WYPADAJ¡CE W£OSY - czê¶æ III - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2010-09-20, 15:49   #2101
_Sarenka_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 008
Dot.: WYPADAJ¡CE W£OSY - czê¶æ III

na prze¶wity na przodzie bym zrobi³a grzywkê :P o ile jest z czego
Stary 2010-09-21, 09:23   #2102
vauka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 256

Wypadaj± mi w³osy od tygodnia-poltora. I to niezle. Codziennie rano zbieram ze szczotki ko³tun z którego moznaby utkaæ ca³kiem gruby kosmyk. Co ja mowie - zbieram przy kazdym czesaniu.

W zyciu nie mia³am czego¶ takiego. Dobrze ze mam wizaz

Cholernie sie boje ze wyjdzie mi polowa i tak cienkich piórek. Wlasnie skonczyl mi sie szampon, kupie jaki¶ delikatniejszy, przetrzepiê w±tek i zobaczê co dalej.

W ogóle moje wypadanie zaczê³o siê nagle, dos³ownie z dnia na dzieñ - nic nie rozumiem
Stary 2010-09-21, 10:15   #2103
Eseczka
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1
Unhappy Dot.: WYPADAJ¡CE W£OSY - czê¶æ III

Witajcie . Mam 16 lat i straszny problem z wypadaj±cymi w³osami . W³osy farbowa³am bardzo rzadko zazwyczaj na wakacje po dwa razy i tak te¿ zrobi³am w te wakacje ale po drugim farbowaniu które by³o na pocz±tku sierpnia w³osy zaczê³y mi wypadaæ gar¶ciami ,ponadto mam wci±¿ rozdwojone koñcówki. Nie wiem czym mogê sobie pomóc tak wiêc Was proszê o pomoc .
Eseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-09-21, 12:48   #2104
_Sarenka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eseczka Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie . Mam 16 lat i straszny problem z wypadaj±cymi w³osami . W³osy farbowa³am bardzo rzadko zazwyczaj na wakacje po dwa razy i tak te¿ zrobi³am w te wakacje ale po drugim farbowaniu które by³o na pocz±tku sierpnia w³osy zaczê³y mi wypadaæ gar¶ciami ,ponadto mam wci±¿ rozdwojone koñcówki. Nie wiem czym mogê sobie pomóc tak wiêc Was proszê o pomoc .
poczytaj w±tek
Stary 2010-09-21, 15:37   #2105
hashii
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 160

odebra³am wyniki.. morfologia OK, ¿elazo bardzo OK, a nie jem miêsa 2 lata.. ;o ALE W£OSY LEC¡ DALEJ.. ;x
hashii jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-09-21, 15:45   #2106
Madzialeczka
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 23

dziewczyny postanowi³am podci±æ w³osy tak mniej wiêcej do uszu na takiego boba, tak jak wcze¶niej wspomnia³am mam lekko przerzedzone z przodu i na czubku w³osy, czy taka fryzurka dobrze siê sprawdzi u mnie?

----------------------
30cm ------> 50cm!
Madzialeczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-09-21, 16:25   #2107
etha
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 137

Cytat:
Napisane przez hashii Poka¿ wiadomo¶æ
odebra³am wyniki.. morfologia OK, ¿elazo bardzo OK, a nie jem miêsa 2 lata.. ;o ALE W£OSY LEC¡ DALEJ.. ;x
Sprawd¼ mo¿e, czy w twojej diecie nie brakuje cynku, jego niedobór te¿ mo¿e powodowaæ wypadanie w³osów.
I nie daj sobie wmówiæ, ¿e to od braku miêsa wypadaj±.

Je¶li nie masz nic m±drego do powiedzenia, to nie pisz w w±tku, bo tylko przeszkadzasz osobom, które kiedy¶ bêd± przegl±da³y temat w poszukiwaniu konkretnych informacji. Moje motto.

5w6

etha jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2010-09-21, 16:37   #2108
mastiff
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 272

Cytat:
Napisane przez vauka Poka¿ wiadomo¶æ
Wypadaj± mi w³osy od tygodnia-poltora. I to niezle. Codziennie rano zbieram ze szczotki ko³tun z którego moznaby utkaæ ca³kiem gruby kosmyk. Co ja mowie - zbieram przy kazdym czesaniu.

W zyciu nie mia³am czego¶ takiego. Dobrze ze mam wizaz

Cholernie sie boje ze wyjdzie mi polowa i tak cienkich piórek. Wlasnie skonczyl mi sie szampon, kupie jaki¶ delikatniejszy, przetrzepiê w±tek i zobaczê co dalej.

W ogóle moje wypadanie zaczê³o siê nagle, dos³ownie z dnia na dzieñ - nic nie rozumiem
Tak samo by³o u mnie, zaczê³o siê nagle...i trwa do dzisiaj. To ju¿ 2 latka minê³y w czerwcu.
W czwartek idê do mojej dermy, bo mi siê mega nasili³o
mastiff jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-09-21, 16:54   #2109
_Sarenka_
Zadomowienie

wypadanie z niedoboru miêsa? Niemo¿liwe. Ja jem miêso minimum 5 dni w tygodniu a moje w³osy lec±.
Stary 2010-09-21, 16:55   #2110
Bejjka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 444

Cytat:
Napisane przez hashii Poka¿ wiadomo¶æ
a ile ju¿ u¿ywasz?
to ju¿ moje trzecie opakowanie waxa, ale po ka¿dym mia³am jaki¶ odstêp czasu polecam, bo mam wra¿enie, ¿e regularnie u¿ywany powoduje wysyp nowych w³osków i trochê minimalizuje wypadanie teraz chcê pou¿ywaæ go trochê d³u¿ej by oceniæ czy rzeczywi¶cie choæ trochê odratuje mi czuprynê

za to z seboradinu jestem jak na razie ¶rednio zadowolona ampu³ki i wcierka ¶mierdz± i zapach utrzymuje siê na w³osach a maska trochê obci±¿a w³osy i potem strasznie s± klapniête u nasady jak na razie w sprawach wypadania/odrostu siê nie mogê wypowiedzieæ, bo u¿ywam zbyt krótko
Bejjka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-09-21, 17:05   #2111
charliee
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 743

Eh, ja tez zbieram coraz wiêcej w³osów pod prysznicem. Przera¿a mnie to, biorê Merz - suplementy, u¿ywam Biovaxa do wypadaj±cych i suchych, czasem wspomagam siê innymi maseczkami (Stapiz, Gloria itd.). My¶lê o wypróbowaniu Amli lub Vatiki, ponoæ te¿ mogaj± w wypadaniu.
Zastanawiam siê te¿ czy faktycznie podciêcie w³osów co¶ by da³o?
Na razie mam prawie 50 cm, chcia³am zapuszczaæ do 60 cm, ale sama nie wiem czy to dobry pomys³...
charliee jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-22, 06:35   #2112
Snufki
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 758

Wczoraj zu¿y³am pierwsz± ampu³kê VICHY DERCOS mam nadzieje,¿e pomo¿e, bo za opakowanie da³am 140 z³ prawie
Snufki jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-09-22, 07:50   #2113
paradiso
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 310

Ja dzisisja odbieram z dozu ampu³ki Radical,mam nadziejê,¿e mi pomog±.Poza tym od 2 tygodni biorê Belissê.No i wracam do tabletek anty...Mam nadziejê,¿e mi to wszystko pomo¿e,bo inaczej nied³ugo bêdê chyba ³ysa...

Chudniemy...?
paradiso jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-09-22, 08:25   #2114
milusiaam
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 658

Mi sie zmniejszy³o wypadanie po mojej zmasowanej akcji.
Szczegolnie walke toczy³am od wewn±trz
Siemienie lniane polecam najbardziej na wlosy.
Skrzyp i pokrzywa do tego koniecznie tabletki z witamina B !

na skalp wcierka z rzepy joanny ...po uzyciu czu³am takie dziwne mrowienie .zuzy³am dwa opakowania.
Nafta podraznia³a mi skalp jak trzyma³am wiecej niz 20 min dlatego pilnowa³am czasu 10 minut i ani sekundy dluzej...a po nafcie wlosy sie swieca jak psu
i olejek rycynowy na skalp.
Wypadanie przesz³o ...moze nie do konca ale wypada mi duzo mniej wlosów.

pamietaj jak wypada³o mi ponad 150 w³osów dziennie jeszcze w lipcu i czesalam je czesto bo jak nie czesa³am ich np dwa dni bo mialam koka-kitke nigdzie nie wychodzi³am to przy czesaniu przezywa³am mêki...bo tyle wlosów wypada³o...

trzymajcie sie dziewczyny !

a z tym miesem to moze byc jednak ciut prawdy bo jak sie nie dostarcza bia³ka do organizmu mozna sie nabawic anemii a ona moze wzmozyc wypadanie.Kazdy przypadek jest inny nie zapominajmy o tym...to ze nam z braku miesa nie wypadaj± nie znaczy ze innej osobie tez.
milusiaam jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-09-22, 10:27   #2115
jyyli
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 048
GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez milusiaam Poka¿ wiadomo¶æ
a z tym miesem to moze byc jednak ciut prawdy bo jak sie nie dostarcza bia³ka do organizmu mozna sie nabawic anemii a ona moze wzmozyc wypadanie.Kazdy przypadek jest inny nie zapominajmy o tym...to ze nam z braku miesa nie wypadaj± nie znaczy ze innej osobie tez.
Nie tylko ciut, ale i du¿o prawdy Bia³ko zwierzêce jest najlepiej przyswajalne, je¶li siê nie je miêsa, trzeba naprawdê bardzo dbaæ o dietê, a i tak u niektórych mog± pojawiæ siê niedobory np. ¿elaza, cynku itd. Ka¿dy organizm jest inny

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-09-22, 11:00   #2116
etha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jyyli Poka¿ wiadomo¶æ
Nie tylko ciut, ale i du¿o prawdy Bia³ko zwierzêce jest najlepiej przyswajalne, je¶li siê nie je miêsa, trzeba naprawdê bardzo dbaæ o dietê, a i tak u niektórych mog± pojawiæ siê niedobory np. ¿elaza, cynku itd. Ka¿dy organizm jest inny
bia³ko zwierzêce znajduje siê te¿ w mleku, twarogach, jajkach.. Sam brak miêsa nie powoduje wypadania w³osów, mo¿e to byæ spowodowane brakiem ró¿nych sk³adników od¿ywczych, ale nie brakiem miêsa samego w sobie, jak to mi lekarze próbowali wmawiaæ.

Je¶li nie masz nic m±drego do powiedzenia, to nie pisz w w±tku, bo tylko przeszkadzasz osobom, które kiedy¶ bêd± przegl±da³y temat w poszukiwaniu konkretnych informacji. Moje motto.

5w6

Stary 2010-09-22, 11:09   #2117
jyyli
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 048
GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez etha Poka¿ wiadomo¶æ
bia³ko zwierzêce znajduje siê te¿ w mleku, twarogach, jajkach.. Sam brak miêsa nie powoduje wypadania w³osów, mo¿e to byæ spowodowane brakiem ró¿nych sk³adników od¿ywczych, ale nie brakiem miêsa samego w sobie, jak to mi lekarze próbowali wmawiaæ.
Sam brak miêsa mo¿e spowodowaæ brak ró¿nych sk³adników od¿ywczych i w konsekwencji wypadanie Miêso oprócz bia³ka zawiera te¿ chocia¿by ¿elazo. Zdarza siê, ¿e mimo dobrze u³o¿onej diety s± jakie¶ niedobory.
Sama to kiedy¶ przesz³am - 2 miesi±ce bez miêsa, mnóstwo warzyw, zamienników bia³kowych, a w³osy straszliwie lecia³y. Problem znikn±³, jak tylko znowu zaczê³am je¶æ miêso. Trzeba siê po prostu pogodziæ z tym, ¿e niektórym wegetarianizm s³u¿y, a innym w ogóle.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-09-22, 11:09   #2118
DarkNoir
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 328
GG do DarkNoir

Cytat:
I ono jest tak samo warto¶ciowe jak w miêsie?

Edit. Co do podcinania w³osów:
Ja zaczê³am podcinaæ regularnie, co 4 miesi±ce i widzê poprawê, szczególnie w kondycji w³osów.

Jakie¶ pó³ roku temu ¶ciê³am w³osy mocno - 10 cm - nabra³y lekko¶ci i s± ³adniejsze. Mo¿e i wypadanie siê zmniejszy³o.

Powiem tak - skoro chcecie podci±æ/¶ci±æ to to zróbcie. S±dzê, ¿e takie mocne podciêcie ma wp³yw na samopoczucie (a to ma wp³yw na psychikê = mniejszy stres i nerwy). Wydajcie troszkê wiêcej kasy i id¼cie do porz±dnego fryzjera, powied¼cie jaki macie problem

Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul

Edytowane przez DarkNoir
Czas edycji: 2010-09-22 o 11:14
DarkNoir jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-09-22, 11:42   #2119
abercrombie&fitch
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 864

Cytat:
Lekarze dobrze Ci mówili poniewa¿ miêso jest "³atwym" ¼ród³em aminokwasów egzogennych- takich których cz³owiek nie potrafi syntetyzowaæ. Je¿eli kto¶ ju¿ siê decyduje na wegetarianizm/niejedzenie miêsa to powinien bardzo dbaæ o dietê. Tzn inne produkty maj± te aminokwasy ale zazwyczaj w ró¿nych proporcjach i niektórych jest ma³o. ¯eby dostarczyæ odpowiedni± ilo¶æ trzeba siê nie¼le nagimnastykowaæ. Niektórzy nie dbaj± o to zbytnio i mog± mieæ ró¿ne efekty uboczne. Brak niektórych aminokwasów egzogennych (szczególnie siarkowych) bardzo wp³ywa na wypadanie w³osów. Ja rozumiem przekonania niektórych osób ale czasem ¶miesz± mnie dziwne pogl±dy ¿e miêso szkodzi, jest z³e (a szczególnie dla osób odchudzaj±cych siê). Uwa¿am równie¿ ¿e jedz±c miêso po prostu nie musimy siê a¿ tak martwiæ o te aminokwasy bo miêso ma ich sporo. Za to popieram ¶wiadomy wegetarianizm

A co do ¿elaza- z miêsa i z miêsem jest lepiej przyswajalne. Np. szpinak teoretycznie ma sporo ¿elaza ale jego przyswajalno¶æ to ok 5%, natomiast z miêsa to ok 20-40%. Dlatego polecane jest jedzenie warzyw bogatych w ¿elazo z miêsem i jeszcze wit. C która zwiêksza jego przyswajalno¶æ.

Edytowane przez abercrombie&fitch
Czas edycji: 2010-09-22 o 11:48
abercrombie&fitch jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-09-22, 12:23   #2120
etha
Raczkowanie

Wiza¿ zawsze mnie zaskakuje, tutaj naprawdê ludzie znaj± siê na rzeczy chyba na ka¿dy temat.

Chocia¿ ja i tak bêdê zdania, ¿e kto¶ kto ma o 2 plasterki wêdliny wiêcej na kanapce ni¿ ja i o jeden kotlet wiêcej na obiad, nie ma lepszej diety ode mnie i przeciêtnego wege.

5w6

Stary 2010-09-22, 13:44   #2121
abercrombie&fitch
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 864

Cytat:
Wiza¿ zawsze mnie zaskakuje, tutaj naprawdê ludzie znaj± siê na rzeczy chyba na ka¿dy temat.

Chocia¿ ja i tak bêdê zdania, ¿e kto¶ kto ma o 2 plasterki wêdliny wiêcej na kanapce ni¿ ja i o jeden kotlet wiêcej na obiad, nie ma lepszej diety ode mnie i przeciêtnego wege.
No i racja. Bo dieta powinna byæ dostosowana indywidualnie Ja bez miêsa nie mog³abym normalnie funkcjonowaæ bo uprawiam du¿o sportu i tu zapotrzebowania te¿ s± inne. Z miesi±c temu zrobi³am badanie krwi na poziom ¿elaza i wysz³o mi nieco ponad normê (ale to dlatego ¿e dzieñ wcze¶niej zjad³am w±tróbkê w obawie ¿e ¿elaza mam za ma³o).
Ostatnio rozmawia³am te¿ z kole¿ank± wegetariank± na temat bia³ka. Nie mia³a zbytnio pojêcia o tym Wiedzia³a jedynie ¿e mo¿na dostarczyæ z innego po¿ywienia ni¿ miêso bia³ko ale co i jak to kompletnie nic. Przytoczy³a przyk³ad ¿e w np w broku³ach jest bia³ko tylko nie wiedzia³a ile i jakie. Codziennie widzê j± tylko z jogurtami albo kanapkami z d¿emem. Taka dieta moim zdaniem nie s³u¿y cz³owiekowi. Dodam ¿e obie jeste¶my na studiach chemicznych i budowa bia³ek obowi±zuje na ka¿dej maturze.

To jeszcze siê pochwalê ¿e wypróbowa³am dzisiaj ¶wie¿y sok z cebuli na skalp, wymasowa³am, podgrza³am suszark± i pod czapkê. ¦mierdzi okrutnie ale wierze ¿e co¶ pomo¿e Aktualnie w³osy nie wypadaj± mi ju¿ tak bardzo przy czesaniu. Przy myciu mo¿e jeszcze za du¿o ale mam nadzieje ¿e jako¶ to zwalczê. Potem chcê wyhodowaæ nowe baby hair ¿eby siê w koñcu troszkê zagê¶ci³y. Jak tylko rzepê joanny skoñczê to czekaj± ju¿ ampu³ki radicala.
abercrombie&fitch jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-09-22, 18:45   #2122
_Sarenka_
Zadomowienie

pytanie do dziewcz±t które u¿ywa³y toniku Neril i im siê polepszy³o - po ilu tygodniach zauwa¿ylyscie efekty ?
Stary 2010-09-22, 18:58   #2123
Madzialeczka
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 23

Cytat:
Napisane przez _Sarenka_ Poka¿ wiadomo¶æ
pytanie do dziewcz±t które u¿ywa³y toniku Neril i im siê polepszy³o - po ilu tygodniach zauwa¿ylyscie efekty ?

mojej siostrze po 2 tyg stosowania szamponu i toniku widocznie zmniejszy³o siê wypadanie, a znów mojej przyjació³ce w ogóle nie pomog³o to, nawet po 3 miesiêcznej kuracji, tak¿e chyba to od osoby zale¿y

----------------------
30cm ------> 50cm!
Madzialeczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-09-22, 19:37   #2124
_Sarenka_
Zadomowienie

Bo w³asnie nie wiem czy kupowac nastêpne opakowanie toniku. Niby pisze ze efekty widoczne po 2-3 miesiacach, a ja dopiero 3 tygodnie nieca³e.. Przez chwile lecia³y mniej, ale teraz znowu mocno wypadaj± ;/ chyba spróbuje piæ dro¿dze :P
Stary 2010-09-22, 19:46   #2125
paradiso
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 310

A ja dzis zaczynam kuracjê Radicalem i liczê na efekty.Dziewczyny,na ile Wam starcza taka jedna ampu³ka 5 ml,na raz czy na dwa razy?

Chudniemy...?
paradiso jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-09-24, 14:58   #2126
6291cc2e5cca5cd6ab177e5efe4c5e0758342977
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 235

U mnie starcza³a na raz. S³ysza³am ¿e niektóre Wiza¿anki wcieraj± nawet 2 dziennie
6291cc2e5cca5cd6ab177e5efe4c5e0758342977 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-09-24, 15:01   #2127
princessaa11
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 113

...pisa³am ju¿ nieraz bo te¿ mêczê sie ze swoimi w³osami. zagl±dam tu codziennie w poszukiwaniu nadziei, ¿e odzyskam chocia¿ 1/3 z tego co straci³am walke z wypadaniem chyba troche wygralam ale w do³±czonych zdjêciach widaæ spustoszenie jakie pozosta³o.By³am u lekarza robi³am morfologie niby wszystko ok. Aktualnie u¿ywam garniera neril, w³osy myjê vichy czerwonym(codziennie:pros i: ) ,pijê tabsy vitapil i ogólnie tyle ¿e nie przet³uszczaj± siê tak bardzo jak wcze¶niej.. ale sa takie rzadkie ¿e ka¿dego dnia uk³adam je tak by zakryæ wszystkie prze¶wity...
mam juz tego do¶æ..co to za ¿ycie? ka¿dy dzieñ ma tak wygl±daæ? to ja nie chcê...

i znowu jestem tu sama...nikt nie widzi mnie
princessaa11 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-09-24, 16:51   #2128
_Sarenka_
Zadomowienie

a co Ci powiedzia³ dermatolog?
Stary 2010-09-24, 17:03   #2129
hashii
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 160

Faktycznie du¿o straci³a¶, a¿ mi s³abo.. a wypadaj± Ci jeszcze? W du¿ych ilo¶ciach?

Mnie prze¶laduj± na kazdym kroku reklamy szamponów, tabletek przeciw wypadaniu w³osów, nawet w gazetach!! ;/ jak na z³osc!! ma juz dosyyc..
hashii jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-09-24, 18:56   #2130
Hermit
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 800

Cytat:
Napisane przez princessaa11 Poka¿ wiadomo¶æ
...pisa³am ju¿ nieraz bo te¿ mêczê sie ze swoimi w³osami. zagl±dam tu codziennie w poszukiwaniu nadziei, ¿e odzyskam chocia¿ 1/3 z tego co straci³am walke z wypadaniem chyba troche wygralam ale w do³±czonych zdjêciach widaæ spustoszenie jakie pozosta³o.By³am u lekarza robi³am morfologie niby wszystko ok. Aktualnie u¿ywam garniera neril, w³osy myjê vichy czerwonym(codziennie:pros i: ) ,pijê tabsy vitapil i ogólnie tyle ¿e nie przet³uszczaj± siê tak bardzo jak wcze¶niej.. ale sa takie rzadkie ¿e ka¿dego dnia uk³adam je tak by zakryæ wszystkie prze¶wity...
mam juz tego do¶æ..co to za ¿ycie? ka¿dy dzieñ ma tak wygl±daæ? to ja nie chcê...

i znowu jestem tu sama...nikt nie widzi mnie
przykro mi, mam nadziejê, ¿e dermatolog bêdzie w stanie ci pomóc. nie poddawaj siê kontynuuj kuracje, oby wloski odrosly
Hermit jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.