![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Happy Kwiecień - Mango, Zara, Wojas, H&M, Forever21- dla kobiet/dzieci/do domu.
Podoba mi się płaszcz Reserved
![]()
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
Dot.: Happy Kwiecień - Mango, Zara, Wojas, H&M, Forever21- dla kobiet/dzieci/do domu.
Niestety nie będę miała nic z Twojej wish listy. Używam słodkich, ciężkich perfum, palete w takich odcieniach posiadam jedna i jej uzywam, podobnie z prostownicą
![]() Poza wątkiem mam spódnicę maxi z h&m w kolorze szarości, kosze wiklinowe (do komody np), drewnianą prostą szkatułkę/pudełko z szybą na górze w kolorze bieli i może bym coś jeszcze znalazła. Daj znać czy w ogóle którąś z rzeczy byłabyś zainteresowana ![]()
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
hej, jasne, rozumiem, moze nastepnym razem sie uda pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
J'adore określiłabym jako zapach pudrowo-kwiatowy i myślę, że mógłby Ci się nawet spodobać, ale wolałabym wymienić je na inne perfumy.
Paletka 50/50, podsyłam swatche ![]()
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoje rzeczy mogę znaleźć, mam wszystko pod ręką, nie mogę znaleźć zdjęć i opisów (rozmiarów) rzeczy w Twoim wątku, nie pamiętam gdzie je oglądałam ![]() A OK już mnie oświeciło, wrzucałaś u mnie tylko bez rozmiarów i opisów żadnych! Jakby co to ja podtrzymuję - nadal te same rzeczy czyli bez czapeczek i wszystkich body z krótkim. Edytowane przez inecita Czas edycji: 2016-10-17 o 11:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
kilka rzeczy mi się spodobało - znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Mam problem z wyceną, bo jak sama wspomniałaś maskara jest otwarta, ubranka z kolei używane i trudno mi oceniać dokładnie wartość. Ta maskara jest kompletnie niedostępna w Polsce nawet wysyłkowo, wyłączność mają sklepy ChT nawet nie ma jej na net-a-porter, zapłaciłam po prostu koleżance 32 euro za maskarę i 15 za wysyłkę co Polski. Perfumetka i miniaturka też troszkę trudna do wyceny bo nie występują w regularnej sprzedaży nawet nie mam jak ustalić wartości. Ja nie jestem biegla jeszcze w wycenianiu rzeczy dziecięcych zwłaszcza na rynku wtórnym, choć wiem że matki mają swoje przeliczniki, sama będziesz wiedziała najlepiej. Zostało mi naprawdę niewiele czasu, więc się dostosuję, jeśli uważasz że ubrań jest za dużo w pierwszej kolejności zrezygnowałabym z body, bo sporo mam. Chętnie bym Ci coś dorzuciła jeśli uznasz, że wartość rzeczy jest za mała, bo wysyłam kurierem i cena wysyłki jest taka sama do 20 kg, niestety chyba nie mam nic z Twojej listy. Proponowałam Ci już chyba Marc Jacobs DOT ale chyba nie chciałaś miniatur (przypominam tylko że moje KENZO i perfumetka Narciso to w sumie też próbki, zeby nie było niedomówień, pen jest zatykany taką kulką, ale używa się jak normalnej próbki fiolki tylko troszkę większej). Mam jakieś naszyjniki ale zupełnie nie wiem w jakim stylu szukasz, bo sporo też wymieniasz. Np. mam taki w militarnej zieleni jak na foto |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Niestety DKNY to zupełnie nie moje klimaty, lubie ciężkie orientalne/słodkie/wytrawne zapachy, z wyjątkiem NR for her
![]() Wstawiam zdjęcie spódnicy, melanżowa na gumie.
![]() |
#189 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
Organique SPA and Wellness Rejuvenating Cranberry Serum Odmładzające serum żurawinowe, 100ml -- nówka w kartoniku ZESTAW 16 sztuk MASECZEK KOREAŃSKICH ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Świeczka jest już na wylocie, dodaje jeszcze zdjęcie pędzla
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
Może coś będę dorzucać w przyszłym tygodniu, dlatego że kilka rzeczy mi się posprzedawało i muszę uaktualnić wątek także będę się odzywać
![]()
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Interesują mnie koreańskie maseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Happy Kwiecień - Mango, Zara, Wojas, H&M, Forever21- dla kobiet/dzieci/do dom...
Edytowane przez Penny90 Czas edycji: 2016-10-19 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Hej, tusz został otwarty niedawno (miałam dwa, najpierw upłynniłam pierwszy jakoś latem, potem miałam nadzieję, że pod koniec ciąży makijaż jednak będę robić, ale przeliczyłam się i otworzyłam ten, to było pod sam koniec września i użyłam go łącznie maksymalnie z 7 razy. Nigdy nie zużywałam tego tuszu do końca, bo miałam tylko te dwa i żadnego ostatecznie nie używałam dłużej, ale nie jest to konsystencja wskazująca na łatwe zasychanie, trochę podobna może do YSL a one się trzymały długo świeże. Ten w każdym razie wygląda identycznie jak w chwili kiedy go otworzyłam.
Słuchaj, ja bym Ci chciała wysłać rzeczy jak najszybciej a przynajmniej przygotować paczkę i zaadresować ją, bo teoretycznie ide do szpitala za tydzień, ale byłam dziś u lekarza i wszystko się może zdarzyć w każdej chwili, dlatego boję się, że nie zdążę potem, a tak spakowałabym paczkę i dała komuś do wysłania kurierem np. w poniedziałek. Z Twoją listą jest taki problem, że wszystko wskazuje, że potrzebujesz rzeczy jaśniejszych niż ja używam, jedyny za jasny dla mnie a brzoskwiniowy róż jaki mam to NARS Enchanted natomiast on ma lekkie drobinki i jest kremowy. Prostownicę mam także ale nie zaokrągloną. Pędzli o których piszesz akurat nie mam na zbyciu, prędzej coś do podkładu, pędzel do konturowania może jakiś by się znalazł, ale to raczej nie to czego szukasz. Prawda jest taka, że wątek założyłam na sam koniec września i w sumie staralam się wystawić wszystko, nic nie kiszę juz poza nim. A miniaturka ma takie pudełko, nie wiem niestety który to zapach, nawet jej nie wyciągałam z kartonika https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1474558958 to raczej to tylko wersja normalna nie eau de toilette http://www.nezdeluxe.pl/2015/03/kenz...-toilette.html Edytowane przez inecita Czas edycji: 2016-10-19 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
szaro-niebieski taki gołębi, kremowy, szaro-błękit, granat Brązowy, pistocjowo-zielony, perłowo-beżowy - bardzo zużyty juz, różowy pozlacany(?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Paczkomat niestety odpada, bo muszę wszystko nadać z i do lokalu usługowego obok mieszkania w razie jak by mnie już nie było, bo na razie muszę leżeć w domu a w przyszłym tygodniu już zapewne w szpitalu, w stresie mąż też nie ogarnie raczej ![]() Zerkałam dzis na grupę dla matek na fejsie gdzie puszczają rzeczy używane i kupione w nadmiarze na zapas i generalnie tam przelicznik jest mniej więcej od 10 do 20 zł za ciuchy typu pajace używane 10 zł, 15 zł za nowe lub jakichś lepszych marek, 20 zł za zimowe, 25 za zimowe nowe lub lepszych marek. Wstawiam orientacyjnie, jeśli Ci to nie pasuje nie musisz brać pod uwagę. Wiesz ile płaciłaś za rzeczy, wiesz w jakiej kolejności mnie interesują, ja generalnie się dostosuję do Twojej decyzji. Z tuszem wiesz, napisałam 7 na oko, bo generalnie na pewno nie próbowałam się przekonywać do niego dłużej niż przez tydzień, stąd ta dziwna liczba, może było to mniej ale wolę podać zawsze więcej, żeby nie było niedomówień. O który Hugo pomarańczowy chodzi? Bo mam męską miniaturkę ale to nie jest Boss Orange. Z presją spokojnie - w najgorszym razie nam nie wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Tak, te rzeczy które wrzuciłaś, plus te takie ciepłe, miśkowate i to na szelki z pomarańczową lamówką.
Tusz MUFE jeszcze jest, MJ poszedł. Miniatura Hugo Boss męska jest też nadal, ta w takim oliwkowym pudełeczku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
Jasne, rezerwuje
![]()
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Wolałabym ciepłe ubranko z uszkami i podszewką w jeżyki oraz to na szelki z wiewiórką zamiast śpioszków z myszką miki, spodenek białych i spodenek granatowych z ostatniego postu. Czy tak będzie OK? A czy chcesz w końcu ten tusz MUFE też? Boss Red chyba nigdy nie miałam... Edytowane przez inecita Czas edycji: 2016-10-24 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Dobra jak nie chcesz oddawać misia HM to już niech zostanie jak jest, po prostu ja mam jakieś chyba traumy z dzieciństwa związane z myszką Miki i nie lubię ubranek z nią
![]() Chyba że chcesz żebym dołożyła MUFE, to wtedy wolę kombinezon zamiast myszki i będzie OK. Mam już spakowaną Twoją paczkę, czekam tylko na info od Ciebie czy dokładac miniaturkę maskary i adres. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
hej, niestety nic nie znalazlam dla siebie, dziękuję
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Hej czekam na Twoją odpowiedź co do tuszu mini (rozumiem że raczej nie) i adres, bo jeśli jutro nie przekażę komuś zaadresowanej paczki będzie po ptakach, gdyż od czwartku leżę w szpitalu już a potem jest długi weekend i i w ogóle z paczkami będzie słabo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Generalnie nie mialam w planach zmieniac lampy ale kurcze wyglada fajnie. Jest szansa na realne zdjęcie? Czy ew zanalazlabys cos u mnie oraz czy i gdzie wymiana osobista czy tylko wysyłka i w jakim stanie lampa
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
nie w hucie juz ale to tez nie problem, w niedziele będę w okolicach boh wrzesnia wiec jakby co daloby sie sie podjechac a w sobote zreszta tez bede w okolicach m1 na lne wiec tez by maz mogl i na piastow podwiezc
a co bys u mnie widziala? ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- Brat tam teraz mieszkanie wynajumuje. Och, jak Lola to muszę pomyśleć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#207 |
Rozeznanie
|
Coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1461749337 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1461746977 ?
![]()
![]() |
#208 |
Bright side of life
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
podobają mi się bordowe rurki Zara r.38
moja wymianka : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=870261 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Ja oczywiście trzymam dla Ciebie Zarę,i pogrzebałam nawet w necie w poszukiwaniu składu. Nie wiem, czy się ucieszysz, bo wełna w składzie jest: 75 % acryl, 18 % wełna, 7% alpaca
![]()
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
Płaszcz r. S, styl over- nówka MANGO
Marynarka H&M r 34- nada się i na małe M stan idealny Koralowa sukienka Mango- nówka z metką r M, ale to raczej L-Ka Nowiutka koszula-mgiełka Mango r. S ( ok. 46 cm w biuście) kieszonka na piersi. - ostatnie zdjęcie realne, po 19 robione To jest bluzka na którą zachorowałam, kupiłam za 70 zł w sieci (nie wiem ile w sklepie, bo to starsza kolekcja) ale okazała się sporo za mała. z metki M, ale to xs/s - H&M nówka - oddam tylko za wish, albo do niej zmniejszę biust..chyba że ktoś ma L-kę? bordowe rurki Zara r 38 ZESTAW 16 sztuk MASECZEK KOREAŃSKICH tutaj mam jeszccze rzeczy na allegro:http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=6912606 jakbys byla czyms zainteresowana to wymienię chętnię
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.