|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Cytat:
![]() najwyżej odeślesz ![]() Ja z ubranek nic nie kupuję, bo nie wiem co dostanę I nie wiem gdzie ja to wszystko pomieszczę Bo znając życie nie wiele odrzucę, bo zaówno siostra jak i kuzynka maja przecudne ubranka (jedna z USA, a druga z Niemiec )Tak w ogóle zastanawiamy się co z wózkiem... Bo ta kuzynka ma prawie nowy wózek i chce nam go dać, bo nie planuje więcej dzieci... Z tym, ze średnio mi się podoba, bo jest taki strasznie masywny... z drugiej strony zastanawiamy sie jeszcze, bo na zimowe spacery byłby w sam raz (bo ma solidne, duże koła)... No i nie wiem czy go od niej nie weźniemy, żeby mieć na jesień i zimę (za symboliczną kasę, bo prawdę mówiąc ona nie chce nic) a na wiosnę nie kupimy jakiejś dobrej spacerówki... Bo prawda jest taka, że za przeciętny wózek 3w1 dam tyle ile za porządną spacerówkę... Tylko czy prawie rocznemu dziecku będzie wygodnie w spacerówce np tego typu: http://allegro.pl/x-lander-x-pulse-2...268316561.html http://allegro.pl/wozek-spacerowy-x-...815703319.html http://allegro.pl/wozek-spacerowy-x-...808931945.html Jakie Wy macie doświadczenia? Od którego miesiąca przestałyście używać gondolę?
|
|
#152 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kuriera nie ma i zaczynam sie naprawde wkurzac... ![]() Cytat:
Zazdroszcze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Sugar, asienka boskie zakupy
2+2 Edytowane przez Nicole`_ Czas edycji: 2015-04-15 o 13:13 |
|||||
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawde mówiąc junior w gondoli jeździł 5 miesiecy, potem juz nie chciał... Wiec sadze ze teraz tez około stycznia sie bedziemy przenosić na spacerówkę. X-lander x-move to był jeden z wózków, który braliśmy pod uwage i nawet dd1dd o ile sie nie mylę go bedzie brała Wiec spokojnie, na pewno bedzie wygodnie ![]() Tylko nie wiem czy az do wiosny wytrzyma Ci maluszek w gondoli... Po prostu z niej moze szybko wyrosnąć
|
|
#154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem trzeci dzień i jest super ![]() Cytat:
Asienka gratuluje Pogodę naprawdę mieliście super mms_22 moja kumpela ma x-landera x-move i jeździ z synkiem w spacerówce gdzieś od 6-7 miesiąca i jest bardzo zadowolona
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#156 |
|
Zadomowienie
|
Heh wy tu tak o zamawianiu ciuszkow i ja sobie poogladalam troche na necie wyprzedaze ;-) i chyba ktorys dzien poswiece na poszukiwania i kupie juz pieluchy, posciel, moze jakies ubranka tzn jakis komplecik zeby byl na wyjscie np do lekarza. Bo widzialam sa fajne wyprzedaze w e-sklepach tych dzieciecych. Wiec chyba sie skusze ;-)
---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Dzis sobie odpuszcze bo zaraz do pracy trzeba sie zbierac... A dzis jakos zimno :-( mala szaleje sobie po brzuszku a ja po porannych pracach lenia zlapalam ;-) |
|
|
|
#157 |
|
Wtajemniczenie
|
dd1dd i Nicole no trochę tych ciuchów się uzbieralo..szalałam z Boryskiem w ciązy po lumpkach
no ale w H&M ostatnio pokupowałam ale dla starszego synka i jedne komplecik dla Tymka![]() mms młody w gondoli jeździł aż 4,5 miesiąca ale mi było przykro,że tak szybko przeszedł pamietam
|
#158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Wstałam dzisiaj przed 6 i nie poszłam na drzemke, bo musiałam jechać po mame na autobus. Przywiozła mi piękne ciuszki z hm i kosmetyki dla maleństwa z Hippa normalnie byłam w raju, zrobię wam potem fotki bo na razie jestem jeszcze u mamy Pojechaliśmy na obiad i dostalam przeterminowana nestea :/ masakra, troche sie napilam i dopiero sie zorientowalam. ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Na aplikacki nie widze waszych lupow, wroce to obadam na laptopie :-D
|
#160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#163 | |||
|
Raczkowanie
|
Cześć wam
![]() Witam się w 5 części, nadrobiłam was w końcu uff Niedługo idę spacerkiem po młodą do szkoły, dzisiaj chciała wracać pierwszy raz sama do domu ale umówiłyśmy się w połowie drogi.. Ta część od szkoły jest bezpieczna bo z dala od ruchliwych ulic, ale druga to już inna bajka ![]() Wczoraj w końcu byłam u fryzjera i wyglądam jak człowiek, bez odrostu końcówki podcięte i od razu lepiej.. Moja młoda też była i ma nowy fryz, ale do końca zadowolona nie była bo chciała mieć jeszcze krótsze włosy heheJutro nie dość że wizyta u gin to później zebranie w szkole.. Jeju jak mi się na nie iść nie chce... a wypadałoby bo będzie gadka o wycieczce klasowej.... Cytat:
Gratuluje potwierdzonej córeczki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale ja mam sam etat, przy działalności bardziej kontrolują jednak...Asienka, Sugar śliczne ubranka ![]() Patka witaj u nas Tak mnie głowa rozbolała teraz, że bez apapu się nie obejdzie na obiad pomysłów brak..
Edytowane przez Isabelle_26 Czas edycji: 2015-04-15 o 14:28 |
|||
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze jakaś jedna by się przydała chyba będzie od Dolly jest -15% jakby któraś chciała coś zamówić ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#165 |
|
Rozeznanie
|
Asienka - gratulacje
Dziewczyny super zakupy Sama muszę się zabrać za ogarnięcie tego co mam i co mi jeszcze brakuje. No ale to dopiero po czwartku![]() Co myślicie na temat kocyków z bambusa i minky? Czy lepiej kupić takie z bawełny i minky? A jaki kocyk polecacie na lato? Może sam bambusowy? Przeglądam allegro i natknęłam się właśnie na takie kocyki
|
|
#166 |
|
Rozeznanie
|
My juz po drzemce i obiadku
Czekamy teraz na TŻeta , o 17 bedzie w domu ..Mam taaakiego lenia i taaaki humor do . Jakas deprecha mnie łapię czy co Chyba czas jechac do Rabki zmienić otoczenie choćby na parę dni ..
|
#167 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po śmierci odpocznę Cytat:
Cytat:
Cytat:
Minky na lato zdecydowanie za ciepły Co do bambusa to nie wiem, nie używałam, ale ręczniki bambusowe baaardzo polecała mi koleżanka - tylko drogie są ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
Hej laseczki, ja juz po pracy ;-) dzis jakos wczesniej wrocilam ;-) a teraz do wieczora sama bo moj nieszczesnik znow wroci jak juz sie zciemni... U mnie na kolacje nalesniki z dzemem z zolciotkich sliwek
![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- A wozek my tez mamy zamiar kupic uzywany 3w1 a na wiosne cos najwyzej sie dokupi. Zwlaszcza ze nie bede go trzymala w domu tylko na klatce w bloku :-P |
|
|
|
#170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
My wróciliśmy z miasta byliśmy u logopedy potem ba lodach ja oczywiście musiałam do kik zajzec kupiłam sobie sukienkę uwaga na dziale dziecięcym młodzieżowy i pasuje u nam luz jeszcze ..😂 no i 2 kocyki dla małej .. dla marcelka spodnie bo juz potargal jedne .. 😊 W tym miesiącu wózka nie kupię wysłałam mężowi trochę kasy bo ciężko miesiąc za resztę kasy kupię juz wanienke kołyske i może przewijak jsk starczy . Ogólnie dużo już mam. I dla siebie do szpitala tez mam także jakby co torba spakowana.
|
|
#171 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze widze ze ten miesiac to nie tylko u nas kruchy... :-/ ale trzeba dac rade, dobrze ze zaczelysmy wczesniej wyprawke szykowac ;-) ale miejmy nadzieje ze z miesiaca na miesiac bedzie coraz lepiej
a jak nie to zasiegnac bedzie trzeba po zaskorniaczki, ale ciezko cos odlozyc wiec lepiej nie ruszac juz z przyslowiowej kupki... Chybaze naprawde juz nie bedzie wyjscia...
|
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
My przez ostatnie miesiace odlozylismy tez troche z tego co maz zarobil w Niemczech, ale szkoda ruszac tego bo ciulamy pomalu na jakies mieszkanie lub chociaz dzialke zeby w razie czegos miec wklad wlasny... A to co zarabia w PL to idzie na biezaco, ale od wyplaty do wyplaty jak narazie starcza z zakupami dla malej ;-) kazdy grosz sie przyda
czasem wrecz zbawienny ;-) my czekamy na zwrot podatku, chcemy go w calosci przeznaczyc na cos dla malej zeby dokupic to czego jeszcze brakuje ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Bo ja zarobie w mies jakies 300 na czysto wiec szalu nie ma jak to na zleceniu... Ale zawsze jednak cos
|
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#175 |
|
Przyczajenie
|
cześć mamusie!
jej jej nadążyć za Wami jest ciężko ja dziś od rana zabiegana, rano badania, potem prosto na oglądanie mieszkań ale musze się pochwalić, że bez problemu znaleźliśmy super mieszkanko, po remoncie prosto do wprowadzenia także jeden problem z głowy, mogę szykować pokoik ) ja jestem na L4 już tydzień co za piękny czas :P zwłaszcza to ze moge sie wyspac nie musze wstawac o 4,30 i sie stresować czy dzis zrobie plan czy nie też miałam zapytać Was o rostępy, bo niektórzywłaśnie mówią ze jak na poczatku nie ma to później wychodzą aż nadto a ja jeszcze nie mam no oprócz biustu ale ten z D urosł mi do G także nie dziwie sie rozstępom ![]() siostry też wysłaly mi dziś paczke słodziutkich ubranek ale niestety nie wiem jak dodac tu zdjecia wiec wam nie pokaże :/ hmm a co do wózków czy któraś z Was miała graco symbio albo roan teo? zastanawiam sie nad tymi wózkami ale opinie są różne... |
|
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ze tak szybko mieszkanie znalezliscie ..😊
|
|
#177 |
|
Przyczajenie
|
tzn my zamieniamy mieszkanie na większe, mieszkanie jest służbowe więc musielismy wybrac z dostępnych obecnie wiec nie było problemu na które sie zdecydować
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Super rzeczy, te "kubusiowe" słodkie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
np coś takiego mi kupiła kremik i do pupci i na ciało https://www.meindm.at/baby-eltern/sh...0003107.action szampon i żel do mycia w jednym https://www.meindm.at/baby-eltern/sh...0018777.action krem ochronny https://www.meindm.at/suche/index.ht...400&fcat=20700 A zresztą wkleję Ci link do sklepu i sobie poprzeglądaj https://www.meindm.at/suche/index.ht...400&fcat=20700 Cytat:
Cytat:
Zresztą sama tak zrobiłam
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak już ogarniesz, pozałatwiasz, poplanujesz to jaka radość cię czeka na sam koniec będzie cudnie
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Mało mnie dzisiaj (zreszta w ogole jakas cisza tu na wątku
) ale mój TŻ ma dzis wolne i do tego rozlozylo go ... Wiec jednym słowem katastrofa
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

I nie wiem gdzie ja to wszystko pomieszczę 

Pogodę naprawdę mieliście super 

no ale akurat wyszedł po nas ksiądz podszedl do nas i sie śmiał ze stres zostawić za drzwiami 

chyba będzie od Dolly
Chyba czas jechac do Rabki zmienić otoczenie choćby na parę dni ..
) ale mój TŻ ma dzis wolne i do tego rozlozylo go ... Wiec jednym słowem katastrofa