Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-) - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-17, 12:51   #2101
Edzia400
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
raczej kompletny burak. totalny brak profesjonalizmu i kultury osobistej..
dziwię się, że żyje z takich robót, bo jak widać niezbyt mu zależy na czymkolwiek...

donoszę, że moja wizyta przebiegła bezboleśnie. to, co wzięłam za dziurkę, to na razie jakaś mała plamka i mam przyjść jeszcze raz w 8 mc, żeby to sprawdzić.
tylko kazała mi płukać usta rumiankiem lub szałwią, żeby o dziąsła bardziej zadbać.
płuczecie? co lepsze?

ja mieszam

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
bry..
net mi się wali i nie mogę się dobić do was no ale wreszcie się udało.. idę poczytam co naskrobałyście..
dziś mi się nudziło i przewertowałam ubranka czy gdzieś dziurki nie ma.. no i fotki zrobiłam tych ciekawszych kolorowszych.. bo mam pełno ubranek białych z małym obrazkiem kolorowym to nie pstrykałam...
'no niezły juz masz arsenał

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 12:57   #2102
xxNiuniaxx
Raczkowanie

To i my się pokażemy
Jutro zaczynamy 26 tydzień
xxNiuniaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 13:01   #2103
ellai
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Dobrze, że z kruszynkiem wszystko w porządku.
żeby tak nie bolało i żebyś wytrzymała do końca ciąży bez silnych leków i drenażu.
Niepotrzebne takie atrakcje teraz... ech...
Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
biedulka mam nadzieje ze szybko to minie
powiem ci tak moja sasiadka ma czesto zapalenie miedniczek lekarz twierdzi ze to ja boli i dlatego tak ma bo za mało pije tylko wiesz u ciebie moze byc inna przyczyna wiem ze to tez robi sie przez długotrwałe bakteryjne zapalenie dróg moczowych moze byc 100 innych rzeczy które to powoduje nawazniejsze ze wiedza co to i beda mieli cie pod kontrola
[QUOTE=margo80;17250089]ellai - dbaj o siebie i trzymam kciuki, żeby było dobrze
QUOTE]

Dzięki za wsparcie No dokładnie... chciałabym się obyć bez tych "atrakcji"...
Przez zapalenie dróg moczowych to to nie ejst bo u mnie właśnie wyniki bardzo dobre są. Rosnąca Dzidzia będzie tylko coraz bardziej uciskać na nerke.
Hmm... a co do tego picia to rzeczywiście lekarz mówił żebym dużo piła, choć ja tak czy siak jestem płynolubna i dużo piję, no ale ostatnio staram się jeszcze więcej

W szpitalu pierwszy raz moja Maleńka miała czkawkę Świetne uczucie!! Tak czekałam, cyz kiedyś tego doświadczę cyz nie no i się udało... ale najlepsze, że akurat jak byłąm podłączona do KTG TAk więc było słychać takie rytmiczne fajne stukanie no i brzusio też rytmicznie podskakiwał... A w ogóle zauważyłam, że moja Córcia chyba nie lubi być podłuchiwana, bo jak tylko zakłądali mi te wszystkie elektrody, Mała zaczynała się tak wiercić i uciekać, że nie mogli załąpać dobrze serduszka. W ogóle wiercipiętka jest Tak więc coś pozytywnego w szpitalu też może czasem spotkać

Pozdrowionka!!
Stary 2010-02-17, 13:03   #2104
basiak
Raczkowanie

Witam,

Cytat:
Napisane przez araczki Pokaż wiadomość
dziekuje za brzuch

Ja tez mam bole pachwin i wszystkiego naokolo. Srednio mi sie to podoba..

Ja mam podobnie. Wlasnie to spojenie lonowe i okolice pachwin naciska bardzo mocno.
Araczki brzuszek faktycznie bardzo ładny

Ja mam takie same dolegliwości niestety.

Cytat:
Silny Twoj Bruno. Mnie moje dziecko kopie ale tak delikatnie. Nie boli. Moze sil mu brak
Mój też raczej delikatnie kopie.

Cytat:
Skarpet już zakładać normalnie nie umiem, plecy bolą, nawet siadać w wannie niewygodnie...
A wstać z tego " siadu" w wannie to dopiero wyczyn jest Ja już ledwo daję radę sama.

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;17223092]
Dziewczyny kochane, głosujcie, proszę w baner Vichy w moim podpisie. Będę bardzo wdzięczna. [/QUOTE]

Proszę bardzo, poklikałam.

Cytat:
Ano juz zaczelam 30 tydzien i zaczynam dygotac pomalu...czas faktycznie jak wariat leci
Ja też i nieźle się już boję

A my wczoraj byliśmy na usg 4D i zbita
Młody tak zakrył buźkę rękami i nawet jedną stopą, że nic nie mogliśmy zobaczyć... Za dwa tyg. idziemy kontynuować badanie, może będzie bardziej skory do współpracy. Za to inne części ciała wyeksponował tak, że nie mam wątpliwości, że to ON. Już mi się chyba w babeczkę nie zmieni z powrotem
A.. i waży ok. 1300 g.

Szymek 16.04.2010
basiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 13:15   #2105
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basiak Pokaż wiadomość
A wstać z tego " siadu" w wannie to dopiero wyczyn jest Ja już ledwo daję radę sama.
Baby się nic nie odzywają... i czasem myślę, że tylko ja taka nieporadna jestem. Cieszę się, że to napisałaś.

Wczoraj obczaiłam jeszcze dwie rzeczy:
- nie umiem już pomalować ładnie pazurów u stóp;
- nogi od strony zewn. golę na ślepo, bo mi brzuch przeszkadza, żeby patrzeć co golę;

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Porodu?

Cytat:
Młody tak zakrył buźkę rękami i nawet jedną stopą, że nic nie mogliśmy zobaczyć... Za dwa tyg. idziemy kontynuować badanie, może będzie bardziej skory do współpracy. Za to inne części ciała wyeksponował tak, że nie mam wątpliwości, że to ON. Już mi się chyba w babeczkę nie zmieni z powrotem
A.. i waży ok. 1300 g.
A to bestia. Niby taki wstydniś, a wacka wywalił. Ekshibicjonista jakiś mały.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 13:26   #2106
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ona1981 Pokaż wiadomość
Cześć mamusie Dawno się nie odzywałam.Jestem już po usg połowkowym, dzidzia rozwija się dobrze. Znam już płeć- chłopak na 100%.
gratuluję samczyka.

Cytat:
A ja kupiłam u tego pana piżamkę... taką o:
ładna.

Cytat:
Napisane przez ellai Pokaż wiadomość
Nie było mnie długo bo miałam problemy... Ostatnio 5 dni w szpitalu spędziłam Na szczęście z Dzidzią wszystko dobrze i z ciążą ogólnie bez zakłóceń, tylko nerka mi siadła...
mam nadzieję, że nerka się uspokoi, i bezboleśnie dotrwasz do rozwiazania.

Cytat:
Napisane przez Dilayla Pokaż wiadomość
Witam was
Mam pytanko czy kupowałyście dla maluszków jakieś akcesoria z firmy Canpol Babies?Ja wczoraj znalazłam mały sklepik właśnie z tą firmą i tak się zastanawiam,bo ceny były dość przystępne...macie jakieś swoje opinie?
ja akurat z Canpolu nic nie miałam, ale każda firma dobra, jeśli nam się podoba.

Cytat:
dziś mi się nudziło i przewertowałam ubranka czy gdzieś dziurki nie ma.. no i fotki zrobiłam tych ciekawszych kolorowszych.. bo mam pełno ubranek białych z małym obrazkiem kolorowym to nie pstrykałam...
fajniste ciuszki. pajac w paski z krówką jest super, a ta brązowa bluza na zamek to już w ogóle. - taka dorosła mimo napisu "baby".

Cytat:
Napisane przez xxNiuniaxx Pokaż wiadomość
To i my się pokażemy
a gdzie ten brzuszek? ale jesteś szczuplutka.

basiak, nie wyświetla mi Towjego avataru.

Cytat:
Baby się nic nie odzywają... i czasem myślę, że tylko ja taka nieporadna jestem. Cieszę się, że to napisałaś.
no, ... ja na razie te wszystkie czynności wykonuję bezproblemowo.
i kąpiel, i wstawanie z wanny,... i nie wiem co tam jeszcze.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 13:28   #2107
basiak
Raczkowanie

Cytat:

- nogi od strony zewn. golę na ślepo, bo mi brzuch przeszkadza, żeby patrzeć co golę;

[COLOR="Silver"]
Malowanie pazurków u stóp to sobie odpuściłam zupełnie...po co się męczyć Ale z goleniem mam identycznie, a tego już sobie nie odpuszczę raczej

Cytat:
Porodu?
i wogóle wszystkiego co się z tą przyjemnością wiąże Ale co tam! Nie ja pierwsza, nie ostatnia przecież.

Cytat:
Dokładnie Po tatusiu pewnie

Szymek 16.04.2010
basiak jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-17, 13:35   #2108
gosiak0512
Zakorzenienie

dilayla ja mam obecnie butelki dla smyka z Canpolu "gruszki" się nazywają wygodne w myciu i użyciu

co do golenia to nogi jakoś polecą.. gorzej z co tu dużo mówić.. z kotem!.. z lusterkiem się golę!.. skarpet nie mogę założyć sama i się najpierw wygimnastykuję zanim założę.. a kąpiel jeszcze w miarę idzie bo mam uchwyty na ścianie do wstawania

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 13:38   #2109
kropka75
Zakorzenienie

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;17252042]
ładna.

no, ... ja na razie te wszystkie czynności wykonuję bezproblemowo.
i kąpiel, i wstawanie z wanny,... i nie wiem co tam jeszcze. [/QUOTE]
Oby dobra. Bo wzięłam M. W cyckach wg opisu na styk. Ale nie mogłam większej, bo by mi porty z doopy spadły.

Cytat:
Malowanie pazurków u stóp to sobie odpuściłam zupełnie...po co się męczyć Ale z goleniem mam identycznie, a tego już sobie nie odpuszczę raczej
Siostro w nieszczęściu Ty moja.

Cytat:
i wogóle wszystkiego co się z tą przyjemnością wiąże Ale co tam! Nie ja pierwsza, nie ostatnia przecież.
Ja zaczynam myśleć, bo powinnam mieć zaśw. od lekarza do porodu, a nikt mi go wystawić nie chce... Będzie wesoło pewnie.

Cytat:
Dokładnie Po tatusiu pewnie
Nawet nie pytam.

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
co do golenia to nogi jakoś polecą.. gorzej z co tu dużo mówić.. z kotem!.. z lusterkiem się golę!.. skarpet nie mogę założyć sama i się najpierw wygimnastykuję zanim założę.. a kąpiel jeszcze w miarę idzie bo mam uchwyty na ścianie do wstawania
Kota to mi już goli mąż, nie daję rady.

A temat skarpet przerabiam już od paru tyg. Mąż się zawsze śmieje, jak stękam przy tym i pomaga mi ubrać.

Stary 2010-02-17, 13:43   #2110
gosiak0512
Zakorzenienie

kropka mój raz golił ale się boję bo mu się łapy jak pijakowi telepały

Stary 2010-02-17, 13:45   #2111
margo80
Zakorzenienie

kurka, moje dziecię siedzi dziś cicho, chyba nie kopało ani razu, a przynajmniej ja sobie nie przypominam.
trzącham brzuchem delikatnie, co by dała znać, że jest ok, ale na razie cisza.

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-17, 13:52   #2112
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:

-
Te, nie myśl se, że tylko ty taka jesteś
  • Z łóżka na wprost nie wstaję, muszę na bok się przeturlać
  • pod prysznicem 1 nogę jeszcze ogolę, nieco wygibasy robiąc, z drugą gorzej, bo już jestem pieruńsko zmęczona
  • nie pamiętam, jak moja foka wygląda aczkolwiek golę się sama, bo mam elektryczną maszynkę (jadę na ślepo)
  • buty JESZCZE zakładam, co poczytuję sobie za niemały sukces
  • na 4 piętro JESZCZE wchodzę, aczkolwiek pierwsze pytanie mego ukochanego zawsze brzmi: kochanie, co ty tak sapiesz?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 14:04   #2113
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
kropka mój raz golił ale się boję bo mu się łapy jak pijakowi telepały
He he he

Cytat:
kurka, moje dziecię siedzi dziś cicho, chyba nie kopało ani razu, a przynajmniej ja sobie nie przypominam.
Potrząchaj mocniej. Nic jej nie będzie. Najwyżej Cię zdzieli porządnie przez żebra.

Stary 2010-02-17, 14:05   #2114
sparkly
Raczkowanie

Witam.
Trochę znów zamarudziłam, ale obiecuję się poprawić bo w końcu NIE MUSZE DO PRACY JUŻ CHODZIĆ!!!!!

Cytat:
Napisane przez ellai Pokaż wiadomość
... A w ogóle zauważyłam, że moja Córcia chyba nie lubi być podłuchiwana, bo jak tylko zakłądali mi te wszystkie elektrody, Mała zaczynała się tak wiercić i uciekać, że nie mogli załąpać dobrze serduszka. W ogóle wiercipiętka jest Tak więc coś pozytywnego w szpitalu też może czasem spotkać

Pozdrowionka!!
Ja mam KTG 2 razy w tygodniu i moje dziewczyny też zdecydowanie tego nie lubią. Wariują, kopią, kręcą się - nikt nie lubi jak się go podsłuchuje

Co do skarpet, golenia, wstawania i innych tym podobnych to doskonale rozumiem o czym mówicie. Dla mnie najgorsze są noce; nie mogę spać na plecach bo mi się słabo robi i ciężko oddychać, na żadnym z boków też nie bardzo bo z prawej strony jedna dziewucha, z lewej druga i żadna nie lubi jak na niej leżę, co oznajmia silnymi kopniaczkami. A wstać z pozycji leżącej to jest wyczyn olimpijski - mąż się śmieje, że mi wyciągi zamontuje na suficie. A tak poważnie to wcale bym się nie obraziła jak by to zrobił

Poza tym palce mi się rozrosły nie mogę już obrączki włożyć

Wczoraj zaczęliśmy 29 tydzień.

Poniżej zdjęcie sprawcy mojej niepełnosprawności oraz najnowszą zdobycz tekstylną
sparkly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 14:10   #2115
kropka75
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17252825]Te, nie myśl se, że tylko ty taka jesteś
  • Z łóżka na wprost nie wstaję, muszę na bok się przeturlać
  • pod prysznicem 1 nogę jeszcze ogolę, nieco wygibasy robiąc, z drugą gorzej, bo już jestem pieruńsko zmęczona
  • nie pamiętam, jak moja foka wygląda aczkolwiek golę się sama, bo mam elektryczną maszynkę (jadę na ślepo)
  • buty JESZCZE zakładam, co poczytuję sobie za niemały sukces
  • na 4 piętro JESZCZE wchodzę, aczkolwiek pierwsze pytanie mego ukochanego zawsze brzmi: kochanie, co ty tak sapiesz?
[/QUOTE]
1 - no ba tylko tak, na biedronkę, inaczej nie da rady
2 - tys prowda
3 - h aha ha
elektryczna świetna rzecz, niestety m am znamię, nie mogę na ślepo a tam bliżej wnętrza też się tym golisz i też na czuja?
4 - to tak jak ja, zwłaszcza wiązane
5 - mam windę ale niedawno wchodziłam do rodziców na czwarte, to mój mąż mi dupę do góry podsadzał, tak że tylko kopytkami przebierałam, bo sama bym wchodziła dwa dni...

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Napisane przez sparkly Pokaż wiadomość
Co do skarpet, golenia, wstawania i innych tym podobnych to doskonale rozumiem o czym mówicie. Dla mnie najgorsze są noce; nie mogę spać na plecach bo mi się słabo robi i ciężko oddychać, na żadnym z boków też nie bardzo bo z prawej strony jedna dziewucha, z lewej druga i żadna nie lubi jak na niej leżę, co oznajmia silnymi kopniaczkami. A wstać z pozycji leżącej to jest wyczyn olimpijski - mąż się śmieje, że mi wyciągi zamontuje na suficie. A tak poważnie to wcale bym się nie obraziła jak by to zrobił

Poza tym palce mi się rozrosły nie mogę już obrączki włożyć

Poniżej zdjęcie sprawcy mojej niepełnosprawności oraz najnowszą zdobycz tekstylną

Taki wyciąg dobra rzecz.
Ja tą metodą z auta wysiadam, wieszając się za uchwyt nad drzwiami.

Eee, jak na dwie kulki w brzuchu to Ty zgrabna jesteś. A bodziadła boskie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-17, 14:10   #2116
Konto usunięte

Tak, na czuja też A buty mam na suwak na szczęście
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 14:11   #2117
araczki
Zadomowienie

Ellai, trzymas sie kochana! Mam nadzije, ze dolegliwosci jednak mina i do porodu nie pojawisz sie w szpitalu

Cytat:
Araczki brzuszek faktycznie bardzo ładny

Mój też raczej delikatnie kopie.

A.. i waży ok. 1300 g.
Dziekuje za uznanie brzucha

To dobrze, ze nie tylko moj dzieciak taki niemrawy

To porodu boimy sie razem ale bedzie dobrze

Cytat:

mnie dzisiaj czeka zmywanie starego i nalozenie nowego lakieru na stopne pazury...
ja na slepo gole to co pod brzuchem. Jazda z adrenalina, ze hej ...

Cytat:

Cytat:
Ano wlasnie, lusterko, ze tez wczoraj nie pomyslalam....
Ja mam problem ze skarpetami, butami i zalozeniem psu szelek jak na spacer idziemy...
ale zaczynaja dochodzic rozne inne elementy...

Super ciuszki gosiaczku zaprezentowalas...

Niunia, 26 tydzien powiadasz? ...toz ten brzuszek malenki taki

ja dzisiaj w pracy nie zrobilam nic.
Zle sie czuje, pobolwea mnie gardlo i moze jutro sobie wolne zrobie.

Podoba mi sie posciel ta :
http://www.drewex.com/asortyment_3-3...ewka_DUCK.html

albo mis na chmurce:
http://www.drewex.com/asortyment_3-3...z_kokosem.html

körö körö kirkkoon
araczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 14:13   #2118
kropka75
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17253339]Tak, na czuja też A buty mam na suwak na szczęście [/QUOTE]
Dobra jesteś.

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:

mnie dzisiaj czeka zmywanie starego i nalozenie nowego lakieru na stopne pazury...
ja na slepo gole to co pod brzuchem. Jazda z adrenalina, ze hej ...
Ale malować nie będziesz na ślepo?

Stary 2010-02-17, 14:16   #2119
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Cytat:
ale świetne te bodziaki.

Cytat:
ta pierwsza fajniejsza.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-17, 14:18   #2120
sparkly
Raczkowanie

Cytat:
1 - no ba tylko tak, na biedronkę, inaczej nie da rady

[/COLOR]

Taki wyciąg dobra rzecz.
Ja tą metodą z auta wysiadam, wieszając się za uchwyt nad drzwiami.

Eee, jak na dwie kulki w brzuchu to Ty zgrabna jesteś. A bodziadła boskie.

Dzięki ale z tą zgrabnością to róznie bywa. Nieststy obawiam się, że czeka mnie los żuczka gnojarka Kiedyś się sama z pozycji leżącej nie pozbieram i tylko mam nadzieję, że ktoś mnie w porę znajdzie i przekręci do leżenia bokiem co będę mogła wstać

Z samochodu też wysiadam przez "windowanie" a z wsiadaniem też mam kłopot - jak już posadzę tyłek i wciągnę nogi to nie moge sięgnąć drzwi, żeby je zamknąć.

Cóż, taki los
Stary 2010-02-17, 14:19   #2121
Konto usunięte

Ja stopnych pazurów nie maluję. Okropnie ogólnie tego obić nie lubię, no aż mnie telepie ;/ Wyłącznie dlatego, że nigdy równo mi nie wyjdzie

Sparkly, tak mnie gnojarkiem rozbawiłaś, że aż mi cały brzuch chodzi
Stary 2010-02-17, 14:22   #2122
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki ale z tą zgrabnością to róznie bywa. Nieststy obawiam się, że czeka mnie los żuczka gnojarka Kiedyś się sama z pozycji leżącej nie pozbieram i tylko mam nadzieję, że ktoś mnie w porę znajdzie i przekręci do leżenia bokiem co będę mogła wstać

Z samochodu też wysiadam przez "windowanie" a z wsiadaniem też mam kłopot - jak już posadzę tyłek i wciągnę nogi to nie moge sięgnąć drzwi, żeby je zamknąć.

Cóż, taki los

Ja ostatnio męża pytałam czy on już urlop w maju będzie mógł brać (w nowej robocie), bo jak on pracuje na 24h to ja to czarno widzę wszystko. Może być tak, że wróci a ja będę nadal w łóżku, tak jak mnie zostawił. Cewnik sobie będę musiała założyć czy cuś...

Ha ha ha przypomniałaś mi... z drzwiami mam to samo. Choć teraz i tak jest lepiej niż w poprzednim, bo miał dłuuuugie drzwi i była w ogóle masakra.

Stary 2010-02-17, 14:23   #2123
sparkly
Raczkowanie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17253555]Ja stopnych pazurów nie maluję. Okropnie ogólnie tego obić nie lubię, no aż mnie telepie ;/ Wyłącznie dlatego, że nigdy równo mi nie wyjdzie

Sparkly, tak mnie gnojarkiem rozbawiłaś, że aż mi cały brzuch chodzi [/QUOTE]

To miło - śmiech to zdrowie
Stary 2010-02-17, 14:23   #2124
kropka75
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17253555]Ja stopnych pazurów nie maluję. Okropnie ogólnie tego obić nie lubię, no aż mnie telepie ;/ Wyłącznie dlatego, że nigdy równo mi nie wyjdzie
[/QUOTE]
To zapraszam na malowanko.

Ja jak nie pomaluję to chora jestem, a latem to już w ogóle...

Stary 2010-02-17, 14:27   #2125
araczki
Zadomowienie

sparkly, fajny masz ten brzucholek

Cytat:
Ale malować nie będziesz na ślepo?
zobacze wieczorem lub postaram sie zobaczyc

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;17253478]
ta pierwsza fajniejsza. [/QUOTE]

no wlasnie to moj typ nr 1.
Pozniej jeszcze zobaczylam ta:
http://www.drewex.com/asortyment_3-5..._MIS_ECRU.html

i sie zamieszalo w lepetynie

körö körö kirkkoon
araczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 14:33   #2126
Silpe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
To i ja się pochawalę My w 22. tygodniu
Gratulacje dla zdrowej dziewczyny Ladny bebenek

Cytat:
Napisane przez ona1981 Pokaż wiadomość
Cześć mamusie płeć- chłopak na 100%. Lea jesli możesz to zmień na liście.
Robiłam usg 4d, ale niestety nic z tego nie wyszło bo mały zasłaniał twarz ręką i niewiele zobaczyłam. Poprzedni synek pięknie pozował, dokładnie widać było buźkę i nawet fotkę jajeczek w 4d miałam
Gratulacje dla chlopaka , zaslanial sie bo chce mamie niespodzianke zrobic do kogo podobny A ten poprzedni to maly bezwstydnik tak nabial wywalic

Cytat:
Fajna

gosiak -ladne ubranka , jak kolorowo u ciebie

Cytat:
Napisane przez xxNiuniaxx Pokaż wiadomość
To i my się pokażemy
Gdzie ty kochana masz ten brzuch

Cytat:
Witam,

A.. i waży ok. 1300 g.
Nastepny bezwstydnik maly no ale pokazal , ze facet na 100

Cytat:

Pazurki maluje w lecie , wiec problem z glowy , ale do lata jak bede na wylocie to raczej sama juz nie dam rady wiec gabinet sie klania
nogi daje rade ,
problem z ogoleniem a raczej podgoleniem piski - sama nie widze , lusterko paruje , zostaje maz - sprawuje sie swietnie

Cytat:
mój raz golił ale się boję bo mu się łapy jak pijakowi telepały
Mojemu swietnie to wychodzi i tak sie wczuwa , ze sama nigdy nie mialam tak idealnie podgolonej i musze go przeganiac bo chce jakies wzorki wygalac itp.

Cytat:
Ja wczoraj mialam zanik mocy- po poludniu polozylam sie na chwile i mi sie przysnelo , w nocy nie moglam spac i tez cos nic nie czulam malej - cala noc sie budzilam i macalam brzuch , dzis tez mialam lekka fobie bo dalej cisza ale od jakiejs godzinki mala zaczyna mnie podkopywac - nareszcie- chyba tez miala zanik mocy .

Cytat:
Witam.

Swietne bodziaki i brzuchol wielki , ale i zawartosc spora

Silpe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 14:37   #2127
joanna200
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kees26 Pokaż wiadomość
Dziś miałam fatalny poranek - byłam rano w przychodni wykonać ten nieszczęsny test obciążenia glukozą 75g. Pierwsze pobranie na czczo - super, niczym ukłucie komara. Po sprawdzeniu glukozy babka dała mi tę glukozę - ja uwielbiam słodki smak, ale to co to było to nie mogłam uwierzyć, taka masakra Cytrynki nie pozwoliły dodać...Kolejne pobranie miałam mieć za godzinę - przez cały ten czas ruszyć się stamtąd nie mogłam a odbijała mi się ta glukoza niemiłosiernie, mdliło jak diabli. Drugie pobranie - katorga. Pobierała inna babka - w podeszłym wieku, z trzęsącymi się rękami, ledwo dowidząca. Nie mogła się wkłuć dobrze, krew nie chciała lecieć a ja czułam jak robi mi się ciemno przed oczami, zimno i jestem bliska zemdlenia. Resztką sił poprosiłam o możliwość położenia się na łóżku i po kilku minutach leżenia doszłam do siebie. No i kolejna godzina czekania była przede mną a mnie mdliło coraz bardziej. Potem przyjechał mąż, tuż przed 3 pobraniem. I dziewczyny ja już wiedziałam, że nie wytrzymam - na szczęście miałam pod ręką woreczek foliowy i 3 min. przed ostatnim pobraniem puściłam takiego pawia jak nigdy w życiu
Mam nadzieję, ze to nie wpłynie na ten ostatni wynik - w końcu to było parę minut przed pobraniem, więc co miało sie już do krwi dostać to sie raczej dostało
No ja miałam to dziś rano.. też 75g i 2 godziny czekania aż pobiorą krew drugi raz, myślałam że zasnę..

Samo wypicie tego nie sprawiło mi problemu, gorzej było później wytrzymać, ale dałam radę, za to zaliczyłam zaraz po wyjściu z laboratorium, na dodatek w aucie w drodze do domu..
Cytat:
Bardzo fajniasta..

Dzisiejszej nocy tak bolało mnie krocze, że nie mogłam się ruszyć na łóżku.. na lewym, prawym boku, na plecach to samo.. nie wiem co to było..

czy możliwe że to dziecko uciskało na pęcherz? bo jak wstałam na siku to przeszło ale później obudziło mnie to drugi raz..

joanna200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 14:40   #2128
gosiak0512
Zakorzenienie

Paznokci nie maluje nie lubię się babrac a szkoda bo ładnie wyglądają.
Bodziaki super!
Do auta jeszcze jakoś wsiadam bo mam szeroko otwierane drzwi gorzej ze schodami w domu niby 14 ale kręte na dole i można na pupie zjechać no a pod górę to już wieczorem nie mam siły.

Stary 2010-02-17, 14:50   #2129
Konto usunięte

Gosiak, ciuszki kolorowe fajniste bardzo!
Kropko, latem maluję pazury, bo mi się to podoba, ale zimą odpuszczam. No nie trawię czynności

Agatka mi się rozkopała i chyba dzisiaj czkawkę czułam
Stary 2010-02-17, 14:53   #2130
Silpe
Zadomowienie

A pochwale sie jeszcze co dzis kupilam - pare bodziakow bo mi brakuje i bluzia dla mnie cos kolor nie wyszedl - jest oliwkowa i ma wiazanie z tylu .

Silpe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości