|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
przylaczam sie do watku bo za pare dni chce zaczac ta diete
![]() ![]() mam 162 wzrostu, ważę 55 kg, w biodrach 99 cm ![]() ![]() ![]() ![]()
#2102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
a ja moja 1 faze SB przekladam na pojutrze.bo jutro jade nad jeziorko o 5:10
![]() ![]() ![]()
#2104 |
Zadomowienie
|
KALLISTE dziękuję za słowa wsparcia
![]() wiem, że nie ma diet cud. zgrabna sylwetka wymaga czasu. a moje menu na dzisiaj: Ś: wieśniak z pomidorem i bazylią z 3 plasterkami szynki i serem żółtym odtłuszczonym II Ś: jogurt naturalny z 15 nerkowcami O: fasolka po prowansalsku PW: dużo świeżych śliwek ![]() K: najpierw jabłko, potem pół kefiru 0% tłuszczu żurawinkowego, a jak wróciłam do domu to ćwiarka pomidora i 2 nerkowce ![]() dobranoc kochane ![]()
#2105 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Rozeznanie
|
Ja zaczełam dziś pic czerwoną herbatę !
![]() ![]() Chcęęęęę jesieńńńńńńńńńńńńńńńńńńńń ![]()
#2107 |
Rozeznanie
|
elo elo z rana
![]() własnie wchłonełam pół kostki fety light + ogórek swieży + bazylia [1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8402844] natalaplo gdzie zdjecia ?? chociaz tylko twoje ![]() wiem ze paskudna kłamczucha jestem...ale malowałam wczoraj łazienke na sliczny morelowy kolor po pracy i nie zdąrzyłam nawet laptopa otworzyć ![]() dziś powinnam mieć juz lżejszy dzien ![]() ![]()
![]() |
#2108 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale wczoraj wreszcie trochę pościczyłam - brzuszki, parę ćwiczeń na uda i trochę na ręce z hantlami (bo jakaś galareta się zrobiła na ramionach:P). Może nie za dużo, ale zawsze coś. No i było kolejne podejście do hula hop- ale dalej mi nie wychodzi kręcenie--no a przecież w dzieciństwie mogłam całymi godzinami kręcić ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Rozeznanie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8402955]E tam jesien, lato lepsze
![]() ![]() Nie, nie, nie ![]() ![]() ![]()
#2111 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Caramella - witaj i powodzenia życzę! Ja wczoraj się nażarłam na kolację - śliwek, moreli, twarogu, lecza warzywnego... Zrobiłam sobie w żołądku misz-masz ![]() Czy świeże morele są ok na II fazie? A winogrona? Mnie "wykończą" te owoce - one są wszęęędziiieeeee - za każdym rogiem czają się brzoskwinie, śliwki, morele, jabłka, gruszki, nektarynki, winogrona.... ![]()
![]() |
#2112 |
Wtajemniczenie
|
Hejo moje Kochane bikiniary
przybiegam na chwilke bo strasznie się steskniłam totalnie nie mam czasu przychodzić bo dostaliśmy z Tżtem już klucze do mieszkanka i urządzamy sie na całego żeby do końca sierpnia się wprowadzić i miedzy czasie zaczynamy sobie śluba planować ![]() a co do dietki to grzesze w weekendy ale poza tym staram sie jesć tak II/III fazowo waga nie spada le tez nie rośnie wiec tragedii nie ma ![]() Majka świeże morele tak, winogron raczej nie baaardzo dużo cukru ma
#2113 |
Zadomowienie
|
natalaplo jak byłam na diecie 1000kcal to budziłam się w nocy tak samo, bo takie skurcze mnie łapały! nie dało rady wytrzymać, ale jak zaczęłam normalniej jeść to wszystko minęło.
Majka ja też mam świra na punkcie owoców. dzisiaj wzięłam sobie tylko jabłko i nektarynkę do pracy, żeby nie kusić ![]() a ważę 54,5kg ![]() ![]() wracam do pracy, chociaż dzisiaj jestem totalnie nieprzytomna.
#2114 |
Zakorzenienie
|
Ska - a ile masz wzrostu?
#2115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie było mnie tu kilka dni, bo nie ma się czym chwalić... Waga podniosła się o kilogram i stoi jak zaklęta... Już drugi tydzień nic nie zleciało ![]()
![]() |
#2116 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ska - nigdy nie byłam na diecie 1000 kalorii ![]() ![]() dzis na obiadek te moje gołąbki wieprzowo-drobiowe, bo wczoraj nie zdąrzyłam nic zrobic ![]() teraz wcinam pomidora z pieprzem i bazylią ![]()
![]() |
#2117 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Co do skurczy to moze to być jednak brak Mg i potasu. Rózne formy róznie się przyswajają. A to ze na SB ograniczamy pewnie produkty tez moze wplywac na wchłanianie makro i mikro elementów. W jakich postaci go jadasz Mg? Na Sfd wyczytałam kiedys pod jaka postacią się najlepiej wchłania i teraz łykam tylko taki, nie zadne węglany tylko asparganianu magnezu ![]() ![]() Ja przed chwilą dostałam okropnego uczulenia ![]() Mam jakąś kontaktówke spożywczą, tylko nie moge wyczaic na co,choć w sumie lista podejrzanych nie jest długa. Zjadłam sałatke i vitapil, po czym po 5 min zapuchła mi buzia i siedze sobie teraz cala czerwona w plamy. Zdarzało mi sie tak wczesniej gdy zjadłam vitapil przed sniadaniem zamiast, a do sniadania miałam ogórka i rzodkiewkę. Echh trzeba bedzie go odstawić, bo to chyba to. Dobrze ze pokój mam sama a w apteczce było wapno i alertec. Dawka końska zaapliwkowana. Znając zycie zejdzie ze 20 min ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Widze, ze z owocami nie jestem sama. Wpisalam to nawet na listę barier do przełamania ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Zadomowienie
|
Majka mam 166cm. wszystko mam raczej proporcjonalne, tylko brzuch masakra
![]() Cykada ja unikam winogron, bo mają b. dużo cukru - to fakt. poza tym za bardzo wciągające są i ciężko się oderwać ![]()
#2119 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
Ska - pewnie przesadzasz z tym brzuchem
![]() Ja winogrona jem b. rzadko, banany - sporadycznie, ale odkąd jestem na SB wcale i arbuza też teraz nie jadam. Za to śliwki, morele, nektarynki, czereśnie, jabłka, gruszki - jak najbardziej ![]()
#2121 |
Konto usunięte
|
Ja odkad jestem znow na SB staram sie jednak jesc wiecej warzyw niz owoców. Po nich jakoś tak nie zawsze mam ochote na wiecej.
BTW uczulenie juz zniknelo, znow moge wyjsc z pokoju pokazać się swiatu :d |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Wtajemniczenie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8404245]
Ja przed chwilą dostałam okropnego uczulenia ![]() Mam jakąś kontaktówke spożywczą, tylko nie moge wyczaic na co,choć w sumie lista podejrzanych nie jest długa. ja też ostatnio mam alergię - tyle, że na słońce ![]() ![]() ![]() Kolejna petla SB, tak bardzo pilnujemy regularnosci posiłków i częstotliwości ze zamiast często mało, w końcu zjadamy często i dużo. Sama w nią wpadłam pare razy ![]() no dokładnie tak u mnie jest ![]() Chwila luzu w pracy- ide wiec zaraz na zakupy, bo moja półka w lodówce w robocie pusta jest. Trzeba uzupełnić jakimiś serkami i warzywami Zdecydowanie wypełnionym, ja mam z takim małymgrochem łuskanym ![]() ja mam solą wypełniony. Ale i tak nie umiem tym kręcić. Wypełniony hula hop jest ciężki- i wczoraj jak spadł mi to przytłukłam sobie palec ![]() Winogron na pewno nie wolno, za duzo cukru ![]() Widze, ze z owocami nie jestem sama. Wpisalam to nawet na listę barier do przełamania ![]() oj tak, ja też uwielbiam owoce. I jakoś nie mam serca sobie odmawiać, bo na niektóre niedługo sezon się kończy. Dobrze chociaż, że winogron nie lubię zbytnio ![]() [/quote] kurcze- nie wiem co jest. Próbuję już któryś raz a wizaż mi wmawia, że "Zbyt lakoniczna wypowiedź. Wiadomość musi zawierać minimum 1 znaków." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Konto usunięte
|
Hehe, lakoniczna to ona nie byla
![]() Co do HH to ja od mojego miałamwielkiego siniaka na kosci biodrowej i od tego czasu jakoś cięzko mi sie zebrac do neigo. Ale jedynie wypełnionym udawało mi sie kręcić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zadomowienie
|
Cykada masz rację, bo owoce się powinno jeść 2 razy dziennie, a warzywa co najmniej 3. jednak te nasze morleki, czeresienki i inne to cukry
![]() Majeczko chciałabym przesadzać.. ale niestety mój brzuszek jest genetycznie paskudny, dawałam zdjęcie kiedyś.. ach, nie ma się co przejmować. ważne, że w walce z cellulitem jak do tej pory wygrywam i chyba niedługo zakończę tę batalię z pełnym sukcesem ![]()
#2125 |
Konto usunięte
|
Dokladnie z doswiadczenia wiem, ze jak juz zaczne nie moge przestać, dlatego czasem nawet za bardzo ograniczam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
Dziś koleżanka z pracy mi powiedziała, że ostatnio dużo pracuje przy komputerze (co ozn. niewiele ruchu) i je sporo owoców i zauważyła, że zrobiło się jej więcej (=przytyła), więc naprawdę dziewczyny - musimy uważać z owocami
![]()
#2127 |
Zadomowienie
|
ja mam pracę siedzącą
![]()
#2128 |
Konto usunięte
|
Tez większą cześć czasu w pracy spędzam przed komputerem, dlatego do pracy jezdze rowerkiem albo chodze na nogach, mimo iz TZ pracuje w tym samym zakładzie i jezdzi autem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2130 |
Zadomowienie
|
też dojeżdzałam rowerem, ale przestałam podczas I fazy, bo krótko mówiąc - nie miałam sił z rana na 11 km.
a teraz mam obiadek - pierś z patelni z sałatką z marchewki, jabłka i naturalnego jogurtu ![]() ![]() edit: czy w II fazie można jeść płatki pszenne z otrębami typu brane flakes? bo wczoraj takie sobie kupiłam do jogurtu i wiecie co? są czarne ![]() ![]()
Szczęśliwa. Edytowane przez Ska Czas edycji: 2008-07-30 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.