![]() |
#2071 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3
Mykam już do łóżeczka.
DOBRANOC ![]() Zapomniałam wam napisac że juz mi siara leci ![]() ![]()
![]() |
#2072 | |||||
Zadomowienie
|
WIIIIITAJ WITAMINKO!!!!!
Jak dobrze że z Tobą i córunią wszystko w porządku!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja jeszcze nie mam ani jednej do szpitala ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2073 |
Zadomowienie
|
tardyferon i ja brałam, 2x 1 tab. i jest juz z zelazem OK... teraz potas spadł :/
znalazłam kosmiczny wózek... za taką samą ceną http://www.sklepbobas.pl/?cc=&cp=2235 podoba Wam się ?
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2074 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach nie stresuj się bo jak widać nic to nie daje, tylko szkodzisz sobie i dziecku. ![]() Jak to mówiła moja polonistka z liceum "FACECI TO NIEDOROBIONE KOBIETY" I tym miłym akcentem kończe mamuśki. Idę legnąć, wyprostować girki. Dobrej nocki ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() Nic dodać nić ująć .... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Zadomowienie
|
zmykam spać kochane... choc z wrazenia nie usne...
dobrze byc znow w domku i z Wami ![]()
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Zadomowienie
|
ale ja jestem świntuch wciągnełam wielki talerz frytasów a teraz jeszcze zadzwoniłam do tż żeby mi kupił kebaba jak bedzie z pracy wracał....
![]()
#2077 | |
Raczkowanie
|
witaminko witaj z powrotem!
![]() magolina przykro mi, że każą Ci iść do szpitala. W sumie mogłabyś poleżeć w domu, ale może faktycznie w szpitalu bezpieczniej. W każdym razie trzymaj się! Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane...ale mnie caly dzien glowa napierdzielala! dwa apapy znow w menu mialam. Zaraz ide spac, Tż oglada swoj ulubiony film- dracule.
Zgaga pali mnie coraz czesciej i coraz mocniej. Corcia sie wierci w swoim domku jakby impreze miala. Jutro zrobie zdjecie to zobaczycie jak uroslam przez ostatni tydzien- az sama sie dziwie, ze tak wystrzelil mi brzuch ![]() WITAMINKA ciesze sie, ze jestes znow z nami. Masz nakaz wypoczywania!!!! MAGOLINA jak nakazuja lezec- nie opieraj sie. Lepiej teraz pojsc na 3 dni niz pozniej lezec pare tygodni. ANIA - oj wiem jak to jest gdy laptop wraca- taki gwiazdkowy prezent hehehe ![]()
#2079 |
Zakorzenienie
|
Mieliśmy jechać do W-wy, ale tak leje u nas, że mąż mówi, że nie jedzie w taką pogodę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Zadomowienie
|
Witajcie z rana.
WItaminko jesteś, cudownieeee ![]() ![]() ![]() Owieczko a propo tych zamkniętych drzwi, ja mam łucznik i zamykam na okragło, niby żeby mały mi nie zleciał, ale ja muszę mieć zamknięte, wtedy czuję się u siebie, latam w ręczniku po kąpieli itp. I nie chciałabym żeby mi teściowa właziła w nieodpowiednim momencie ![]() U mnie leje, mąż do pracy pojechał a ja biore się za jakieś porządki, buźki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2081 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
maly wczoraj byl wyjatkowo aktywny. wiercil sie cale popoludnie i wieczor i zgaga mnie po raz pierwszy dopadla, a tak sie cieszylam ze zadne ciazowe dolegliwosci sie mnei nei czepiaja tak narzekacie na TZ to sobie mysle ze mi sie jakis ideal trafil. owszem ciezko pracowalismy na porozumienie przez 8 lat ale bylo warto.
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2082 | ||||
Wtajemniczenie
|
27 listopad a 6 grudzień- kto wie, zdarzają sie rpzesunięcia nawet o 2 tygodnie od planowego t.p.
![]() ale by było fajnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() gin zawsze mnie bada na samolocie, nei wiem dlaczego ciebie nie, zapytaj następnym razem moze jakoś go delikatnie czy synek waży dużo czy nie dużo- myslę ze sporo ![]() ![]() nie martw się, ważne że zdrowy ![]() Cytat:
ja biorę folik i magnez(bo w drugim trymestrze skurcze łydek mi się pojawiły i dośĆ bolesne skurcze stopy prawej ![]() Cytat:
![]() ![]() p.s. z Carrefurze jest promocja PAMPERSÓW 132szt. za 79,99zł różne rodzaje- ja chyba nie kupię bo za wcześnie, ale te któe mają już dzidzie to... cena chyba atrakcyjna ![]() ale na pewno kupię skarpety męskie bo są po 1zł- mój tż ciągle je gubi albo przeciera , więc nie ma sensu droższych kupowaĆ ![]() ![]() żegnam weekendowo kochane ptaszyny ![]() ładnej pogody życzę ![]() Edytowane przez nikaa2 Czas edycji: 2011-07-30 o 07:52 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() właśnie szamię śniadanko placuszki z jabłkiem i dżemem brzoskwiniowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja sądziłam że skończe z wczorajszym jedzeniem na kromeczce ze smaluszkiem ![]() ale nie, mąż wrócił i zrobił pyszną jajecznicę i soczek z jabłek ![]() Nie mogłam się powstrzymać ![]() Tigresa dziękuję. Też tak sądzę, bo i cena jest w miarę i gratisy dają ![]() Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2011-07-30 o 08:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Zadomowienie
|
To witam się i ja
![]() Witaminko witaj ![]() ![]() Elf nie przejmuj się wagą maluszka, to nie są dokładne pomiary, zawsze zdarzają się pomyłki, a po za tym ważne, że rośnie ![]() Seona ale przecież nie będzie padać cały dzień, według map chmur u nas ma padać do 12 ![]() ![]() Magnolia, ja też nie znoszę szpitali, ale jak trzeba to trzeba, porobią Ci badania, dadzą leki i pewnie wypuszczą ![]() wiolqn ja na swojego nie narzekam, ideałem nie jest, ale mnie też daleko, za to wiem, że mogę na niego liczyć. 8 lat to już sporo ![]() ![]() Zastanawiam się na co mam ochotę do jedzenia, bo zdecydować się nie mogę ![]() ![]() Bahamadia fajny ten wózek, tylko ta gondolka trochę mała, a jednak dzieciaczki szybko rosną, nie wiem czy na zimę wystarczy ![]()
Okruszek już na świecie ![]() ![]() Edytowane przez Ona231 Czas edycji: 2011-07-30 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2086 |
Rozeznanie
|
Witam dziewuszki,
tym razem ponownie ze szpitala. Tak wczoraj mialam miec rutynowe badanie kontrolne dopplera, ale na KTG okazalo sie, ze znow mam skurcze i mala reaguje swojem pulsem na nie, wiec od razu znow mnie tu zostawili. CHYBA SOBIE STRZELE W GLOWE!!!!!!! Nie wiem jak dlugo musze tu zostac. Przynajmniej mam internet bezprzewodowy teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Raczkowanie
|
witam się i ja
![]() zaraz będzie kawka z Michałkiem do smaku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2088 | |
Zakorzenienie
|
witam
nie śpię od 7 a jakas niewyspana jestem ![]() juz po sniadanku,myślę o mojej pysznej kawce.... krupnik uwielbiam,ale mortadela??????bleeee witaminkaccc-dobrze,że wiesz juz przynajmnije jak przebiga postępowanie w trakcie porodu.ja też się boję,że tyle godzin będę sie męczyła,a potems ie okaże żejednak cesarka.... podziwiam Was dziewczyny za te zakupy co juz robicie dla dzieciaczków-mnie nadal jakoś nie ciągnie do akupów-wyrodna matka ze mnie;/ Cytat:
ja całymi dniami siedzę sama,tż wychodzi do pracy jak ja jeszcze śpię,wraca o 19-20,a 2 godziny późneij idziemy spać-i tyel się widzimy Aniolina-super,że zabieg na siatkówce bedziesz miała w gruncie rzeczy za darmo ![]() elf27 ja ja jestem ważona u gina to nic nie jest odejmowana,ale ważyłam się w tym tygodniu rano po przebudzenia,potem pojechałam na pobranie krwi i było ponad 1 kg więcej-a to przez jeansy,buty...a co dopiero jaks ię wizytę ma po południu i jest się po śniadnaiu i obiedzie to nawe 2-3 kg może być więcej-a potemgłupi tekst od gina,że za dużo się przytyło.dlatego ja się ważę rano,zapisuję i przed wizytą też się zważę i w razie co to powiem ile ważę tak na prawdę. witaminkaccc-super,że dostałąs łóżeczko!!!! ![]() ![]() basiula19-i jak,wciągnęłaś jeszcze tego kebaba??podziwiam za apetyt ![]() bienioka-trzymaj się dzielnie.
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2011-07-30 o 08:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 |
Wtajemniczenie
|
Macie dziewczyny rację, że trzeba poleżeć jak lekarz widzi taką potrzebę, choć na samą myśl o szpitalu robi mi sie niedobrze
![]() I tak się zastanawiam - jak leżałam wcześniej to na patologii ciązy, i za każdym razem miałam rozpoznanie zagrażające poronienie, teraz jak mam niby zagrożenie porodem przedwczesnym to będę leżeć na porodówce czy jak??? może któraś wie ![]() ![]() Dziś idziemy na wesele, będę siedziała i jadła ![]() niestety pogoda jak na razie nie rozpieszcza - jest pochmurno i szaro ![]() Ale plus jest taki że brzuszek już prawie w ogóle nie boli, a i Mała dzisiaj od rana spokojniejsza. |
![]() ![]() |
![]() |
#2090 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Zadomowienie
|
Nie ma to jak dobrze zacząć dzień
![]() ![]() ![]() magolina za to jakie usprawiedliwienie do jedzenia i siedzenia będziesz miała ![]() ![]() ![]() ![]() dygotka może nie czujesz jeszcze takiej potrzeby, nic w tym złego. Ja też większe rzeczy chce kupić hurtem i bliżej terminu ![]() bienioka na pewno pobyt w szpitalu fajny nie jest, ale nie ma wyjścia, lepiej zostać, niż się cały czas denerwować czy wszystko w porządku jest. A zawsze jak coś możesz popisać na forum może czas szybciej zleci ![]()
Okruszek już na świecie ![]() ![]() Edytowane przez Ona231 Czas edycji: 2011-07-30 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny współczuję Wam tych szpitali
![]() ![]() a co do wagi, to u mnie dzis z rana 1kg mniej niż wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
Zadomowienie
|
Witaminko - super że jesteście we dwie - Martwiłam się.
#2094 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak daja mi te same leki, co ostatnio.Od wczoraj leze pod kroplowka. Leci 24h/dobe. Sa w niej leki przeciwskurczowe. Ach to cholerstwo denerwuje. Mam podlaczenie na prawej rece, bo lewa ostatnio juz mi iglami zmasakrowali ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz jak to jest,ja nie czuję taiej potrzeby,ale z drugiej strony czujje presję otoczenia...zaczną się niedługo pytania(własciwie to już były) czy znalażłam wózek itd...a ja póki co to widziałam łóżeczko to z ikei co któraś z Was linka podała...ewentualnie zastanawiam się nad tym http://allegro.pl/lozeczko-klups-rad...4.html#gallery a z ikeei to LEKSVIK reszta póki co jakoś mnie nie kręci;/ aktualnie zastanawiam się jak zaprojektować szafę w sypilani i przedpokoju-jak któaś się zna na takich rzeczach albo ma smykłajke do nich to poprosze o wiadomośc na pw to moze cos mi podpowiecie??
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2011-07-30 o 09:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2096 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2098 |
Rozeznanie
|
oczy mi sie zamykaja. od 6.00 nie spie. Najpierw KTG, pozniej sniadanie, wizyta lekarska. Przez 12 znow obiad, a po obiedzie znow KTG...
Zazdroszcze wam, ze jestescie w domu. Klinika w ktorej leze jest ponad 30km od mojego miejsca zamieszkania. TZ dziennie zaraz po pracy tu przyjezdza. dla niego to tez spory stres. |
![]() ![]() |
![]() |
#2099 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
bidulko!!! wracaj szybko , w dwupaku do nas ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
mysle ze na patologii... mnie na porodówke wrzucili, bo na patologii miejsc nie było... głowa do góry!!!!! w szpitalu zostawiaja bo maja 100% pewnosci ze pacjent lezy, skoro ma lezec... bo wiadomo jak w domu... :P zycze Ci ekspresowego powrotu do domku, w dwupaku oczywiscie ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
to zawsze stresd jest! trzymam mooooooooooooooooooocno kciuki, zeby udalo sie wszystko opanowac i zebys do domku wróciła ![]() ![]() ![]() ![]()
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kawy też nie słodzę, teraz daję trochę więcej mleka ![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.