![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowe mamusie 2015 - część II
Cytat:
![]() A jakby co to w czwartek z netto 3 opakowania Pampersów pomarańczowych za 69 zł. Edytowane przez owieczkaa Czas edycji: 2015-12-13 o 16:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
U nas idzie duzo pampersow ale ja mam obsesje. 2h max i przebieram. A jak mialam te premium care i widzialam ze zolty pasek zmienil sie na niebieski to od razu przebieralam nawet jak nie minela godzina. Mimo, ze wiedzialam, ze przez niecala godz nie ma duzo nasiusiane to i tak ten zielony pasek mi nie dawal spokoju. Teraz ubieram je tylko na noc
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Teraz np 40 min do kapieli a pampers napuchniety..nie wytrzymalam i przebralam. Ale zostawilam sobie na takie okazje te ciulowe Happy przymale ![]()
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Dziecko mi padło po basenie ok 17. Przebrałam na śpiocha, nakarmiłam i śpi dalej. Zobaczymy do której
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#184 |
Konto usunięte
|
Ja pieluchy kupuję na bieżąco, więc nic mi nie zostaje. I w końcu na mojej wsi otwierają Rossmanna, więc jest wielka radość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
3 blachy pierniczków zrobione. Reszta jutro bo mi już nogi w d..... wlazły. Liczę że za rok będę miała małą pomocnicę
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#186 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę wam że macie czas na pieczenie. Ja nie wiem kiedy to zrobię jak tż będzie w pracy przed świętami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
Kiss
Ku r wa jakbym czytała o moim cycku ![]() Agu Gratuluję!!! Ewelina Co 2 godziny chyba że dopajalam to częściej bo sika dużo.
![]() |
![]() |
#189 |
Wtajemniczenie
|
Ejj mnie tez boli jeden cycek i nawet sie nosze z zamiarem pojscia z tym do lekarza. To prawy cyc ktorego i Ewa nie lubi od poczatku, ktorym ja tez nie lubie jej karmic (ale mimo to i tak to robie regularnie) i z ktorego mimo, ze tryska laktator ni uja nie potrafi sciagnac wiecej niz 20ml. Boli mnie od kilku dni jak Ewka ciagnie. Bol jest taki twaco/ciagnacy, ze bez litu mam przed oczami z bolu jasny tunel z Panem Jezusem na koncu. Alr zauwazylam, ze nie boli od razu po tym jak zacznie ssac tylko po dluzszej chwilim czy moze byc tak, ze robi sie pusty i ssanie sprawia ze mnje to boli bo juz jest tam pusto? Bo i po karmieniu czesto jeszcze dlugo dlugo mnie boli. Czasem jak leze na boku juz wieczorem to tak mnie ciagnie ten cycuch ze sie klade na plecach bo wtedy nie ipada na zadna strone. Nie mam pojecia co to jest...
![]() |
#190 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 razy zastój w piersi wiec wiem jak to jest... Boli bardzo. Z czego pierwsze 2 razy po nocy, ale jak rozgrzałam i przystawilam małego to zeszło od razu. Ale ostatnio meczylam się z jednym cyckiem 3 dni... Po czym z jednej zastój zszedł a pojawił się w drugiej bo za rzadko znowu z niej karmiłam... Ale w końcu się z tego wykaraskałam. Musiałam wtedy przez pomyłkę przed i po spacerze karmić z tej samej piersi... Wiec jedna miała przerwę jakieś 7 godzin ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
Noo tez sie czaje na ta promo w netto tylko tan lepiej jechac z ranca bo w netto czesto daja malo towaru...
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#193 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak cię to martwi to idź do lekarza jak najbardziej. Są w porządku, trochę gorsze niż zielone ale dają radę jak najbardziej. Mam wrażenie że są też nieco mniejsze. Cytat:
Ja chyba się wybiorę do pediatry z Ignacym bo mnie martwi jego zachowanie. Jestem prawie pewna że to zęby, bo naprawdę bardzo się ślini, gdyby miał 3 ręce to też by je zapakował do buzi, jeść nie chce, ciągle rozdrażniony i ma zły humor. Ze spaniem w dzień bardzo duży problem, jak zaśnie to na pół godziny i budzi się z płaczem. W nocy pobudka co chwila. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaz powiem ci ze u mojego jest podobnie wiec moze to wina aktualizacji systemu ![]() Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Blondynka17 Czas edycji: 2015-12-13 o 20:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
Owieczkaa
Mój śpi dużo ale jak się obudzi wszystko źle...
![]() |
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
Myslalam, ze moze dzis sie uda zbalamucic TZ. Poszlam do kuchni scoagnac mleko. Wracam a on juz prawie spi. Mam wrazenie, ze my juz nigdy nie wrocimy do uprawiania seksu
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- A ja nie lubie ani nie jestem z tych co mowie lub sie umawiam EJ WEZ NIE SPIJ BO JAK WROCE TO PLANUJE SEKS. Umarlby ze smoechu.
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Wtajemniczenie
|
Az mi sie chce ryczec. Caly dzien chodzi i klepie mnie. Maca a potem uj z tego... jak juz teraz jest tak to to juz lepiej nie bedzie
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej masz nocki w porządku, mnie to dobija że po takim dniu jak dzisiaj wiem że jeszcze muszę swoje odrobić w nocy. A jego sen jest tak krótki że nie zdążę nawet zasnąć a on już kwęczy bo coś mu znowu nie pasuje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
A ja sie nie bede wlasnego meza o seks prosic albo sie do niego dobierac jak jakis zboczeniec skoro on nie wylazuje zadnych checi. Ok tez jestem zmeczona no ale Jezu...
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Ale przynajmniej to robicie. My w lutym bedziemy rok bez seksu. Extra. Mam 25 lat a moje zycie erotyczne nie istnieje.
![]() |
#201 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez raz miałam zastój i polecam. ..męża. w 2 minuty rozwiązał problem, a ja się wcześniej 4h wilam z bólu i nic nie pomagało. Cytat:
U mnie ciągle 6 kg na plusie, ale od dwóch tygodni w końcu waga zaczyna spadać, bo wcześniej 2 miesiące stała. Za to brzuch się cały wchlonal Cytat:
U nas po chrzcie. Było lepiej niż myślałam. Tylko młody o mały włos by przejadl chrzest ![]() ![]() ![]() Ale obyło się bez płaczu. Impreza w domu też bardzo miła. Chrzestny w końcu nocuje u nas. Stwierdziliśmy, że może go urazimy hotelem a mi tez przeszły początkowe nerwy i juz jest ok. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co ja też nie lubię planować ale przy dziecku chyba nie da się totalnego spontana.
Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
![]() |
#204 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#205 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ridja - u nas z tym raczej nie ma problemu. Mloda jest jaka jest ale codziennie max o 21 spi juz na cala noc i zdarza sie raz na milion, ze sie obudzi. A skoro nie budzi ja halas laktatora za sciana. Sasiedzi nawalajacy pietro wyzej a poza tym mozna wlaczyc szumka itd to chyba my mozemy sie po cichu pobzykac? No..ale to jest wlasnie moj TZ. U niego od kiedy go poznalam zawsze na pierwszym miejscu byl sen. Bez kitu! Cokolwiek by sie nie dzialo on sie musi wyspac. Wiec teraz gdy jest mala i wyciska z nas wszystkie soki ma tego snu duuuzo mniej i korzysta z kazdej wolnej chwili. No i ok ja to rozumiem, no ale istnieje jeszcze zycie. ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- A wiecie co jest najlepsze....? Pewnie kazda zona mowi tak o mezu...ale on serio nie bylby zdolny do zdrady. Predzej nie uprawialby seksu 10 lat nuz mialby zdradzic, bo nigdy nie byl jakis super temperamenty. Z naszej dwojki jakby komus zdarzylo sie zdradzic to na bank bylabym to ja ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#207 |
Rozeznanie
|
My po chrzcinach. Dzień pełen atrakcji ale po kolei.
Lusia tak płakała, że i ksiądz był zdziwiony. Normalnie cyrk Mała dostała piękny srebrny obrazek i kolczyki, reszta pieniążki. Musimy jej kupić biblie w obrazkach i łańcuszek. Kupimy jej złoto a potem w okolicach urodzin srebrny łańcuszek bo srebro będzie szybciej chodzić? Kiedy przekłujecie córkom uszy? Ja bym chciała poczekać do momenty jak sama poprosi. Zgodziłam się na alkohol- miało być rozważnie ale Panom nie wyszło. Przy drugim dziecku sie nie zgodzę. Wsiadłam sama do auta! Odwoziłam rodziców. Nie jechałam nigdy beZ męża. Oczywiście ominęła dobry zjazd i nadrobiłam 19
![]() |
#208 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny da się na spontana. Rano męża obudziłam od razu wiedzial o co chodzi
![]()
![]() |
![]() |
#209 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do alko to dlatego wlasnie zawsze jestem stanowczo na nie jesli chodzi o tego typu imprezy. Ewa spi od 19.30 a ja jestem taka jakas rozdrazniona, ze nie moge zasnac ![]()
![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
Czasami wam zazdroszczę, że macie corki... Oczywiście mojego syna na nikogo innego bym nie zamieniła ale... Syn jak dorosnie to ma matkę w dupie szczególnie jak trafi się jakaś okropna synowa.... Córki ciągną do rodziców, zadzwonią.... Chłopy rzadko...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.