Mamusie grudniowe cz.5 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-15, 23:14   #181
syylwuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe cz.5

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Możesz dodać mąki jak chcesz mieć sos ja do tej pory robiłam bez mąki bo tak lubimy i jest lżejsze.
Przyprawiam vegeta. Później jak trzeba to dosypuje troche i pieprz do tego

Czasem rybę też tak robiłam

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Ok, dziękuję a tej wody to wlewamy tyle żeby warzywa zakryta, czy troche wiecej?
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52426201]Nie no wyjdę z siebie i stanę obok dziewczyny. Jak Boga kocham jeszcze trochę i tak się stanie... Mąż wrócił z budowy, bo robił tam grilla ze szwagrem, który postanowił tam spać w namiocie. I co zrobił mój mąż? Obudził mnie a zadzwoniłam wcześniej, że idę spać, bo boli mnie głowa... Czy faceci używają czasem mózgu? Czy to jakaś abstrakcja dla nich? Wszedł do domu i zamiast ściągnąć buty to sobie urządzał spacer po przedpokoju wyłożonym panelami w adidasach. A że sen mam lekki to mnie to obudziło, teraz męczy mnie zgaga więc tak szybko znowu nie zasnę...

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]
Współczuję Ci, tak jakby robił Ci dzisiaj na złość

Cytat:
Napisane przez acapella Pokaż wiadomość
Dzięki za przyjęcie do klubu Niestety chyba nie umiem wstawić tam zdjęć, tutaj wstawiam przez ikonkę spinacza a tam nie ma rosi:
Mujer, ale każdy antyperspirant to ma, bo tak działają, tylko dezodoranty są bez Te blokery mają większe stężenie po prostu chyba...
Benita ja też czytałam, że lepiej źródlaną i dla kobiet w ciąży też się taką poleca, bo ma mniej minerałów i nie obciąża tak bardzo już przepracowanych nerek, no a dzieciom też nie obciążą, bo one jeszcze nieogarnięte na początku tzn. nerki

Gryzelda a na fotkach wygląda na aniołka
Dlatego właśnie pytałam o tą wodę, bo np na butelce Żywca Zdrój napisane jest, ze ona polecana jest w żywieniu niemowląt, matek karmiących i w ciąŻy przez Instytut Matki i Dziecka, więc myślę, że nawet dla takiego Maluszka można rozrabiac z taką woda plus wrzątek.

A u mnie dzisiaj powodz z cyckow była, od rana miałam same plamy na koszulce do spania, tetaz zdjelam biustonosz i aż sztywny w środku, chyba te wkladki kupie sobie wcześniej już tak wcześniej miałAm, a,potem np tydzień sucho, ale dzisiaj jakoś wyjątkowo dużo, więc lepiej mieć cos takiego w domu

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Oddam naleśniki za sernik! ! ! Idę spać bo jutro w drogę o 6
Adka juz Ci zazdroszczę jutrzejszych lowow to ze masz się pochwalić chyba już mówić nie musze?

syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-15, 23:16   #182
acapella
Zadomowienie

Zastanawiam się czy to ok, że mi nic nie cieknie, ale z drugiej strony coś tam białego widzę na sutkach jak dotykam ich i to już od jakiegoś 16 tygodnia...
Jak będzie Wam bardzo leciało to mleko to dajcie znać lekarzowi, gdzieś czytałam ostatnio, że to oznacza jakieś hormonalne zaburzenia i może wywołać przedwczesny poród czy coś... U którychś mamusiek jakaś dziewczyna pisała o tym
acapella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-15, 23:17   #183
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Rudaska- Spoko, dzięki
Halwaya ja się właśnie rozglądałam co tam słychać

Ja juz Ci wysłałam

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-15, 23:20   #184
syylwuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5

Czubasek piękne ciuszki, a brzuszek jaki okraglutki, jak piłeczka

Stary 2015-08-15, 23:20   #185
Fionka_31
Zakorzenienie

Acapella u mnie tez sucho, ani kropelki i jakos sie nad tym nie zastanawiałam

Bardziej mnie martwi ze moje dziecię nie daje coraz to wyraźniejszych kopniaków

Stary 2015-08-15, 23:22   #186
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Zastanawiam się czy to ok, że mi nic nie cieknie, ale z drugiej strony coś tam białego widzę na sutkach jak dotykam ich i to już od jakiegoś 16 tygodnia...
Jak będzie Wam bardzo leciało to mleko to dajcie znać lekarzowi, gdzieś czytałam ostatnio, że to oznacza jakieś hormonalne zaburzenia i może wywołać przedwczesny poród czy coś... U którychś mamusiek jakaś dziewczyna pisała o tym
Ej nie strasz! Poważnie to może wywołać wcześniejszy porod?? Koniecznie muszę o to giną zapytac. U mnie nie leci mleko, tzn to,nie jest białe , tylko przezroczyste u jak wyschnie to materiał jest taki sztywniejszy, no i miałam tak już,ze 3, 4 razy ze miałam plamki na pizamie, ale dzisiaj były one sporo i biustonosz w ciągu dnia tez mokry w środku ;/

Stary 2015-08-15, 23:24   #187
acapella
Zadomowienie

Fionka - Dzięki za zaprzyjaźnienie :P
No moje też nie kopie wcale mocniej... I widać, że kopie to bardzo rzadko, parę razy tylko widziałam odkształcenie. Ale rośnie, bo widzę

Sylwuska- samo mleko nie, ale niby jest oznaką, że jest za mało jakiegoś hormonu podtrzymującego ciążę. Nie jestem jednak ekspertem, gdzieś to wyczytałam, lepiej zapytaj swojego lekarza Spokojnie

Edytowane przez acapella
Czas edycji: 2015-08-15 o 23:25

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-15, 23:29   #188
syylwuska
Zakorzenienie

Fionka dzisiaj mam podobnie, pół dnia się zamartwialam, bo jak wczoraj Mała hulala, ze aż miło, no i wieczorem miałam te akcje, że tak brzuch mnie ciągnął i bolał, to dzisiaj prZez większość dnia praktycznie zero odzewu, no to u mnie przed oczami juz obraz, ze się dusi pepowina w brzuchu i nie rusza się, chyba zwariowalam ale wieczorem sprzedała mi kilka pukniec, więc liczę na to, ze jest ok...

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

Cytat:
Fionka - Dzięki za zaprzyjaźnienie
No moje też nie kopie wcale mocniej... I widać, że kopie to bardzo rzadko, parę razy tylko widziałam odkształcenie. Ale rośnie, bo widzę

Sylwuska- samo mleko nie, ale niby jest oznaką, że jest za mało jakiegoś hormonu podtrzymującego ciążę. Nie jestem jednak ekspertem, gdzieś to wyczytałam, lepiej zapytaj swojego lekarza Spokojnie
Boze, nie da sie nie martwić, już będę do wizyty przeżywać ;/ a ja to się głupia jeszcze cieszyłam, ze obie są drożne i ze tak powinno być, ze zdarzać się będą takie planu i wycieki. Poza tym kilku dziewczynom z naszego wątku wcześniej też zdarzały się takie sytuacje i żadna nie mówiła o tym, jako o czymś złym lub niepokojącym.

Stary 2015-08-15, 23:31   #189
Fionka_31
Zakorzenienie

Na pewno jest ok. Tak samo z siara. Jednym leci innym nie.

Mi bardziej chodzi o to, że myślałam ze ruchy będą bardziej wyraźne a tymczasem od 2 tygodni jest tak samo

Stary 2015-08-15, 23:36   #190
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
Na pewno jest ok. Tak samo z siara. Jednym leci innym nie.

Mi bardziej chodzi o to, że myślałam ze ruchy będą bardziej wyraźne a tymczasem od 2 tygodni jest tak samo
A jak wygląda siara? Ja myślałam, że to to? A skoro nie to, to co mi leci?

Jeszcze jest na to czas, myślę, że są wyrazniejsze jak dziecko ma co raz mniej miejsca

Stary 2015-08-15, 23:42   #191
acapella
Zadomowienie

Ja też myślałam, że to normalne, że jednym leci a innym nie, ale natknęłam się na tą informację to alarmuję, żeby zainteresowane mogły sprawdzić :P

I też myślałam, że ruchy będą lepiej odczuwalne, bo rośnie i ma więcej siły i może mocniej kopnąć Potem mało miejsca, żeby wziąć rozpęd Ale pewnie bardziej widoczne
W ogóle ostatnio mi się śniło, że się Gniewko tak ulożył, że było widać jego twarz przez brzuch i do TŻta dzwoniłam głupia zamiast zdjęcia robić... Ale to był przerażający widok...
Stary 2015-08-15, 23:43   #192
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Sylwuska pępowiną to się pewnie jeszcze nie raz i nie dwa okręci - teraz ma dużo miejsca, buja się wte i wewte to i się owija pępowiną. To jest niebezpieczne później, kiedy dziecku jest ciasno i jak się owinie to nie ma jak się odkręcić.

Co do siary nie pomogę, nie widziałam, nie mam. A wydzielina z piersi może świadczyć o zaburzeniach związanych z wydzielaniem prolaktyny. Nie wiem tylko czy na plus czy na minus. I nie wiem czy w ciąży też, bo w końcu to naturalne, że piersi w tym czasie zaczynają produkować mleko.

Zaczynam ziewać, idę się położyć... Super, prawie 3 godziny czuwania w środku nocy

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-15, 23:43   #193
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
ja utworzyłam sobie prywatny album, ale to wtedy musisz jeszcze dziewczyny z klubu dodać do przyjaciół. Też nie miałam innego pomysłu

Dziewczyny te które smarują codziennie brzuszki czymś - nie minął wam jeszcze zapał? bo mi to się w te upały czasem nie chce tak że szok. i czy widzicie jakąś poprawę, np. że skóra chociażby trochę jest nawilżona? bo ja widzę różnicę tylko na piersiach. Brzuch bez zmian.
to ja będę wysyłać zaproszenia do przyjaciół bo jakoś nie mogę ogarnąć tych serwerów, chmur czy jak to sie nazywa

co do smarowania to ja zwykle przypominam sobie o oliwce jak mnie zaczyna skóra na brzuchu ciągnąc, wtedy nerwowo oglądam się czy nic nie wyskoczyło nowego i lecę po smarowidło

Cytat:
u mnie w pierwszej ciąży ani kropli do porodu a później pokarmu miałam aż nadto i teraz też susza póki co... nie wiem czym to się ma

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Ej nie strasz! Poważnie to może wywołać wcześniejszy porod?? Koniecznie muszę o to giną zapytac. U mnie nie leci mleko, tzn to,nie jest białe , tylko przezroczyste u jak wyschnie to materiał jest taki sztywniejszy, no i miałam tak już,ze 3, 4 razy ze miałam plamki na pizamie, ale dzisiaj były one sporo i biustonosz w ciągu dnia tez mokry w środku ;/

ten pierwszy pokarm to nie jest taki biały bo to ta siara, zresztą później też pokarm kobiety nie jest biały jak mleko z kartonu moja kuzynka miała już tak chyba od 3 miesiąca że pokarm się pokazywał i wszystko było ok, także się nie stresuj... ale dla spokoju na pewno warto o tym lekarzowi powiedzieć
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 00:03   #194
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też myślałam, że to normalne, że jednym leci a innym nie, ale natknęłam się na tą informację to alarmuję, żeby zainteresowane mogły sprawdzić

I też myślałam, że ruchy będą lepiej odczuwalne, bo rośnie i ma więcej siły i może mocniej kopnąć Potem mało miejsca, żeby wziąć rozpęd Ale pewnie bardziej widoczne
W ogóle ostatnio mi się śniło, że się Gniewko tak ulożył, że było widać jego twarz przez brzuch i do TŻta dzwoniłam głupia zamiast zdjęcia robić... Ale to był przerażający widok...
Ehh w takim razie jutro siadam i zapisuje o co mam go zapytać, bo jak pójdę to zapomnę ;/ mam nadzieję, że nie mam żadnych zaburzeń...

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52426945]Sylwuska pępowiną to się pewnie jeszcze nie raz i nie dwa okręci - teraz ma dużo miejsca, buja się wte i wewte to i się owija pępowiną. To jest niebezpieczne później, kiedy dziecku jest ciasno i jak się owinie to nie ma jak się odkręcić.

Co do siary nie pomogę, nie widziałam, nie mam. A wydzielina z piersi może świadczyć o zaburzeniach związanych z wydzielaniem prolaktyny. Nie wiem tylko czy na plus czy na minus. I nie wiem czy w ciąży też, bo w końcu to naturalne, że piersi w tym czasie zaczynają produkować mleko.

Zaczynam ziewać, idę się położyć... Super, prawie 3 godziny czuwania w środku nocy

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]

No właśnie mi też się to wydało naturalne, dlatego nawet nie przypuszczałam, że to,może być objaw czegoś niedobrego...

Dobranoc ;*

Cytat:
Napisane przez benita84 Pokaż wiadomość
to ja będę wysyłać zaproszenia do przyjaciół bo jakoś nie mogę ogarnąć tych serwerów, chmur czy jak to sie nazywa

co do smarowania to ja zwykle przypominam sobie o oliwce jak mnie zaczyna skóra na brzuchu ciągnąc, wtedy nerwowo oglądam się czy nic nie wyskoczyło nowego i lecę po smarowidło

u mnie w pierwszej ciąży ani kropli do porodu a później pokarmu miałam aż nadto i teraz też susza póki co... nie wiem czym to się ma

ten pierwszy pokarm to nie jest taki biały bo to ta siara, zresztą później też pokarm kobiety nie jest biały jak mleko z kartonu moja kuzynka miała już tak chyba od 3 miesiąca że pokarm się pokazywał i wszystko było ok, także się nie stresuj... ale dla spokoju na pewno warto o tym lekarzowi powiedzieć
No zobaczymy jak to będzie, też już lecę spac, dobranoc czuje, Ze to będzie długi tydzień...

Stary 2015-08-16, 00:16   #195
halwaya
Zakorzenienie

Dziewczyny.. tak sobie myślę..
Nie chcę inwestować w jakieś extra meble i łóżeczka do salonu - dziecko na noc będzie spało na górze z nami w sypialni.. ale w dzień miałam plan w salonie.. i nie wiem czy trzymać wózek w pokoju czy zainwestować w coś takiego i trzymać na sofie... co myślicie?

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 03:16   #196
wojniann
Rozeznanie

GG do wojniann

Znów spać nie mogę..... Wrrrr
Odespac też później nie mam jak i zła jestem.
Od września idę na zwolnienie to może jak mały pójdzie do przedszkola to będę mogła jakoś spać rano.
Jak nie problem z zaśnięciem to z nocną pobudka
wojniann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 04:23   #197
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Nie chcę inwestować w jakieś extra meble i łóżeczka do salonu - dziecko na noc będzie spało na górze z nami w sypialni.. ale w dzień miałam plan w salonie.. i nie wiem czy trzymać wózek w pokoju czy zainwestować w coś takiego i trzymać na sofie... co myślicie?
Ja będę trzymać wózek w salonie
Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Noo w szoku ejstrem ze po tsakim tlumaczeniu kumasz

Jestem straszna.. 21:27 - ciezarowka do TZta - kochanie ejdziemy na hamburgera?

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
ja utworzyłam sobie prywatny album, ale to wtedy musisz jeszcze dziewczyny z klubu dodać do przyjaciół. Też nie miałam innego pomysłu

Dziewczyny te które smarują codziennie brzuszki czymś - nie minął wam jeszcze zapał? bo mi to się w te upały czasem nie chce tak że szok. i czy widzicie jakąś poprawę, np. że skóra chociażby trochę jest nawilżona? bo ja widzę różnicę tylko na piersiach. Brzuch bez zmian.
Ja brzuch i piersi smaruje dwa razy dziennie, a uda i pośladki raz dziennie. Smaruje, bo boje sie rozstępów bardzo i mam nadzieje ich uniknąć...
Noni czuje, ze skora jest nawilżona.
Cytat:
Ok, dziękuję a tej wody to wlewamy tyle żeby warzywa zakryta, czy troche wiecej?

Współczuję Ci, tak jakby robił Ci dzisiaj na złość

Dlatego właśnie pytałam o tą wodę, bo np na butelce Żywca Zdrój napisane jest, ze ona polecana jest w żywieniu niemowląt, matek karmiących i w ciąŻy przez Instytut Matki i Dziecka, więc myślę, że nawet dla takiego Maluszka można rozrabiac z taką woda plus wrzątek.

A u mnie dzisiaj powodz z cyckow była, od rana miałam same plamy na koszulce do spania, tetaz zdjelam biustonosz i aż sztywny w środku, chyba te wkladki kupie sobie wcześniej już tak wcześniej miałAm, a,potem np tydzień sucho, ale dzisiaj jakoś wyjątkowo dużo, więc lepiej mieć cos takiego w domu

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Adka juz Ci zazdroszczę jutrzejszych lowow to ze masz się pochwalić chyba już mówić nie musze?

Tak żeby zakryla to na pewno. Mozesz wiecej jesli lubisz

Hej
Ja dziś wczesnie na nogach, bo jedziemy nad ta Soline.
Cala noc nie spalam, bo glowa mi peka i żałuję, że nie wzięłam tabletki od razu.
Teraz bede musiala wziac, bo zaraz mo łeb rozsadzi :/
Oby mi przeszlo, bo nie wyobrazam sie tak caly dzień...

Mnie dzis pewnie nie będzie aż do wieczora, więc milego dnia wszystkim

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-08-16, 06:01   #198
adka_19
Wtajemniczenie

Ale noc. .. o 3 obudził mnie głód i siku. O 5 kot i siku.. a tu 6 i wstać trza. Jeszcze mgła i widoczność na 20 metrów. ..

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 06:15   #199
0enedue
Zadomowienie

Melduje się na nowym wątku )!

Rudaska co do smarowania .. mi zapał nie minął mega pilnuje tego żeby rano i wieczorem się posmarować bo boje się ze że teraz zacznie mi się ten etap .. tycia w expresowym tempie i czasami nawet z łóżka się wracam żeby na noc się nasmarowac . Co do samych efektów skóra jest nawilżona i tyle .. ale póki co nic mi się Nie pojawiło niechcianego wiec to jest dla mnie motywator

Acapella ja plamki na koszulce z siary miałam tylko raz .. ale jakoś się tym nie martwię

Halwaya tez będę musiała pomyśleć o takim legowisku .. bo wózek mi się za nic w świecie nie zmieści ..

Aniqa udanego wypoczynku i mam nadzieje ze głową przestaje bolec )

Gryzelda mam wrażenie ze tz czasami poprostu nie używają mózgu tym sobie tłumacze takie akcje

Adka udanych łowów

Fionka ja mam wrażenie ze teraz te Kopniaki są bardziej delikatne niż na początku. .

Ja jeszcze nie mam zgagi .. wsumie nawet nie wiem jak to jest bo w życiu jej nir miałam .. ale nir liczę na to ze mnie ominie w 100%

Wczoraj do pozna byłam u kumpeli i powiem Wam tak mi brakowało babskiego spotkania .. uśmiałam się i najadlam nikt mi nie wierzy ze jestem w 6 mcu- bo przecież prawie wcale nie mam brzucha z jednej strony jest to fajne .. ale z 2 np nie mogę liczyć na to żeby ktoś mnie przepuścil
W kolejce chyba że się mega wypne:d

Musze się Wam pochwalić .. albo moja mama albo rodzice tz wezmą nam kredyt na mieszkanie !!! (niestety do spłaty nie są tacy chętni ) jutro tz ma urodziny i będziemy obgadywac szczegóły ..
Wiem ze to swego rodzaju pętla na szyi .. ale jest to dla nas jedyna szansa .. wole płacić ten np 1000 kredytu + 1000 opłat i mieć swoje .. niż płacić łącznie 1700 komuś. . I nic z tego nie mieć

---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

Adka to uważajcie na drodze

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 06:16   #200
adka_19
Wtajemniczenie

One due będziemy *

Mgła schodzi supeeeeer!!!!

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 06:33   #201
limonka_86
Zadomowienie

Cytat:
Mi zupełnie nic nie cieknie wiec nie wiem czy powinnam się martwić w druga stronę?

---------- Dopisano o 05:33 ---------- Poprzedni post napisano o 05:30 ----------

Cytat:
Ja 3mam się opcji wózka i tak go gdzieś w mieszkaniu 3mac będziemy
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 06:35   #202
0enedue
Zadomowienie

Limonka tez mam sucho

Iga 14.12.2015

Stary 2015-08-16, 06:37   #203
ogolnie
Zakorzenienie

0enedue to rodzice jako żyranci czy normalnie na siebie cały kredyt? Rodzice TŻ wzięli na córkę swoją bo mieli ogromną zdolność kredytową. Fajnie,że w rodzinie zaufanie ja wolę nazbierać na duży wkład własny i resztę dobrać,bo z moim ojcem o pieniądzach lepiej nie dyskutować

U nas całą noc padało,a teraz znów robi się parówa,bo wszystko paruje :/
Czuje się lepiej ale zobaczymy jak wstane
'Widzę że kiepska noc mialyście

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Aa mi też nic nie cieknie z piersi. Ważne żeby potem było
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 06:40   #204
Madziejka*
Raczkowanie

Witam się w nowym wątku
Madziejka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 06:50   #205
0enedue
Zadomowienie

Ogólnie Oni wezmą na siebie .. ja tak czy siak będę chciała z nimi umowę spisać taka między nami ze to my będziemy im go opłacać. Zresztą jutro będziemy o tym gadać .. kumpel nam sprawdzi jaka mają zdolność.. i zaczniemy działać. Oby coś z tego wyszło

U nas w nocy nie padało ale jak narazie same chmury .. szczerze nie mogę się doczekać wtorku i ochłodzenia może wyciągnę dzisiaj tz i pojedziemy wózki zobaczyć

Iga 14.12.2015

Stary 2015-08-16, 06:54   #206
czubasek20
Zakorzenienie

Jakie tu nocne zycie bylo :p
U nas w nocy przeszly burze i w sumie badal grzmi wiec jest czym oddychac

Tz juz wybyl z lozka i lazi po podworku wiec ja lebiu☠☠☠☠e poki mala spi

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 07:02   #207
mujer
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki za przyjęcie do klubu Niestety chyba nie umiem wstawić tam zdjęć, tutaj wstawiam przez ikonkę spinacza a tam nie ma
Mujer, ale każdy antyperspirant to ma, bo tak działają, tylko dezodoranty są bez Te blokery mają większe stężenie po prostu chyba...
Benita ja też czytałam, że lepiej źródlaną i dla kobiet w ciąży też się taką poleca, bo ma mniej minerałów i nie obciąża tak bardzo już przepracowanych nerek, no a dzieciom też nie obciążą, bo one jeszcze nieogarnięte na początku tzn. nerki

Gryzelda a na fotkach wygląda na aniołka
No ja wiem, ale w takim układzie nie wiem, czemu Vichy lepszy niż antidral

Hm, nie mogę spać ze stresu :/ I stresuję się, że nie powinnam się stresować. Blah.

Mi jakoś nic z piersi nie cieknie, mam tylko obolałe, obrzmiałe i obrzydliwe sutki. Prawdę mówiąc ostatnio uznałam, że biust wygląda mi krowiasto. Nie podobają mi się karmiące piersi, zwykle są właśnie krowiaste No może to wina tego, że zawsze byłam małopiersiasta.

Zgagi nie mam, ale ja to chyba raz w zyciu miałam. Wzdęcia niezmiennie, ale to już pójdzie pod leczenie po ciąży pewnie. Wolałabym zgagę

Młody się rusza, czy mocniej, to nie wiem, od czasu do czasu mocniej walnie, ale nie jakoś szałowo.

No nic, to spadam, bo znów mam kiepski nastrój
mujer jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-16, 07:18   #208
cienwiatru
Wtajemniczenie

WOJNIANN ja też co miesiąc robię z synkiem porządek u niego w pokoju ale za dwa dni wszystko jest po staremu zabawek ma full i chociaż sprząta po sobie to dokładnie jak twój wrzuca wszystko gdzie popadnie a potem mnie pyta gdzie co jest

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

MUJER dziękuję za troskę ale to nie mnie cycek zwiał pod pache tylko Fionce

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
Limonka tez mam sucho
Ja też ani kropelki. W pierwszej ciąży zaczęło mi lecieć około 8 miesiąca.

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 07:25   #209
ogolnie
Zakorzenienie

Cieńwiatru po porodzie miałaś łyżeczkowanie? Czemu to się robi?
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-16, 07:26   #210
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
Ja az sie boje co będzie za miesiąc! Zgaga codziennie? :/
Ja juz mam prawie codziennie. Wczoraj po malinach

Cytat:

Mi leci siara caly czas. Tzn ciagiem od trzech lat :/ ale nic mi sie nie dzieje.

Cytat:
U nas bedzie wozek. A na parterze drugie lozeczko.

0enedue
Fajnie z tym kredytem. Lepiej siebie spacac niz czyjes raty

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości