![]() |
#181 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Nadrobiłam.
![]() ![]() Cytat:
Cóż - cała ja! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ostatnio myślałam nawet czy nie zrobić, ale już widze jak stekam przy tym klejeniu uszek - plecy mi nawalają i to już chyba nie dla mnie. Też zmierzyłam i u mnie 106 cm. ![]() Cytat:
My dzisiaj byliśmy na wizycie i.. jestem przerażona! ![]() ![]() Ja nie wiem na czym ten Młody rośnie, ale.. przyspieszył o 2 tygodnie (a wczesniej dwa razy po 3 dni), co daje nam łącznie zmianę TP z 24 grudnia (z @) na 8 grudnia. 2,5kg klocek! ![]() Gin oczywiście powiedział, że bez stresu, bo z tymi USG to różnie bywa - nie wierzymy im do końca. Poza tym wszystko cacy, szyjka trzyma, moje wyniki też ok. Widzimy się teraz za 3 tygodnie. ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Szturchaj go mocno! Mnie jakiś czas temu tak Młody załatwił, że już się zryczana zbierałam się na IP. Książę postanowił poruszyć się o 14 (gdzie normalnie do tej godziny to ma ze trzy sesje - w łózku, po śniadaniu i po południu).
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj po kolacji znowu mam cukier 209 (lepiej niż wczoraj ale i tak wow) ale już przynajmniej wiem że to te sterydy na rozwój płuc podnoszą cukier we krwi więc trochę odetchnelam bo to była ostatnia dawka więc jutro powinno już spaść do jako takiej normy
![]()
#183 |
Rozeznanie
|
Ja nadal mecze się z zapaleniem krtani. Dziś atak kaszlu doprowadził do tego ze się zsikalam. Masakra...n
Nerka coś mnie pobolewa i w paranoję pogadam. Boję się wylądować na.oddziale. Nie wiem co gorsze rozstanie z.piotrkiem czy sam oddział. Generalnie szpitali nie lubię i mam mega stres. |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
HALWAYA masz już co nosić, naprawdę!
![]() ![]() KALUSIA dzisiaj zrobiłam właśnie zapas, kupiłam ze 3 opakowania budyniu i 3 kisielu, ale już dzisiaj nie będę robiła. Tylko martwię się tym, ze to nijakie jedzenie, a ja na prawdę, jak tak się czuje, to nic innego nie dam rady do ust włożyć ;/ SYLWOHA mam nadzieję, że zaraz poczujesz przeciąganie i Tomek Cie uspokoi. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- IJAA to ładna waga ![]() ![]() WOJNIANN współczuję Ci kaszlu, ale chyba dosyć długo Cię to już meczy? Konsultowalas to z jakimś lekarzem? Może na dziecko to też niezbyt dobrze wpływa? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Cien wlasnie dziewczyny w szpitalu mowily ze po sterydach skoczyl im cukier
Kurcze, szturcham pije zimna wode i nic. I oczywiscid jest noc i jak pojade na ip to poloza mnie na oddzial. Bozeee Za jakie grzechy taka stresujaca koncowka ciazy? |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Dorosea jestem i czytam na bieżąco ale nie mam nastroju na pisanie za bardzo. :-*
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Rozeznanie
|
Biorę duomox ale bardziej profilaktycznie niż.leczniczo. Bo to wirus ale moja gin i rodzinna powiedziały ze nie zaszkodzi a niewiadomo kiedy przejdzie w infekcje bakteryjną. Jeśli z jakiejś.przyczyny zaczął by się poród lepiej bez infekcji bo.kto.mnie uśpi czy znieczuli. Wiec biorę.
A tak.to inhalacje robie, smaruje się żelem dla dzieci na.przeziębienia, czosnek jem, sok malinowy i doraźnie apap. Bo gorączki nie mam przy tym sam kaszel. No.i siku niekontrolowane przy tym hehe. Bez podkładu poporodowego ani rusz majty mokre. |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
Sylwoha spróbuj gazowaną wodę. Albo cokolwiek gazowanego, na mojego to działa, szczególnie zimna gazowana muszynianka, wtedy zazwyczaj łaskawie choć raz kopnie
![]() Gryzia, mnie możesz dopisać do wizyt na 9.11 ![]() Halwaya, ładny już masz brzuszek ![]() ![]() Kiedy będziecie składać łóżeczka? Żeby nie zdążyło się zakurzyć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprawdzą raz dwa, a na położenie nie musisz się zgodzić jak wszystko jest ok.
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Rozeznanie
|
Syrop na kaszel.odpada bo przy mojej cukrzycy to jeśli kaszel.mnie nie zabije to syrop.to.zrobi.wypiłam flegamina bezcukrowa ale to nie pomaga. Jak.umarłemu kadzidło. Wiec daruje sobie. Inhalacje dobrze robią ale sól fizjologiczna wiec trzeba dość długo stosować żeby to miało rezultat. No i zostaje przeczekać
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
My za jakieś dwa tygodnie (za tydzień/półtora kupujemy). Rzeczy do łóżeczka chyba nie będę w ogóle wkładać - to tylko ochraniacz i prześcieradło, więc poprasuje i schowam i założymy dopiero jak będziemy w domu żeby właśnie się nie zakurzyło.
![]() |
#193 | ||
Zadomowienie
|
Halwaya super że udało Wam się osiągnąć kompromis co do imienia
![]() andriuszka rewelacyjna ta ksiażeczka edukacyjna! zazdraszczam zdolności do takich rzeczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no te pokoiki z łazienką to naprawdę fajnie się prezentują ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Ruszyl sie. Hrabia kurde.
Ale ogolnie leniwy dzis. Na ktg spal. Jutro tez watpie ze zrobia mi ktg Wrr maly gowniarz |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
A probowalas na czworaka na chwilę się ustawić?
#196 |
Zakorzenienie
|
A Was czutam, ale nie mam weny sie odnosic
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Jakoś Ci to wybaczymy myślę ![]() ![]()
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
SYLWOHA ehh ;/ a próbowałas leżeć na wznak, albo na lewym boku??
WOJNIANN w takim razie trzymam kciuki, zeby szybko Ci przeszło ![]() ACAPELLA moje złożone już przed wizytą przed szpitalem, bo wtedy je dostaliśmy i musieliśmy sprawdzić czy nie jest podrapane, bo opakowanie było trochę zniszczone. Jednak nie wycieralam go jeszcze, więc stoi w inny pokoju i wietrzy się, bo farba też trochę smierdzialo. Więc u nas zostaje je wytrzec i przenieść do sypialni. Jeśli mogę doradzić to jednak bym radziła wcześniej troszkę złożyć, właśnie choćby ze względu na zapach farby. Zamówiłam dzisiaj materac, więc w tygodniu będzie, wyjme go z folii, żeby też wywietrzal, wloze do łóżeczka i potem już na końcówce albo jak wrócę ze szpitala to naloze ochraniacz na materac i prześcieradło ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
Dzięki za odpowiedzi
![]() Sylwuska my mamy używane od rodziny, więc pewnie już farba wywietrzała ![]() Właśnie nie chciałam zakładać prześcieradła, bo się zakurzy, ale widziałam na innych wątkach czy gdzieś tam, że dziewczyny mają wcześniej wszystko poskładane, więc chciałam się od was dowiedzieć czy jestem inna ![]() I coś jeszcze chciałam napisać, ale jak zwykle zapomniałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Położna kazała wszystkie meble jak najszybciej skręcać żeby pokój zdążył się wymierzyć; ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Kirde, ten maly nadal milczy.
Wasze ciagle sie tuszaja? Jak zaczepicie to odpiwadaja? Bonyy co za dzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I obserwuj brzuch, bo mój czasami robi takie wywijasy, a nic nie czuję... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Sylwoha, ale nie ruszył się niedawno?
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Ruszyl, ale albo to bylo wymuszone albo nie wiem.
Kurde.. To pewnie Schizy ale Co poradze |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
No to dobrze, wymuszone nie wymuszone, ważne że się poruszył.
![]() A schizami się nie przejmuj - każda by je miała. ![]()
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
Sylwoha, będziesz miała spokojne dziecko
![]() Mój cały dzień się rusza jak narwany. Będzie żywiołowy, co mnie nie cieszy za szczególnie:p |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Dolinka szczerze bym tak wolala, ale tak czytam i czutam ze
Jednak tluszcz, lozysko na przdniej plus u mnie malowodzie moga moec wplyw na odczuwanie ruchow. Nie zawsze ale bardzo czesto Edytowane przez sylwoha Czas edycji: 2015-11-07 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Moja w ogóle nie reaguje na zaczepki. Rusza sie kiedy uważa
Czasem mam tak ze tz kładzie rękę i czuje ze się wierci a ja nie czuje tych ruchów.
#209 |
Rozeznanie
|
No i nie mówiłam ze pies Pablova? Jest 3 ja juz siku byłam jabłko jem. Hehe dziś mam gościa w.łóżku mój synek.przyszedł na.tzw podgrzewke hehe zawsze jak się przebudzi zmarzenie to przychodzi. Średnio mi wygodnie bo się rozpycha ale nie.mam.sumienia wyrzucić. Musiałabym męża obudzić żeby go wyniósł. A niech sobie spiiiiii. Mogłabym.patrzeć godzinami jak.Piotrek śpi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Fajnie wyglada w sypialni, nie jest tak pusto ![]() Nie widze ba tel ![]() ![]() Cytat:
![]() Hej ![]() Wczoraj byla sobota czy poniedzialek, ze taki tu ruch? ![]() My dzis na zakupy jedziemy wiec mam badziehe kupic buty i staniki przede wszystkim ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Edytowane przez Ani_qa Czas edycji: 2015-11-08 o 06:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.