![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II
Ja dziś dostałam czekoladę tiramisu i jak będę mogla po porodzie to wtoce calom na raz
#182 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 | ||
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe 2016 - część II
Cytat:
Ja Ci tego dobrze nie wytłumaczę z ta k2 http://naturopatia-sanatum.blogspot....ywasz.html?m=1 Tu np jest napisane ![]() Jeszcze Ci nie powiem jak sie sprawuje tylko tyle ze latwo sie składa jest lekki pcha sie leciutko Kupiłam używany za 2500 z fotelikiem i winter kit ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
Ja dziś obzeram sie grejpfrutem i mandarynkami omnomnom ![]() ![]()
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące." Kwietniowa Mamusia - Maja ![]() ![]() Edytowane przez kropcia007 Czas edycji: 2015-10-31 o 16:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- produkujecie tych postów że nie wiem kiedy nadrobię dzisiejszy dzień ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Raczkowanie
|
Kejka,ca Wy kupiliscie nowy stokke czy uzywany? Czytalam tez opinie ze srednio sprawdza sie w jezdzie na nierownosciach oraz jest slabo amortyzowany, wiesz, czy to prawda?
---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie na co ukrywać ze najlepiej Na mieście sie nim jeździ nie po wybojach bo z amortyzacja u niego słabo.
![]() |
#187 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny odnośnie wózków stokke wizualnie mi tez sie podobają ale z kim nie rozmawiałam kto go miał to bul strasznie niezadowolony i zrezygnowałam... Pozniej chciałam mime ale jakoś mało miejsca mi sie wydaje ze tam pozniej w spacerówce jest dla malucha teraz myśle na bugaboo Camelon 3
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Ale muszę iść pooglądać na żywo wszystko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja chcialam tak na wozek wydac do 1500zl, bo na logike - z gondoli maluch po 7-9 msc wurosnie, a osobna spacerowka jest po prosptu lzejsza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Czemu? Masz wysoki cukier normalnie? ja w sumie nawet nie wiem
![]() SMAKI zjadłabym pączka z różą, ptasie mleczko (właśnie jem, kupiłam takie małe opakowanie gdzie są dwa), kebaba (właśnie jedzie bo TŻ sobie zamówił więc zjem mu troszkę ![]() SKLEPY tak się zachcicowałam na tą sałatke gyros i dupa byłaby jutro ![]() ![]() ![]() RoseLady ja to po prostu lubię statystyki hehhe ![]()
![]() |
#191 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Maxi cosi polecam, ale teraz chciałabym coś innego ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby mi któraś podała wymiary jakie są optymalne na a. kocyk dla niemowlaka b. kocyk dla niemowlaka do wózka c. kocyk dla 3-latka d. kocyk dla 3-latka na sanki byłabym wdzięczna. na allegro są wszelakiej wielkości i nie wiem ile materiałów pozamawiać, żeby były takie w sam raz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie mam stokke ![]() Ja choruje na quinny moodd na kolach terenowych ![]() ![]()
![]() |
#194 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
Linaewen gratki za wozek
![]() ![]() Kurde musze sie szykowac bo idziemy dzis na wesele angielskie, a tak mi sie nie chce. Jeszcze nie mam humoru po tym wszystkim ![]() ![]() ![]() ![]() W takim razie lece i do jutra ![]() ![]()
#197 |
Zakorzenienie
|
Rose hehehe no cóż masz racje heheh
![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Justyna - na zaproszeniu pisze żeby sie najeść??? Błagam przepisz to po angielsku albo wrzuć zdjęcie zaproszenia ![]() ![]()
![]() |
#198 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kocyk do wózka- 50x70cm kocyk 100x80 (rozmiar raczej dla niemowlaka tak mi się wydaje, w sumie pewna jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
Polinezyjka , apropos tego co napisala Justyna to podobno norma w IRL. Moja kuzynka tam zyje juz dlugo i tam np jedzenie jest takie jak kanapki, paluszki itp. Cieple jest ale raz w trakcie calej imprezy a jak chcesz sie napic to do baru i placisz
![]() ![]() Jej przyszly maz (Litwin) jak przyjechal na nasze wesele to myslal ze jestesmy mega bogaci bo u nich to sie stawia na stole od razu i koniec. Cieplego nie uraczysz jak nie zjesz od razu. Takze nooo... ![]() ![]()
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Mama Land
|
Cytat:
![]() ![]() Co do Waszych snów z przedwczesnymi porodami - chyba Wam mój zapadł głeboko w pamięć, bo widzę, że kilka takich się po drodze przytrafiło ![]() Co do Gaduł: zero zdziwienia ![]() Również witam się w nowym wątku ![]() Mimo całych wolnych dni, nie jestem fizycznie nadążać za postami, a gdy je przerobię, to stwierdzam, ze już wszystko zostało powiedziane i nie mam nic do dodania ![]() Aż do snu Cloche, który aż musiałam zacytować ![]() U nas dziś aktywna sobota. Jako że Mąż ma kilka dni wolnego, to aby się nie odzwyczaił od pracy wrobiłam go w przemeblowanie sypialni ![]() ![]() ![]() Dziś też zdecydowałam się na zakupy w 5-10-15 (przez którąś z Was ![]() ![]() A teraz mamy PRZEFANTASTYCZNY WIECZÓRz Gwiezdnymi Wojnami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny pisze tylko na szybko bo jestem załamana... Dziewczyna z która leżałam na sali w szpitalu właśnie mi napisała sms ze poroniła
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeżeli chodzi o owoce to trzeba się ograniczyć Do 2 śniadania mogę pól banana do obiadu pól banana lub jabłko. Muszę trzymać się niestety tabel i ilości w gramach. Jak miałam okres mega zachcianki na śliwki to normalnie zjadlabym jak nic kilo śliwek no ale można 100 gram. Jak kopiłam takie wypasione giganty to jak zważyłam to jedna miała 100 gram dosłownie tą jedną to się podrażniłam.
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Kejka
![]() Sunmade ![]() Bardzo współczuję tej dziewczynie ![]() Ostatnio na YT jak oglądałam kąpiele w tumny tub wlaczyl mi sie filmik o dziewczynce urodzonej w 23 tygodniu. Nie wiedziałam zw da sie przeżyć w tym tygodniu.
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Sunshine Kochana a po ciąży to przechodzi prawda? Mam taka nadzieje
![]() ![]()
![]() |
#207 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To okropne, biedna.... Nie wiem co napisać, w takim przypadku każda myśli o swoim dzieciątku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
GGI -te xlandery są chyba bardzo ciężkie prawda? To mnie martwi wlaśnie chociaż mi się skurczybyki podobają :P ale jednak na 1 piętro muszę wnieść (niby nisko, ale i tak dziękuję)
Tak są ciężkie x-landery ale to mi nie przeszkadza bo nie musze wnosić nigdzie będzie stał w garażu albo jeździł ze mną w aucie. Ja od pierwszych dni ciąży używak oliwki J&J ale zamówiłam w ostatnim czasie OILLAN MAMA multiaktywny balsam - jak bede chwile stosować to napisze jakie odczucia ale wiele osób chwali i cena nie zabija" ![]()
#209 | |
Mama Land
|
Kalpana: Super pomysł na subtelne powiedzenie: "Nie mam cukierków dla Przebierańców (bo sama zjadłam"
![]() Co do TŻ - mój jest podobnych gabarytów (175x75 ![]() Kosmetyki: U mnie Ziaja i ostatnio Palmers, bo dostałam pokaźną próbkę z Rossmana na piękne oczy ![]() Smaruję od 2 tygodni (Ziaję), bo mam MEGA rozstępy na :dupa: i nie zniknęły, ani się nie "zmniejszyły". Wybrałam właśnie Ziaję, bo nie pachniała czekoladą, ale już mi ten "zapach" zbrzydł. Palmers za to mnie wysusza ![]() Linawen: Czerwone wózki ![]() ![]() Rety! Chciałabym się odżywiać tak dobrze, jak Wy! OK, jem więcej owoców i zaczęłam regularnie jeść, ale słodycze to moje życie ![]() Cytat:
![]() ![]() Sunmade: Pod ŻADNYM POZOREM nie myśl negatywnie! To, że kogoś trafiło takie nieszczęście nie oznacza, że Ciebie spotka cokolwiek podobnego! U Ciebie same dobre myśli, uśmiech od ucha do ucha, zero szpitala aż do porodu! Bardzo współczuję koleżance ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Sunmade współczuję bardzo. Jednak staraj się z całych sił nie myśleć o tej tragicznej historii, uśmiechaj się, zrób dla siebie coś miłego. To wszystko dla maleństwa musisz pozytywnie się nastawiać. Dzieci wszystko czują dlatego jak najwięcej pozytywnych bodźców.
A propo włosów miałam za ramiona a obcięłam na styl tak mniej więcej Chylińskiej, Kożuchowskiej, Gardias... tak na serio serio krótko ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- A i jeszcze ja mam takie samo Taco identyczne z tym, że kolor granatowo-biały. Rewelacyjnie się sprawdza wszędzie. Zawieszenie bajka, ocieplacze na ręce uratowały moje dłonie przed marznięciem, na serio bardzo wygodna sprawa. Gondola jest głęboka i jedna z większych na rynku. Koła dmuchane więc płynna jazda i bardzo baaaaardzo długie spacery przed Wami. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.