![]() |
#2101 |
BAN stały
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
niutko - coś nacisnęłam przy tobie - jako moim przyjacielu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- betix - dzięki za przepis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2102 |
Zadomowienie
|
Nie ma to jak słowa wsparcia od wizażowych koleżanek. Melkas, Bettix to dla was
![]() ![]() ![]() ![]() Bettix dzięki za info o depilatorku. Kurczę, nie miałam go w planach, ale tak mnie skusiłaś tym swoim zakupem, że teraz zaczynam też myśleć o zmianie. Mój niby działa, ale może rzeczywiście nie zdaję sobie sprawy z tego jak jest stary ![]() ![]() Niutko nie załamuj się. Ja zrobiłam ostatnio taki eksperyment i ważyłam się codziennie i powiem szczerze, że waga wahała się od 59, 2 do 60, 8 ![]() ![]() Ilion wielkie brawa. Spadek cieszy i to bardzo ![]()
![]() |
#2103 |
Rozeznanie
|
Puk, puk, ja tylko na chwilkę. Melduję, że u mnie niestety waga bez zmian. Nic nie drgnęło w dół
![]()
![]() |
#2104 |
Zadomowienie
|
Niutko, Wioluś, w końcu zacznie spadać!!! Wiem jakie to denerwujące, człowiek się stara, wprowadza ograniczenia w odżywianiu, a nagrody brak
![]() Ale mamy już wiosnę i kg zaczną spadać ![]() ![]() Lenko, ja też nie planowałam takiego zakupu, no ale starym jeździłam tam i z powrotem, a on miał "gdzieś" moje włoski ![]() ![]() ![]() Anesko, nie ma za co ![]() Ja już po ćwiczonkach: biegańko na dworze: 8km brzuszki: 3x50 No i dopadły nas zakwasy... całkiem inaczej się biega i uda bardziej pracują, troszkę mamy problem ze schodzeniem po schodach, dobrze że jest barierka, hi hi. W tamtym roku, też tak mieliśmy, więc wiem, że po tygodniu nam przejdzie ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jeśli chodzi o zakwasy, to dobry znak, że mięśnie się zmęczyły. Ja dzisiaj byłam na długim spacerku i tradycyjnie spędziłam 45 minut na rowerku. Ale dietowo średnio ![]()
![]() |
![]() |
#2106 |
Zadomowienie
|
o matko a tu co taka cisza?????????????
![]() |
#2107 |
Zadomowienie
|
Lenko, to raczej nie masz co zmieniać tego depilatora
![]() ![]() Ładnie ćwiczysz i jeszcze spacerek, więc wcale się nie dziwię, że tak ładnie waga spada ![]() Olunku, pewnie wszystkie dziewczynki robią porządki przedświąteczne ![]() A my dzisiaj otworzyliśmy sezon grillowy ![]() Wprawdzie były tylko kiełbaski, ale po zimie to smakowały, że hej ![]() Dzisiaj o 8 pojechałam do rodziców i umyłam im okna, bo mama źle się czuje, a jak ją znam to nawet chora by wzięła się za mycie. Potem troszkę kucharzyłam, zrobiłam gołąbki na jutro i pewnie do wtorku wystarczą. A teraz czekam, aż chlebek się upiecze (jeszcze 15 min) i strzelimy sobie poobiednią drzemkę. Dzisiaj wieczorkiem relaksik hydromasaż 30 min., może na te zakwasy pomoże ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2108 |
Zadomowienie
|
Bettix ja to cię podziwiam, że ty taki pyszny chlebek pieczesz, gołąbki robisz i tysiąc innych pyszności i taką ładną wagę trzymasz. Ja bym tyła kg co tydzień
![]() ![]() ![]() Też miałam zamiar myć dzisiaj okna, ale pogoda nie dopisała, deszczyk pada, więc nic z tego. Obijam się cały dzień.
![]() |
#2109 |
Zadomowienie
|
Lenko, taki chlebek razowy pieczony w domu to coś pysznego
![]() ![]() ![]() ![]() Z oknami mi się udało, bo pojechałam rano i wyobraź sobie, że gdy kończyłam ostatnie okno zaczęło padać. A Tobie odpoczynek się należy ![]() ![]() My dziś pojeździlimy na rowerkach 1,5h. Trochę pupę poobijałam, bo zrobiliśmy sobie rajd po lesie, ale było super. Po świętach jak pogoda pozwoli zaczniemy jeździć do pracy rowerkami, bo mamy niedaleko ![]() Miłej niedzieli życzę ![]() Ps. Dziewczyny nie ćwiczcie tak... odezwijcie się co u Was, hi hi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2110 |
Zadomowienie
|
Bettix poproszę o chlebek w takim razie
![]() ![]() ![]() Na rowerek dopiero zamierzam wsiąść, bodopiero wróciłam od rodziców. Przyjechała moja siostra z moją chrześnicą, a że rzadko się widzimy, chciałam jak najdłużej z nimi posiedzieć. Ale zaraz poćwiczę. Akurat na Tańcu z gwiazdami. Noa reszta to chyba taka zajęta przygotowaniami do świąt ![]()
![]() |
#2111 |
Zadomowienie
|
hej
![]() my dzis z tz przeszlismy 30,5 km ![]() ![]() o maj gad ide umierac:P a tak naprawde to nie jest zle ale synek domaga sie uwagi.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, dziś się jednak zważyłam i chociaz ciągle 65 kg, to tak jakby wskazówka była bliżej do tych 64 kg, w sensie bardziej z lewej strony tej kreski 65 kg, więc może jeszcze pare dni i będzie 64 jeśli tylko wytrwam, bo zabijcie mnie ale zjadłam chipsy dziś wieczorem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no ale za to cąły dzień jadłam tylko warzywa, zreszta chipsy to też warzywa, no nie ![]() tyle, że ziemniaki sa niedozwolone w tej diecie ![]() dziś ćwiczonka 140 x wymachy nóg do tyłu ( czyli 70 na każda nogę) 150 agrafka uda
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2113 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny,
oj widzę, ze aktywnie weekend spędzałyście ![]() Ja wczoraj miałam od rana wielką balangę najpierw na 10 urodziny dla dzieciaków na placu zabaw, a o 14 obiad dla dziadków i rodzinki., W końcu pojadłam słodkiego ![]() ![]() ![]() Niutka, ale się oczyszczasz nie ma co chipsami ![]() Olunek prawie maratonowy dystans zaliczyliście, ale najważniejsze, że takie wspólne spacery z pewnością zbliżają ![]() Lenko ja właśnie dlatego z rzadka piekę, bo ciepłego chlebka z masełkiem mogę od razu pół zjeść, co nie jest zbyt zdrowe ![]() Bettix zazdraszczam sezonu grillowego, ja tez już bym pojadała, ale niestety u nas pogoda się popsuła w weekend i było brzydko. Qurde i musze się zmobilizować na NW już teraz dłużej jasno będzie ![]() Lenko widzę, że już jesteś w lepszej formie, dobrze, ze współpracownicy widza i rozumieją twoje zaangażowanie. Mam nadzieję, że uporasz się z tematem po twojej myśli. Bettix, Melkas dzięki za komentarz do moich wyników. To dla mnie ważne ![]() Melkas - jak tam zaczęłaś 2 fazę? Jak całościowy wynik 1SB? Moje menu: śniadanie: 2 kromki zwykłego chleba z wędliną i kiełkami SB3 Przekąska: kefir lunch: roladka wieprzowa i surówka z młodej kapusty SB2 przekąska: jabłkoSB2 kolacja: pieczeń z warzywami na parze, SB2 Miłego dzionka
![]() |
#2114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Agiko u mnie już faktycznie lepiej, dzięki ![]() ![]() Olunek a ty widzę bijesz rekordy ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
![]() |
#2115 |
Zadomowienie
|
No Niutka ma tylko wyrzut że ziemniaki w jej diecie oczyszczającej niedozwolona
![]() ![]() ![]() Lenko ten dzień dyspensy (drugi w naszym poście KBS) był od dawna zaplanowany, więc wyrzutów nie mam, poza tym jak zjem coś niedozwolnonego to wizyta w kibelku murowana ![]() A u ciebie waga też ładnie teraz poleci ![]() ![]() ![]() Kupiłam sobie w czwartek buty a w piątek pojechałam z młodym na 3 godz spacer w nowych butach, odcisk mam aż do Melkas prawie. Kuleję z powodu odcisku ![]() ![]()
![]() |
#2116 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, wczoraj miałam maraton po galerii, kupiłam 2 bluzeczki, kurteczkę i apaszkę. Wróciłam zmęczona ale zadowolona. Kilka godzin śmigania po sklepach to też jakaś forma spalania kalorii
![]() Święta tuż tuż a ja praktycznie w proszku a dziś zaczynam 2 zmiany to i czasu niezbyt wiele. Jakoś dam radę. A jak tam u Was przygotowania? Wczoraj oglądaliśmy z Tż rolki, jednak stwierdziliśmy, że zerkniemy też u siebie żeby w razie czego nie jeździć potem z nimi w przypadku jakiejś reklamacji. Oglądając je naszła mnie myśl " jejku czy ja się nie zabije"... ![]() ![]() Lenko fajnie, że u Ciebie lepiej ![]() Bettix ale mnie rozbawił Twój post, ponad 3h depilacji a i tak na raty ![]() ![]() Ja tak już od dłuższego czasu myślę o depilatorze, jednak obawiam się że wyrzucę pieniążki w błoto i narzędzie tortur będzie leżało...To musi strasznie boleć! Agika witaj w klubie, moje pierwsze spotkanie z wiosennymi butkami też nie należało do fortunnych, mega pęcherz pękł podczas spaceru i strasznie podrażnił mi stopę. Teraz jestem zmuszona chodzić w zimowych botkach bo w innych nie daję rady. Kobitki to się mają z tymi ślicznymi, zgrabniutkimi bucikami ![]() Miłego dnia ![]()
********** Wierzę, że tylko trudne ścieżki prowadzą do ciekawych miejsc... Edytowane przez Wiolka525 Czas edycji: 2010-03-29 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2117 |
Raczkowanie
|
hej, kobietki...
niestety tylko na minutkę wpadam, bo muszę papierologię ogarnąć ![]() Zaczynam II fazę SB ![]() ![]() będę później ![]() menu: dzień 15 SB - II faza 8;30 - kawa z mlekiem 10;00 - bułka pełnoziarnista z ziarnami( ![]() 12;00 - jabłko 14:30 - 4szt otrębusie (IG=49), herbata czerwona 19:00 - 1kr pumpernikiel, 2pl ser hollender 16%, 2pl polędwica łososiowa, herbata czerwona, 15 szt orzech fistaszkowy
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-03-30 o 07:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2118 |
Zadomowienie
|
Niutko, uwielbiam TE warzywa, ale w takiej postaci, to chyba w żadnej diecie dozwolone nie są
![]() Lenko, noł problem ![]() ![]() A w jaki Ty dzień robisz sobie wolne, tzw. dzień świąteczny? Aga, startuj z NW, poruszać się na świeżym powietrzu jest bosko ![]() Jeśli chodzi o odcisk, to tym się różnimy od mężczyzn, dla ładnego wyglądu dużo potrafimy znieść, ha ha. A teraz pytanie z innej beczki, mogłabyś mi przypomnieć jakiego pudru używasz? Olunku, zarąbisty dystans ![]() ![]() Wiolu, jeśli chodzi o przygotowania do świąt, to jeszcze długa groga ![]() ![]() Mam zamiar upiec domowy pasztet, roladkę z kurczaka nadziewaną schabem i blat do placka. No i wyprać firanki. A w sobotę zrobię sałatkę, skończę placka i będziemy świętować ![]() ![]() A do depilatora można się przyzwyczaić, na początku bardzo bolało, a teraz nie czuję w ogóle. A jakie nóżki gładkie ![]() Melkas, no to miałaś niezłą ucztę dzisiaj ![]() ![]() Oglądałaś UU? Podobało się? Dziewczyny wczoraj oglądałam na HBO polski film dokumentalny pt. "Nie jesteśmy puszczalskie". Napewno będą powtórki. Polecam, ale uprzedzam można doznać szoku ![]() Miłego dnia ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-03-29 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2119 |
Raczkowanie
|
uffff... ale młynek
![]() Olunek... Do maratonu się przygotowujecie chyba, przyznaj się ![]() ![]() ![]() ![]() Niutka... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agika... Zaczęłam II fazę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bettix... Uśmiałam się na UU, zabawny i te ich teksty (szczególnie facetów!) ![]() ![]() ![]() ![]() Wiolka... Nie bój się depilatorka ![]() U mnie sobota również pod znakiem zakupów, obkupiłam małego, bo już tak kusawo wyglądał w koszulkach ![]() ![]() ![]() za chwilę uciekam do domku, pa... ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-03-29 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 |
Zadomowienie
|
agiko takie "spacery" zblizaja w koncu mamy czas porozmawiac na wszystkie tematy, posmiac sie i przypomniec sobie dlaczego jestesmy razem
![]() bettix jak wrocilismy i usiadłam to po poł godz wstac nie mogłam chodziłam jak połamana ale dzis po zakupach i spacerze z młodym juz ok ale pod kolanami mam zakwasy( nie wiem dlaczego akurat tam ![]() melkas nie nie przygotowujemy sie do maratonu . chodzimy bo lubimy a tz dodatkowo wczoraj miał załozone obciazniki na nogi po 2 kg na noge a dzis do pracy rowerem i zaraz po pracy na siłownie ten to ma zryte pod kopuła ![]() ![]() w wakacje chcemy pojsc pieszo do katowic do cioci tz to z gliwic jakies 40 km a potem tz chce sie przebiec do katowic a ja na rowerze ![]() ![]() niestety u mnie fatalnie z dietka bo @ tuz tuz a zapomniałam napisac ze podczas naszego spaceru tuz nad nami przeleciał bocian ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-03-29 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2121 |
Zadomowienie
|
Agika ja nie raz miałam taką przygodę z butami
![]() ![]() Wiolka bieganie po sklepach to ekstremalna forma ruchu, masz zaliczone podwójnie ![]() ![]() Melkas powodzenia na II fazie ![]() UU też mi sie podobają ![]() ![]() Uciekam na rower, bo znowu późno wróciłam i jeszcze nie pojeździłam.
![]() |
#2122 |
Zadomowienie
|
Melkas, ja tylko raz próbowałam piec chlebuś z gotowca (szwagier polecał cebulowy), niestety nam nie smakował. Wolę dodać podsmażoną cebulkę do chleba pszennego i jest 100x lepszy. Lecz myślę, że to kwestia gustu.
Tak się zastanawiam nad Twoim spadkiem... może to dlatego, że ćwiczysz? Z tego co ostatnio czytałam podczas ćwiczeń potrzebne są węgle do spalania tłuszczu, a w pierwszej fazie SB ich nie dostarczałaś. Może u osób "mniej ćwiczących" dlatego spadek jest większy ![]() Olunku, u nas też latają bociany. Na niedzielnym spacerze widzieliśmy 2 latające (podobno dobry znak), a w pracy 3 przez okno ![]() Mówisz, że zakwasy masz pod kolanami... hm... to Ty pewnie na baranach u męża siedziałaś, hi hi. Przyznaj się ![]() ![]() Lenko, jak pedałowanie poszło? ![]() My już po biegańku, teraz nie trzeba mnie zachęcać do biegania, bo na świeżym powietrzu jest super, tym bardziej, że u nas pogoda ładna. Dystans: 8km Brzuszki: 5x50 = 250 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() czyli jeszcze przede mną niecałe 5 tygodni, albo 4 i pół, to lepiej brzmi, nie wiem jak ja to wytrzymam ![]() ![]() 150 x agrafka uda
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-03-29 o 23:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2124 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki. Kawusia już w kubeczku ładnie pachnie zapraszam.
Coś czuję, że dziś będzie ładny dzień, bo ostatnio u nas się pogoda popsuła. Melkas, szczerze jestem zaskoczona, myślałam, że min. 3 kilo ci spadnie. Hmm nie wiem czym to jest spowodowane. ![]() ![]() Niutka 6 tygodni? ![]() Bettix, Olunek to ja wam wróżę by te bociany coś przyniosły ![]() Lenko pochwal się butkami, tylko mi nie mów że fly london bo umrę z zazdrości ![]() ![]() Bettix ten puder to Bare Minerals. Ja polecam. Teraz mam taki zestaw startowy z pędzlami, płytą jak nakładać i różnymi pudrami, różem itp. Widziałam takie w Sephorze za 280 zł. Drogo - mi siostra kupiła w US więc miałam dużo taniej. Możesz zainwestować w sam puder, ale pędzle ważne. Jest np. pędzel korekcyjny, nakładasz nim ten puder jak korektor. Naprawdę fajny. Można też kupić osobno- np w sephorze po 20 zł. Daj znać jak coś jeszcze chcesz wiedzieć. Może udałoby ci się próbki zdobyć? Może ci prześlę trochę odsypanego jak chcesz? Mam też Loreala, mogę ci odsypać i odesłać, bo go nie używam, daj znac na priv. Mnie też UU rozbawiły. Oglądałam z doskoku, ale i tak się uśmiałam. Bettix a HBO już nie mam, więc pewnie nie obejrzę. Aż tak kontrowersyjny? Wiolka ja też chodzę w takich za luźnych butkach ![]() ![]() Melkas ja też jeszcze się z NW wstrzymuję, bo ciągle deszcz siąpi. Moje menu: Śniad: 2 kromki razowca, 1 x łosoś z kiełkami, 1x szynka z kiełkami, SB2 przekąska ![]() Lunch: fasolka po bretońsku z kiełbasą, biała fasolą z puszki, pomidorami i fasolką szparagową. SB2 Przekąska: jabłko Kolacja: sałatka grecka SB1 Miłego dnia
![]() |
#2125 |
Zadomowienie
|
Bettix wczorajsze pedałowanie zakończone sukcesem - 45 minut, ale potem zgrzeszyłam strasznie
![]() ![]() ![]() ![]() Agiko to moje buciki, jeszcze nie przyszły, ale mam nadzieję, że dzisiaj będą ![]()
![]() ** Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. * Edytowane przez lenka07661 Czas edycji: 2010-03-30 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2126 | |
Raczkowanie
|
witam poranną kawką
![]() za oknem okropnie i mglisto, ble! A ja święta zaczynam od czwartku ![]() ![]() ![]() Agika... Dzięki za info ![]() ![]() ![]() ![]() Bettix... Mieszankę kupiłam w lidlu tak na pierwszy raz, bo nie wiem co mnie czeka ![]() ![]() Olunek... Qrcze, podziwiam szacunek i pokłony! Jak ja bym zaproponowała Wężowi taki spacerek, to ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Lenka... W UU teksty facetów mi się podobają, no i Sonia jest zaje... ![]() ![]() ![]() ![]() Niutka... Nie wiem dlaczego, ale myślałam że Twoja dietka to 2 tyg, a tu 6 tyg?! Trzymam kciuki! Kochane TRZYDZIESTKI, dziękuję za Wasze wsparcie, bez tego nawet grama bym nie zrzuciła! ![]() ![]() ![]() menu: 16 dzień SB 8:30 - bułka pełnoziarnista, twarożek 8% z czosnkiem i cebulką, 2pl łosoś wędzony, kawa z mlekiem 0,5% 11:30 - herbata czerwona, 2szt ortębusie (IG=49) 14;00 -bułka pełnoziarnista, twarożek 8% z czosnkiem i cebulką, 2pl polędwica łososiowa, herbata czerwona 15;30 - lampka czerwonego wina (dyrektor częstowała - musiałam!) 17:00 - ok. 300g ryba w pomidorach, herbata czerwona, 10szt orzech fistaszkowy 19:00 - 2łyżki pestki słonecznika, 30g łosoś wędzony, herbata czerwona
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-03-30 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2127 |
Rozeznanie
|
Helloł Kochane, piję zielonkę i wertuję przepisy na wielkim żarciu w poszukiwaniu świątecznych inspiracji. Dobrze, ze to święta jajowe, znacznie mniej pracy niż przed tymi grudniowymi. Troszkę cienko u mnie z czasem ale trzeba to jakoś zorganizować.
Wiem na pewno że zrobię sero-makowiec z pierniczkami, sałatka gyros ( bratowa uwielbia w moim wykonaniu). Bettix z jakiego przepisu robisz domowy pasztet? Lenko świetne buciki, zwłaszcza te z wężowej skórki ![]() Melkas super że obserwujesz pozytywne zmiany w swojej sylwetce ![]() Ilion co tam u Ciebie słychać?
![]() |
#2128 |
Zadomowienie
|
A co tu dziś tak pusto?? Nawet nikt na mnie za wczorajsze dietetyczne cukierki nie nakrzyczał
![]() Moje buty przyszły ![]() ![]() Melkas ja tez mam od czwartku wolne, ale jeszcze kupę spraw do załatwienia. Mam nadzieję, że chociaż trochę dom ogarnę i jakieś mięsko upiekę, bo to moja specjalność. I tak idę do rodziców, więc w domu nie muszę mieć dużo jedzenia. Mniej przytyję ![]() Super, że ty też widzisz efekty diety ![]() A zdjęcia jakieś w końcu zrobię ![]() Zaraz biegnę na aero. Dzisiaj mi się chce ![]()
![]() |
#2129 |
Zakorzenienie
|
Lenka na innym wątku pytałaś o trwałość filtrów.Shee odpisała że jest na każdym kosmetyku jest oznaczenie ile moze być otwarty.Nieświadomie wprowadziłam Cię w błąd...przepraszam,nie wiedziałam
![]() ![]()
![]() |
#2130 |
Raczkowanie
|
Lenuś, widocznie cukiereczki miały Ci przejść płazem... ale skoro się prosisz, nastawiaj tyłek
![]() ![]() ![]() ![]() Wiolka... Sero-makowiec z pierniczkami ![]() Szatanko... Hej, kobietko! A co Ty tak zdawkowo, nie pogadasz z nami ![]() Gdzie się podziewacie TRZYDZIESTKI??? U mnie dziś rano było tak mgliście i nieprzyjemnie, że ble... a teraz cieplutkie powietrze, +15C, chociaż niebo zachmurzone. Wiosennie, lekko się oddycha ![]() ![]() ![]() do miłego ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Proszę, aktualna tabelka ![]() RAZEM LŻEJ 30+...: 2010.03.26 A_neska..............162 cm/ 67,00kg ... 63,40kg ... 55kg ...? Agata.za..............170 cm/80,00kg ... 80,00kg... 70kg ...? Agika11...............162 cm/ 62,00kg ... 53,20kg ... 54kg ...-0,50 ![]() Bettix75..............172 cm/ 62,20kg ... 61,30kg ... 59kg ...-0,45 ![]() Gigosia...............180 cm/ 78,50kg ... 76,70kg ... 70kg ... ? Ilion77 ...............160 cm/ 86,00kg ... 78,40kg ...70kg...-0,60 ![]() Laudik................166 cm/66,00kg ... 66,00kg ... 60kg ...? Lenka07661 .......168 cm/ 60,00kg ... 59,40kg... 54kg ...-0,80 ![]() Melkas................168 cm/ 73,00kg ... 69,60kg ... 62kg ...+0,20 ![]() Misio...................1 86 cm/97,10kg ... 95,00kg ... 94kg... -1,50 ![]() Niutka1 ..............170 cm/ 69,00kg ... 65,00kg ...62kg ...? Olunek ...............169 cm/ 66,00kg ... 64,00kg... 58kg ...? Wiolka525 .........168 cm/ 77,00 kg ... 79,00kg ... 60kg ...?
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-03-30 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.