![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Najbardziej skąpy facet-ranking:) Część 2.
Przypomnialo mi sie, jak kiedys spotykalam sie z takim facetem, ktory byl nieco skapy.
Pewnego upalnego dnia zaprosil mnie na lody. Fajna opcja. Poszlismy na lody...do Lidla. Kupil jeden duzy kartonik, z ktorego jedlismy na spolke a pozniej mi wypominal, ze to on zaplacil za nie. Kiedy mial mnie podrzucic do domu robil problem z tego bo przeciez bena taka droga...A gdy zaprosil mnie na kawe i przyszlo do placenia i pani, ktora nas obslugiwala pyta "platnosc karta czy gotowka?" A moj towarzysz patrzy na mnie, jakby chcial sie zapytac czym bede placic. I w efekcie zaplacilam ja. Ogolnie koles mial problemy ze wszystkim. Na wakacje chcial jechac stopem bo tak jest taniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
ctrl alt delete
|
Sub
![]() Do lektury wątku zainspirował mnie kolega z pracy. Pojechaliśmy ostatnio do klienta, ale mieliśmy pociąg za wcześnie i musieliśmy poczekać na gościa w kafeterii. Była kolejka i do maszyn z kawą, i do stoiska z jedzeniem, więc kolega poszedł po kawę, a ja po croissanty. A potem kolega podliczył: "OK, to kawa 90 centów, a croissant 85, więc wisisz mi 5 centów". Zdębiałam szczerze mówiąc, ale chyba mówił serio, więc patrzę w portfel, a tam brak piątaka. Kolega: "To daj 10, mam piątkę, to ci wydam". Na jedzenie na wyjazdach do klienta dają nam ryczałtem 25 euro, tak swoją drogą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
To teraz ja
![]() Przez pewien czas pisałam z jednym facetem przez internet, no i wiadomo po mnóstwie wymienionych wiadomości zaprosił mnie do kina. Myślę sobie ok, czemu by nie, super się z nim rozmawiało, wydawał się być ok, myślę pójdę ![]() Spóźnił się jakieś pół godziny, więc żeby się czymś zająć przez ten czas kupiłam sobie w automacie dużą kawę. Przyszedł, gadka-szmatka, pytam z grzeczności czy chce łyka kawy, a ten że jasne i... wypił całość praktycznie duszkiem ![]() ![]() Poszliśmy do galerii handlowej gdzie się mieściło to kino i siedzieliśmy przy pustym stoliku obok jakiegoś punktu z kebabami ![]() ![]() Oczywiście za bilety płaciłam sobie sama, tylko przy wodzie się wyzbyłam drobnych a bilet był za 21zł. Wyciągam te 20 i pytam Romeo czy miałby mi złotówkę pożyczyć, a ten zaczyna szukać pół godziny w portfelu i stwierdza że no niestety, ma co najwyżej 50gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
.
|
gdyby pan się spóźnił pół godziny i nie poinformował mnie, że tak się stanie to by mnie nie zastał w umówionym miejscu :P
![]() |
#186 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez malleys00 Czas edycji: 2016-03-14 o 14:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
BAN stały
|
to mój ulubiony wątek - naprawdę poprawia humor
![]() Czytam to trochę jak jakieś science-fiction ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Konto usunięte
|
Ja tu akurat zupełnie nie rozumiem zaproponowania łyka kawy. Jeśli chce się komuś już zaproponować kawę, to chyba nie wypada proponować łyka? Albo całą drugą kawę albo wcale. No chyba, że z kimś jestem blisko, np z partnerem i pijemy z jednej butelki sok np na plaży czy wyjeździe. A poza tym, nie brzydzilo Cię zaproponowanie obcemu gachowi, żeby pociągnął łyka z Twojego kubka? Ble...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#190 |
Fuck google, ask me!
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;57340731]Ja tu akurat zupełnie nie rozumiem zaproponowania łyka kawy. Jeśli chce się komuś już zaproponować kawę, to chyba nie wypada proponować łyka? Albo całą drugą kawę albo wcale. No chyba, że z kimś jestem blisko, np z partnerem i pijemy z jednej butelki sok np na plaży czy wyjeździe. A poza tym, nie brzydzilo Cię zaproponowanie obcemu gachowi, żeby pociągnął łyka z Twojego kubka? Ble...[/QUOTE]
Uff. A już pomyślałam, że moja pierwsza myśl - SEPSA - to nadgorliwość. I faktycznie - BLE.
![]() |
#191 |
Konto usunięte
|
Że jak, sepsa od łyka kawy? Zgłupiałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
dead & alive
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Fuck google, ask me!
|
Tak, sepsa od łyka kawy. Bo uwierzę w jednorożce - niestety ale znam taki przypadek zachorowania - jakkolwiek wydaje się to (nie)prawdopodobne. Chyba, że zostałam wprowadzona w błąd, przyjmuję taką ewentualność, niemniej jednak wierzę tej osobie
![]()
![]() |
#194 |
Konto usunięte
|
Ale jaja. Wybacz, nie wiedziałam, myślałam że sepsę można tylko złapać od zakażenia otwartych ran. Ja z pokolenia, gdzie się piło w dwudziestu z jednej flaszki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
dead & alive
|
Względnie zdrowa osoba nie jest w stanie zachorować na sepsę od łyka kawy. Żeby to się stało musiałaby mieć silnie upośledzony układ immunologiczny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jasne, jak "obcy gach" niesympatyczny to sepsa, ale jakby ten sam "obcy gach" okazał się sympatyczny i śliczny, to buzi-buzi w nieodległej przyszłości by już nie jawiło się jako zagrożenie sepsą czy ebolą. ![]()
![]() |
![]() |
#197 | |
Fuck google, ask me!
|
Cytat:
Jeśli autorka, była posiadaczka kawy, całowałaby się z każdym na pierwszej randce, tak chętnie jak częstuje kawą, to też bym się martwiła. Jeśli chodzi o koleżankę to dłuższy temat, a historia jej choroby mogłaby zostać podzielona na kilka osób, ale nie ma co ciągnąć off topa ![]()
![]() |
![]() |
#198 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#199 |
ctrl alt delete
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Konto usunięte
|
Hahahahaha no tak... Na pierwszej randce kawa fe a na trzeciej i łóżko już nie brzydzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Fuck google, ask me!
|
MNIE brzydzi seks na trzeciej randce i picie z jednego kubka na pierwszej.
![]() |
#202 | |
ctrl alt delete
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale w takim wątku, to tylko się cieszyć, że ktoś się czymś z własnej nieprzymuszonej woli podzielił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
O ludzie jaka dyskusja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
dead & alive
|
Ja jak czekam na kogoś znajomego i w międzyczasie coś sobie zamówię to nie proponuję mu gryza/ łyka, wyjątkiem jest TŻ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
.
|
dobra, nie rozwalajcie wątku. to jest akurat najmniej istotne.
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pierwszy z brzegu link: http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowi...zic_40465.html U przeciętnie zdrowej osoby zarażenie bakteriami "sespowywołującymi" nie spowoduje sepsy. Ot, tak się nie umiera (inaczej jako gatunek mielibyśmy przekichane). Edytowane przez Glodomorek Czas edycji: 2016-03-15 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ty uważasz, że to tylko formulka, a ktoś jak widać wziął propozycję na serio. A jak to pierwszy lepszy gach, z którym widzimy się pierwszy raz w życiu, to owszem mogłoby tak być że chociażby ledwo co był przeziebiony albo miał opryszczke i voila, stwarzamy sobie okazję do zarażenia wirusem. No a poza tym to naprawdę jest wg mnie obrzydliwe... Akurat w moim środowisku nie wypada komuś proponować łyka... jak mamy zaproponować tylko łyka, to już lepiej wcale się nie odzywać, a jeśli chce się serio coś zaproponować, to niech się zaproponuje normalną całą kawę do wypicia po ludzku, z własnego kubka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
dead & alive
|
Mój były mieszkał w innym mieście niż ja. W pewną sobotę pojechałam do niego i ponieważ miał mi pokazać miasto, kupiłam całodobowy bilet na komunikację miejską. Jak wracałam do wykorzystania było jeszcze kilkanaście godzin, więc mój były stwierdził, że odsprzeda mój bilet. Myślałam, że żartuje, ale stanął przy biletomacie i pytał przechodzących ludzi, czy chcą kupić bilet. W końcu był zadowolony z siebie, że zarobił 4zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.