![]() |
#181 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52426201]Nie no wyjdę z siebie i stanę obok dziewczyny. Jak Boga kocham jeszcze trochę i tak się stanie... Mąż wrócił z budowy, bo robił tam grilla ze szwagrem, który postanowił tam spać w namiocie. I co zrobił mój mąż? Obudził mnie ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() Współczuję Ci, tak jakby robił Ci dzisiaj na złość ![]() Cytat:
A u mnie dzisiaj powodz z cyckow była, od rana miałam same plamy na koszulce do spania, tetaz zdjelam biustonosz i aż sztywny w środku, chyba te wkladki kupie sobie wcześniej ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Adka juz Ci zazdroszczę jutrzejszych lowow ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
Zastanawiam się czy to ok, że mi nic nie cieknie, ale z drugiej strony coś tam białego widzę na sutkach jak dotykam ich i to już od jakiegoś 16 tygodnia...
Jak będzie Wam bardzo leciało to mleko to dajcie znać lekarzowi, gdzieś czytałam ostatnio, że to oznacza jakieś hormonalne zaburzenia i może wywołać przedwczesny poród czy coś... U którychś mamusiek jakaś dziewczyna pisała o tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja juz Ci wysłałam ![]()
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Czubasek piękne ciuszki, a brzuszek jaki okraglutki, jak piłeczka
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Acapella u mnie tez sucho, ani kropelki i jakos sie nad tym nie zastanawiałam
Bardziej mnie martwi ze moje dziecię nie daje coraz to wyraźniejszych kopniaków
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
Fionka - Dzięki za zaprzyjaźnienie :P
No moje też nie kopie wcale mocniej... I widać, że kopie to bardzo rzadko, parę razy tylko widziałam odkształcenie. Ale rośnie, bo widzę ![]() Sylwuska- samo mleko nie, ale niby jest oznaką, że jest za mało jakiegoś hormonu podtrzymującego ciążę. Nie jestem jednak ekspertem, gdzieś to wyczytałam, lepiej zapytaj swojego lekarza ![]() ![]() Edytowane przez acapella Czas edycji: 2015-08-15 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Fionka dzisiaj mam podobnie, pół dnia się zamartwialam, bo jak wczoraj Mała hulala, ze aż miło, no i wieczorem miałam te akcje, że tak brzuch mnie ciągnął i bolał, to dzisiaj prZez większość dnia praktycznie zero odzewu, no to u mnie przed oczami juz obraz, ze się dusi pepowina w brzuchu i nie rusza się, chyba zwariowalam
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Na pewno jest ok. Tak samo z siara. Jednym leci innym nie.
Mi bardziej chodzi o to, że myślałam ze ruchy będą bardziej wyraźne a tymczasem od 2 tygodni jest tak samo
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze jest na to czas, myślę, że są wyrazniejsze jak dziecko ma co raz mniej miejsca ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
Ja też myślałam, że to normalne, że jednym leci a innym nie, ale natknęłam się na tą informację to alarmuję, żeby zainteresowane mogły sprawdzić :P
I też myślałam, że ruchy będą lepiej odczuwalne, bo rośnie i ma więcej siły i może mocniej kopnąć ![]() ![]() ![]() W ogóle ostatnio mi się śniło, że się Gniewko tak ulożył, że było widać jego twarz przez brzuch i do TŻta dzwoniłam głupia zamiast zdjęcia robić... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Konto usunięte
|
Sylwuska pępowiną to się pewnie jeszcze nie raz i nie dwa okręci - teraz ma dużo miejsca, buja się wte i wewte to i się owija pępowiną. To jest niebezpieczne później, kiedy dziecku jest ciasno i jak się owinie to nie ma jak się odkręcić.
Co do siary nie pomogę, nie widziałam, nie mam. A wydzielina z piersi może świadczyć o zaburzeniach związanych z wydzielaniem prolaktyny. Nie wiem tylko czy na plus czy na minus. I nie wiem czy w ciąży też, bo w końcu to naturalne, że piersi w tym czasie zaczynają produkować mleko. Zaczynam ziewać, idę się położyć... Super, prawie 3 godziny czuwania w środku nocy ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do smarowania to ja zwykle przypominam sobie o oliwce jak mnie zaczyna skóra na brzuchu ciągnąc, wtedy nerwowo oglądam się czy nic nie wyskoczyło nowego i lecę po smarowidło ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52426945]Sylwuska pępowiną to się pewnie jeszcze nie raz i nie dwa okręci - teraz ma dużo miejsca, buja się wte i wewte to i się owija pępowiną. To jest niebezpieczne później, kiedy dziecku jest ciasno i jak się owinie to nie ma jak się odkręcić. Co do siary nie pomogę, nie widziałam, nie mam. A wydzielina z piersi może świadczyć o zaburzeniach związanych z wydzielaniem prolaktyny. Nie wiem tylko czy na plus czy na minus. I nie wiem czy w ciąży też, bo w końcu to naturalne, że piersi w tym czasie zaczynają produkować mleko. Zaczynam ziewać, idę się położyć... Super, prawie 3 godziny czuwania w środku nocy ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() No właśnie mi też się to wydało naturalne, dlatego nawet nie przypuszczałam, że to,może być objaw czegoś niedobrego... Dobranoc ;* Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny.. tak sobie myślę..
Nie chcę inwestować w jakieś extra meble i łóżeczka do salonu - dziecko na noc będzie spało na górze z nami w sypialni.. ale w dzień miałam plan w salonie.. i nie wiem czy trzymać wózek w pokoju czy zainwestować w coś takiego i trzymać na sofie... co myślicie?
#196 |
Rozeznanie
|
Znów spać nie mogę..... Wrrrr
Odespac też później nie mam jak i zła jestem. Od września idę na zwolnienie to może jak mały pójdzie do przedszkola to będę mogła jakoś spać rano. Jak nie problem z zaśnięciem to z nocną pobudka |
![]() ![]() |
![]() |
#197 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Noni czuje, ze skora jest nawilżona. Cytat:
![]() Hej ![]() Ja dziś wczesnie na nogach, bo jedziemy nad ta Soline. Cala noc nie spalam, bo glowa mi peka i żałuję, że nie wzięłam tabletki od razu. Teraz bede musiala wziac, bo zaraz mo łeb rozsadzi :/ Oby mi przeszlo, bo nie wyobrazam sie tak caly dzień... Mnie dzis pewnie nie będzie aż do wieczora, więc milego dnia wszystkim ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#198 |
Wtajemniczenie
|
Ale noc. .. o 3 obudził mnie głód i siku. O 5 kot i siku.. a tu 6 i wstać trza. Jeszcze mgła i widoczność na 20 metrów. ..
#199 |
Zadomowienie
|
Melduje się na nowym wątku
![]() Rudaska co do smarowania .. mi zapał nie minął mega pilnuje tego żeby rano i wieczorem się posmarować bo boje się ze że teraz zacznie mi się ten etap .. tycia w expresowym tempie ![]() ![]() Acapella ja plamki na koszulce z siary miałam tylko raz .. ale jakoś się tym nie martwię ![]() Halwaya tez będę musiała pomyśleć o takim legowisku .. bo wózek mi się za nic w świecie nie zmieści .. Aniqa udanego wypoczynku ![]() ![]() ![]() Gryzelda mam wrażenie ze tz czasami poprostu nie używają mózgu ![]() ![]() Adka udanych łowów ![]() Fionka ja mam wrażenie ze teraz te Kopniaki są bardziej delikatne niż na początku. . Ja jeszcze nie mam zgagi .. wsumie nawet nie wiem jak to jest bo w życiu jej nir miałam .. ale nir liczę na to ze mnie ominie w 100% ![]() Wczoraj do pozna byłam u kumpeli i powiem Wam tak mi brakowało babskiego spotkania .. uśmiałam się i najadlam ![]() ![]() W kolejce chyba że się mega wypne:d Musze się Wam pochwalić .. albo moja mama albo rodzice tz wezmą nam kredyt na mieszkanie !!! ![]() ![]() Wiem ze to swego rodzaju pętla na szyi .. ale jest to dla nas jedyna szansa .. wole płacić ten np 1000 kredytu + 1000 opłat i mieć swoje .. niż płacić łącznie 1700 komuś. . I nic z tego nie mieć ![]() ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Adka to uważajcie na drodze ![]()
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
One due będziemy
![]() Mgła schodzi supeeeeer!!!!
#201 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 05:33 ---------- Poprzedni post napisano o 05:30 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
Limonka tez mam sucho
![]()
#203 |
Zakorzenienie
|
0enedue to rodzice jako żyranci czy normalnie na siebie cały kredyt? Rodzice TŻ wzięli na córkę swoją bo mieli ogromną zdolność kredytową. Fajnie,że w rodzinie zaufanie
![]() ![]() U nas całą noc padało,a teraz znów robi się parówa,bo wszystko paruje :/ Czuje się lepiej ale zobaczymy jak wstane ![]() 'Widzę że kiepska noc mialyście ![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Aa mi też nic nie cieknie z piersi. Ważne żeby potem było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
Witam się w nowym wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
Ogólnie Oni wezmą na siebie .. ja tak czy siak będę chciała z nimi umowę spisać taka między nami ze to my będziemy im go opłacać. Zresztą jutro będziemy o tym gadać .. kumpel nam sprawdzi jaka mają zdolność.. i zaczniemy działać. Oby coś z tego wyszło
![]() U nas w nocy nie padało ale jak narazie same chmury .. szczerze nie mogę się doczekać wtorku i ochłodzenia ![]() ![]() ![]()
#206 |
Zakorzenienie
|
Jakie tu nocne zycie bylo :p
U nas w nocy przeszly burze i w sumie badal grzmi wiec jest czym oddychac ![]() Tz juz wybyl z lozka i lazi po podworku wiec ja lebiu☠☠☠☠e poki mala spi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hm, nie mogę spać ze stresu :/ I stresuję się, że nie powinnam się stresować. Blah. Mi jakoś nic z piersi nie cieknie, mam tylko obolałe, obrzmiałe i obrzydliwe sutki. Prawdę mówiąc ostatnio uznałam, że biust wygląda mi krowiasto. Nie podobają mi się karmiące piersi, zwykle są właśnie krowiaste ![]() Zgagi nie mam, ale ja to chyba raz w zyciu miałam. Wzdęcia niezmiennie, ale to już pójdzie pod leczenie po ciąży pewnie. Wolałabym zgagę ![]() Młody się rusza, czy mocniej, to nie wiem, od czasu do czasu mocniej walnie, ale nie jakoś szałowo. No nic, to spadam, bo znów mam kiepski nastrój ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Wtajemniczenie
|
WOJNIANN ja też co miesiąc robię z synkiem porządek u niego w pokoju ale za dwa dni wszystko jest po staremu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- MUJER dziękuję za troskę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Ja też ani kropelki. W pierwszej ciąży zaczęło mi lecieć około 8 miesiąca.
#209 |
Zakorzenienie
|
Cieńwiatru po porodzie miałaś łyżeczkowanie? Czemu to się robi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 | ||
Zakorzenienie
|
Ja juz mam prawie codziennie. Wczoraj po malinach
![]() Cytat:
Cytat:
0enedue Fajnie z tym kredytem. Lepiej siebie spacac niz czyjes raty ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.