![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Tutaj nie ma poradni diabetologicznej dla ciężarnych. Dlatego kładą na obserwacje do szpitala.
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak to dobrze ze wypoczęłaś. takie odcięcie pomaga w totalnym relaksie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
![]() Mam podobny relaks. Net tykko w komórce. Nie widziałam filmu fanty bo nie wiem ile by mi zeszlo z pakietu ![]() Neta niet, cisza, spokój. Tylko na lezaczku nie moge poleżeć |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale łóżko możesz ustawić w pozycji leżaka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Elektrycznie??
Ręczne. Pani salowa pracuje tu 33 lata i od 33 sa te same materace. Smiejemy sie ze ze szpitala polowego z wojny jeszcze. Mam taką dziurę na środku ze leze jak w korytku i nie mogę sie wygrzebać. Podlozylam koc pod tylek to jakos daję radę. |
![]() ![]() |
![]() |
#188 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie skusiłas się na jakiś ładny różowy z olx? ![]() własnie zdałam sobie sprawę,że ja też byłam w szpitalu na badaniach przed ciążą a nie ogarnełam,że może z ubezpieczenia bym coś dostała..kurde no ![]() Cytat:
udanego wypoczynku i mam nadzieję,że za tydzień nie będziesz jednak gotowa do porodu Cytat:
---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
![]() chyba dopiszę do listy do szpitala,żeby zabrać własna pościel |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj u nas ma być 18 stopni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć nie twierdzę, że na imprezie w domu się nie skończy, bo jestem uzależniona w tej kwestii od mojej mamy, która mieszka za granicą i wstępnie planujemy chrzcić w Boże Narodzenie, a wtedy nie wiem czy mi jakaś restauracja zrobi imprezę ![]() ja właśnie też mam z tym problem... Cytat:
Cytat:
Co do pesssara to może i lepiej... będziesz spokojniejsza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Brawa dla tż! Trzymam kciuki za dzień próbny i dogadanie się ![]() A co do krążka... to nie chciałaś się skusić? ![]() ![]() Witajcie dziewczyny! Wczoraj się kiepsko czułam, więc mało mnie tu było widać, a wieczorem pojechaliśmy jeszcze do mojej babci, bo miała urodziny w niedzielę. Dostałam 80 pierogów, więc z głodu nie umrzemy ![]() Dzisiaj w planach LEKKIE sprzątanie, ale jednak w większości odpoczynek. Muszę też przygotować obiad, bo mi się składniki w końcu popsują, a nie cierpię wyrzucać jedzenia. Czekam cały czas na wypłatę l4 z zusu, a przez ten szpital nie wiem kiedy dostanę...
![]() |
#191 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tego się nie spodziewałam ![]()
![]() |
#192 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#193 | |
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
dlatego poczekam do wizyty swojego ginekologa. A tak jak Piernik pisze gdyby było cos bardzo nie tak to IP. ![]() DobraDusza - babka nam podpowiedziała, żebyśmy poczekali z miesiac bo studenci zwalniają mieszkania i bedzie moze troche wiecej. Jestem dobrej myśli ![]() ![]() Dzis troche niestety czeka mnie załatwiania bo musze pojechac oddać swoj telefon do reklamacji... Przy okazji zajdę do superpharm bo dzis jest ta promocja. I moze sobie cos zakupie... Edytowane przez superhuman Czas edycji: 2016-05-17 o 08:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za kciuki! Super, że szefu TŻta zgodził się! ![]()
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba,że dopiero na wiosnę w ogrodzie... ale klatwę rzuciłas na tą babkę ![]() ![]() oj ubieranie to jest masakra..jakaś wyższa sztuka akrobacji.. mam nadzieję,że czujesz się już lepiej to się nie śpieszą z tą wypłatą ![]() Cytat:
widać,że Cię ilość przerosła aż kapcia zgubiłaś... i jeszcze Kubusiowe łupy ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
masakra..to napewno mega komfort jak zalecają leżenie ciężarnej na takim "materacu"..przecież to może tylko pogorszyc sytuacje |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Jak tu przyszłam to plecy mnie nie bolały. Już bolą.
Bez koca w dziurze pod tylkiem nie moge sie wygrzebac zeby nie zaliczyc skurczu. Dochodzę do wprawy i udaje mi sie czasem wstać bez. I nie wyobrazam sobie wstania za 3 miesiące z dużym brzusiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj taak, szpitalne łóżka to masakra. Jak leżałam u mnie to tak mnie w nocy biodra bolały ![]()
![]() |
#199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
takiego przekleństwa / uroku jeszcze nie znałam ![]() Rzeczywiscie błogosławiony ... Ja leżę a do mnie tłumy odwiedzających ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |||||
Rozeznanie
|
Miałam dzis przyjechac do pracy z godzine później, bo po 08:00 jest mniejszy tłok w tramwajach i szansa, że nie będę stała godzinę. Ale mój kot nie rozumiał, dlaczego nie chcę wstać o zwykłej porze i biegał po mnie tam i z powrotem do skutku
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kciuki za Tż ![]() Cytat:
![]() kasia_ruda fajnie, że odpoczęłaś i od zgiełku miasta i od internetu. Tez bym chętnie w takie miejsce wyjechała... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#201 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale że o co chodzi? bo nie rozumiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ci do chrzcin, to ja tez sobie nie wyobrazam w naszym malym mieszkaniu. Poza tym ja mam 4 rodzenstwa, jak wszystkich z polowkami i dziecmi liczyc, to najblizszej rodziny mamy: 25 doroslych + 5 dzieci ![]()
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
Powiem Wam z doświadczenia. Większe imprezy niż 10 osób w domu to jest przekleństwo. Jedzenie trzeba zrobić/kupić, ciasta, podawanie kawy/herbaty co 5 min, plus opieka nad dzieckiem, bo rodzina przy stole zajęta
![]() ![]() U mnie impreza urodzinowa dla Oliwii to było 11 plus dzieci osób i miałam dosyć. Nigdy więcej. Następny raz będzie tylko gdzieś na mieście.
![]() |
#204 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Tinker, współczuje skurczy łydek, znam ten ból ![]() Bardziej zaskoczyło mnie że 62 jest równe 68 ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko pozazdrościć ![]() Cytat:
![]() Wśród znajomych czy rodziny każdy mówi "u ciebie to będzie cc bo już jedną przecież miałaś" . Znawcy ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Szczęściara ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
A no to inna sprawa
![]()
#207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Owszem, ja po pierwszym CC nie miałam komplikacji, mogłam szybko chodzić. Ale ani wrócić na ćwiczenia, kichanie czy kaszlnięcie jednak jeszcze długo sprawiało dyskomfort, i ten brzuch nie taki ładny jak go malują. Mój plan jest taki, że po SN - po 6 tygodniach jestem sprawna i jakby ciąży nie było ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi wystarczy że urodziny dla córki robiłam w domu przez 4 lata ![]() W tym roku zrobiliśmy już w sali zabaw, a teście tylko na herbatę i ciasto przyszli ![]() W DDTVN ma być temat"czy mężczyzna zniósłby poród" ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
Ja długo dochodziłam do siebie po cc, bolało mnie bardzo, chodzić nie mogłam, wyjście do wc/prysznic było wyczynem ![]() Teraz nie nastawiam się, staram się jeszcze nie myśleć o tym ![]() Jak Syn okaże się być podobny do córki to może być różnie, Ona ewidentnie nie miała ochoty opuścić swojego lokalu, ani masaź szyjki, ani balonik, ani oksy Jej nie ruszało ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
![]() Tija, używany krążek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znowuzapomnialamhasla, ![]() ![]() ![]()
![]() |
#210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam sie wtorkowo, wczoraj tz mial dokonczyc malowanie pokoju małego. Jedna sciana miala byc w bialogranatowe poziome pasy, wczesniej pokazywalam mu nawet zdjecia jak ma to wygladac. Poszlismy z małym na spacer a jak wrocilismy na scianie byly pasy pionowe! Nawet nie wiecie jak mnie to zirytowalo. Tz powiedzial ze juz nie bedzie robil tej sciany i jeszcze sie obrazil;/ Takze przenosiny niewiadomo kiedy. Szczerze to nie wiem co on myslal jak to malowal. Zepsul cala koncepcje pokoju;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.