|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
Szkoda że nie będzie RI
Tak lubiłam te ciuchy |
|
|
|
#2102 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam teraz pytanko takie:
czy któraś z was współpeacowała kiedyś z którąś z lubelskich galerii? jeśli tak to z jaką?i czy warto było?
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
mój ojciec
z galerią na hm.. chyba to już ul Krakowskie Przedmieście nie pamiętam nazwy..
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Ciuchy były nawet niektóre OK, ale ceny.... ja tam się cieszę, że nie będzie RI, w koću czego dusza nie widzi tego sercu nie żal (czy jakoś tak)
![]() W jakim sensie współpracowała?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy widzialyscie moze gdzies torebki w podobnym stylu?
bylabym wdzieczna za jakiekolwiek sugestie
|
#2106 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
mam ogromniastą prośbę
szukam dobrego i w miarę taniego solarium orientujecie się w cench karnetów musze się opalić na weselicho bo mam czarną sukienkę i wyglądam strasznie licze na waszą pomoc |
|
|
|
#2108 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, czy ktoras z was byla moze w Deichmanie? sa tam jakies balerinki? i w jakiej cenie? Dzieki za info.
|
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
A nie wiecie gdzie kupić perełki (groszki) srebrne na tort ?
A i gdzie dostanę jakieś diademy, tiary czy jakieś opaski z cyrkoniami? |
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
W każdej cukierni?
W Olipmie, w żabce były kiedyś.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie tylko ja nie bardzo sie orientuje gdzie są cukiernie w Lublinie gdzieś w centrum (oprócz Chmielewskiego na Krakowskim )
|
|
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie na osiedlu jest cukiernia ![]() Zreszta wydaje mi sie, ze na wiekszosci osiedli jest.
|
|
|
|
#2113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bylam na Orkana, baleriny sa... zaraz Ci pokaze jakie.. Nie za wszystkie recze ze to dokladnie te, bo to zdjecia z niemieckiego katalogu w ktorym jest duzo wiecej niz jest dostepne u nas i duzo podobnych...np jest kilka w moro. Ale te w panterki z kokardka na pewno byly.
|
|
#2114 |
|
Raczkowanie
|
O, dodaly sie zalaczniki mimo czasowej niedyspozycji Wizazu ;P
Aha co do cen to nie pomnę niestey. Mysle ze mniej niz 100 zeta ale dokladnie nie powiem. Na pewno nie bylo zwyklych, czarnych MATOWYCH bez zadnych dodatkow typu brokaty i inne niewiadomoco
|
#2115 |
|
Zadomowienie
|
I tu się mylisz, moja droga
![]() A nie wiecie dziewczyny czy na Koryznowej dalej jest apteka (gdzieś w budynku Fitomedu czy czegoś takiego)? Ktoś w sieci ją polecał, tylko że to był post sprzed dwóch lat i wolę się dowiedzieć wcześniej niż jechać, bo to dla mnie drugi koniec miasta. |
|
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Na Koryznowej są min. 2 ale pewnie chodzi o tą w Farmedzie ? Tak jest ona [tj Koryznowej 2G, w Farmedzie przy Championie ]
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2007-03-10 o 11:25 |
|
|
|
|
#2117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(Fitomed to firma , ale też na F i z końcówką "med" )Edit: a jeszcze pytanko - czym tam można dojechać? Tak żeby blisko było żebym się nie zgubiła
|
|
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Moja znajoma chodziła do solarium obok hotelu Victoria, na rogu z Piłsudskiego.
|
|
|
|
#2119 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
], możesz dojechać też 32 lub 6-wysiadasz na Koryznowej, będziesz widzieć Championa jadąc to na pewno się nie zgubisz... No ewentualnie możesz dojechać 10,11,16,34,39,47,57 (przy tychautobusach to musiłabyś wysiąść na Andersa-Kleeberga) też będziesz widzieć Championa jadąc, ale kawałek jest od przystanku... Ale najlepiej zrobisz jadąc 5-ką ![]() He, mam nadzieję, że zrozumiesz coś z tego, co napisałam
|
|
|
|
#2121 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak będziesz jechać 57 to wysiądz na 3 przystanku za Tysiąclecia , w zasadzie to możesz wysiąść na 2 przystanku za Tysiąclecia, będzieCi łatwiej dojść, będziesz szła cały czas prosto tak jak jadą autobusy, dojdziesz do ronda i zobaczysz Championa , jak wysiądziesz na 3 to będziesz musiała się wracać...Wiesz, to moje regiony, to znam, ale ostatnio jak miałam pojechać na okolice Nadrzecznej to przez 40 min błądziłam po parku przy szpitalu psychiatrycznym, bo nie wiedziałam jak dojść na tą Nadrzeczną , w końcu trafiłam ![]() A Gramma, dorwałaś w końcu Cocomore w naszym pięknym mieście? Bo ja zachorowałam na ich trencze (te z allegro po 120zł), ponąć w sklepie 100zł kosztują, ciekawa jestem czy jest gdzieś ich sklep ![]() Może któraś z Was widziała gdzieś taki [czarny]?:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2007-03-10 o 21:54 |
|
|
|
|
#2123 | |
|
Zadomowienie
|
Ale Ciebie jeszcze nie odwiedzam
Cytat:
".Wtedy szukałam sukienki. Tego konkretnego modelu nie było, ale były inne. Niestety materiał był jak szmata i chęć na sukienkę Cocomore mi przeszedł
|
|
|
|
|
#2124 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze...;P
Cytat:
![]() Te z Diverse'a są w innym kształcie trochę i mają straszny napisa, na całą torbę :/ coś okropnego :/
|
|
|
|
#2125 |
|
BAN stały
|
a czy ktos widzial gdzies czarne trencze??? ale nie za dlugie?
|
|
|
|
#2126 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2128 |
|
Wtajemniczenie
|
hihi chodzi mi o to, czy któras z Was sprzedawała coś za ich pośrednictwem? najbardziej interesuje mnie sprzedaż biżuterii, jakie mają warunki, marżę itp
acha, i jeszcze nowe pytanko, czy widziałyście gdzieś w Lublinie takie kwiatki suszki do zdobienia paznokci?takie płaściutkiee
kto ma ochotę zagłosować, będzie mi miłoEdytowane przez lee_monka Czas edycji: 2007-03-11 o 15:27 Powód: błą/ędzik:) |
|
|
|
#2129 |
|
Raczkowanie
|
hej
mam pytanie czy spotkałyscie sie gdzies z jakimiś żelami do włosów koloryzującymi lub jakies pianki tego typu?? takie do jednego mycia?? ja kilka lat temu spotkałam sie z taka pianka.. ale ostatnio nigdzie nie moge jej znalzc gduby ktoś gdzies widział i sie tym podzielił to byłabym wdzieczna
|
|
|
|
#2130 |
|
Raczkowanie
|
Nie widziala ktoras z Was pudru w kulkach Vollare? :|
EDIT: najpierw napisalam, a potem poszukalam i okazalo sie ze byly juz takie pytania Hmm.. ciekawe czy mozna go nadal dostac w okolicach PKS
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

Tak lubiłam te ciuchy 

z galerią na hm.. chyba to już ul Krakowskie Przedmieście 

, ale też na F i z końcówką "med"
?