|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK
Cytat:
![]() Masz rację... Jakoś przy okazji kupowania prezentów zawsze znajdę coś dla siebie, oczywiście absolutnie niezbędnego A jeśli w przypływie rozsądku zdaję sobie sprawę, że to średnio sensowny zakup, to tłumacze sobie to tak, że robię sobie samej prezent pod choinkę Cytat:
![]() Póki mogę, to sobie szaleję w miarę możliwości i resztek rozsądku
|
||
|
|
|
#2102 |
|
Rozeznanie
|
Wrocilam z GC..niepocieszona
![]() przyznajcie sie ktora z Was rabnela mi sprzed nosa ostatnie opakowanie serum Lumene?
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, ja wczoraj macałam te nowe rozświetlacze IsaDory z zimowej kolekcji i muszę powiedzieć, ze taki sam efekt to ja kulkami Vollare mogę uzyskać, rozświetlacz ID ma wielkie drobiny jakieś(jak na moje oko) i wogóle mi się nie spodobał
A tak ładnie wyglądał na zdjęciu promocyjnym
|
#2104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież byłam grzeczna i mi też się należy. W tym roku planowałam inaczej, chciałam odłożyć trochę i zaopatrzyć się w rarytasy będąc po Świętach w Holandii; jak się skończyło nie muszę chyba mówić :P Liczę zatem na hojnego Mikołaja :P: ![]()
|
|
|
|
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi rzadko z planowania coś wychodzi, więc już nawet się tym nie martwię. Planuję przemianę w 2008 A póki co zastanawiam się, czy niespodziewany przypływ gotówki wydawać już, czy poczekać na poświąteczne wyprzedaże w Sephorze...
|
|
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
A już myślałam, że tylko mi się nie podoba ![]() Ale to nie zmienia faktu, że bym sobie chętnie jakiś nowy różo-rozświetlacz kupiła Podobają mi się te z Sephory, chyba muszę iść je dokładniej obadać.
|
#2108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to pojawiłam się w SuperPharm i kupiłam zestaw Olay do cery mieszanej hydrożel + chusteczki w cenie 19,99zł ![]() Cytat:
![]() A za mną też chodzi jakiś rozświetlacz i to wszystko przez ice bo za dużo o nich tu pisze daje mój sypki Pierre Rene nr 3 Staram się w to wierzyć przynajmniej
|
||
|
|
|
#2109 | |||||||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
).Cytat:
![]() Raczej bym poznała. ![]() Cytat:
![]() No ale, jak przeszło to było już ok. Myślałam, że będzie mocniej oczyszczać (nie wiem w sumie, co sobie wyobrażałam, chyba że będę mieć twarz jak z gazety po jednym użyciu ), ale w zasadzie nie mam co narzekać, bo zadziałała widocznie i ciekawa jestem, jaki efekt da tygodniowa kuracja (na pudełku pisało, że można tak ją stosować), tak więc w przyszłą sobotę można mnie pytać, czy jestem zadowolona, czy tak średnio.![]() Na razie jestem. I bardzo się cieszę, że mnie nie podrażniła, ładnie rozjaśniła cerę - zero zaczerwienień i wszystko jakby uspokojone. Cytat:
I niedawno kupiłam sobie świetne rurki ciemnogranatowe ze złotą nitką.Cytat:
Też nawet nie wiem, czemu wydaję tyle kasy teraz.![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() --- A ja dzisiaj doszłam do wniosku, że jestem szczęśliwa kosmetycznie. Uwielbiam moje kosmetyki. Dobrze mi z nimi i niewiele mi już potrzeba do szczęścia. W planach zakupowych na grudzień mam już tylko:- maczka (jeśli jeszcze gdzieś dostanę Posy) - żel do twarzy Avene (wczoraj przetestowałam Cleanance i spodobał mi się, chociaż trochę wysusza, muszę szybciutko nałożyć krem do twarzy, ale skóra była tak idealnie jasna... mój żel z SLS mi nie daje takiej cery) - filtr Avene (krem, bo moje mleczko jest za mało treściwe) - 1 cień do powiek na Sylwestra (a i to niekoniecznie ) - albo L'oreal Chrome Shine, albo sypkiego GoshaA w styczniu kupię maskę do włosów i Play Ball. I krem pod oczy. I może róż Bourjois. I nie będę marzyć o większej ilości kosmetyków.
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
mowicie o tej swinskorozowej ID? jest paskudna
zrobila ze mnie taaaaaaakiego prosiaka
|
#2111 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda musiałam coś domówić, bo w Eskulapie minimalna wartość zamówienia to 50zł, ale dorzuciłam Ibum Extra, który i tak miałam w planach i w cenie Cernora z Vena-Vita mam Cernora i Ibum w Eskulapie Cytat:
Zresztą pewnie i tak wykupili już ten ostatni, który widziałam wczoraj.Ja też raczej aczkolwiek często znajomych nie poznaję na ulicy, bo jak idę to nie patrzę kogo mijam ![]() Cytat:
Cytat:
Chyba atmosfera przedświąteczna sprzyja wydawaniu pieniędzy. W końcu tyle się człowiek nabiega, nadenerwuje, że coś mu się w nagrodę należy, nie ![]() Cytat:
) podkład, nie myślę o kupnie kolejnego. Nawet nie chcę mi się go szukać. Przerzucę się potem na kolejny z mojej przepastnej kolekcji i już.Co prawda dalej mam ochotę na róż Bourjois, a od wczoraj jeszcze na 2 błyszczyki koktajlowe 26 i 27 bodajże (czerwony i taki, hmmm, porzeczkowy ??), ale to nie są tak pilne zakupy, żebym nie mogła się bez nich obejść. Za to Meteoryty mi się odwidziały równie nagle co mi się uwidziały Także mimo wszystko nasz wątek mi służy
|
|||||
|
|
|
#2112 |
|
Przyjaciółka KWC
|
SP ma okropne ceny, staram się tam nie kupować, bo bez większego wysiłku można oszczędzić kilka złotych kupując w innej aptece.
Czekam na wrażenia długoterminowe z używania kremu. Cos w tym jest, że ten wątek to takie boczne ujście dla nałogu.
|
|
#2113 |
|
Wtajemniczenie
|
poległam
![]() nie mogłam się powstrzymac i pojechałam do GC bo zniżka -20% i niestety nabyłam-masełko do ciala karmel i cynamon z Farmony -odżywke do włosów z bursztynem jantar -mgiełke do włosów z bursztynem jantar w rosmanie kupiłam -balsam do ciała gruszkowo-jabłkowy ( jest promocja za 5zl są, jest też różany , czekoladowy i kakaowy) - zestaw rose ( sól , balsam , żel) tż kupił mi natomiast zestaw Garnier czysta skóra ( żel , tonik, krem i waciki) zestaw lawendowy ( żel , tonik , dwa mydełka i myjka) zestaw gruszkowy Luksja mozecie bić ![]()
|
|
#2114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio zrobiłam małe zapasy, ale muszę bardzo uważać, żeby znów nie nagromadzić kosmetyków, które będę zużywała miesiącami i to na siłę. Dlatego w notesie zrobiłąm sobie Wish Listę na 2008 rok, wypisałam też kosmetyki z których jestem / byłam bardzo zadowolona i które chce nabyć jak tylko skończy mi się to co obecnie mam na stanie. Chyba wolę zainwestować w droższy kosmetyk wysokopółkowy lub apteczny i być zadowolona I Nawet zużywanie takich kosmetyków sprawia mi większą przyjemność. P.S. Dzięki Ice, przypomniałaś mi o Beach Ball-u. Też będę musiałą się w niego ponownie zaopatrzyć po Nowym Roku. P.S.2 DZiewczyny, macie już prezenty dla TŻ-ów ? ![]()
|
||
|
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
macie
w tym roku przyszlo mi to altwo, ale w poprzednich altach mialam z tym nie alda klopot nie lubie kupowac prezentow facetom
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę Wam się pochwalić moim dzisiejszym odkryciem. Otóż ze 2 tygodnie temu nabyłam maseczkę z efektem gommage z serii koralowej Sorayi. Właśnie ją zmyłam i oczom nie wierzę SKóra wygładzona, jasna, jednolita Suche skórki , podrażnienia i wszelkie zaczerwienienia z którymi się borykałam przez ostatnie tygodnie zniknęły jak ręką odjął. Bomba
|
|
|
|
|
#2117 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Oj od razu nie poczekam, dałabyś mi chociaż przez chwilę pooszukiwać samą siebie
Cytat:
Mam tylko kilka średniaków z pielęgnacji, zwłaszcza balsamów, ale znakomita większość jest wypróbowana i mi służy Pielęgnacyjnie jestem w 100% zaspokojona ![]() Chciałam już kupować play balla, ale wolę poczekać, aż unormuje się sytuacja z wrocławską pocztą - czeka się tygodniami na przesyłki, kilkaset tysięcy paczek leży i czeka na posortowanie ![]() Cytat:
W zeszłym roku kupowałam prezenty na ostatnią chwile i to był koszmar, w tym roku wszystko już kupione jakiś czas temu, więc postanowiłam się wynagrodzić za te starania i kupuję sobie Cytat:
![]() Cytat:
Mi z łatwością zużywa się kosmetyki, które lubię i które dają przyjemność stosowania. Nie znoszę byle jakich, albo takich, które w czymś mi nie pasują... Ale na razie mam zapasy do wiosny i to takich, które lubię, więc jestem zadowolona ![]() Mam, kupiony już chyba z tydzień temu, poszło łatwo
|
||||
|
|
|
#2118 | |||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
w przeróżnych wariantach; i co chwile jest tak, że mi sie rozrasta, a potem wykreślam rzeczy, których już nie pragnę mieć. Cytat:
) PB - Motion Gelee. A w ogóle, to przestępuję z nogi na nogę i chcę już iść do fryzjera. A najszczęśliwsza jestem z tego powodu, że mama obiecała mi za niego zapłacić. Więc mogę iść do mojej ulubionej fryzjerki na balejaż i strzyżenie i się nie przejmować kosztami.![]() Mój nic nie dostanie na Gwiazdkę. ) Mikołaja i limit się wyczerpał chwilowo.![]() Moim problemem jest natomiast to, że nie mam żadnych prezentów i w dodatku nie mam na nie pomysłów. ![]() Jedyny pomysł, to suszarka do włosów dla moich rodziców (odkąd jedna się spaliła pół roku temu i została tylko jedna, muszę toczyć wojny, jak chce ją zabrać na jakiś wyjazd ), ale to nie załatwia sprawy, bo i tak po jakimś bardziej osobistym drobiazgu trzeba im kupić.![]() Cytat:
W pielęgnacji też się staram trzymać od pewnego czasu pewniaków, szkoda tylko, że większość z nich po jakimś czasie przestaje się sprawdzac i trzeci pozycję pewniaka. ![]() Cytat:
Cytat:
Jestem pewna, że poczekasz. Lepiej?
|
|
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja mam długie, Beach Ball świetnie podkreśla mi teraz wycieniowane pasemka. Ja u fryzjera bylam nie tak dawno. Za to znalazlam sponsora ktory zaplaci mi za manicure i pedicure ![]()
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mleczko dobrze zmywa tusz do rzęs?
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepszy okazuje sie pomaranczowy slodka soczysta pomarancza pozniej wisniowy-mniaaam takie slodkie wisienki a na koncu truskawkowy,jakos oczekiwalam wiecej truskawki w truskawce![]() Blyszczyki nie daja koloru,jedynie podkreslaja barwe ust,jedynie wisniowy nieco bardziej barwi usta-swietnie smakuja i pachna,dobrze trzymaja sie na ustach.Nie zjada sie ich zbyt szybko,nie sa klejace-ogolne zadowolenie. Tyle z szybkich testow ![]() Mleczko uzywam do ogolnego demakijazu bo do oczu siegam zawsze po dwufaze wiec trudno jest mi powiedziec a ostatnio odkrylam Ziaje dwufazowa
|
|
#2122 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Bo radykalnych cięć nie przewiduję.
|
|
|
#2123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mi narobiłaś smaka Hexiu na ten pomarańczowy błyszczyk PS. Ja też lubię dwufazową Ziaję do demakijażu
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ochotę na pomarańczowy lub zielony Play Ball.
Tu jest fajna stronka http://www.play-ball.pl/ po wejściu w konkretny produkt i kliknięciu w 'z kim się bawić', jest opisane do jakich włosów najlepiej go stosować. Ogólnie to choruję, dziś czuje się gorzej niż wczoraj; a muszę iść do GC kupić coś jeszcze na prezent ![]() Chora chyba kupi sobie na pocieszenie maseczkę w saszetce hehe
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
Sorayę jesli będzie i Daxa Vulcanic Mat. Najpierw to ja się muszę doczołgac do łazienki
|
|
#2127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja odpuściłam tylko te wymagające przesyłek pocztowych, kurierskie jak najbardziej wchodzą w grę Lepiej ![]() Mam nadzieję, że upoluję jakąś perełkę ![]() Cytat:
Mi wyszło zimno na wardze Też chyba dziś wybiorę się na zakupy, ale do GC raczej nie zawitam, trudno się mówi, znowu przegapię promocję ![]() Zdrówka |
||
|
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łaaa, Hosenko, zazdroszczę Też bym chętnie wybrała się znów do Anglii (głownie ze względów shoppingowych ) Mam kilka rzeczy upatrzonych w Bootsie. Ja co prawda po Świętach też wybieram się na granicę, ale tam nie ma Bootsa. MOże uda mi się dorwać kogoś ze znajomych, kto się tam wybiera
|
|
|
|
|
#2129 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na 10000%, bo nic mi się nie kończy, a że nie byłam dawno w Sephorze to nie zachorowałam na żadne cudo. W styczniu za to będzie masakra. Kończy mi się odżywka do włosów L'Oreala, spłukuje mi się kolor z włosów, kończą mi się kremy takie bardziej treściwe, etiaxilu resztka, wkręciłyście mi Play Balla, nie mam prawie lakieru do włosów, i namiętnie pragnę maseczko-peelingu Freemana. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#2130 | ||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Wracaj szybko do zdrowia. Cytat:
Tak było z Xerialem 5, Hydrance Optimale Riche, micelem Avene, żelem Nivea i pewnie wieloma innymi, których już nie pamiętam. Moja skóra strasznie kaprysi.![]() Cytat:
Ale naprawdę chwilowo.![]() Cytat:
Jeszcze Pearl Whip jest fajny. --- Też dzisiaj idę na zakupy, ale szukam kiecki, więc jestem usprawiedliwiona. Chyba wrócę bez kosmetyków, a jeżeli z jakimiśkolwiek to z Lactacydem.A zaraz nakładam Tołpę.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

A jeśli w przypływie rozsądku zdaję sobie sprawę, że to średnio sensowny zakup, to tłumacze sobie to tak, że robię sobie samej prezent pod choinkę 

bo za dużo o nich tu pisze
Zastanawiam się tylko czy mężczyźni obdarowani In Black albo tacy, którzy je sobie sami kupili, będą z nich zadowoleni
).

Ale miały złotą nitką aplikacje na kieszeniach robione i trochę mnie to odrzuca(nie lubię złota), ale generalnie spodnie śliczne.
Chyba atmosfera przedświąteczna sprzyja wydawaniu pieniędzy. W końcu tyle się człowiek nabiega, nadenerwuje, że coś mu się w nagrodę należy, nie 

Maniaaa wizazowaniaaa

)