|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
Cytat:
topcia możesz wypić hektolitr czegoś innego ![]() EDIT: w ogóle stwierdziłam, że coś się zaczynam podłamywać na SB. jakoś dużo zaczęłam jeść i to na pewno nie przez @ :/ i coś za często chyba te deserki robię...
http://onet.pl Edytowane przez Corny Czas edycji: 2009-01-29 o 21:16 |
|
|
|
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
A nie wiem... może...
Mógłby jakis znawca się wypowiedzieć
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ciekawe czy mnie ktoś pamieta ![]() Cały czas Was tak podgladam to się w końcu i odezwę. ![]() Corny nie przejmuj się, jak robisz deserki SB, to one zazwyczaj w sobie mają sporo białka, więc lepiej takie coś niż jakbyś kupiła nadziewaną czekoladę
|
|
|
|
|
#2074 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tylko, że mam i tak wyrzuty sumienia po tych deserkach - na pewno mniejsze niż jakbym zjadła taką czekoladę, no ale jednak, bo sobie zadaje pytanie, czy może jednak nie popełniam zbyt wielu takich grzeszków-nie grzeszków . zastanawiam się, czy nie dołożyć jeszcze jednego tyg I fazy...właśnie zrobiłam Tamille Webb 'I want those ABS' i o rany zawsze myślałam, że mam w miarę mocne mięśnie brzucha, dzięki a6w, ale to to jest w porównanu z Tamilee nic!
|
|
|
#2075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaz nie miałysmy okazjii sie witać ![]() Cytat:
![]() Tylko nie wiem... jak robię ćwiczenia to staram się większy nacisk dawac na brzuch... a to w nogach zawsze czuję ze ćwiczyłam na drugi dzień :p Jakoś nie umiem tego równomiernie rozłożyć żeby tak samo czuć
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
marzeniatko
![]() Corny nie lam sie co do grzeszkow i wpadek, jak juz dziewczyny pisaly- lepiej deserki SB niz czekolada czy ciastka wiec glowa do gory topcia i jak tam impreza? ja przyznam bez bicia- wypilam sobie 3 piwka, ale wytanczylam bo caly czas na parkiecie |
|
|
|
|
#2077 |
|
Rozeznanie
|
Impreza fajna
wypiłam dwa piwa... Ale też raczej je spaliłam.Najlepsze było to, że wchodząc do knajpy spotkałam przy sąsiednim stoliku moją nauczycielkę od fizyki, a dwa stoliki dalej siedziała moja najlepsza przyjaciółka, która nigdy nie wychodzi na żadne imprezy
|
|
#2078 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
rany, a u mnie moja siostra znowu odstawia akcje z nocowaniem - tym razem przynajmniej raczyła nas poinformować, ale chociaż nie dostała pozwolenia powiedziała, że i tak przyjdzie z kolegą i ludzie się dziwią, że ja nie chce mieć dzieci Ewlyn ja Tamilee dotąd robiłam na pośladki i też były niezłe, ale potem mi się znudziły, ale polecam, przynajmniej ona zawsze wynajduje jakieś takie, których nie ma wszędzie, a czuć, że dają efekty
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
http://pl.youtube.com/watch?v=-YI0cxuNcq8
hihi.. ona też rozciąga mięsnie podczas ćwiczeń ![]() I robie to ćwiczenie na plecy o którym pisałam.
|
|
#2080 |
|
Rozeznanie
|
Ale jestem dzisiaj megawkurzona!!!
![]() Czy można przez dwa piwa przytyć 2 kg? Bo według mojej wagi można... To jest jakiś koszmar...
|
|
#2081 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej, że mowiłaś, że wytańczyłas . Po ćwiczeniach też sie chyba więcej waży.
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Ewlyn to jak nie było okazji sie przywitać to witam
![]() A żeby nie było off to chciałam napisać, że dzisiaj jestem bardzo głodna i ja też jak zaczęłam ćwiczyć Tamilee Web to byłam zgon człowieka po pierwszym dnniu. :d edycja: Topcia przytycie 2 kg w ciągu jednego dnia, a właściwie wieczoru jest praktycznie nierealne
Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-01-30 o 16:17 |
|
|
|
|
#2084 |
|
Przyczajenie
|
Większość z was jest na diecie SB więc sobie o niej poczytałam
wklejam kawałek opinii kogoś kto ją stosuje Ja zaczęłam dietę mając 96 kg żywej wagi i 164 cm wzrostu, czyli miałam ponad 30 kg nadwagi. W pierwszych 2 tygodniach schudłam 5 kg! a w rozpisce diety jest że chudnie się w I fazie od 2 do 6 kg!!! i zależy to tylko od nadwagi jaką masz w danej chwili. Potem chudłam już średnio 1 kg w tydzień. To bardzo poprawne chudnięcie. Nie wolno ważyć się częściej niż 1 raz w tygodniu i nie powinno się ważyć na tydzień przed miesiączką bo to bardzo dołuje. Ty w tym czasie nabierasz wody w tkanki i jesteś cięższa. Trzymaj się diety a zobaczysz że waga zacznie spadać. W pewnym momencie może stanąć a Ty zwątpisz. Ale bądź cierpliwa znowu ruszy. W lipcu minie rok jak zaczęłam chudnąć na tej diecie. W tej chwili mam "schudnięte" 18 kg. http://www.majka.piastlan.net/DSB.html - a to jest link do grupy wsparcia w tej diecie Pozdrowionka |
|
|
|
|
#2085 |
|
Rozeznanie
|
Postanowiłam, że zważę się dopiero za tydzień w piątek.
Póki co trzymam się zasad diety ![]() Marzenko, fajnie Cię tu znowu widzieć
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzis dietkowo dobrze i pocwiczylam- gorzej z humorem... jakos tak mi zle i smutno
|
|
|
|
|
|
#2087 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak to też mam jakiś taki byle jaki humor dzisiaj... Na szczęście jutro też jest dzień i na pewno będzie lepszy, niż ten dzisiejszy
|
|
|
#2088 |
|
Rozeznanie
|
a ja właśnie wróciłam z zakupów i zapomniałam kupić serek wiejski
znowu mam ochotę na słodkie, nalałam sobie kubek mleka, żeby to zgasić, staram się ograniczać do kubka dziennie, ale dobra to kryzysowa sytuacja nie wiem, co mnie tak ciągnie bo @ mi się nie zbliża...w ogóle w sumie dzisiaj jak spojrzałam w lustro to wydaje mi się, że trochę mi zeszło - w talii już mam prawie 68, ale jeszcze nie zmieniam, bo to jednak tak troszkę na ścisk, a pod biustem też cm straciłam. rany, ale chce by mi się już skończył ten kryzys, ale oczywiście mówię sobie, ze już niedługo i będę mogła zjeść owsiankę albo jabłko, a tak to zjem i znowu 2tyg będę musiała odbębniać ![]() topcia wyrzuć wagę przez okno, a za tydzień pójdziesz sprawdzić, czy jeszcze żyje
|
|
#2089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, jutro musi byc lepiej ![]() Cytat:
co do slodkiego to wytrzymalas juz tyle dni to wytrzymasz i dzis i jutro |
||
|
|
|
|
#2090 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wieeem, powtarzam sobie to w kółko, tylko mam syropek na kaszel taki słodki i we mnie rozbudza pragnienie słodyczy ale pyszny jest mmm
|
|
|
#2091 |
|
Rozeznanie
|
halo? jak to możliwe, że jeszcze nikogo tu nie ma?
![]() ja już od 5 na nogach, a jeszcze pół godziny w łóżku leżałam zanim wstałam. chyba mi ktoś wsadził bateryjki w... pupę, bo wstałam sobie po 3h snu jakby nigdy nic i zjadłam omlecika z pysznych jajek - tak w ogóle dotąd nigdy nie zauważałam między jajkami różnicy - potem poszłam biegać, zrobiłam Tamilee i stretching. oczywiście, piszę to, żeby wszystkie leniuszki zagonić do ćwiczeń! no i mam wyśmienity humor = skończyło mi się podłamanie dietowe i zapewne dzisiaj będzie idealnie, czuję to i mam nadzieję, że wszystkie obudzicie się z takim powerem ---> w chwili, gdy to przeczytałyście telepatycznie Wam wysyłam trochę od siebie ![]() WSTAWAAAAAĆ!!!
|
|
#2092 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przetrenujesz się nam.Ja wstałam dzisiaj o 10:00... Dopiero co zdążyłam zjeść drugie śniadanie. Zaraz zabieram się za sprzątanie w mieszkaniu. Nienawidzę tego, ale to też zawsze jakiś ruch. Dzisiaj odkryłam, że od tego tycia i chudnięcia zrobił mi się obrzydliwy cellulit na pupie i udach nie wiedziałam, że to aż tak tragicznie wygląda. Muszę do wakacji coś zrobić, bo nie pokażę się na plaży! Mam dupę jak 80-letnia staruszka.. Pomyślałam, że najpierw kupię sobie peeling gruboziarnisty. Nie wiem czy to coś da, nie znam się na tym, bo nigdy nie miałam tego typu problemu... Niby kremy pomagają, ale trzeba się dwa razy dziennie nimi kremować, a jakoś sobie tego nie wyobrażam... Jak mam szkołę to wstaję rano i wszystkie czynności robię na pamięć, jeszcze praktycznie śpiąc. Zresztą, ja będę zapominać o takich rzeczach. Powiedzcie mi co mam zrobić z moim starobabinym tyłkiem ![]() Chyba powinnam znowu zacząć chodzić na basen, ale z takim czymś to aż wstyd.
|
|
|
#2093 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wczoraj bylam na zakupach i po prostu dóóółł... te lustra w prebieralniach... w sklepach... tragedia. u siebie w domuwyglądam o wiele szczuplej ale niewiem którym lustrom wierzyć, zwlaszcza , że podobno te sklepowe wyszczuplają... Ale celulilt mam jakby mniejszy, syrenka pomaga
|
|
|
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
i ja rowniez dzis w lepszym nastroju bylam na zakupach i kupilam spodnie i sweterek ![]() czekam wlasnie na obiad bo juz mnie ssie z glodu topcia - ja tak jak juz intransitive napisala masuje sie syrenka- w sumie nie mialam jakiegos widocznego cellulitu, ale teraz nie mam prawie wcale a uzywam z firmy soraya balsamu- jak bedziesz zainteresowana to spisze dokladnie co to jest |
|
|
|
|
#2095 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale jak Ty mówisz, że miałaś mało widoczny cellulit, to na mnie może nie zadziałać ten balsam. Bo ja to mam dosłownie taki, jak starsza pani ![]() Intransitive, też słyszałam, że sklepowe lustra wyszczuplają, ale nie zawsze. Zależy do jakiego sklepu się trafi. Ja po zakupach mam przeważnie podobne uczucia do Twoich. Bo w domu mam duże lustro, które wyszczupla, a w sklepach widzę swoje prawdziwe oblicze. Zawsze siebie widzę jako taką "kluchę" ![]() Ale takie zakupy przynajmniej motywują człowieka, żeby wziąć się za siebie.
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów: a czymże jest dieta, jeśli nie tym? Edytowane przez topcia06 Czas edycji: 2009-01-31 o 14:57 |
|
|
|
|
|
#2096 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam to samo z tą kluchą
ehh.. mam nadzieje,ze to jednak podgrubiają te sklepowe lustra...https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-270386 syrenka ![]() ps ja ostatnia oprocz syrenki, po kąpieli masuję się też na sucho taką gąbką sizalową... ale to kilka dni,więc nie ma prawa być efektów... poza tym często katuje są oglądając w lusterku swoe pośladka z baaardzo malej odległości, i wygladaja koszmarnie Edytowane przez intransitive Czas edycji: 2009-01-31 o 15:25 |
|
|
|
|
#2097 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kupię sobie coś takiego. Może przynajmniej trochę pomoże.Ja tam swojego tyłka za często nie oglądam w lustrze. Jeśli już, to jest przeważnie ubrany, no a wiadomo, że w ciuchach nie widać cellulitu. Ale dzisiaj przeżyłam totalny szok Może od maja zacznę stosować jakiś krem, bo wtedy będę miała więcej wolnego czasu (ah te wakacje ) i może nie będę o tym zapominała. Jest w ogóle szansa, żeby pozbyć się cellulitu całkowicie?
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
syrenka nawet jak nie pomoze to na pewno nie zaszkodzi- no i jest tania
a balsamowanie zajmuje nie wiecej niz 2minuty to nie przesadzaj z tym bakiem czasu |
|
|
|
|
#2099 |
|
Rozeznanie
|
topcia cellulitu można się pozbyć, w przeciwieństwie do rozstępów
tylko oczywiście trzeba uważać, bo lubi wracać rany, ja się w ogóle nie potrafię zmusić do masażu tą gąbką... jakoś tak nigdy mi się nie chce, niby przy myciu, ale ja zazwyczaj wolę wylać na siebie pół butelki płynu do kąpieli i się masować łapkami ale za to teraz sobie obiecałam, że przez 2tyg codziennie będę się smarować moim żelem ujędrniającym Garniera i póki co mi idzie dobrze - to już chyba 4 dzień... a podobno wyrobienie nawyku zajmuje właśnie 2tyg to może mi zostanie a i peeling to rób kawowy - chyba wychodzi taniej od tych sklepowych, a jest naprawdę skuteczny.rany, a ja dzisiaj się wkurzyłam, bo jak się rozbieram do kąpieli to zawsze się mierzę. i dzisiaj miałam jakieś dziwne te liczby - talia 72 (3cm w jedną noc?!), pod biustem też cm czy 2cm więcej jestem niemalże pewna, że to błąd jakiś, ale rany, wiedziałam, że wadze nie można ufać, ale że miarce też? a co do luster w przebieralniach - ja słyszałam, że pogrubiają. a ogólnie myślę, że chodzi też o to, że te przymierzalnie takie małe to nawet z daleka siebie obejrzeć nie można, tylko wszystko tak dziwnie. i jeszcze to światło, w którym wygląda się jak trup...
|
|
#2100 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.

wystarczy Marzena 
. zastanawiam się, czy nie dołożyć jeszcze jednego tyg I fazy...
zawsze myślałam, że mam w miarę mocne mięśnie brzucha, dzięki a6w, ale to to jest w porównanu z Tamilee nic!