie nie idzie.. Malý daje się związać tylko na spiaco...po czym budzi się wkurzony ze nic nie widzi..chyba mam zbyt energiczne i ciekawskie dziecko... Ale próbuje codziennie choć raz..choćby nie zapomnieć jak się wiąże
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde ja zanim kupie Musiałabym spróbować czy młody zaakceptuje chustę... Bo szkoda wywalić 160 zł :-/
Młody jadł 2h temu wiec pewnie zaraz się obudzi :-(
Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2015-03-10 o 18:01 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

Rumianek nie pomaga krochmal tez. Moze kryształki nadmanganianu... Jak nie to nie wiem już co robic

rodziłam na szopena. pojechałam bo chciałam sprawdzić co za skurcze mnie łapią...ale od razu mnie przyjęli na oddział (godz 19sta) a ok godz 21.30 było cc. cieli mnie na "zimno" (na ktg zero skurczy) bo położna z lewatywą się pośpieszyła...a i ciął mnie Warchoł i jakas młoda blond lekarka (niezbyt sympatyczna
)

Bo teraz już nie zrobi takich śpiących fot 

a tak to wiadomo jeszcze mnie boli i ciągnie i jeszcze mam problemy ze wsawaniem 
Kolor piękny 

aaaa odnosnie przybierani na kp.. dzieci karmione piersia przybieraja skokowo.. raz moga przybrac sporo a innym razem niewiele przez ten sama czas... to nie tak jak na mm.. a lekarze maja siatkk z przybieraniem na mm i bez sensu wprowadzaja zamet matkom do glowy.. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)