Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-16, 19:23   #2101
amakkk
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14

Witam Was po weekendzie
Jestem z siebie dumna bo już 4 dzień jestem na tej diecie a dotąd nie mogłam przejść nawet 1 dnia. Poza tym 2 kg w dół
Dziewczyny dzięki Waszym przepisom po prostu żyję. Jestem pod wrażeniem Waszych kombinacjiw kuchni. Wielka chwała dla Was.
12-09-2011 - 73,3 kg
22-09-2011 - 73,7 kg (to był ciężki miesiąc)
02-10-2011 - 72,2 kg
08-10-2011 - 71,9 kg

cel - 55-57 kg
amakkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 19:25   #2102
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez songoma Pokaż wiadomość
ja w ogole mialam light, bo wystarczy mi kubek mocniejszej kawy i po 10min biegalam do toalety.. teraz na bialkach troche ciezej to dziala, ale w ostatecznosci tez pomaga
ja tez zawsze mialam spoko... tzn od kiedy pale, bo wczesniej to nie pamietam jak to sie odbywalo
ale jest rytual: kawa, sniadanie, papieros i
a teraz troszke gorzej.. ale jeszcze nie zdarzylo mi sie dluzej niz 2 dni.
albo chlupie sobie olej, albo mocniejsza kawe i wieksze sniadanie...
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 19:26   #2103
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez trooskava Pokaż wiadomość
kochane bo juz sie poplatałam w I fazie mozna użyc słodziku???
Jedz spokojnie i rozkoszuj się jego smakiem. Najlepiej w jakimś deserku (zebra, galaretka, wieśniak )
Stary 2010-08-16, 19:26   #2104
blackhardcore
Raczkowanie

dziewczyny..
ktora wie kiedy woda po @ schodzi? moja waga ostatnio poszla w gore o 1,6. dzis widzialam ze z tego zeszlo jakis 1 kg. ale jestem prawie po @ wiec zastanawiam sie czy woda juz zeszla czy schodzi i czy moge liczyc jeszcze na spadek. co mowicie/. kiedy odnotowujecie spadki, po ilu dniach po @ ??
Stary 2010-08-16, 19:29   #2105
Aleksandra_M
Zadomowienie

a i zeby nie bylo, ze mam rzucac
pale tylko 2 papierosy dziennie! najslabsze jakie znalazlam. dla przyjemnosci no i nie smierdze

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

i szybko Wam jeszcze powiem, ze znalazlam rozwiazanie na brzuch bez dna. budyn z lidla... zjadlam dzis polowe porcji o 18 i wiem ze wiecej juz nic dzis nie zjem.....
Stary 2010-08-16, 19:30   #2106
blackhardcore
Raczkowanie

Aleksandra_M po tej parafinie, to ile czasu czekalas na skutki ?? ja wypilam 3 lyzki rano na czczo, o 5. poszlam na kimke dalsza ale skutkow i tak nie bylo heheh to chyba jakis ekstrim
Stary 2010-08-16, 19:32   #2107
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blackhardcore Pokaż wiadomość
Aleksandra_M po tej parafinie, to ile czasu czekalas na skutki ?? ja wypilam 3 lyzki rano na czczo, o 5. poszlam na kimke dalsza ale skutkow i tak nie bylo heheh to chyba jakis ekstrim
lykam zawsze wieczorem. i na drugi dzien rano dziala (pije zawsze tylko lyzeczke), a jak olej nie daje rady to sprobuj moze tak jak ktoras Colon C, Xenne, albo nie wiem co jeszcze tam jest na ten temat...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-16, 19:41   #2108
sinioritag
Raczkowanie

Jest tu kto??? O matko tyle tego jest, że zgubiłam przepis na Pana sernika, tego najlepszego bez skrobi ale z galaretką na syropie! Potrzebuję jeszcze dziś!
Pliiisssssss
75,0 -> 74,5 -> 74,2 -> 73,8 -> 73,2 -> 72,7 -> 71,5 -> 70,3 -> 69,7 -> 69,1 -> 68,8 -> 68,2
Faza III
Utrwalam już

Cel 65kg
sinioritag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 19:42   #2109
blackredmoon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez joanasz Pokaż wiadomość
Hejka
zapytam jak Johambina -czy ktos mnie jeszcze pamieta???
Jestem na oszukanej III i ciagle grzesz - ja chce juz wracac w Polsce ciagle grzeszejuz tesknie z prawdziwym dukanem -3 kg mi wrocilyn po powrocie z nad morza

Lesia i co bylas w Debkach-jesli tak to moze sie minelysmy-ja przedluzylam pobyt do 1 sierpnia? jakby co to zaraz obok nagusow bylam
Zazdroszcze Wam spadkow -ja sie nawet nie waze, ach to forum to taka motywacja io wsparcie a ja nie mam dostepu do kompa chetnie juz bym podukala grzecznie - ale dobija mnie narazie pogoda na ktora tak czekalam i nic mi sie nie chce gotowac - zreszta mam teraz nieustanne powitania i pozegnania
Staram sie jak moge -niestety nie jest to juz dukan.
Jedzenie normalnego jedzenia mi nie sluzy, mam ciagle rewolucje, wzdecia itd musze sie zdyscyplinowac
Pozdrawiam Was wszystkich, gratki za spadki - tesknie za Wami okrutnie, do niedlugo, pa
Ja Cię pamiętam! wracaj do nas!
Cytat:
Napisane przez amakkk Pokaż wiadomość
Witam Was po weekendzie
Jestem z siebie dumna bo już 4 dzień jestem na tej diecie a dotąd nie mogłam przejść nawet 1 dnia. Poza tym 2 kg w dół
Dziewczyny dzięki Waszym przepisom po prostu żyję. Jestem pod wrażeniem Waszych kombinacjiw kuchni. Wielka chwała dla Was.
tak dalej trzymaj, dla mnie dukan to też jedyna dieta, którą tak długo utrzymuję
Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
a i zeby nie bylo, ze mam rzucac
pale tylko 2 papierosy dziennie! najslabsze jakie znalazlam. dla przyjemnosci no i nie smierdze

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

i szybko Wam jeszcze powiem, ze znalazlam rozwiazanie na brzuch bez dna. budyn z lidla... zjadlam dzis polowe porcji o 18 i wiem ze wiecej juz nic dzis nie zjem.....
hahahaha ja mam tak samo z papierosami palę sobie slimki mentolowe, jeden dziennie, czasem dwa, a czasem wcale, ot tak dla przyjmeności a żeby w nałóg nie popaść.
będzie: 55 kg

jest: 57
NIE DAM SIĘ!
----

Kocham Cię
blackredmoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 19:52   #2110
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blackredmoon Pokaż wiadomość
Ja Cię pamiętam! wracaj do nas!

tak dalej trzymaj, dla mnie dukan to też jedyna dieta, którą tak długo utrzymuję

hahahaha ja mam tak samo z papierosami palę sobie slimki mentolowe, jeden dziennie, czasem dwa, a czasem wcale, ot tak dla przyjmeności a żeby w nałóg nie popaść.
o prosze
a do tej pory nie znalam nikogo takiego jak ja wszyscy albo pala jak smoki albo wcale

a co do dotrzymywania diety jeszcze nigdy po miesiacu diety nie bylam taka szczesliwa ze na niej jestem zawsze czekalam konca, albo rzucalam ja w diably.. a tu dukam i wiem ze wytrzymam jeszcze dluuuugo

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

ide obciac TŻ... a potem papierosek, kapanie, romans z rekawiczka i spac
dobranoc dukaneczki kochane. ogromniastych spadkow jutro
Stary 2010-08-16, 19:54   #2111
blackredmoon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
o prosze
a do tej pory nie znalam nikogo takiego jak ja wszyscy albo pala jak smoki albo wcale

a co do dotrzymywania diety jeszcze nigdy po miesiacu diety nie bylam taka szczesliwa ze na niej jestem zawsze czekalam konca, albo rzucalam ja w diably.. a tu dukam i wiem ze wytrzymam jeszcze dluuuugo
No dokładnie. W dodatku już widzę u siebie nowe nawyki, pilnuję 5 posiłków dziennie, czytam tabelki i już wiem, że to nie jest tylko na chwilę, na czas diety, a zostanie mi to i już wiem co wujcio miał na myśli, że jest to dieta na całe zycie. A w sumie to nie dieta, a sposób odzywiania oł jeeee, grejt

NIE DAM SIĘ!
----

Kocham Cię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-16, 19:55   #2112
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny..
ktora wie kiedy woda po @ schodzi? moja waga ostatnio poszla w gore o 1,6. dzis widzialam ze z tego zeszlo jakis 1 kg. ale jestem prawie po @ wiec zastanawiam sie czy woda juz zeszla czy schodzi i czy moge liczyc jeszcze na spadek. co mowicie/. kiedy odnotowujecie spadki, po ilu dniach po @ ??
Jakoś ok.3ciego dnia @ powinna zejść woda z organizmu, ale jak zwykle "każdy organizm jest inny"...

