Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-22, 21:56   #2101
Bunia_P
Rozeznanie

GG do Bunia_P
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
haha

a ten obrazek lubię (nie dotyczy Justynki)
i te koty kocham,jak sobie opowiadają
Hahaha muszę ten rysunek pokazać D. bo dostawał schizy jak mi się okres 6 dni spóźnił. będzie jak znalazł.

— Paulo Coelho

Edytowane przez Bunia_P
Czas edycji: 2011-07-22 o 21:58
Bunia_P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 22:00   #2102
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
najlepszego!!
Cytat:
najlepszego wjedzie Ci autobus do pokoju
dzięki babeczki jednak koleżanka po mnie podjedzie, lecę na imprezkę
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 22:04   #2103
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość

baw się dobrze

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 22:09   #2104
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
baw się dobrze
dzięki, wy tutaj też
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 22:18   #2105
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
a co ci opiekunowie odwalili
Sorry, że dopiero teraz odpisuje, ale się zdrzemnęłam, a potem leciałam na Pilates.
Generalnie nie mam zastrzeżeń co do instruktorów żeglarstwa, są ponoć fajni, bardzo się dziećmi zajmują, ćwiczą z nimi, wypływają jako eskorta przy żaglach- tu super.

Ale wychowawcy... Kilka ciekawostek- moją małą zmoczył deszcz w piątek na żaglach, przeziębiła się, katar, kaszel, skończyły się jej chusteczki, w piatek późnym wieczorem, idzie do wychowawcy prosi o chusteczki, pyta czy maja jakieś krople do nosa, witaminę C- słyszy że nie. Prosi o herbatę bo jej strasznie zimno, słyszy że herbat nie ma- po czym za 10 minut wchodzi opiekunka do pokoju z herbatą
Zabawa w sobotę wieczór- każą dzieciom malować twarze długopisami, zabawa trwa tak do 21.50, po czym jedna z Pań się wkurza mówi że o 22 dzieci maja iść spać- nie ma się jak umyć, zmyć tych rysunków, po czym jeszcze oznajmia dzieciom, że od dziś ma ich w dupie tak jak oni ją i nawet jak ktoś będzie chory to ma do niej nie przychodzić.
Dziewczynki otarly sobie kolana przerzucając żagle, moja wbiła jakąś drzazgę - Pani wyciąga drzazgę po kilku dniach, z ropiejącego palca i mówi opłukaj sobie wodą bo utlenionej nie ma
To jest opieka?
Wysmaruję im w niedzielę takiego maila, że Paniom w piety pójdzie

Cytat:
aaale dobra kawka mniam mniam

Nie wiem czy się przyznawać,czy nie,ale mam do księży słabość
kręcą mnie ale jestem grzeczna oczywiście poza tym mam do nich "szczęście",jakoś ich przyciągam

Naszych parafialnych też?

Cytat:
zaczyna się
I dobrze, ja przez Was tez z Sobieskimi siedzę

Cytat:
polane, to może coś śmisznego na początek zaczerpnięte z netu

Pewna dziewczyna miała piersi różnej wielkości. Wzięła udział w konkursie mokrego podkoszulka... zajęła pierwsze i trzecie miejsce!

Cytat:
oj skombinuj coś,bo będzie nam Cię brakować

moze być choć osobiście częściej kupuję czerwone,i mieszam z pepsi,mniam Sobieskich nie mam obecnie w zapasie ale taki sobie popijałam kilka dni temu jak na załączniku

Mnie też nie zarażaj soczek? a chętnie,obecnie mam w barku tylko Pinacoladę z Biedronki
Resscue na tym zdj.to co tam jest? zszyta rana?
Drineczek do sukienki pasował

Drugi rewelacja

Znałam, ale dalej mnie śmieszą

Cytat:
Napisane przez Bunia_P Pokaż wiadomość
Hahaha muszę ten rysunek pokazać D. bo dostawał schizy jak mi się okres 6 dni spóźnił. będzie jak znalazł.
no pokaż koniecznie
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 22:22   #2106
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Sorry, że dopiero teraz odpisuje, ale się zdrzemnęłam, a potem leciałam na Pilates.
Generalnie nie mam zastrzeżeń co do instruktorów żeglarstwa, są ponoć fajni, bardzo się dziećmi zajmują, ćwiczą z nimi, wypływają jako eskorta przy żaglach- tu super.

Ale wychowawcy... Kilka ciekawostek- moją małą zmoczył deszcz w piątek na żaglach, przeziębiła się, katar, kaszel, skończyły się jej chusteczki, w piatek późnym wieczorem, idzie do wychowawcy prosi o chusteczki, pyta czy maja jakieś krople do nosa, witaminę C- słyszy że nie. Prosi o herbatę bo jej strasznie zimno, słyszy że herbat nie ma- po czym za 10 minut wchodzi opiekunka do pokoju z herbatą
Zabawa w sobotę wieczór- każą dzieciom malować twarze długopisami, zabawa trwa tak do 21.50, po czym jedna z Pań się wkurza mówi że o 22 dzieci maja iść spać- nie ma się jak umyć, zmyć tych rysunków, po czym jeszcze oznajmia dzieciom, że od dziś ma ich w dupie tak jak oni ją i nawet jak ktoś będzie chory to ma do niej nie przychodzić.
Dziewczynki otarly sobie kolana przerzucając żagle, moja wbiła jakąś drzazgę - Pani wyciąga drzazgę po kilku dniach, z ropiejącego palca i mówi opłukaj sobie wodą bo utlenionej nie ma
To jest opieka?

Ty chyba sobie żartujesz ?

oczywiście że smaruj i to porządnie !!! to już przechodzi ludzkie pojęcie!

Maleństwo moje
Stary 2011-07-22, 22:27   #2107
katniewojt
Zakorzenienie

Nie kupiłam musu z olay W ogóle w tesco było bardzo, bardzo mało produktów tej firmy
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 22:31   #2108
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Ty chyba sobie żartujesz ?

oczywiście że smaruj i to porządnie !!! to już przechodzi ludzkie pojęcie!
Taki mam zamiar, czekam tylko aż wróci, bo mam zamiar napisać bardzo szczegółowo i podać dane żeby mi odpisali, a nie chciałam w razie jakiejś interwencji Biura żeby miała jakieś nieprzyjemności z ich strony.

Myślę, że mogę ti wstawić- bo w sumie rózne linki wstawiane są- http://www.roza.pl/index.php?dir=info&go=info
moja jest na koloni optymistycznej.
Plan na stronie -organizacji dni- był super, szkoda,że przestrzegają go tylko instruktorzy żeglarstwa.
Stary 2011-07-22, 22:33   #2109
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Byłam u rodziców Fajnie tak siąść nad ziemniaczkami z kefirem i poplotkować. Mąż pojechał po Kaszkę, wracają pewnie w niedzielę

Nie wiem czy wspominałam, ale mama jest moim szefem, a poza normalną pracą mam za zadanie pokazać paniom że komputer da się obsługiwać znacznie szybciej. Po 5 dniach wyraźnie dały mi do zrozumienia że mam pracować wolnej
W duchu mam nadzieję, że znajdzie się dla mnie stałe stanowisko - teraz mam tylko umowę na zastępstwo, kobitka wróci po macierzyńskim i ja znowu na bezrobocie
I mąż mnie dobił, kończy doktorat i szuka pracy, rzuca takimi lokalizacjami jak Paryż, Niemcy zach, Toruń, Nowy Sącz - a ja i Kaszka tu - w Tychach. Jak to jest że całkiem dobry fachowiec nie ma pracy do 50km od domu? Za godziwe pieniądze, bo niestety za etat na polibudzie rodziny nie utrzyma. Mam doła i desperadosa
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 22:34   #2110
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Taki mam zamiar, czekam tylko aż wróci, bo mam zamiar napisać bardzo szczegółowo i podać dane żeby mi odpisali, a nie chciałam w razie jakiejś interwencji Biura żeby miała jakieś nieprzyjemności z ich strony.

Myślę, że mogę ti wstawić- bo w sumie rózne linki wstawiane są- http://www.roza.pl/index.php?dir=info&go=info
moja jest na koloni optymistycznej.
Plan na stronie -organizacji dni- był super, szkoda,że przestrzegają go tylko instruktorzy żeglarstwa.

nooo faktycznie, na stronie opisane jest wszystko SUPER! a widzisz jednak znajdą się jakieś łajzy którym celem przewodnim jest panoszenie się i dbanie w pierwszej kolejności o swoją dupe .

Maleństwo moje
Stary 2011-07-22, 22:36   #2111
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
nooo faktycznie, na stronie opisane jest wszystko SUPER! a widzisz jednak znajdą się jakieś łajzy którym celem przewodnim jest panoszenie się i dbanie w pierwszej kolejności o swoją dupe .

No nie, a dzieci maja np. czas wolny przy pięknej pogodzie od 14 do 19 (kolacja) i maja siedzieć w pokojach.
Stary 2011-07-22, 22:47   #2112
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
Mam doła i desperadosa
to piatka!
tylko ja mam duza ciepla warke

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 23:09   #2113
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
hahahaha jak ja Cię kocham normalnie

jak na after party z powodu powrotu Sarunieczki to jakoś tutaj cicho i trzeźwo

Wzajemnie ten pan okres mnie śmieszy jak sunie za nim taka smuga czerwona
pewnie nikt się nie cieszy że wróciłam a serio to pewnie macie rózne zajęcia i nie zawsze się ma nastrój na party zrobi się jak wszyscy będą chętni

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
czyli jednak "autobus" baw się dobrze
Cytat:
Ale wychowawcy... Kilka ciekawostek-

Naszych parafialnych też?

I dobrze, ja przez Was tez z Sobieskimi siedzę
No wychowawcy się delikatnie mówiąc nie popisali

Jednego naszego parafialnego bardzo lubię,plus drugi taki młody co u nas raz jest,raz go nie ma-z nim mam ciężej bo się lubimy i "kłócimy" hehe

jakiego Sobieskiego tam popijasz?

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
Mam doła i desperadosa
Doła wyrzuć,Desperadosa wypij
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 23:17   #2114
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
a co sie stało tak naprawdę miedzy wami ? przepraszam że pytam
ale ja już tutaj bardzo szczegółowo pisałam o tym zaraz poszukam to wkleje

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 23:21   #2115
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
pewnie nikt się nie cieszy że wróciłam a serio to pewnie macie rózne zajęcia i nie zawsze się ma nastrój na party zrobi się jak wszyscy będą chętni

Jednego naszego parafialnego bardzo lubię,plus drugi taki młody co u nas raz jest,raz go nie ma-z nim mam ciężej bo się lubimy i "kłócimy" hehe

Imbirowego obaliłam i mandarynkowego.

A który wg Ciebie jest fajny?
Bo ja powiem tak- ten czarny Krzysztof chyba jest niezły jajcarz i bardzo sympatyczny (moja Oliwka mówi na niego Krecik) , Jana (tego w okularach) bardzo szanuję a pozostali to dno i jeszcze raz dno.
Pewnie niektóre mnie skrytykują za te słowa- ale uważam że Kościół nie powinien wtrącać się w politykę i sprawy które nie dotyczą wiary.

Jakoś dwa tygodnie temu mnie taki młody zirytował kazaniem- aż chciałam wyjść z kościoła, mówiąc o aborcji i wolnych związkach.
Uważam że każdy człowiek ma sumienie i to on sam siebie rozliczy ze swoich wyborów- dla mnie argument że matka mając zagrożone życie przy ciąży ma urodzić dziecko bo inaczej grzeszy pw "nie zabijaj" to nie argument każde wyjście jest grzechem wg tego przykazania.
Tak samo po katastrofie smoleńskiej- owszem możemy się modlić za tragicznie zmarłych ale LUDZI a nie polityków.

Jolka pisała o snach- powiem Wam tak, że jak mi się śni coś dziwnego sprawdzam w senniku, zawsze mi się sprawdziło- nie to że w to wierzę, ale się sprawdza.
Byłam tez kiedyś u wróżki i powiem Wam, że tez wszystko co mi powiedziała się sprawdziło- niektóre rzeczy szybciej inne później ale się sprawdziły.
Stary 2011-07-22, 23:21   #2116
Oja 84
Zadomowienie

c

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Edytowane przez Oja 84
Czas edycji: 2011-08-03 o 16:29
Stary 2011-07-22, 23:26   #2117
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Oja rozumiem Twoją sytuację i powiem szczerze że JA nie wyciągnęłabym pierwsza reki na zgodę, wyszłabym z założenia nie odzywa się to chuj z nim.
Faceci nie biorą pod uwagę tego, że zapierdzielamy cały tydzień, robimy zakupy ogarniamy dom, zajmujemy się dziećmi i nieraz "padamy na pysk".
Mój się kiedyś nie odzywał do mnie przez dwa tygodnie, bo sobie coś uroił. Nie pomogły wyjaśnienia, nic- więc sobie pomyślałam ja mam wyciągać rękę na zgodę , przepraszać jeśli nic nie zrobiłam, w imię czego?
Zobaczysz jak się będzie jutro zachowywał, jak nadal będzie obrażony to go olej- wiem że będzie trudno ale po co masz się denerwować i dawać mu satysfakcję, że Cię ruszyło?
Stary 2011-07-22, 23:32   #2118
Oja 84
Zadomowienie

no i tak cały tydz wcale ani nie dzwonilismy ani nie pisalismy do siebie. Dopiero dzis zadzwonilam do niego wkur... bo się okazało, że jednak dziś nie przyjedzie tylko jutro, o o tym się dowiedzialam nie od niego tylko zupelnie przypadkowo od tescia. Więc zadzwoniłam do niego zeby go z✂✂✂ać bo mógł dać znać że go dziś nie będzie bo ja czekałam mimo wszystko z obiadem i wgle.Potem troche popisaliśmy, każdy wylał swoje żale-on się poczuł odrzucony bo sie niby zmieniłam w stosunku do niego i takie tam. Pewnie jutro jak wróci to to przedyskutujemy. Jezzu czemu żaden facet nie może zrozumieć, że mozna nie mieć ochoty na bzykanie naprawdę bez powodu

Stary 2011-07-22, 23:33   #2119
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Bo ja powiem tak- ten czarny Krzysztof chyba jest niezły jajcarz i bardzo sympatyczny (moja Oliwka mówi na niego Krecik) , Jana (tego w okularach) bardzo szanuję a pozostali to dno i jeszcze raz dno.
Pewnie niektóre mnie skrytykują za te słowa- ale uważam że Kościół nie powinien wtrącać się w politykę i sprawy które nie dotyczą wiary.

Jakoś dwa tygodnie temu mnie taki młody zirytował kazaniem- aż chciałam wyjść z kościoła, mówiąc o aborcji i wolnych związkach.
Krecik? Ale nie chodzi jej o tego od focha?
Zgadzam się w 100%
Mnie najbardziej w✂✂✂✂ia, kiedy takie kazanie wali ksiądz, który ma nieślubne dzieci lub romans
Pamiętam jedno kazanie, na którym było powiedziane, że trzymanie się za ręce i całowanie to grzech, jeśli nie jest się małżeństwem Grzechem jest też wspólne oglądanie filmu (np. komedia), gdzie para aktorów się całuje lub uprawia seks...
Stary 2011-07-22, 23:35   #2120
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Krecik? Ale nie chodzi jej o tego od focha?
Zgadzam się w 100%
Mnie najbardziej w✂✂✂✂ia, kiedy takie kazanie wali ksiądz, który ma nieślubne dzieci lub romans
Pamiętam jedno kazanie, na którym było powiedziane, że trzymanie się za ręce i całowanie to grzech, jeśli nie jest się małżeństwem Grzechem jest też wspólne oglądanie filmu (np. komedia), gdzie para aktorów się całuje lub uprawia seks...

nie, nie... tego z tej czeskiej bajki

Oja bo faceci maja mózgi na wysokości kroku
Stary 2011-07-22, 23:35   #2121
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
no i tak cały tydz wcale ani nie dzwonilismy ani nie pisalismy do siebie. Dopiero dzis zadzwonilam do niego wkur... bo się okazało, że jednak dziś nie przyjedzie tylko jutro, o o tym się dowiedzialam nie od niego tylko zupelnie przypadkowo od tescia. Więc zadzwoniłam do niego zeby go z✂✂✂ać bo mógł dać znać że go dziś nie będzie bo ja czekałam mimo wszystko z obiadem i wgle.Potem troche popisaliśmy, każdy wylał swoje żale-on się poczuł odrzucony bo sie niby zmieniłam w stosunku do niego i takie tam. Pewnie jutro jak wróci to to przedyskutujemy. Jezzu czemu żaden facet nie może zrozumieć, że mozna nie mieć ochoty na bzykanie naprawdę bez powodu
A powiedziałaś mu wprost, że akurat dziś nie masz ochoty ? Ja jak powiem swojemu od razu, że nie mam ochoty, ale możemy się poprzytulać, to zrozumie. Czasem jeszcze ma nadzieję i zacznie robić podchody, ale kiedy mu wytłumaczę, to przestaje
Stary 2011-07-22, 23:36   #2122
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:

.
Krecik on tez mi się wydaje jajcarzem
Ten który Cię zirytował kazaniem to ten z którym się często "kłócę" i własnie często na tematy polityczne hehe on jest dziwny,maniak taki,ale moim zdaniem jest bardzo dobrym oddanym księdzem-byle się nie mieszał w politykę bo on naprawdę przesadza
Natomiast uwielbiam ks.Jana w okularach

dobrze Kochane,Sarunieczka idzie spać,bo o 5.45 zadzwoni jej
dobranocki i do jutra
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 23:36   #2123
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
nie, nie... tego z tej czeskiej bajki
A już myślałam, że Twoja Córa wcześnie wdała się w "ciotki" z forum
Stary 2011-07-22, 23:37   #2124
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Oja rozumiem Twoją sytuację i powiem szczerze że JA nie wyciągnęłabym pierwsza reki na zgodę, wyszłabym z założenia nie odzywa się to chuj z nim.
Faceci nie biorą pod uwagę tego, że zapierdzielamy cały tydzień, robimy zakupy ogarniamy dom, zajmujemy się dziećmi i nieraz "padamy na pysk".
Mój się kiedyś nie odzywał do mnie przez dwa tygodnie, bo sobie coś uroił. Nie pomogły wyjaśnienia, nic- więc sobie pomyślałam ja mam wyciągać rękę na zgodę , przepraszać jeśli nic nie zrobiłam, w imię czego?
Zobaczysz jak się będzie jutro zachowywał, jak nadal będzie obrażony to go olej- wiem że będzie trudno ale po co masz się denerwować i dawać mu satysfakcję, że Cię ruszyło?
no ja zaraz w poniedziałek miałam największą ochotę zadzwonić bo trochę się w ten poniedziałek wydarzyło (np dostałam okres po półtora roku przerwy o czym tu też pisałam ) ale nie zadzwoniłam, dopiero we wtorek czy środę on napisał "jak tam mała" na co ja "dobrze"-
uprzejmości zostały wymienione-nie ma co i tak cisza aż do dzisiaj

Stary 2011-07-22, 23:37   #2125
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
najbardziej rozbawil mnie ten pierd

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

dziecko już wykąpane tylko marudzi, jak zaśnie to też wypiję z Wami desperadosa. Jednak mój nadal obrażony mąż dziś nieprzyjedzie, dopiero jutro
moje też marudziło, dlatego musiałam odejść od kompa
Cytat:
hahahaha jak ja Cię kocham normalnie

jak na after party z powodu powrotu Sarunieczki to jakoś tutaj cicho i trzeźwo
zaraz nie będzie trzeźwo
Cytat:
Nie kupiłam musu z olay W ogóle w tesco było bardzo, bardzo mało produktów tej firmy
a kupiłaś coś do picia
Cytat:
No nie, a dzieci maja np. czas wolny przy pięknej pogodzie od 14 do 19 (kolacja) i maja siedzieć w pokojach.
w pokojach
Cytat:

cieszymy się, że wróciłaś party wyjdzie samo z siebie, jak w zeszłym tygodniu, jak mała usnęła to ja chciałam od razu do was, ale tż mnie dorwał
Cytat:
Imbirowego obaliłam i mandarynkowego.

Uważam że każdy człowiek ma sumienie i to on sam siebie rozliczy ze swoich wyborów- dla mnie argument że matka mając zagrożone życie przy ciąży ma urodzić dziecko bo inaczej grzeszy pw "nie zabijaj" to nie argument każde wyjście jest grzechem wg tego przykazania.
Tak samo po katastrofie smoleńskiej- owszem możemy się modlić za tragicznie zmarłych ale LUDZI a nie polityków.

Jolka pisała o snach- powiem Wam tak, że jak mi się śni coś dziwnego sprawdzam w senniku, zawsze mi się sprawdziło- nie to że w to wierzę, ale się sprawdza.
Byłam tez kiedyś u wróżki i powiem Wam, że tez wszystko co mi powiedziała się sprawdziło- niektóre rzeczy szybciej inne później ale się sprawdziły.
krecik nam się tu inaczej kojarzy, niż ksiądz
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 23:42   #2126
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
A powiedziałaś mu wprost, że akurat dziś nie masz ochoty ? Ja jak powiem swojemu od razu, że nie mam ochoty, ale możemy się poprzytulać, to zrozumie. Czasem jeszcze ma nadzieję i zacznie robić podchody, ale kiedy mu wytłumaczę, to przestaje
tak powiedziałam tylko że jak mu mówię, że nie mam ochoty to on "Ty zawsze nie masz ochoty!" i robi dalej swoje więc mu powiedziałam delikatnie ale bez owijania dlaczego nie. Trochę zszokowała mnie jego reakcja, że aż poszedł spać do innego pokoju. Ale nie chcę sie przymuszać i robić coś wbrew sobie bo on chce

Stary 2011-07-22, 23:45   #2127
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
A już myślałam, że Twoja Córa wcześnie wdała się w "ciotki" z forum
Jeszcze nie, ale jest z niej niezła aparatka- wiec pewnie z czasem się wda.

Najlepsze jest to że powiem przy niej coś nieświadomie, ot tak po prostu wyrażę swoje zdanie, ona coś zmajstruje, rozmawiam z nią a ona mi moje argumenty przytacza. Nawet nie mam jej jak ochrzanić- bo za co, za swoje mądrości?

Ostatnio mi tłumaczyła dlaczego nie pójdzie więcej do sklepu/kawiarenki po wodę. Weszła a Pani ja zignorowała, bo robiła przez 10 minut gofra i z kimś gadała, ale nikogo nie obsługiwała. I mówi mi tak- ja jestem przecież tylko dzieckiem i chce mi się pić i już mi zasycha w gardle to czemu udaje że mnie nie widzi, mimo że mówię przepraszam chciałam tylko wodę. Jak nie szanuje klientów to ich nie będzie miała- bo ja jestem przecież dziecko-klient
Stary 2011-07-22, 23:46   #2128
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:

a kupiłaś coś do picia

krecik nam się tu inaczej kojarzy, niż ksiądz
Nie kupiłam Jadę na antybiotyku plus mam @

Krecik rządzi!

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Jeszcze nie, ale jest z niej niezła aparatka- wiec pewnie z czasem się wda.

Najlepsze jest to że powiem przy niej coś nieświadomie, ot tak po prostu wyrażę swoje zdanie, ona coś zmajstruje, rozmawiam z nią a ona mi moje argumenty przytacza. Nawet nie mam jej jak ochrzanić- bo za co, za swoje mądrości?

Ostatnio mi tłumaczyła dlaczego nie pójdzie więcej do sklepu/kawiarenki po wodę. Weszła a Pani ja zignorowała, bo robiła przez 10 minut gofra i z kimś gadała, ale nikogo nie obsługiwała. I mówi mi tak- ja jestem przecież tylko dzieckiem i chce mi się pić i już mi zasycha w gardle to czemu udaje że mnie nie widzi, mimo że mówię przepraszam chciałam tylko wodę. Jak nie szanuje klientów to ich nie będzie miała- bo ja jestem przecież dziecko-klient
Ale cwaniara
Stary 2011-07-22, 23:53   #2129
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
tak powiedziałam tylko że jak mu mówię, że nie mam ochoty to on "Ty zawsze nie masz ochoty!" i robi dalej swoje więc mu powiedziałam delikatnie ale bez owijania dlaczego nie. Trochę zszokowała mnie jego reakcja, że aż poszedł spać do innego pokoju. Ale nie chcę sie przymuszać i robić coś wbrew sobie bo on chce
kurcze, o co mu biega u nas nie ma czegoś takiego, to chyba normalne, że nie zawsze ma się ochotę na seks

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:

dobrze Kochane,Sarunieczka idzie spać,bo o 5.45 zadzwoni jej
dobranocki i do jutra
i tak się już nie wyśpisz, więc zostań
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 23:57   #2130
Czarindia
Rozeznanie

GG do Czarindia

Witam nocną porą Widzę,że imprezka się rozkręciła dzisiaj
Myśmy wrócili ok 22:30, nadrobiłam Was i padam...
Przy tym pakowaniu kartonów, dopiero sobie uzmysłowiłam ile niepotrzebnych rzeczy mam w domu i ile w ogóle mam Jakoś jak się od rodziców wyprowadzałam, to było tego o wiele mniej No ale teraz rodzinkę pakuję

OK,uciekam Miłej nocki
Czarindia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości