|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Cytat:
![]() Ja tez odebrałam Maję z przedszkola, pojechałam do CH kupilam jej jeszcze firaneczki nowe, prześcieradełko, dodatki do pokoju z koniami Poszalałyśmy trochę na lodach i rurkach z kremem mniaaaam
|
|
#182 |
|
Przyczajenie
|
hehe a jednak wiem jak wstawiać zdjęcia
![]() tez myślalam o uzywanym wózku a potem kupić jakas fajna spacerówe ale dla mojej pezyszłej tesciowej to pierwszy wnuk i nie chce slyszec, sama chce zakupic wózek a ze dala nam mozliwosc wyboru wózka to nie marudzimy
|
|
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrówka ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
super
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No my dla Dzidzia mamy osobną skarbonkę, gdzie odkładamy co miesiąc pewną sumkę ale cieszę się, że teraz zaoszczędzimy na wózku, bo dzięki temu nie będę sobie i Małemu żałowała i kupię wszystko to na co miałam ochotę, ale powstrzymywała mnie cena, np ten koc minky
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#187 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z hipp dobre rzeczy mają ja właśnie chcę kupić z sensitiv ale też 2 3 rzeczy oliwke krem do pupci i krem na wiatr u nas bardzo wieje .. do kąpieli będzie dzidzi używać od mojego synka tez sensitiv bez perfum i z olejkami Cytat:
Haha tez bym zjadła z kremem rurkę mniam . No szaleje póki mam tą kasę i musze kupić co trzeba a potem dopiero w czerwcu jakoś dokupie resztę Cytat:
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
|
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
No i jestem po wizycie
![]() Ale oczywiście dupka górą i nadal nie wiemy co będziemy mieć wiem tylko tyle że waży 560g i wszystko jest wporzadku i nadal jestem 1 kg na minusie tylko musze brać tabletki z buraka bo hemoglobina spadła... I nastepna wizyta 13. 05
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Zabrzmialo jak reklama z McDonald'a
![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
ciekawe ile nasz szkrab teraz waży... wizytę mam 22-go więc już niedługo. Szkoda że nie pokazał dzidziuś co ma między nóżkami... W maju myślę, że już na bank się dowiecie
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
Roxana to teraz masz dwoje dzieci do obrobienia jak chlop chory to wiadomo co sie dzieje
ja dzis dostalam powera ze wysprzatalam całe mieszkanie i bylam z siebie taka dumna za to teraz zaniemoglam i bede chyba tak lezec dopóki nie przyjdzie pora na spanie
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejny Uparciuszek rozumiem Wasze rozczarowanie, ale najważniejsze jest to, że Dzidzia prawidłowo się rozwija
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wklejam moje łupy bo już je dorwałam
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie cuda
|
#194 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i jaka już duża.. A to ci łobuziak, dupką się wypiął i nie pokaże.. Mam nadzieję że mój znowu jutro tego nie powtórzy bo oszaleje chyba ![]() Jess, Patka wow jakie zdobycze ja też już chce w końcu coś kupić nooo Edytowane przez Isabelle_26 Czas edycji: 2015-04-15 o 19:56 |
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
ale śliczności
![]() Też Hippa będziemy kupowali. TZ mama ma nam też z Niemiec przywieźć.
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
I niektóre nawet dziewczynce ubiorę
![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
Moja siostra używa i sobie chwali, więc też spróbujemy, a zapach mmm obłęd
|
|
#197 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mówił ze ładny nam dziecko numer wywinęło na prima aprilis Co do szmateksu to powiem Wam ze ja nie umiem po nich chodzic i grzebac! Jedni maja dar, ze wchodzą od razu coś widza, to cos okazuje sie za☠☠☠iste i kupuja za darmoszke a ja jak wejde zobacze tone tych ciuchów i liczne grono upoconych kobiet to uciekam bo i tak nigdy nic nie wyszperam.Te dwie pary jeansów załatwiła mi moja klientka która przychodzi do mnie na makijaże. Bo otworzyła szmateks i mi je odłożyła Ale co do spodni ciazowych, moja szwagierka kupowała w C&A przez internet i bardzo zadowolona Cytat:
O prosze.... Kolejny uparciuch!! Ale najwazniejsze ze wszystko ok Witam Mamuski w 22 tyg Czy ja się żaliłam że mi sie dziecko nie rusza? Dziś zostałam tak skopana ze szok, a rano cały brzuch mi falował no isny koncert życzen Poza tym dziś mam jakas faze na ser biały Sniadanie: ser biały + pomidor + prażony słonecznik Obiad: pierogi z białym serem Kolacja: Pasta z serem białym +makrela+ ogórek kiszony i cebulka W międzyczasie zrobiłam rogaliki drożdżowe nie zgadniecie z czym!!!!??? z SEREM BIAŁYM
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja się pochwalę ostatnimi zakupami ... a co
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak cały dom tym zapachem przesiąka
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra co za dzień.. Mam dość. Czekam na tż, jem fast food i idę spać bo wysiadam
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
No cudowne ubranka
Cytat:
![]() a moje wczorajsze, wszystko 68 i hm śpiochy 56
|
|
|
|
|
#202 |
|
Zadomowienie
|
i juz polowa kwietnia za nami..
jeszcze tylko 3 miesiace i bedziemy czekac na sygnaly nadchodzacego porodu,czy to już ..![]() patka,majka ,jess super ciuszki,jess tez mam kosmetyki z hippa ale kupione w polskim rossmanie ![]() roxana Ty masz chorego meza a moj wyrabia ostatnio 150%normy jak nigdy,chyba go rosnacy brzuszek motywuje ,albo brak sexu i ciagle mnie wola czy dobrze panele polozone co 5min..troche dzis pochodzilam po CH ale nic nie kupilam,za to pod wieczor poprasowalam ponad 1,5godz i padam,obym byla jeszcze w formie, bo tzreba posprzatac po remoncie i poukladac rzeczy to juz bedzie dobrze..TZ niby pomzoe ale jak kobieta zrobi to wiadomo gdzie co jest..
|
#203 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ojoj piękności ..😍 jakie rzeczy do dzieci są urocze nic tylko patrzeć Cytat:
Ale u ciebie dobroci noo to miła klientka 😊 Tez śliczne czy wy też tak macie ze wyjmujecie ciuszki i oglądacie hihi ? Noo juz się doczekać nie mogę u mnie będzie mlekiem i bobasem pachnieć 😄
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo szybko leci ten czas ![]() Cytat:
dzisiaj to robiłam ale chciałam sobie pozapisywać co ile mam, w jakich rozmiarach itp. Jeszcze zostały mi ubranka od siostry do przejrzenia
|
||
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Lulla co sie dzieje ?!
![]() dd1dd mam taka sama bluzę dla Julci jak Ty na pierwszym zdjęciu ze smyka z uszkami ![]() Tak generalnie to nie przesadzacie z tymi zakupami ?! jess, patka, sugar, majka no i dd1dd cos czuje, ze jestem mega w tyle za Wami z zakupami i wyprawka no i ... Wy sie chwalicie to i ja sie pochwale... (Czy na 100% bedzie czym to sie okaze jak przesyłka przyjdzie) ale to zamówiłam na stronie nexta asienka no nie wierze ale najważniejsze, ze malenstwo zdrowe Aha... Zapomniałabym, dostałam dzisiaj telefon od babci, która z Austrii wróciła... I mi dzwoni, ze mam przyjechac bo przywiozła mi 5 paczek SZPARAGÓW !!!! !!!!! ImageUploadedByWizaz Forum1429123742.219154.jpg
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-04-15 o 20:50 |
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie tam...nie przesadzam wcale, cały czas czuję niedosyt
|
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ciuszkow no ja mam dużo posortowalam ostatnio rozmiarami i większość mam 50 56 tych 62 mniej
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
Witam się wieczorem, dzisiaj byłam ns warsztatach dla kobiet w ciąży Bezpieczny Maluch, bardzo fajnie poprowadzone zajęcia o karmieniu piersią, fotelikach samochodowych dla dzieci i pierwszej pomocy dla dzieci i kobiet w ciąży. Jak bedziecie miały okazję uczestniczyć w nich w swoim mieście to polecam. Rozdawane sa też jakieś gadżety i próbki kosmetyków
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Roxi miałam dzień na wysokich obrotach. Ale już leżę w łóżku i czekam aż mi tż owocowej herbatki przyniesie.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

) ale mój TŻ ma dzis wolne i do tego rozlozylo go ... Wiec jednym słowem katastrofa 

wiem tylko tyle że waży 560g i wszystko jest wporzadku
ciekawe ile nasz szkrab teraz waży... wizytę mam 22-go więc już niedługo.
rozumiem Wasze rozczarowanie, ale najważniejsze jest to, że Dzidzia prawidłowo się rozwija

bardzo szybko leci ten czas
dzisiaj to robiłam