brak własnego Tż ;(, czy tylko ja jestem sama ... - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-10, 17:59   #2101
BJean
Wtajemniczenie

Dot.: brak własnego Tż ;(, czy tylko ja jestem sama ...

Cytat:
Napisane przez Luthien Inglorion Pokaż wiadomość
No to dziewczęta i ja się dołącze W tamtym roku miałam przez... miesiac.. troche to bylo nie fer wobec niego bo zakochana bylam w innym (wtedy od roku) i nadal jestem, chociaz postanowilam sobie dać spokoj i otworzyc się na kogos innego, nowego, ktorego mam zamiar wnet poznac Po ostatnim 'zwiazku' leczylam sie rok! Tragedia to byla. Dziekuje Bogu za przyjaciol, ktorzy otworzyli mi oczy! Teraz czekam na tego jedynego.. wszystko przychodzi samo, w momencie w ktorym sie tego nie spodziewa! Dodam jednak ze samej źle mi nie jest xD
Luthien, witaj !

P.S. masz avatara brzoskwiniowej ; ) łehhe ona teraz nie odwiedza często wątku, ale jak wróci to się zdziwi ; D

masz prawo wiedzieć co jesz.

BJean jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 18:27   #2102
nieznajoma0
przyczajony tygrys

właśnie skądś kojarzyłam tsakiego avka, tylko nie mogłam sobie przypomnieć skąd

+ =
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 18:32   #2103
tyneczka
Wtajemniczenie

GG do tyneczka

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Szczerze? To tak jak ja...
Oj chyba nie, bo Ty chociaż zdajesz coś na R

Cytat:
Napisane przez evenstar Pokaż wiadomość
tyneczka i paula-zla, z czego piszecie maturke i na jakich poziomach?
Jestem w humanie mimo, że nie lubię historii i teraz już polskiego przez swoją nauczycielkę. Zdaję polski, matmę, angielski i biologię. Nie wyobrażam sobie zdawania czegokolwiek na poziomie rozszerzonym. Polski - nie piszę, aż tak dobrze. Ang - nie mówię dobrze, wręcz fatalnie, na matmę R jestem za głupia, a na biologię się nie przygotuję, bo rozszerzony poziom tak trochę pod chemię podchodzi

Cytat:
Napisane przez Luthien Inglorion Pokaż wiadomość
No to dziewczęta i ja się dołącze W tamtym roku miałam przez... miesiac.. troche to bylo nie fer wobec niego bo zakochana bylam w innym (wtedy od roku) i nadal jestem, chociaz postanowilam sobie dać spokoj i otworzyc się na kogos innego, nowego, ktorego mam zamiar wnet poznac Po ostatnim 'zwiazku' leczylam sie rok! Tragedia to byla. Dziekuje Bogu za przyjaciol, ktorzy otworzyli mi oczy! Teraz czekam na tego jedynego.. wszystko przychodzi samo, w momencie w ktorym sie tego nie spodziewa! Dodam jednak ze samej źle mi nie jest xD
Witaj Zaraź mnie....

Co do tańca - każdy styl tańca jest trudny i przydałoby się być wysportowanym. Na co innego kładzie się nacisk w każdym ze styli. Miałam styczność i z towarzyskim i z hh. Bądź co bądź jeśli ktoś chciałby tańczyć towarzyski sportowo, to trzeba liczyć się ze sporymi kosztami i ja m.in. dlatego zrezygnowałam. Przyswoić podstawowe kroki na kursie jest bardzo łatwo, ale żeby to jeszcze wyglądało, ba! wyglądało jak to się widzi chociażby w Tańcu z gwiazdami (mówię tu o tancerzach, a nie pseudo gwiazdkach), to trzeba włożyć bardzo dużo wysiłku. Przeprosty kolan, wirujące biodra, centrum na właściwym miejscu, wyprostowana sylwetka, wyciągnięta szyją, prowadzenie stóp etc. Sporo tego. Hip hop, też prosty nie jest - trzeba umieć poruszyć całe ciało, sprawić żeby było giętkie, ale jednocześnie by wykonywane ruchy były spięte. Oprócz tego zdolności akrobatyczne też by się przydały. Oj kiepsko wytłumaczyłam

tyneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 19:21   #2104
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez BJean Pokaż wiadomość
mam trzymać kciuki jakieś?...
ano możesz

Cytat:
co w nim jest świetnego? (która część? )
Szczególne to o ocenianiu ludzi po pozorach. Mogłabym napisać dokładnie to samo zdanie

Witaj Luthien
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 19:29   #2105
perseusz
Zadomowienie

BJean a takie chamskie pytanie Ci zadam...
W czym Ci się przyda towarzyski jak Ty z domu nie wychodzisz?? ;p
Stary 2009-09-10, 19:35   #2106
201607111632
Konto usunięte

Ja bym nie mogła z domu nie wychodzić, uwielbiam przebywać między ludźmi, znajomymi. Dlatego też z tego powodu przepadam (nawet) za szkołą
Stary 2009-09-10, 20:00   #2107
BJean
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez perseusz Pokaż wiadomość
BJean a takie chamskie pytanie Ci zadam...
W czym Ci się przyda towarzyski jak Ty z domu nie wychodzisz?? ;p
(nie)stety wrzesień się skończy i będę musiała wrócic do normalności.... ; ( ; ( ; ( koniec spania

jeszcze 10 dni i wyjeżdżam... nie bede miec na początku neta, będziecie tęsknić?

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Ja bym nie mogła z domu nie wychodzić, uwielbiam przebywać między ludźmi, znajomymi. Dlatego też z tego powodu przepadam (nawet) za szkołą
liceum to najpiękniejszy okres życia, łezka się kreci w oku na samo wspomnienie. Również uwielbiałam chodzic do szkoły

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-10, 20:33   #2108
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
masz lekcje 45minutowe, czy godzina zegarowa? czy dłuższe?
;-]

nowoczesny też mnie kusi, ale towarzyski jest chyba bardziej przydatny ? xD no nie wiem, przemyślę to
Godzina zegarowa.
Cytat:
A znasz to uczucie satysfakcji gdy się na coś uprzesz, odważysz i spróbujesz?
Bezcenne.
O, tak, zdecydowanie! Ja bardzo wstydziłam się pójść na zajęcia, w dodatku całkowicie sama, ale podobno mam zdolności (klaskanie łokciami ), tańczący znajomi kazali mi się zapisać. To zapisałam się.

Cytat:
Teraz już w domu
Byłam w Świecie Lodów z wyżej wymienionym kolegą

Ja tańczyłam dwa lata HH, żałuję, że zrezygnowałam.
I jak Wasze spotkanie?
Cytat:
Napisane przez tyneczka Pokaż wiadomość
Oj chyba nie, bo Ty chociaż zdajesz coś na R

Jestem w humanie mimo, że nie lubię historii i teraz już polskiego przez swoją nauczycielkę. Zdaję polski, matmę, angielski i biologię. Nie wyobrażam sobie zdawania czegokolwiek na poziomie rozszerzonym. Polski - nie piszę, aż tak dobrze. Ang - nie mówię dobrze, wręcz fatalnie, na matmę R jestem za głupia, a na biologię się nie przygotuję, bo rozszerzony poziom tak trochę pod chemię podchodzi

Witaj Zaraź mnie....

Co do tańca - każdy styl tańca jest trudny i przydałoby się być wysportowanym. Na co innego kładzie się nacisk w każdym ze styli. Miałam styczność i z towarzyskim i z hh. Bądź co bądź jeśli ktoś chciałby tańczyć towarzyski sportowo, to trzeba liczyć się ze sporymi kosztami i ja m.in. dlatego zrezygnowałam. Przyswoić podstawowe kroki na kursie jest bardzo łatwo, ale żeby to jeszcze wyglądało, ba! wyglądało jak to się widzi chociażby w Tańcu z gwiazdami (mówię tu o tancerzach, a nie pseudo gwiazdkach), to trzeba włożyć bardzo dużo wysiłku. Przeprosty kolan, wirujące biodra, centrum na właściwym miejscu, wyprostowana sylwetka, wyciągnięta szyją, prowadzenie stóp etc. Sporo tego. Hip hop, też prosty nie jest - trzeba umieć poruszyć całe ciało, sprawić żeby było giętkie, ale jednocześnie by wykonywane ruchy były spięte. Oprócz tego zdolności akrobatyczne też by się przydały. Oj kiepsko wytłumaczyłam
Tyle, że ja nie wierzę, że dam radę zdać R... Także myślę, że jesteśmy w podobnej sytuacji.
Jeżeli chodzi o taniec - zgadzam się z Tobą i zrozumiałam o co Ci chodzi.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 20:40   #2109
201607111632
Konto usunięte

Cytat:

jeszcze 10 dni i wyjeżdżam... nie bede miec na początku neta, będziecie tęsknić?

liceum to najpiękniejszy okres życia, łezka się kreci w oku na samo wspomnienie. Również uwielbiałam chodzic do szkoły
No jasne, że będziemy

Ja staram się korzystać od początku z życia licealnego

Cytat:

I jak Wasze spotkanie?
Bardzo dobrze. Dowiedziałam się więcej o nim, ciekawe, kiedy nastąpi drugie
Stary 2009-09-10, 20:43   #2110
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo dobrze. Dowiedziałam się więcej o nim, ciekawe, kiedy nastąpi drugie
To świetnie. Powodzenia w dalszych podbojach!

wymienię
Stary 2009-09-10, 20:48   #2111
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Do skutku, aż w końcu będzie lepsze jutro jutrzejsze
Byłam dziś na Salonie Maturzystów, nabrałam ulotek mimo, że już to wszystko znam... Mam coraz większe obawy, że nie pójdę na żadne studia. Nie dam rady zdać czegokolwiek na rozszerzeniu, by dostać się na państwowe uczelnie, a studia odpłatne racze nie wchodzą w grę... Czuję się taaaka głupia
OJJ ja tez to samo mam i tez czuje sie głupia......
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-10, 21:17   #2112
BJean
Wtajemniczenie

Cytat:
No jasne, że będziemy

Cytat:
Ja staram się korzystać od początku z życia licealnego
Korzystaj, korzystaj !
Moje LO było hmm... niezbyt absorbujące : ) łeheh
za to było multum imprez i biwaków <LOL> szczegolnie w I klasie, dzięki temu mielismy extra zgraną klasę

dziewczyny, ja nie rozumiem dlaczego czujecie się głupie, przecież jak przysiądziecie porządnie to w końcu zrozumiecie ; *
A wstępną deklarację maturalną można modyfikować, więc troche czasu na zastanowienie się na przedmiotami i poziomami jest ; ]
A klasa maturalna to jest świetniaasta!
mało lekcji, same fakultety, studniówka ! maj wolny a potem najdłuższe i najlepsze wakacje w życiu <333333333 aaaaaahhhhh!!!

Będzie dobrze!

Stary 2009-09-10, 21:33   #2113
tyneczka
Wtajemniczenie

GG do tyneczka

Cytat:

Korzystaj, korzystaj !
Moje LO było hmm... niezbyt absorbujące : ) łeheh
za to było multum imprez i biwaków <LOL> szczegolnie w I klasie, dzięki temu mielismy extra zgraną klasę

dziewczyny, ja nie rozumiem dlaczego czujecie się głupie, przecież jak przysiądziecie porządnie to w końcu zrozumiecie ; *
A wstępną deklarację maturalną można modyfikować, więc troche czasu na zastanowienie się na przedmiotami i poziomami jest ; ]
A klasa maturalna to jest świetniaasta!
mało lekcji, same fakultety, studniówka ! maj wolny a potem najdłuższe i najlepsze wakacje w życiu <333333333 aaaaaahhhhh!!!

Będzie dobrze!
To nie chodzi o to, że nie rozumiem. Wiem, że mogłabym chodzić na kursy, zakuwać od rana do nocy przez cały rok i może bym się nauczyła na R. ale to nie na moje możliwości. Na własne życzenie nie chcę się wziąć do porządnej roboty, ale to dlatego, że chcę mieć czas na inne rzeczy, niż tylko na naukę. Nie nadrobię w ciągu 9 m-scy całych 12 lat nauki ang. i biologii i chemii razem wziętej

tyneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 21:44   #2114
perseusz
Zadomowienie

Cytat:
(nie)stety wrzesień się skończy i będę musiała wrócic do normalności.... ; ( ; ( ; ( koniec spania

Ale mi chodzi o to czy ten towarzyski Ci się przyda??
Ja będę tęsknił. Serio. Jesteś wredna ale jakoś tak będzie mi brakować tej wredności.
Stary 2009-09-10, 22:05   #2115
BJean
Wtajemniczenie

Cytat:
To nie chodzi o to, że nie rozumiem. Wiem, że mogłabym chodzić na kursy, zakuwać od rana do nocy przez cały rok i może bym się nauczyła na R. ale to nie na moje możliwości. Na własne życzenie nie chcę się wziąć do porządnej roboty, ale to dlatego, że chcę mieć czas na inne rzeczy, niż tylko na naukę. Nie nadrobię w ciągu 9 m-scy całych 12 lat nauki ang. i biologii i chemii razem wziętej
nie popełniaj mojego błędu, mi też nie w głowie było zakuwanie, tylko zabawa, chłopak (żenująco to brzmi.... ) ciągle X i Y w domu, na "schadzkach"(ktore mialy sluzyc uczeniu sie) robilismy wszystko inne.
i teraz co?! poszczycić się spektakularnymi wynikami nie mogę...

Ambicje każdy ma inne, kwestia jest taka, co chcesz robic dalej?
ja jestem pewna, że gdybym mogła cofnąć czas to bym sie bardziej przylozyla i zdała wszytko powyzej 90%.

pobawisz sie i odpoczniesz w wakacje ; * a teraz powtarzaj, powtarzaj, powtarzaj...
matura w sumie to pryszcz i to dosłownie, ale większość chce miec więcej niż 60/70% i dlatego robi powtórki z materiału ; )

angielski jest banalny, przynajmniej PP ; )

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Ale mi chodzi o to czy ten towarzyski Ci się przyda??
napewno da mi satysfakcję, sprawi mi przyjemność, pochłonie mnie. Ja tam widzę same zalety.
Na weselach tańczy się tańce klasyczne (a tych to mam na pęczki , znowu 3 mnie czekają pod rząd), wolnego w dyskotece tańczyłam z latynosem który wplatał swoje extra wyćwiczone ruchy w nasz taniec, a ja "zaszpanowałam" jakimś marnym obrotem... xD
Dlaczego nie mogę wykazać się czymś więcej? ; )
Wyrobienie w sobie tych ładnych kroków, obycie w tym języku ciała wydaje mi się niezwykle przydatne.

Cytat:
Ja będę tęsknił. Serio. Jesteś wredna ale jakoś tak będzie mi brakować tej wredności.
oh, dziękuję !
nie bardzo wiem, po czym wnioskujesz moją wredotę, przecież moje posty są jak miód na ranę! ; D

ja mam takie oczka --->

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-11, 01:29   #2116
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Hej, hej!

Mogę się przyłączyć?

Od kilku dni czytam Wasz wątek i właśnie dotarłam tutaj
Tzn. pierwsze posty dość pobieżnie, ale im dalej, tym bardziej zaczęłam się wczytywać.

Dobrze wiedzieć, że nie jestem sama...

Już baaardzo długo nie mam TŻta Spotykałam się z różnymi, ale zawsze po jakimś czasie okazywało się, że to nie to...
Może jestem zbyt wymagająca?

A jakiś czas temu zaprzyjaźniłam się z pewnym chłopakiem, i to bardzo. Niestety kontakt tylko internetowo -smsowy, bo on łączy pracę ze studiami dziennymi, dużo rodzicom pomaga itd. I mimo, że w tym samym mieście mieszkamy (tzn. ja nie zawsze tu jestem, w tygodniu i niektóre weekendy w Katowicach spędzam), to widzieliśmy się tylko 2 razy w życiu! A zaczęło się od Sylwestra -wspólni znajomi. Były rozmowy, śmiech, fajnie spędzony czas.
A potem dużo sms'ów wymienialiśmy, sygnałki, rozmowy na GG... i wciąż ta telepatia -smsy o podobnej treści wysyłane do siebie niemal równocześnie, albo podczas dyskusji na jakiś problemowy temat okazywało się, że mamy niemalże te same myśli
I tak trwało to wszystko, raz z większym, raz z mniejszym nasileniem, ale zawsze wracaliśmy do tych naszych rozmów...
Niestety teraz, mimo wakacji -też nie miał dla mnie czasu. Zaprosiłam na imieniny -dziękuje za zaproszenie, ale niestety wyjeżdża.
A ja nie chciałam być nachalna, narzucać się z tą znajomością... Ale zawsze w jakiś sposób okazywałam mu, że drzwi są otwarte...

Ostatnio zaczął wrzucać do galerii na nk fotki jakiejś dziewczyny... Opisy na GG z buziaczkami się pojawiły...
Przykro mi się zrobiło, że nawet się nie pochwalił, że się z kimś spotyka
Odnosiłam wrażenie, że zależy mu na mnie, tylko nie potrafi się określić, co dalej?
A tu nagle pojawiła się ONA.
Dopiero wczoraj tak naprawdę do mnie dotarło, jak BARDZO mi na nim zależało!
I tak bardzo żałuję, że tego wcześniej w jakiś zdecydowany sposób nie okazałam!
Polały się łzy (a płaczliwa nie jestem) i pojawiła ta straszna bezsilność...
Nie wiem co dalej... Torturuję się czytając nasze smsy, rozmowy...
Czy ja sobie to wszystko wymyśliłam? Nadinterpretowałam?
Albo zwyczajnie wszystko się skończyło, zanim się tak naprawdę na dobre zaczęło?

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 08:21   #2117
perseusz
Zadomowienie

siema niebieska!!
dobry wszystkim, idę na śniadanie
Stary 2009-09-11, 10:30   #2118
evenstar
Zakorzenienie

niebieska, witamy

dzień dobry wszystkim! czy ktoś tu uczy się hiszpańskiego? na dobry początek dnia http://www.youtube.com/watch?v=cxU8ep2enE4
Stary 2009-09-11, 10:44   #2119
perseusz
Zadomowienie

espanya!! ole!!
Stary 2009-09-11, 10:58   #2120
evenstar
Zakorzenienie

a si, a si!
Stary 2009-09-11, 11:10   #2121
perseusz
Zadomowienie

chyba dziś jakieś promocje na botki są bo zakupoholiczki się nie pokazują.
Stary 2009-09-11, 13:00   #2122
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Pudło. Niektóre zakupoholiczki siedzą w szkole.

wymienię
Stary 2009-09-11, 13:04   #2123
evenstar
Zakorzenienie

Cytat:
niestety.. promocje na nie zaczynają się dopiero w grudniu, kiedy nosi się już zimowe :P
Stary 2009-09-11, 13:22   #2124
sasetka316
Zakorzenienie

GG do sasetka316

Hej. Pisałam już tutaj, ale tak jakoś zamilkłam...
Sami maturzyści w tym wątku?
Stara się czuję.
Ja sama dalej sobie siedzę... i chyba nie długo stwierdzę, że mi się to podoba.
Nie wiem jak to jest, ale u mnie też wszystko się kończy zanim na dobre się zacznie...
sasetka316 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 13:39   #2125
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sasetka316 Pokaż wiadomość
Hej. Pisałam już tutaj, ale tak jakoś zamilkłam...
Sami maturzyści w tym wątku?
Stara się czuję.
Ja sama dalej sobie siedzę... i chyba nie długo stwierdzę, że mi się to podoba.
Nie wiem jak to jest, ale u mnie też wszystko się kończy zanim na dobre się zacznie...
Nie tylko, starszaki też są. Ile masz lat?

wymienię
Stary 2009-09-11, 13:44   #2126
sasetka316
Zakorzenienie

GG do sasetka316

Cytat:
Nie tylko, starszaki też są. Ile masz lat?
20 lat
od października drugi rok studiów
Stary 2009-09-11, 13:53   #2127
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sasetka316 Pokaż wiadomość
20 lat
od października drugi rok studiów
I poważnie czujesz się staro?

wymienię
Stary 2009-09-11, 14:00   #2128
sasetka316
Zakorzenienie

GG do sasetka316

Cytat:
I poważnie czujesz się staro?
w sensie, że już dawno mam czasy liceum za sobą
Stary 2009-09-11, 14:14   #2129
201607111632
Konto usunięte

Ja się do domu przytoczyłam i zaraz wychodzę z powrotem, bo mam pokaz odzieży z różnych dziwnych produktów, które mogą zostać poddane recyklingowi.. Dałam się wciągnąć w rolę modelki ajj.
Lecę lecę trzymac się tam !

Ps. sytuacja z panem M. jest póki co w stanie stagnacji
Stary 2009-09-11, 15:04   #2130
perseusz
Zadomowienie

20 lat i staro się czujesz....
to ja jestem starszy niż węgiel chyba
opowiem kawał
siedzi sobie dwóch dziadków przed domem spokojnej starości, jeden mówi do drugiego "oj strasznie staro się czuję, wszystko mnie boli, nie staje mi, ręce mi się trzęsą" a drugi na to:" ja się czuję jak noworodek, nie mam zębów, karmią mnie i przed chwilą zrobiłem kupę w pampersa"
ot moje skrzywione poczucie humoru.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości