![]() |
#2101 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Samotne Mamusie ... ?? ...
Cytat:
Nie przejmuj się gadaniem typu "dziecko musi mieć ojca" - za przeproszeniem gó... prawda ![]() ![]() Długo byłam samotną mamuśką ale od ponad 2 lat mam kogoś ![]() ![]() dorbar trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2102 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym też z chęcia pozwała swojego tatusia ale niestety nie mam możliwości, ale odegram się w inny sposób ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Imię miałam od początku wybrane.. Filip Oli..miał być... bo jakoś wczoraj przestało mi się podobać i wybrałam inne Kasper Julian ![]() ![]() dorbar, życzę Ci z całego serduszka żeby ten facet co go poznałaś spełnił Twoje oczekiwania ![]() Ja miałam wczoraj rozmowę z moim byłym do którego staram się wrócić od dawna, już jakiś rok nie jesteśmy razem, a dalej go kocham, byłam cierpliwa, czekałam, aż się rozstanie z ta pindą co ją miał na pocieszenie...teraz kiedy im się sypie wkroczyłam do akcji i nie powiedział, że nie chce do mnie wrócić tylko że czas pokaże. Dał mi nadzieję. Jeszcze stwierdził, że jak byśmy wrócili do siebie to dziecko napewno będzie do niego podobne bo ojciec dziecka jest portugalczykiem a mój były też ma podobna urodę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2103 |
Rozeznanie
|
hmm khvila no niesamowita historia , ciekawe jak się dalej potoczy
![]() a widzę ze my tu międzynarodowe towarzystwo mamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2104 | |
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
![]() Cytat:
a nie wiem może powiem jego przyszłej bratowej że jestem w ciązy może coś wpłynie na niego? z resztą nie wiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2105 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Poród nie jest taki straszny ![]() ![]() Wybrałaś piękne imie.Ja też zmieniałam .Mój też miał byc Kasper Paweł a jest Mateusz Paweł ![]() Życze Ci dużo szczęścia i mam nadzieje,że ułoży się wszystko po Twojej myśli |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2106 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie liczyłabym na to czy ktokolwiek wpłynie na niego.Ale jestem za tym aby pogadac z bratową ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2107 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Awenturyn szczerze - to jeszce nie napisałam. Jutro to zrobie na bank bo dzisiaj coś nie mam weny ![]() Cytat:
![]() A można wiedzieć dlaczego nie masz możliwości pozwać tego delikwenta? Ja porodu się nie bałam wcale, ale to chyba przez to, ze dużo innych problemów miałam i dryfowałam od Polski do Angli, od Angli do Polski. Nie dziękuję bo zapeszę ![]() No własnie, albo to ci obcokrajowcy tak nas w konia robią.
Aniołeczek Edytowane przez dorbar Czas edycji: 2008-11-14 o 21:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieje,że "wena będzie z Tobą" ![]() ![]() Powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2109 |
Rozeznanie
|
Dorbarku
![]() ![]() kobietki jak fajnie ze jest weekend, ta praca tak strasznie daje mi popalić ostatnio ![]() Edytowane przez Wiolek27 Czas edycji: 2008-11-14 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2110 |
Wtajemniczenie
|
Wiolku rozumiem, ze czasami masz dosyć pracy, ale powiem Ci, ze ja już nie moge się doczekać kiedy wrócę do pracy.
![]() |
#2111 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja wiem co masz na mysli , tylko w moim przypadku to jest tak ze jestem ostatnie 2 tygodnie i z jednej strony chcą ze mnie wycisnąc ile się da, a z drugiej pokazują na kazdym kroku , ze ja juz nie jestem częścią firmy itd.. głupie to , przeciez człowiek ma prawo szukac dla siebie lepszych opcji , a jednak moj szef probuje mi udowodnic ze jestem jakąs nielojalną swinią , bo stawiam go w trudnej sytuacji , bo on biedny nadal nie znalazł nikogo z uprawnieniami które są konieczne a ja nie chcę zostać itd . No trudno jakos muszę dotrwać jeszcze te 2 tygodnie . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2112 |
Wtajemniczenie
|
Wiolku nie wiedziałam, ze zmieniasz pracę, to rzeczywiście musi być nieciekawa atmosfera w pracy. Super, że znalazłaś coś lepszego
![]() Ciekawa jestem jak tam przygotowania do ślubu, jak sukienka? Nadal jeszcze nie zdecydowałaś? Sorki, ze tak pytam ciagle, ale lubie temat sukien ślubnychb ![]()
![]() |
#2113 |
Rozeznanie
|
zmieniam , zaczynam wlasną działalność
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2114 |
Wtajemniczenie
|
To super, że zaczynasz własną działalność. A jesli chodzi o przygotowania to ze wszytskim zdążycie.
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
Życzę udanego weekendu, ja jadę do szkoły, do Krakowa, pa!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2116 |
Zadomowienie
|
izzie - miłego nalotu na kraków
![]() ja wróciłam z pracy, dzieciaków mało strasznie było... wczoraj odwiedziły mnie koleżanki (a już naprawdę wieki całe nikogo u mnie nie było! chyba od wakacji!) Antek robił za gwiazdę, stanął bokiem jak jadł Danio i po każdej łyżeczce lądującej w buzi patrzył znacząco na "publikę" czekając na oklaski heheh A jaki dumny był! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2117 |
Wtajemniczenie
|
a ja mam dzisiaj zły humor.
![]() |
#2118 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2119 |
Rozeznanie
|
i ja...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2120 |
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieje, że Wasze humorki się już poprawiły. Mi poprawiła Ala jak zrobiła kupkę ![]() ![]() ![]() ![]() Awenturyn wiesz o czym zapomniałam , napisac do tego adwokata. Może teraz coś naskrobie.
![]() |
#2121 |
Zadomowienie
|
dorbar hehehe skąd ja to znam
![]() żeby było śmieszniej - nie były to zatwardzenia - tak miał po prostu ![]() ech wczoraj normalnie się prawie rozleciałam na cząstki :/ Już byłam pewna że mam gdzieś tego kutafona... Tak przy winku rozmawiałam z rodzicami, a tu mi mama mówi, że jak w. był u nas - a dokladniej u swojego dziecka (jak Antoś się urodził) to na klatce gadał z tą %$^@$$ su^%&@$!!!! wychodził na klatkę żeby z nią gadać i sąsiadka go słyszała... I potem do mojej matki hasło "co to za narzeczony jak przyjeżdża do dziewczyny i dziecka i zamiast z nimi siedzieć gada z inną kobietą..." ![]() Cholera... właściwie do tej pory miałam nadzieję, że szczerze mówił że mnie nie zdradził i dopiero potem z nią zaczął być :/ Taka idiotka ze mnie... Albo po prostu tak trudno mi zaakceptować fakt że zaufałam i mam dziecko z takim ^%@%&^@$^^%#$!@%... Nie mógł dnia wytrzymać bez niej... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2122 |
Zadomowienie
|
właśnie tylko my kobietki jesteśmy takie naiwne i myślymy że facet jest uczciwy wobec nas a tu....brak słów na nich!!!tylko powiesić ich za @#@##@##@#
a ja sie dziś znowu źle sie czuje ale mi przejdzie bo nie lubie niedzieli!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
A ja to mam chyba depreche....Ale jutro zrobi sobie spokojny dzien jak kuba bedzie w przedszkolu i moze sie jakos odstresuje -szkoda ze w mojej lazience nie ma spa!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2124 |
Wtajemniczenie
|
Mukaa każda z nas ufała swojemu ex i została zraniona. Każda z nas była naiwna. Trafiłyśmy na zwykłych s.......
ale nie ma co się zamartwiać i dołować. Dzisiaj dostałam emaila od mamy ojca Alicja w ktorym mi napisała, ze on znikł, może obcy go porwali i robią na nim eksperymenty ![]() Alicja dzisiaj jakaś dziwna była, ciągle marudziła i wiecie co dla odmiany zrobiła dzisiaj 3 razy kupkę ![]()
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
Oby ich wszytskich porwali
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2126 |
Zadomowienie
|
hejka wszystkim. a mi sie dzis tak dobrze soało że żałuje że sie ibudziłam tzn mama mnie onudziłą heh-
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
na moje może go coś porwać tylko niech kase na alimenty wysyłają... ja mam taką deprechę że głowa mala... jutro egzamin nic nieumiem i jeszce mama sie dzis uparła że musi mnie wziąć ze sobą na zakupy a czuję sie beznadziejnie i pewnie jak jej sie cos spodoba to przymierzę i jak cos to sie kupi... ehhh nic mi sie nie chce... do dupy to wszystko
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to taka rączka z końcówkami do masażu, mycia i jakieś tam jeszcze w sumie 5 ![]() ech no wiem że naiwna byłam... ale miałam nadzieję, że owszem - niedojrzały z niego gnojek, ale że aż takim sk%@^$@# nie był :/ idę wreszcie na aerobik a dokładniej na body space :P jakaś kapsuła taka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2129 |
BAN stały
|
Cześć mam do Was pytanie czy ktos z Was cwiczył juz w takim dresie bo chciałam kupic a nie wiem czy to nie jest jakas sciema?
http://www.allegro.pl/item477026515_...t_dla_pan.html http://www.allegro.pl/item483858801_...sto_z_usa.html za wszelkie odpowiedzi bardzo dziękuję Magda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2130 |
Rozeznanie
|
smagda1981 nie znam sie na takich rzeczach, ale szczerze powiem, ze bym sie wstydzila...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.