![]() |
#181 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Akademia Pedagogiczna Kraków :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
A ja mam takie pytanie.. Do studentek I roku
![]() Chodzi mi o socjologię, pracę socjalną i pedagogikę specjalną. Ile miałyście % z matury, albo Wasi znajomi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
z tego co sie orientuje po znajomych, z przedmiotow wymaganych mieli zazwyczaj 50-55-60% rozsz.+ i sie dostawali (z pierwszej albo drugiej rekrutacji) - znam przelotnie pare osob z socjologii i z historii. na pocieszenie dodam ze UP jest uczelnia 'awaryjna' dla wielu osob i nie warto sie zrazac, jesli ktos sie nie dostanie za pierwszym sortem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Ankalime, dzięki wielkie za odpowiedź
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Do pomarancza90: na AWF nie ma zadnych testow i liczy sie tylko geogtafia i angielski ale tam jest dosc trudno sie dostac.Ostatnio prog pkt byl 200pkt przy przeliczniku 1,5 za roz. Pisalas ze z angielskiego bedziesz miec 65% to z rozszerzonej geografi powinnas miec 90 % z roszerzoneju geografi... Wiem ze w tym rozu otwieraja turystyke na AGH... ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#186 |
Przyczajenie
|
a składa ktos na uniwersytet rolniczy?? bo ja chyba tak, macie moze jakies info czy trudno jest się dostac???
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
No to moze ja sie troszke wybije i pochwale sie moja Informatyka na UP ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Myślałam o UJ, ale zobaczymy, jakie beda wyniki. Najwyzej zloze i bede modlic sie o farta
![]() A mam pytanie: my na socjologie sie rejestrujemy dopiero 30 czerwca jak swiadectwo dostaniemy, prawda? Tak samo na inne kierunki? |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A teraz ja pytania: 1. Czy jesli z pierwszej rekrutacji nie dostane sie nigdzie to moge na druga rekrutacje skladac na kilka uczelni czy jest jakies ograniczenie ? 3 czy jest jakies ograniczenie co do liczby uczelni na ktora skalda sie papiery? kiedys slyszaam ze mozna bylo tylko na 3 a obecnie slyszlama ze mozna skladac na ile sie chce..jak to jest? ktso wie?
![]() |
#192 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
mozesz i na tysiac pińćset sto dziwińset uczelni skladac papiery (na rekrutacji ZAWSZE sklada sie ksera, jak jestes przyjeta i decydujesz sie na kierunek, skladasz oryginaly). ilosc kierunkow na ktore skladasz papiery sa tak naprawde ograniczone jedynie przez zasobnosc Twojego portfela -za kazdym razem trzeba uiscic oplate wpisowa (jesli 4 kierunki i kazda oplata to 90 zł, wiec wydatek to koszt 360 = tak wiec droga impreza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Przyczajenie
|
a powiedzmy, że złożę na dwa kierunki, dajmy na fil. polską i ang. i powiedzmy, że się nie dostanę na ang. a na polską tak, za pierwszą rekrutacją. To czy muszę już się decydować na tą polską, czy mogę poczekać na drugą rekrutację (bo może jest szansa, że się dostanę za drugą na fil. ang.)a na wypadek gdybym się jednak za drugą nie dostała, to czy mogę jednak iść na polską??? troszku skomplikowane...
a z rejestracją jest tak, że na pewno można się zarejestrowac podając niewlasciwy (zmyslony) nr świadectwa dojrzałosci (próbowal moze juz ktoś)?? bo w informatorze i przy rejestracji pojawia sie komunikat, ze trezba czekac na to świadectwo.... ale zamieszania z tym wszystkim jest <szok> ![]() DZIęKUJę ZA POMOCNE ODPOWIEDZI ![]()
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do rejestracji jest wymagany nr świadectwa dojrzałości (tego z OKE), bez tego nie moge ukończyć formularza. A ja przecież tego nru nie znam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja mam dosc podobne pytanie . jesli skladam np na dzienna socjologie ,psycholgie, turystyke i zaoczna medycyne ( to tlyko przyklad). I np dostaje sie na zaoczna medycyne ale chce isc na dzienne studia wiec na druga rekrutacje moge znpowu zlozyc na psycholige, socjologie i turystyke czy tylko moge na jedne kierunek...? i zastanaiwam sie czy po tej drugiej rekrutacji jest jakas nastepna? bo jesi luzie sie tak przenosza z kierunku na kierunek tpo wydaje mi sie ze wtedy zostaja jakies miejsca... oj ciezka ta rekrutacja a wyniki coraz blizej.. ![]()
![]() |
#196 |
Przyczajenie
|
ajj no dokładnie, że ciężka
![]() ![]() może jakoś będzie, czasem czuję ''paraliżujący stres" na myśl o wynikach... A kiedy one tak dokładnie się pojawią na naszych kontach z OKE? ![]() ii dziękuję bardzo za odpowiedź!!! oby tak było, że można, bo bardziej mimo wszystko, zależy mi na angielskiej, niż na polskiej ![]() POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZAGUBIONYCH W TYM GąSZCZU PYTAń ![]()
"now you can sell your soul but you can't buy it back" Ben Harper <33 Edytowane przez struga deszczu Czas edycji: 2009-06-16 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kiedy juz pisalam pare razy ze w miejsce tego mozesz napisac obojetnie co (m/zyxabcd123)... jak dostaniesz swiadectwo zmieniasz te dane na swoj prawdziwy nr swiadectwa, drukujesz i zanosisz. pieniadze sie wplaca na konto ktore zostalo przypisane do Ciebie podczas rejestracji (czyli na zalozmy nr kandydata 3000) a nie na nr Twojego swiadectwa czy na imie... Swoje dane mozesz po rejestracji swobodnie modyfikowac -wszystkie dane bez wyjatku. ilez mozna to pisac ![]() edit: chcialam Tylko dopisac iz po zarejestrowani nie widnieje sie w zadnej bazie danych uczelni, widnieje sie w niej gdy jest sie juz studentem. Podczas rejestracji chodzi o dwie rzeczy. wplate pieniedzy na przypisany nr konta i wydruk juz poprawnych zmodyfikowanych danych. Gdyby bylo tak jak piszesz, rejestracja elektroniczna odbywala by sie od 30 czerwca, a nie od 1 -bo kto niby 1szego zna wyniki? Edytowane przez Ankalime Czas edycji: 2009-06-16 o 17:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie doczytałam sobie wcześniej dokładnie ![]() W takim razie dzięki wielkie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Przyczajenie
|
ja już się dzisiaj zarejestrowałam
![]() ![]() ![]() ![]()
#200 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
noooo ![]() przelewajcie pieniadze jak najszybciej, bo gdy zaniesiecie papiery juz, a podczas rekrutacji nie bedzie Waszych zaksiegowanych pieniedzy to Wasze podanie zostana odrzucone. ![]() najwazniejsze tak naprawde w tym wszystkim jest kasa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehh, modlę się, żeby ponad 4 stówki nie poszły na marne.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
to np jesli zarejestruje sie teraz a wplace kase jak bede miala dopiero wyniki to powinno to zostac zaksiegowane juz?
#203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o właśnie weszłam na swoje konto, minęło prawie 2 tyg i mam zaksięgowane pieniądze (wpłacałam 2 czerwca). tak naprawdę to ja bym się pospieszyła z wpłatą. lepiej spróbować i się nie dostać, niż za późno wpłacić pieniądze i być odrzuconym z tego powodu. ![]() a ja mam pytanie, jak przykleić ta etykiete informacyjną na teczkę? w lewym górnym rogu? na środku? nie mam pojęcia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Przyczajenie
|
Mam pytanko będę składać papiery na pedagogikę społeczno opiekuńcza ale na studia II stopnia, czy ktoś może wie czy ciężko jest się dostać i w ogóle jak te studia wyglądają?? jestem po licencjacie z Pedagogiki resocjalizacyjnej. Moja średnia z 3 lat to 4,7 a ocena na dyplomie to 5.
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
sama siebie cytuje, ale znalazlam. niech bedzie dla potomności ![]() Podanie, kserokopię świadectwa oraz odcinek potwierdzający dokonaną wpłatę włóż do białej, kartonowej teczki z gumką. W jej prawym, górnym rogu naklej etykietę, którą wydrukowałeś wraz z Podaniem. voila ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
a co z biologia na UP?
![]()
#207 |
Przyczajenie
|
na pytanie o miejsce etykiety mogę udzielić odpowiedzi
![]() ![]() ********* a nie wiem czy już o to pytałam, ale mógłby mi ktoś wyjawić ile % trzeba było mieć z ang. rozszerzonego i polskiego, żeby się dostać na fil. ang.w ubiegłych latach? ![]() ![]() ja.motyka. i słońce ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- ojjej... widzę, że Ankal... (zapomniałam co dalej:| ) wypowiedziała się przede mną ![]() ![]() ![]()
"now you can sell your soul but you can't buy it back" Ben Harper <33 Edytowane przez struga deszczu Czas edycji: 2009-06-18 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
a kiedys ktos tu pisal ze turystyka i rekreacji jest tylko 3 letni( jedynie licencjat) a potem mgr robi sie gdzie idziej
![]() ![]() i czy sama rejestracja na studia jest trudna? czy jest napisane krok po kroku co trezba robc bo ja jutro chcialabym sie zarejestrowac i nie wiem czy dam sobie radre ![]() pozdrawiama ![]()
#209 |
Przyczajenie
|
hej. ja tak pisałam bo tak chyba jest, poszukaj dobrze na stronie up.
jak się rejestruje to wyraźnie tam pisze, że musze poczekac z rejestracją aż będę miała nr świadectwa. A boję się wpisac cokolwiek w to miejce, boję się że póżniej tego nie będę mogła zmienic czy coś w tym stylu:/ wole się trzymac tego co pisze na stronie UP, bo chyba ludzi by nie okłamali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
sama przy rejestracji pomylilam sie z nr swiadectwa i jakos sie dalo poprawic ![]() przypominam ze rejestracja trwa od 1 czerwca a nie od 30 - to mowi samo za siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.