Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-10, 11:21   #2101
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
A myślicie, że czerwień byłaby lepsza? Czy lepiej tylko biel i róż? Może nie wyglądałoby tak źle... Chcę zamówić naklejki na wódke, wstążki itp. itp. i tak myślę, że możę zamówię w bieli i różu a jak zdecydujemy sie jeszcze na jakiś kolor to będą tylko akcenty na sali. Co myślicie?

asiulek z tym grilem pomysł bomba koniecznie opowiedz teściowej ze szczegółami
Co do kolorystyki, ja do tej bieli i różu dodałabym jeszcze amarantu, taki mocniejszy akcent, nie za wiele, ale dodałby pazura, tak myślę
Już dzisiaj może będę miała okazję opowiedzieć z zachwytem Złośliwa jestem jak mi ktoś zajdzie za skórę
Jedziemy po południu zapraszać te klany sąsiadów, nie wiem czy zdążymy wszystkich, ale TŻ twierdzi że tak, bo cytuję "u sąsiadów nie będziemy się rozsiadać ja Ci to gwarantuję" Mam taką nadzieję, a jeszcze większą co do tego, abyśmy się u teściów nie rozsiadali, ponieważ po pierwsze po 20 jest mecz o 3 miejsce i ja w żadnym wypadku nie mogę go opuścić (już to TŻ zapowiedziałam, mundial jest co 4 lata więc ja muszę mecz oglądnąć) a po drugie, o 20 biorę lek osłonowy a o 21 antybiotyk ( z premedytacją ani jednego ani drugiego ze sobą nie zabiorę)
Stary 2010-07-10, 11:49   #2102
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cześć

Cytat:
U mnie fiolet odpada na weselu, kojarzy mi sie za bardzo pogrzebowo...
Jasna zieleń byłaby super tylko nie wiem czy wystarczyłoby jakbyśmy mieli dekorację w różu i bieli i dodatki typu zawieszki te za zielone byłyby świece i serwetki

Wiedziałam, że Ty się na tym będziesz znała Ja prosto skojarzyłam, że i róż i bordo pochodzą od czerwieni więc będzie git
A myślicie, że czerwień byłaby lepsza? Czy lepiej tylko biel i róż? Może nie wyglądałoby tak źle... Chcę zamówić naklejki na wódke, wstążki itp. itp. i tak myślę, że możę zamówię w bieli i różu a jak zdecydujemy sie jeszcze na jakiś kolor to będą tylko akcenty na sali. Co myślicie?
Czerwień byłaby chyba jeszcze gorsza niż bordo Na poprzedniej sali mieli bordowe ściany i takie materiałowe boki na stoły, a ja chciałam mieć fuksjową dekorację, ale stwierdziłam, że zrezygnuję, bo się za bardzo gryzie. No ale na szczęście zmieniliśmy salę i tam są fioletowe akcenty, więc ta moja fuksjowa wstążka i ozdoby na torcie będą pasowały
Z tym zielonym to dobry pomysł Ja bym obstawiała małe akcenty fuksja/amarant lub soczysta zieleń

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
a my dziś a dokładniej to wczoraj odwiedziliśmy 3 USC i wszystko załatwiliśmy, tzn zaświadczenia do konkordatu

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki ja dziś pracuje od 9 do 22 i jakoś dziś nie chce mi się iść ale jest w tym wszystkim coś pocieszającego zostało tylko 21 dni i powoli zaczynam się denerwować...
to tylko 3 tygodnie A u nas o tydzień więcej

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Już dzisiaj może będę miała okazję opowiedzieć z zachwytem Złośliwa jestem jak mi ktoś zajdzie za skórę
Jedziemy po południu zapraszać te klany sąsiadów, nie wiem czy zdążymy wszystkich, ale TŻ twierdzi że tak, bo cytuję "u sąsiadów nie będziemy się rozsiadać ja Ci to gwarantuję" Mam taką nadzieję, a jeszcze większą co do tego, abyśmy się u teściów nie rozsiadali, ponieważ po pierwsze po 20 jest mecz o 3 miejsce i ja w żadnym wypadku nie mogę go opuścić (już to TŻ zapowiedziałam, mundial jest co 4 lata więc ja muszę mecz oglądnąć) a po drugie, o 20 biorę lek osłonowy a o 21 antybiotyk ( z premedytacją ani jednego ani drugiego ze sobą nie zabiorę)
Sprytnie to sobie zaplanowałaś

My dziś wkleiliśmy do fotoksiążek kartki z podziękowaniem dla rodziców. Trochę było z tym zabawy, ale efekt super Użyliśmy dwustronnej taśmy klejącej, bo się baliśmy, że od kleju może się kartka pomarszczyć
Zaraz muszę przepisać na kompie listę gości, bo koleś od foto/video chce ją wrzucić jako "napisy końcowe" na zakończenie filmu z wesela I muszę wybrać piosenki do podłożenia przy składaniu życzeń i galerii zdjęć, ale mam prezentację z wesela koleżanki i sobie od niej odgapię
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 15:45   #2103
woda sodowa
Wtajemniczenie

Nadrobilam dwie strony, pozniej znowu zaczne od 67 strony
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Hej!
Nie mam czasu nadrabiać. Chciałam tylko podziękować za wszystkie kciuki, bo już jestem magistrem - obroniłam się na 5

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Czesc
troszke mnie nie bylo, a tu widze taki smakowity temat wyplynal
my chyba w przyszlym tygodniu pojedziemy ustalac menu mam nadzieje, ze jeszcze zdaze zamowic takie eleganckie menu na stoly
widze, ze u wszystkich kroluje rosol ja tam zdecydowanie rosolu nie chce bedzie jakas dobra zupka-krem z groszkami ptysiowymi albo grzankami okaze sie w przyszlym tygodniu

poza tym czas gna jak oszalaly. ostatnio zamowilam slubne butki (amarantowe beda). odbior 17 lipca, a 19 lipca ide na przymiarke sukni a dzis bylam zalozyc paznokietki sliczne sa

w ogole to zyje na walizkach, bo w moim pokoju remont (brat go przejmuje). juz czesc rzeczy wywiozlam do mieszkanka, a tymczasowa szafe mam w walizce generalnie jestem juz praktycznie spakowana i gotowa do wyprowadzki

a w przyszlym tygodniu w koncu obrona

a w piatek lece do Dublina na panienski
Mam nadzieje, ze panienski jest udany i nie zbankrutujesz na nim, bo Dublin to naprawde drogi jest, za male piwko 7 juro to normalnie przesada

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
dziewczynki! suknia odebrana!!!!
a oto zdjęcia z ostatniej przymiarki
Załącznik 3237535 Załącznik 3237536

Załącznik 3237537 Załącznik 3237538
Baaardzo mi sie podoba

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o zupę - krem właścicielka naszego lokalu odradziła nam go na upały, nie pamiętam jakie argumenty podała, ale wiem że nie polecała, bo wiesz że cały lipiec mają być upały?
My chcielismy krem borowikowy i argumentem wlascicielki przeciwko bylo- bo sie ludzie nie najedza Szesc cieplych dan, ze 20 przystawek i sie nie najedza Krem borowikowy wiec byl
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 15:56   #2104
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Mad dziękuję

dziękuję

no kupcie sobie, bo są super

Samoa fajnie że już jesteś Żonką cieszę się że wszystko się udało

no śliczny ten album

super

Marta dziękuję

ojej, a dlaczego nie masz na nic ochoty? co się dzieje?
Cytat:
cześć laseczki!

przeleciałam was tak "na szybcika":cojest :

a więc:
Samoa super że ślub/weselicho/podróż że to wszystko udało się po waszej myśli i gratuluję z całego serducha!!!

Certina śliczny makijaż i fryzurka też super będziesz pięknie wyglądać

Chil skąd taki zły humor?

a my dziś a dokładniej to wczoraj odwiedziliśmy 3 USC i wszystko załatwiliśmy, tzn zaświadczenia do konkordatu
przemęczenie materiału
Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki ja dziś pracuje od 9 do 22 i jakoś dziś nie chce mi się iść ale jest w tym wszystkim coś pocieszającego zostało tylko 21 dni i powoli zaczynam się denerwować...
ale maleńko!
Stary 2010-07-10, 16:05   #2105
gospella
Wtajemniczenie

hej
gorąc, skwar, nic się nie chce

nawet wklejać zdjęć do albumu naszego mi się odechciało
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 16:38   #2106
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
My chcielismy krem borowikowy i argumentem wlascicielki przeciwko bylo- bo sie ludzie nie najedza Szesc cieplych dan, ze 20 przystawek i sie nie najedza Krem borowikowy wiec byl
Dla mnie rosół był obowiązkowy Ale ja po prostu kocham rosół i nie wyobrażałam sobie nic innego Już pominę to, że jedzenie było pyszne i były rzeczy, które uwielbiam, a i tak prawie nic nie zjadłam, bo nie miałam ochoty

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
hej
gorąc, skwar, nic się nie chce

nawet wklejać zdjęć do albumu naszego mi się odechciało
Ja się muszę uczyć Ale nie powiem, żeby mi się w taką pogodę chciało
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 16:55   #2107
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Dla mnie rosół był obowiązkowy Ale ja po prostu kocham rosół i nie wyobrażałam sobie nic innego Już pominę to, że jedzenie było pyszne i były rzeczy, które uwielbiam, a i tak prawie nic nie zjadłam, bo nie miałam ochoty

Ja się muszę uczyć Ale nie powiem, żeby mi się w taką pogodę chciało
u nas był rosół z kołdunami-pyszny i flaczki do wyboru, postawiliśmy w ogóle na klasyke, ale w taki upał to nie wiem czy bym rosół chciała

współczuję konieczności nauki, ja leżę i naprzemian wychodzę z psem, bo pies niewybiegany marudzi, natomiast wlaśnie leży tez po spacerku

smiesznie mi się skojarzyło, bo byłam u mojej psiapsiólki dzieciatej i dzieciaczki rozrabiały, a ona : tak to jest jak nie były na spacerze i placu zabaw, pomyślałam, że to całkiem jak nasza sunia
no to teraz wyjdzie na to że porównuję psy i dzieci

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-10, 19:36   #2108
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
U nas tez byl rosol, tzn mielismy dwie zupy do wyboru krem borowikowy, albo rosol, a wlascicielka probowala nas przekonac do flakow, ktorych nie chcielismy ze wzgledu na zagranicznych gosci.

Dobra, ide dalej nadrabiac.

Aha, dziewczyny co tu wklejaly menu, prosze wklejcie je do watku o listach, o tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...&page=3:prosi:
Stary 2010-07-10, 20:54   #2109
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Co do kolorystyki, ja do tej bieli i różu dodałabym jeszcze amarantu, taki mocniejszy akcent, nie za wiele, ale dodałby pazura, tak myślę
Hehehe Zuch dziewczyna

Cytat:

My dziś wkleiliśmy do fotoksiążek kartki z podziękowaniem dla rodziców. Trochę było z tym zabawy, ale efekt super Użyliśmy dwustronnej taśmy klejącej, bo się baliśmy, że od kleju może się kartka pomarszczyć
Zaraz muszę przepisać na kompie listę gości, bo koleś od foto/video chce ją wrzucić jako "napisy końcowe" na zakończenie filmu z wesela I muszę wybrać piosenki do podłożenia przy składaniu życzeń i galerii zdjęć, ale mam prezentację z wesela koleżanki i sobie od niej odgapię

Martoolka,
super pomysł podsunę go mojemu kamerzyście, może też coś takiego zrobi
Mogę??
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-10, 21:34   #2110
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

Martoolka,
super pomysł podsunę go mojemu kamerzyście, może też coś takiego zrobi
Mogę??
Pewnie, że możesz On wcześniej podał wersję, że wrzuci na końcu zdjęcia wszystkich gości po kolei z podpisami, ale później zaproponował, że zamówi dla nas wolny taniec i to będzie leciało na zakończenie a z boku się pojawi pasek z napisami, kto brał udział w weselu
Stary 2010-07-10, 21:34   #2111
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
no dobrze pokazuję zdjęcia fryzurki i makijażu oczu Jeśli chodzi o suknię to trochę jest za duża i muszą mi zwęzić ale jest cudowna będę miała dwa welony i już piękną kolię sobie wybralam, tylko czekam aż zamówią kolczyki, ale na wtorek ( kolejna przymiarka ) już powinny być w ogóle panie w salonie dzisiaj z wrażenia nie mogły oderwać ode mnie oczu i wypytywały gdzie była robiona fryzura, gdzie makijaż itp Sama się sobie dzisiaj wyjątkwo podobałam

We włosach mam sztucznego storczyka- tam jakiś kwiatuszek będzie, ale może sie uda zamówić moje kochane peonie
Bardzo ladnie

Cytat:

Stanik jest mocno zabudowany - o tu jest na "żywej" dziewczynie:
http://balkonetka.pl/katalog/bra/panache-evie-2
i przy dekolcie w serduszko wyłazi ta środkowa część. Wiem, że Tośka miała podobny problem i jakoś miała przerobiony ten stanik, ale ostatnio się tu nie pokazuje, a szkoda, bo bym ją poprosiła o wklejenie fotek przerobionego stanika
Jak nie przerobię stanika, to serduszka prawdopodobnie nie da się zrobić i będzie musiała być fala
Ty, a przypadkiem toska nie przerabiala evie? Czy ona porcelanke miala?

Cytat:
Mam do Was pytanie.... Muszę już wybrac ostatecznie kolor dekoracji żeby kupić różne dodatki. Jednym kolorem będzie biały. Drugi musi być jasny, żeby powiększyć optycznie sale. Dekorator zaproponował jasny róż, nie lubię tego koloru ale na zdjęciach w połaczeniu w białym wyglądał fajnie (w bukiecie będę miała różowe kwiaty a na drugi dzień mam czerwoną sukienkę więc chyba nawet by się zgrało). Ale chcieliśmy to ożywić jakimś żywszym akcentem (świeczki, serwetki, elementy przy suficie itp) i zaproponowano nam bordowy. I własnie - czy bordo będzie pasowało do bieli i jasnego różu?
Nie mogę znaleźć żadnych zdjęć dekoracji w tych kolorach i nie umiem sobie tego wyobrazić...
Ja bym chyba zielen wybrala, bo bordo to

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
CześćDługo mnie tu nie było: A jak mnie nie było zdążyłam się obronić na podyplomowych, wziąć ślub, pojechać w podróż poślubną i się przeprowadzić do naszego mieszkanka

Co do samego slubu - rano strasnzie padalo i blo brzydko, ale po południu zaczęło się przejasniac i było słoneczko Mielismy swietne humorki, cały czas uśmiech na twarzy, w kosciele parskaliśmy ze śmiechu, bo były zabawne sytuacje i założyłam mężowi obrączkę na lewą rękęKapnęliśmy się po skąłdaniu życzeń jak się nas ktos zapytal cy my tak po amerykańsku te obrączkiWesele było mega udane, jedzenie pyszne, zwłaszcza łosoś z grilla zrobił furorę
Co do mojego wyglądu wszyscy mówili, że wyglądam jak Hiszpanka I wszystkim bardzo podobał się welon i mówili, że suknię mam idelanie dopasowaną do figury i wyglądam pięknie Dla przypomnienia suknia Lorna Pronovias i do niej 3 metrowy welon Nalon Pronovias, na prawdę ten welon jes boski, jak któraś z Was tez będzie miała to zachwyt gości gwarantowanyMakijaz miałam ciemny - śliwkowy smokey eye
Wesele skończyło się po 4 rano, zespół az nas poprosil o płytę z filmem z wesela, bo tak sie nasi goście świetnie bawili, że zespół chciałby móc pokazywac nasze wesele jako swoje demo
Żadnych wpadek nie było, wszystko wyszło super.
Co do stanu sukni - jest czyściutka, welon też, mimo, że ciągnął się po ziemi i ogólnie się nie oszczędzałam Jedynie tren (mam koronkowy) jest w dwóch czy trzech miejscach porozrywany (ups) ale na szczęście suknia jest moja, więc jak słyszałam odgłos rozrywanego materiału to się tym nie przejmowałamW niedzielę jedziemy na plener video a jakoś za półtora tygodnia zrobimy plener foto.
W podróży poślubnej byliśmy na Cyprze i było meeeeega cudownie i romantycznie i wynajęliśmy auto i dużo zwiedziliśmy i nurkowaliśmy, normalnie przesuper
Teraz kończymy urządzanie naszego mieszkanka, jutro zamontujemy karnisze, powiesimy tv i obraz i nasze gniazdko jest oficjalnie gotowe
A jak cudownie mieszka sie mężem to ojaaaaa

caprica jejku jak ta Twoja ciąża zleciałaTrzymam kciuki za dzidziusia i za CiebieNo i metka Ty też w ciąży jeeejkuktos jeszcze?Bo dawno mnie nie było i może ktos jeszcze zdążył skombinować bejbika

aaa i pierwszy taniec to byl walc wiedeński do I have nothing whitney houston i o ile na lekcjach wychodziła nam super to w sukni wcale tak prosto nie było
Wlasnie mialam sie dziewczyn pytac czy cie przypadkiem tu nie widzialy Wyslij mi chociaz jedno zdjecie, bo normalnie umieram z ciekawosci jak wygladalas w lornie slicznotko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-11, 11:20   #2112
metkaa
Zakorzenienie

czesc
ale gorac

Samoa jeszcze raz gratuluje, tez jestem ciekawa jak wygladałaś
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 11:44   #2113
Martoolka87
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Ty, a przypadkiem toska nie przerabiala evie? Czy ona porcelanke miala?
No właśnie Tośka przerabiała evie, ale dawno jej tu nie było, więc nie mogę jej poprosić, żeby wrzuciła fotki opisała przeróbkę

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
ale gorac
Nooo... strasznie jest... A mój TŻ na popołudniówce w pracy Na hali będą mieli co najmniej 40*C
A Ty się pewnie też kiepsko czujesz przy takiej pogodzie
Stary 2010-07-11, 12:35   #2114
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

Certina śliczny makijaż i fryzurka też super będziesz pięknie wyglądać

dziękuję i gratuluję załatwień

Cytat:
Bardzo ladnie
dziękuję

dziewczyny jestem po panieńskim i umieram wielki ból palców u stóp i głowy co polecicie na kaca? Zawsze barszczyk mi pomaga, a tym razem koleżanka poleciła mi wode z cytryną po którejdzisiaj rano

u mnie już niecały tydzień został

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 12:46   #2115
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny jestem po panieńskim i umieram wielki ból palców u stóp i głowy co polecicie na kaca? Zawsze barszczyk mi pomaga, a tym razem koleżanka poleciła mi wode z cytryną po którejdzisiaj rano
Mi zawsze pomaga gorący kubek, najlepiej rosół A do tego jakaś tabletka przeciwbólowa i powinno być ok Widzę, że panieński się udał

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-11, 15:58   #2116
centipede
Zadomowienie

Certinko spróbuj kisiel mi kiedyś pomógł super, że się panieński udał!
Stresik jest przed sobotą?
Stary 2010-07-11, 16:07   #2117
madmuazelle
BAN stały

witam

Jestem już na obczyźnie,dzisiaj wyladowaliśmy tzn przyjechaliśmy.Jestem padnięta,więc odpoczywam Głowa mnie boli lekko
A teściowa ma przekazała że dzisiaj spadliśmy z ambony

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Oho,skoro kacyk jest oznacza to że panieński udany Sposobów nie mam,bo ja z tych które nie pijają i kaca nie miewają

Cytat:
u mnie już niecały tydzień został
Super

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Nooo... strasznie jest... A mój TŻ na popołudniówce w pracy Na hali będą mieli co najmniej 40*C
No,przekichane robić w takim ukropie.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 16:29   #2118
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi zawsze pomaga gorący kubek, najlepiej rosół A do tego jakaś tabletka przeciwbólowa i powinno być ok Widzę, że panieński się udał
Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Certinko spróbuj kisiel mi kiedyś pomógł super, że się panieński udał!
Stresik jest przed sobotą?
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Oho,skoro kacyk jest oznacza to że panieński udany Sposobów nie mam,bo ja z tych które nie pijają i kaca nie miewają
dziekuję dziewczynki panieński był super wytańczyłam się za wszystkie czasy i wypiłam też

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 18:33   #2119
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekuję dziewczynki panieński był super wytańczyłam się za wszystkie czasy i wypiłam też
oo to super super

my zdychamy z upału, nic się nie chce...
ale kupilismy garnki i solniczke i młynek do pieprzu
Stary 2010-07-11, 18:58   #2120
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Wrocilam, padam na twarz fajnie bylo, ale podroz mnie wymeczyla , dzisiaj jechalismy 6 godz ;/
Stary 2010-07-11, 21:10   #2121
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
Wrocilam, padam na twarz fajnie bylo, ale podroz mnie wymeczyla , dzisiaj jechalismy 6 godz ;/
No na pewno :/
W taki upał to chyba żaden środek transportu nie jest dobry ... no chyba, że chłodnia

Ja też padam na pyszczek ... a szykuje się ciężki tydzień w pracy
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-11, 21:15   #2122
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Muszę zobaczyć jakby to wyszło bo boję się żeby nie było za różowo (ja to taka troche antyróżowa jestem
co do tego niżej - uwielbiam Cię po prostu

Cytat:
Czerwień byłaby chyba jeszcze gorsza niż bordo Na poprzedniej sali mieli bordowe ściany i takie materiałowe boki na stoły, a ja chciałam mieć fuksjową dekorację, ale stwierdziłam, że zrezygnuję, bo się za bardzo gryzie. No ale na szczęście zmieniliśmy salę i tam są fioletowe akcenty, więc ta moja fuksjowa wstążka i ozdoby na torcie będą pasowały
Z tym zielonym to dobry pomysł Ja bym obstawiała małe akcenty fuksja/amarant lub soczysta zieleń
Dziękuję Średnio się na tym znam i stwierdziła, że róż to tak jak bordo od czerwieni pochodzi i będą do siebie pasowały A do czerwieni to juz na bank A po tym co napisałas połozyłam jasnoróżową poduszkę obok czerwonego kwiatka żeby zobaczyć efekt i...

Cytat:
Bardzo ladnie
Ja bym chyba zielen wybrala, bo bordo to
dziękuję A gdyby została tylko biel i jasny róż?
Wiem, marudze Wam tu z tym przepraszam

Cytat:
A teściowa ma przekazała że dzisiaj spadliśmy z ambony
Stary 2010-07-11, 21:31   #2123
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję Muszę zobaczyć jakby to wyszło bo boję się żeby nie było za różowo (ja to taka troche antyróżowa jestem

Dziękuję Średnio się na tym znam i stwierdziła, że róż to tak jak bordo od czerwieni pochodzi i będą do siebie pasowały A do czerwieni to juz na bank A po tym co napisałas połozyłam jasnoróżową poduszkę obok czerwonego kwiatka żeby zobaczyć efekt i...

biel i róż ok, nawet moze byc 2 odcienie różu, ale jak zostawisz tylko biel i jasy róż bedzie ok, lepiej mniej niż więcej
Stary 2010-07-11, 23:23   #2124
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
co polecicie na kaca?
Nie pic

Cytat:

Moze byc sama biel i jasny roz, nie musisz sobie dobierac trzeciego koloru.

Padam na pysk po dzisiejszym dniu pracy, jutro nastepny, a we wtorek z samego rana lece do pl. Zapomnialam wam sie pochwalic, ze sobie w zeszlym tygodniu kupilismy meble do ogrodu: lawke, stol i dwa krzesla i kupilismy tez toaletke na moje kosmetyki i bizuterie i jak wroce, to bede sobie urzadzac swoj wlasny pokoik na pieknienie sie. Dobrze, ze juz jest po weselu, bo przed wszystkie zarobione pieniazki zaraz wydawalismy na zaproszenia, buty, krawaty itd., itp., a teraz mozna w koncu cos do domku kupic i powiem wam szczerze, ze bardziej mnie to cieszy, niz slubne zakupy.
Stary 2010-07-12, 05:38   #2125
acelinka
Zakorzenienie

Hej! Wróciłam po weekendzie tradycyjnie skoro świt nadrabiam

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
to supermyslalam, ze to my tacy staroswieccy i juz sie takich nie nosi

Klatka posprzatana,sprawdzilam liste,nastepny raz jak bedzie nasza kolej bedziemy juz po slubie mala rzecz a cieszy
Wcale nie staroświeckie są takie obrączki tylko ładne, eleganckie i zawsze modne Mała -wielka rzecz a jak cieszy, masz racje

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
CześćDługo mnie tu nie było: A jak mnie nie było zdążyłam się obronić na podyplomowych, wziąć ślub, pojechać w podróż poślubną i się przeprowadzić do naszego mieszkanka
To super, ze wszystko wyszło, i ta podróż poślubna z takimi atrakcjami
Jeszcze raz wszystkiego najcudowniejszego w Nowym wspólnym życiu a jak sie czujesz jako żonka?

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
Certusiu specjalnie dla ciebie wkleje nasz oryginalnyalbum, kolor złoty, lekko się błyszczy tak satynowo, i kartki kolor ecru, a tu w linku takie zamawiamy dla rodziców, tylko nie wiem czy 20 czy 30 stron
http://www.allegro.pl/item1113066439_klasyczny_ album_tradycyjny_30_stron _24x24.html
śliczny album
Cytat:
Bardzo dobrą taktykę przyjęłaś

Ufff... nadrobione
Piątkowy panieński udał się baaaaardzo Wszystkie bawiłyśmy sie śwetnie
W sobote z tż'tem poszliśmy do USC oczywiście wyprawa była z przygodami., Najpierw w połowie drogi olśnilo mnie, zeby spytać tż'ta czy wziął portfel swój, a on oczywiście pomyślał, że ja wzięłam .... no i musieliśmy sie wracać do domu, bo tż bez dowodu drugi raz już pojechaliśmy autkiem, bo stwierdziliśmy, ze jest zbyt gorąco na takie spacerki no i wszystkie łądnie, cacy, pani nam dała do sprawdzeni czy sie dane zgadzają posprawdzaliśmy i zadowoleni poszliśmy i bardzo sie cieszyliśmy do wczoraj,.. bo gdy koleżanka oglądała nasze postanowienia do zauważyła, że jestem Marcelin a nie Marcelina jak tego z tż'tem nie zauważyliśmy to nie wiem, pewnie dlatego że bardziej skupiliśmy się na datach adresach itd. Jutro będę w centrum to zajdę do USC spytać, co z tym faktem zrobić
W weekend zaszaleliśmy z zaproszeniami i zostalo nam już tylko kilka do rozdania, jakieś 4
Wczoraj byliśmy na basenie i troszke mnie opaliło nawet ale to słonko mnie wykończyło i wieczorem padłam jak mucha a dziś ledwo się z wyrka zwlokłam. Dzis znów się szykuje upał ponad 30 stopni, a ja w pracy będę męczona i dręczona zeby skakać na tampojije znaczy sie na trampolinie podziwiam to dziecko ze mu się chce tak skakać i biegać na takim upale najchętniej bym go na basen zabrała, ale nie moze bo ma problemy z uszkami i nie może ich moczyć za bardzo z tego co mi wiadomo.

Na suwaczku już tylko 68 a nie tak dawno była studniówka, wydaje mi się że niedawno był rok i dopiero co wybieraliśmy sale
Ze studiami też tak było ledwo co zaczęłam a tu już po teraz muszę myśleć, co dalej tzn. co do uczelni to jestem zdecydowana ale zastanawiam się nad kierunkiem tż też myśli o studiach, zobaczymy co z tego wyjdzie
W ogóle zpaomniałam napisać: pani w USC prosiła o nasze wykształcenie do jakies statystyki i z dumą podałam "wyższe" ale najpierw się zastanowiłam 3 razy bo jakoś tak nie docierało do mnie, że tak jest
Dobra, pora ogarnąć się i do pracy zmykać Fajnie mi tym tygodniu pasuje z autkiem bo tż jeździ co 2 dni no i akurat w tym jedzie tylko we wtorek i czwartek a ja pracuje akurat w te pozostałę dni więc jak ulał pasuje
Miłego dzionka szukajcie cienia

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-07-12 o 06:04
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 07:18   #2126
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tez taka antyróżowa jestem Ale czasami mi się podoba
Co do pogrubionego: i z wzajemnością

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość

Bardzo dobrą taktykę przyjęłaś

Ufff... nadrobione
Piątkowy panieński udał się baaaaardzo Wszystkie bawiłyśmy sie śwetnie
W sobote z tż'tem poszliśmy do USC oczywiście wyprawa była z przygodami., Najpierw w połowie drogi olśnilo mnie, zeby spytać tż'ta czy wziął portfel swój, a on oczywiście pomyślał, że ja wzięłam .... no i musieliśmy sie wracać do domu, bo tż bez dowodu drugi raz już pojechaliśmy autkiem, bo stwierdziliśmy, ze jest zbyt gorąco na takie spacerki no i wszystkie łądnie, cacy, pani nam dała do sprawdzeni czy sie dane zgadzają posprawdzaliśmy i zadowoleni poszliśmy i bardzo sie cieszyliśmy do wczoraj,.. bo gdy koleżanka oglądała nasze postanowienia do zauważyła, że jestem Marcelin a nie Marcelina jak tego z tż'tem nie zauważyliśmy to nie wiem, pewnie dlatego że bardziej skupiliśmy się na datach adresach itd. Jutro będę w centrum to zajdę do USC spytać, co z tym faktem zrobić
W weekend zaszaleliśmy z zaproszeniami i zostalo nam już tylko kilka do rozdania, jakieś 4
Wczoraj byliśmy na basenie i troszke mnie opaliło nawet ale to słonko mnie wykończyło i wieczorem padłam jak mucha a dziś ledwo się z wyrka zwlokłam. Dzis znów się szykuje upał ponad 30 stopni, a ja w pracy będę męczona i dręczona zeby skakać na tampojije znaczy sie na trampolinie podziwiam to dziecko ze mu się chce tak skakać i biegać na takim upale najchętniej bym go na basen zabrała, ale nie moze bo ma problemy z uszkami i nie może ich moczyć za bardzo z tego co mi wiadomo.

Na suwaczku już tylko 68 a nie tak dawno była studniówka, wydaje mi się że niedawno był rok i dopiero co wybieraliśmy sale
Ze studiami też tak było ledwo co zaczęłam a tu już po teraz muszę myśleć, co dalej tzn. co do uczelni to jestem zdecydowana ale zastanawiam się nad kierunkiem tż też myśli o studiach, zobaczymy co z tego wyjdzie
W ogóle zpaomniałam napisać: pani w USC prosiła o nasze wykształcenie do jakies statystyki i z dumą podałam "wyższe" ale najpierw się zastanowiłam 3 razy bo jakoś tak nie docierało do mnie, że tak jest
Dobra, pora ogarnąć się i do pracy zmykać Fajnie mi tym tygodniu pasuje z autkiem bo tż jeździ co 2 dni no i akurat w tym jedzie tylko we wtorek i czwartek a ja pracuje akurat w te pozostałę dni więc jak ulał pasuje
Miłego dzionka szukajcie cienia
Moja taktyka się sprawdziła
Co do tych danych w USC, tak czasami bywa, nie zauważamy pewnych literówek, jak my byliśmy to ja dokładnie sprawdziłam swoje nazwisko, ponieważ zazwyczaj jest ono przekręcane, ludzie dodają jeszcze jedną literkę Choć nie jest to nazwisko trudne, ale już jestem wyczulona więc wolę dokładnie sprawdzać.
Nam zostały dokładnie 4 zaproszenia które musimy rozdać.To już finiszujemy obie
O i ja też się wczoraj troszkę opaliłam, ale długo się nie dało na słonku wytrzymać. W ogóle fajny był dzień, pojechaliśmy sobie na wycieczkę do takiej uzdrowiskowej miejscowości, później wstąpiliśmy na pizzę a wieczorem wiadomo finał mundialu i... VIVA ESPANIA!!!!!!
Stary 2010-07-12, 09:14   #2127
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:

A ktoś ty??? Nie znam cię
Nie,nie,ja tylko żartuje
Oj u mnie się dużo dzieje,skończyliśmy już prawie przygotowania ślubne.Pozostały nam drobiazgi.

o Ty @
ładnie to tak, i to kto TY???

no dobra dobra już wybaczyłam

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
PMki nie mam czasu nadrabiac,bo musze klatke schodowa posprzatac,bo nasza kolej,a zawsze robi to TZ,a teraz jest w pracy,wiec chociaz raz go wyrecze,a potem uciekam do pracyu nas wciaz upal,nic sie nie chce.Chyba wybralismy obraczki...takie najzwyklejsze na swiecie,z zoltego zlota,bo jak twierdzi Tz przynajmniej sie nie znudzachyba bedziemy jedyni z takim obraczkami...?
my mamy tzn TŻ ma z żółtego całą 6,5 mm bo inna nie wchodziła w grę ponieważ "pierścionków nosił nie będzie" i przynajmniej będzie ponadczasowa.... a ja w związku z tym, że robiliśmy z naszego złota to zrobiłam sobie 3 paseczki ukośne z białego, żeby mi do białego pierścionka pasowała.

Ranyyyy jak gorąco...siedzę w domu i powietrza brakuje ....
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 11:18   #2128
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
No na pewno :/
W taki upał to chyba żaden środek transportu nie jest dobry ... no chyba, że chłodnia

Ja też padam na pyszczek ... a szykuje się ciężki tydzień w pracy
współczuje ciezkiego tygodnia

Ja nadal czekam na okres robilm test i wyszedl negatywny , wiec nie wiem co jest . Jak dostane okres na slub to bedzie cieżko

Cytat:
super ze Ci sie udal
Stary 2010-07-12, 12:41   #2129
chilanes
Zakorzenienie

acelinka tak wcześnie panieński?
Stary 2010-07-12, 12:54   #2130
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

My bylismy w sobotę w tej manufakturze, TŻ kupil sobie boski garnitur(ciemny, cieniutki i niemnący) i krawat i koszulę na 2 dzień Pierre Cardin Tylko butów żadnych ladnych nie znaleźliśmy. Ja też nie znalazlam żadnych butów na przebranie, tylko kupilam sobie cieniutkie majteczki intimissimi.
Wczoraj jak TZ wszystko przymierzyl to po prostu jeszcze tylko te buty musimy dokupić.
W piatek skończyliśmy nauki w poradni , rozdaliśmy 2 zaproszenia (mój brat cioteczny nie przyjdzie na wesele tylko na poprawiny, bo w ten sam dzień mają wesele przyjaciółki jego zony) i wczoraj daliśmy kolejne 2 zaproszenia.
za to dzwoniła mama koleżanki, że jednak przyjedzie z Anglii na nasze wesele!

a dzis dzwoniła pani z salonu że jest już moja suknia, umowilam się z nią na za tydzień
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości