|
|
#2101 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, cześć 2
Agata te robaki juz sa w srodku w materacu, one wychodza po jakims czasie. Ja wole nie ryzykowac, dla siebie bym materaca nie kupila, w ktorym potencjalnie moglyby znajdowac sie robaki
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
|
|
#2102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2103 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jeszcze dokładniej taki biały - identyczny jak mamy u córki w pokoju. Te górne szufladki idealne na gumki, opaski itd Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka Edytowane przez patrycjakarabasz Czas edycji: 2019-01-04 o 15:42 |
|
|
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki rozmiar wzielas??Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
one są cienkie więc będą jak znalazł ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
natomiast stanowczo zabronił mi kupować wózka adamexu bo miał duży napis " Pajero". Po hiszpańsku to znaczy dosłownie: onanista 🤣🤣🤣🤣Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mojemu teraz rzadko pokazuje co kupiłam. Uzgadniam z nim takie rzeczy jak kupno chusty czy wózka, ale to jest na zasadzie "zobacz to, kosztuje tyle i tyle, jest takie i takie, co ty na to?" i jest albo ok albo pomyślimy. Jakoś nie oczekuję od niego większego zaangażowania
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Ostatnio zrobiło się pranie ciuszków i akurat poszłam do pracy i on wieszał. Przyszłam z powrotem a ten do mnie "Jezu, wieszałem te ciuszki i wieszałem i się nie chciało skończyć to pranie! Nigdy więcej!" Jedyne co oczekuje to, żeby złożył przed porodem meble dla młodzieży, żeby komoda była pusta i kołyske. I żeby mnie zawiózł do szpitala Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2108 |
|
Dostojna peema.
|
Nie wczytywałam się dokładnie w dyskusję, bo nie było mnie przez większość dnia w domu, ale lekko niepokoi mnie hasło materac z robakami, haha
![]() Mój tż będzie wybierał pewnie rzeczy takie jak wózek i fotelik, które wymagają głębszego przemyślenia. Ubrankami się nie ekscytuje, kupuję je ja i pokazuję koleżankom jak mam ochotę o tym porozmawiać, no bo jego wiadomo, że to nie bardzo interesuje. Za to w łóżku wieczorem często na YT ogląda jakieś filmiki o ciąży, pyta co aplikacja mówi i nigdy nie nudzi nam się wieczorne obserwowanie brzucha, wczoraj fajnie wyraźnie falował. Choć pewnego razu wpatrywaliśmy się w brzuch przy latarce z 5 minut, dzieciak się nie ruszył a tż na koniec stwierdził, że nie wiedział, że mam włoski na brzuchu.
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Facet jednorożec jakby ubranka oglądał na rówbi zainteresowany ![]() Mój się w nic nie angażowal Na fotelik się nie doczekałam przy małym więc sama podejmuje wszystkie decyzje [1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86324478]Ależ mnie naszła ochota na pomidorową [/QUOTE]Matko!!! Muszę zjeść! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy my mamy tego samego męża? Jakbym o moim czytała Też łasy na wszelkiego rodzaju promocje i chyba tylko one są w stanie zmotywować go do zakupów, bo tak to lubi kupować tylko spożywkę. Wyprawka dla dziecka też niespecjalnie go interesuje, twierdzi że ja wszystko wybiorę najlepiej, ale to bardziej z lenistwa wynika niż z jego faktycznego przekonania.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2111 |
|
Rozeznanie
|
U mnie pomidora też króluje 😀😀
A co do facetów. Mój wszędzie ze mną jeździ. Oczywiście jak może. Mówi, że musimy zrobić listę co potrzebujemy dla małej i pojedziemy kupić. No angażuje się. Przy pierwszym też tak było. Także nie mogę narzekać 😀😀 Dostałam wynik z krzywej cukrowej. I tak są czczo 87, po godzinie 112, po dwóch 117. Hmmm...wiem, nie jesteśmy lekarzami, chyba że któraś jest 😊😊 ale może któraś robiła i miała podobnie. Bo ostatnie po godzinie wyszło 171 a teraz 112, ciekawe?? No nic, za tydzień wizyta, zobaczymy. |
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pomidorów ani pomidorowej jak nie mogłam tak nie mogę dalej. No niedobrze mi po zjedzeniu.
Po porodzie to chyba tone pomidorów sobie kupię, bez kitu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż też żywo zainteresowany. Sam ogarnal miejsce na ciuszki malej co zajelo pol dnia i wysprzatal, ogląda wózki, ciuszki wybiera. Tego potrzebuje
![]() Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
|
#2114 |
|
Dostojna peema.
|
No ja też się cieszę, że mój się angażuje, dopytuje mnie dokładnie o każde USG, chce zawsze być, pyta lekarza zawsze na USG o dużo rzeczy, więcej niż ja. Jestem w szoku po tym, jak któraś z Was tu napisała, że widziała jakiegoś faceta wkurzonego,że ogląda wózki z żoną i brzydko się do niej odzywał. Szczerze to mój mąż nigdy w stosunku do mnie nie przeklnął (ani do nikogo), "odczep się" to może powiedział 2x przez te 9 lat. No tyle, że ciuszkami się nie ekscytuje ale nie mam do niego o to żalu
Jak mu pokazuję raz na jakiś czas to oczywiście spojrzy. Generalnie mam bardzo dobrego męża, nie ukrywam tego i zawsze to podkreślam. Jest dla mnie dużym wsparciem w każdej dziedzinie życia.
|
#2115 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Ja ostatnio z lumpeksu przyniosłam ogrodniczki z HM, pokazałam mojemu na stronie że kosztują 50zł to aż parskał ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba tak być powinno : 1. Ileś tam do 92 czy 95 jakos 2. Pik (nie wiem jaka granica) - skok cukru 3. Spadek w porównaniu z 2 wskazujący na prawidłowe działanie trzusyki... Kiedy lekarz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2117 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2118 | |
|
Dostojna peema.
|
Cytat:
widzisz, jak nasi mężowie nas albo znają... Ja jeszcze nie mam tej linii i tak jej wypatruję cały czas ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Ta linia może się wcale nie pojawić
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2120 |
|
Rozeznanie
|
sQuara dzięki. Lekarza mam 10.01. Zobaczymy co powie.
Mi ta linia jeszcze się nie pojawiła. |
|
|
|
#2121 | |
|
Dostojna peema.
|
Cytat:
|
|
#2122 |
|
Konto usunięte
|
To co mam kupić kolejny materac? Nic, poobserwuje za robaczkami
![]() Udało się naprawić zęba Mam wózek baby designe husky beżowy i fotelik baby safe z bazą isofix 0-15 kg. Ale mojego męża z promocjami pewnie nikt nie przebije. On potrafi przejrzeć gazetki, a potem objechać wszystkie markety. Z jednej strony fajnie, że jest rozsądny i oszczędny, ale z drugiej mam ochotę go czasem zamordować z tego powodu, bo mi po prostu szkoda czasu na stanie w kolejce w każdym markecie. Ale sam to może i cały dzień łazić, jak lubi Jego skąpstwo bardzo się przydaje przy negocjacjach, nie raz mi wynegocjował fajną cenę Także ma to swoje mocne plusy. Aaaaa i zaciesza, że jak będzie duży brzuch to bez kolejki się obędzie Mój za to lubi w apce oglądać grafikę jak dziecko w danym tygodniu wygląda i zawsze prosi, żebym mu pokazała. Za to ostatnio był tyle czasu w domu i co kładł rękę, żeby poczuć czy dziecko się rusza, to fasolka się nie ruszała. Zabierał rękę to się ruszała. Mały uparciuch jak ojciec |
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Mojej też brak.... I tamta zniknęła jak brzuch urosl
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2124 |
|
Konto usunięte
|
A ja myślałam, że ta linia tylko u osób o ciemniejszej karnacji, bo przecież to barwnik ze skóry. Ja np. jestem blada i nie mam barwnika (nie opalam się) i chyba nie powinnam na nią czekać, bo marne szanse.
Ależ jestem głodna, a do 19 muszę wysiedzieć bez jedzenia. |
|
|
|
#2125 |
|
Dostojna peema.
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86325232]
Ale mojego męża z promocjami pewnie nikt nie przebije. On potrafi przejrzeć gazetki, a potem objechać wszystkie markety. Z jednej strony fajnie, że jest rozsądny i oszczędny, ale z drugiej mam ochotę go czasem zamordować z tego powodu, bo mi po prostu szkoda czasu na stanie w kolejce w każdym markecie. Ale sam to może i cały dzień łazić, jak lubi Jego skąpstwo bardzo się przydaje przy negocjacjach, nie raz mi wynegocjował fajną cenę Także ma to swoje mocne plusy. Aaaaa i zaciesza, że jak będzie duży brzuch to bez kolejki się obędzie Mój za to lubi w apce oglądać grafikę jak dziecko w danym tygodniu wygląda i zawsze prosi, żebym mu pokazała. Za to ostatnio był tyle czasu w domu i co kładł rękę, żeby poczuć czy dziecko się rusza, to fasolka się nie ruszała. Zabierał rękę to się ruszała. Mały uparciuch jak ojciec te dzieciory to już takie są, ja dalej uparcie próbuję nagrać filmik jak brzuch się rusza i ciągle nic z tego
|
#2126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2127 | |
|
Dostojna peema.
|
Cytat:
To mi się również podoba Mam tak z elementami dekoracyjnymi do domu wszelkiej maści, bo on w ogóle nie czuje potrzeby dekorowania domu, kupowania kwiatków, ramek itp xD
|
|
#2128 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja też pomidorów samych też nie zjem teraz, bo mi niedobrze na sam ich widok, ale pomidorowa to mi wchodzi
|
|
|
|
|
#2129 |
|
Dostojna peema.
|
Mi pomidory też jakoś słabo wchodzą. Znaczy jem czasami, ale bez szału. Przed ciążą bardziej lubiłam. Na dziś i jutro zrobiłam sałatkę z kurczakiem, ananasem, ryżem, papryką czerwoną i cebulą. Jakoś te cebulowe klimaty mi najbardziej leżą, prawdziwa Polka
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy z młodym od dentysty. Ja zdrowa, on z jedną dziura eh
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

Jaki rozmiar wzielas??
chociaż młody jak byl maleńki to miał taką piżamkę z kapturkiem, i tz zażyczyl sobie żebym przywiozła z powrotem od rodziców dla małej ( akurat wyrósł mi z tego w Polsce jak z nim byłam i tam zostało) zielone, może być

Jedyne co oczekuje to, żeby złożył przed porodem meble dla młodzieży, żeby komoda była pusta i kołyske. I żeby mnie zawiózł do szpitala 

Też łasy na wszelkiego rodzaju promocje i chyba tylko one są w stanie zmotywować go do zakupów, bo tak to lubi kupować tylko spożywkę. Wyprawka dla dziecka też niespecjalnie go interesuje, twierdzi że ja wszystko wybiorę najlepiej, ale to bardziej z lenistwa wynika niż z jego faktycznego przekonania.