Co do przepisu na Pana Sernika:
http://dukan.blox.pl/2010/05/Sernik-na-zimno.html

może być?
Stary 2010-08-16, 19:55   #2113
blackredmoon
Raczkowanie

A ja idę na kolację jaja na twardo z szynusią. Później kąpiel, kilka odcinków Sex&the city i mogę isc spać i może papieros

NIE DAM SIĘ!
----

Kocham Cię
Stary 2010-08-16, 19:56   #2114
blackhardcore
Raczkowanie

dziewczyny..
Stary 2010-08-16, 19:57   #2115
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Dobry wieczór.

Gratuluje spadków.

Dziękuję za gratulacje.

Dziewczyny, wszystkie pięknie gubicie kilogramy. Tempo nie jest takie ważne, ważne że coraz mniej tłuszczu na nas.

Życzę spadków, ewentualnie stabilizacje. A nawet jak będzie wzrost, to i tak zaraz spadnie.

Spokojnej nocy

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-16, 20:00   #2116
blackhardcore
Raczkowanie

u mnie juz 4 dzien, w sumie wiec nie wiem czy ten wzrost spadnie jeszcze po @ tak jak bylo czy zostane na plusie. no w takim razie jak nie spadnie tzn ze jam trudny przypadek i tyje na bialkach.
zwaze sie jeszcze jutro, zobacze co i jak sie dzieje
Stary 2010-08-16, 20:26   #2117
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość
bez skrobi tez wyjdą ....tylko mniej atrakcyjne i możesz zjeść od razu wszystkie hihi

jutro będę piekła coś dobrego myślę o murzynku który ostatnio był porażką ale wszamałam z siostrą i mężem z mega zadowoleniem hahaha

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
też zjadłam kilka piórek grilowanej cebulki, bo w domu nikt inny nie lubi
Ja zrobiłam wczoraj sernik z 3,5 kostki twarogu.Dodałam 1/3 szkl mleka chudego, żeby mikserek nie wysiadł. Co prawda nie wyrósł imponująco, ale jest pyszny i mało go już zostało.

cebulka była rewelacyjna jutro PW więc będzie jeszcze papryczka i pieczarki ...
kurcze co do serników z sera w kostce to gdyby go zmielić to chyba na jedno wyjdzie prawda ???

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
Laski, co to jest warkocz z łososia?

Idzie jakaś mega burza wyłączam się. Pa.

u mnie od wczoraj burza za burzą ... dzisiaj od 14 zaczęło się i teraz tez błyska ale przynajmniej nie pada ...

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Ale mialam dzisiaj sen dziewczyny... Snilo mi sie, ze siedzialam na lozku z wieeeelkim talerzem frytek, wcinalam je i plakalam, ze kolejna dieta zaprzepaszczona Nawet sie obudzilam z wyrzutami sumienia i przez ten sen nic nie spadlo.. ale tez i nie wzroslo wiec jest ok

A teraz wracam do nadrabiania

witaj kochana .. toż to koszmar był nie sen ! bleee frytki okropieństwo ja robie z kurczaka są zjadliwe

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
u mnie juz 4 dzien, w sumie wiec nie wiem czy ten wzrost spadnie jeszcze po @ tak jak bylo czy zostane na plusie. no w takim razie jak nie spadnie tzn ze jam trudny przypadek i tyje na bialkach.
zwaze sie jeszcze jutro, zobacze co i jak sie dzieje

kochana woda zaczyna spadać gdy tylko pojawia się @ ale spokojnie poczekaj do końca zleci ...
ja zaczynam się martwić plamieniami i boje się że lekarz zabroni diety buuu
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 20:30   #2118
Izuszka
Raczkowanie

Ponawiam pytanie, bo nikt nie odpowiedział... O której się ważycie? To jest dziwne, że różnica 2 godzin między ważeniem może spowodować 2kilogramową różnicę w wadze, miała któraś tak kiedyś?
Izuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 20:31   #2119
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izuszka Pokaż wiadomość
Ponawiam pytanie, bo nikt nie odpowiedział... O której się ważycie? To jest dziwne, że różnica 2 godzin między ważeniem może spowodować 2kilogramową różnicę w wadze, miała któraś tak kiedyś?

Izuszka ja zawsze rano po przebudzeniu toaletka prysznicowanie i na wagę wskakuję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-16, 20:35   #2120
songoma
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

jutro będę piekła coś dobrego myślę o murzynku który ostatnio był porażką ale wszamałam z siostrą i mężem z mega zadowoleniem hahaha

tez mialam ochote na murzyna jutro, ale skusilam sie na chlebek wg przepisu Agnese69.. i odjechalam!
jest boski, chrupiaca brazowa skorka, po prostu oczy oderwac nie moge, co dopiero bedzie jak zaczne go jesc i jak tu madrze podzielic zeby nie przesadzic z okrebami :<
jutro postanowilam uraczyc sie pizza, wiec tez odpada, no i tym sposobem, narazie wiecej otrebow zjesc nie moge moze w przyszlym tygodniu dopadne pana murzyna!

swoja droga dziewczyny, nie wiem czy sie wam chwalilam.. mam takie 3 marzenia zwiazane z moja dieta jak juz schudne przyzwoicie to chcialabym zrobic trzy rzeczy! po pierwsze kupic sobie bikini i moc wystapic w nim w przyszlym roku na wakacjach, po drugie na III fazie zapisac sie na jakis sport wreszcie!(lubie sporty walki ale zaczyna za mna chodzic taniec brzucha - moje stare marzenie a jak juz bede miala zacny brzuszek to czemu go nie pokazac??) i trzecie! skusic sie na jakas sesyjke, czyli postawic po drugiej stronie aparatu kogos innego niz siebie
byloby super, gdyby mi sie udalo wszystko zrealizowac, tylko trzeba dukac dzielnie.. modle sie o spadki w czwartek, kiedy wroce na PP.
I NIECH WRESZCIE TEN @ PRZYJDZIE, bo zaczyna mnie niepokoic lajza. i mojego TŻ tez >.<
songoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 20:37   #2121
Izuszka
Raczkowanie

Cytat:

Izuszka ja zawsze rano po przebudzeniu toaletka prysznicowanie i na wagę wskakuję
Ja mam problem natury takiej, że ważąc się o 8rano waże 2kg mniej niż o 5rano... I teraz bądź tu mądry człowieku, kiedy pytają cię ile ważysz.
Izuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 20:42   #2122
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
tez mialam ochote na murzyna jutro, ale skusilam sie na chlebek wg przepisu Agnese69.. i odjechalam!
jest boski, chrupiaca brazowa skorka, po prostu oczy oderwac nie moge, co dopiero bedzie jak zaczne go jesc i jak tu madrze podzielic zeby nie przesadzic z okrebami :<
jutro postanowilam uraczyc sie pizza, wiec tez odpada, no i tym sposobem, narazie wiecej otrebow zjesc nie moge moze w przyszlym tygodniu dopadne pana murzyna!

swoja droga dziewczyny, nie wiem czy sie wam chwalilam.. mam takie 3 marzenia zwiazane z moja dieta jak juz schudne przyzwoicie to chcialabym zrobic trzy rzeczy! po pierwsze kupic sobie bikini i moc wystapic w nim w przyszlym roku na wakacjach, po drugie na III fazie zapisac sie na jakis sport wreszcie!(lubie sporty walki ale zaczyna za mna chodzic taniec brzucha - moje stare marzenie a jak juz bede miala zacny brzuszek to czemu go nie pokazac??) i trzecie! skusic sie na jakas sesyjke, czyli postawic po drugiej stronie aparatu kogos innego niz siebie
byloby super, gdyby mi sie udalo wszystko zrealizowac, tylko trzeba dukac dzielnie.. modle sie o spadki w czwartek, kiedy wroce na PP.
I NIECH WRESZCIE TEN @ PRZYJDZIE, bo zaczyna mnie niepokoic lajza. i mojego TŻ tez >.<

wow widzę że zaplanowałaś niezłą wyżerkę z wyprzedzeniem haha ja na chlebek się jeszcze nie skuszę jak mi waga pokaże - 10 wtedy dopiero zaryzykuję
kurcze masz fajne marzenia ... to ostatnie w szczególności !!
co do @ moja się spóźniła i na dodatek 2 dni po pojawiły się plamienia muszę iść do lekarza jak jutro się nie skończą umówię się na wizytę...

Cytat:
Ja mam problem natury takiej, że ważąc się o 8rano waże 2kg mniej niż o 5rano... I teraz bądź tu mądry człowieku, kiedy pytają cię ile ważysz.

wow 2 kg? to spora różnica ... ciekawe jak u mnie to się prezentuje
Stary 2010-08-16, 20:43   #2123
blackredmoon
Raczkowanie

Cytat:

ja zaczynam się martwić plamieniami i boje się że lekarz zabroni diety buuu
kurcze, ja też to mam i też się martwię, zaczynam schizować czy to nie ciąża, co jest raczej mało prawdopodobne
Ale teraz faktycznie myślę, że to może być związane z dietą, mianowicie chodzi o plamienie w środku cyklu... też to masz?

NIE DAM SIĘ!
----

Kocham Cię

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-16, 20:46   #2124
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze, ja też to mam i też się martwię, zaczynam schizować czy to nie ciąża, co jest raczej mało prawdopodobne
Ale teraz faktycznie myślę, że to może być związane z dietą, mianowicie chodzi o plamienie w środku cyklu... też to masz?

u mnie ciąża wykluczona 2 testami, obawiam się o ciałko żółte i tu może być problem ... zobaczymy jak jutro się będzie przedstawiać sprawa ...
Stary 2010-08-16, 20:48   #2125
blackredmoon
Raczkowanie

Cytat:
Jak to, mówić tę niższą wagę, proste taka mała wizualizacja

Songoma, tak czytam te Twoje posty, przyglądam Ci się i wiesz co? Wiem, że NA PEWNO UDA CI SIĘ zrealizować swoje cele. Twoje podejście do diety - pełna profeska, w dodatku masz inne cele poza "tylko" schudnięciem. Z takim podejściem do sprawy nie ma opcji żeby Ci się nie powiodło, naprawdę

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:

u mnie ciąża wykluczona 2 testami, obawiam się o ciałko żółte i tu może być problem ... zobaczymy jak jutro się będzie przedstawiać sprawa ...
ciałko żółte? przybliż mi to, nie wiem, wstyd chyba, ale nie wiem o czym mowa

edit: soraki, nie załapałam, ale ju wiem

NIE DAM SIĘ!
----

Kocham Cię

Edytowane przez blackredmoon
Czas edycji: 2010-08-16 o 20:50
Stary 2010-08-16, 20:50   #2126
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
Napisane przez joanasz Pokaż wiadomość
Lesia i co bylas w Debkach-jesli tak to moze sie minelysmy-ja przedluzylam pobyt do 1 sierpnia? jakby co to zaraz obok nagusow bylam
hej pewnie ze byłam w Dębkach 30 lipiec, 31 lipiec a 1 sierpnia tak szybciutko zwiedzilam z Lubym Gdynie Sopot i Gdansk....
mATKO!u mnie jest burza..... juz prawie odchodzi ale nie wiem czy nastepna nie idzie... juz z nerwów porcelanka byla znow bede miala nie przespana noc.. masakra jakasjak jestem z Lubym to sie mniej boje a jak jestem z rodzicami.... to wiadomo - oni u siebie ja u siebie ... poza tym oni zaraz zasypiaja, i chrapia do tego hehehe:P a ja w nerwach siedze w lazience
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 20:51   #2127
songoma
Raczkowanie

Cytat:
zaczynam schizować czy to nie ciąża, co jest raczej mało prawdopodobne
wiecie dziewczyny, mialam przed dieta malo regularne @, ale zawsze trwal 4 dni.. a teraz na diecie ostatni mnie po prostu przerazil x_X, skonczyl sie normalnie, a ze akurat przyjechal do mnie TŻ, spedzilismy sobie rhomantyczne chwile i tu bum! zaczelam znowu plamic. i tym sposobem @ przeciagnal sie do 8 dni x_X w zyciu czegos takiego nie przeszlam, takiego niepokoju i schizy.
no, a propos schizowania i powyzszego cytatu, to skad ja to znam i jak uwielbiam

Cytat:
Songoma, tak czytam te Twoje posty, przyglądam Ci się i wiesz co? Wiem, że NA PEWNO UDA CI SIĘ zrealizować swoje cele. Twoje podejście do diety - pełna profeska, w dodatku masz inne cele poza "tylko" schudnięciem. Z takim podejściem do sprawy nie ma opcji żeby Ci się nie powiodło, naprawdę
zawstydziłas mnie teraz! jakie tam profesjonalne, gdyby nie fakt, ze tu trafilam, dalej katowalabym sie jogurtami, serkami i twarozkami na zmiane z pomidorami i ogorkami
strasznie kulinarnie mnie rozwijacie, dziewczyny i to wasza zasluga, ze sie trzymam

swoja droga, zastanawiam sie nad wyznaczeniem sobie jakiegos terminu, tak jak dziewczyny, ten blisko miesieczny zastoj mnie juz niepokoi i myslalam, ze jak zaszantazuje sie jakas data to cos w koncu ruszy..?

Edytowane przez songoma
Czas edycji: 2010-08-16 o 20:56
songoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 20:52   #2128
Agnese69
Zadomowienie

No i znowu Was muszę gonić.

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
hahaha nie uwierzycie hahaha nie dość ze mamunia przeszła na dukana to jak się o tym bratowa i brat dowiedzieli to stwierdzili że oni też na to przechodzą LD całą rodzina niedługo będzie dukać no cuż jak cała rodzina gruba jest to cała musi dukać... psom tysz by sie przydało tylko nie wiem jak dukan na zwierzęta działa
Wiesz co, Lukrecja, Ty to jak napiszesz, to człowiekowi się japa od razu cieszy. Niby jedno zdanko, a kwiczę tu jak głupia do tego monitora
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 20:55   #2129
blackredmoon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
hej pewnie ze byłam w Dębkach 30 lipiec, 31 lipiec a 1 sierpnia tak szybciutko zwiedzilam z Lubym Gdynie Sopot i Gdansk....
mATKO!u mnie jest burza..... juz prawie odchodzi ale nie wiem czy nastepna nie idzie... juz z nerwów porcelanka byla znow bede miala nie przespana noc.. masakra jakasjak jestem z Lubym to sie mniej boje a jak jestem z rodzicami.... to wiadomo - oni u siebie ja u siebie ... poza tym oni zaraz zasypiaja, i chrapia do tego hehehe:P a ja w nerwach siedze w lazience
Oj Lesia, nie ma się co przejmać, burze pewnie przejdzie bez większych szkód - MUSI! aTy przynajmniej się oczyścisz
Wiem, że to powazna dosyć sprawa ale wiesz, próbuję Cię uspokoić

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
wiecie dziewczyny, mialam przed dieta malo regularne @, ale zawsze trwal 4 dni.. a teraz na diecie ostatni mnie po prostu przerazil x_X, skonczyl sie normalnie, a ze akurat przyjechal do mnie TŻ, spedzilismy sobie rhomantyczne chwile i tu bum! zaczelam znowu plamic. i tym sposobem @ przeciagnal sie do 8 dni x_X w zyciu czegos takiego nie przeszlam, takiego niepokoju i schizy.
no, a propos schizowania i powyzszego cytatu, to skad ja to znam i jak uwielbiam
Masakra, nie? Ja to w takich chwilach boję się test zrobić
Niee no, to nie ciąża, to na pewno dieta. W związku z tym trza się do lekarza wybrać

NIE DAM SIĘ!
----

Kocham Cię
Stary 2010-08-16, 20:56   #2130
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
Oj Lesia, nie ma się co przejmać, burze pewnie przejdzie bez większych szkód - MUSI! aTy przynajmniej się oczyścisz
Wiem, że to powazna dosyć sprawa ale wiesz, próbuję Cię uspokoić

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Masakra, nie? Ja to w takich chwilach boję się test zrobić
Niee no, to nie ciąża, to na pewno dieta. W związku z tym trza się do lekarza wybrać
hehehe to Ci sie nie udało mnie uspokoic hehehe:P ale porcelana w tym przypadku jest okhehehe
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości