|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
|
|
|
|
#2103 | ||
|
Zakorzenienie
|
A dziękować
![]() To zem prawdziwa "Ja" (z charaktera) Cytat:
Jak mi latają po nim muchy. Cytat:
Podejrzewam ze pierogi sie dynią nadziewa ale na słodko? Słono? A w pyzach to się nadziewa czy dynie stosuje sie zamiast ziemnioków? a krem to to co dokładnie jest? Dzizys alem ja ciekawska ![]() ---------------------------- Fitam ![]() Jestem nietomna. Wczoraj padłam do wyra o 21 przespałam sie do 2 a potem sie az do teraz szwendałam nieprzytomna po domu. Efektem mam guza na czole od drzwi łasienkowych i rozwalony paluch od łozkowej nogi. A oczy mam tak piknie podkrążone ze ogólnie wyglądam jak ofiara przemocy w rodzinie. Jak mi sie nic nie chce. Trza sie ruszyć z domu a za oknem szaro, buro, mokro i mgliście.
|
|
#2104 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ha.....ha.....ha.....
![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- a u mnie tak słonce napierd....ze załuje ze sie chypre rougem nie wypachniłam
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-10-20 o 10:27 |
|
|
|
#2105 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeju Majeczko naprawdę uciekaj stamtąd jak się będzie tylko dało Też mi to przeszło przez myśl Moją mamę od parunastu lat "dopadają co jakiś czas korzonki", ale chyba to nie jest dziedziczne, czy jest ? Albo kości mi się zastały, muszę też nauczyć się siedzieć prosto przy biurku, bo do tego mi daleko ![]() Cytat:
bo policja nie zajmuje się takimi mały kwotami ( a i przy dużych nie zawsze im się udaje rozwiązać sprawę ).Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-20 o 10:30 |
|||
|
|
|
#2106 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dzień dobry
![]() macanko widziałam, ale nie zwróciłam uwagi kto maca nie, nie będzie. zarąbiście jest tak po prostu, bo jest nam dobrze przebywać ze sobą, ale nareszcie nie udajemy czegoś czego nie ma. prawdę mówiąc jestem w lepszym nastroju niż np. dwa tygodnie temu. Cytat:
Acha, jeszcze o "Pozwól mi wejść" amerykańska wersja pewnie standardowo ma pełno super efektów oraz "momentów" - w szwedzkiej tego wszystkiego nie ma, i choćby dlatego warto obejrzeć. Straszny horror to to nie jest, ale swój klimat ma. mam nadzieję, że u mnie to nie jest "niestety".... Cytat:
ale mycie podłóg odbywa się chyba w pozycji wskazanej podczas ciąży, nie? tak mi się jakoś kojarzy że odciąża...?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2107 |
|
grozi wypollizowaniem
|
znalazłam fajne butki na szafe
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2108 |
|
grozi wypollizowaniem
|
o take:
|
|
#2109 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Zawsze możesz zmienić imię i nazwisko na obecnym profilu - tak mi się przynajmniej wydaje
Można niby spór na Allegro założyć, ale co to daje to nie wiem? Bo Allegro raczej ma to w nosie. I na policję też można spróbować zgłosić, wcześniej informując o tym sprzedawcę (a nóż widelec się wystraszy i zwróci kasę?) - nie wiem od jakich kwot policja się sprawami zajmuje i czy w ogóle kwota ma tu coś do rzeczy, ale zdaje się że obowiązek mają przyjąć każde zgłoszenie. Trzymam kciuki. Coś jakiegoś pecha masz do zakupów w necie.... ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- mój najukochańszy fason )
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-10-20 o 10:49 |
|
|
|
#2110 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakby Ci się jakieś norwegi śniły, to bym zrozumiała.... ale TO? sssss..... Cytat:
Lubię jak ktoś mi mówi co mam robić ![]() Cytat:
![]() fajne - takie z lekka goth
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-20 o 10:56 |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2112 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no własnie wyczytałam ze to nie takie proste , ale vesenka chyba zmieniła? ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]() kurka ni mom pojecia....pogrzebie jeszcze raz
|
|
|
#2113 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no to świętujemy
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Idę do pracy
|
||||
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
Toć mówiem, że MUSISZ się wyprowadzić ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2115 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ad. 2 ja tyż. mam parę par podobnych, ale CENTRALNIE TAKICH to ni ad. 3 grzep-a-grzep |
|
|
|
|
#2116 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
sałato napisz mi na priv jak mozna zmienic plis ,mam buty....ale one som....z Japoni no tom znalaza ![]() http://www.cosmates.jp/shop/product_...8/language/en/
|
|
|
#2117 | ||
|
Zakorzenienie
|
a,no to luz,dziś zjem więcej może zobaczę inne fajne stworzonka
łazisz po nocach jak ja, najgorsze było jak walnełam po ciemku palcem od stopy w aluminiowy profil,krew się lała,oj lała się
|
|
#2118 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
na żywca nie widziałam nigdzie takich podobających mi się - tak więc najukochańszy fason istnieje u mnie tylko w teorii.
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-10-20 o 11:13 |
||
|
|
|
#2119 | |
|
Nindżopesz
|
Ściemniasz czy poważnie? Bo pozycja mało rodząca
![]() Cytat:
Idę opróżniać pawlacze, co ja tam znajdę, bojem siem. A panele właśnie się kładą w nowej chatce |
|
|
|
|
#2120 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wchodzisz w zakładkę Konto-prawy,górny róg.Klikasz w ustawienia konta i tam masz opcje zmiany danych,hasła itp itd
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2121 | ||
|
Zakorzenienie
|
w sumie i tak mię całymi dniami nie ma Dobrze, że jeszcze nie ma tekstów, że "musisz się łożynić" ![]() Choc już mnie wnerwia, jak mi o tym paplają przy kazdych życzeniach. Jak jeszcze raz usłysze na swięta życzenia, żebym znalazła druga połówkę, to odpalę, że już znalazłam. ![]() Alem wypiła ![]() Cytat:
http://www.restyle.pl/TUK_A7566L_BUT..._roze-430.html albo takie? http://www.rockmetalshop.pl/product-...EMON-147-.html ło matko - a jak w tym chodzić http://www.rockmetalshop.pl/product-...DEMON-068.html Cytat:
taa... markowe ciuchy i może jeszcze markowe perfumki zamiast kąpieli?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-20 o 11:32 |
||
|
|
|
#2122 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a kto kładzie pamele? TZ himself? ![]() ale wsiowe pamele bedom pasowac to tych zielonych aksamitów co wymysliłas ![]() Cytat:
własnie se czytam..ze trzeba wniosek do face wysłać...i ze mozna zmienic tylko na prawdziwe
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-10-20 o 11:46 |
||
|
|
|
#2124 |
|
grozi wypollizowaniem
|
cena ok...to co zamawiasz?
, czy od razu zbiorowo
|
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I wtedy Ci będę mówić, że MUSISZ mniej pić
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2127 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale ni majom futra w srodku ,kurde...fajne te buty odpierdala mi na starosc ![]() gdzie ja bym w tym chodziła chyba do wyrka tylko bez sensu
|
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dlatego odpuszczam sobie wydatki na kutwiszczowate buty i ciuchy ![]() Szit, przewiało mnie rano na pieronie, a nie miałam czapki i już mnie łeb boli Nie nawidzę jesieni i zimy Na przekór mglistej pogodzie (w Wawie) wesoła i łopymistyczna piusenka ![]() http://www.youtube.com/watch?v=8wduZj3APgg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-20 o 12:18 |
|
|
|
|
#2129 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale mi sie podobajo takie ciuchy i to coraz bardziej ![]() nawet po domu nie mogiem tak pomykac, bo mi sie dziecko skrzywi ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- o miolekuły o3 bedom i ekscentryki ...jakos byłam przekonana ze wiecej numerów nie bedzie ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
|
|
|
#2130 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ach Ale słodkie te butki ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Polly, w końcu opcja aksamitów odpadła, chyba, że mówimy o zielonej kanapie ![]() Zniszczyła mnie piosnek Mai. Teraz mi się chce... dokończę jak wyjmę jajko z kąpieli. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.

, który odbywał się w jakims kościele
...w dodatku pisałam jakies liściki do Wisniewskiego i rzucałam na scene 

czy to normalne?
U nas w tym roku wyjątkowy, dyniowy urodzaj (jednak mama uparła się i tylko kumpot zez korbola i kumpot) 

Albo kości mi się zastały, muszę też nauczyć się siedzieć prosto przy biurku, bo do tego mi daleko 
bo policja nie zajmuje się takimi mały kwotami ( a i przy dużych nie zawsze im się udaje rozwiązać sprawę

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
no tom znalaza