|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2103 |
Wtajemniczenie
|
rozumiem - nie sama dieta zyje czlowiek
![]() ja niekoniecznie jestem w temacie chuliganerii na meczach, bylam na kilku ale Chelsea - i gdyby nie pieniadze ktore za klubem stoja pewnie i to samo by bylo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Echhh... pamiętam, jak zdobywali Puchar Anglii w 2007 roku. Cała dzielnica przybrana na niebiesko i ten nieziemski klimat, który rozsadzał człowieka od środka... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
Co powiecie mi o czymś takim:
Przysmak z indyka mięso z indyka (97%), sól spożywcza, żelatyna drobiowa, przyprawy, ekstrakty przypraw, subst. konserwująca azotyn sodu Białko 18g Węgle 0,5g Tłuszcz 8g
#2107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() bardzo dobra druzyna tylko cos od czasu odejscia Mourinho morale im padlo.... ale to nie ja kibicem jestem, tylko moj tzt - ja na darmowe piwo chodzilam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez manifestowali swoje poglady i od tego jest DEMOKRACJA kazdy moze to robic, na szczescie, wiec nie odbieraj nikomu takiego prawa...znam ten poglad wsrod homoseksualistow wielu nie lubi glosnosci i manifestacji bo po prostu chce zyc normalnie a wiesz co to znaczy normalnie w malych spolecznosciach???niezauw azalnie, chca wtopic sie w tłum bo to jedyna szansa na zycie tam//..zeby nikt ich nie wytykal palcami i dal zyc...a niestety takie manifestacje sprzyjaja temu, ze problem mniejszosci i ich praw zaczyna byc zauwazany ale trudno sie dziwic ludziom, ze walcza o swoje prawa!!! niektorzy chca byc zauwazani i egzekwowac swoje prawa.. co masz do transseksualisty reprezentujacego Ciebie jezeli reprezentuje Twoje poglady??? ja patrze jakim kto jest czlowiekiem i jakie ma poglady a nie jak wyglada... kiedys niepelnosprawni tez sie chowali po domach... i mam tylko nadzieję, że widzisz roznice miedzy zoofilia, nekrofilia, a transseksualistami i homoseksualistami....tych pierwszych dwoch nie widzialam u Palikota...??? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co nie ![]() To Dukan ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
i zapomnialam dodac, ze ja jako ślazaczka jestem zakamuflowaną opcja niemiecka
![]() i czy to nie jest choroba...??? Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2011-10-05 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Wtajemniczenie
|
stop politicising!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2112 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. Co znaczy, że zasady znasz mniej więcej ? Najpierw książka, potem jako uzupełnienie polecam pierwszą stronę wątku i obowiązkowo zrób test, link na pierwszej stronie. 2. Karmisz jeszcze ? Bo jak tak, to z dukanem lepiej się wstrzymaj aż przestaniesz, z tego co się orientuję to może to być nie dobre dla maluszka. Ale niech się wypowiedzą dukanki bardziej w tym temacie zorientowane ![]() 3. Nie ćwicze prawie wcale i się tego wstydzę ale jestem leń ![]() ![]() ![]() 4. U mnie w domu to jest tak, że często na obiad jest coś co i ja mogę zjeść (np jakieś mięsko, ryby czy zupa-krem, a dla reszty rodzinki jakieś ziemniaki, sałatki czy coś), a jak nie to sobie gotuję coś swojego. No ale ja na to patrzę od strony córki, a nie żony i matki ![]() 5. Kciuki trzymam już ![]() ![]() Cytat:
![]() Blair Twój długi post z poprzedniej strony to przekopiowany artykuł. Myślałam, że sama to napisałaś. Dobrze jednak podawać źródła ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-10-05 o 22:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tyle jesli chodzi o politykę, nie powinno sie mówić bezpośrednio o swoich pogladach, kto jest za kim bo wywołuje to nie lada dyskusje, bo kazdy wie, że 'moja racja jest najmojsza!' ![]() Wpadłam w sumie się tylko pożegnać i życzyć udanego dnia jutro kochaniutkie, ale ja tu juz widzę jakies błyskawice, wiec czas sie otrząsnąć! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2114 | |||||
Zakorzenienie
|
Ostatni raz, I promise
![]() Chociaż tu nie będzie o polityce, bardziej o poglądach na zbyt dużą postępowość ![]() Cytat:
![]() Nie zgadzam się z tym co powiedział, ale jak pisałam wcześniej (co też zapewne ominęłaś, bo widzę że bardzo wyrywkowo podeszłaś do moich postów), nie jestem bezkrytyczna w stosunku do partii, na którą głosuję. Na ten moment uważam, że zrobi więcej dobrego niż reszta - i to się dla mnie liczy. Co PO zrobiło przez swoją kadencję, to wklejałam wcześniej, dość długa lista, pewnie przeoczyłaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Definicja tolerancji: 1. «poszanowanie czyichś poglądów, wierzeń, upodobań, różniących się od własnych» 2. «zdolność żywego organizmu do znoszenia bez szkody dla niego niektórych bodźców chemicznych, fizycznych i biologicznych» 3. «liczba określająca dopuszczalne odchylenie danej wielkości technicznej od jej wartości nominalnej» Definicja akceptacji: 1. «aprobata» 2. «formalna zgoda na coś» 3. «pogodzenie się z czymś, czego nie można zmienić» 4. «uznanie czyichś cech, czyjegoś postępowania za zgodne z oczekiwaniami» Toleruję nie znaczy akceptuję. Po raz kolejny Ci to piszę, ale widać dalej tych pojęć nie odróżniasz. Mam nadzieję że to co wkleiłam ze słownika zdoła pomóc. Cytat:
![]() Czy ja napisałam gdzieś, żeby nie wychodzili na ulicę i się chowali? Nadinterpretujesz, i to znacznie. Tu gdzie mieszkam nikt nie wytyka palcami, ani na ulicy, ani w klubach (ba, wyobraź sobie że bardzo często bywam w klubach dla lesbijek i gejów! A patrząc na Twoją opinię o mnie i moich poglądach, powinnam paść trupem na progu albo rozdzierać szaty w korytarzu niczym Rejtan... Czy też próbować nawracać i psikać wodą święconą ![]() ![]() I po raz kolejny - to że toleruję i szanuję, nie znaczy że będę bezkrytycznie akceptować każdy pomysł lobby homoseksualnego. Jak na przykład ten o refundowaniu operacji zmiany płci, bo się ktoś źle czuje w swoim ciele. Ja też się czuję źle, mam żądać refundacji liposukcji albo wstawienia sobie silikonów? ![]() Wiem że modne jest bycie trendy, do przodu, tylko potem się sami na siebie tyłkiem wypniemy jak będziemy z przodu za bardzo. Wiesz co znaczy 'daj palec, wezmą rękę'? I tutaj jest ta sama zasada. Najpierw ciche pobrzdąkiwanie o tolerancji, kilka lat później już WYMÓG akceptacji (bo jak powiesz nie, toś homofob - czyli to, co mamy obecnie), to w konsekwencji doprowadzi do pozwoleń na adopcję. A w jeszcze później do tego, o czym pisałam na przykładzie Holandii, a czego pewnie nie przeczytałaś - środowiska pedofilskie podepną się pod postulaty po przetarciu szlaków i będziemy mieć tu jedno wielkie szambo. Widzę różnicę między homo, trans, a pedofilem i zoofilem, co zdążyłabyś zauważyć, gdybyś uważnie czytała moje posty. Pedofilia i zoofilia krzywdzi niewinnych i bezbronnych. Tylko znowu odwołam się do Holandii - partia pedofilów WPROST na swojej stronie pisała, że zdecydowała się na comming out po tym jak zobaczyła, jak łatwo poszło homoseksualistom. Transseksualista nie reprezentuje moich poglądów ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale cała reszta jest moja ![]()
![]() |
#2115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skończmy lepiej ten temat, bo nowi dukający jak tu wejdą to pomyślą, że wątki pomylili ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 1. Zanim zaszlam w ciaze z ciekawosci poczytalam i watki glowne na forum z zasadami i wypelnilam pytania na linku - ale to sie tyczylo innej wagi ![]() ale chcialam sie dowiedziec jak niektorym teoria sprawdza sie w praktyce ![]() 2. Karmie mm 3. Chcialabym wrocic na silownie i to bardzo aktywnie wiec chce zobaczyc jak wam udaje sie to na diecie (sama silownia nie schudne przy takiej wadze...) 4. Cale szczescie (w nieszczesciu ![]() ![]() Dziekuje za trzymane kciuki w takim razie ![]() ale politycznie tutaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
Zmienię temat. Październik zaczął się aktywnie. W sobotę z kolezanką nordic walking a potem po dwóch fitnessach.
W poniedziałek byłysmy na Shape. 25 minut takich aerobowych ćwiczeń a potem mata i ciężarki. Całkiem ok. Wtorek był w porządku ale w środę rano wsiadając do auta myślałam, że się zapłaczę... bolały mnie ręce i klatka piersiowa... ledwie prowadziłam;p Wczoraj było BodyArt. Ciekawe zajęcia, bo spokojne, bez zadyszki, skakania, na matach... ale w ostatecznym rachunku zmęczyłam się i spociłam bardziej niż na Shape. |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Dziś zaczynam 2 faze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluję wszystkim spadków, choć mowy o tym było mało:/ Mam propozycje:...moze załóżcie wątek o polityce co? ![]()
#2119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Rozeznanie
|
WAGA ANI DRGNIE
![]() Politycznie, ale jakby bardziej merytorycznie niż wczoraj. Ja też trochę spokojniejsza, bo bardziej wyspana. Ja bym chętnie podyskutowała trochę, ale rzeczywiście potrzebny jakiś off topowy wątek. Nie wiem , czy wolno takie zakładać . Ale ja też OSTATNI RAZ. Bo taki filmik wczoraj się pokazał.Jest tam parę scenek ze stadionu Korony z ostatnich 2 meczy Nie wszystko mi się podoba, bo denerwuje mnie Tóskobus, ale powinni obejrzeć go Ci , co uważają , że kibicowanie polega na wyrywaniu krzesełek i boja się strasznych kiboli. FILMIK JEST KRÓTKI I ZABAWNY NAWET TROCHĘ. Ja uwielbiam ta panią z 50 sekundy. Wyłapałam ją zresztą parę tygodni wcześniej na stadionie. RODZYNEK obejrzyj proszę. (co do hasła anty PO na stadionie i wolności słowa - cały transparent wyglądał "PIŁKARZE STRZELAJCIE BRAMKI PRZED PRZERWĄ. NIGDY WIĘCEJ PO". I dlatego mógł zawisnąć) http://www.youtube.com/watch?v=WmIv1-CCTKI
#2121 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez malutka20068 Czas edycji: 2011-10-06 o 08:26 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
cytuję: "Sędzia przerwał mecz dzieci z rocznika 2002 drużyn Legii i Polonii, który rozgrywano w minioną niedzielę. Zgromadzeni na boisku pseudokibice wyzywali młodych piłkarzy, obrzucili kamieniami szatnie, rzucali race obok bramek – opisuje "Życie Warszawy". Do zdarzenia doszło w niedzielne przedpołudnie na boisku UWKS Legii przy ul. Czumy na Bemowie, gdzie młodzi piłkarze podejmowali rówieśników z Polonii. Na stadionie pojawiła się grupa około 60 – 100 osób, która zakłóciła przebieg spotkania.Pijący piwo pseudokibice ustawili się wzdłuż linii autowej wykrzykując wulgarne hasła obrażające dziewięcioletnich piłkarzy Polonii. Mimo apeli o spokój, postanowili dalej przeszkadzać w rozgrywaniu meczu i rzucili w stronę jednej z bramek zapalone race. Wówczas arbiter prowadzący spotkanie przerwał mecz, a rozwścieczeni takim obrotem sprawy pseudokibice obrzucili kamieniami szatnie do której weszli młodzi zawodnicy Polonii – czytamy w "Życiu Warszawy." ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- w tescie wyszedl mi ruch poparcia palikota ![]()
![]() |
#2123 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dawałam link do tych "zamieszek" jako przykład zakłamania mediów. Dopiero co dałam link do filmiku, gdzie jest obrzydliwa wypowiedź Tuska o stadionach i prawdziwe obrazki z naszego stadionu. A tu w koło Wojtek. Bo przecie gazety nie kłamią . Ręce opadają ![]()
![]() |
#2124 |
Zadomowienie
|
nie wiem o czym teraz mowisz, ten mecz byl u mnie na osiedlu. Mi chodzi o to, ze dla mnie chuliganem jest ktos ktos przesladuje dziewiecioletnie dzieci, bo graja w innych barwach.
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- nie chodzilo mi o linki do yt tylko o ostatnia wypowiedz rodzynka. Ja tez sie boje kiboli. Sama chodzilam na mecze legii i wiem, ze sa kibice i bydlo. Chcialam jedynie podac przyklad do czego posunelo sie bydlo, atakowanie dzieci...
#2125 |
404 Not Found
|
Iloa,
cały czas próbujesz nas przekonać, że nie ma problemu kiboli (nie kibiców) i chuligaństwa na stadionach. A przecież jest i nas nie przekonasz, że jest inaczej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wracajcie do tematu bo przez te off topy to sie nawet tu wchodzić nie chce
![]()
![]() |
#2127 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jezeli mialas dluga przerwe w dukaniu, i wrocily np kg to mozesz zrobic od nowa uderzeniowke, ale jezeli np dukasz i sie noga podwinela, to nie wracasz na 1 tylko ciagniesz 2 ( w tym wypadku 1. na drugi dzien i w ogole najlepiej, starasz sie wiecej ruszac, 2. pijesz bardzo zimna wode lub/zielona herbate, 3.odstawiasz tolerowane na 3-4 dni Powinno pomoc ![]() Ale jezeli np po 2 latach chcesz zaczac znow dukac, to zaczynasz od 1szej fazy. wtedy np moze sie zdarzyc, ze nie bedzie tak szlo rewelacyjnie jak za 1szym razem, ale nie zalamuj sie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale.... jak dla Ciebie nie ma roznicy miedzy operacja biustu (bo mi sie nie podoba) a zaburzeniem tozsamosci zwiazanym z plcia...to chyba nie mamy o czym rozmawiac ![]() i nie ładnie kopiowac bez podania zrodla ![]() ale zapraszam do zalozenia watku Cytat:
![]() milego dnia ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- WĄTEK PLOTKOWY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post29815274 zapraszam do dyskusji ![]() ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2011-10-06 o 11:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry kochani!
Ja dziś od rana chodzę wnerwiona na cały świat i cholera wie czemu.... Ogólnie ostatnio jestem nie do wytrzymania... Ciągle boli mnie głowa, denerwuje mnie byle pierdoła, chce mi się płakać i jeść bardzo tuczące rzeczy - zupełnie nie mogę dojść do siebie ![]() W niedzielę robię test a jeśli będzie negatywny to od wtorku wracam na dietę bo już mam dość swojego ciała! Poza tym jeszcze w listopadzie czeka mnie wesele w Danii więc trzeba jakoś wyglądać. I proszę dajcie już spokój tej polityce bo czytać tego nie idzie.... Iloa ślicznie wyglądasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.