|
|
#2101 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wymiankowy mineralny
Witam. To mam:
Wszystko EDM: BASE: Perfect – semi matte – big – nowy, nieotwierany Light Almond –semi matte big – zużycie 15% (lub nawet mniej) Sample: Perfect – semi matte – nowy x2 Medium Beige – semi matte – zużycie 15% Fairly Summer - o glo – nowy, nieotwierany - semi matte - zużycie 80% Light – semi matte – zużycie 5% Pink Tan – semi matte – zużycie 5% Multi Tasking – semi matte – zużycie 5% Fairly Light Neutral – semi matte – zużycie 5% Medium Beige Neutral – semi matte – zużycie 5% Light Medium – semi matte – zużycie 10% Medium – semi matte – zużycie 10% Light Neutral – semi matte – odsypka wielkości sampla Beige Neutral – semi matte – odsypka wielkości sampla INNE: DVD Staurday – blush – nowy, nieotwierany Light Pink – blush – raz sprawdzany Photo Album – blush – zużycie 5% Intensive Fair - concealer – zużycie 5% Szukam: Neutral z kategorii Olive z EDM (najlepiej semi-matt) |
|
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
Pozbędę się chętnie biga Minta z EDM
EDIT..już się pozbyłam
Wszystko, co naprawdę lubię, jest albo niemoralne, albo nielegalne, albo tuczące... Edytowane przez selene211 Czas edycji: 2009-12-09 o 23:10 |
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam na wymianę:
SAMPLE EDM korektory: sawy expression nuance intensive medium base medium beige neutral intensive wszystkie otwarte i wypróbowane więc ubytek minimalny mogę zrobić odsypkę black eyelinera i dark brow brown mam też metalic bronze pearl mic Coastal Scents ale tak na wypróbowanie w woreczku strunowym a także baby flat top raz użyty i raz wyprany Edytowane przez mała82 Czas edycji: 2009-12-10 o 14:09 |
|
|
|
#2104 |
|
Zadomowienie
|
dokładam 3 cienie EDM (nowe sample, folia na sitku):
- cień PICNIC - nowy sampel - cień Romance Novel - nowy sampel - cień Sunset Voyage - nowy sampel reszta w moim watku wymiankowym - link w podpisie
|
|
|
|
#2105 |
|
Raczkowanie
|
Mam do oddania baby flat top EDM, użyty kilka razy.
Interesuje mnie tylko i wyłącznie wymiana na eye shadow brush EDM i odsypkę różu snuggle..
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam sweet almond intensive, chętnie opakowanie big.
![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- WYMIENIĘ: EDM struna: Cień "12:01" AM - opakowanie mini, bądź odsypka Cień Romance Novel - struna, na wypróbowanie podkład sandy fair matte - caly sampel w strunie podkład sandy fair intensive - caly sampel w strunie sample: EDM korektor sunlight - nowy soft bronzer - nowy cien cotton tale - nowy LUMIERE Podkłady: Lumiere Light Medium Beige VV - nowy struna, i uzywany - na wyprobowanie Lumiere Med Biege 2.3 FF nowy struna Lumiere Fairly Light Golden VV - nowy struna Lumiere Fairly Light Beige VV - nowy struna SILK NATURALS Korektor Extra Light Peach under eye - odsypka wielkosci pol sampla BUFFd Podkłady: Podklad Faithful (Mineral Setting) Sungrass (Light Mineral) Bisique Sungrass (Original Mineral) CS Silica - 1 g, w pudeleczku Mika / struna Sparkle Blue Mika MAZIDŁA Kwas salicylowy - prawie pelne opakowanie BU Hydrolat oczarowy Hydrolat różany FILTR Lirene Family +50 - zostało jakieś 30% (ze 100ml) Nivea filtr mineralny +30 - zostało 1/3 z 70ml SVR +50, 5ml nowy LA ROCHE POSAY ANTHELIOS XXL +50, pomadka do ust, nowa Inne próbki: Podklady: AA - Jedwabisty Podklad Rozświetlający, kolor 2 PIASEK (do skóry wrażliwej, skłonnej do alergi) - 10ml - mam 2 tubki i NOWE markowe miniatury w tubkach (5ml): 3. Clarins Creme douceur jour Krem łagodzący na dzień 50ml 4. Avene, Creme pour peaux intolerantes (Krem do skóry nadwrażliwej) 5. SVR, Spirial Creme (Krem do skóry potliwej) Pędzle: Pędzel do różu Premium For Your Beauty, Rossmann Pędzel do różu z delikatnego, naturalnego włosia. Idealny, by podkreślić policzki i rysy twarzy. W komplecie z etui do przechowywania i ochrony. Kilka razy użyty, zdezynfekowany, umyty. Super oceny na KWC!! CZEGO SZUKAM? i inne. nawilżający korekor z EDM podkład Sweet Almond intensive jasny / srednio jasny różowy róż - różnych firm cienie - głownie zielenie, brązy, fiolety, niebieskości filtr AVENE SPF +50 ta wersja z pompką z 2009 r hydrolaty szukam także, a właściwie nawet w większej mierze kosmetyków niemineralnych, przeróżnych, chętnie zwrócę uwagę na podkłady i tusze max factora.
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2009-12-10 o 15:41 |
|
|
|
#2107 |
|
Rozeznanie
|
oddam wiele za: fresh EDM, próbki odżywek do włosów EGM i zimowe kolory EDM (cardamon i nutmeg)
moja wymianka w podpisie
|
|
|
|
#2108 |
|
Raczkowanie
|
Zajrzyj do mnie, mam żółtą odżywkę EGM, może znajdziesz coś jeszcze?
|
|
|
|
#2109 |
|
Raczkowanie
|
Szukam: podkład EDM (25 ml) formuła MATTE, albo SEMI-MATE , odcienie:
- Golden Fair, Fawn (golden) -Linen, Light neutral (Buff) -Olive fair (Olive) -Light medium (Beige) Wymienię: podkład EDM FAIR NEUTRAL (Buff) formuła Intensive (25ml). Użyty 1 raz w celu sprawdzenia koloru. Zainteresowanych proszę o wiadomość na PW. |
|
|
|
#2110 |
|
Rozeznanie
|
to chętnie
![]() mam próbkę wielkości próbek EDM eye&fine line cream wersja nowa EGM (i znacznie więcej wersji starszej - budyniowo-różowej) poza tym cienie angels trumpet i camomille ![]() ewentualnie cały hydrolat rumiankowy BU ale za zbliżoną ilość odżywki więc co i po ile za ile?
|
|
|
|
#2111 |
|
Raczkowanie
|
Źle się wyraziłam, liczyłam że znajdziesz coś jeszcze u mnie, bo u Ciebie sporo mi się podoba
![]() A podoba mi się : Kaolinowy sunlight Angel's Trumpet i Silver Spoon (możesz opisać różnicę wg Ciebie?) baza Lumene krem Azulenowy i EGM pod oczy (nowy, bo starego i tak nie kupię, bo niedostępny) no i hydrolat tez mi się podoba, bo skończyłam wszystkie ( to jest rozumiem 150 ml?) Te pogrubione interesują mnie najbardziej i chciałabym (o ile się zgodzisz): pół sampla kaolinu i jednego z cieni (jeszcze nie wiem którego) i 50ml hydrolatu. Tylko napisz ile chciałabyś za to odżywki no i może coś jeszcze? |
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
To ja się może sprecyzuję
W dalszym ciągu szukam jaśniutkich, neutralnych podkładów, ale znalazłam właśnie swój prawie ideał:-Buff'd Biscuit- bardzo chętnie bym przygarnęła biga... W zamian mogę oddać to co w wątku kosmetycznym oraz: -odsypkę maseczki wulkanicznej z ogórkiem z BU; -odsypkę pudru bambusowego z jedwabiem zmieszanego z pudrem perłowym; -malusią odsypkę pudru diamentowego; -odsypkę Ivory EDM Intensive; -odsypkę Sunlight EDM korektor; -odsypkę glinki amazońskiej z mazideł; -odsypkę skrobii modyfikowanej z mazideł (sporą); -nowy mineralny podkład w pudrze Avon, kolor Ivory chyba niedostępny w polskim katalogu, jeszcze z folijką, mocno wpada w róż; no dobra, pseudomineralny -sampel EDM Light oryginal glo base 2x przetestowany; -sampel EDM Fairy Light Intensive;- 98% -sampel EDM Multi Tasking Neutral Intensive;- 98% -podkład mineralny Essence 01 nowy; -podkład mineralny Vichy 01 Opal, tak gdzieś z połowa chyba, najchętniej oddam odsypkę; -odsypkę peelingu algowego z mazideł (małą); |
|
|
|
#2113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety tylko odżywkę widzę, no chyba że masz np trochę krzemionki z CS, bo mi się właśnie kończy? a ile masz tej odżywki do rozdysponowania?
|
|
|
|
|
#2114 |
|
Raczkowanie
|
W sumie mam całą i używanie jej nie jest dla mnie wygodne, ale póki co nie mam nic na jej miejsce. Zastanawiając się też co do wartości sampli EDM i hydrolatu to zaproponowałabym 100g, czyli prawie połowę całego opakowania - byłoby OK?
|
|
|
|
#2115 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a dokładnie - za hydrolat i cały sampel EDM kaolinu, ale te cienie też mogę dorzucić po troszku do wypróbowania (a camomille mogę więcej np. pół sampla) (pozostałe kremy nie mieszczą się w takiej wymiance ale przecie dołożę Ci ciutkę tego EGMowego ) to co? PW?
|
|
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
AnkaFranka- może znalazłabyś coś u mnie za sample Linen ?
I ew coś jeszcze
|
|
|
|
#2117 | |
|
A cobra on my left...
|
Cytat:
Cześć! To mnie interesuje: LaurEss: peony, Silk Naturals: glow: Crystal, Cherub Znajdziesz coś u mnie? Poza wątkiem ma jeszcze: - kwas askorbinowy w proszku (wit. C) - mleczko winogronowe (mazidła) -nawilżacz cukrowy (Naturalis) -sampel Apricot Oil Cleanser SN. _________________________ __ |
|
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam hydrolatu oczarowego! najlepiej ok 50ml.
i NMF podziele sie: pantenol-do 10ml, wazny do konca 12/2010 nawilzacz cukrowy- 07/2010 olej neem- ilosc do uzgodnienia, wazny do 06/2010 mocznik- odsypka do uzgodnienia, wazny do 01/2011 na sprobowanie mother of pearl- 05/2012 maslo shea i olej kokosowy- ilosci do uzgodnienia. mineralnie: EDM odsypka rozu pink ribbon, soft touch, time share, odsypka NR golden tan, odsypka korektora multi-intensive. roz poppy Lumiere i Soft radiance - odsypki, odsypki podkladow lauress na sprobowanie: radiant ivory soft ivory oba w formule minimalist probka sericite mica CS ok 2 sampli pudru ryżowego CS. Bardzo prosze o PW. Edytowane przez 86Paula Czas edycji: 2009-12-12 o 15:52 |
|
|
|
#2119 |
|
Zadomowienie
|
szukam pilnie serum flavo z BU i / lub serum lemon oraz mocznika
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2120 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ile byś miała: kwasu askorbinowego w proszku (wit. C), mleczka winogronowego (mazidła) i nawilżacza cukrowego (Naturalis) i jakie daty mają? a może coś jeszcze u mnie znajdziesz, bo pewnie wiesz,że LaurEss i SN dają dość mało proszku w próbeczkach? (mi najbardziej zależy na nawilżaczu) ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie na gwałt, potestować sobie chciałam tylko
Ale dziękuję
|
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
dolozylam:
cienie: EDM hoppity hop hop 1g LUMIERE Hibiscus 0,5g LUMIERE Ditto 1g EGM Soho 1g Róże z EDM Salon Fun 1g Best Friend 1g Email me ok 1/3g Vikis Radiant Creatins 1/3g Natural Reflections Fair 1g Korektor Intensive Fair 1/3g Aussie Perk me up 1g Podkład LUMIERE Light Medium Golden 0,5g Primer od JMW. Wszystko w linku w podpisie. Zapraszam.
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
One_LoVe- może coś u mnie?
|
|
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
Coś jest nie tak z moim podpisem- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=388004 nowy wątek, powinno być ok...
|
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
One_LoVe- to super
Już Ci piszę co mi się podoba: podkład sandy fair matte - caly sampel w strunie podkład sandy fair intensive - caly sampel w strunie korektor aussie perk me up - nowy 1g struna korektor intensive fair - ok 0,5 g róż best friend - nowy Bisique Sungrass (Original Mineral) oraz chętnie coś jaśniutkiego z Lumiere na wypróbowanie (nie mogę się połapać w odcieniach na stronie...) Pewnie za to wszystko nic nie wybierzesz, ale byłoby super Napisz proszę, co Ci u mnie wpadło w oko.
|
|
|
|
#2127 |
|
Zadomowienie
|
Wymienie :
-Eye kabuki Jr (stan idealny) na inny pedzel- luzny do pudru lub rozu typu kabuki badz duo fiber albo na pedzel dooczny plaski tzw. "koci jezyczek" - mydło afrykańskie CS zostalo ok. 90% z "połówki", wielkość do ustalenia
Edytowane przez curry Czas edycji: 2009-12-13 o 14:19 |
|
|
|
#2128 |
|
Raczkowanie
|
aktualizacja
lub ewentualnie używanego prasowańca EDM np. medium beige neutral, fairly light, light olive, light..
![]() Edytowane przez LadyDaisy Czas edycji: 2009-12-16 o 13:10 |
|
|
|
#2129 | |
|
A cobra on my left...
|
Cytat:
Kwas askorbinowy w proszku- ważność 05/2011 (ok. 15 g) Mleczko winogronowe- ważnosć 09/2010 (ok. 5 ml) Nawilżacz cukrowy -ważność 07/2010 (mam ok. 8 ml) Mogę Ci zrobić odsypki/ odlewki. Gdybym miała coś dobrać,to podoba mi sie jeszcze: - mydło afrykańskie, - i zastanawiam się nad korektorem BE: Well Rested for Eyes- tyle, ze na stronie wygląda on strasznie ciemno- a jaki jest w rzeczywistości? A może masz coś z mojej Wishlisty?
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2009-12-13 o 13:46 |
|
|
|
|
#2130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

ale przecie dołożę Ci ciutkę tego EGMowego