Wszystko o Avonie - część 11 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-04, 13:24   #2101
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Witajcie,

mam do Was takie pytanko-czy odżywka do paznokci z 24k zostawia na paznokciu odcień wpadający w złoto, żółty? Czy jest bezbarwna, delikatnie błyszcząca po nałożeniu?
nie jest bezbarwna, zostawia bardzo delikatne brokatowe drobinki na płytce paznokcia, a same paznokietki błyszczą się po jej nałożeniu. Jak dla mnie jedna z dwóch najlepszych odżywek Avonu do paznokci (drugą jest strong results)
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 13:41   #2102
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Catherine1980 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy ta nowa strona internetowa ma nowy adres?
ja mam wszystko po staremu a Wy piszecie że ta nowa strona dziwna i już zgłupiałam
Nie ma nowego adresu, pisałyśmy o niej, ponieważ na moment ją wprowadzili, ale jak na razie dostępna jest stara strona.

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
nie jest bezbarwna, zostawia bardzo delikatne brokatowe drobinki na płytce paznokcia, a same paznokietki błyszczą się po jej nałożeniu. Jak dla mnie jedna z dwóch najlepszych odżywek Avonu do paznokci (drugą jest strong results)
A mnie nie pasuje ta odżywka właśnie ze względu na te drobinki. Według mnie paznokieć pomalowany nią wygląda na zażółkły.

12.05.2007

Odwyk kosmetyczny, wielkie oszczędzanie
.

Pora schudnąć.
Taste jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 13:43   #2103
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez Taste Pokaż wiadomość

A mnie nie pasuje ta odżywka właśnie ze względu na te drobinki. Według mnie paznokieć pomalowany nią wygląda na zażółkły.
może to zależy od koloru płytki paznokcia nie wiem, ja maluję jedną warstwę i tylko drobinki delikatnie, ale to bardzo delikatnie migoczą na palcu. Z powodzeniem stosują ją też po prostu jako bazę pod inny lakier
Stary 2010-05-04, 13:49   #2104
skimos
Zakorzenienie

ehh ja chyba na pierwszy termin będę musiała w COKu zakupy zrobić, na grille ludzie wydają kasę a nie na kosmetyki

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 13:53   #2105
Y a s m i n e
Rozeznanie

A czy ten zestaw z kosmetyczką z kat.7 za 14,90 jest normalnie poddawany wypracowanemu opustowi?
Y a s m i n e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 13:57   #2106
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:
Bo mojej klientce bardziej zalezy na bezbarwnym, ale czytałam na KWC i ta ma chyba najlepsze recenzje... I teraz nie wiem, co jej polecić.... Ta Strong Results też jest dobra? Bo moja klientka ma bardzo słabe paznokcie, łamliwe, swego czasu nawet z dwóch schodziła jej płytka... I bardzo chce poprawić ich kondycje...

Dziekuję za opinie

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Nie ma nowego adresu, pisałyśmy o niej, ponieważ na moment ją wprowadzili, ale jak na razie dostępna jest stara strona.

To chyba jednak ja namówię na inną
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 13:59   #2107
taka jedna
Zakorzenienie

Strong Results się wchłania w płytkę paznokcia. Mi nie pomogła w ogole(choć rozdwajały mi się paznokcie tylko przez bardzo krótki okres w życiu), ale tu na forum ma dobre opinie. Ja polecam łykanie witamin, łykam na włosy to paznokcie mi rosną dużo szybciej choć tego nie chcę:p

Zestaw za 14,90zł ma 10% upustu.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-04, 14:04   #2108
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

tak, stron results wchłania się, nie jest typem "lakierowatym". Ja jestem z niej zadowolona i poleciłam ją też wielu klientkom, które regularnie do niej wracają natomiast mnie tą odżywkę poleciłam manicurzystka jak zdjęłam tipsy żelowe
na KWC ma dobre opinie: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...o-paznokci.htm
Stary 2010-05-04, 14:21   #2109
renia0809
Wtajemniczenie

Możecie coś napisac o cermaicznym zestawie do masażu ?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 14:30   #2110
MaT
Wtajemniczenie

Wysłałam pytanie ze strefy:
W związku z planowanymi zmianami w Strefie Konsultantki i brakiem funkcji edycji, proszę o wyjaśnienie jak poprzez domawianie będę mogła usunąć pojedyncze produkty z zamówienia lub nawet całe zamówienie, jeśli byłoby to dla jednej klientki.

Właśnie dostałam odp:
Cytat:
Napisane przez Obsługa Internetu
Informujemy, że wraz ze startem nowej strony Konsultantka straci możliwość edycji zamówienia poprzez Strefę Konsultantki. Ewentualne zmiany będzie można dokonać jedynie poprzez Dział Obsługi Klienta pod numerem 228782800, oczywiście jeżeli zamówienie nie będzie jeszcze pobrane do realizacji.
Co Wy o tym sądzicie, to chyba złe rozwiązanie, bo telefon będzie zablokowany non stop, sporo to będzie kosztować, no i znając operatywność pracowników, będą większe zwroty
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 14:36   #2111
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez melisska Pokaż wiadomość
sheryl bardzo dziękuję za radę będę dzwonić w sprawie In Bloom
Nie ma sprawy
Cytat:
Chociaż u Ciebie jest problem jeszcze innej wagi - 3 miesiące już dawno minęło,a z tego co pamiętam wszelkie gratisy trzeba zwrócić w raz z odsyłanym produktem (formularz zwrotu w załączeniu)
Nie, właśnie u mnie był ten sam problem - minęły 3 miesiące, a dokładnie 3 mies i 3 tyg. I powiedziano mi, że mogę jednak skorzystać ze zwrotu, pewnie dlatego, że produkt był wadliwy. (rurka przez którą idą perfumy zawiązana w pętelkę.) Zwrotu - w sensie zamiany na inny - niewadliwy egzemplarz tej samej wody.

Cytat:
Napisane przez 19patka88 Pokaż wiadomość

Mam jeszcze pytanie odnosnie kremu z solusions z granulkami ten koloryzujacy,jak on sie sprawuje?? bo planuje na wakacjach nie używac własnie podkładu tylko zamówic sobie ten krem i na to puder prasowany bo mam tłusta cere i sie swiece jak nie wiem co :/ sprawdzi on sie przy mojej tłustej skórze?? i czy jestescie z niego zadowolone jak go posiadacie??
Bardzo zadowolona
Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Nie wymienią ci jeśli minął okres 3 miesięcy, zwrócą ci tylko należność za te produkty.
Ja właśnie odesłałam im pierścionek do wymiany bo się uszkodził, zrobili mi tylko korektę ponieważ okres 3 miesięcy już dawno minął, przynajmniej tak się tłumaczyli kiedy do nich dzwoniłam
Ale dlatego, ze tego pierścionka nie było w kolejnych katalogach?
Bo mi pozwolono wymieńić na inny egzemplarz tej samej wody (nie musiałam zwracać całości z gratisami). Też minęło ponad 3 miesiące.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2010-05-04 o 14:38
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-04, 14:38   #2112
spalamsie
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
W netto jest inna woda niż ta nowa w katalogu. Ja tą z netto b.lubię, a jak pachnie Bali Bliss to nie wiem...
przepraszam, ta woda to nie z netto tylko z demo. Właśnie jest 1 za 11,90 albo 3 za 30, nie wiem czy bym ją sprzedała. Ciekawe jaki ma zapach bo kusi mnie
spalamsie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 14:50   #2113
wadercia
Wtajemniczenie

GG do wadercia

Cytat:
Napisane przez spalamsie Pokaż wiadomość
przepraszam, ta woda to nie z netto tylko z demo. Właśnie jest 1 za 11,90 albo 3 za 30, nie wiem czy bym ją sprzedała. Ciekawe jaki ma zapach bo kusi mnie
ja tez wlasnie zastanawiam sie czy brac je czy nie... Boje sie ze nikomu zapach nie przypadnie do gustu... choc 30zł to nei majatek.

wymienię

wadercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 15:09   #2114
spalamsie
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez wadercia Pokaż wiadomość
ja tez wlasnie zastanawiam sie czy brac je czy nie... Boje sie ze nikomu zapach nie przypadnie do gustu... choc 30zł to nei majatek.
dokładnie. Jakbym brała to za 30 to w sumie 1 dla mnie i zostaje sprzedać 2 ;] W sumie wygląda i opisana jest nieźle, więc może wziąć...
Stary 2010-05-04, 15:20   #2115
krooolewna
Zadomowienie

Ja biorę,sobie na pewno na wakacje,najwyżej będę słabnąć,a resztę dam klientkom za duuuuże zamówienia.

krooolewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 15:36   #2116
a_nnuszka
Raczkowanie

Co do tej odżywki z drobinkami, to ja jestem z niej bardzo zadowolona
Absolutnie nie daje efektu pożółkłych paznokci (a przynajmniej u mnie). Generalnie zawsze maluję nią paznokcie 3 razy - pierwszej warstwy praktycznie w ogóle nie widać (tak jakby wsiąkała), za drugim razem uzyskuję efekt pomalowania paznokci zwykłym bezbarwnym lakierem, a dopiero za trzecim widać te drobinki - bardzo ładnie, delikatnie pod światło się mienią.
Muszę przyznać, że odkąd od ok. 2 miesięcy stosuję ją regularnie, moje paznokcie wyglądają na zdrowsze i nie rozdwajają się, a miałam z tym bardzo duży problem. Cudów co prawda nie można się spodziewać, ale mogę ją śmiało polecić!
a_nnuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 15:36   #2117
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Mnie też ta złota odżywka nie odpowiada. Niby pazokieć nie jest jakiś ewidentnie żółty, ale lekko żółty odcień lekko, transparentnie...
I te bezbarwne lakiero odżywki dają ostrzejszy błysk.
Stary 2010-05-04, 15:37   #2118
renia0809
Wtajemniczenie

a i jeszcze chciałabym zapytać po ilu dniach księguja wam przelewy? dotąd wplacałam na poczcie teraz z konta internetowego ale narazie nie zmienili mi salda

avonomanaiczki od banerów - solidarnie avonowo pokilkałam wam
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz
Stary 2010-05-04, 15:43   #2119
emocjonalna_maskochistka
Zakorzenienie

GG do emocjonalna_maskochistka

Cytat:
Napisane przez krooolewna Pokaż wiadomość
Ja biorę,sobie na pewno na wakacje,najwyżej będę słabnąć,a resztę dam klientkom za duuuuże zamówienia.
Też tak postanowiłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-04, 15:47   #2120
red rose
Raczkowanie

witam
mam taki problem że przy mojej torbie Ewelinie zaczynają się urywac rączki jednak minelo już te 3 miesiące...
nosilam ją bardzo rzadko i nigdy nic cięzkiego wg mnie po prostu ten material byl za malo wytrzymały jak na torebke
jak myslicie da sie to jakoś reklamować?
red rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 15:47   #2121
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Ale dlatego, ze tego pierścionka nie było w kolejnych katalogach?
Bo mi pozwolono wymieńić na inny egzemplarz tej samej wody (nie musiałam zwracać całości z gratisami). Też minęło ponad 3 miesiące.
No właśnie nie było go już od tamtej pory kiedy składałam na niego zamówienie też tak pomyślałam że dlatego zrobili mi tylko korektę
Stary 2010-05-04, 15:47   #2122
spalamsie
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
a i jeszcze chciałabym zapytać po ilu dniach księguja wam przelewy? dotąd wplacałam na poczcie teraz z konta internetowego ale narazie nie zmienili mi salda

avonomanaiczki od banerów - solidarnie avonowo pokilkałam wam
zwykle po 1, 2 dniach. Zazwyczaj mam czas do poniedziałku, więc robię przelew w niedziele a we wtorek już jest odliczone od mojego salda.
Stary 2010-05-04, 15:51   #2123
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
Różnie to jest z tymi przelewami. Ja jak wpłacam na poczcie to czekam coś koło tygodnia a jak w banku wpłacałam rano w poniedziałek to we wtorek wieczorem miałam już wpłatę
Stary 2010-05-04, 15:55   #2124
renia0809
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Różnie to jest z tymi przelewami. Ja jak wpłacam na poczcie to czekam coś koło tygodnia a jak w banku wpłacałam rano w poniedziałek to we wtorek wieczorem miałam już wpłatę
Cytat:
Napisane przez spalamsie Pokaż wiadomość
zwykle po 1, 2 dniach. Zazwyczaj mam czas do poniedziałku, więc robię przelew w niedziele a we wtorek już jest odliczone od mojego salda.
dziękuję
ja zrobiłam przelew w sobotę, teraz był ten długi weekend może dlatego jeszcze nie mam odliczenia
Stary 2010-05-04, 16:08   #2125
emocjonalna_maskochistka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez red rose Pokaż wiadomość
witam
mam taki problem że przy mojej torbie Ewelinie zaczynają się urywac rączki jednak minelo już te 3 miesiące...
nosilam ją bardzo rzadko i nigdy nic cięzkiego wg mnie po prostu ten material byl za malo wytrzymały jak na torebke
jak myslicie da sie to jakoś reklamować?
Chyba tak.
A to po 3 miesiącach reklamacji nie da się złożyć?
Stary 2010-05-04, 16:22   #2126
red rose
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emocjonalna_maskochistka Pokaż wiadomość
Chyba tak.
A to po 3 miesiącach reklamacji nie da się złożyć?
teoretycznie jak coś zwraca lub wymieiać to do 3 miesięcy a ja ja w grudniu kupiłam i nie chodziłam dopiero teraz zaczełam i sie rozlatuje
no i nie wiem czy mi taką reklamacje uznają
red rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 16:25   #2127
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość

Nie, właśnie u mnie był ten sam problem - minęły 3 miesiące, a dokładnie 3 mies i 3 tyg. I powiedziano mi, że mogę jednak skorzystać ze zwrotu, pewnie dlatego, że produkt był wadliwy. (rurka przez którą idą perfumy zawiązana w pętelkę.) Zwrotu - w sensie zamiany na inny - niewadliwy egzemplarz tej samej wody.
aha, nie doczytałam widać wcześniej rozumiem
Stary 2010-05-04, 16:43   #2128
emocjonalna_maskochistka
Zakorzenienie

W takim razie chyba już nie uznają tej reklamacji, jeśli gdzieś jest napisane, że do 3 miesięcy można reklamować
Stary 2010-05-04, 16:53   #2129
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emocjonalna_maskochistka Pokaż wiadomość
W takim razie chyba już nie uznają tej reklamacji, jeśli gdzieś jest napisane, że do 3 miesięcy można reklamować
dziewczyny - macie prawo reklamować wadliwy produkt w ciągu 2 lat! 3 miesiące to jest ich avonowa gwaracja - że jak się coś nie spodoba, ma inny kolor niż w katalogu, nie spełnia oczekiwań to odsyłacie a jak torba się popsuła bo jest kiepskiej jakości to napiszcie/zadzwońcie do avonu i reklamujcie produkt - mają obowiązek przyjąć tą rzecz i naprawić/wymienić na nowy/oddać kasę! nie pamiętam czy w tym wątku czy w poprzednim ale była na ten temat dyskusjia....

ja mieszkam w UK i tak: w zeszłym roku kupiłam sobie bluzkę do fintesu mało jej poużywałam ale od 2 miesięcy intensywnie ćwiczę i któregoś dnia zobaczyłam że z bluzki wyleciało mi takie metalowe kółeczko przez które przekłąda się słuchawki do ipoda czy mp3. Bluzkę kupiłam w sierpniu zeszłego roku a napisałam do nich jakiś tydzień temu i reklamacja jest rozpatrzona pozytywnie - tzn miałam korektę na koncie. Pytałam o możliwość wymiany na nową ale produkt jest już wycofany więc niestety... ale udało się - to ich psi obowiązek przyjąć wadliwy produkt!
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 17:03   #2130
emocjonalna_maskochistka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
dziewczyny - macie prawo reklamować wadliwy produkt w ciągu 2 lat! 3 miesiące to jest ich avonowa gwaracja - że jak się coś nie spodoba, ma inny kolor niż w katalogu, nie spełnia oczekiwań to odsyłacie a jak torba się popsuła bo jest kiepskiej jakości to napiszcie/zadzwońcie do avonu i reklamujcie produkt - mają obowiązek przyjąć tą rzecz i naprawić/wymienić na nowy/oddać kasę! nie pamiętam czy w tym wątku czy w poprzednim ale była na ten temat dyskusjia....

ja mieszkam w UK i tak: w zeszłym roku kupiłam sobie bluzkę do fintesu mało jej poużywałam ale od 2 miesięcy intensywnie ćwiczę i któregoś dnia zobaczyłam że z bluzki wyleciało mi takie metalowe kółeczko przez które przekłąda się słuchawki do ipoda czy mp3. Bluzkę kupiłam w sierpniu zeszłego roku a napisałam do nich jakiś tydzień temu i reklamacja jest rozpatrzona pozytywnie - tzn miałam korektę na koncie. Pytałam o możliwość wymiany na nową ale produkt jest już wycofany więc niestety... ale udało się - to ich psi obowiązek przyjąć wadliwy produkt!
O no to widzisz możesz spokojnie oddawać do reklamacji torebkę

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości