|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
Cytat:
metka czyli już w poniedziałek będziemy ciociami? ![]() dużo zdrowia dla Ciebie i dla Szymusia ![]() ![]() o rany jak mi się nic nie chce... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
sjoanna probowalam wszystkiego i nic
![]() certina4 mam taka nadzieje ![]() dobrze ja spadam, milego weekendu juz Wam pozycze, buziaki
#2103 |
Zakorzenienie
|
słyszałam o silikonowych, a to głównie dlatemu, że mam dostaje katalog wysyłkowy pewnej firmy i tam mieli w ofercie
![]() dziewczęta, zaczynam na wizażu promować swoje produkty. właśnie dodaję zdjęcia. link w podpisie ![]() ![]() już następna strona? oj ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24663355]tak, trzeba zrobić posiew ale może się okazać, że na posiewie nic nie wyjdzie bo z ogólnego badania to często coś wychodzi i wcale nie groźne jest.[/QUOTE] ha ha, ja właśnie dziś rano zawiozłam próbkę na posiew ![]() ciekawa buteleczka z płytką ![]() metka dalej trzymamy kciuki ![]() ![]() no to cóż. jutro rano z TŻtem do lekarza na kontrolę, a po południu z dziołuszką się spotkać moją. a jeszcze potem założyć wątek wymiankowy ![]() ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-01-27 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Wtajemniczenie
|
siemanko
u nas dzis awaria ogrzewania, może Certi słyszłas? dzięki Agawoo za propozycje soczku malinowego ![]() a poza tym co słychac u was?
#2105 | |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() matko, jak TZ nie ma w domu mam problemy ze wstawaniem ![]() ![]() ![]() O dziwo powiem Wam ze odpukać ![]() ![]() Cytat:
![]() bezeczku ale masz piekna kolekcje bizuterii ![]() eh jutro mam zadanie bojowe W koncu rozebrac choinke ![]() ![]()
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja jak zwykle w piątek zaspana... Tak to jest jak się przestawiłam na tryb życia "sowy" ![]() ![]() Nadrobię Was kiedy indziej, bo muszę do pracy zmykać. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie po staremu, mnóstwo nauki, mało snu, brak chęci do życia, ciągłe przeziębienie... tylko bym narzekała... taki mam nastrój ciągle ostatnio ![]() A co u CIebie Kochana? ![]() Cytat:
![]() My rozebraliśmy choinkę tydzień temu, choć miałam ochotę pozbyć się jej już bardzo dawno, bo strasznie się sypała, nie wiem czy za rok będzie mi się chciało ją ubierać ![]() zjadłam śniadanko, wzięłam leki i ruszam po zakupy, a potem angielski.. Dzisiaj moja mama ma rozmowę kwalifikacyjną o pracę na pełny etat. Trzymajcie proszę kciuki o 12.20 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z rodziny została moja kuzynka, ale u niej to nie wiadomo kiedy się na ślub zbierze, bo im się nie śpieszy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a na wesele bym poszła, oj poszła ![]() metka, ![]() ![]() ![]() certi ![]() ![]() a ja sie musze uczyć, bo jutro egzamin, jeszcze nic a nic nie umiem ![]() ![]() A potem ostro biorę się za tą nauke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ah kiedy była moja 18-stka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2110 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć ![]() Nadrobilam was po łebkach, bo jestem w pracy :/ Wczoraj wróciłam bardzo późno, nawet nie wlączałam komputera :/ Przepraszam, ale nie zacytuję wszystkich postów, tylko kilka ostatnich :/ Cytat:
Mam jeszcze taka malutka w kuchni i u siebie w pokoju, ale ich na szczęście nie trzeba rozbierać, tylko schowac w całości ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że odpocznę w weekend chociaż trochę, bo ciężki tydzień mialam ... Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-01-28 o 10:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zaraz Was nadrobie,tylko musze coś zrobić.A tak poza tym obudziłam się dzisiaj i myślałam,że to dziś sobota ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
ultra, no te 18'stki to dawno były
![]() ![]() ![]() agawoo, odpocznij kochana w weekend ![]() ja to sobie raczej nie poodpoczywam bo egzamin no i jutro jedziemy do siostry tż'ta na ta 18'stke a w niedziele mój bratanek ma urodzinki ![]() ale ładna pogoda dziś u mnie, słoneczko świeci pięknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Zakorzenienie
|
acelinko,z boroków się uśmiałam.
![]() ![]() A widziałyście,albo czytałyście to??? http://wiadomosci.wp.pl/kat,1371,tit...l?ticaid=1bae6 ![]() cytuje: Cytat:
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-01-28 o 12:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |||
Zakorzenienie
|
Już po pracy
![]() Obiad się robi, to ja w tym czasie ponadrabiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A zakupy były tylko spożywcze, ale przy okazji kupiłam sobie ciepluśkie skarpetki ![]() Cytat:
![]() Powodzenia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to nawet nie 1/15 moich zasobów domowych ![]() powoli a pododaję ![]() najbardziej aktualne jak zwykle na nk ![]() my już nie mamy choinki chyba ze 2 tygodnie. słyszałyście któraś, że powinno się mieć tylko do Trzech Króli? ![]() ale my tego raczej nie egzekwujemy ![]() no to mam pół godzinki czasu to pododaję więcej biżu. wczoraj robiłam też zdjęcia, bo ładne słoneczko było ![]() dziewczątka, jakbyście miały chwilkę czasu, zajrzyjcie proszę do mojego wątku, obejrzyjcie te moje biżutki i skomentujcie, oceńcie, szczególnie jeśli któraś się tym zajmuje, bardzo mi zależy na opinii innych ![]() ![]() certi jak wyniki rozmowy twojej mamy? ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-01-28 o 12:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() martoolko, ja też się własnie biore za obiadek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak ja sobie przypomnę początki naszego związku, to też mi się chce śmiać ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie chce chodzić do szkoły, raz zmieniła profil (w zawodówce) bo się jej jako cukiernik nie podobało, to poszła na sprzedawce i niby wszystko ok, praktyka się jej podoba ale do szkoły nie chodzi, pyskuje, nic nie robi w domu, makabra, nie wiem skąd im się w rodzinie taka istota wzięła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jak wprowadza takie zmiany to już w ogól ludzie nie będą brali kościelnych, a urzędy znowu będą przeżywać oblężenie ![]() Powariowali ![]() A co do ślubów w ciązy, to jestem za ![]() Ale cała reszta, jakies wydłużanie nauk (od dzieciństwa ![]() ![]() Ale się rozpisałam ... na temat kościoła to ja długo mogę..... Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-01-28 o 13:26 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
Acelinko,mi to wyglada mi na bunt nastolatki
![]() ![]() Też mnie śmiech ogarnął jak o tych zmianach przeczytała,zwłaszcza o badaniach psych-psych. ![]() Martoolka,no dobrze dobrze nawet bardzo dobrze że załapaliśmy się przed tymi zmianami. ![]() ![]() Też się nieraz śmieje z naszych początków.Chcąc nie chcąc po świętach o7 nasza wspólna historia się zaczeła,tzn zaczynała dopiero,potem pierwszy wspólny Sylwek ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- ago,masz absolutną racje i zgadzam się co do joty.To fakt,o tym tzn Kościele można pisać a pisać co się myśli.Aczkolwiek,to też troche śliski temat.Choć na plotkowym założylam o tym temat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Ło matko ale się najadłam
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ultra dobrze że Ci czas szybko leci, nawet sie nie obejrzysz i tż już wróci.A mi dzisiaj smutno bardzo bo mój mężuś wraca dopiero jutro ![]() ja to już jakoś po 6 stycznia rozebrałam choinkę bo tż mnie strasznie napierniczał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() daj znać jak mama po rozmowie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dla mnie kościół coraz bardziej zaczyna przypominać jakąś instytucję nastawioną wyłącznie na zysk, tak jak jest z opłatami za wszystkie sakramenty które powinny być udzielane za darmo, a kto ma ochotę niech daje na tacę a nie cenniki zrobili i często w ![]() Ehh o kościele to i ja mogłabym długo...... ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki Kochane dziękuję za kciuki
![]() ![]() Agawo życzę CI jak najwięcej odpoczynku w ten weekend ![]() acelinko owocnej nauki no i oczywiście kciukaski za Ciebie jutro będę trzymała ![]() ![]() Karinio ten artykuł co zapodałaś mnie rozwalił. Ale nie będę się rozwodzić. Popieram Agawoo i magolinkę w tej kwestii. magolina fajne mieliście początki znajomości z TŻ ![]() bezaczku czekamy na dalsze zdjęcia Twoich produkcji, już zajrzałam na Twój wątek ![]() aha wiedzialam, że mam Was o coś zapytać. Otóż jutro TŻ chce jechać do swoich znajomych czyli swojej siostry i szwagra, oraz szwagra brata i jego żony ( byliśmy u nich 2 tygodnie temu i ja jakoś specjalnie nie mam ochoty znowu tam jechać tym bardziej, że były wszystkie dzieci naszych znajomych i było tak głośno, że mam dosyć takich klimatów na następne pół roku) no i wypadałoby zrobić jakąś sałatkę - coś innego niż te które zazwyczaj robię. A robię sałatkę gyros, grecką, sałatkę z ananasem i kurczakiem/ wymiennie z szynką i selerem, jarzynową. Mam ochotę zrobić coś pysznego, czego jeszcze nie robiłam, nie specjalnie chce mi się bawić w coś innego typu: jajka faszerowane, ale właśnie jakąś niezbyt trudną i pracochłonną sałatkę. Czy macie jakieś fajne przepisy na coś takiego? Byłabym bardzo wdzięczna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
certi, ja jadłam takie cosik dobrego i prostego, mega prostego
![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze jedna prosta to bardzo podobna do sałtki gyros, kurczaczek z kapustą pekińską i sosikiem czosnkowym ![]() ![]() dziekuję za kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio u nas robi furorę i wszystkim smakuje, a robi sie ja super szybko i prosto.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie znam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
tak agawoo, dawaj przepis pewnie więcej osób skorzysta
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 |
Wtajemniczenie
|
acelinko a Ty idź się uczyć, bo jutro egzamin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Wtajemniczenie
|
Oooo widzę że o jedzonku mowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
certi, próbuję, ale nie wychodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.