Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-14, 17:32   #2071
Estella
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Wybrałam sobie dziś prezent - czwóreczkę cieni Chanel Uznałam, że kolejny puder jednak będzie dla mnie bez sensu i nie będę go używała.

Estello, dzisiaj był już tester błyszczyka YSL, faktycznie jest piękny. Nie wykluczam, że skusi mnie wiosną
Które kolory cieni? Skus się, bo fajny jest
Cytat:
W mango już są obniżki do -50%, kupiłam dziś dwie bluzeczki
Byłam dziś i dostanę koszulkę i sweterek pod choinkę; dla siostry też kupiłam tam mały prezencik
Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Jestem z siebie bezwględnie dumna.

Miałam okazję kupić za 100 zł używkę Escady Tropical Punch, prawdziwy rarytasik, i.... nie kupiłam Jak w ostatniej minucie licytacji ktos kupił troszkę mnie się żal zrobiło, ale teraz jestem bardzo zadowolona - przecież nie potrzebuję kolejnych perfum
Cytat:
Tropical Punch! Boże jak ja je kochałam To była moja ukochana limitowanka Escady

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Wiele bym za nie dała, chociaż z drugiej strony obawiałabym się o to, w jakim stanie jest ten zapach, z tego co pamiętam, minęło już kilka lat, odkąd byl dostępny.
Ubóstwiam ten zapach, szkoda, że był limitowany. Ehhh, dobre wspomnienia z nim mam. Od niego zaczęła sie moja przygoda z Escadą.

Pamiętacie jak pisałyście o koszu, który zgniata śmieci? W gazecie o nim pisali, testują go w różnych miastach, nazywa się Big Belly i gdy jest pełny wysyła smsem powiadomienie do odpowiednich służb. Kosztuje chyba 15tysięcy. W Wwie ma stać kilka miesięcy zimą i kilka miesięcy latem, żeby zobaczyli czy się sprawdza.

Ja dziś z kosmetyków kupiłam tylko Cicaplast LRP. Oglądałam Tołpę, ale nie było nikogo na stoisku i nie mogłam nic kupić wrrrr.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 17:35   #2072
zizou
Zakorzenienie

ja dostalam maila od GC z powiadomieniem o promocji. dumam i dumam ale nie wydumalam co moglabym sobie kupic. chyba tylko rajstopy
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 17:37   #2073
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
No pięknie, ja myślałam, że weekend to sobota-niedziela także w GC W sumie nie mam co się smucić, może to i lepiej, jeszcze by mnie coś podkusiło. Prezent już wcześniej kupiłam sobie w S., a sama sobie już póki co nie będę raczej kosmetyków kupowała.
W GC weekend zawsze trwa 3 dni.

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ja dziś z kosmetyków kupiłam tylko Cicaplast LRP. Oglądałam Tołpę, ale nie było nikogo na stoisku i nie mogłam nic kupić wrrrr.
Kusi mnie Cicaplast (ostatnio polubiłam LRP), ale na razie nie skusi, mam w planach 2 zakupy w aptece, więc już nie będę bardziej szaleć.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 17:42   #2074
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kawowe też analogicznie ??
też chociaz olejek jets ociupinkę mniej słodki wg mojego nosa

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
A wiecie (Rzyrafka mi sie nie zacytowała), że dzisiaj szłam sobie długą i myślałam o tym, jaka ta ulica jest brzydka, ponura i dziwna? Że niby w centrum miasta, ale taka trochę wyjęta z poprzedniej epoki. I zastanawiałam się, czy tylko ja tak uważam.
Mówiąc paskudna miałam na myśli te 3 drogerie- każda czymś kusi jeśli chodiz o samą ulicę to faktycznie, ma w sobie taki stary klimacik
Cytat:
BTW Ryrafko, dzięki za namiar na aptekę, mieli tam ta próbkę, którą chciałam.
siem polecam na przyszłość
Cytat:
w Krakowie na Floriańskiej otwiera się nowy, ładny, pachnący Douglas.
Po co mi nowy Douglas, po co mi obniżki w GC, po co mi smsy z Sephory jak jestem bez kasy?!
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 19:45   #2075
Estella
Zakorzenienie

