|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowe PM :)
kata to faktycznie sporo udało się Wam załatwic
mKurcze, musisz KONIECZNIE pokazać sukienkę, bo brzmi interesująco ![]() A dekoracje chcecie mieć w jakich kolorach? My się chyba w końcu zdecydujemy na biało- zieloną Tzn. TŻ o tym jeszcze nie wie, ale sie dowie w swoim czasie A do ślubu zostało 273 dni U nas dziś był spec od dachów i w ogóle budowania domów i doradzał nam w sprawie przebudowy. Ehhh...z jednej strony sie ciesze, a z drugiej przeraża mnie ten remont
|
#2102 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, jeśli pozwolicie to do Was dołączę
Przejrzałam szybko kilka stron wątku i jestem trochę przerażona. Widzę, że większość z Was ma już prawie wszystko zaplanowane a nawet załatwione. My się zaręczyliśmy 3 tygodnie temu, zrobiliśmy internetowy rekonesans sal, wybraliśmy z tego jedną, którą obejrzeliśmy na żywo, podobała nam się więc nie szukaliśmy innej Zabukowaliśmy wstępnie termin na 25 września. Mówiąc szczerze nie mam bladego pojęcia jaką chciałabym mieć suknię, kwiaty czy obrączki. A widzę, że niektóre z Was mają już umówioną firmę dekorującą czy ciastkarza! Czy ja o czymś nie wiem? Nie zdążę ze wszystkim? Myślałam, że po suknię przejdę się blizej wiosny, jak schudnę Na razie postanowiłam zapuszczać włosy. Wyobrażam sobie wstępnie, że będę miała jakąś bardzo prostą sukienkę, rozpuszczone włosy i ścisły mały bukiet tulipanów czy róż. I tak jakoś w swojej naiwności myślę, że proste i skromne rzeczy załatwia się szybko Czy powinnam o czymś wiedzieć?? Może suknię szyje się kilka miesięcy? Pomóżcie dziewczyny Sala, którą zamówiliśmy nie wymaga moim zdaniem żadnego strojenia, ewentualnie wazony z tulipanami na stołach ( okrągłe stoły na 8 osob) jeśli można jeszcze kupić tulipany we wrześniu....Tort i ciasta są w cenie więc w kwestii sali myślę, że sprawa jest zamknięta. Mamy też zespół bo akurat ten który nam się podobał (też w sumie jeden, nie szukaliśmy innego) ma wolny termin. Wydaje mi się, że teraz wystarczy zamówić godzinę w kościele - czy to trzeba zrobić już?? no i jakoś bliżej wiosny rozejrzeć się za sukienką i obrączkami. Kwiaty to może już bardziej latem. Aaa no i zaproszenia ale na to - myślę - że też jest czas. Znajomi mają bardzo fajne zaproszenia, zamówione na allegro, pomyśleliśmy, że też tam zamówimy. Wczoraj z ciekawości zerknęłam na jakąś stronę z sukniami ślubnami to mój TŻ chichotał, że jestem gorąca głowa... A ja teraz widzę, że jestem w niezłym lesie... |
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
hej
przede wszystkim gratuluję zaręczyn i wybranego terminu Widzę, że wrześniowy, a to wątek dla październikowych Spojnie, powoli wszystko pozałatwiacie, to co najważniejsze wg mnie czyli sala i zespół już macie ![]() Dziewczyny chciałam się pochwalić Ale się cieszymy
|
|
|
|
#2104 |
|
Raczkowanie
|
Mhmm pomyślałam, że październik to prawie to samo co koniec września ale widzę, że tu jest wszystko skrupulatnie rozdzielone i faktycznie jest wątek wrześniówki
gdzie swoją droga przygotowania idą jeszcze większa parą......Przenoszę w takim razie swój post tam. Dzięki za dodatnie otuchy no i za gratulacje
|
|
|
|
#2105 |
|
Raczkowanie
|
A my mamy swój 09.10.2010 i jesteśmy bardzo niecierpliwi tej magicznej daty
eh...Ps.: Będziemy na targach ślubnych w lutym w Katowicach
Edytowane przez Sabina26 Czas edycji: 2010-01-11 o 13:01 Powód: Ps.: :D |
|
|
|
#2106 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
My na szczęście problem mieszkaniowy mamy z głowy. TŻ od 2 lat ma już mieszkanie i zdążył je wyremontować. Zostało tylko umeblowanie 2 pokoi i stół z krzesłami do jadalni Cytat:
![]() No i ja też muszę się pochwalić. Zaklepaliśmy godzinę w kościele. W końcu na 15:00 się zdecydowaliśmy. Kolejna rzecz załatwiona Edytowane przez beaciunia Czas edycji: 2010-01-11 o 13:06 |
|||
|
|
|
#2107 |
|
Raczkowanie
|
witam, witam
i juz sie chwale suknia, mam nadzieje ze Wam tez sie spodoba |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2108 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiedz coś więcej o Was No i co macie już załatwione w związku z tym Wielkim Dniem ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2109 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tym bardziej, że ślubujemy tego samego dnia ![]() tak jak beaciunia proszę, żebyś coś więcej napisała o was ![]() Cytat:
gdzie takie cudo można dostać i za ile?
|
|
|
#2110 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Helo
![]() Kurcze, w końcu udało mi się wejść na wizaż od początku roku mam takie problemy z netem... grrrr... czuje się odcięta od świata! ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
<materialistka!!!> hahahaU nas targi ślubne są 24. stycznia ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
Napisz coś więcej ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
My będziemy mieszkać z moimi rodzicami, tzn. odcinamy sobie piętro, robimy swoją klatkę schodową itp., ale to się wiąże z przebudową dachu Ja oczywiście jeszcze chciałam zwalić 2 ściany i zrobić takie duże pomieszczenie gdzie mielibyśmy kuchnię i salon połączone, ale ostatecznie chyba z tego zrezygnuję i zrobię kuchnie w takim podłużnym pomieszczeniu... Obecnie wiecznie się bawię programem do projektowania z IKEI, więc co chwilę wymyślam nowe rzeczy No ale, tak czy owak, wieki remont przed nami ![]() Cytat:
Też musimy się wybrać do ksiedza, tylko jeszcze nie wiem kiedy przyjmuje ![]() A tak w ogóle to czy coś się płaci przy rezerwacji terminu???? ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
A ile masz wzrostu? Bo mam wrażenie (chociaż pewnie się mylę) że najładniej bedą w niej wyglądać wysokie dziewczyny...
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w ogole te targi to Krzysiu Ibisz prowadził
to był konkurs polegający na zgodności odpowiedzi mojej i tżta, brały udział 4 pary. 3 miały tyle samo pktów (w tym my) i była dogrywka, która polegała na tym, że musiała oświadczyć się tżtowi no i dałam czadu
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
SUPER WYGRANA!!! Gratulejszyn
|
|
#2113 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
masakra hehe ![]() A konkurs rzeczywiście się opłacał Gratulacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ksiądz sobie wpisuje i każe się zgłosić 3 miesiące przed ślubem
|
|||
|
|
|
#2114 | ||
|
Raczkowanie
|
Napisane przez madrala
PRZEPIĘKNA! A ile masz wzrostu? Bo mam wrażenie (chociaż pewnie się mylę) że najładniej bedą w niej wyglądać wysokie dziewczyny...[/QUOTE] nie wcale nie jestem taka wysoka, a raczej nawet zakwalifikowalabym sie do niskich 160-162cm no ale do tego obcasik i bedzie git Zdjecia na sobie mam ale jeszcze nie zdazylam ich zrzucic z telefonu, moze dzisiaj sie zbiore i je zrzuce wtedy wkleje na forum---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
![]() - ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Aicila, kupowalam ja w Warszawie, nie pamietam nazwy sklepu ale znajduje sie on na ulicy Jana Pawla 52/54. ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2115 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dostałam dzisiaj próbki zaproszeń, ktore tu kiedyś pokazywałam. Nie podobają mi się na żywo. Są małe, ale to już moje niedopatrzenie na aukcji... No i ogólnie raczej wykonane na szybko... Wiem, ze to tylko próbki ale powinni się trochę postarać...
|
|
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh... a ja mam ciąg dalszy problemów z netem...
Muszę jak najszybciej zmienić firme!!!A i zapomniałam się "pochwalić" OD PONIEDZIAŁKU MAMY FOTOGRAFA!!! Ale się ciesze, bo jeszcze mi tylko ta sprawa najbardziej leżała na sercu ![]() Aaaa i nawiązałam kontakt z 2 paniami dekoratorkami.... Pierwszej dekoracje widziałam na sali, którą mamy i ona kazała mi sie zgłosić w lipcu i wstępnie zarezerwowała mi termin, druga natomiast robi takie dekoracje z kwiatami o jakich marzę... i co ja mam teraz zrobić?? ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
61-60 ![]() SB, dam rade ![]() Edytowane przez mądrala Czas edycji: 2010-01-14 o 19:32 |
|
|
|
|
#2117 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) i zdecydowałam się, że też u nich będziemy robili zdjęcia. naoglądałam się w ostatnim czasie dość dużo zdjęć od nich i stwierdziłam, że za taką małą kasę jaką chcą to opłaca się u nich robić bo są fajne (na kolana nie powalają, ale na artystyczne zdjęcia nas niestety nie stać )my też mamy zamówioną wstępnie dekoratorkę, ale nadal rozglądam się za kimś kto bardziej "elegancko" to zrobi niż ona... najlepiej zamów sobie obydwie i podziel im obowiązki
|
|
|
#2118 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i też mam o 13.00 ślub zresztą musieliśmy wybrać taką godzinę, bo mamy dosyć daleko na salę, a zdjęcia robimy w dniu ślubu. Już na plener i tak się nie załapiemy, za późno będzie. Na sali będziemy ok. 15-15.30. DO tego obiad, pierwszy taniec, to wyjedziemy na zdjęcia koło 16.30-17,00, jak już będzie się ściemniać. Ale może to i dobrze, że nie będzie pleneru. Nie będziemy musieli myśleć tak o pogodzie i nie będę musiała się bać, że mi się suknia zabrudzi ![]() AAA, już za niedługo, w lutym będziemy myśleć już nad tekstem do zaproszeń wiem, że to wcześnie, ale i ja, i prawdopodobnie mój TZ pojedziemy do naszych rodzin na święta wielkanocne i chcemy osobiście rozdać część zaproszeń już więc na początku marca musimy je dać do wykonania, zamówić. Co do sukni mojej to wybrałam tą drugą, gdyż ta pierwsza równie dobrze mogłaby być suknią wieczorową, w kolorze ecru a ja chcę wyglądać wyjątkowo w tym dniu. Mieć taką sukienkę, której już nigdy w życiu nie założę, na żadną okazję zauważyłam właśnie, że teraz jest "moda" na takie skromne sukienki. I owszem, niektóre PM pięknie w nich wyglądają, ale właśnie często trochę skromnie jak na ten dzień. Może to złe słowo "skromnie". Chodzi mi o to, że taką suknię, tylko w innym kolorze, np. ecru, można mieć właśnie na jakiś bal też. A ślub jest raz w życiu Do tego mi się zawsze marzył diadem, a do takiej skromniejszej sukni by nie pasował Niektóre osoby pisały, że jest oklepana trochę. Ale zupełnie inaczej wygląda na żywo, o wiele ładniej I do tego ważny jest MATERIAŁ sukni. Często suknia jest podobna, ale z gorszego jakościowo materiału. Mi np. nie podobają się suknie z takiego połyskliwego materiału. I właśnie może takie i są podobne do mojej, ale z zupełnie gorszego jakościowo materiału.Do tego trzeba dodać, że ślub/wesele w październiku i jak ktoś już zauważył na taką porę roku bardziej pasuje "większa" suknia, skromniejsza bardziej na cieplejsze dni Jeszcze bym się bała, że byłoby tak jak jedna z PM tu pisała: ktoś by przyszedł w jakiejś balowej sukni (np. moja przyszła szwagierka, bo już to zapowiedziała), a ja bym miała taką skromniejszą i bym się trochę "zgubiła". To moja suknia
Edytowane przez __Lara Czas edycji: 2010-01-16 o 23:58 |
|
|
|
|
#2119 |
|
Raczkowanie
|
__Lara - Dawno Cię u nas nie było
![]() Co do sukni to najważniejsze, żeby Tobie się podobała i abyś Ty czuła się w niej wyjątkowo. A co w końcu postanowiłaś z rękawiczkami? Będziesz mieć? |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2120 |
|
Rozeznanie
|
witam wszystkie pazdziernikowe PM
![]() dolaczam cichutko do grona jesli moge.. ![]() dzis zdecydowalismy z tz'tem ze przenosimy date slubu z 11.06.2011 na 9.10.2010 ![]() orkiestre i fotografa mamy zarezerwowane (przeniesieni z daty czerwcowej), sala w sumie tez juz jest-ale dopiero jest w trakcie budowy i dzis widzialam w sumie surowe sciany,ale ze wlasciciela znam to mu wierze ze bedzie pieknie (ma inna sale na ktorej sie bawilam-piekna i jedzonko tez swietne) szukamy tylko kamerzysty.. no i chyba trzeba sie wybrac do kosciola zaklepac godzine
|
|
|
|
#2121 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() fajnie, że postanowiliście przyspieszyć ślub i będziemy ślubowały tego samego dnia ![]() zgodnie z tradycją proszę o napisanie kilku zdań o Tobie i twoim Tż
|
|
|
#2122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście bardzo sie cieszymy i serdecznie witamy ![]() Troszke późno zdecydowaliście się na przeniesienie daty, ale cieszę się że wszystko udało się Wam przenieść na październik Sama jestem ciekawa tej sali....ale fakt jest jeden, ze na początku zawsze wszyscy się najbardziej starają dają promocyjne ceny i najlepsze jedzonko, zeby sobie wyrobić renomę Macie coś jeszcze zamowione poza tymi rzeczami które wymieniłas? oglądałas juz jakieś sukienki??? ![]() P.S. my też musimy się wybrać do ksiedza...ehhh... ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
![]() Ciekawa jestem jak wygląda na Tobie... aaaa i ostatnio znalałam stronę internetową cukierni niedaleko mnie powiem szczerze, ze torty wyglądają ciekawie nie wiem tylko jaki wybrać...bo te z taką dziwną białą powłoką wyglądają ślicznie, ale czytałam opinie, że ta powłoka jest strasznie niedobra i gumiata... :/ także sama już nie wiem...no i przydałoby się, zeby nam taki tort i ciasta dowieźli na salę, ja wolałabym się tego zadania nie podejmować, bo mogłoby się to bardzo źle skończyć ![]() Także póki co mamy 2 cukierników na oku, zobaczymy który wyjdzie lepiej cenowo
61-60 ![]() SB, dam rade ![]() Edytowane przez mądrala Czas edycji: 2010-01-18 o 22:05 |
||
|
|
|
#2123 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() fajnie ze bedziemy slubowac tego samego dnia masz juz duzo zalatwione ? (nie zdazylam jeszcze przejrzec tego watku no i opanowac kto co ma zalatwione )podjelismy z tz'tem ta decyzje bardzo szybko..ostatnio duzo sie u nas dzialo-niestety nic dobrego-i postanowilismy slub przyspieszyc. jakas tam dalsza przyczyna zmiany daty bylo to ze liczba 11 okazala sie dla nas bardzo pechowa-pomimo tego ze nie jestem przesadna i nie wierze w takie bzdury-tym razem chcialam cos zmienic..i sie udalo ![]() jutro tylko musimy zadzwonic do fotografa i na sale potwierdzic na 100% i podjechac zmienic umowy (z sala podpisac) ja jestem jeszcze studentka (studia dzienne) ale w tym roku sie bronie-uff-i juz niedlugo szukanie jakiejs pracy.moj tz dzielnie zarabia od kilku lat znamy sie jakies 2 lata, jestesmy ze ze soba od maja 2008,a zareczylismy sie 8 lipca 2009 no i slub teraz po ponad dwoch latach znajomosci -date juz podawalam nasza historia poznania jest ogolnie smieszna i dluga, bo troche czasu minelo zanim zaczelismy byc ze soba jako para poznalismy sie przez znajoma (mi opowiadala o tz, jemu o mnie) ja z ciekawosci weszlam na nk go "oblukac", on mnie..potem mnie zaprosil...i tak smiesznie sie zaczelo.po dlugim czasie dopiero spotkalismy sie w realu i sie zakochalismy w sobie ![]() w sierpniu rezerwowalismy wszystko na czerwiec 2011 (zebysmy mieli wszystko to co chemy, no i w 2010 jest masa imprez w rodzinie, w tym wesela, komunie etc) ale po ostatnich wydarzeniach decyzja jednak o przyspieszeniu.. a wlasnie..dziewczyny,nie boicie sie pogody pazdziernikowej?pozniejsz ego pleneru?ja tak marzylam o sesji nad morzem, w wodzie..bo moj fotograf robi parom na zakonczenie pleneru wlasnie sesje w morzu. piekne zdjecia ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
no pozno sie zdecydowalismy...nawet bardzo..ale tj.pisalam-po pewnych wydarzeniach z ostaniego tygodnia-zdecydowalismy sie cos zrobic z nasza data czerwcowa..a ze nasza orkiestra i fotograf mieli wolne na 9.10-to sie zdecydowalismy.w sumie dzis podjecie ostatecznej decyzji(a w pt padl pomysl) a co do sali-znam tego faceta, i bylam kilka razy u niego na weselu na tej drugiej sali. jest piekna pokoi tez bedzie sporo-28, winda, recepcja, sala jest duza..ma byc urzadzona w stylu angielskim..mysle ze bedzie ladnie a jedzonko-sprawdzone. ma byc takie samo jak na tej drugiej sali.hmm..nic wiecej poki co nie mamy..w tym tyg na pewno wybierzemy kamerzyste (mamy 2 na oku) i do ksiedza pewnie pojdziemy na sukienki jeszcze nie patrzalam..myslalam ze mam czas ale teraz bede sie powoli rozgladac
Edytowane przez kalinkap13 Czas edycji: 2010-01-18 o 22:24 |
||
|
|
|
#2124 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() w ogólne fajnie czytać, że nie tylko ja ze swoim Tż mamy taki krótki staż ![]() my jesteśmy ze sobą od marca 2008 (ale pierwszy raz spotkaliśmy się pół roku wcześniej, później była długa przerwa, no i dalej to już jakoś samo się rozkręciło ) a zaręczyliśmy się we wrześniu 2009 no i ja też jestem studentką i też w tym roku się bronię, więc jesteśmy w całkiem podobnej sytuacji ![]() a można wiedzieć skąd jesteście? ja jakoś pogodą strasznie się nie przejmuję choć wiadomo że nie chciałabym, żeby w naszym dniu padało, ale w końcu to październik i różnie to może być, więc nie ma co się tym martwić no ale jak wejdziecie do morza w październiku to będę was podziwiała
|
|
|
#2125 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no to tez staz podobny do nas a co studiujesz-dziennie?i kiedy zaczeliscie planowac slub?my jestesmy z okolic 3miasta ![]() co do tej pogody-tak naprawde to nigdy nie wiadomo jaka bedzie pogoda..w tym roku jesien chyba byla ladniejsza niz maj/czerwiec. dlatego tez jednak chcemy pazdziernik, pomimo tego ze zawsze marzylam o czerwcu..myslenie takie zmienilo mi sie doslownie kilka dni temu..najwazniejsze tylko zeby nie padalo ani nie wialo mocno (a taka pogode mieli znajomi-slubujac w lipcu)a co do sesji w morzu...hihi, moze sie odwazymy chociaz ja zmarźlak jestem ale zalezy mi na tych fotkach zreszta okaze sie
|
|
|
|
|
#2126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest niezbyt smaczna ![]() kalinkap13 - Witam kolejną październikową PM ![]() Ja też jestem z tych o troszkę krótszym stażu No i nawet podobne daty Też jesteśmy ze sobą od maja 2008 a zaręczyliśmy się też w lipcu tylko, że 15 Nawet podobna historia, bo związana z nk Tyle tylko, że my poznaliśmy się 3 lata wcześniej a przez nk odnowiliśmy znajomość i powiem szczerze, że nie pamiętałam go na początku wcale i nie miałam ochoty się z nim spotkać Co do pogody październikowej to z jednej strony się boję a z drugiej strony mam cichutką nadzieję, że będzie ciepło tak, jak u mojej siostry (ślub miała 22 października a pogoda była tak piękna, że osobiście wyskoczyłam w sandałkach i sukience na ramiączkach a na to tylko żakiecik )Sesja nad morzem- też mi się bardzo podoba. Nawet ostatnio na blogu u moich fotografów pojawiła się takowa. Coś pięknego
|
|
|
|
|
#2127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no to jest nas wiecej o tym krotkim stazu fajniutko![]() my dzis musimy zadzwonic do fotografa i na sale potwierdzic ten termin, a pod koniec tyg. jakos podjechac do kosciola i pozmieniac umowy-tak zeby byla pewnosc. jednak jak jest na papierku to jest pewniej.no i moze nam opuszcza 100/200 zl, bo jednak to termin 2010 a nie 2011 (u fotografa 300zl wiecej za rok 2011) co do tej pogody..to troszku sie martwie.ale w tej chwili nie jest to dla mnie az tak wazne..sa rzeczy wazniejsze niz pogoda..zreszta tj.pisalyscie wczesniej-w innych miesiacach tez moze padac, byc brzydko etc. nie mamy na to wplywu..ja wierze mocno ze bedzie cieplutko i sloneczko dla nas zaswieci ![]() i moze ta sesja nad morzem sie uda.. jest taaaak piekna dziewczyny, a skad jestescie?i ile placicie za fotografa (i co macie w pakiecie) i kamerzyste ? |
|
|
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
kalinkap witam
)))Rzadko teraz tu bywam, bo mam sesję okropną
|
|
|
|
#2129 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) i kamerzysta też. Za kamerzystę płacimy 1500 zł i płytkę mamy w HD. Za zdjęcia płacimy 2200 zł i mamy w tym: -60 zdjęć wywołanych w formacie 13x18 w albumie tradycyjnym - płytkę dvd na której znajdują się wszystkie zdjęcia (ok 400). Zdjęcia są w pełnej rozdzielczości, gotowe do wywołania, - kolejna płytkę dvd, na której jest prezentacja multimedialna z najważniejszych wydarzeń. Prezentacja jest z podkładem muzycznym, - duże zdjęcie 30x40 w antyramie ![]() Oczywiście zdjęcia są od przygotowań do oczepin i plener w innym dniu |
|
|
|
|
#2130 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja sesje dopiero zaczynam w lutym-a wolalabym byc juz po ![]() faktycznie b.okazyjnie placicie za fotografa super![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
za kamerzyste malo placicie, faaajnie. u nas cena nizej 2000 nie schodzi;/ mowie o dobrym kamerzyscie..bo sa tacy za 1300/1500 zl ale jakosc..brak slow.co do fotografa-to cena za niska nie jest.mi sie wydaje ze my placimy duuzo. placimy 2500zl a mamy w tym 40 zdjec formatu 21x15 (bez albumu), tez plytke ze zdjeciami "obrobionymi" i plytke z prezentacja multimedialna,oraz zdjecie na plotnie.. i tak jak Wy-zdjecia do konca oczepin + plener w innym dniu ![]() chcemy wziasc dodatkowo fotoksiege, ale to koszt 1200 zl (za 50 stron) wydaje mi sie ze nie jest tani ten nasz fotograf... ;/ ale zdjecia za to robia pieeekne Edytowane przez kalinkap13 Czas edycji: 2010-01-19 o 17:07 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.

mKurcze, musisz KONIECZNIE pokazać sukienkę, bo brzmi interesująco 

Zabukowaliśmy wstępnie termin na 25 września. Mówiąc szczerze nie mam bladego pojęcia jaką chciałabym mieć suknię, kwiaty czy obrączki. A widzę, że niektóre z Was mają już umówioną firmę dekorującą czy ciastkarza! Czy ja o czymś nie wiem?
Ale się cieszymy 
, we wtorek zamowilam moja kreacje slubna. Jest cudna, ma w sobie wszystko co chcialam, prosta subtelna gore, koronki, falbanki no i ten tren. Ta suknia to moja kolejna milosc, oczywiscie po Adasiu

od początku roku mam takie problemy z netem... grrrr... czuje się odcięta od świata! 

Obecnie wiecznie się bawię programem do projektowania z IKEI, więc co chwilę wymyślam nowe rzeczy 

nie wiem tylko jaki wybrać...bo te z taką dziwną białą powłoką wyglądają ślicznie, ale czytałam opinie, że ta powłoka jest strasznie niedobra i gumiata... :/ także sama już nie wiem...
super