|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Chyba koło 3-ciej
![]() No, fajnie że dziś już piątek. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | |
Raczkowanie
|
Witam nowe koleżanki
![]() Miłego Piatku zycze, opiewającego w sama zyczliwość ludzka i slonca słonca slonca ![]() Cytat:
![]() |
#2103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Życze więc udanego weekendu, by pogoda Wam dopisywała i co najważniejsze to miłego świętowania rocznicy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Ja mam nadzieje, że w niedziele będzie ładna pogoda taka jak np wczoraj i pojedziemy sobie nad morze. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Raczkowanie
|
Bywam czesto w UK. Przyjaciel moj tam zakotwiczył
![]() ![]() Byc moze nie powinnam ale opisze Wam kochaniutkie historię jak zadzwonila do mnie w tym czasie moja współniczka. Jezu jak zobaczyłam ze to jej nr tel. i pomyslalam ze musze odebrać, to az mnie sparaliżowało. Bo tak pomyslalam, jak odbiore i zaczne z nia rozmawiac po polskiemu to wtedy sie wyda ze ja tez z polskiego jestem. Wstyd sie przyznać ale powiem Wam kochane ze odebralam wtedy i z rodaczka w INGLISZ uderzyłam. ona takie ![]() Wtedy na tym lotnisku po raz pierwszy wstydzilam sie ze z Polski jestem. Jezu ci ludzie byli brrrrr matko! Syndrom im glosniej tym wiecej mnie usyszy jaki to ja jestem zarobiony. Matko! Powiedz Karinio też masz takie jazdy? ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- dzieki za witanie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Corvette ![]() ![]() ![]() ![]() na wsio odpowiem ale wpierw ogarne rzeczy wazne i mniej wazne w gospodarstwie domowym. tak wiec do uslyszenia ![]()
Serce obawia się cierpień, żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasiaweronika Czas edycji: 2011-06-03 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
kasiu, niewiem czy zrozumialm o czym piszesz.
![]() ![]() Tak, mam takie cuś. Nawet obok, rodacy mieszkają więc jak słysze, gdzie nie byłem co nie robiłem jest dla mnie śmieszne i zarazem żałosne. ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Pozdrawiam 2 gości, którzy nas właśnie podczytują. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zadomowienie
|
![]()
Hej
Też pozdrawiam ja już na wylocie prawie spakowana i znowu dziś następne spotkanko z jedną znajomą poplotkujemy będzie fajnie, zaraz na nie lecę Słuchajcie jak dobrze pójdzie to chemy odebrać certyfikat szkolenia z negocjacji biznesowych, które ukończyłyśmy jeszcze w zeszłym roku, ba to już prawie rok chyba minie. Głupio, ale dotąd nie znaleźliśmy czasu i ochoty na takie sprawy jak odbiór świadectwa. ![]() Dobre jestśmy |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
Olu, to fajno że już prawie gotowa do wyjazdu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2108 | ||||
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() nie wziela syna ale powiedziala ze zrobi to nastepnym razem ![]() zrobilas watrobke? i jak smakowala? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziekuje ![]() ![]() a dzis jak sie czujesz? ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Widze, że już się cieszysz na to, że weźmie następnym razem syna. A ile on ma lat? Cytat:
![]() ![]() ![]() Aha ![]() ![]() ![]() Dziekuje ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak zwykle wyczuwam podteksty w Twoich slowach ![]() jej synek ma 2 lata ostatni raz go widzialam jak mial 9 miesiecy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no dokladnie ![]() ![]() nie przejmuj sie ja tez nie ![]() ![]() to super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak zwykle i bardzo dobrze wyczuwasz ![]() O, to jeszcze mały synek. ![]() ![]() ![]() ![]() Też tego nie kumam i chyba nie skumam. ![]() Uff, dzięki że nie jestem sama w tej niewiedzy ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Nom, dzięki ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Mam dziś wolne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz co mam zrobić, żeby ta wiedzma normalnie prała. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Raczkowanie
|
No ja myślę ze bede miała coraz więcej czasu, ostatnio tez zrobiliśmy przemeblowanie i mam kompa w dzieciowym pokoju wiec jak śpią albo są grzeczne to ja sobie czasem zajrzę. Coraz częściej kusi mnie do rysowania.. kiedys to bylo moje hobby, a okad mam dzieci to mi sie nie chcialo albo niema kiedy, mały przeszkadza... Przydałaby mi sie tez taka mala maszyna do szycia żeby sobie ciekawie ubranka poprzerabiać..schudłam i wszystko jakieś takie rozciągnięte po ciąży... a ze mnie w końcu artystyczna dusza wiec mogłabym to wykorzystać moze szyć tez bym potrafiła? zobaczymy
![]() kasiaweronika dobrze ze piszesz o minusach Dukana, ja jestem przeciwnikiem. mam poczucie ze za kilka lat polowa społeczeństwa zacznie miec problemy .. bo to nic dobrego. Czytalam kiedys duzo na ten temat bo pomagałam schudnąć babci ale doszłam do wniosku ze ta dieta moze byc nawet nie bezpieczna. Niema jak zdrowa żywność i aktywność fizyczna. Sama musiałam dojrzeć do tego bo zawsze mi cos w sobie nie pasowało i kombinowałam na różne sposoby a teraz wiem ze bez wysiłku niema nic ![]() tu ciekawy art. o Dukanie http://wyborcza.pl/1,97863,9474473,W...ra_Dukana.html pozdrawiam i zycze miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Zakorzenienie
|
nixie, to super że prawdopodobnie będziesz miała teraz ciutke wiecej czasu
![]() Noo, ja myśle że jak najbardziej powinnaś powrócić do malowania, tym bardziej że to było twoje hobby. ![]() ![]() Dobrze, że mąż potrafi guzik sobie przyszyć, czy coś zaszyć. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście nie przepadam za słodyczami ![]() ![]() ![]() ![]() Ja chcę zrzucić tylko kilka kg więc całość powinna mi zająć ok 2 miesięcy (z tego co wyliczałam wg jakieś kalkulatora Dukana ![]() Jest lista przeciwwskazań do tej diety, ale póki co ja jestem zdrowa jak ryba, nie mam żadnych chorób ![]() Moja babcia też by sie wykończyła na tej diecie, ale na własne ryzyko, bo jest otyła od wielu leków i chorób i żadna dieta na nia nie działa, a babcia mało co je a wygląda jak wygląda ![]() ![]() Tak ze trzeba popatrzyć na własne potrzeby, choć ja teraz jestem na takim etapie że mogła bym waciki wpieprzać byle by pozbyć się sadełka ![]() Dla tego ten Dukan, bo można jeść ile wlezie, a jak próbowałam ograniczyć żarcie to cały czas chodziłam głodna i ciągle myślałam o jedzeniu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2115 | ||
Zakorzenienie
|
zależy od długości spódnicy ![]() Jak wskakuję w mini to wolę rajstopy, bo pewniej się czuję, że nic "kontrowersyjnego" nie wyjdzie ![]() ![]() ![]() Cytat:
Nad morze ![]() ![]() Właśnie wczoraj jak z mężem jechaliśmy to tak marzyło nam się by zajechać prosto nad morze, kit że 600km mamy, ale już zdarzyło nam się tak spontanicznie pojechać na weekend, z namiotem ![]() Sama chętnie bym wyjechała, bo w domu rodzinna impreza sie szykuje ![]() ![]() Cytat:
Nie do końca rozumiem o co cho ![]() ![]() Ale typowa mentalność Polaków: tylko narzekać ![]() ![]() A Polacy często wieśniacy, jak byliśmy na podróży poślubnej, to przez 1 tydzień byliśmy zachwyceni, ze takie gadanie o Polakach to mit, bo wszyscy w okolicy byli fajni i kulturalni, ale przyszedł tydzień drugi.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może inny tryb pomoże ![]()
![]() |
#2117 | ||||
Zakorzenienie
|
No własnie, nie pomógł, też tak próbowałam. Włączyłam na normalny tryb, czyli godzinne pranie i tak samo.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, chyba mam zły podkład.... za ciężki na lato
![]() ![]() Muszę jakoś męża kusić, bo inaczej to chodziła bym po ścianach ![]() Ja jestem temperamentna, a On raczej z tych powściągliwych ![]() Nie jedna stereotypowa kobieta "kochanie boli mnie głowa" dała by się za takiego męża pokroić, a akurat padło na mnie... ![]() ![]() Mam problem, nie mogę spać po nocach ![]() ![]() ![]() ![]()
#2119 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Można się do Was przyłączyć?? Jestem mężatką od roku ![]() Moje koleżanki z wątku już tu dołączyły teraz kolej na mnie ![]()
#2120 |
Zakorzenienie
|
Arnama tylko pamiętaj o zrobieniu wszystkich faz Dukana.
![]() ![]() A ja się muszę uczyć na jutro bo mam zaliczenie na stiudium a mi się nie chce! Za tydzień znowu egzamin z tego samego, bez sensu. Dziś robię na obiad spaghetti carbonara dla męża - już mi ślinka cieknie, ale sama nie mogę tego jeść. ![]() ![]()
#2121 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() Cytat:
Zrobię wszystko dokładnie, bo zależy mi na szybkim efekcie ![]() Zjadła bym taki makaronik ![]() ![]()
![]() |
#2122 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witam-y serdecznie ![]() Kobiety, udało się wyprać. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mniami spaghetti. ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Z tym, że jakoś samo tzn no prawie samo się poprzestawiało, że teraz góra o 24 ide spać. Z dwa dni temu, poszłam spać o 23 ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam soczki Bobo Frut specjalnie dla dzieci od kuzynek (siostry od panny młodej), a mama mi mówi, że do nich chyba nie będziemy wstępować, tylko od razu pod kościół, poza tym nie jedziemy z wizytą. Czekolady też mam, ale one chyba za małe na czekolady
( innym dzieciom się da). Bombonierka dla Adusia przygotowana (byliśmy proszeni na komunie, ale nie przyjechaliśmy, idziemy w niedzielę na kawę). Przydałaby się bombonierka dla Karolinki (jedziemy tam w sobotę rano), byłam już w sklepie i nie chce mi się iść drugi raz. Przed wyjściem pójdę do sklepu po dużą czekoladę. Kupiliśmy urządzenie do gotowania jaj (by było szybciej), bo je bardzo lubimy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Raczkowanie
|
arnama
ja pod podkład smaruje sie kremem z garniera - "czysta skóra" i bardzo długo jestem "zmatowiona" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
O, nawet niewiedziałam że jeszcze istnieją te soki Bobo Frut. Jak będąc dzieckiem tzn młodszą małolata, to je piłam.
![]() Gratuluje zakupu sprzyntu do jajek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
Koleżanka zaprosiła nas na imprezę z okazji rocznicy ślubu. Niestety mój mąż pracuje 18 czerwca na nocki.
---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Jadę tylko na weekend, a nie umiem się spakować. Wyjątkowo teraz tak, ciągle myślę co mam wziąść. Kupiłam dla dzieci 6 czekolad, 2 soczki bobo frut, 1 bombonierka dla Adusia, 2 dla mamy. Zapomniałam o Karolince. |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
To czyli nie wybierzecie się na tą rocznice, no chyba że na chwile wpadniecie.
![]() No widzisz, jednak musisz chyba iśc do sklepu po coś dla Karolinki ![]() A co butów, bo pisałaś o nich wcześniej. Weź taką na obecną pogode, jak i na wrazie W. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze że lepiej się czujesz, może uda się Wam pojechać w Niedzielę, i trochę odpoczniecie ![]() co chodzi z tą samiczką i samcem. moja pierwsza mysl to chyba nie o zwierzaki chodzi domyśliłam się że to chodzi o część. No tak jak ja z tymi "płotkami". Myślałam że o ryby chodzi, a to coś do balkonu jest. ![]() Ta pralka od dłuższego już nie teges, bo ma fochy i płyn nie zawsze pobiera. Jeszcze troche i trzeba będzie kupić nową. A teraz co mam zrobić, żeby ta wiedzma normalnie prała. ![]() Złośliwość rzeczy martwych ![]() Jeżeli ma elektroniczne programy, wyjmij wtyczkę z kontaktu na chwilę i wsuń do kontaktu, nastaw nowy cykl programu i zobacz. Wiem, brzmi idiotycznie, ale czasami działa. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Biedna babcia, to jak się to skończyło? Co do diety, życzę powodzenia. ![]() [QUOTE=arnama;27285650]zależy od długości spódnicy Jak wskakuję w mini to wolę rajstopy, bo pewniej się czuję, że nic "kontrowersyjnego" nie wyjdzie a jak mam spódnicę ok kolana to chętnie zakładam pończochy, ale tylko samonośne och jak się mężuś wtedy cieszy He, he.. ![]() ja lubię samonośne z ładnym koronkowym wykończeniem. Nikt tego nie widzi, ale ja mam jakąś "chorą satysfakcję" że są ładne (dla mnie), a reakcja męża podobna do Twojego ![]() domu rodzinna impreza sie szykuje dobrze że choc mama zdecydowała się na grillowanie, trochę luźniej będzie i więcej powodów do oderwania od stołu To udanej imprezy Ci życzę ![]() "białe kozaczki i skarpety do sandałów" po 40-stce masakra Hi..hi..hi..tutaj, starsi panowie noszą skarpetki pod same kolana. Skarpetki są podtrzymywane "gumowym trzymaczem do skarpetek" .Nie wiem jak to określić. W krótkich spodenkach i te skarpetki zabawnie wyglądają, ale przyzwyczaić się można. ![]() Cytat:
Twoje ciało i zrobisz jak zechcesz, ale ja bym żadnych tabletek nie brała. Każdy ma skutki uboczne. "Wyleczysz" jedno, nawinie się drugie, i takie błędne koło się zacznie. Są inne zioła ale nie chcę wyjść że moralizuję ![]() Dziewczyny, miałam wczoraj "zasrany" dzień. Siedziałam na dworze z dopiero co świeżo zaparzoną herbatką...Nagle czuję "plumm", patrzę, a do herbaty ptak mi narobił. Do samego kubka wpadło! ![]() Kupiliśmy taki "namiot" bo nie wiem jak się to nazywa, jest na rurkach i ma "dach" z materiału. Obecnie stoi przykręcony do desek na tarasie. Nie ma srania w moje kubki! ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli ma elektroniczne programy, wyjmij wtyczkę z kontaktu na chwilę i wsuń do kontaktu, nastaw nowy cykl programu i zobacz. Wiem, brzmi idiotycznie, ale czasami działa. ![]() Wzajemnie ![]() Podziwiam Cię, ja bez cukru i słodyczy ni rusz. ![]() Biedna babcia, to jak się to skończyło? Co do diety, życzę powodzenia. ![]() Cytat:
O matko opaski na skarpetki ![]() ![]() O ptaku to padłam ze śmiechu ![]() ![]() ![]() Ale ja właśnie potem pół przytomna chodzę prawie cały dzień, więc chyba muszę więcej snu mieć, z resztą uwielbiam długo spać ![]() ![]() A z sexem może masz i rację ![]() ![]() Cytat:
Używałam kilka lat temu całej serii, ale może faktycznie spróbuję wrócić do tego kremu- zobaczymy ![]() ![]() Cytat:
A czy ja dobrze zrozumiałam ze jedziecie na wesele? ![]() My jak byliśmy u znajomej w górach to całe auto było moich rzeczy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Kurcze znajomi nas zaprosili na grilla a w domu taki Sajgon przed jutrzejszą imprezą ![]() Muszę spiąć pośladki i uwijać się szybko z robotą, może uda się do nich jeszcze wyskoczyć do nich choć by o 22 ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.