![]() |
#2102 |
Zadomowienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3
Miłego popołudnia życzę, ja uciekam na basen
![]() ![]() ![]() ![]()
#2103 |
Zakorzenienie
|
wiedziałam,że jak będę miała czas to będziecie mało pisać...
trochę mnie krew zalewa-dobije mnie urządzenie domu....
#2104 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W poprzedniej ciąży miałam 3 cm i mam to w kartę wpisaną. WHO uznało, że od 2,5 cm uznaje się za skróconą, więc podejrzewam, że tyle mam plus to rozwarcie od zewnątrz. Ale od środka było zamknięte. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym napewno skorzystała z tych pampków bo cena kusząca ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Zadomowienie
|
A ja idę obiadek pichcić a potem ciacho ze śliwkami upiekę
![]() Co do wagi małego powiem Wam, żę on od początku tak przyrasta, ale cukrzycę mam wykluczoną więc nie wiem dlaczego aż tak ponad normę. Dodatkowo główka większa o tydzień od reszty ciałka więc świruję. Nie jem nie wiadomo ile, przytyłam 3 kilo od poczatku ciąży, ale martwię się jaki z niego pulpecik będzie w 3 trymestrze jak w 25tc ma 800gr... No a X-lander kupiony już więc jak my takiego kluseczka będziemy upychać w x-landerowskiej gondoli to nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Uwielbiam urządzać!!! Nie mogę doczekać się jęak już z Anielą w chuście będę biegać po sklepach i będziemy wybierać wszystko ![]()
![]() |
#2109 |
Zadomowienie
|
Wypiłam kawkę zagryzając ją wafelkami i przeczytałam wasze wpisy od razu
![]() Dziewczyny ja też jeszcze nic nie mam dla dzidzi, no te ciuszki po synku ale nowego nic i jakoś się tym nie martwię, wszystko w swoim czasie, nie czuję się wyrodna matka ani nic w tym stylu. Jedne dziewczyny od razu kupują, inne później, zależnie od upodobania, chęci i kasy ![]() Jestem z siebie dumna bo ogarnęłam swój domek na tip top, drugie pranie się pierze, podłogi zmyte, odkurzone, gary pomyte, no nic tylko lezakować ![]() ![]() Bienioka i magolina współczuję wam tego szpitala, ale dobro i zdrowie dziecka najważniejsze. Aniu super ze laptop juz sprawny, możesz śmigać na nim ![]() Pewnie poszyję trochę, albo poczytam, maż wróci około 16tej, kupi mi algidę toffi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
elf27a może pomiary były niedokładne??
u mnie pomiary róznia się a odstęp między nimi wynosił 2 dni jak lekarz nic nie mówił to chyba wszytsko jest w porządku?? u mnie w 21 tyg mierzyła mała 25 cm i 400g-fakt,połowa tego co Twój maluch,ale ja się zastanawiam teraz co ta moja taka długa???? no i przecież jakiś tam % mogą się pomyli w obliczenia wagi dziecka. co masz dzisiaj na obiad?? bo mnie tż wkurzył-oytam co chce JUTRO na obiad-odpowiedź-cokolwiek.to mu pwoiedziałam,ze dla mnei to obojętne bo mogą być równie dobrze kanapki jak i warzywa na patelnię.mięsa nie będę kupowała bo jak kupiłam 2 plasterki schabu to nadal leżą w lodówce i muszę je wyrzucić...no i sie rozłączyłam bo to tak jakby moja ulubiona rozrywaka było wymyślanie co na obiad. mi na prawdę wystarczą warzywa na patelnie i np jajko sadzone do tego.no,ale oddzwonił i podał swoją propzycję. poza tym mam doła ![]()
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2011-07-30 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |||
Zadomowienie
|
Stwierdzam, że kondycja u mnie poniżej norm, ale od razu się lepiej czuję
![]() Cytat:
Co się dzieje, czemu masz doła? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 | |||
Zadomowienie
|
ja również dziewczyny!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja na szczęście mam jeszcze długą szyjkę, ale powiem Wam dziewczyny ze przy kazdej wizycie boję się tej wiadomości..... dygotka ![]() Tak w ogóle to witajcie w sobotnie południe! Wstałam dziś bardzo wcześnie. Pierwszy raz od x czasu mam wolna sobotę od pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś zrobiłam fajnę ujęcie mojego kochanego buzinka - buźka wraz z rączką zaciśnietą w piąstkę ![]()
![]() |
#2113 |
Zadomowienie
|
Ja dziś na obiadek serwuje kurczak pieczony w całości do tego pieczone ziemniaczki o takie http://www.mccain.pl/produkty/specja...r_cream_style/
i frytki oraz buraczki
#2114 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
troszkę to urzadznie mnie przeraża.nuiby ogólny zarys jest,wimy czego chcemy,ale jednka mam pewne obawy czy aby na pewno będzie to zarówno ładne jak i funkcjonalne.... lecę po śliwki suszone bo póki co pomagaja na zaparcia-oczywiście jeśli apmiętam by zaparzyć je na noc....i może ciasteczka upiekę....
#2115 |
Zadomowienie
|
truscafka ja też mobilizację mam średnią, ale lepiej się czuję po basenie. Chociaż za każdym razem sprawdzam, czy poziom wody się za bardzo nie podnosi
![]() ![]() Ryby zdrowe są, ja jakoś nie mam ostatnio na nie tak bardzo ochoty ![]() ![]() ![]() Fajne ujęcie synka ![]()
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tż znowu wróći pewnie około 18-19 to mięcha już nie chce jeść na noc. mogę mu co najwyżej zupy dać albo jajecznicę usmażyć.
![]() |
#2117 |
Zadomowienie
|
Bo to nowość.
Zapomniałam się pochwalić że kupiłam dla Oliwki jeszcze spodenki i bluzeczkę http://allegro.pl/beebies-dziewczece...723162817.html http://allegro.pl/disney-z-kubusiem-...723163189.html cena bluzeczki kosmiczna 1,25zł
#2118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ubranka super, cena też świetna ![]() ![]()
![]() |
#2119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mieszkam dość wysoko bez windy, więc chusta to wiadomo, że jeden z pierwszych nabytków. Moja koleżanka nosi w niej 10 kg synka i bardzo sobie chwali, a zamawiała z tej strony : KLIK Ale też sporo dziewczyn na mamusiowym wątku poleca właśnie te bo i producent sprawdzony i pewny. A i nie zdziw się, że jak zaczniesz wiązać to tego materiału jest tak dużo i że sporo go zostaje ![]() A tutaj przydatny link z wiązaniami itp: KLIK Bieonka współczuję, bo na pewno jest to męczące, a już takie diagnozy to uwielbiam i nie informowanie pacjenta. Ja też bym chciała do domu, ale sama napisałaś, że masz kawałek drogi do szpitala, może jednak dla bezpieczeństwa lepiej zostać.
Okruszek już na świecie ![]() ![]() Edytowane przez Ona231 Czas edycji: 2011-07-30 o 13:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zadomowienie
|
Dygotko te pomiary to u elfa chyba były, bo ja wymiarów swojego bąbla nie znam
![]() Nie smutkaj się ani nie dołkuj, ciesz się ogromem wolnego czasu. Ja mimo że mam synka to mam duuużo wolnego i napawam się tym co nie miara bo potem to 24na dobę na obrotach będe ![]() Ja dziś strajkuję co do obiadu, narobiłam się do południa z tymi porządkami to mi się odechciało. Mąż zje w pracy, synowi niedawno jajecznicę zrobiłam ięc najedzony a ja sobie zaserwuję kanaki z pasztetem pomidorowym i ogórkiem kiszonym, i herbatka ![]() Miłego popołudnia dziouchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
dzięki ela za zwrócenie uwagi i przepraszam,że Was pomyliłam-ahh te nicki
![]() juz edytowałam i zmieniłam ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- była mowa o tym w wątku,ale nie pamiętam-czy teraz juz warto kupoważ biustonosz który "rosnie" już do końca ciązy??widziałamw triumphie i taki kosztuje 80zł. czy poczekać jeszcze?
#2125 |
Rozeznanie
|
Sama juz nie wiem jak to jest z ta szyjka. Moge sobie wyobrazic roznice kilku mm, ale 1 cm???? No coz, sama jej nie zbadam. Musze zaufac lekarzom.
Ona 231 - szpital i porodowke mam tuz pod nosem, moglabym isc pieszo, ale obecnie leze w klinice. Moj szpital mnie nie przyjal, bo nie maja odpowiedzniego sprzetu w przypadku, gdyby mala sie juz teraz urodzila. Musi byc klinika neonatologiczna w poblizu. Tutaj takowa wlasnie jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale patrze sobie np. na taką aukcję i mam wrażenie że chusta ok - z naturalnych materiałów, bez sztucznych domieszek, przewiewna..bawełniana: http://allegro.pl/chusta-tkana-azimi...721219053.html albo ta lniana: http://allegro.pl/chusta-tkana-azimi...721219042.html A pocwiczyc wiązanie oczywiscie planuję ![]() No i jeszcze poczytam na forum chustowym ofkorsik Dygotka, a Ty sie nie stresuj tak tym urządzaniem, bo wiesz jak to mówią "pierwszy dom dla wroga, drugi dla przyjaciela, trzeci dla siebie" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() wpadlam pozegnac sie na tydzien bo jedziemy jutro nad morze. Jakos mam zly dzien dzis... ryczec mi sie chce ![]() Wkurzyla mnie tesciowa... koncze 25tyg ciazy a ona nadal nie chce dac nam ciuszkow dla Małego ![]() ![]() Aniu super ze lapetop wrocil. Dygotko to obie mamy dzis doła. Bienioka wspolczuje, ze znowu w szpitalu jestescie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Raczkowanie
|
robi mi się zajada
![]() Goldika jedź na urlop, wypoczywaj ![]() Edytowane przez marli Czas edycji: 2011-07-30 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() ![]() Bylam na rynku i kupilam wielka torbe owockow, w tym tygodniu witaminki ida w odstawke ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dygotka - głowa w góre !!!!! nie wiem jak Cie rozweselić, bo jestem w tym beznadziejna, ale jak coś pisz na pw to chociaż wysłucham co Ciu na duszy leży ![]() joamic - u mnie też dziś buraczki ![]() ![]() ![]() ![]() truscafka - u mnie dziś panga na stole ![]()
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.