![]() |
#2101 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny czy w avonie można zorganziować takie pokazy w stylu
tuperrware?? w celu aby klientki zapoznały się z ofertą avonu? |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Wtajemniczenie
|
klientka właśnie zgłosiła reklamację biżuterii calla lily, brakuje w niej jakiegoś elementu zapięcia
![]()
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz Edytowane przez renia0809 Czas edycji: 2009-11-29 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chcesz wymianę to odsyłasz wszystko zaznaczając że biżuterię chcesz wymienić. Wtedy po rozpatrzeniu reklamacji dosyłaja ją w najbliższym zamowieniu. W przypadku zwroty byłaby korekta salda i musiałabyś zaznaczyć ze to zwrot i chcesz kasę ![]()
![]() |
#2106 |
Raczkowanie
|
Jak już jesteśmy w temacie zwrotów....
Dziewczyny nie wiem czy pamiętacie... Kiedyś chyba w 15 była taka promocja przy zakupie pudru mineralnego można było kupić pędzel za 9,90. Niestety trafiła mi się klientka, która z obu rzeczy zrezygnowała. Moja koleżanka odkupiła ode mnie ten pędzel, niestety pudru nikomu nie wcisnęłam. Chciałabym zrobić zwrot samego pudru. Ale to chyba była oferta wiązana, więc musiałabym zwrócić wszystkie produkty z tej oferty, czyli pędzel też, tak? Pomóżcie, bo już się pogubiłam... |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Wtajemniczenie
|
dzięki
![]() a odsyłam bransoletkę+kolczyki pomimo,że tylko ona jest uszkodzona tak?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
hehe
![]() ![]() ![]() strasznie mnie ciekawi o co naprawdę chodzi, bo daję głowę, że nie o te prezenty gratisowe (aczkolwiek dzięki temu liderki będą miały łatwiejszą gadkę ![]() ja i tak zamawiam i tak, więc mogę to podpisac, ale w sumie skoro liderki wiedzą, ze np. dana kk zamawia cały czas i zawsze powyżej 150zl, to nie widzę sensu, że by do takich się fatygować ![]() a tak z drugiej strony - jaką mamy pewność, ze nawet jak zrobimy zamówienie na ponad 150zł, to liderka nie wykorzysta i tak i tak tego 'pisemnego przyzwolenia'? mam nadzieję, ze jest to ujęte w treści ... no i że dostaje sie kopie dla siebie, bo jak jest to tylko podpisanie tabelki, no to sorry ... pracuję w samorządówce i wiem, ze najlepiej to niczego nie podpisywac ![]() a pytanie do liderek z ciekawości - a jak kk nie podpisze? bo z tego co tu czytam, to pewnie niechętne się znajdą ![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2009-11-29 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Zadomowienie
|
dziewczyny mnie sie to ewidentnie nie podoba, nie radze czegokolwiek podpisywac zeby potem avon nie obciazyl was kosztami zamowienia, ktorego ostatecznie nie zlozycie ponadto mam pytanie do osob ktore juz podpisywaly - co jest w tych oswiadczeniach? i jaka ma byc niby sankcja jak ktos nie podpisze? prosze o info, bo pod wzgledem prawnym nie podoba mi sie ta cala sytuacja
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
A tego już nie wiem. Lepiej zadzwoń i sie dopytaj. Może wystarczy same kolczyki odesłać.
#2111 |
Raczkowanie
|
Wiecie co właśnie siostre zapytałam, to jest program dla liderów sprzedaży. Jeśli nie będą mieć sprzedaży na określonym poziomie to mają lipe. Deklaracja, to taka tabelka ze spisem konsultantek, no i jak mi siostra mówi pisze w niej, że konsultantka zobowiązuje się złożyć własne zamówienie na kwote 150zł, ewentualnie jeden z gotowych zestawów. Ale nie chodzi tu o te prezenty, żaden program motywacyjny, tylko o to, żeby liderzy "zmusili" swoje dziewczyny do składania zamówień...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2113 |
Raczkowanie
|
nadrabiam zaległości w czytaniu i oczom nie wierzę, no szok
nie mam zamiaru podpisywać żadnych oświadczeń czy zobowiązań, program mojej nieznanej liderki mam nie powiem gdzie, ale to to samo miejsce gdzie ona miała mnie i moje zamówienia do tej pory sorki, ale ciśnienie mi się podniosło |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Raczkowanie
|
Z tego wychodzi że jak ktoś podpisze czyli się zobowiąże i nie zamów to przyślią ten swój gotowy wyliczony zestaw na kwotę 150 zł. Ja tak to odbieram. Mnie już mierzi na samo określenie "zmusili" do składania zamówień brrrrrrrrrrrrr. No nieźle nieźle. Czyli nie chodzi tu jednak o to żeby zacieśnić współpracę z liderami hm.
Co oni jeszcze ciekawego wymyślą żeby zwiększyć sprzedaż.
"Kochaj wszystkich, ufaj nielicznym, nie krzywdź nikogo" Edytowane przez anusiaa Czas edycji: 2009-11-29 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Raczkowanie
|
Witam, czy któraś z Was mogłaby w skrócie wyjaśnić całą ta sytuację z podpisami i zamówieniami na 150zl z katalogów 2010? Jak czytam kolejne posty to juz mi sie kićka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie to liderzy mają obowiązek skłonić kk do podpisania pewnego rodzaju zobowiązania/poświadczenie, że w katalogach 1 i 2/2010 złoży zamówienie na min. 150zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki. Potrzebuje pomocy, zmieniłam adres dostawy i moj dzień wysyłkowy teraz to D . Czy wiecie może kiedy jest 3 termin składania zamówieniaa i dostawy w K16??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostawa regularna na poniedziałek. Tez jestem D ![]()
![]() |
#2119 |
Raczkowanie
|
dziękuje ślicznie
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nic dodać nic ująć. Do mnie też jeszcze nikt nie dzwonił. Dodam, że też nie wiem jaki numer ma moja LS( i kim jest) więc może nie odbierać numerów nieznajomych ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Raczkowanie
|
Mnie moja liderka poinformowała ,że jeśli podpiszę ,że zbiorę zamowięnie na 150zl w kat 1 i 2 i nie wywiążę się z tego to ma prawo zamowić na mnie zestaw za 150 zł i ja mam to sprzedać :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Poza tym mysle ze kazda z was i tak sklada zamowienei na minimum 150 zl wiec nie ma problemu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
Raz dostalam szybciej odkad sa ci nowi kurierzy. A tak to zawsze są w poniedziałek.
#2124 |
Raczkowanie
|
czy ma ktoraś z Was HT do 01/2010 i HT 02/2010??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
,,Spokojnie dziewczyny
![]() Poza tym mysle ze kazda z was i tak sklada zamowienei na minimum 150 zl wiec nie ma problemu ![]() jakie są prezenty ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo może nie będziesz musiała nic odsyłać, jak zadzwonisz lub napiszesz maila i przedstawisz sytuację, że bransoletka jest uszkodzona to może powiedzą ci żebyś ją zatrzymała a nową dostarczą ci z kolejnym zamówieniem. W moim przypadku tak było, bo w bransoletce brakowało ozdoby i przysłali mi nową. Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-29 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, my mamy taki obowiazek... Na pewno zadnej konsultance nic nie grozi z tego tytułu, że nie podpisze, albo też nie wyrazi zgody... My powinniśmy tak nakłonić ,tak zrobić , aby konsultantka sama zamówiła, albo też pomóc jej w zamówieniu... Ja już mam kilka podpisów i o niedzieeli bedę miała kolejne... Edytowane przez LadyBird6 Czas edycji: 2009-11-29 o 20:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |
Raczkowanie
|
01 - Krem modelujący sylwetkę z serii Anew za 1 zł
02 - Rozgrzewający peeling do skórek + zestaw przyborów kosmetycznych w etui za 1 zł Na katalogowym jest zdjęcie tego programu motywacyjnego ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
Osobiście jak dla mnie te dwa katalogi są dosyć interesujące i sama dla siebie mam liste kosmetyków za prawie 100 mam nadzieję że klientki też trochę zamówią. Fakt jest to czas kiedy zamówienia są mniejsze bo to po świętach ale 150 to nie tak dużo.
"Kochaj wszystkich, ufaj nielicznym, nie krzywdź nikogo" Edytowane przez anusiaa Czas edycji: 2009-11-29 o 21:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.