Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-22, 21:49   #2101
201609062117
Konto usunięte

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II

Jula a może jeszcze w poniedziałek zadzwonią. A jutro będę się pracowniczo łączyć z Tobą w bólu: 11h przede mną
Naf przynajmniej się zorientujesz czy akurat w tym dniu nie złapiesz jakiegoś paskudnego choróbska nie wiem jak wy, ale ja uwielbiam symulować jednodniowe choroby gdy coś mi nie pasuje a nie chcę wdawać się w dyskusje z drugą osobą dlaczego "nie". Ogólnie uważam że to bardzo brzydka cecha mojego charakteru
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 21:58   #2102
Gipssis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Jednego roku tak bylo, woda po kolana, to jak przeszlam przez ta rzeke to tylko sprawdzilam czy nadal japonki mam na nogach

Lou dzis nas nie zaszczyci swoja obecnoscia. Junior jej kable od netu przegryzl
Juniorkowi Niech szybciutko naprawia,obiecala mi na jutro swoje towarzystwo!

Net mi sie zawiesza

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Naf-kochana jestes ale ten dzien,a raczej wieczor to jutro.Ja tez powoli lapie depresje
Stary 2011-07-22, 22:36   #2103
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
Naf przynajmniej się zorientujesz czy akurat w tym dniu nie złapiesz jakiegoś paskudnego choróbska nie wiem jak wy, ale ja uwielbiam symulować jednodniowe choroby gdy coś mi nie pasuje a nie chcę wdawać się w dyskusje z drugą osobą dlaczego "nie". Ogólnie uważam że to bardzo brzydka cecha mojego charakteru
Nie powiedziałabym, że to brzydka cecha, tylko raczej - dyplomatyczna I przydatna Ja symulować za bardzo nie umiem, no chyba, że przez smsy Ale w rozmowie na żywo czy przez tel. - masakra
Cytat:
Napisane przez Gipssis Pokaż wiadomość

Naf-kochana jestes ale ten dzien,a raczej wieczor to jutro.Ja tez powoli lapie depresje
To o jutrze też będę pamiętać
Co do depresji - to ja bardzo liczę na to, że może jednak sierpień będzie prawdziwie letni
Gipssis, fajny był ten kawał o fryzjerze, który nam tu dziś zarzuciłaś Mnie się ostatnio spodobał taki:
Sprawa w sądzie. Sędzia pyta oskarżonego - górala:
- Zawód?
- Mechooptyk.
- Co?
- Mechooptyk!
- A co pan robi?
- Ano mchem chałupy obtykom....

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
And it all begins where it ends
24VII2012
Almost unreal
nafnaf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 22:42   #2104
Jula
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem jak wy, ale ja uwielbiam symulować jednodniowe choroby gdy coś mi nie pasuje a nie chcę wdawać się w dyskusje z drugą osobą dlaczego "nie". Ogólnie uważam że to bardzo brzydka cecha mojego charakteru
Eeee, nieładnie Ja raczej coś innego wymyślam albo mówię "nie bo nie".

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 23:00   #2105
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
niestety czasem powiedzenie "nie bo nie" kończy się chroniczną depresją owej jednostki oraz mym towarzyskim ukrzyżowaniem ostatnio mama, która jest dość męczącą charakterologicznie mamą, uznała że trzeba mi znaleźć jakiegoś dobrego specjalistę bo coś wiecznie jestem chora na tą jelitówkę
Stary 2011-07-22, 23:20   #2106
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
ostatnio mama, która jest dość męczącą charakterologicznie mamą, uznała że trzeba mi znaleźć jakiegoś dobrego specjalistę bo coś wiecznie jestem chora na tą jelitówkę
Myślałam, że najbardziej popularną wymówką jest ból głowy
Film bym sobie jakiś fajny obejrzała Albo jeszcze lepiej - serial Ale szukam i szukam, i żaden nie jest nawet w połowie tak wciagający, jak SATC Ostatnio się wkręciłam w How I Met Your Mother, ale dojechałam już prawie do końca I co ja teraz zrobię bez tego cudownego Barneya

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal
Stary 2011-07-22, 23:27   #2107
LouLou25
Zakorzenienie

jezdem
Musze zdementowac pogloski jakoby to moj dobrze wychowany i przekarmiony krolik lapal sie za mamusine kable
Byl to problem odgorny, ktory Zani na jej szczescie nie dotknal a mamy net u tych samych dziadow, co sie ostatnio przemianowali na inna firme i ciezko cokolwiek od nich chciec, bo nawet telefonu nie podali laskawcy.
Ale problem zazegnany. Znalazlam nazwe firmy na kopercie i jakos okrezna droga zdobylam 'dobre' numery.
Wysle Ci zania na priv, bedziesz miala w razie ni ma

A tak fogle to prosze mi tu nie jeczec na pogode Moze i do bani, ale sie poprawi, a pomyslcie o takiej Anglii, albo Skandynawii, ci to dopiero maja przesranko. Bez szansy na poprawe. Jak mieszkalam na wyspach, to kazdy wakacyjny dzien 20+ i bez deszczu byl jak alleluja. Ludzia sie tak podniecali kazdym stopniem w gore, ze jeszcze sie dobrze zima nie skonczyla, a juz w japonkach latali Wiec no, ten tego nie mazgaic sie mi tu

Apsik
milo Cie widziec
naf, to prawie jak blind date bedzie kiedy masz weselicho?

A i musze Wam zachwalic wczorajszego Antychrysta. Film boski i demoniczny jednoczesnie. Juz nie pamietam kiedy cos mna tak wstrzasnelo. Takze jesli sie nie boicie i nie wiecie cobytu wieczorkiem, to polecam bardzo

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2011-07-22 o 23:32
LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-22, 23:35   #2108
Cindy28
Lux Mundi

Apsiku- cieszę się bardzo, że się pojawiłaś

Pinkswan
- co do wykrętów, jestem w tym mistrzynią
Mogę przez telefon i na żywo, jak kto woli
Odpowiedni makijaż, zbolała mina, załzawione oczy i dostawałam zwolnienie lekarskie na tydzień
A kiedyś jak grałam w przedstawieniu [LO] i miałam upaść [ zemdleć], zrobiłam to tak efektownie, że ówczesny katecheta podbiegł, bo myślał, że faktycznie coś się stało
Wszystkim się tak spodobało, że musiałam później pokazywać na przerwie przed fizyką- i "zemdlałam" fizykowi pod nogi stwierdził, że "w tej szkole same upadłe kobiety som"

Ale, że Lou taką Bestię hoduje, to pierwszy raz słyszę w ogóle

Gipsiss- żadnych depresji mi tu , zabronione odgórnie w miesiącu lipcopadzie

Dobrze, że chociaż Rilla wypoczywa

Zania, mam nadzieję, że na Wasz wyjazd pogoda będzie cudna

Pinkswan- tekst dziewczyny, z którą pracujesz- bezcenny

Jula- myślę, że dali se siana przed weekendem i będę od pn pracować i dzwonić do rekrutów

Emilko, skoro perfumy to Twoje jedyne chciejstwa [ z tego co pamiętam, pisałaś iż malujesz się sporadycznie] moim zdaniem możesz mieć nawet 55 flaszek

Naf- ciekawe czy potencjalny partner fajny

Edytowane przez Cindy28
Czas edycji: 2011-07-22 o 23:39
Cindy28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 23:54   #2109
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
jezdem
Musze zdementowac pogloski jakoby to moj dobrze wychowany i przekarmiony krolik lapal sie za mamusine kable

Zania, niedobrzyzno jedna, ładnie to nas tak nabierać
Cytat:
Byl to problem odgorny, ktory Zani na jej szczescie nie dotknal a mamy net u tych samych dziadow, co sie ostatnio przemianowali na inna firme i ciezko cokolwiek od nich chciec, bo nawet telefonu nie podali laskawcy.
Ale problem zazegnany. Znalazlam nazwe firmy na kopercie i jakos okrezna droga zdobylam 'dobre' numery.
Wysle Ci zania na priv, bedziesz miala w razie ni ma
W takich kryzysowych sytuacjach cieszę się, że mam dwa (właściwie nawet trzy) różne dojścia do netu Trzy razy więcej bulenia za to, ale niestety, co zrobić, jak się wiedzie ciężki żywot internetoholika...
Cytat:
A tak fogle to prosze mi tu nie jeczec na pogode Moze i do bani, ale sie poprawi, a pomyslcie o takiej Anglii, albo Skandynawii, ci to dopiero maja przesranko. Bez szansy na poprawe. Jak mieszkalam na wyspach, to kazdy wakacyjny dzien 20+ i bez deszczu byl jak alleluja. Ludzia sie tak podniecali kazdym stopniem w gore, ze jeszcze sie dobrze zima nie skonczyla, a juz w japonkach latali Wiec no, ten tego nie mazgaic sie mi tu
Tam Anglia My w Polsce jesteśmy, tu w lipcu to powinniśmy padać jak muchy w swierczącym upale Oni chociaż zimy mają łągodne, w lutym kwiatki im już kwitną i trawka się zieleni, a my co? Mróz, śnieg, zimno i cimno To chociaż w lato powinniśmy mieć jakieś zadośćuczynienie w postaci słoneczka i przyzwoitej temperatury minimum dwadzieścia parę stopni
Cytat:
naf, to prawie jak blind date bedzie kiedy masz weselicho?
No nie powiem, może być ciekawie Weselicho w długi weekend sierpniowy Kurczę, ja tam miałam sama iść, jeno z podniesionym dumnie mym alabastrowym czołem, i odwalić mój osobisty happening pod tytułem Żyję w wolnym kraju i wolno mi chodzić w pojedynkę na wesela - pocałujcie mnie wszyscy w nos A tutaj takie kwiatki Ale dobrze, będzie chociaż z kim się pogibać do disco w polu
Cytat:
A i musze Wam zachwalic wczorajszego Antychrysta. Film boski i demoniczny jednoczesnie. Juz nie pamietam kiedy cos mna tak wstrzasnelo. Takze jesli sie nie boicie i nie wiecie cobytu wieczorkiem, to polecam bardzo
Oho Ciekawie to brzmi Chociaż nie wiem, czy to na moje skołatane nerwy Takiej Emily Rose np. jednak nie zdzierżyły

Cindy, zazdroszczę zdolności aktorskich To chyba jednak bardzo ułatwia życie

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2011-07-22 o 23:58
Stary 2011-07-23, 00:28   #2110
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafnaf Pokaż wiadomość
Oho Ciekawie to brzmi Chociaż nie wiem, czy to na moje skołatane nerwy Takiej Emily Rose np. jednak nie zdzierżyły
Pewnie zalezy na co jestes wrazliwa. Egzorcyzmy tyz widzialam i przestraszyly mie bardzo nie powiem, ale to typowy horror i straszy tez jak horror. Antychryst jest jakby to ujac ...autorsko porytym dzielem o opetaniu/chorobie czy jeszcze nie wiadomo czym. Demoniczny, szokujacy, ale czy straszny? Chyba do przezycia dla wrazliwcow (i mowie to ja, co zamykam oczy na kazdym horrorze )
Z pieknie oswiatlonymi ujeciami, prawie jak z bajki z elementami japonskich krawych filmikow i cus tez z Lyncha w postaci rozbudowanego watku 'zua czjacego sie w lesie'. No ja bym mu Palme dala jak nic, za nowatorskie podejscie do tematu
Podesle Ci namiary na wersje z lektorem, moze Cie najdzie kiedys ochota

sure. fine. whatever.

Stary 2011-07-23, 00:36   #2111
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:

Cindy
, zazdroszczę zdolności aktorskich To chyba jednak bardzo ułatwia życie
O taaak- szczególnie na imprezach
Pamiętam jak z kFFiatkosią poszłyśmy w Słupsku na imprezę i przyczepił się do mnie natręt;/ Mogę pogadać wiadomo, ale bez przesadyzmu. Chciał tańczyć, to zatańczyłam- a dowód jego zafascynowania poczułam na własnej nodze
Więc na poczekaniu skleiłam bajeczkę o mężu marynarzu, dwójce dzieci- bliźniaki : Ania i Krzysiu. Opiekuje się nimi moja Mama, a ja wyszłam się troszkę odstresować i w ogóle to już wychodzimy. Na co odparł, że yyy... noo spoko, ale że mam bardzo fajna koleżankę i , że on idzie z nami, stawia szampana, w ogóle- cuda na kiju
kFFiatkosia stwierdziła, że jak załatwi sake i grzybowe precelki, to może przyjść kolesia zatkało Biorąc pod uwagę, że była 4- nie miał szans już na nic
Stary 2011-07-23, 00:37   #2112
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
Podesle Ci namiary na wersje z lektorem, moze Cie najdzie kiedys ochota
A poproszę, bo mnie zainteresowałaś Najwyżej psychoterapię jaką mi będziesz fundować, jak coś pójdzie nie tak
No właśnie obejrzałabym coś dobrego, ale na serio dobrego, na miarę takich Kontrolerów Wczoraj sobie zapuściłam Żonę na niby czy tam coś takiego, bo myślałam, że chociaż się trochę pośmieję, ale gdzie tam Kolejna hamerykańska komedia wg utartego schematu
Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
O taaak- szczególnie na imprezach
Pamiętam jak z kFFiatkosią poszłyśmy w Słupsku na imprezę i przyczepił się do mnie natręt;/ Mogę pogadać wiadomo, ale bez przesadyzmu. Chciał tańczyć, to zatańczyłam- a dowód jego zafascynowania poczułam na własnej nodze
Więc na poczekaniu skleiłam bajeczkę o mężu marynarzu, dwójce dzieci- bliźniaki : Ania i Krzysiu. Opiekuje się nimi moja Mama, a ja wyszłam się troszkę odstresować i w ogóle to już wychodzimy. Na co odparł, że yyy... noo spoko, ale że mam bardzo fajna koleżankę i , że on idzie z nami, stawia szampana, w ogóle- cuda na kiju
kFFiatkosia stwierdziła, że jak załatwi sake i grzybowe precelki, to może przyjść kolesia zatkało Biorąc pod uwagę, że była 4- nie miał szans już na nic

Mąż marynarz i bliźniaki, sake i precelki Mistrzostwo Nie no, to trzeba mieć polot i ułańską fantazję Ja bym powiedziała takiemu gostkowi pewnie co najwyżej, żeby dał mi spokój, bo muszę już iść, i sajonara

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2011-07-23 o 00:44
Stary 2011-07-23, 00:41   #2113
Cindy28
Lux Mundi

Lou- tak się mnie nasunęło a propos Twojego zainteresowania Kunderą
Przerabiałam go na fakultecie [ sama sobie taki wybrałam ;P] i nawet miło bym wspominała rozważania na ten temat, gdyby nie cholernie nieznośna ciężkość potwornego kaca, który mnie wtedy męczył
Ale filmu nie widziałam- może się skuszę w najbliższym czasie

Naf nie wiem czy widziałaś "Brzydką prawdę" albo "Narzeczonego mimo woli", ale na obu płakałam ze śmiechu- oglądając po raz kolejny

Edytowane przez Cindy28
Czas edycji: 2011-07-23 o 00:44
Stary 2011-07-23, 01:01   #2114
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
A poproszę, bo mnie zainteresowałaś Najwyżej psychoterapię jaką mi będziesz fundować, jak coś pójdzie nie tak
no ba! wszak psychoterapia (czyt lekarzu lecz sie sam) to moja specjalnosc
Cytat:
No właśnie obejrzałabym coś dobrego, ale na serio dobrego, na miarę takich Kontrolerów
Tego nie znac, ale jak lubisz ambitnie i europejsko to ja juz cus znajde, zeby Ci sie nie nudzilo

Cytat:
Lou- tak się mnie nasunęło a propos Twojego zainteresowania Kunderą
Przerabiałam go na fakultecie [ sama sobie taki wybrałam ;P] i nawet miło bym wspominała rozważania na ten temat, gdyby nie cholernie nieznośna ciężkość potwornego kaca, który mnie wtedy męczył
Ale filmu nie widziałam- może się skuszę w najbliższym czasie
przerabialiscie "nieznosna lepkosc odbytu"(to nie moje) czy cus jeszcze? czy calego? mam jeszcze "Zart", slyszalam, ze lepsiejszy nawet

sure. fine. whatever.

Stary 2011-07-23, 01:02   #2115
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
Naf nie wiem czy widziałaś "Brzydką prawdę" albo "Narzeczonego mimo woli", ale na obu płakałam ze śmiechu- oglądając po raz kolejny
Widziałam i to, i to Niezłe były Jeśli chodzi o filmy tego typu, to mi najbardziej do gustu przypadło http://www.filmweb.pl/film/Dziewczyn...la-2008-438099 Ja z kolei na tym kwiczałam ze śmiechu, a scena z goleniem brwi to już w ogóle majstersztyk Polecam Chyba sobie obejrzę jeszcze raz A aktor grający głównego bohatera - mmmmmm
Cytat:
Tego nie znac, ale jak lubisz ambitnie i europejsko to ja juz cus znajde, zeby Ci sie nie nudzilo
Lou, ambitnie, ale bez przesady Jam prosta dzioucha Ale jestem otwarta na propozycje

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2011-07-23 o 01:07
Stary 2011-07-23, 02:19   #2116
LouLou25
Zakorzenienie

po eropejsku polecam (pewnie wiekszosc widzialas, ale nie zaszkodzi napisac):
"Skaze" - historia specyficznego trojkata: on, jego syn i dziewczyna syna ( w obsadzie Irons i Binoche), za kamera moj ukochany Francuz Malle,
"Ukryte Pragnienia" lub "Marzycieli" Bertolucciego. Ten drugi to kolejny trojkat i koncowka lat 60-tych w Paryzu. Ten pierwszy dzieje sie we wloskiej wsi - b urokliwy filmik, o dojrzewaniu, uczuciach, z nominacja do Palmy.
"Basen" Ozona - klimatyczne thrillero-dramat, o pani pisarce, ktora znajduje inspiracje w dosyc kontrowersyjnym, mlodym dziewczeciu.
"Lokator" Polanskiego, (na podstawie Topora) - Polanski w roli totalnego swira, ktoremu zaczyna sie zdawac, ze jest zmarla wlascicielka mieszkania, w ktorym mieszka Swietny film z przymruzeniem oka,
"Dziewczyna na moscie" - francuskie romansidlo pierwsza klasa, o facecie rzucajacym w cyrku nozami i jego 'ofierze', z Vanessa Paradis i Auteuilem w rolach glownych i rozbrajajaca scena 'milosna' z nozami,
"Smierc w Wenecji" - to nie jest film o facecie w lodce! ale o fascynacji starzejacego sie kompozytora mlodym, polskim chlopcem;
jakkolwiek to idiotycznie nie zabrzmi jest to arcydzielo o pedofilii, taka Lolita w wyzszej polki, swietny
"Pieknosc dnia" Bunuela - z Catherine Deneuve, tez jeden z moich ulubionych, o prowadzacej idealne zycie zonie swojego kochajacego, bogatego meza, ktora odnajduje prawdziwe szczescie pracujac w...burdelu
"Tesis" - tyz hiszpanskiego rezysera Amenabara - jeden z jego wczesniejszych filmow, thriller o amatorskich filmikach o przemocy
"Cinema Paradiso" Tornatore - piekny film o milosci do kina Akcja dzieje sie we wloskim miasteczku.
"Pianistka" Haneke - film na podstawie powiesci Elfriede Jelinek, moj osobisty faworyt o obsesyjnych, sado-masochistycznych (fizycznych, ale i emocjonalnych) zwiazkach, z mlodych chlopakiem, matka, znakomite aktorstwo Isabelle Huppert w roli tytulowej (Palma),
"Kobieta i mezczyzna" Leloucha - rzecz o nietypowym romansie, tez z deszczem nagrod, m in Oskar, wyroznienie w Cannes
"Wszystko o mojej matce" - jak to u Almodovara, o kobietach...
"Przekret" Guy'a Ritchiego - cyganie, angolscy gangsterzy i mnostwo innych, dziwnych ludzkich przypadkow, film boki zrywac
aaa i prawie bym zapomniala o "Dolce Vita" Felliniego - 3 godzinny film bez ladu i skladu o nocnym zyciu mieszkancow Rzymu, przyjemnie sie oglada do popcornu
i 2 kostiumowe:
"Valmont" Formana - ekranizacja "Niebezpiecznych zwiazkow' z Colinem Firthem w roli glownej, ciekawy choc mniej znany od "Amadeusza"
"Farinelli ostatni kastrat" - historia wloskiego spiewaka operowego - kastrata. Film dostal Globa, z ciekawostek: czesc partii wokalnych tytulowego bohatera odspiewala polska sopranistka

ja tak moge dlugo, wiec juz sie lepiej ulotnie slodkich
linka podrzuce jutro

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2011-07-23 o 02:30
Stary 2011-07-23, 07:52   #2117
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
nie pamiętam dokładnie co powiedziała, ale sparafrazuje głęboki sens: "no wiesz naje$%#łam się, obudziłam się nie w swoim domu i nie ze swoim facetem (...)"
Ale była na tyle dzielna, że mimo 5h spóźnienia i twarzowej zieleni zabrała się za profesjonalną obsługę klienta
dobre dobre z ciekawości, czy w jej domu czekał jej facet?

Cytat:
Napisane przez Apsik13 Pokaż wiadomość

Cześć Dziewczynki

Jestem i żyję, choć wiem, że na forum tego nie widać.
Ogólnie rzecz biorąc ostatnimi czasy była u mnie totalna
A kochana Cindy mobilizowała mnie smsowo aby tu w końcu zajrzeć
Więc zaglądam i całuję Was
Apsiku, trzymaj się, i nie wahaj przed wygadaniem - realnie nie pomożemy, ale zawsze troszkę pomoże, jak się człowiek wygada...Dobrze, że żyjesz

Cytat:
Wystaw jeszcze raz mi sie nigdy nie udalo sprzedac za 1-szym razem. Za 2-gim i 3-cim owszem, a ceny i tak nie zmienialam
Ba....a jakie fajne maile sie otrzymuje, z propozycjami nie do odrzucenia

To dobrze, ze nie widzi mojej witryny, 3 polki flaszek biedak zlapalby sie za glowe, a potem zemdlal.
Ja ci proponuje, abys zaprosila go do watku "pokaz swoja kolekcje" w dziale perfumeryjnym. Niech sie facet oswaja, bo a nuz w niedlugim czasie bedzie ogladac taki widok na zywca mowie o twojej powiekszajacej sie kolekcji
wystawiłam - nie chcę, żeby mi zalegało, skoro nie chcę używać. Z tą ilością flaszek chodzi mi raczej o to, że sama mam wyrzuty sumienia - w ciągu ostatnich czterech miesięcy kupiłam siedem flaszek (wszystko nówki w folii, takie mam zboczenie, jak już choruję na perfumy, to muszą być nowe i basta) - zamiast np odłożyć kasę na fundusz wakacyjny...

Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
Ech, czasem więcej zamieszania z tłumaczeniem, a "nie bo nie" nie każdy przyjmuje do wiadomości...Poza tym - wymyślając chorobę, nie urazimy nikogo - a jak się powie prawdę, że się po prostu nie chce, to wiadomo...

Cytat:

Pinkswan
- co do wykrętów, jestem w tym mistrzynią
Mogę przez telefon i na żywo, jak kto woli
Odpowiedni makijaż, zbolała mina, załzawione oczy i dostawałam zwolnienie lekarskie na tydzień
A kiedyś jak grałam w przedstawieniu [LO] i miałam upaść [ zemdleć], zrobiłam to tak efektownie, że ówczesny katecheta podbiegł, bo myślał, że faktycznie coś się stało
Wszystkim się tak spodobało, że musiałam później pokazywać na przerwie przed fizyką- i "zemdlałam" fizykowi pod nogi stwierdził, że "w tej szkole same upadłe kobiety som"

Emilko, skoro perfumy to Twoje jedyne chciejstwa [ z tego co pamiętam, pisałaś iż malujesz się sporadycznie] moim zdaniem możesz mieć nawet 55 flaszek
Padłam Niezły z Ciebie numer Cindy Ale to opowiadanie jest bardzo kompatybilne z innymi, które tu się pojawiały - o przygodach w pociągu etc

W sumie - jedyne. Ciuchów mało (trzeba nadrobić, bo czasem łapię się na tym, że jak muszę np jechać do klienta - co się zdarza raz na pół roku - nie mam nic porządnego, coby na grzbiet wrzucić).

Cytat:
przerabialiscie "nieznosna lepkosc odbytu"(to nie moje)
Nie wiem czyje to - ale tak się nazywa jedna z dróg wspinaczkowych w Mirowie.

Na dobry początek dnia - polecam film o piesku wspinaczkowym:

http://www.youtube.com/watch?v=AwUSk...layer_embedded

Piesek jest niesamowity, a dla smaczku dodam, że tam, gdzie on włazi, nie wlazłaby na wędkę (czyli z superbezpieczną i psychicznie komfortową asekuracją) np dziewczyna kolegi (i sporo początkujących osób) - która zaczyna się wspinać, i ma warunki do tego fizyczne o niebo lepsze niż pies

Pogoda ładna, jedziemy w skały - nareszcie nie pada, i nie ma 30 stopni
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 08:08   #2118
zania
Matka buldoga

Dzin dybry Nic nie czytalam, o niczym nie wiem, wpadlam na chwile, bo mam sprawe i lece dalej, wroce pozniej, doczytam.

APSIKU - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!
Niech sie spelnia twoje wszystkie marzenia, zebys juz nigdy nie musiala sie smucic, duzo slonca i pogody ducha. Plus kasiory, abys mogla sobie kupic jakis fajny prezent
100 lat kochana!

Edytowane przez zania
Czas edycji: 2011-07-23 o 08:09
zania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 10:12   #2119
LouLou25
Zakorzenienie

bry
Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
Na dobry początek dnia - polecam film o piesku wspinaczkowym:
ale szczwaniak
Jack Russell Terrier, zakochana jestem w tych pieskach

Apsiku
,
duzo zdrowka, szczescia, usmiechu, spelnienia marzen Zeby Ci sie wsio poukladalo i zebys czesciej u nas bywala
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 22.jpg (13,4 KB, 0 załadowań)

sure. fine. whatever.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-23, 12:32   #2120
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Film bym sobie jakiś fajny obejrzała Albo jeszcze lepiej - serial Ale szukam i szukam, i żaden nie jest nawet w połowie tak wciagający, jak SATC Ostatnio się wkręciłam w How I Met Your Mother, ale dojechałam już prawie do końca I co ja teraz zrobię bez tego cudownego Barneya
to ja polece cudownego Sheldona z "Big Bang Theory" mi nawet bardziej przypadło do gustu niż HIMYM, ewentualnie jeśli gustujesz w brytyjskim humorze to IT Crowd

Cytat:
dobre, dobre
Cytat:
"To skomplikowane": jedna z lepszych komedii romantycznych jakie widziałam

Apsik wszystkiego naj
nie umiem składać życzeń
Stary 2011-07-23, 13:35   #2121
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
Sprawa w sądzie. Sędzia pyta oskarżonego - górala:
- Zawód?
- Mechooptyk.
- Co?
- Mechooptyk!
- A co pan robi?
- Ano mchem chałupy obtykom....

Cytat:
ja od jutra zaczynam maraton normalnie 8 sezonów serialu 'Różowe lata siedemdziesiąte'
taki odmóżdżacz mi się przyda
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 13:47   #2122
Apsik13
Zakorzenienie

Cytat:
APSIKU - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!
Niech sie spelnia twoje wszystkie marzenia, zebys juz nigdy nie musiala sie smucic, duzo slonca i pogody ducha. Plus kasiory, abys mogla sobie kupic jakis fajny prezent
100 lat kochana!

Cytat:
bry

Apsiku
,
duzo zdrowka, szczescia, usmiechu, spelnienia marzen Zeby Ci sie wsio poukladalo i zebys czesciej u nas bywala
Cytat:

Apsik wszystkiego naj
nie umiem składać życzeń

Ja też chcę dzisiaj na kolorowo
Kochane Moje, dziękuję pięknie za życzenia
A prezent to ja Wam powinnam kupić za to, że jeszcze nie wyleciałam z klubu za nie-bywanie

Nie lubię swoich urodzin bo to jednak rok więcej...
Miałam jednak poświętować z tego powodu (nazwijmy to - okazji), wyjść gdzieś... ale łapie mnie jakieś przeziębienie bo wszyscy z mojego otoczenia są zaflukani, więc zamawiam pizzę, otwieram chipsy, biorę tabletkę od bólu głowy i idę pod koc - szalona impreza
Zapraszam Was na tuczące i niezdrowe jedzenie
I jeszcze raz dziękuję
Stary 2011-07-23, 14:42   #2123
Cindy28
Lux Mundi

APSIKU
Sto lat Kochanie
Przede wszystkim dużo zdrówka i wszystkiego, co sprawi, że każdy dzień będzie wydawał Ci się słoneczny, mimo aury za oknem

PS Obszerna wersja życzeń poszła na fon
Stary 2011-07-23, 15:17   #2124
Cindy28
Lux Mundi

Lou - Kundery kojarzę tylko "Nieznośną...". W ogóle był to fakultet, pt. Przegląd literatur słowiańskich - więc przerobiliśmy całą czeską, białoruską, rumuńską, jugosławiańską , bułgarską, chorwacką, serbską etc.
Chciałam poszukać tych notatek, żeby zerknąć czy czegoś jeszcze Kundery nie czytałam, ale Mietek skutecznie utrudniał mi poszukiwania, co widać na załączonym obrazku

Naf- ja też nie wiem co tej mojej kFFiatkosi przyszło do głowy z tym sake i preclami, ale stwierdziła, że to wpływ Czarodziejki z Księżyca, którą oglądałyśmy któregoś dnia

Jiuna- czekam z niecierpliwością na zdjęcia łaźni

VI4
- piesek wspaniały

W ogóle Lou, VI4- muszę zmienić zdanie w stosunku do Colette
Coraz bardziej się do niej przekonuję
To co mi przeszkadza wietrzeje dosyć szybko i zostaje całkiem ładny zapach
Będę dziś robić drugie podejście do Charlotki, zobaczymy co z tego będzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 23072011406.jpg (143,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 23072011407.jpg (159,8 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez Cindy28
Czas edycji: 2011-07-23 o 15:20
Stary 2011-07-23, 15:27   #2125
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
Jiuna- czekam z niecierpliwością na zdjęcia łaźni
no to idę zrobić tylko że jeszcze nie jest posprzątana i płytek nie umyłam więc mały bajzel jest

Widzę że kiciak oczytany jest

STO LAT DLA APSIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Stary 2011-07-23, 15:38   #2126
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość
no to idę zrobić tylko że jeszcze nie jest posprzątana i płytek nie umyłam więc mały bajzel jest

Widzę że kiciak oczytany jest
Bajzel nie bajzel- zrób zdjęcie teraz
A później też przecież możesz
Będziemy miały skalę porównawczą

Mieczysław rośnie na prawdziwego intelektualistę
Tym bardziej, że tam zasnął i pewnie przyswaja już wiedzę
Stary 2011-07-23, 15:45   #2127
201609062117
Konto usunięte

Cindy boski ten Twój Mieczysław
W ogóle chyba moje instynkty macierzyńskie skupiają się na zwierzętach. Gdy już będę mogła zamierzam mieć psa (najlepiej 2, ale że lubie duże i włochate to będzie ciężkie ze względów logistycznych), kota, świnkę morską i pająka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-23, 15:56   #2128
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
W ogóle chyba moje instynkty macierzyńskie skupiają się na zwierzętach. Gdy już będę mogła zamierzam mieć psa (najlepiej 2, ale że lubie duże i włochate to będzie ciężkie ze względów logistycznych), kota, świnkę morską i pająka
cooooooooooooo?!?!?!??!?! ? o nie... ja się tego boję najbardziej na świecie

narazie mamy kota, rybki, krewetki... no i trochę też nasze są kicia i suka teściów
ja chcę jeszcze jakieś koty mieć psa (marzę o husky, ale podobno może polować na koty więc chyba już po marzeniach), szynszyle, królika chyba jestem nienormalna
i fredzię jakąś też bym przygarnęła
Stary 2011-07-23, 16:02   #2129
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Hehe, noo świetny jest po pańci pewnie <lol>
Do psów i kota się przychylam, świnka morska może być na pająka mówię stanowczo "Nie!"- straszne są

A tak mi się skojarzyło ze studiów, jak to profesor mówił, że z balladą jest jak ze świnka morską- ani świnka, ani morska

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Jiuna- moja Przyjaciółka ma haska i żyje w wielkiej zgodzie z kizią
Nie masz się więc czym martwić
Pamiętam też jak kiedyś się zagadałam z panią w kiosku na temat zwierząt. Mówiła, że jej siostra ma fretkę właśnie, ale że ta fretka dziwna jakaś jest- zwija się wokół szczotki do kibelka i później potwornie śmierdzi [ fretka- nie szczotka ]
Od tamtej pory miłość do fretek przeszła mi jak ręką odjął

Edytowane przez Cindy28
Czas edycji: 2011-07-23 o 16:03
Stary 2011-07-23, 16:22   #2130
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Apsiku - wszystkiego naj naj naj, i żeby Ci się poukładało wreszcie

Cindy - to ja Ci tą colette dorzucę, mały samlerek - bo mi nie pasuje kompletnie. Za to szanele mnie prześladują, i sobie wymyśliłam, że jak zrobię pierwsze VI3* - to sobie zafunduję chance edp. W ogóle, dziś pogoda super - nie za ciepło, sucho, a formę mam o dziwo bardzo dobrą - mimo kulawego treningu zimą i tego, że ogólne się ciut obijam w tym sezonie...Więc VI3 jest blisko - o ile mi psycha nie nawali!!

*stopień trudności w skali wspinaczkowej - dla mnie jeszcze nieosiągnięty max
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości