![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dot.: L'Oreal Paris, Extra Volume-Collagene-nowa maskara
dzieki
![]() ale i tak torchę mało w tym watku o tym tusz P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki za link to on chyba jest jednak daremny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
Dot.: True Match L'oreal
witajcie mam podkład true match w odcieniu W5, chce kupic do tego puder w kamieniu w tym samym odcieniu.Czy odcienie pudrow sa tak samo nazwane jak i fluidow?...i czy wiec moge kupic puder w kamieniu rowniez w odcieniu W5?..dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Przyczajenie
|
cześć. mam problem z wyborem odcieniu do mojej karnacji zastanawiam sie nad C2 i C3.
chcialabym miec naturalne pokrycie nie ze bede miec twarz pomaranczowa a szyje normalna jak w niktorych przypadkach jest. prosze o pomoc jaki odciec bylyby dla mnie najlepszy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
Odcienie oznaczone literka C maja rozowa nute, a nie zolta, czy pomaranczowa. Mysle, ze powinnas wybrac C3, ale pisze to na podstawie zdjecia, ktore potrafi sporo przeklamac. Najlepiej popros w sklepie o tester, naloz na linii rzuchwy i sprawdz w swietle dziennym.
![]() |
#188 |
Przyczajenie
|
ok, dziękuje za rade ;}
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
tyle pozytywnych opinii..a ja sie nie zgodze
![]() ![]()
"A girl should be two things: classy and fabulous" Coco Chanel Edytowane przez klaskaj Czas edycji: 2009-02-12 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
no to się zawiodłam..
miałam N3 i był u mnie taki żółty, naprawdę bardzo się odcinał od normalnego koloru twarzy, może n2 będzie lepszy?! testowałam też C2 i widać bardzo wyraźnie te różowe tony ![]() ale nic nie zrobił ... zero pokrycia czy ujednolicenia koloru, a nałożyłam go sporo. Nie wiem jak tam mat bo zmyłam po 20 minutach. i tak ciężko je równo rozsmarować na twarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Przyczajenie
|
![]()
hej wszytkim!
Od dłuzszego czasu stosowałam L'oreal true match C2 , bo był idealny dla mojej cery i jak dotad najlepszym podkładem jaki kiedykolwiek miałam. Kiedy skonczył mi sie podkład poszłam sobie go kupic więc wyobraźcie sobie moje wielkie rozczarowanie i płacz kiedy pani w sklepie mi mówi ŻE JUZ GO NIE PRODUKUJĄ ![]() Siedziałam pół godz ze sprzedawczynia i wybierałyśmy podkład podobny do mojego c2 NIESTETY jak to niektóre dziewczyny mówią ze jest podobny do c1- c3 ![]() Wkoncu znalazłam ale Pani zaśpiewala mi cene 107 zł ![]() Jedyne czego chce to moze ktoś mi powiedziec dlaczego go wycofali???? i co myślicie o tych sprzedawanych w internecie są bezpieczne i sparwdzone?? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
Ja zastanawiam się nad podkładem loreal true match, chyba pójdę do rossmana z pojemniczkiem i poproszę, żeby mi wlali troszkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Przyczajenie
|
Odkąd wyjechałam na studia moja cera strasznie się popsuła. Skóra z czoła i nosa schodzi mi prawie płatami a kremy i tabletki od dermatologa nie do końca pomagają. Co sądzicie o tym podkładzie dla tak przesuszonej skóry jak moja? Nadaje się on czy szukać jeszcze czegoś innego? Może coś polecicie?
Obecnie używam Revlon'u w lecie byłam z niego zadowolona lecz teraz chcę zmienić na coś lepszego.
![]() |
#194 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
w Polsce jest dostępny odcień C2 właśnie dziś go zakupiłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
Znalazłam dzisiaj w domu próbkę tego podkładu i muszę przyznać ze jestem zaskoczona!
![]() Świetnie sie rozprowadza,nie wysusza i co najważniejsze nie robi "maski" Chciałabym ten podkład kupić,lecz nie wiem który odcień jest najjaśniejszy ?? ![]() Jeśli któraś z Was sie orientuje to bardzo proszę o pomoc ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Are you talking to me?!
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Cześć.
Mógłby mi ktoś powiedzieć czy rozjaśniający korektor w pędzelku LOREAL TOUCHE MAGIQUE o odcieniu 3 będzie pasował do podkładu LOREAL TRUE MATCH o odcieniu N2? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() mam problem w doborze koloru podkładu L'oreal True Match czy możecie mi pomóc? Obecnie używam Revlon CS kolor 180 Sand Beige jaki może być najbardziej zblizony kolor TM ?? ale z drugiej strony latem jak się opale wtedy używam Revlon CS 300 Golden Beige więc jaki kolor True Match bylby dla mnie najbardziej odpowiedni?? Z góry dziękuję za porady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.