Zapomniałam. Byłam w GC i nie skusiłam sie na serum Lumene. Jeszcze w GC kosztuje 75zł.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2007-12-14, 20:11   #2076
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Wracam skruszona do wątku - a tak mi ostatnio świetnie szło
Przez ostatnie 2 -3 tygodnie uległam i narobiłam zapasów teraz znów potrzebuje kilku tygodni zeby doprowadzić się do stanu normalności. Ah te Święta, to chyba ona wprawiają mnie w wir zakupów
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 20:28   #2077
zizou
Zakorzenienie

ja zaraz bede testowac kuracje parafinowa. skonczyly mi sie moje dwa apteczne mazidla do ust, bez ktorych nie wytrwam zimie, wiec musze kupic cos nowego [poza dwoma aptecznymi mam jeszcze blyszczyk diora - chyba nie jest ze mna zle pod tym wzgledem ] iz astanawiam sie na co postawic - bo chce odmiany w gre wchodzi sztyft SVR, avene i na pewno balsamik LRP

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-14, 20:40   #2078
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ja zaraz bede testowac kuracje parafinowa. skonczyly mi sie moje dwa apteczne mazidla do ust, bez ktorych nie wytrwam zimie, wiec musze kupic cos nowego [poza dwoma aptecznymi mam jeszcze blyszczyk diora - chyba nie jest ze mna zle pod tym wzgledem ] iz astanawiam sie na co postawic - bo chce odmiany w gre wchodzi sztyft SVR, avene i na pewno balsamik LRP
Która kurację parafinową ?
Stary 2007-12-14, 20:59   #2079
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Miałam próbki Avene (obu wersji) i kremy takie dość klejace na mojej skórze były . Ja bym poleciła Hydrabio Riche Biodermy
Cytat:
Hosenka Hydrabio Riche uwielbiam, drugie opakowanie stoi w szafce i czeka na otwarcie
To jest naprawde rewelacyjny produkt Biodermy,zreszta lubie obie wersje Mam nadzieje,ze nie znikna z rynku.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Ja to Was wszystkie muszę wyedukować w dziedzinie biustu, bo się nie znacie Ale ja do niedawna też się nie znałam i już prawie kupiłam 80D, ale w ostatniej chwili zostałam oświecona i okazało się, że powinnam nosić (i noszę z powodzeniem) 70G Też mnie trochę ten rozmiar przerażał, ale to nic strasznego. Nie ma się co bać literek powyżej D, bo się okazuję ze większość kobiet nosi źle dobrane staniki, bo edukacja w tej mierze jest mierna, panie w bieliźniakach się nie znają, a mało która gazeta kobieca podaje prawidłowe rady. Zresztą, co ja się tu będę rozpisywać, zajrzyjcie najlepiej tu
http://stanikomania.blox.pl/html
albo tu http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203
Dowiecie, że te wasze 75B to będzie co najmniej 70D, a 70A powinno być w rzeczywistości jakieś 65C
No i zapraszam na Wizażowy wątek, tam w miarę możliwości też można uzyskać poradę. Tylko się nie przejmujcie, że to niby dla biuściastych, bo się okaże wkrótce, że Wy też biuściaste jesteście, tylko o tym nie wiecie
Popieram na Lobby pomogla mi jedna z Forumek okreslic rozmiar i byl to strzal w 10-tke,szkoda tylko ze w PL sa praktycznie nieosiagalne takie rozmiary i poratowalam sie zakupami w Bellissimie,nastepne niebawem

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość

W ogóle to zaczynam dochodzić do wniosku, że zamiast wydać kasę na zapach, wydam na torebkę i krem pod oczy. Odłożyłam sobie do jutra taką śmieszną małą czerwoną torebeczkę z kokardą w Orsayu. A po zużyciu prawie całej próbki Cernora pod oczy coraz bardziej pragnę go mieć. Nie pamiętam kiedy miałam tak jasną skórę wokół oczu Nie żeby była jakaś szczególnie jasna, ale zawsze była bura, a teraz jest różowawa, więc to wielki sukces, zwłaszcza, że na efekt nie trzeba było długo czekać. Już po 2 dniach tak się rozjaśniła I mam cichą nadzieję, że przy regularnym stosowaniu rozjaśni mi całkiem skórę i pomoże na cienie.
A ten alcohol, który jest w tym kremie to nie denat, więc to nic strasznego i bać się go nie należy. Krzywdy nie czyni (ice - to do Ciebie )
A kto Cie namowil?

Cytat:
Możesz bo ja sobie NailTeka z allegro sprowadziłam, idę dzisiaj po odbiór

Ale tylko dlatego, że skończył mi się Oriflame mój ukochany, a nie chciałam znów Ori żeby mi się paznokcie nie przyzwyczaiły
NailTek uratowal mi paznokcie i dzieki niemu moge sie cieszyc niezlymi szponami jakich normalnie zapuscic nie moglam,uzaleznilam sie od tych odzywek-jestem w trakcie 2-ich opakowan.

Cytat:
A nie wiesz jak waniliowe??
Miałaś masła Ziaji? Które fajniejsze?

Moge Ci tutaj Hosenko powiedziec,ze.....stanowc zo wybieram maselko Joanny,Ziaja moze sie schowac i mysle,ze Joanna bardziej przypadnie Ci do gustu ze wzgledu na tresciwa i bogata konsystencje,jest tez duzo bardziej tlusta niz Ziaja choc ladnie sie wchlania zostawiajac delikatna warstwe na skorze.Efekt mozna wzmocnic

Do kompletu kupilam sobie blyszczyki Joanny-wszystkie 3 ,lubie takie smakowo-zapachowe mazidla i tubeczki maja tylko 10ml wiec szybko sie zuzyja

Mleczko Araganowe do demakijazu Bielendy jest rewelacyjne jednak reszty serii nie moglam dorwac u siebie,jest jeszcze tylko balsam do ciala ale poki co do ciala mam niezly zapas pielegnacji

Tak czytalam Wasze rozwazania o Meteorytach i zastanawiam sie czy nie zdecydowac sie chociaz na mala odsypke GOLD TEMPTATION bo calego pudelka na bank nie zuzyje-widze to jak niby ubywa WINTER RADIANCE i tak sobie mysle,ze nie sprawic sobie jeszcze odcienia MYTHIC
Dumam jeszcze nad Shiseido LUMINIZING COLOR POWDER L1 ale nie wiem na co sie zdecydowac,przydalby sie puder w kamieniu z lusterkiem bo koncza mi sie te co mam

Ogolnie obliczylam swoje zakupy i cyfrowke uda mi sie kupic taniej wiec nadwyzke trzeba jakos sprytnie ulokowac w przyjemnych dla oka zakupach tak sobie to wymyslilam
Stary 2007-12-14, 21:14   #2080
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Która kurację parafinową ?
kuracja parafinowa Bielendy dosc sweizy produkt, gdzies w watku nowosciowym o tym bylo w skald serii wchodza: pumeks w kremie, parafina, krem na dzien do rak i krem do stop. kazda tuble mozna nabyc osobno lub wszystkie w zestawie z rekawiczkami i skarpetkami mam zestaw i skarpeciochy na stopach. po kapieli nalozylam sobie pumeks, pomasowalam a potem ta smieszna parafine. alez to grzeje. mocniej niz kapiel cynamonowa flosleku na lapy naloze przed snem, bo nie lubie uziemienia
Stary 2007-12-14, 21:19   #2081
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
kuracja parafinowa Bielendy dosc sweizy produkt, gdzies w watku nowosciowym o tym bylo w skald serii wchodza: pumeks w kremie, parafina, krem na dzien do rak i krem do stop. kazda tuble mozna nabyc osobno lub wszystkie w zestawie z rekawiczkami i skarpetkami mam zestaw i skarpeciochy na stopach. po kapieli nalozylam sobie pumeks, pomasowalam a potem ta smieszna parafine. alez to grzeje. mocniej niz kapiel cynamonowa flosleku na lapy naloze przed snem, bo nie lubie uziemienia
Pytam , bo też mam taką kurację bielendy na noc do stóp i dłoni, tylko bez zestawu Czy Twoja też jest taka gęsta, zbita ? Ja swoją muszę trochę ogrzać w dłoniach przed nałożeniem.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-14, 21:20   #2082
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
jak grzeje to coś w sam raz dla mnie ile taka kuracja w zestawie kosztuje?

wiecie, chyba jestem na kosmetycznym głodzie :P tyle rzeczy mnie kusi (m.in. Bielenda), a obiecałam sobie, że kupię tylko nowości Joanny o ile spotkam
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 21:30   #2083
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Pytam , bo też mam taką kurację bielendy na noc do stóp i dłoni, tylko bez zestawu Czy Twoja też jest taka gęsta, zbita ? Ja swoją muszę trochę ogrzać w dłoniach przed nałożeniem.
zbita i taka plastelinwoata ale po rozgrzaniu lekkim jest okej na efekty mucze czekac do rana

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
jak grzeje to coś w sam raz dla mnie ile taka kuracja w zestawie kosztuje?
okolo 35 zlotych
Stary 2007-12-14, 21:48   #2084
amber2046
Zakorzenienie

Nie mogę czytać tego wątku.

Tu aż sie roi od reklamy najróżniejszych kosmetyków.
Chyba zajrzę do was dopiero tuż przed świętami, kiedy już nie będę wychodzić na żadne zakupy.

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 22:42   #2085
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
zbita i taka plastelinwoata ale po rozgrzaniu lekkim jest okej na efekty mucze czekac do rana

Ja póki co użyłam 2 razy, dziś zaaplikowałam 3-ci raz.
Tak w ogóle to kusi mnie na dużo rzeczy obecnie, żeby na coś się zdecydować, więcj chyba poczekam, aż będzie mnie stać na wszystko co chcę :P Jak już kopować to hurtowo
Stary 2007-12-14, 22:57   #2086
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Zapomniałam. Byłam w GC i nie skusiłam sie na serum Lumene. Jeszcze w GC kosztuje 75zł.
Ile?!

Ja płaciłam 60. A to było maks. 2 tygodnie temu.

---

A w ogóle, to przyznać się, która była dzisiaj z koleżanką w GC zaraz po 13? Albo które dwie? Wyraźnie słyszałam zdanie: "Czytałam na Wizażu, że to jest fajne".
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 00:15   #2087
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Które kolory cieni? Skus się, bo fajny jest
Beige Velours
Ech i pewnie się skuszę, bo przy takiej kusicielce to ciężko się powstrzymać

Cytat:
Byłam dziś i dostanę koszulkę i sweterek pod choinkę; dla siostry też kupiłam tam mały prezencik
Ja kupiłam mamie śliczną koszulkę Przejdę się tam jeszcze w wolnej chwili.
Dziś niespodziewane wpadło mi kilka stówek to mogę sobie sprawić jakąś radość

Cytat:
Ubóstwiam ten zapach, szkoda, że był limitowany. Ehhh, dobre wspomnienia z nim mam. Od niego zaczęła sie moja przygoda z Escadą.
Moja również Do dziś mam flakonik z kartonikiem po próbce TP, chociaż prawie nic nie czuć. Była to chyba najcudowniejsza limitowanka, tęsknię za tym zapachem.

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
To jest naprawde rewelacyjny produkt Biodermy,zreszta lubie obie wersje Mam nadzieje,ze nie znikna z rynku.
Chyba nie zniknie - zmienili nieco opakowanie. Składu nie sprawdzałam. Na pewno zmienili skład toniku - widać od razu, bo obecnie jest niebieski, poza tym sprawdziłam...

Będę musiała wrzucić dwa składy - stary i nowy tonik - do porównania na wątek z analizami, jestem ciekawa, czy go ulepszyli, czy wręcz przeciwnie
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 00:46   #2088
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
W mojej torbie zawsze jest puder i kilka błyszczyków. Ostatnio zagościł krem do rąk, ale bardzo rzadko go używam.
Krem i u mnie jest, zapomniałam... Neutrogena zawsze i wszędzie jest ze mną

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
MagJu tak trzymaj(z tą torebką), ja właśnie dziś idę zaszaleć w sklepach z ciuchami, bo dostałam pieniądze od dziadka i chcę wydać na coś(nie mam czasu czekać na przeceny po Nowym roku ).
No i prawie tą torebkę kupiłam, ale się okazało, ze to durne zabezpieczenie zrobiło w niej dziurkę a zniżki z tego tytułu mogłam dostać aż 7zł, ale wtedy oczywiście odpada możliwość zwrotu/wymiany, więc jutro będę szukać jej gdzie indziej.
Cytat:
Trzymajcie za mnie kciuki, żebym sobie dziś nie kupiła nic kosmetycznego(psik psik od Sephory i SP )
I co? Dało radę

Cytat:
Niestety ale ja mam klasyczne B i zadne C (a tym bardziej dalsze literki) tu nie wchodzi w rachubę C wisi na mnie
Cytat:
ja mam cycniki dobierane przez gorseciarke wiec rozmiar jest w porzo ja pod biustem to mam mniej niz 65 a w biuscie osiemdziesiat pare no i mi pani gorsetowa wyliczyla, ze to C jak nic
Się nie znacie, mówię Wam I to serio. Ja mam pod biustem 81cm i aktualnie noszę obwód 70, a i w niektóre 65 wchodzę Grunt to zmniejszyć obwód, a zwiększyć miseczkę. To tak jak z majtkami - mając 70cm w pasie nie kupicie gatek mających 70cm w pasie, bo muszą się trzymać. Analogicznie ze stanikiem - musi być ciasny, bo to obwód trzyma biust nie ramiączka

Cytat:
Co to za kremik?? Gdzie można kupić i ... jaka cena?
Cytat:
tez mam buro pod okami. czekam na all about eyes klinika ale z ciekawosci spytam gdzie kupisz ten krem w krakowie? jak jak nie dostane klinika to moze sproboje tego
Krem to Cernor XO Auriga http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=19414
A kupuje się go w aptekach, kosztuje jakieś 50-60zł

Cytat:
Przestaniecie się nawzajem nakręcać na kosmetyki? Widzicie jeszcze tytuł wątku?

Bardzo proszę ładnie się zastanowić nad tym, na co ciekawego można wydawać pieniądze zamiast na kosmetyki (Zizou - nie, nie na inne kosmetyki! ).

Ręce mi opadają. Na Was nic nie działa
Jak to, ja grzeczna jestem Wymyśliłam przecież, że pieniądze zaoszczędzone na In Black wydam na torebkę i krem pod oczy. Wiem, że krem to kosmetyk, ale aktualnie jadę na próbce, bo posiadany jeden jedyny krem mnie podrażnia.

Cytat:

Co do toreb to ja też żem wybredna - muszą być duże, pojemne i najlepiej w jakimś oryginalnym kolorze(szukam turkusowej, może na wiosnę taką znajdę ) lub błyszczące, metaliczne, lakierowane(mam teraz nową taką srebrną z Reserved, typ worka z kokardą)
Ooo, to chyba już wiem skąd są te torebki, które mi się podobają i widuję je teraz często. Trzeba by odwiedzić Re
A sama też lubię duuuże. Aktualnie mam czerwoniaste workowate torbiszcze z Re właśnie.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Też noszę kosmetyczkę malutką a w niej balsam do ust, błyszczyk, bibułki matujące, gumkę do włosów, patyczek do uszu, grzebyczek do rzęs, wsuwkę do włosów, małe lusterko i czasem perfumetkę lub próbkę edt jakąś I jeszcez poza kosmetyczką krem do rąk- Ziaja opuncjowa, smaruję się nim codziennie w autobusie, on się błyskawicznie wchłania więc nakładam rękawiczki i mam SPA do rąk przez 20-40 minut zanim odjadę do celu
Więcej się nie dało

Cytat:
Może jakaś niedouczona istota w SP pomyślała, że skoro Jesus wypuścił dwa zapachy: In Black i In White, to ten pierwszy jest dla facetów, a drugi dla kobiet i tak napisali w gazetce? Tester jest w GC.
Chyba tak właśnie było Zastanawiam się tylko czy mężczyźni obdarowani In Black albo tacy, którzy je sobie sami kupili, będą z nich zadowoleni
Tester jest i w SP, ale chyba mi się całkiem odwidział ten zapach, o dziwo.

Cytat:
Niby tak, ale L_V pisała ostatnio na Biochemi, ze mimo że samo alcohol jest składnikiem naturalnym i naturalnym konserwantem, to jednak nie polecałaby go wrażliwcom i naczynkowcom. I tego sie póki co trzymam.
A mi krzywdy nie czyni, nawet najmniejszej. Także ufam Hexx, że będzie dobrze, bo ona mi tą alkohologię kosmetyczną tłumaczyła.

Cytat:
Byłam dzisiaj w GC, skorzystałam z promocji -20%. Kupiłam sobie cienie-trójki L'oreal i idealne cienie do smoky - tez L'oreal. Nie miałam ich w planach, bo myślałam, że już nie będzie, a tu przypadkiem leżały na półeczce i nawet tester był schowany w szufladzie. Są dokładnie takie, jakich mi było trzeba
A ja wpadłam tam na chwilkę po błyszczyk Loreal GS i pędzel do pudru Inglota, ale nie było ani tego ani tego No i z tego wszystkiego zaczęłam się napalać na ten Twój rozświetlacz AD. Pięęęękny on jest A powiedz mi czy ona ma takie normalnie opakowanie czy też kasetkowe

Cytat:
I dostałam smsa od Sephory, że jak kupię coś między 15 a 19.12 w S. na Floriańskiej, to dostanę 150 punktów gratis. I po co mi to?
Ja też właśnie nie wiem. Kolejna super promocja...

Cytat:
Frajer jestem, bo jakbym nie kupowała wcześniej rozświetlacza AD, to bym go miała za 80 zł. Ale trudno. Ważne, że w ogóle mam.
Ale mogłoby go już nie być. Dziś widziałam only one.

Cytat:
A w ogóle, to przyznać się, która była dzisiaj z koleżanką w GC zaraz po 13? Albo które dwie? Wyraźnie słyszałam zdanie: "Czytałam na Wizażu, że to jest fajne".
Nie ja. Zresztą, mnie byś chyba poznała.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 09:07   #2089
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Ile?!

Ja płaciłam 60. A to było maks. 2 tygodnie temu.

---

Nooo, po rabacie wychodzi 60zł:/ dlatego chyba skuszę się narazie na Tołpę, a serum kupię za jakiś czas.
Cytat:
Beige Velours
Ech i pewnie się skuszę, bo przy takiej kusicielce to ciężko się powstrzymać

Moja również Do dziś mam flakonik z kartonikiem po próbce TP, chociaż prawie nic nie czuć. Była to chyba najcudowniejsza limitowanka, tęsknię za tym zapachem.
Posiadam ten odcień oj tam zaraz kusicielce
Ja mam butelkę po perfumach, mogli by wprowadzić je znowu na rynek. A znasz coś podobnego? Ja mam Baby Doll Magic i pierwsza nuta to grapefruit, mam też Tropiques Lancoma i pachną bardzo owocowo; ale niestety nie jak Escada.

Siegfried Obermeier

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-15, 09:17   #2090
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
'

Ja od dawna już kupuję ciuszki (ostatnio tez torebki) w lumpeksach Nie mam nerwów chodzic po sklepach, wszędzie prawie to samo no i ceny nie raz przerażają. Weszłam ostatnio jak byłam w Krakowie do H&M a tam prawie same "straszydła" - na jednej bluzce nie dopatrzyłam się ceny więc zapytałam panią ile ona kosztuje, jak rzuciła ceną to mój jedyny komentarz: "za taką brzydką bluzkę tyle kasy??" Zaczeła coś tam mruczeć pod nosem a ja czym prędzej wyszłam

Moża świetne rzeczy upolować za śmieszne pieniadze

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 , 9, 10, 11, 12, 13, 14 , 15, 16, 17, 18, 19, 20 , 21 , 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 , 31, 32 , 33 , 34, 35, 36

Hosenko rety jaki zbiór ciuszków lumpkowych Chyba musiałąbym się z Tobą wybrać na zakupy, żeby sobie coś znaleść Gdzie takie ciuszki są, w Krakowie?
Ja nie umiem w lumpkach niestety kupować, zresztą w mojej okolicy są tylko takie, gdzie ciuchy mogą znaleść na siebie np. osoby starsze(takie typowie ciucholandy) i choć czasem tam zaglądałam z mamą, to ona zawsze sobie coś znalazła a ja nic Mam jedną letnią sukienkę z lumpka, ale chodzę w niej koło domu tylko jak gorąco.

Za to chciałam się pochwalić jeszcze, że wczoraj odwiedziłam Marrionnaud i sklep YR i nie kupiłam NIC
Kusił mnie w YR ten żel piernikowy, już go miałam w łapkach, ale odłożyłam(miałam ze sobą całe 100 zł i se myślę, że żelu za 10 zł nie będę kupować ). W Marrionaud wąchałam perfumy, spodobały mi się te od Kate Moss i nowa Escada(ta w kropki), ale generalnie nie powaliły mnie na kolana - ładne, ale jakieś takie "wtórne"
Obmacałam też sobie wreszcie podkłady MF Miracle touch i wg. mnie to taka trochę plastelina w dotyku, kolory dla mnie za ciemne, więc kolejna oszczędność

PS. Ale fajne czarne rurki widziałąm w Orsayu Ale miały złotą nitką aplikacje na kieszeniach robione i trochę mnie to odrzuca(nie lubię złota), ale generalnie spodnie śliczne.
Stary 2007-12-15, 09:41   #2091
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo, po rabacie wychodzi 60zł:/ dlatego chyba skuszę się narazie na Tołpę, a serum kupię za jakiś czas.

Posiadam ten odcień oj tam zaraz kusicielce
Ja mam butelkę po perfumach, mogli by wprowadzić je znowu na rynek. A znasz coś podobnego? Ja mam Baby Doll Magic i pierwsza nuta to grapefruit, mam też Tropiques Lancoma i pachną bardzo owocowo; ale niestety nie jak Escada.
Mam nadzieję, że jesteś zadowolona z tej czwóreczki, bo ja też bym chciała być TŻ powiedział, że mam sobie coś jeszcze dokupić, to może jeszcze jakiś kosmetyk wybiorę Chyba, że stwierdzi jednak, że zrobi mi niespodziankę, to wtedy kosmetyk na 99% wykluczony

Nie znam nic podobnego Mam wrażenie, że tegoroczne Sunset Heat mają w sobie jakąś nutę podobną do TP, ale to nie to samo. Tropiques nie znam.
Jest to jeden z niewielu zapachów, które tak dokładnie pamiętam po tylu latach.

A teraz kusicie mnie serum Lumene, no nie mogę, działacie lepiej niż każda reklama
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 13:23   #2092
moll_y
Rozeznanie

Cytat:
PS. Ale fajne czarne rurki widziałąm w Orsayu Ale miały złotą nitką aplikacje na kieszeniach robione i trochę mnie to odrzuca(nie lubię złota), ale generalnie spodnie śliczne.
Ja kupilam czarne rurki w Zara, maja zolta nitke i sa pieeeekne wiec polecam
Cytat:
A teraz kusicie mnie serum Lumene, no nie mogę, działacie lepiej niż każda reklama
Mnie juz skusily od czwartku bylam na szusowaniu i wrocilam dopiero wczoraj ale zbyt pozno zeby zahaczyc o GC wlasnie skonczylam sprzatanko i jade po serum
Stary 2007-12-15, 13:32   #2093
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

No dziewczyny no, ratujcie Wyszłam tylko z mamą i siostrą po "drobne" chemiczno - chusteczkowe zakupy do Rossmana , a wróciłam z :
* Zelo-peelingo-maseczką do twarzy Garnier (super btw)
* Chusteczkami do demakijażu (ale to się na wyjazd przydadzą, żeby nie ciągać tylu buteleczek)
* I mnóstwem piedrół typu tampony, podpaski, waciki, rajstopy, świeczki (niby niezbędne)

Aha, i wczoraj Carmex kupiłam.
DOstałam od mamy krem nawilżający Dermiki Noblesse, bo jej nie odpowiada.
A w przechowalni jednej z aptek internetowych mam już kosmetyki-niezbędniki (hahaha), które zamówie jak tyko wpadnie mi trochę gotówki.
Święta to jednak droga impreza, nie tylko ze względu na prezenty dla innych

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-15, 13:59   #2094
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Święta to jednak droga impreza, nie tylko ze względu na prezenty dla innych
umarlam swieta prawda przed swietami zawsze kupuje tyyyyyyle rzeczy, z czego tylko cztery ida na prezenty
Stary 2007-12-15, 14:09   #2095
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
umarlam swieta prawda przed swietami zawsze kupuje tyyyyyyle rzeczy, z czego tylko cztery ida na prezenty
Jak tam Twoje stópki po nocy z parafiną ? Moje są chyba w takim stanie, że profesjonalny pedikiur jest jedynym ratunkiem; już się nawet zapisałam (oczywiście niezbędnik przedśiąteczno-sylwestrowy )
Stary 2007-12-15, 14:25   #2096
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Jak tam Twoje stópki po nocy z parafiną ? Moje są chyba w takim stanie, że profesjonalny pedikiur jest jedynym ratunkiem; już się nawet zapisałam (oczywiście niezbędnik przedśiąteczno-sylwestrowy )
wysmienicie sa miekkie, jasne, deliaktne zaprzyjaznie sie z ta parafina na dluzej, bo to fajna sprawa a niedroga
Stary 2007-12-15, 14:41   #2097
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
wysmienicie sa miekkie, jasne, deliaktne zaprzyjaznie sie z ta parafina na dluzej, bo to fajna sprawa a niedroga
Ja najpierw chyba je musze złuszczyć u manikiużystki Peeling do stóp już jest za cienki. CIekawa jestem też tego peelingu z tej serii Bielendy.
Stary 2007-12-15, 15:12   #2098
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Ja najpierw chyba je musze złuszczyć u manikiużystki Peeling do stóp już jest za cienki. CIekawa jestem też tego peelingu z tej serii Bielendy.
smieszny jest - gesty krem z drobinkami. sciera okej, ale ja stopy mam w kondycji dobrej, o ile nie bardzo dobrej [gruba skora na pietach doprowadza mnie do szalenstwa i furii ].
a ta kuracja to takie male widzimisie - zeby byly jak u niemowlaka
Stary 2007-12-15, 15:39   #2099
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
smieszny jest - gesty krem z drobinkami. sciera okej, ale ja stopy mam w kondycji dobrej, o ile nie bardzo dobrej [gruba skora na pietach doprowadza mnie do szalenstwa i furii ].
a ta kuracja to takie male widzimisie - zeby byly jak u niemowlaka
Nie oszukujmy się - 3/4 moich kosmetyków to moje takie małe widzimisie , bez których oczywiście nie mogę żyć
Stary 2007-12-15, 16:13   #2100
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Nie oszukujmy się - 3/4 moich kosmetyków to moje takie małe widzimisie , bez których oczywiście nie mogę żyć
u mnie jest tak, ze owszem, moge zyc bez pewnych kosmetykow ale po prostu nie chce bo skoro moge je miec, to dlaczemu nie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości