|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
Cytat:
Gardło mnie boli a płucze je już od tygodnia szałwią i do tego w nocy kaszel mnie męczy
Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. Edytowane przez alazkrainy Czas edycji: 2010-12-09 o 09:39 |
|
|
|
|
#2072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja już zjadłam śniadanko i teraz biore się za nauke na jakąś godzinke a potem na uczelnie |
||
|
|
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
6ego lutego mam egzamin z semestru
|
|
#2074 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny znacie się może na golarkach męskich?? Chce kupic Tż na gwiazdkę, no i znalazłam na all brauna za 100 zł, ale zwykłą, za to philipsa jest za 100 zł trójgłowicowa. I się waham bo niby brauna chyba lepsza firma, a trójgłowicowa jednak fajniejsza
|
|
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zobaczymy co mi z tego wyjdzie
|
|
|
|
|
#2076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nurek, ale ty spostrzegawcza jesteś ci powiem spryciulo Ja tam na daty nigdy nie zwracam uwagi, a tu już pół roku, fju fju ![]() ![]() ![]() Cześć laseczki tak w ogóle Ja nie wiem czy dam radę was nadrobić, no normalnie nie wiem ![]() Kurcze cos doła ostatnio załapałam dlatego rzadko do was zaglądam. Ale ale, mam dziś w planach zafarbować włoski więc może humor mi się poprawi...oby ![]() A tak w ogóle to strasznie za wami tęskniłam |
|
|
|
|
#2077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio zauważyłam że filozofia na innych kierunkach robi się straaaszna. Mój kolega ma takie zagadnienia że wymiękam ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
za nieobecność![]() Jaką farbą farbujesz ? ![]() a dołki szybko trzeba zakopać
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2079 |
|
Zadomowienie
|
No tak, zasłużyłam
Tylko nie mocno, ok? ![]() Matrixem farbuję farba z serii So COlor, ale kurde mi8 ją wycofują z hurtowni i nie wiem czym teraz będę farbować grrr (w normalnych sklepach jej nie ma) No trzeba trzeba, ale śniegi ostatnio więc z kopaniem problem ![]() No pewnie, ja tam się długo gniewać nie umiem |
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie już chyba 3 dzień jest takie błoto na ulicach, ze masakra
|
|
|
|
#2081 |
|
Zadomowienie
|
U nas też. Wolałam jak był śnieg, ślisko było i przynajmniej nie chciało mi sie do sklepu chodzić więc kasy nie wydawałam
![]() Powiem wam, że ja normalnie ostatnio gorączki świątecznej dostałam i codziennie jakiś film świąteczny muszę obejrzeć. Mikołaje, renifery itp. no wiem, dzieciuch ze mnie ale uwieeeelbiam, nawet w lecie mogłabym je oglądać
|
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2083 |
|
Zadomowienie
|
Ile????
|
|
|
|
#2084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnie 2 to własnie z 3 głowicami miał...pierwsza miał z 2 i powiedział że na początek dobra ale teraz jak jest juz starszy to z 3 lepsza
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2086 |
|
Wtajemniczenie
|
http://allegro.pl/golarka-meska-phil...359999989.html
http://allegro.pl/golarka-meska-brau...355726336.html Ja tak chce wydać do 100 z przesyłką bo z kasa krucho, |
|
|
|
#2087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
musiałaś mieć dużo tego kserowania![]() to to już pół roku minęło?? strasznie szybko super że powstał taki wątek![]() witam ![]() ja już mam internet i tv od wczoraj wieczorem nie miałam co robićdzisiaj Tż z kolegą będą kafelkować kuchnię tzn przy szafkach zlewie kuchence itd taki pasek z 3 kafelek na ścianie, mogliśmy już dawno to zrobić bo ściana w kuchni wygląda okropnie zwłaszcza przy zlewie i kuchence ![]() dzisiaj planuję na obiad naleśniki z dżemem i serem, na szybko żeby im nie przeszkadzać w tym kafelkowaniu dostaliśmy od mamy Tż kasę na te kafelki już na gwiazdkę w ramach prezentu i tak mieliśmy je kupić po wypłacie ale jak już mama 'Tż zaproponowała że nam da to wydatek jeden odszedł![]() otworzyli u mnie nową Biedronkę, już 3, mogliby Lidla np otworzyć bo u mnie nie ma ale jest tam dużo promocji i chyba po obiedzie się przejdę tam bo widziałam w gazetce że mają być jakieś bluzy polarowe damskie i męskie po 19 zł oczywiście to jest na pewno towar który nie zszedł kiedyś z innych Biedronek ale i tak pójdę zobaczyć
|
||
|
|
|
#2088 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A w ogóle to kupiłam niedawno na All książkę "Extraordinary uses for ordynary things". Wiedziałyście, że z piasku dla kota można zrobić maseczkę oczyszczającą do twarzy? Eeee, ja tam bym chyba sobie darowała. Ale za to znalazłam fajny patent na ostrzenie nożyczek- wystarczy kilka razy pociachać złożoną kilka razy folię aluminiową ![]() A niewielka ilość sody oczyszczonej dodana do prania wzmacnia siłę płynu do prania i wybielacza (ale to raczej do białych rzeczy) Za pomocą folii aluminiowej można też odzwyczaić zwierzaki od włażenia na sofę czy fotele... No ciekawe rzeczy można tam znaleźć, nie powiem
|
|
|
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2090 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Anoola nareszcie sie odezwałaś a co do dołków to sądzę, że można je spróbować zasypać śniegiem też mi się udzielila świąteczna atmosfera ale spokojnie, powoli od stycznia mam plan inwestować w dodatki do mieszkania, co miesiąc coś i bedzie coraz lepiej |
|
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam ogromnego lenia
a za 20-39min musze wyjsc na zajęcia
|
|
|
|
#2092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Żywa choinka mmm...marzenie. Bedzie wam ślicznie pachniało w domku My mamy sztuczną, bo niestety miejsce na nią mamy tylko koło drzwi do pokoju, a to znowy blisko pieca więc pewnie postała by kilka godzin i wszystkie igiełki by opadły ![]() Pewnie, tak najlepiej. Co miesiąc cos dokupisz i w portfelu się nie odczuje a co miesiąc jakaś nowa rzecz będzie ![]() Nie ma co zazdrościć Kashmi, po malutku też będziecie mieć przytulne gniazdko. Mnie najbardziej podobał się właśnie okres gdy dopiero wszystko zdobywaliśmy. Boże jak ja się z głupiego tłuczka do mięsa cieszyłam Czasami mi tego brak
|
|
|
|
|
#2093 | |||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam za to awersję na Kraków. Cytat:
Dzień dobry. Senny dzień dziś mam a test z angola mnie czeka. Muszę się pouczyć. Chyba weszłam teściowej na ambicję bo spuściła z tonu I jeszcze się na all wku*******. Zamówiłam 2 grudnia zabawkę dla małej, aukcja się 2 skończyła a koleś wczoraj do mnie dzwoni, że nie ma już w hurtowniach Nie ma, na all też nie ma i dzieciak został bez wymarzonego prezentu Chamstwo wystawiać rzeczy, których się nie ma...No, to trzeba się ogarnąć ![]() I jeszcze dzisiaj nakarmiłam Kropkę. Gucia już nakarmiona
Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2010-12-09 o 10:57 |
|||
|
|
|
#2094 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
z tym, że po prostu brakuje mi takiej przytulności, ale wiadomo, że jak sie pojawią meble, dywany, poduchy to będzie milej |
|
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
Lili dziekuje bardzo za przepis
![]() ale te czarno białe ruloniki też zapisane i czekają na swoją okazje ![]() nurek pół roku , ale ten czas zaiwania a ja tu od poczatku jestemi naprawde mozna sie duzo nauczyc ![]() My dopiero się wykulaliśmy z łozeczka śniadanko zjedzone, teraz trzeba się ogarnąć i mieszkanie ![]() Co do światecznych dekoracji, to mnie też juz wzieło, świeczki, świeczuszki, obrusiki. Szkoda ze wszystko co mi sie podoba jest takie drogie |
|
|
|
#2096 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Prezent rewelacja! ![]() Cytat:
Uciekam, bo znowu włosów nie zdążę zafarbować ![]() Dzisiaj w końcu pierwszy raz idę na aerobik Edytowane przez anoola Czas edycji: 2010-12-09 o 11:11 |
||
|
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
witam kochane!
![]() Widzę, że nie tylko mnie świąteczny nastrój już dopadł My nie mamy kompletnie NIC świątecznego... A wszystko tak drogie, że masakra Jak narazie udało nam się kupić kwiatka- gwiazdę betlejemską taką malutką i kupiłam świecznik (taki na podgrzewacz)w... Rossmanie za 4zł w Kauflandzie u nas tyle pięknych rzeczy, ale bardzo drogie ![]() Pasowało by o prezentach pomyśleć ![]() Ja dopiero po śniadaniu, a po 12 mam pociąg na uczelnię... W ogóle zlikwidowali mi pociągi do Gliwic!!Muszę autobusem do Katowic jeździć i tam na pociąg się przesiadać ja nie wiem jak ja będę dojeżdżać
|
|
#2098 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2099 |
|
Zadomowienie
|
Witam kochane
Dzisiaj wstałam z Julią o 9.30 TŻ tak cicho wyszedł z domu, że nawet się nie przebudziłam co zdarzyło się dzisiaj pierwszy raz![]() Nurku to już pół roku Trzeba to opić![]() Kashmirka ja często przeglądam wątek biedronkowy i dużo ludzi pisało, że już te blendery kupiło. Chwaliły się jak działają itp więc nie wiem jak to z nimi u Ciebie jest?? U mnie były w poniedziałek bo TŻ akurat w biedronce był. Za to w środę już pusto. Szybko poszły ![]() Dobra lecę kobietki z małą puzle układać
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może na bazarku przy okazji kupowania choinki coś upoluję Tylko nie wiem kiedy po nią pójdziemy, bo TŻ w sobotę pracuje
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

trudno mi zrezygnować z tego popołudniowego spania, szczególnie w taką pogodę jak ta no ale mam postanowienie, że nie będę spała, koniec i kropka. Moze dni przestaną mi uciekać jak szalone 
gratuluje Wam i sobie dziewczyny i dziękuję, że jesteście
co ja bym bez Was teraz zrobiła to nie wiem 

ale zobaczymy co mi z tego wyjdzie

za nieobecność

musiałaś mieć dużo tego kserowania
Chamstwo wystawiać rzeczy, których się nie ma...
1.09.2012