![]() |
#2101 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
poprostuAsiss - kradnij , kradnij . ;*
mad woman - oj złodziejko , złodziejko . jutro już idziesz siedzieć w takim razie . haa ![]() Tęsknie ? to za mało by wyrazić jak mi Cię cholernie brakuje .
Chcę mieć pewność , że jeżeli znowu się pojawisz - mnie nie będzie . Nie będzie mnie już dla ciebie . Czasami jedyne co zostaje do powiedzenia to 'Ku*wa mać' Los rozdziela czasem bliskich sobie ludzi , aby udowodnić im ile dla siebie znaczą . 'Nie chce decydować o tym, co uważasz za słuszne, lecz dlaczego tylko ja mam uważać, kłótnie zniszczyły wiele relacji na mej drodze, ale cóż wiem co myślę, nie na wszystko się zgodzę. Nie mam zamiaru spełniać czyichś oczekiwań , w życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać,więc czasem ktoś zarzuci Ci egoizm i co z tego, masz wszelkie prawo do tego by się bronić. To boli kiedyś blisko, teraz sobie obcy ludzie i trudno tak musiało być, nie mam złudzeń, nie mam pretensji, nie czuję nienawiści, wszystkiego najlepszego, obcy jest mi smak zawiści, mszczą się słabi, nawiedzeni chcą Cie zbawić, czasami duma nie pozwala spraw naprawić, cóż czasem granice ktoś przekracza, a w życiu? ..Nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zadomowienie
|
' Jak bardzo mocno dano mi
Odczuć, że nic nie znaczę Chciałem zbyt wiele, dlatego boli aż tak Z obojętności, prawdy zimnej jak lód Buduję mury, zamykam drzwi na klucz. Ta obojętność rani, głęboko tnie jak nóż. '
![]() |
#2103 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Myszki <3
nie mam siły na nić więc znowu was nie wymienię .. motywujecie ![]() 'A wydawać by się mogło, że jesteś wszystkim o czym marzyłam.'
Mam tysiące marzeń, ale najważniejsze to te by być z Tobą. 'Jestem tą sentymentalną idiotką, która oddałaby miliony za Twój uśmiech <3' Kupię Ci naklejkę z napisem 'zajęte' i przykleję na lewą pierś. 'Mam niezmierną ochotę przytulić się do Ciebie.' 'Jestem głodna tulenia, przytulania, tulenia, zatulenia i obtulenia.' <3 Otrząsam się z goryczy najlepszych wspomnień. <33
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-09-20 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Raczkowanie
|
dziękuję, jak coś tam było
![]() Trzynastego Piątek - to jest przepięknie ![]() buziak dla Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() _______________________ z***^łaś dziewczynko.. z***^łaś wszystko.. i dobrze Ci tak. masz za swoje. muszę odpocząć. posiedzieć sama. wypalić papierosa. aktualnie w moim pokoju palą się tylko świeczki.. Mimo tego, że mam milion myśli w głowie, na niczym nie potrafię się porządnie skupić i zastanowić. Czuję pustkę.. Życie jest brutalne i po raz kolejny się o tym przekonałam. Nienawidzę ranić ludzi... Przepraszam, że tak to wyszło. Przepraszam, że w taki sposób. Oglądając wszystkie Twoje zdjęcia na fotoblogu, gdzie jest ich ponad 500 przeczytałam jedne ze starszych notek i jedne z nowszych, po czym dochodzę do wniosku, że zmieniłaś się i to bardzo, ja również się zmieniłam, zmieniłyśmy się obie. Odkąd pamiętam zawsze byłaś przy mnie, ja zawsze byłam gotowa wyjść z domu i biec do Ciebie. Potrafiłyśmy na dworze przesiedzieć od 10 do 21, tylko ja potrafiłam drzeć się na całą szkołę, że kochasz tego i tamtego, albo że masz dziś urodziny i sratatta. Pamiętam te czasy kiedy jeszcze chodziłyśmy do podstawówki i byłyśmy w chuj szczęśliwe. A teraz? Po prostu czuję, że Cię tracę, że te trzy lata się po prostu rozsypują.. po pierwsze. jestem szczęśliwa. po drugie. jestem szczęśliwie zakochana. mam straszną ochotę jechać nad morze, rozłożyc się na plaży i sobie uciąć drzemkę ze słuchawkami w uszach ![]() Miałam bardzo ciekawy sen i tak jakby wszystko się w nim zgadzało, wgl nie wiem co się stało, że go zapamiętałam ;o Ale pierwsze kilka minut po obudzeniu, ż yłam tylko tym snem. Bardzo to dziwne. Cóż ja mogę na to wszystko poradzić,
pozostaje mi jedynie życzyć szczęścia i wytrwałości .. WAM, znaczy Tobie .. i Jej .
"A girl doesn't need anyone who doesn't need [COLOR="rgb(0, 191, 255)"]her[/COLOR]." - Marilyn Monroe Edytowane przez Emaa x3 Czas edycji: 2010-09-20 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
i jak mała dziewczynka uczepiła się marzeń.
tak jakby nie wiedzieli, że znaczą dla siebie więcej niż wszystko.
#2106 |
Raczkowanie
|
jesteście niesamowite!
![]() mówić można z każdym, rozmawiać z mało kim. zmiana nie pojawi się, jeśli będziemy czekać, aż ktoś ją spowoduje lub aż nadejdzie odpowiedni czas. my jesteśmy tym na kogo czekamy. my jesteśmy zmianą, której szukamy. dzięki ci człowiek za to, że w moment można tu zmienić w ironię świat. uśmiech dla wszystkich ! ja stawiam 'tak to był piękny dzień.siedziałam w szkole,z kumpelą i spokojnie jadłam prince polo, gdy zapytała mnie o ciebie.. wzruszając ramionami, bez odklejającego się plastra na sercu,szczerze mogłam powiedzieć: pf , mam wy***ane.' To, że ludzie się czasem nie dogadują, wcale nie znaczy, że im na sobie nie zależy. kiedyś mówiłam, że jeżeli jakaś dziewczyna jest w stanie odbić mi mojego faceta, to ja go nie chce. ale teraz tak nie umiem. chce go. chce z nim być, mimo, że zostawił mnie dla innej. Cierpieć na ból brzucha z powodu ciągłych wybuchów śmiechu to tylko czysta przyjemność. Zegar odlicza twoje życie. A ja siedzę i płaczę!
#2107 |
Zadomowienie
|
dzięki.
i każdym słowem przyprawiasz o uśmiech. jesteś wszystkim, ale jesteś też niczym.. nie łączy nas nic.. nie łączyło.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2108 |
Rozeznanie
|
moje dwie kochane
![]() emanowała namiętnością skroploną winem,
#2109 |
BAN stały
|
poprostuAsiss
więc znów znów micha mi się przez Ciebie cieszy ![]() ![]() ![]() ...
'Nikim jesteś dla niej mówiąc dosadnie Nikim choć dla Ciebie ona wszystkim' 'Z nią tylko widzisz swoją własną przyszłość Z nią pieszo przeszedłbyś cały świat Ale ona wiesz nie widzi Ciebie' (ceha) Ja: a Ty masz chłopaka ? Ona: no mam. Ja: co Ty mówisz, masz ? Ona: no mam, ale tak, że on nie wie, że go mam ... wiesz, podkochuje się w nim potajemnie . (rozmowa z 8-latką ) może i jest zły, może i nikt nie widzi w nim tego co ja, ale skoro dostrzegam w nim jakieś plusy, to przecież on musi je mieć . a wydawałoby się, że jeśli skuje serce żelazem, przestanie mi zależeć. czuję się jakoś tak niezgrabnie, gdy wlepiasz we mnie swoje ślepia wypisane w oczach szczere uczucie i poczucie świadomości, że on nigdy poprawnie z nich nic nie odczyta . ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJĘ
![]() Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an hour. Nieskończoność uchwycić w ręku a Wieczność w godzinie. Show me secret sins. Pokaż mi sekretne grzechy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla lepszego jutra nigdy nie było wczoraj.
Pozwolę Ci odejść. pozwolę. ale najpierw patrząc mi prosto w oczy, wykrzycz, że nic nie znaczę. wykrzycz, że nawet to kiedy wtulałam się w Twój dwudniowy zarost było nieporozumieniem. pozwolę Ci odejść. pozwolę, jeżeli mi udowodnisz, że postępujesz zgodnie z sercem. że nie stawiasz się mu na przeciw ze względu na swoją chorą dumę, tym samym odbierając mi szansę na szczęście. Człowiek im więcej o Tobie wie, tym mocniej może Cię skrzywdzić. Są chwile, kiedy czuję, że spadają mi z oczu wszystkie zasłony. Ale bądź przy mnie gdy będzie naprawdę źle. gdy wszystko będzie się sypało. gdy będziemy się nawzajem nienawidzić. wtedy najmocniej będę cię potrzebowała. [...] samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi. Czekanie sprawia ból. Zapomnienie sprawia ból. Lecz nie móc podjąć żadnej decyzji jest najdotkliwszym cierpieniem. Wiesz co? zadajesz mi bardzo głupie pytania. nie wiesz kim dla mnie jesteś? jesteś dla mnie niebem, gwiazdką na tym niebie. jesteś dla mnie wschodzącym słoneczkiem. no i zachodzącym też. jesteś dla mnie ołówkiem w piórniku. pomidorem na kanapce. cieplutką pościelą... i ...tym uczuciem które gości w moim brzuszku kiedy o Tobie pomyśle. a wiesz? Ty to wszystkim dla mnie jesteś..¦ Gdybyś przypadkiem kiedyś pomyślał o mnie powiedz mi o tym. Nie obawiaj się, nie narobisz mi nadziei.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Przyczajenie
|
![]() Malujesz uśmiechem gwiazdy w moich oczach ![]() Zabiegani gubimy swój sens istnienia ![]() Przyjde i powiem jak bardzo i dlaczego ![]() Nigdy nie będziesz moim ideałem ale lubie gdy jesteś sobą ![]() Przy Tobie przestane mówić przez sen- to objaw tesknoty ![]() ![]() ![]()
#2113 |
Wtajemniczenie
|
jesteś niestała w uczuciach.
![]() bez Ciebie ciężej się żyje. mam dosyć udawania, ze nic do Ciebie nie czuję. 'wolna czy zajęta? -a co to ja? toaleta?!' ![]() Pamiętasz jeszcze jak to było.? Jak brałeś mnie na ręce i straszyłeś, że zaraz upuścisz.. Jak udawałeś, że się gniewasz a ja musiałam wtedy stawać na palcach, by dać Ci buziaka.. Jak szliśmy przez łąkę, trzymając się za ręce, liczyliśmy wtedy każdą z gwiazd.. Powiedz, że pamiętasz.. Choć byś musiał skłamać.
#2114 |
Raczkowanie
|
jeśli coś było to dziekuje.
![]() i przepraszam za to gó.wno ![]() Nie chcę Cię już kochać. Dlaczego tak trudno jest przestać? Za bardzo Cię kocham, by dać Ci tak po prostu odejsć. Nic do Ciebie nie czuje. Ja Cię tylko kocham. Tęsknie i wiem, że Ty też tęsknisz. Ty mnie kochasz ale jeszcze o tym nie wiesz. |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zadomowienie
|
Miiiiiisiaki dziękuję za pamięć! <3
UWIELBIAM WAS. Uwodzisz. Zawodzisz... ZAWODZISZ! Przeraża mnie szybkość, z jaką osoba anonimowa staje się bliską, a osoba bliska anonimową. Chcę być Twoją codziennością.
![]() |
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie sądziłam, że w jednym dniu może się spieprzyć to na co pracowałam od kilki lat, nie sądziłam, że tak to będę przeżywać, nie sądziłam, że to będzie takie trudne...
Nigdy tak nie tęskniłam jak teraz, z dnia na dzień coraz bardziej, wszystko zaczyna mnie przytłaczać, nie umiem się pozbierać do kupy i przestać myśleć. Ilekroć razy Cię widzę, miewam nadzieję, że jednak coś, za każdym razem zostaje jednak rozczarowanie
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Raczkowanie
|
MIŁOŚĆ - Przed użyciem zapoznaj się z rozumem, który zawiera wskazania, przeciwwskazania, dane dotyczące działań niepożądanych i dawkowanie. Gdyż każde uczucie niewłaściwie stosowane zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
Stefan się zapoznał - jest szczęśliwy. Ela się nie zapoznała- leczy się u psychiatry.
#2118 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry,
dziękuje za pamięć i za pochwały <3 ... przygarniam bezdomne uśmiechy porzucone przez kapryśne odmiany losu, z pokojowym usposobieniem i jej oczy błyszczą, jakby otulone były najjaśniejszym słońcem zamaluję bezbarwny czas kawałkiem kredy w przestrzeni chwili, by nie zapomnieć.. Oddycha. I to na razie wystarczy. [...] nie musi mieć wszystkiego, wystarczą podmuchy słońca. Nie chciałabym być, wobec Ciebie niegrzeczna lecz zanim zostawisz mnie niepodważalnie, definitywnie, nieodwołalnie zbliż się do mnie jeszcze raz... i bez skrupułów bez zbędnej moralności zrób mi jakąś krzywdę, cokolwiek, bym miała co wspominać. tak po prostu.. dziewczyna z krainy szczęścia, na etacie kopciuszka cierpienie to krew, krew z mojej duszy.. Kiedy cię nie było.. składałam chwile w godziny, godziny w dni tylko noce nie chciały się podporządkować.. zrozumiałam że szczęście to pozornie mądra odpowiedź na głupio postawione pytanie
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Zadomowienie
|
'To uczucie sprawiało,że była gotowa stanąć przy nim i walczyć. Walczyć o życie na tyle długie,by przeżyć u Jego boku. Walczyć o jedyną rzecz tak dobrą,tak potężną,że w jej imię warto było ryzykować wszystko. Miłość.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Rozeznanie
|
kontrastowa0, Onax3, Magari91,Borowiczanka -
![]() Nieodkrytaxd - ![]() pozycja embrionalna, godzina sama nie wiem która, gapie się w ścianę jakby tam miało objawić się dobre rozwiązanie. Nikt tego nie chce, ja pragnę. - jak się czujesz? - ale fizycznie czy psychicznie? zresztą bez różnicy, a w zasadzie z jedną. Na karat mam chusteczki, na ból głowy proszki, na psychikę nic. Zaczynamy się dogadywać, bo świat Ci się wali, a ja jestem pod ręką, zauważyłaś? Są rzeczy, których prosty człowiek za żadne skarby nie pojmie. Istnieją takie słowa, których człowiek nie jest wstanie głośno wypowiedzieć, które są tak cudowne, że boimy się, że jakiś półgłówek je wyśmieje, więc nie ryzykujemy, na wieczność zostawiamy je cudownymi. Milczę Ci prosto w twarz, czekam na reakcje. Co mnie dziś nie boli? Nawet cebulki włosów pobolewają. Jeśli nie wiesz co to pozycja embrionalna, pudło lodów czekoladowych przy łóżku a tuż obok nich ciepła herbata z cytryną i miodem to tak na prawdę nie wiesz co to załamanie. Nie martw się, życie kopnie Cię w dupę jeszcze nie raz i perfidnie nad uchem warknie " walcz". Słał jej płatek po płatku róże, a ona je sklejała, aż w końcu uzbierała cały zwiędły bukiet jedenastu róż, a dwunastej już nie dostała, symbol odejścia? Nie pytaj " dlaczego" bo nie znam sensownej odpowiedzi, to emocje.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-09-20 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Raczkowanie
|
Ja tylko chciałam, żeby było dobrze. *** Patrząc, widzisz.? *** I wolę kłócić się z tobą, niż śmiać się z innym. *** Stoimy rozdzieleni, a ja nie potrafię pokonać tego dystansu *** Usiadła na ziemi i zaczęła zastanawiać się kim naprawdę dla niego jest. ***
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
LadyBerry_ - i dobrze <3
ciiri - kocham! <3 Toogether93 - jesteś moim skarbem, wiesz ![]() ![]() styrana - ![]() Paralogiczna - jesteś niesamowita! ![]() -- Chciała by był szczęśliwy za nich oboje. wiedziała,że w swoim życiu już nigdy nikogo nie pokocha tak jak jego. nie wierzyła w odwzajemnioną miłość. kochała go z całych sił. bała się swoich pragnień. od dawna czuła juz tylko dotyk zimnej podłogi. zrobiłabym dla ciebie wszystko. jej serce posiadało wiele blizn, blizna po Tobie jeszcze się nie zagoiła... życie nauczyło ją cierpliwości. ciągle wierzyła że wróci. bała się krzyczeć i prosić o miłość. złapał ją za rękę i pocałował w usta. Samotność w ostatnim czasie Ją bardzo polubiła i nie liczyła już kalorii i samotnych dni... |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Przyczajenie
|
Trzynastego Piątek - to jest przepięknie
![]() buziak dla Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() _______________________ aaa... smutne , niestety .. takie jest życie . ^^ . ___ za bardzo kurewski jest dzisiaj świat , za dużo w nim tych wszystkoch szmat .
za dużo kłamstwa , walk i łez ... powiedz mi ! cholera wytłumacz czemu tak jest ! . Nie jestem głupia . Wiem ,że nie chcesz ode mnie nic więcej jak tylko przyjaźni . ale wytłumacz mi , po jaką cholerę robiłeś nadzieję !?. i uwierz mi papierosy i vódka już nic tu nie pomogą .. zapominając o Tobie zaczęłam wiecej palić i pić . Dziś wiem , że dla takiego s*******na nie warto niszczyć płuc i wątroby . z dniem dzisiejszym dla mnie umarłeś . imitacja radości . Goodbye My Lover ... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 |
Zadomowienie
|
widzę dużo znajomych nicków powraca <3
_ staję na palcach, lekko podnoszę wzrok w zamian czuję Twoje malinowe usta na moich to uczucie, ta chęć Ciebie gniecie mnie w żołądku, osłabia mnie moje obojczyki proszą się o Twoje usta, moje ciało akceptuje tylko Twój dotyk za mało na głowie, po co ludzie stwarzają sami sobie problemy ? mają za mało na głowie, za nudne życie, oczywiście ... śmieszy mnie temat mojej osoby na językach innych, błahe, nic nie warte słowa nie zniszczą mnie moje nawyki, moje uzależnienia skupiają się na Tobie.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-09-20 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
już zapominam jak smakuje Twoje imię. something beetwen love and fuck... "na drodze do miłości powinni stawiać znaki "uwaga idiota". miałam wrażenie, że moja głowa zawsze pasowała do wgłębienia Twego ramienia. życzę Ci, żebyś kiedyś poczuł się jak ja, żeby żal wpie*dalał Twoje serce...
#2126 |
Raczkowanie
|
"Pan wybaczy, że tak wpół zdania nagle wtrącam się. Słuchać jednak dłużej nie mogę. Wiem, co pan powiedzieć chce - bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla... (...) Mówiąc, jasno i najzwięźlej - między nami nic nie będzie. Czas ucieka, w domu żona czeka. Niech pan już leci do dzieci. Żegnam, Adieu! Pan jest chyba z tych bardziej upartych, proszę przyznać się. Po 13-tym ginie z tonikiem szepcze Pan, że kocha mnie, bla, bla, bla, bla, bla, bla... Mówiąc krótko i najprościej - nie mieszajmy w to miłości - czas ucieka..." Anita Lipnicka - "Gin z tonikiem" przepraszam dziewczynki, nie mam weny...
![]()
#2127 |
Zakorzenienie
|
Jak już wspominałam, Ty w moim również. jak cudownie być czyimś Skarbem raz w życiu ![]() ![]() ![]() ___ 'Słońce krwawo zachodzi, z nim reszta nadziei ' Pogubiłam się nie wiem gdzie moje myśli gdzie nadzieje, gdzie serce mam Pomiędzy czernią a błękitem niebem a piekłem Tobą a śmiercią Nie było Cię tu, gdy zabrakło mi sił bym mógł oprzeć się o ramię Twe, przyjacielu Wierzysz ludziom na najprostsze słowo, w głowie się nie mieści, czemu ciężko jest uwierzyć w "kocham Cię" najszczersze Bardzo proszę, idź kiedy oczy moje w nadmiarze łez toną, odejdź Nie pozbędę się nigdy śladów Twoich rąk pozostawionych na pustym mym sercu
![]() |
#2128 |
Raczkowanie
|
`Żyli w dwóch odmiennych światach, ale podczas gdy on chwytał się rozpaczliwie wszystkich możliwych sposobów, aby zmniejszyć dzielący ich dystans, ona nie zrobiła niczego, co nie prowadziłoby w kierunku wprost przeciwnym. Upłynęło wiele czasu, zanim odważył się pomyśleć, iż owa obojętność nie była niczym innym jak pancerzem przed strachem.
Nie pożądaj mnie zbyt mocno bo się uzależnisz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Zakorzenienie
|
Cudne<3 a można by prosić o ten w wersji ang? ______ Potrzebuję z kimś porozmawiać.
Przytulić się i wypłakać. I usłyszeć to głupie " będzie dobrze" choć i tak nie uwierzę. Ktoś reflektuje? I jestem Twoja czy tego chcesz czy nie. I będę nią, bez względu czy kochasz czy już nie.
![]() |
#2130 |
Przyczajenie
|
"Ja dobrze wiem, że to nie sen, to szara rzeczywistość, Tu w jednej chwili musisz postawić na szali wszystko..." Jak ogień i deszcz nie dobraliśmy się Ale nie potrafię zła na ciebie być Jak Wenus i Mars jesteśmy z innych gwiazd ale nikt mnie nie dopełnia tak jak Ty proszę nie zmieniajmy nic. Ewa Farna i Kuba Molęda- Nie zmieniajmy nic <3 Póki na to czas, pogadamy jak zza dawnych lat
Póki na to czas, wypijemy za to co dał świat Póki na to czas, pogadamy tak jak ludzie stąd Póki na to czas...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.