![]() |
#2101 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Betterware
Cytat:
Zrób sobie zamówienie na próbę. Póki go na końcu nie zatwierdzisz, nie będzie wysłane. Zobaczysz jak sie zamawia, a potem anulujesz zamówienie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Raczkowanie
|
dzisiaj dopiero otrzymałam paczkę z 01.06 i dołożyli mi mydełko za tak długie oczekiwanie na przesyłke ale za to nie dostałam płynu uniwersalnego ;/ napisali że przyslą osobno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
Heyka!!1
czy ktos wie o ktorej beda wrzucac braki? |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Przyczajenie
|
Nie mam niestety pojęcia, jak narazie z braków nic mi nie wskoczyło. Ze 160 punktow mam 80, brakow na mojej liscie koło 20 ; /
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
ja dodzwonilam sie i pan mi powiedzial, ze najpredzej o 11, ale moze byc poslizg... Wkazdym razie podkreslal, ze nie przed 11
|
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Przyczajenie
|
Aha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
wskakuja braki!!
---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- ktos dostal pojemnik na reklamowki? |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Przyczajenie
|
Nie mam tylko jeszcze pojemnikow na reklamowki i silikonowych foremek, a pas optycznie wyszczuplający wyprzedany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
kurcze ja ma wszystko, tylko czekam na te pojemniki do zrywek, a beda, czy juz byly?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Raczkowanie
|
a stojak na laptopa juz byłł
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 |
Przyczajenie
|
Pas mi wskoczył
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zakorzenienie
|
no nic nie czekalam na te pojemniki na reklamowki... 222pkt poszly
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Raczkowanie
|
czy ktos zamawia stojak na laptopa bo nie wiem czy juz byl i czy czekac czy puszczac zamowienie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Raczkowanie
|
ja mam stojak brak mi organizera i mam teraz siedzieć i stukać kod aż mi wejdzie a to co weszło to już jest moje pomóżcie jestem nowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
no tak to robią, że te braki wrzucają stopniowo.... Ja czekałam na pojemniki na reklamówki 15min i zrezygnowałam, nawet nie wchodzę żeby zobaczyć czy doszły czy nie
![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- o tej godz ciągle lub może juz nie pojemników na reklamówki... Więc dobrze, ze nie czekałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Raczkowanie
|
a ja złapałam podstawkę pod laptopa, myjkę do mopa, długie łyzeczki, siatke do prasowania itp ale mam i tak zbyt male zamówienie aby miec przesyłke gratis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Raczkowanie
|
a ja myślałam, ,że dzisiaj już nic nie złapię wczoraj mieliśmy taką burzę aż padły serwery i internet miałam dopiero o 12,30 ale udało się mam wszystko oprócz pojemników na reklamówki ale to dla mnie wiec poczekam jestem zadowolona to mój pierwszy raz w **********
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Zakorzenienie
|
Lilka44
Więc swój pierwszy raz masz już za sobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a na tej liście braków co oznacza :
- "czekamy na potwierdzenie" - II polowa czerwca - że niedostępny do konca katalogu to raczej jasne że już nie bedzie w tym katalogu danej rzeczy ? - i wyprzedane ? czyli to samo ? Czy po prostu trzeba złapać ten produkt ? Bo po prostu nie kumam o co chodzi dokladnie z tym łapaniem itd. A i jak wygladaja nastepne katalogi ? Jest to samo czy calkiem nowe rzeczy w kazdym ? I zastanawia mnie jeszcze jak kupię mopa to czy nakładki wymienne beda dostepne caly czas czy po prostu to taka jednorazowa oferta i juz wiecej tego nie zobacze ?
#2121 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() czekamy na potwierdzenie to oznacza, że dopiero podadzą termin kiedy dana rzecz bęedzie dostarczona do magazynu, II połowa czerwca to samo tylko, że podano dokładnie, że dany towar będzie do zamówienia dopiero w drugiej połowie czerwca a jeżeli cos jest wyprzedane to oznacza, że już tego produktu nie będzie do końca miesiaca. Jeśli chodzi o katalogi to co miesiąc produkty się powtarzają ale w każdym katalogu dodają jakieś nowości i nowe promocje więc myjka do mopa może być nawet w każdym katalogu, może się również zdarzyć, ze przez pewien czas jej nie bedzie a po kilku miesiacach się pokarze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
Dzieki wielkie Kasiunia
![]()
#2123 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkich
![]() Mam problem i to chyba nie taki mały. Niedługo się załamie. Niedość ciężko jest mi znaleźć klientów to na dodatek są zawsze braki jak chce złożyć zamówienie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
A kiedy składacie zamowienia ? Tylko w piątki? A i czy braki wskakują tylko w piateki czy w inne dni tez cos jest ?
#2126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czasem po prostu ktoś może na 2 godzinki przyblokował większą ilość towaru, ale zamówienia w końcu nie złożył i towar wraca z powrotem na magazyn ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Raczkowanie
|
powiedzcie mi czy ociekacz na zlew ma podstawkę czy woda ścieka bezpośredni na zlew
|
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
Lilka44pytasz o ten na sztucce czy na gabki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Przyczajenie
|
Dostała już któraś paczkę z piątku? Albo maila, że ma przyjść?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Raczkowanie
|
o ten na sztućce ze strony wyprzedazy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.