|
|
#181 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: AMA Monika Ross
opowie pani jeszcze raz co się stało z beatą?
beata miała długi i uciekła? dokąd? jak ją znaleźli? rotlf |
|
|
|
|
#182 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#183 | |
|
O RLY?
|
Cytat:
przykro mi, ze lamie Pani serce ale takie jest zycie.
|
|
|
|
#184 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=52293050 Dopowiem tylko, że Ela spotkała ja przypadkowo na niemieckim dworcu kiedy była na kongresie farmaceutów i to był trop. Ona jej już jednak nie pamiętała. Tak To przez długi i rozkład pożycia z Jackiem, a także pracoholizm rozwinął się w inne schorzenia psychiczne Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-08-03 o 22:31 |
|
|
|
|
|
#185 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#186 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#187 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#188 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja przez 4 lata urlopu wychowawczego pędziłam z wózkiem, najpierw głębokim, później z płytkim a później z głębokim i drugim dzieckiem za rękę, żeby zdążyć dowiedzieć się co u Was słychać a Pani tak się do mnie odzywa??? To były moje chwile wytchnienia z 15 kawą i wtedy dzieci jadły deserek, przy "Klanie"! Z sentymentem wspominam te czasy Moje córki teraz już w wieku szkolnym i starszak w przedszkolu na "Klanie" wychowane! Uwielbiają Bożenkę, której sobowtór tańczy w "Tańcu z gwiazdami" a Darek w "Jaka to melodia"! Proszę się grzeczniej odnosić do swoich fanów |
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) , która miała wielką szparę między zębami. Podobnie jak niejaka Katarzyna W.c swoją córką Madzią, rzucił ją o próg w drzwiach i biedna studentka zmarła... Nie pamiętam jak Rafalski się z tego wyplątał? To było bardzo dawno temu: sama byłam wtedy w wieku moich córek
|
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To prawda. Nawet nie tyle koleżankę, co nawet sam był w nią w związku. Jak się wyplątał. Cóż. "to był wypadek" ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Kochani! Wracam do mojego Feliego! Zachęcam do dalszego zadawania pytań, wykorzystajmy ten tydzień jak najlepiej! Na dobranoc, moj Feli! http://m.youtube.com/watch?v=GsgYcWNgTIQ http://m.youtube.com/watch?v=mGsImLUMUFg Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-08-03 o 23:13 |
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
Pani Moniko, proszę opowiedzieć historię, jak ś.p. Ryszard uratował jakąś dziewczynę z ehmm burdelu. Jak to wszytko wyglądało, kim była dla niego ta dziewczyna, co nim kierowało?
|
|
|
|
|
#195 |
|
kobieta za ladą
|
jezu ja już praktycznie wszystko wiem!!!!!!!!!!!
życie stalo się proste takie...
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Michał musie mieć prostą drogę do układania sobie życia z właściwą żoną Zytą i ich synkiem.
|
|
|
|
|
|
#197 |
|
Konto usunięte
|
michał
ojciec 4 dzieci z trzema kobietami a 4 bo dwójka z nich to bliźniacy |
|
|
|
|
#198 | |
|
O RLY?
|
Cytat:
otoz jak wiadomo kuzynka Bozenka jest zwiazana z srodowiskiem tancerskim. pewnego dnia zostala poproszona przez pewnego mezczyzne, wlasciciela klubu o nauczenie jakis prostych ukladow tanecznych dziewczyn, ktore tam pracowaly. oczywiscie klub byl porzadny, zadne bezecenstwa sie tam nie odbywaly - kuzynka Bozenka absolutnie nie wzielaby w tym udzialu. pewnego dnia jedna z klubowych dziewczyn, a zarazem kolezanka Bozenki zaginela. oczywiscie rodzina wlaczyla sie w poszukiwania. okazalo sie, ze Nina (kolezanka) jest przetrzywana sila w burdelu a niedlugo ma zostac wywieziona za granice! Wujek Rysio postanawia ja odbic. udal sie do tego ekhm... przybytku rozpusty podajac sie za klienta. gdy zostaje zaprowadzony do dziewczyny probowal wezwac policje, lecz komorka odmowila wspolpracy. w zwiazku z czym wujaszek postanowil wziac sprawy we wlasne rece (w koncu nie od dzisiaj wiadomo, ze to polski terminator king bruce lee karate mistrz) - pobil i postrzelil ochroniarza i uratowal dziewczyne. mam dla panstwa rowniez eksluzywny material z akcji wykonany przez paparazzo z pudelka http://patrz.pl/filmy/rysio-lubicz-f...torska-w-aucie ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- pozdrawiam serdecznie wierna fanke!
|
|
|
|
#199 |
|
Konto usunięte
|
Matko świnta. Ale wątek. Nie mam pytań, czytam
|
|
|
|
|
#200 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
Pani Moniko co słychać u taty Zyty, który był pułkownikiem (generałem?) i czy nadal uważa że związek córki to mezalians?
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Pułkownikiem
|
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Pani Moniko, musze przyznac, że mimo upływu lat i alkoholizmu (na szczęćście byłego) wygląda Pani kwitnąco. Jaki jest sekret Pani urody?
Mam też pytanie związane z tematem: Co się dzieje z Pani przyjaciółką, bodajże Gabrielą, z która niegdyś łaczyły Pania modowe interesy? Pozdrawiam serdecznie! |
|
|
|
|
#205 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
Pozdrawiam chłodno, bo dzień taki gorący. |
|
|
|
|
|
#206 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bardzo dziękuję, sekret mojej urody to kosmetyki marki Face Cream, niegdyś produkowane przez naszą Beatkę. Pozdrawiam! ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
Pozdrawiam również bardzo serdecznie! |
||
|
|
|
|
#207 |
|
Kawaii strona mocy
|
Bardzo dziękuję za odpowiedź, takie ciepło i mądrość życiowa od Pani bije, Daniel jest wielkim szczęśliwcem, że ma taką matkę, jeszcze wróci jak syn marnotrawny.
Edytowane przez Maguda_ Czas edycji: 2015-08-04 o 16:12 |
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam pozostaje ukochany, sen i wino (Pani Moniko, czy z racji przeszłości nie powinna Pani unikac tego ostatniego?) |
|
|
|
|
|
#209 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Jo tam powinnam, nie powinnam, jedna lampka to właśnie dla zdrowia. |
||
|
|
|
|
#210 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No jestem bardzo ciekawa Moniko, bardzo, czego tu się od Ciebie dowiem. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.

) , która miała wielką szparę między zębami. Podobnie jak niejaka Katarzyna W.c swoją córką Madzią, rzucił ją o próg w drzwiach i biedna studentka zmarła... Nie pamiętam jak Rafalski się z tego wyplątał?