Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-09, 09:37   #2071
alazkrainy
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Nadia w gazetce jest napisane, że od 9.12.2010 czyli od dziś prosto z pracy pójdę do biedro może uda mi się go zanabyć

Ala a ja własnie wczoraj postanowiłam, ze nie bede spała po południu mimo, ze byłam padnięta i chciało mi sie spac, zrobiłam zakupy, ugotowałam 2 obiady, spędziłam trochę czasu na przytulaskach z P. a potem grzecznie o 22 poszłam spać a jakbym sie zdrzemnęła po południu to znowu by mi dzień gdzieś uciekł i nie mogłabym zasnąć wieczorem trudno mi zrezygnować z tego popołudniowego spania, szczególnie w taką pogodę jak ta no ale mam postanowienie, że nie będę spała, koniec i kropka. Moze dni przestaną mi uciekać jak szalone

ponadto okres mi sie skonczył wiec wracam do kręcenia hula-hopem, codziennie oglądając fakty bede kręcić i mam nadzieje, ze beda efekty takie jak miałam rok temu gdy kręciłam codziennie

Nurek to już pół roku? gratuluje Wam i sobie dziewczyny i dziękuję, że jesteście co ja bym bez Was teraz zrobiła to nie wiem
Ja tak normalnie to też nie śpię, bo wydaje mi się to bez sensu, bo jak przyjeżdżamy do domu jest 17.00, jemy obiad i 18.00 się robi, potem coś człowiek się tylko zakręci i już trzeba sie pluskać i spać, ale wczoraj nie miałam już sił. A i tak po 22 już w łóżku wylądowałam i moment i już spałam.

Gardło mnie boli a płucze je już od tygodnia szałwią i do tego w nocy kaszel mnie męczy

Edytowane przez alazkrainy
Czas edycji: 2010-12-09 o 09:39
alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 09:47   #2072
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Zapomniałam się pochwaliś, zamówiłam prezent pod choinkę dla Mamy
http://allegro.pl/24-el-sztucce-saty...347490821.html

sama bym takie chciała
bardzo fajne

Cytat:
N
Nurek to już pół roku? gratuluje Wam i sobie dziewczyny i dziękuję, że jesteście co ja bym bez Was teraz zrobiła to nie wiem
tak już pół roku
ja już zjadłam śniadanko i teraz biore się za nauke na jakąś godzinke a potem na uczelnie
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 09:51   #2073
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
bardzo fajne

tak już pół roku
ja już zjadłam śniadanko i teraz biore się za nauke na jakąś godzinke a potem na uczelnie
Normalnie w kompleksy wpadam. i mam takie wyrzuty sumienia przy Was...bo też powinnam się pouczyć.
6ego lutego mam egzamin z semestru

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 09:57   #2074
effie22
Wtajemniczenie

Dziewczyny znacie się może na golarkach męskich?? Chce kupic Tż na gwiazdkę, no i znalazłam na all brauna za 100 zł, ale zwykłą, za to philipsa jest za 100 zł trójgłowicowa. I się waham bo niby brauna chyba lepsza firma, a trójgłowicowa jednak fajniejsza
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 09:58   #2075
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Normalnie w kompleksy wpadam. i mam takie wyrzuty sumienia przy Was...bo też powinnam się pouczyć.
6ego lutego mam egzamin z semestru
ja się ucze bo musz poprawić logike, filozofie, a w nastepnym tygodniu mam zaliczenie z klasycznych teorii socjologicznych i kolejne z logiki a chciałabym przed świętam na czysto wyjść ale zobaczymy co mi z tego wyjdzie
Stary 2010-12-09, 09:59   #2076
anoola
Zadomowienie

Cytat:
to co napisze pewnie was troche zdziwi mianowicie we wtorek 7 grudnia mineło dokładnie pół roku tak tak dokładnie 7 lipca nasza Matka Założycielka założyła ten wątek a więc znamy się już pół roku i za to chciałam wam bardzo bardzo serdecznie podziękować dość pobieżnie przejzałam pierwszą część i tak oto wypisuje dziewczyny które są od początku i wytrały do teraz:
-Cholernarejestracaja
-Ssnowdrop
-Ijaa
-Alazkrainy
-Evilcia
-Golden
-Paulunia
-Chaigata
-Lili
-Niniona
-Dodaja
-Kashmirka
-Haniula
-Anastazja
-Dudipopka
-Nadia
gratuluje wam dziewczyny tych 6 miesięcy i wytrwałości i dziękuje, że jesteście
dziękuje i tym nowszym i tym od pierwszej części za pomoc niejednokrotną
chciałam również podziękować Abby, że wogóle postanowiła założyć i wymyśleć taki wątek

jeśli którejś z was nie wyłapałam przeglągając pierwszą cześć to przepraszam

ps. najgorsze, że sama nie wiem czy byłam już w pierwszej części czy nie
No tak, mnie jak zwykle pominięto
Nurek, ale ty spostrzegawcza jesteś ci powiem spryciulo Ja tam na daty nigdy nie zwracam uwagi, a tu już pół roku, fju fju

Cześć laseczki tak w ogóle Ja nie wiem czy dam radę was nadrobić, no normalnie nie wiem
Kurcze cos doła ostatnio załapałam dlatego rzadko do was zaglądam. Ale ale, mam dziś w planach zafarbować włoski więc może humor mi się poprawi...oby
A tak w ogóle to strasznie za wami tęskniłam
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 10:02   #2077
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
ja się ucze bo musz poprawić logike, filozofie, a w nastepnym tygodniu mam zaliczenie z klasycznych teorii socjologicznych i kolejne z logiki a chciałabym przed świętam na czysto wyjść ale zobaczymy co mi z tego wyjdzie
No kochana, za filozofię to się musisz koniecznie zabrać
Ostatnio zauważyłam że filozofia na innych kierunkach robi się straaaszna. Mój kolega ma takie zagadnienia że wymiękam

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
Nurek, ale ty spostrzegawcza jesteś ci powiem spryciulo Ja tam na daty nigdy nie zwracam uwagi, a tu już pół roku, fju fju

Cześć laseczki tak w ogóle Ja nie wiem czy dam radę was nadrobić, no normalnie nie wiem
Kurcze cos doła ostatnio załapałam dlatego rzadko do was zaglądam. Ale ale, mam dziś w planach zafarbować włoski więc może humor mi się poprawi...oby

za nieobecność
Jaką farbą farbujesz ?
a dołki szybko trzeba zakopać

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 10:04   #2078
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:

Anoola przepraszam wybaczysz?
Stary 2010-12-09, 10:10   #2079
anoola
Zadomowienie

Cytat:

za nieobecność
Jaką farbą farbujesz ?
a dołki szybko trzeba zakopać
No tak, zasłużyłam Tylko nie mocno, ok?
Matrixem farbuję farba z serii So COlor, ale kurde mi8 ją wycofują z hurtowni i nie wiem czym teraz będę farbować grrr (w normalnych sklepach jej nie ma)
No trzeba trzeba, ale śniegi ostatnio więc z kopaniem problem

Cytat:
Anoola przepraszam wybaczysz?
No pewnie, ja tam się długo gniewać nie umiem
Stary 2010-12-09, 10:14   #2080
nurek119
Zakorzenienie

u mnie już chyba 3 dzień jest takie błoto na ulicach, ze masakra
Stary 2010-12-09, 10:18   #2081
anoola
Zadomowienie

Cytat:
u mnie już chyba 3 dzień jest takie błoto na ulicach, ze masakra
U nas też. Wolałam jak był śnieg, ślisko było i przynajmniej nie chciało mi sie do sklepu chodzić więc kasy nie wydawałam

Powiem wam, że ja normalnie ostatnio gorączki świątecznej dostałam i codziennie jakiś film świąteczny muszę obejrzeć. Mikołaje, renifery itp. no wiem, dzieciuch ze mnie ale uwieeeelbiam, nawet w lecie mogłabym je oglądać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-09, 10:21   #2082
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
U nas też. Wolałam jak był śnieg, ślisko było i przynajmniej nie chciało mi sie do sklepu chodzić więc kasy nie wydawałam
apropo wydawania to wczoraj na xerówki wydałam 53zł myślałam, że mnie ....
Stary 2010-12-09, 10:23   #2083
anoola
Zadomowienie

Ile???? No też by mnie...
Stary 2010-12-09, 10:25   #2084
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny znacie się może na golarkach męskich?? Chce kupic Tż na gwiazdkę, no i znalazłam na all brauna za 100 zł, ale zwykłą, za to philipsa jest za 100 zł trójgłowicowa. I się waham bo niby brauna chyba lepsza firma, a trójgłowicowa jednak fajniejsza
a pokaż jakie bralaś pod uwage?? mój tż zawsze miał tylko philipsa ...teraz nawet kupił taką za 400 zł na dwa lata starcza... ostatnie 2 to własnie z 3 głowicami miał...pierwsza miał z 2 i powiedział że na początek dobra ale teraz jak jest juz starszy to z 3 lepsza

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 10:27   #2085
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Ile???? No też by mnie...
noo właśnie a byłam w najtańszym punkcie jaki znam...o,o6gr za strone ale tyle tego miałam myślałam, że mnie coś trafi jak placiłam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-09, 10:32   #2086
effie22
Wtajemniczenie

http://allegro.pl/golarka-meska-phil...359999989.html

http://allegro.pl/golarka-meska-brau...355726336.html

Ja tak chce wydać do 100 z przesyłką bo z kasa krucho,
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 10:38   #2087
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam się pochwaliś, zamówiłam prezent pod choinkę dla Mamy
http://allegro.pl/24-el-sztucce-saty...347490821.html

sama bym takie chciała
bardzo ładne, też bym takie chciała i nie drogie
Cytat:
apropo wydawania to wczoraj na xerówki wydałam 53zł myślałam, że mnie ....
o matko musiałaś mieć dużo tego kserowania

to to już pół roku minęło?? strasznie szybko super że powstał taki wątek

witam
ja już mam internet i tv od wczoraj wieczorem kurcze 3 dni bez tych cudów techniki i po prostu szok nie miałam co robić
dzisiaj Tż z kolegą będą kafelkować kuchnię tzn przy szafkach zlewie kuchence itd taki pasek z 3 kafelek na ścianie, mogliśmy już dawno to zrobić bo ściana w kuchni wygląda okropnie zwłaszcza przy zlewie i kuchence
dzisiaj planuję na obiad naleśniki z dżemem i serem, na szybko żeby im nie przeszkadzać w tym kafelkowaniu
dostaliśmy od mamy Tż kasę na te kafelki już na gwiazdkę w ramach prezentu i tak mieliśmy je kupić po wypłacie ale jak już mama 'Tż zaproponowała że nam da to wydatek jeden odszedł
otworzyli u mnie nową Biedronkę, już 3, mogliby Lidla np otworzyć bo u mnie nie ma ale jest tam dużo promocji i chyba po obiedzie się przejdę tam bo widziałam w gazetce że mają być jakieś bluzy polarowe damskie i męskie po 19 zł oczywiście to jest na pewno towar który nie zszedł kiedyś z innych Biedronek ale i tak pójdę zobaczyć
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 10:39   #2088
anoola
Zadomowienie

Cytat:
noo właśnie a byłam w najtańszym punkcie jaki znam...o,o6gr za strone ale tyle tego miałam myślałam, że mnie coś trafi jak placiłam
Kurcze, kupe kasy. No ale jak trzeba to trzeba

A w ogóle to kupiłam niedawno na All książkę "Extraordinary uses for ordynary things".
Wiedziałyście, że z piasku dla kota można zrobić maseczkę oczyszczającą do twarzy? Eeee, ja tam bym chyba sobie darowała.
Ale za to znalazłam fajny patent na ostrzenie nożyczek- wystarczy kilka razy pociachać złożoną kilka razy folię aluminiową

A niewielka ilość sody oczyszczonej dodana do prania wzmacnia siłę płynu do prania i wybielacza (ale to raczej do białych rzeczy)

Za pomocą folii aluminiowej można też odzwyczaić zwierzaki od włażenia na sofę czy fotele...

No ciekawe rzeczy można tam znaleźć, nie powiem
Stary 2010-12-09, 10:40   #2089
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
wiesz co mi tż kiedyś cos mówił, że te takie golarki jak braun ( chodzi mi o "kształt" a nie firmę...) są gorsze, bo jego tata miał i woli golić się zwykłymi maszynkami jednorazowymi ... ja bym wzieła ten z 3 głowicami philipsa

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-09, 10:41   #2090
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
hehe 0,06gr to faktycznie mega tanio a tak serio to współczuje, wiem ile się kseruje na studiach, na szczęscie ja mialam to szczęście, że mogłam sobie wszystko za darmo kserować w pracy

Anoola nareszcie sie odezwałaś tęskniłam a co do dołków to sądzę, że można je spróbować zasypać śniegiem też mi się udzielila świąteczna atmosfera lada dzień jedziemy z P. po naszą pierwszą choinkę, chcę taką do 1m w donicy i koniecznie jodłę kaukaską bo piękna jest i nie kłuje a dzisiaj też przeglądam net w poszukiwaniu inspracji na dodatki świąteczne którymi można przystroić mieszkanie i tak mnie ściska z zazdrości jak widzę jak przytulne mieszkanka ludzie mają, a nasze takie surowe i puste ale spokojnie, powoli od stycznia mam plan inwestować w dodatki do mieszkania, co miesiąc coś i bedzie coraz lepiej
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 10:41   #2091
nurek119
Zakorzenienie

ale mam ogromnego lenia a za 20-39min musze wyjsc na zajęcia
Stary 2010-12-09, 10:51   #2092
anoola
Zadomowienie

Cytat:
hehe 0,06gr to faktycznie mega tanio a tak serio to współczuje, wiem ile się kseruje na studiach, na szczęscie ja mialam to szczęście, że mogłam sobie wszystko za darmo kserować w pracy

Anoola nareszcie sie odezwałaś tęskniłam a co do dołków to sądzę, że można je spróbować zasypać śniegiem też mi się udzielila świąteczna atmosfera lada dzień jedziemy z P. po naszą pierwszą choinkę, chcę taką do 1m w donicy i koniecznie jodłę kaukaską bo piękna jest i nie kłuje a dzisiaj też przeglądam net w poszukiwaniu inspracji na dodatki świąteczne którymi można przystroić mieszkanie i tak mnie ściska z zazdrości jak widzę jak przytulne mieszkanka ludzie mają, a nasze takie surowe i puste ale spokojnie, powoli od stycznia mam plan inwestować w dodatki do mieszkania, co miesiąc coś i bedzie coraz lepiej
Ja też tęskniłam Muszę koniecznie nadrobić, bo strasznie jestem ciekawa co tam u was się wydażyło.
Żywa choinka mmm...marzenie. Bedzie wam ślicznie pachniało w domku
My mamy sztuczną, bo niestety miejsce na nią mamy tylko koło drzwi do pokoju, a to znowy blisko pieca więc pewnie postała by kilka godzin i wszystkie igiełki by opadły
Pewnie, tak najlepiej. Co miesiąc cos dokupisz i w portfelu się nie odczuje a co miesiąc jakaś nowa rzecz będzie
Nie ma co zazdrościć Kashmi, po malutku też będziecie mieć przytulne gniazdko. Mnie najbardziej podobał się właśnie okres gdy dopiero wszystko zdobywaliśmy. Boże jak ja się z głupiego tłuczka do mięsa cieszyłam Czasami mi tego brak
Stary 2010-12-09, 10:56   #2093
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
co serwujecie na obiad SPD? u mnie dzisiaj dewolaje, frytki z piekarnika i buraczki
U mnie dzisiaj pałeczki z kurczaka z ziemniakami i ogórasem

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
ulic w Warszawie to ja nie znam
w każdym mieście jakiś kawałek klimatyczny się znajdzie, ale dla mnie całokształt Wawy i ogólne wrażenie jest złe. Może jestem ogólnie źle nastawiona do tego miasta
Może... a może go po prostu nie znasz Ja mam za to awersję na Kraków.

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Gardło mnie boli a płucze je już od tygodnia szałwią i do tego w nocy kaszel mnie męczy
Jak tak długo Cię męczy to może idź do lekarza...

Dzień dobry. Senny dzień dziś mam a test z angola mnie czeka. Muszę się pouczyć.
Chyba weszłam teściowej na ambicję bo spuściła z tonu
I jeszcze się na all wku*******. Zamówiłam 2 grudnia zabawkę dla małej, aukcja się 2 skończyła a koleś wczoraj do mnie dzwoni, że nie ma już w hurtowniach Nie ma, na all też nie ma i dzieciak został bez wymarzonego prezentu Chamstwo wystawiać rzeczy, których się nie ma...

No, to trzeba się ogarnąć

I jeszcze dzisiaj nakarmiłam Kropkę. Gucia już nakarmiona

Z m i e n i ł a m swoje życie!

Edytowane przez Puntodivista
Czas edycji: 2010-12-09 o 10:57
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 11:02   #2094
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Ja też tęskniłam Muszę koniecznie nadrobić, bo strasznie jestem ciekawa co tam u was się wydażyło.
Żywa choinka mmm...marzenie. Bedzie wam ślicznie pachniało w domku
My mamy sztuczną, bo niestety miejsce na nią mamy tylko koło drzwi do pokoju, a to znowy blisko pieca więc pewnie postała by kilka godzin i wszystkie igiełki by opadły
Pewnie, tak najlepiej. Co miesiąc cos dokupisz i w portfelu się nie odczuje a co miesiąc jakaś nowa rzecz będzie
Nie ma co zazdrościć Kashmi, po malutku też będziecie mieć przytulne gniazdko. Mnie najbardziej podobał się właśnie okres gdy dopiero wszystko zdobywaliśmy. Boże jak ja się z głupiego tłuczka do mięsa cieszyłam Czasami mi tego brak
to prawda, jest w tym sporo radości ja się z głupiej miski z biedronki potrafie cieszyć z tym, że po prostu brakuje mi takiej przytulności, ale wiadomo, że jak sie pojawią meble, dywany, poduchy to będzie milej z radosnych rzeczy dostaniemy od mamy P. na Gwiazdkę nowe łóżko do sypialni już sie nie mogę doczekać
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 11:02   #2095
Haniula
Zakorzenienie

Lili dziekuje bardzo za przepis dziś bede testować

ale te czarno białe ruloniki też zapisane i czekają na swoją okazje

nurek pół roku , ale ten czas zaiwania a ja tu od poczatku jestem
i naprawde mozna sie duzo nauczyc

My dopiero się wykulaliśmy z łozeczka śniadanko zjedzone, teraz trzeba się ogarnąć i mieszkanie

Co do światecznych dekoracji, to mnie też juz wzieło, świeczki, świeczuszki, obrusiki. Szkoda ze wszystko co mi sie podoba jest takie drogie
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-09, 11:09   #2096
anoola
Zadomowienie

Cytat:
to prawda, jest w tym sporo radości ja się z głupiej miski z biedronki potrafie cieszyć z tym, że po prostu brakuje mi takiej przytulności, ale wiadomo, że jak sie pojawią meble, dywany, poduchy to będzie milej z radosnych rzeczy dostaniemy od mamy P. na Gwiazdkę nowe łóżko do sypialni już sie nie mogę doczekać
Ja mam tak samo TŻ się tylko czasem wkurza, że znowu jakieś "pierdoły" do domu kupuję, ale ja tak to lubię
Prezent rewelacja!

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Co do światecznych dekoracji, to mnie też juz wzieło, świeczki, świeczuszki, obrusiki. Szkoda ze wszystko co mi sie podoba jest takie drogie
No właaaśnie

Uciekam, bo znowu włosów nie zdążę zafarbować
Dzisiaj w końcu pierwszy raz idę na aerobik

Edytowane przez anoola
Czas edycji: 2010-12-09 o 11:11
Stary 2010-12-09, 11:10   #2097
DobraDusza88
Zakorzenienie

witam kochane!

Widzę, że nie tylko mnie świąteczny nastrój już dopadł My nie mamy kompletnie NIC świątecznego... A wszystko tak drogie, że masakra Jak narazie udało nam się kupić kwiatka- gwiazdę betlejemską taką malutką i kupiłam świecznik (taki na podgrzewacz)w... Rossmanie za 4zł w Kauflandzie u nas tyle pięknych rzeczy, ale bardzo drogie

Pasowało by o prezentach pomyśleć

Ja dopiero po śniadaniu, a po 12 mam pociąg na uczelnię... W ogóle zlikwidowali mi pociągi do Gliwic!!Muszę autobusem do Katowic jeździć i tam na pociąg się przesiadać ja nie wiem jak ja będę dojeżdżać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-09, 11:13   #2098
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
witam kochane!

Widzę, że nie tylko mnie świąteczny nastrój już dopadł My nie mamy kompletnie NIC świątecznego... A wszystko tak drogie, że masakra Jak narazie udało nam się kupić kwiatka- gwiazdę betlejemską taką malutką i kupiłam świecznik (taki na podgrzewacz)w... Rossmanie za 4zł w Kauflandzie u nas tyle pięknych rzeczy, ale bardzo drogie

Pasowało by o prezentach pomyśleć

Ja dopiero po śniadaniu, a po 12 mam pociąg na uczelnię... W ogóle zlikwidowali mi pociągi do Gliwic!!Muszę autobusem do Katowic jeździć i tam na pociąg się przesiadać ja nie wiem jak ja będę dojeżdżać
Duszyczko wiele fajnych rzeczy można znaleźć w Pepco, o ile masz gdzieś pod nosem. W Tesco też można upolować coś sensownego
Stary 2010-12-09, 11:13   #2099
Paulunia8713
Zadomowienie

Witam kochane

Dzisiaj wstałam z Julią o 9.30 TŻ tak cicho wyszedł z domu, że nawet się nie przebudziłam co zdarzyło się dzisiaj pierwszy raz

Nurku to już pół roku Trzeba to opić

Kashmirka ja często przeglądam wątek biedronkowy i dużo ludzi pisało, że już te blendery kupiło. Chwaliły się jak działają itp więc nie wiem jak to z nimi u Ciebie jest?? U mnie były w poniedziałek bo TŻ akurat w biedronce był. Za to w środę już pusto. Szybko poszły

Dobra lecę kobietki z małą puzle układać
Stary 2010-12-09, 11:17   #2100
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Duszyczko wiele fajnych rzeczy można znaleźć w Pepco, o ile masz gdzieś pod nosem. W Tesco też można upolować coś sensownego
Niestety u nas ani Pepco ani Tesco Może na bazarku przy okazji kupowania choinki coś upoluję Tylko nie wiem kiedy po nią pójdziemy, bo TŻ w sobotę pracuje

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości