![]() |
#2101 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2017
Maluchna no dziś się nie popisał. Niby szukał jeszcze lekarza prywatnego ale nawet tam nie ma miejsc...
A ja juz 4 noc budzilam się przy każdym obrocie bo tak boli. |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A może jedź z tym do szpitala - nie będą mieli wyjścia i na pewno ktoś Cię zbada w ostateczności weźmie na oddział ale udzieli pomocy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Raczkowanie
|
Ania z tym że już jest praktycznie po ataku. Najgorzej było w sobotę i niedzielę. Ciekawa jestem jak często będę je miała w ciąży. Najbardziej chodzi o to żeby jakiś neurolog stwierdził czy jest to niebezpieczne przy porodzie SN. Nie wyobrażam sobie cesarki ale jeśli ma to być niebezpieczne to wolę mieć stwierdzone wskazanie a nie mieć później żalu do losu ze nic nie zrobiłam i nie mogę chodzic.
---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Ania z tym że już jest praktycznie po ataku. Najgorzej było w sobotę i niedzielę. Ciekawa jestem jak często będę je miała w ciąży. Najbardziej chodzi o to żeby jakiś neurolog stwierdził czy jest to niebezpieczne przy porodzie SN. Nie wyobrażam sobie cesarki ale jeśli ma to być niebezpieczne to wolę mieć stwierdzone wskazanie a nie mieć później żalu do losu ze nic nie zrobiłam i nie mogę chodzic. |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
![]()
MartaSz - biedna ty, mąż się nie popisał
![]() Muszę się pozalic, w zeszłym roku w lutym miałam stłuczke z mojej winy. Dzisiaj dzwoni do mnie facet, że przyszło mu pismo że ma zwrócić pieniądze bo moje auto nie miało OC (auto było rodziców, nikt bardziej nie pilnuje płatności na czas jak moja mama). Ma zwrócić pieniądze które wyplacili mu rok temu! A ja znalazłam potwierdzenie płatności tego OC miesiąc przed terminem ![]() ![]() ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#2106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
jeszcze się chwalę, dzisiejszy zakup- do spania i do karmienia, jutro wypiore poszewke i zalicze z nią pierwszą noc
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2108 |
Wtajemniczenie
|
U nas po sprzedaży samochodow(sprzedawalismy dwa)nawet po dwóch latach przychodzily wezwania do zapłaty.Kilka razy wysylalismy umowy sprzedaży i wyrejestrowania i nic.W tym roku mąż trzy razy wysyłal dokumenty i raz facet juz zadzwonił z firmy komorniczej ze jesli nie wyjaśnimy to sprawa do sadu.Maz wyjaśnił mu po raz kolejny w koncu sie po prostu wydarl ze niech sie pocaluja w dup.e ze nie bedzie nikt go straszyl i nie będzie wysylal dokumentów po raz dziesiąty.Od tamtej pory spokoj..To nie jest kwestia balaganu.Oni naciągają tak ludzi..Meza znajomy juz kilka lat placi mimo ze samochodu nie ma juz dawno.Ale sie przestraszył bo tez grozili sadem mimo ze on Bogu ducha winny.Oni wlasnie liczą na takich naiwniaków..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
schmetterling - ja od dłuższego czasu przytargalam zwykłą poduszkę dodatkowo do łóżka, żeby nie zasypiac na brzuchu, tym bardziej że leżenie na brzuchu kończy się bolącym brzuchem. tą moją mogę rozłożyć na wprost całą a mąż może spokojnie się przytulać, zobaczymy w praniu jak to z nią będzie.
oby to był 'bałagan' w dokumentach.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 |
Wtajemniczenie
|
Melduję się po badaniach - na usg wszystko w jak najlepszym porządku! 6 cm sprawnego i ruchliwego Szczęścia
![]() Normalnie kamień z serca! Jeszcze tylko muszę poczekać na wyniki z krwi, ale jestem już o wiele lepszej myśli, niż wcześniej ![]() Pani dr stwierdziła, że jeszcze za wcześnie, żeby określić płeć, aczkolwiek skłaniałaby się ku temu, że chłopiec ![]() Z tej radości zamówiłam właśnie pierwsze gacie ciążowe w H&M ![]()
...:::bez planów życie - to cały mój plan:::... byłam kiedyś "aparatką"! https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1168 Edytowane przez madzieeek Czas edycji: 2017-03-14 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Raczkowanie
|
Marttb gdybyście zezlomowali samochód który nie był ubezpieczony to byście juz dawno mieli nałożoną karę przez powszechny fundusz gwarancyjny. A to najprawdopodobniej próba naciagniecia przez ubezpieczalnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2115 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Ja na razie przyczajona. W sobotę prenatalne o 10. To będzie 13+1 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja dzisiaj płaczliwą mam. Byłam w kościele na rekolekcjach i łez nie mogłam powstrzymać. Zresztą często tak mam w kościele, zwłaszcza przy pieśniach. Wczoraj natomiast moje zachcianki ujawniły się z podwójną siłą. Wchodzę do warzywniaka, patrzę, a na ladzie stoi słój z ogórkami małosolnymi. Mało się nie obśliniłam po kolana. Oczywiście 7 sztuk było moje. A dzisiaj kukurydza gotowana w Dino. Też już zjedzona. A teraz idę sprzątać, żeby o głupotach nie myśleć. Miłego dnia kochane. Mam nadzieję, że sprawa z autem rozwiąże się na plus.
![]() |
#2118 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam nerwowy dzień.Wszystko mnie wku*wia..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Raczkowanie
|
Schmetterling marttb to Cebuszka czy inna firma? Pytam, bo od tygodnia mam w koszyku na Allegro tę http://allegro.pl/ceba-cebuszka-podu...536052545.html i nie wiem czy brać... sądzę, że się przyda ale zastanawiam się czy to wypełnienie nie będzie się zbytnio ugniatać i w końcu nie zrobi się z niej taki flaczek w poszewce
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2120 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ot nasze humorki, chociaż powiem Ci że jak ja się wpieniam na wszystko i jeszcze mi ktoś mówi, że to tylko humorki, to bym zabiła ![]() Cytat:
![]() Sprawa z autem się CHYBA wyjaśniła. Od 10 do 12:30 wisiałam na telefonie, a jak przez 30 min słuchałam że 'wszystkie linie są zajęte' to już krzyczałam że nie musi się powtarzać ![]() ![]() Otóż, w zeszłym roku w styczniu mama opłaciła składkę, w lutym miałam wypadek, w tym roku w styczniu mama sprzedała auto na złom, na umowie ma nawet pieczątkę z urzędu. Tyle tylko, że na umowie sprzedaży zamiast wpisać datę 16-01-207, wpisała 16-01-2016 i wysłała do ubezpieczyciel skan w celu poinformowania ich o pozbyciu się auta. No to ubezpieczyciel wklepał datę z umowy i mi mówią, że nie było ubezpieczenia w lutym 2016 skoro mama w styczniu 2016 sprzedała auto. Co się nakłóciłam z babką, że owszem sprzedała, ale w 2017, że pewnie ktoś źle u nich w komputer wklepał datę ![]() ![]() ![]()
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Zadomowienie
|
Martbb, ale historia
![]() Ja kupilam sobie poduszkę z motherhood, była promocja e smyku, ale jakos nie mogę w niej się ułożyć, może faktycznie brzuszek musi być wiekszy. Mój wczorajszy dzień, kolejny wycięty z życiorysu.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Raczkowanie
|
Marttb Super, że dałaś radę wyjaśnić. Dzielna dziewucha
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ostatni_dzien_lata Czas edycji: 2017-03-15 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Wtajemniczenie
|
Marta super.A ja smażyłam naleśniki.I się rozbeczałam bo mi nie wyszły..Chyba powinnam zapaść w wiosenny sen i obudzić się na poród.Mam wyrzuty sumienia że taką huśtawkę funduje dziecku i nie potrafię opanować nerwów.Nie radzę sobie z samotnościa.Koleżanki pracują całymi dniami i mają swoje życie.Nie mam z kim się spotykać.Nie potrafię jakoś się zmobilizować do jakiegokolwiek działania.Jak pracowałam to narzekałam że na nic nie mam czasu.Teraz jak mam to totalnie nie robie nic.Posprzątam ugotuje.I cały dzień marnuje przed tv i kompem.A tak miałam czytać książki chodzić na spacery,założcyć w końcu bloga bo od dawna chciałam.I spotykać się ze znajomymi.Mąż chyba trochę się martwi bo ostatnio mówił że jestem teraz zupełnie inna i nie widzi we mnie tej radości i chęci..Boi się że wpadnę w jakąś depresje..Zamówiliśmy krzesła do salonu prawie półtora miesiąca temu.Już dwa razy się kontaktowałam z firmą.W tamtym tyg baba mówi że następnego dnia firma rozwożąca je zabiera i będą się z nami kontaktować.Do tej pory cisza.Mąż dzwoni a baba zaczęła przeprszać że jeszcze nie wysłali..I że albo nam puszczą zwykłym kurierem i będą w piątek albo ich transportem w poniedziałek.Mąż powiedział że woli poniedziałek a zapomniał że ja idę do endokrynologa i cały dzień napewno mi zejdzie.Ma dzwonić jeszcze raz żeby tym razem oni się dostosowali do terminu jaki nam pasuje.No ręce opadają..Prawie wszystko do domu braliśmy przez neta i takich cyrków nie było.Ech wybaczcie musiałam się wyżalić..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zadomowienie
|
Juka, spokojnie, to minie. Hormony nam szaleją i wiele spraw wyolbrzymiamy. Ale juz niedługo poczujemy ruchy naszych malenstw, zrobi się ciepło i zielono, bedziemy eksponować brzuszki i szykować wyprawkę. Będzie lepiej
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Rozeznanie
|
Ja tez dziś nie w formie
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2127 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie znów ból głowy ![]()
![]() |
#2128 |
Zadomowienie
|
Rudaska mnie też znowu głowa boli i w ogóle dzisiaj jakaś rozbita jestem. Chyba się stresuję jutrzejszą wizytą u endokrynologa i piątkową u giną.😞
#2129 |
Rozeznanie
|
Ja tez jestem dzisiaj do niczego... jeszcze dodatkowo sie denerwuje bo mam jakiś dziwny ból / nie ból brzucha jakby mnie coś od środka rozrywalo, wypychało,rozkurczalo? Nawet plecy mnie bolą... odcinek lędźwiowy ... moze to dlatego ze mam skoliozę? Tez macie podobne bóle?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.