Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-09, 11:24   #2101
anoola
Zadomowienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Niestety u nas ani Pepco ani Tesco Może na bazarku przy okazji kupowania choinki coś upoluję Tylko nie wiem kiedy po nią pójdziemy, bo TŻ w sobotę pracuje
Kurcze, szkoda, bo w Pepco zawsze jest duży wybór świątecznych "pierdółek" i w naprawdę fajnej cenie. W takim razie trzymam kciuki za bazarek. Mam nadzieję, że znajdziesz coś fajnego A może zrób cos sama Widziałam kiedyś stronę, na której było opisane jak zrobic takie superowe aniołki na choinkę z surowego makaronu. Świetne były
Może uda mi się ją znaleźć to wkleję ci linka
Ostatecznie zostaje ci All, ale koszty przesyłki...
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 11:29   #2102
Anastazja86
Zakorzenienie

co do choinki to my zawsze kupujemy żywą taką do 1 m w doniczce muszę jakieś bombki kupić bo moje czerwone i granatowe już mi się znudziły chyba kupię złotych w tym roku
co do ozdób świątecznych to ja nie dekoruję jakoś zbytnio domu, wieszam lampki na oknie w kuchni i stawiam kilka świeczek z motywem świątecznym i półmisek z piernikami zazwyczaj nie mam zbytnio miejsca na takie atrakcje no i nie ukrywam że pieniążków też
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 11:29   #2103
effie22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
wiesz co mi tż kiedyś cos mówił, że te takie golarki jak braun ( chodzi mi o "kształt" a nie firmę...) są gorsze, bo jego tata miał i woli golić się zwykłymi maszynkami jednorazowymi ... ja bym wzieła ten z 3 głowicami philipsa

No ja też myśle, że ta philipsa lepsza, cenowo wychodzi podobnie, a philips to też dobra firma bo Tż ma maszynke do włosów philipsa i ma już ją 4 lata i działa bez zarzutu.

Byłam z małym odśnieżyć przed domem, sąsiad sie ze mnie śmiał i mówi, że swoją żonę też do szypy zagoni, bo mi to tak sprawnie szło

Kurczę nie wiem co kupić mojej mamie. Nie chce nic drogiego bo nas nie stać, zastanawiam się nad jakąś figurką albo taką elegancką podstawka na wino. Sama nie wiem
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 11:31   #2104
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

a nie myslałyście, żeby jakies ozdoby zrobić samemu?? Ja tam nie robie ale siostra mojego tż robi takie pierdołki

do albumu dodałam fotkę choinki w dzień... i fotkę z 2 ozdobami od siostry tż na choinkę ...bombka i aniołek co sądzicie?

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 11:35   #2105
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
a nie myslałyście, żeby jakies ozdoby zrobić samemu?? Ja tam nie robie ale siostra mojego tż robi takie pierdołki
No ja właśnie zastanawiam się nad aniołkami z makaronu
http://www.tipy.pl/artykul_5460,jak-...a-choinke.html

Swego czasu podobały mi sie też suszone plastry pomarańczy, ale już mi przeszło
Stary 2010-12-09, 11:39   #2106
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość

super te aniołki ale z moimi zdolnościami raczej nie wyjdą
Stary 2010-12-09, 11:43   #2107
effie22
Wtajemniczenie

Cytat:

Moja mama rok temu dostała od mojej teściowej łabędzia takiego wielkiego, który był zrobiony z 400 kartek A4. Koleżanka teściowej takie robiła, bez kleju i niczego tylko z 400 kartek, jakos tak składała je, ale boski jest

http://www.kuradomowa.com/zrobtosama...arodzenie.html

tu są fajne rzeczy, mnie kusi ta choinka z makaronu

Edytowane przez effie22
Czas edycji: 2010-12-09 o 11:47
Stary 2010-12-09, 11:43   #2108
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
super te aniołki ale z moimi zdolnościami raczej nie wyjdą
Przestań, na pewno wyjdą Cóż to dla nas SPD skleić ze sobą 2 makaroniki
(Tam pod spodem sa zdjęcia krok po kroku, nie wiem czy widziałaś Więc sama widzisz, że żadna filozofia. Ja się tylko tego kleju boję, bo zawsze sobie paluchy sklejam )

Effie wyobrażam sobie Musi robić wrażenie

Edytowane przez anoola
Czas edycji: 2010-12-09 o 11:47
Stary 2010-12-09, 11:44   #2109
DobraDusza88
Zakorzenienie

ja pewnie zrobię suszone plastry pomarańczy a tak to raczej nie mam zdolności plastycznych
Stary 2010-12-09, 11:59   #2110
lili1987
Zakorzenienie

byłam po paczkę z pracy :
dodałam do albumu fotkę worka, w jakim mała dostała słodycze, bo jest fajny ogólnie słodyczy dość dużo
w paczce było jeszcze kinder jajko i orzeszki, ale zjedliśmy

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 12:04   #2111
alazkrainy
Zakorzenienie

Widzę, że świątecznie się porobiło
Ja też planuje coś dokupić świątecznego,ale jeszcze nie wiem co

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Jak tak długo Cię męczy to może idź do lekarza...

Jak do poniedziałku mi nie przejdzie to pójdę.

Lili nawet bogata ta paczka, takie słodycze nie za tanie tam powrzucali.

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-09, 12:09   #2112
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Przestań, na pewno wyjdą Cóż to dla nas SPD skleić ze sobą 2 makaroniki
(Tam pod spodem sa zdjęcia krok po kroku, nie wiem czy widziałaś Więc sama widzisz, że żadna filozofia. Ja się tylko tego kleju boję, bo zawsze sobie paluchy sklejam )

Effie wyobrażam sobie Musi robić wrażenie
widziałam te zdjęcia ale pewnie wszystko łącznie ze mną będzie w kleju ale może spróbuję

Tż dzwonił że dopiero jedną ścianę zdrapał za 2 h musi skończyć całość bo jedziemy po 14 po kafelki
Stary 2010-12-09, 13:52   #2113
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość

Lili nawet bogata ta paczka, takie słodycze nie za tanie tam powrzucali.
z moich obliczeń wynika, że paczka warta 70-80 zł
z jednej strony fajnie, że wszystkie rzeczy oryginalne, ale np. ja za 1 mleczko wedla bym miała 2 moje ulubione z Biedrony...
ja bym za tą kwotę 2 razy tyle słodyczy kupiła
no ale za darmo są ....

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

ale tu dziś pusto
czyżby wszystkie SPD były na zakupach ?

ja jestem mocno senna, ale mała nie chce sobie drzemki zrobić, bo bym się też położyła na pół godziny

Stary 2010-12-09, 13:55   #2114
Paulunia8713
Zadomowienie

Juluś zasnęła a ja się nudzę. Sprzątania mam troszkę ale lenistwo wzięło górę

Lili naprawdę bardzo fajną paczuszkę mała dostała. Trochę się wykosztowali bo slodycze naprawdę dobre i wcale nie tanie
Stary 2010-12-09, 13:59   #2115
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Juluś zasnęła a ja się nudzę. Sprzątania mam troszkę ale lenistwo wzięło górę

Lili naprawdę bardzo fajną paczuszkę mała dostała. Trochę się wykosztowali bo slodycze naprawdę dobre i wcale nie tanie
dobre dobre, już próbowałam

ja mam też lenia dziś, poza tym jestem już całkiem bez kasy i czekam na wypłatę jak na zbawienie jutro na porządne zakupy trzeba jechać lub pojutrze, bo autentycznie prawie wszystko prócz przypraw mi się pokończyło

Stary 2010-12-09, 14:07   #2116
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Witam kochane

Kashmirka ja często przeglądam wątek biedronkowy i dużo ludzi pisało, że już te blendery kupiło. Chwaliły się jak działają itp więc nie wiem jak to z nimi u Ciebie jest?? U mnie były w poniedziałek bo TŻ akurat w biedronce był. Za to w środę już pusto. Szybko poszły

Dobra lecę kobietki z małą puzle układać
to mnie teraz zmartwiłaś w gazetce jest jak byk napisane, że od 9.12 ja nie byłam w tym tygodniu w biedro, dopiero wczoraj i nic nie było za to było dużo miejsca pustego, wiec tym sie sugerowałam mimo wszystko przejde sie po pracy bo juz nie raz tak bylo, ze pisali o czyms na watku biedronkowym a u mnie dopiero po jakims czasie dowozili

edit: jednak jestem ślepa, sprawdziłam i faktycznie były od 6

Cytat:
ja pewnie zrobię suszone plastry pomarańczy a tak to raczej nie mam zdolności plastycznych
dzisiaj widziałam suszone plastry pomarańczy 2zł za szt chyba im sie coś pozajączkowało

Anoola dzieki za info o Pepco, własnie w galerii niedaleko mojego domu otworzyli duże pepco, skocze tam za ozdobami właśnie Lili mialam Ci pisać, ze Pepco otworzyli w Pestce, podobno dużo fajnych dzieciecych ciuszkow i zabawek jest za mniej niż 20zł i oczywiscie duzo domowych sprzętów za grosze

Edytowane przez 201604250957
Czas edycji: 2010-12-09 o 14:25
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 14:09   #2117
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
dobre dobre, już próbowałam

ja mam też lenia dziś, poza tym jestem już całkiem bez kasy i czekam na wypłatę jak na zbawienie jutro na porządne zakupy trzeba jechać lub pojutrze, bo autentycznie prawie wszystko prócz przypraw mi się pokończyło
Dzisiaj @ dostałam więc wpadnij do mnie z tymi słodyczami Pomogę opróżnic

Co do wypłaty mi zostało 2zł. Na szczęście mam dużo mięska w zamrażalce szkoda tylko, że sama szynka, schab, łopatka i mieso mielone a nie kurczak. Makaronu mam jeszcze z 6kg, trzy opakowania ryżu, 3kg mąki i cukru. Kawa herbata w zapasie. Przyprawy też są. Chemię też mam cała i jeszcze duże zapasy także jakoś dam radę. Najwyżej kurczaka kupię, coś na kanapki i dla Julci kilka drobiazgów typu herbatka, owoce, chrupki i takie będą moje zakupy po wypłacie...

A kiedyś to z 2 koszami po wypłacie wychodziliśmy. Jakaś oszczędna się zrobiłam
Stary 2010-12-09, 14:15   #2118
effie22
Wtajemniczenie

Ja już normalnie mam na dzis dosyć Dzwonił brat Tż, a małego chrzestny, że chcą przyjechać przywieść małemu mikołaja, to ja nic tylko małego ubrałam i biegiem do sklepu bo dla ich dzieci nic nie miałam( chłopiec 10 lat i mała pół roczku). Przedzierałam się wózkiem przez ten śnieg, nikomu nie polecam. Dodam, że byłam świeżo wykapana, więc moge się bardziej rozłożyć. Chłopcu kupiłam czekoladę i ptasie mleczko, a małej taką dwukomorową miseczkę do jedzenia i łyżeczkę.

A i tak nie wiem czy napewno przyjadą, bo się pytali czy zdrowi jesteśmy, a ja mówie, że katar mam, a oni, że jeszcze zadzwonią czy przyjadą.
Teraz siedze i czekam. Miał być miły dzień relaksu, a tu d****
Jak przyjadą o 16 to do 18 będą, jeszcze potem szybko po zakupy do biedro, no i wykapac się i ogarnąć bo na 20 się z kumpelą umówiłam. Nie wiem jak to zrobie, chyba się rozdwoje
Stary 2010-12-09, 14:16   #2119
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
to mnie teraz zmartwiłaś w gazetce jest jak byk napisane, że od 9.12 ja nie byłam w tym tygodniu w biedro, dopiero wczoraj i nic nie było za to było dużo miejsca pustego, wiec tym sie sugerowałam mimo wszystko przejde sie po pracy bo juz nie raz tak bylo, ze pisali o czyms na watku biedronkowym a u mnie dopiero po jakims czasie dowozili

dzisiaj widziałam suszone plastry pomarańczy 2zł za szt chyba im sie coś pozajączkowało

Anoola dzieki za info o Pepco, własnie w galerii niedaleko mojego domu otworzyli duże pepco, skocze tam za ozdobami właśnie Lili mialam Ci pisać, ze Pepco otworzyli w Pestce, podobno dużo fajnych dzieciecych ciuszkow i zabawek jest za mniej niż 20zł i oczywiscie duzo domowych sprzętów za grosze
Kashmirka no pewnie, że się przejdz. Może u Ciebie dopiero teraz będą, Przynajmniej mam taka nadzieję i będę trzymać kciuki, żeby były

A co do pepco to ja uwielbiam ten sklep. Jest bardzo tani a mają w nim naprawdę prawie wszystko. Ostatnio pamiętam Julci kurtkę wiosenną tam kupiłam i nie narzekam na jakość Bardzo ładna i ciepła a i jeszcze brum brum bo sama sobie do koszyka włożyła

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-09, 14:18   #2120
Osiak
Zadomowienie

GG do Osiak

Dzień Dobry Szalone Bobry

Cytat:
Nadia w gazetce jest napisane, że od 9.12.2010 czyli od dziś prosto z pracy pójdę do biedro może uda mi się go zanabyć

Ala a ja własnie wczoraj postanowiłam, ze nie bede spała po południu mimo, ze byłam padnięta i chciało mi sie spac, zrobiłam zakupy, ugotowałam 2 obiady, spędziłam trochę czasu na przytulaskach z P. a potem grzecznie o 22 poszłam spać a jakbym sie zdrzemnęła po południu to znowu by mi dzień gdzieś uciekł i nie mogłabym zasnąć wieczorem trudno mi zrezygnować z tego popołudniowego spania, szczególnie w taką pogodę jak ta no ale mam postanowienie, że nie będę spała, koniec i kropka. Moze dni przestaną mi uciekać jak szalone

ponadto okres mi sie skonczył wiec wracam do kręcenia hula-hopem, codziennie oglądając fakty bede kręcić i mam nadzieje, ze beda efekty takie jak miałam rok temu gdy kręciłam codziennie

Nurek to już pół roku? gratuluje Wam i sobie dziewczyny i dziękuję, że jesteście co ja bym bez Was teraz zrobiła to nie wiem
O widzę że ktoś jednak kręci Ja od wczoraj tzn usiłuję sobie przypomnieć jak się to obsługuje

Cytat:
witam kochane!

Widzę, że nie tylko mnie świąteczny nastrój już dopadł My nie mamy kompletnie NIC świątecznego... A wszystko tak drogie, że masakra Jak narazie udało nam się kupić kwiatka- gwiazdę betlejemską taką malutką i kupiłam świecznik (taki na podgrzewacz)w... Rossmanie za 4zł w Kauflandzie u nas tyle pięknych rzeczy, ale bardzo drogie

Pasowało by o prezentach pomyśleć

Ja dopiero po śniadaniu, a po 12 mam pociąg na uczelnię... W ogóle zlikwidowali mi pociągi do Gliwic!!Muszę autobusem do Katowic jeździć i tam na pociąg się przesiadać ja nie wiem jak ja będę dojeżdżać
Dobraduszo skąd konkretnie jesteś że się tak spytam z ciekawości?

Ja dziś na obiad mam zupę cebulową z grzankami serowymi Oglądałam dzisiaj na BBC Lifestyle program takiego kucharza: Chuck's day off- normalnie takie banalne przepisy, podaje ilości składników a sam facet fajowy

Którego pieska karmimy dzisiaj??
Stary 2010-12-09, 14:27   #2121
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

o to musimy się w tamte rejony przejechać z Tż
zabawek małej ja nie kupuję, bo zawsze przy jakis odwiedzinach/ okazjach dostaje i już ma dużo, aż za wg mnie ale ciuszki niedługo bym musiała powoli większe kupować, żeby później nie musieć wszystkich naraz kupować

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:

Co do wypłaty mi zostało 2zł. Na szczęście mam dużo mięska w zamrażalce szkoda tylko, że sama szynka, schab, łopatka i mieso mielone a nie kurczak. Makaronu mam jeszcze z 6kg, trzy opakowania ryżu, 3kg mąki i cukru. Kawa herbata w zapasie. Przyprawy też są. Chemię też mam cała i jeszcze duże zapasy także jakoś dam radę. Najwyżej kurczaka kupię, coś na kanapki i dla Julci kilka drobiazgów typu herbatka, owoce, chrupki i takie będą moje zakupy po wypłacie...

ja mam do jutra do wypłaty 1 zł
chyba pobiłam rekord, ale w tym miesiącu i tak dziwię się, że przetrwaliśmy. teraz już będzie z górki (oby)

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

mała usnęła. idę się na 30 min położyć, bo nie daję rady już

Stary 2010-12-09, 14:30   #2122
ijaa
Zakorzenienie

Witojcie

Łoooo matko! Zjechałam do pracy dopiero po 12 - znów byłam na testach, a później nie działał internet. W całym województwie jest problem z dialogiem i nas rozłącza.
Myślałam, że tu zejdę. Ja bez internetu to jak bez ręki.

Muszę nadrobić.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 14:36   #2123
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Kashmirka no pewnie, że się przejdz. Może u Ciebie dopiero teraz będą, Przynajmniej mam taka nadzieję i będę trzymać kciuki, żeby były

A co do pepco to ja uwielbiam ten sklep. Jest bardzo tani a mają w nim naprawdę prawie wszystko. Ostatnio pamiętam Julci kurtkę wiosenną tam kupiłam i nie narzekam na jakość Bardzo ładna i ciepła a i jeszcze brum brum bo sama sobie do koszyka włożyła

no już sprawdziłam ze jestem gapa i ze były 6 no ale nic to od dzisiaj sa miksery z misą wiec na niego zapoluje jako ze był to nr 2 jesli chodzi o moje kuchenne potrzeby 3majcie kciuki
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 14:45   #2124
aaby
Zakorzenienie

Witojcie! - śnieg za oknem nastroił mnie zakopiańsko

Od dwóch dni do Was piszę i napisać nie mogę. Już nie mówiąc o tym, ile w międzyczasie miałam zacytowane Oczywiście co wciskałam "Odpowiedz", to albo nagle w pracy znalazło się milion zajęć, albo w domu TŻ zawołał, albo mama zadzwoniła, albo zasnęłam...
I tak o. Dopiero piszę.

Muszę Wam powiedzieć, że macie super paczki/bonusy na święta! Mnie raczej nic nie obejmie (umowa zlecenie), ale ale... wczoraj dostałam decyzję o przyznaniu stypendium! A że w grudniu będzie wyrównanie za październik, listopad i grudzień, to kilka stówek wpadnie Będzie na prezenty

W pracy mam urwanie głowy, że aż głowa boli! W dodatku dostałam (długo)terminowe zadanie, które jest po prostu nierealne do zrobienia w tym czasie! I to nie tylko moje zdanie, ale i współpracowników. Okaże się pod koniec lutego, czy moja kariera będzie trwała, czy mogę szukać czegoś nowego, bo termin tego mija właśnie z ostatnim dniem lutego

Poza tym w portfelu pustki.
W lodówce światło.
I mnóstwo słoików z gotowymi daniami TŻ dostaje codziennie w pracy, a że nie je tam, to przynosi Może nie są to jakieś rarytasy, ale.. darowanemu koniowi... :P

Miałam tyleeeee rzeczy pisać... Skleroza.
Aaa, kot mi wczoraj urwał roletę. Mam do wymiany
I przyszedł materiał na zasłonki do sypialni - muszę dać do krawcowej do obszycia i jak zawisną, to zrobię fotki Takie gładkie, proste, beżowe... Lubię prostotę. evilcia, raz jeszcze dziękuję

Aaa, no i najważniejsze!

Moje Kochane SPD - dziękuję Wam za te wspólnie spędzone pół roku Wszystkim razem i każdej z osobna
Wasze zdrówko!

Za 15 minut do domku
Wjechać na parking wjechałam, ciekawe czy z tych zasp wyjadę

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 15:15   #2125
Nadia5
Zakorzenienie

Kash...no właśnie tak mi się wydawało że od 6ego były ale cenę napisałaś o 10 zł mniejszą bodajże więc wydawało mi się że chodzi Ci o jakieś inne blendery

Ja kupiłam dziś prześcieradło z gumką w biedronce będziemy mieć na zmianę. w sam raz na święta jak będzie się pościel zmieniało

Jeśli chodzi o ozdoby to kupiłam biedronkowe ozdoby filcowe zielone i czerwone dzwoneczki więc powieszę na badylach

Kupiłam dziś sobie prezent-niespodziankę pod choinkę od rodziców podobnie jak rok temu przy rozpakowywaniu będę udawała zdziwienia Jeansy i fioletowo szarą tunikę z takim szerokim golfem

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 15:17   #2126
Haniula
Zakorzenienie

Jezooo ja bede gruba mowie wam !
Znowu się tak strasznie najadłam , że pękam. Ale obiadek mieliśmy pyszny kurczak w przyprawie złocistej ( polecam!) z warzywami na patelnie i ryżem . Z tym ryżem to juz przesadziliśmy, ale pyszne itak było
No i zrobiłam ciasteczka Lili - mniam , przepyszne. Juz połowy nie ma A tż jak mnie skrzyczał - zostało troche ciasta z tych strzepek, juz nie mialam miejsca na wiecej i chciałam wyrzucic. Tz to usłyszał, wział ukulał zrobił wieeelki placek i mowi ze to bedzie jego ciastko. A potem jak jadł ten placek- to mowi" no nie wybaczyłbym Ci jakbyś wyrzuciła" i ciągle to powtarza teraz

Zaraz ide do mojej 'pracy' i rodzicom na biurkach po 1 ciasteczku serduszku położe, się uśmiechną jutro jak zobaczą Miły akcent na rozpoczęcie pracy a tż krzyczy, że 'waaazelinaa'

I w ogole dziś myłam wanne, i się podnieść nie mogłam, tak mnie wział atak korzonków. Kupiłam szybko kapsiplasta i od razu lepiej. Alee było tragicznie, na czworaka szłąm na kanape

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2010-12-09 o 15:19
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 15:33   #2127
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

Za pomocą folii aluminiowej można też odzwyczaić zwierzaki od włażenia na sofę czy fotele...
CO? JAK? Proszę, błagam o więcej info!

Cytat:
Kurcze, szkoda, bo w Pepco zawsze jest duży wybór świątecznych "pierdółek" i w naprawdę fajnej cenie. W takim razie trzymam kciuki za bazarek. Mam nadzieję, że znajdziesz coś fajnego A może zrób cos sama Widziałam kiedyś stronę, na której było opisane jak zrobic takie superowe aniołki na choinkę z surowego makaronu. Świetne były
Może uda mi się ją znaleźć to wkleję ci linka
Ostatecznie zostaje ci All, ale koszty przesyłki...
Uwielbiam Pepco!
Byłam ostatnio z koleżanką, po dekoracje świąteczne do pracy to myślałam że mi oczy z orbit wyskoczą.
Póki co tam nie idę - zwłaszcza z pieniędzmi! Bo pół wypłaty zostawię.

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
byłam po paczkę z pracy :
dodałam do albumu fotkę worka, w jakim mała dostała słodycze, bo jest fajny ogólnie słodyczy dość dużo
w paczce było jeszcze kinder jajko i orzeszki, ale zjedliśmy
Faaaaajna paczka. Zjadłabym takie cuda.

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Muszę Wam powiedzieć, że macie super paczki/bonusy na święta! Mnie raczej nic nie obejmie (umowa zlecenie), ale ale... wczoraj dostałam decyzję o przyznaniu stypendium! A że w grudniu będzie wyrównanie za październik, listopad i grudzień, to kilka stówek wpadnie Będzie na prezenty
Super Gratuluję stypendium.

Laski, już naprawdę pół roku razem tu jesteśmy? CUDOWNIE! Cieszę się, że jesteście.

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Idziemy dzisiaj TŻ na zakupy! Dla mnie buty koniecznie - już się boję, bo mam problemy z doborem butów - bo przeciekają mi strasznie! A dla TŻ spodnie.

W ogóle TŻ dzisiaj z dobrą wiadomością dzwonił. Dostanie pieniążki z okazji świąt powinno być dobrych parę stówek. Przydadzą się zdecydowanie.

Głowa mnie pobolewa od rana Chyba ciśnienie.
Wczoraj zarządziłam sprzątanie kuchni i pranie, więc dzisiaj ogarnę salon i relaks. Ostatnio ciężko mi się zmobilizować do czegokolwiek. Cholerna zima.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 16:05   #2128
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Nie ma za co Ja tam ze 2 lata temu kupiłam takie fajne złote aniołki. One chyba są do tego żeby je postawić ale przy aureoli miały żyłkę z metką i powiesiłam je sobie za tą żyłkę na choince. Super wyglądają No i wszystkie bombki tam kupiłam. Taniutkie a wybór ogrooomny Mają też fajne pierdółki typu miseczki, kubeczki więc połowa mojego kuchennego osprzętu pochodzi własnie stamtąd, w tym moje ulubione kubeczki z takiego mlecznego- jakby oszronionego- szkła

Cytat:

Łeee, z takimi zapasami na pewno nie zginiesz

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Jezooo ja bede gruba mowie wam !
Znowu się tak strasznie najadłam , że pękam. Ale obiadek mieliśmy pyszny kurczak w przyprawie złocistej ( polecam!) z warzywami na patelnie i ryżem . Z tym ryżem to juz przesadziliśmy, ale pyszne itak było
No i zrobiłam ciasteczka Lili - mniam , przepyszne. Juz połowy nie ma A tż jak mnie skrzyczał - zostało troche ciasta z tych strzepek, juz nie mialam miejsca na wiecej i chciałam wyrzucic. Tz to usłyszał, wział ukulał zrobił wieeelki placek i mowi ze to bedzie jego ciastko. A potem jak jadł ten placek- to mowi" no nie wybaczyłbym Ci jakbyś wyrzuciła" i ciągle to powtarza teraz

Zaraz ide do mojej 'pracy' i rodzicom na biurkach po 1 ciasteczku serduszku położe, się uśmiechną jutro jak zobaczą Miły akcent na rozpoczęcie pracy a tż krzyczy, że 'waaazelinaa'

I w ogole dziś myłam wanne, i się podnieść nie mogłam, tak mnie wział atak korzonków. Kupiłam szybko kapsiplasta i od razu lepiej. Alee było tragicznie, na czworaka szłąm na kanape
jakbym mojego TŻta widziała. Hmm...smaka robisz tymi ciastkami. Będę musiała odkopać ten liliny przepis
Zeby korzonki szybko przeszły. A próbowałaś plastrów rozgrzewających? Mojej mamie baardzo pomogły

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
CO? JAK? Proszę, błagam o więcej info!

Uwielbiam Pepco!
Byłam ostatnio z koleżanką, po dekoracje świąteczne do pracy to myślałam że mi oczy z orbit wyskoczą.
Póki co tam nie idę - zwłaszcza z pieniędzmi! Bo pół wypłaty zostawię.
Po prostu rozkładasz folię na meblach i jak zwierzak wskakuje to boi się szelestu folii Najlepsze jest to, że nawet jak nie ma cię w domu to to działa bo jak jesteś to możesz gadać, że nie wolno, ale jak sie wychodzi to zwierzaki robią co chcą (ale to z książki, sama nie testowałam)

Oj tak, tak. Tam iść z kasą to marny los dla portfela

Nooo, skończyłam. Zrobiłam pierogi ruskie Jak TŻ wszystkich dziś nie pożre to będę miała z głowy też jutrzejszy obiad

Edytowane przez anoola
Czas edycji: 2010-12-09 o 16:09
Stary 2010-12-09, 16:10   #2129
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Kochana, ja dopiero teraz zauwazylam ze tam na PW dopisałaś dalej . Zaraz Ci odpisze
A ciebie prosze, żebyś nam tu wiecej takich rzeczy nie pisała, bo bedzie

W kupie razniej, postaramy się Tobie przywrocic chociaz odrobinke uśmichu. Julcia musi widzieć mamę szczęsliwą a nie zapłakaną !

Ja sama po sobie wiem, że jak mam zły humor, to czuje jakbym tu nie pasowała i ze nie potrafie sie wkrecić w temat, ale jak nie czytam i nie pisze z wami to jeszcze bardziej się dołuje.
* sciskam Cie mocno !

Ja niestety nie mam dostępu do PW ;(

Nie mogę więc pomóc ...
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 16:16   #2130
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
No i zrobiłam ciasteczka Lili - mniam , przepyszne. Juz połowy nie ma
super, że Ci wyszły i Ci smakowały
jak ja lubię jak coś co polecę smakuje

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości