![]() |
#2101 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG! część XXIV
obrabiaj ile chcesz perełko
a tak przy okazji muszę przyznać się do tego że twoje opisy regularnie lądują w moim notesie ![]() Zdenerwowana otwieram drzwi jego domu po którym szybko rozchodzi się dźwięk moich szpilek. Wyjmuję ze schowka walizkę i zaczynam pakować moje rzeczy. szybko wbiegam po schodach, przechodząc obok jego pokoju słyszę jak leci dobrze mi znana piosenka. Delikatnie otwieram drzwi i widzę jak siedzi ledwo przytomny obok łóżka mamrocząc coś pod nosem. Zrobił wszystko by zamienić nasz związek w piekło a teraz przeżywał to wszystko jakby mu zależało. "Miało cie tu nie być"- powiedziałam usiłując powstrzymać się przed uderzeniem go w twarz. "Wiem, ale to i tak by nic nie dało bo przecież dla ciebie nie istnieje więc spokojnie mogę tutaj egzystować pozostając prawie niezauważonym" - odpowiedział po czym zaczął pić z butelki jakąś tanią wódkę. Nie umiałam albo po prostu nie miałam już siły zareagować znowu na jego zachowanie. Nie mogłam patrzeć jak ktoś kogo kochałam się stacza więc pobiegłam do garderoby i szybko spakowałam moje ulubione rzeczy po czym wybiegłam z domu zostawiając za sobą wszystko co do tej pory zdobyłam Chciałabym wiedzieć czy nadal goszczę w twoich sanach i w twoim sercu. Tęsknienie za kimś nieosiągalnym- to właśnie zabija mnie od środka Wszyscy mówili że wredną su** która ciągle rozwala związki, ale to był tylko stek kłamstw bo nie chciała nikogo i z nikim się nie wiązała bo jej serce od lat należało do jednego mężczyzny, któremu pozwoliła się do siebie zbliżyć a który nie doceniając tego opuścił ją kiedy najbardziej go potrzebowała. Moje serce wszystko komplikuje podpowiadając mi że kocham tylko ciebie... tak bardzo chciałabym żeby było inaczej a jednak wciąż przywołuje wspomnienia naszych wspólnie spędzonych chwil.... to wszystko było takie wyjątkowe i wspaniałe a potem zostały mi tylko łzy i długie tygodnie smutku. To nie może być miłość bo w tym wszystkim jest za dużo cierpienia żeby nazwać to pięknym uczuciem. Ostatnie lato przyniosło mi niesamowitą miłość pełną namiętności. Codziennie rano budziłam się szczęśliwa z myślą że znów zobaczę czekoladowe oczy za którymi tęskniłam każdej nocy i które szczerze kochałam. Widziałam tylko jego, nikt inny się nie liczył. Wiedziałam co czuje, byłam świadoma mych uczuć i chciałam zrobić wszystko by to trwało wiecznie, niestety wszystko skończyło się wraz z początkiem września... Czasu ani wspomnień nie kupisz więc zatrzymaj się na chwilę i pomyśl co jest najważniejsze, co da ci poczucie spełnienia bo nie warto dążyć do czegoś przekreślając tym samym wszystkie inne drogi prowadzące do szczęścia. Wszystko odeszło w zapomnienie, rozmazało się pozostawiając po sobie mętną pustkę. Nie wiem już dlaczego czuje ból gdy cie widzę, ale to mnie zabija i chyba chciałabym to przezwyciężyć żeby poczuć to co kiedyś czymkolwiek to było. Czasami chciałabym stanąć przed lustrem i zobaczyć osobę jaką naprawdę jestem zamiast niemej postaci z którą się zwyczajnie nie identyfikuję. Dzisiaj czeka na mnie gorąca kąpiel, kakao i puste łóżko w którym już nigdy nie będzie mojego ukochanego. Latynoska muzyka budzi we mnie uczucia o których istnieniu już zapomniałam. To takie dziwne i jednocześnie magiczne bo mam wrażenie że cofnęłam się w czasie o parę lat. Moja naiwna miłość i wiara że mogę wszystko w mgnieniu oka się odrodziły, niestety nic nie trwa wiecznie a to uczucie, te wszystkie emocje trwają jedynie do końca piosenki. Nie chce żebyś kłamał mówiąc, że coś do mnie czujesz, ale od czasu do czasu mógłbyś mnie uświadomić na czym stoję. To że nie złożyłam ci życzeń nie znaczy że nie świętuję twoich urodzin. Ubrałam sukienkę, szpilki, pomalowałam usta na czerwono i siedząc sama na tarasie z lampką wina w ręce przysięgam sobie tak samo jak rok wcześniej że od tego roku nie będziesz już dla mnie istniał i że już nigdy nie wzbudzisz we mnie znów tych samych uczuć, które za każdym razem niszczą mi życie i psychikę. Więc teraz pomimo tego że odległość nas dzieli wznieśmy toast za to co było by już więcej się nie powtórzyło. Tylko w dzień mogę o tobie zapomnieć umawiając się na przeróżne spotkania, ale to i tak nic nie daje bo w końcu wracam do domu i pod osłoną nocy wszystkie wspomnienia powracają rozszarpując moje serce na kawałki.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2012-02-02 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2102 |
Raczkowanie
|
Lepiej siedzieć cicho niż palnąć coś głupiego
Co noc uczę się samotności A poduszka nie pachnie już Tobą
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2103 |
Rozeznanie
|
dziękuje <3
moje życie jest proste. panują tu stabilne, surowe zasady. ludzie odchodzą, miłość się ofiaruje a nie żąda. wspomnienia się zatapia w kwasie. siniaki, smutek, złamane serce można zmyć. brud duszy nie. mam puste dłonie, serce i umysł z wypalonymi dziurami. moje nagie ciało chodzi pod satynowym szlafrokiem, mieszam uczucia w pieniącym się szamponie. są ludzie, którzy o podwyższaniu temperatur serc nie wiedzą nic. zmyj brud mojej duszy, zmyj go ze mnie, bo moje serce czarnieje, czuję się brudna. za sześć tygodni staniemy naprzeciw siebie z zamarłymi twarzami.
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
''Życie bez muzyki to największa tortura. Gdybym mogła choć na godzinę wyjąć mózg z czaszki i nie słyszeć siebie w myślach. Daję sygnały, ale inni nie potrafią ich odczytać. Świat ludzi boli i czasami przeszkadza. Boimy się własnego cienia, a co dopiero rzeczywistości. Wszyscy jesteśmy częścią kosmicznego żartu. A jeśli ludzie się kochają i potem zrywają, to co dzieje się z miłością? Czas już nie leczy ran, jedynie je rozdrapuje, a one ponownie zaczynają krwawić. Wielu potrafi wywołać uśmiech na mojej twarzy, ale tylko Ty umiesz sprawić, że uśmiecha się moje serce. Musimy po prostu zaakceptować to, że ludzie zostaną w naszych sercach, nawet jeśli nie będzie ich w naszym życiu. Samotni mężczyźni szukają towarzystwa. Samotne kobiety siedzą w domu i czekają. Nigdy się nie spotkają. Miłości nie wolno karać przyjaźnią. Koniec to koniec. Nie boisz się, że on widząc sms'a od Ciebie pomyśli "Boże znowu ona.."? Świat ludzi boli i czasami przeszkadza. Popełniasz błąd, nie doceniając mnie. Wybaczam ci, jesteś tylko opartym na pochodnych węgla, niestabilnym, organicznym, głupim tworem. Wszyscy nosimy maski. I w końcu nadchodzi chwila, kiedy nie możemy ich zdjąć bez zdzierania skóry. To było coś w rodzaju: "Ja wiem, że ty wiesz. I ty wiesz, że ja wiem, ale żadne z nas nic nie powie." Czuję się, jakbym była pusta. Czekam, aż ktoś mnie nakręci. Jak zegarek.'' Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2012-02-02 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2105 |
Rozeznanie
|
'I’ll defend this fairytale. Zamierzam bronić tej zaczarowanej bajki. Beating our heads up against the wall. Walimy głową w mur. Why do we aim for spots we know that hurt the most? Dlaczego dążymy do miejsc, które wiemy, że ranią najmocniej?'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2106 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() roztrzaskałam swoje porcelanowe uczucia o niezłomne serce Twoje dla Ciebie oddałabym świat mój, bylebym mogła zamieszkać w Twoim słyszałam jak prosił Boga bym była szczęśliwa przytłaczająca jest myśl, w której nie częstujesz mnie swoim światem nie płacz, póki nie usłyszysz nocy widok naszych splecionych dłoni, tylko tego pragnę miłosiernym nie jest ten który kocha mnie, lecz ten który otworzy serce bym to ja kochała Jego
![]() |
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
![]() okradłam: kontrastowa0, reedcherry, Ruda Gwiazdka, kamisha ![]() <3 ![]() Prawdziwie nieszczęsliwy człowiek jest wtedy, kiedy pije gorącą czekoladę i marzy, żeby to była wódka. Pogubili się w tej ciszy. On milczał z innego powodu niż Ona. Jesteś tylko cieniem człowieka, którego kiedyś znałam. I tak wiem, że nie będziesz szczęśliwy beze mnie Zniszczę każdą Twoją 'następną miłość' Nigdy Jej słowa nie brzmiały tak dumnie A podniesiona wysoko głowa nie była tak majestatyczna Jak wtedy gdy mówiła Że potrafi żyć bez powietrza Poduszkę miała zimną i mokrą A herbatę słoną. Nie, nic sie nie stało. Tylko znów się zakochała
![]() |
![]() |
#2108 |
Raczkowanie
|
Inna_odCiebie - zaszczyt być okradzioną przez Ciebie
![]() 'Potrafiła uśmiechać się mimo wszystko.
Uśmiechać oczami. Nawet jeśli te były przed chwilą pełne łez. Bo jak sama mówiła, ludzie nie potrzebują jej smutku, im potrzebna jej nadzieja. jedna sekunda zmieniła milion następnych Zamazane wspomnienia. Zamglone uczucia. Poszarzałe postacie. Nasza bajka już wyblakła. gdzie jest uśmiech, który pocieszał innych? gdzie ten charakter, który zawsze był silny?'
![]() |
![]() |
#2109 |
Raczkowanie
|
''Kobiety mają mnóstwo wad . Męzczyzni tylko dwie : wszystko co mówią i robią . Mówią i robią zle '' ''Nieskończenie wiele mężczyzn wygląda na myślicieli , chociaż nigy nie mieli ani jednej myśli '' ''fuck it fuck off fuck her fuck him fuck this fuck that fuck all '' jestem za daleko żeby mu się śnić
że znalazłeś dziewczynę i jesteś teraz żonaty Słyszałam, że Twoje marzenia się spełniły Domyślam się, że ona dała Ci to, czego nie dałam Ci ja Edytowane przez Gueen Czas edycji: 2012-02-03 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2110 |
Raczkowanie
|
nawet kac nie męczy tak jak Ty !
ona była jedną z wielu , on najważniejszym ze wszystkich.. i po co sie na mnie gapisz , skoro i tak nic nie znaczę ?! JESTEŚ DUPEKIEM , CZY TYLKO UDAJESZ? jeżeli Ty też udajesz , że nikogo nie kochasz , podnieś rekę w górę.. yes , i can <3 - wiesz co .. kocham Cię ! - , że co ? - nic o tym nie wiem .. samo się napisało . you kiss is cosmic ! jesteś moim tlenem - DUSZE SIĘ ! w supie ci się poprzewracało kolego ! albo ON , albo ZAKON Dałam mu mapę do mojego serca , ale zapomniałam o jego zagrożeniu z geografii.. CHCIAŁ Z NIĄ BYĆ , ALE BAŁ SIĘ REAKCJI KOLEGÓW. masz burdel w oczach i cyrk w bani ;x liczę na coś więcej niż przyjaźń. dzięki za olewanie , cholernie mi miło ! jeżeli świat jest kolorowy , to muszę być daltonistką ! na świecie jest 6,502,843,945 ludzi , a ja chcę tylko Ciebie <3 To nie ty miałeś rozmazany makijaż , potargane włosy i nie słuchałeś piosenki " please don't leave me " jak spotkam księcia z bajki , powiem mu że jest frajerem ... !
![]() |
#2111 |
Rozeznanie
|
Bała się, że kiedy da ujście jednej łzie
one nie przestaną już spływać po policzkach. Miała racje. po pierwsze wierność. bo tylko dwa to para. spoglądając przez szybę powolnego autobusu, łzy mimowolnie spadają na kolana. kierowca zerka w lusterko, Pani obok się przygląda. straciłam połowę serca. Mam prawo do *olery ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2112 |
Przyczajenie
|
Bo to się po prostu wypala.
To gaśnie. A za chwilę po prostu zniknie. I nie pytam już czy mnie kochasz. Jestem taka znudzona słowami szkoda, że moich nigdy nie jesteś w stanie zaakceptować że nie trafiąją jako pierwsze.to takie przykre. zawsze ktoś, zawsze coś, zawsze gdzieś. Ciebie nie ma - standart Kochaj mnie! Tak aby więcej nie było już zimy, tak aby nigdy nie zgasło słońce, tak abyśmy już nigdy więcej w siebie nie zwątpili. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2113 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() krok za krokiem, banalny rytm serca, na twarzy kolejny sfałszowany uśmiech, wdech, wydech, znów udajesz, że wszystko jest w normie, że nadal normalnie funkcjonując żyjesz, i że to wciąż ma sens. chociaż doskonale wiesz, że bez Niego istnienie tutaj, nie ma jakiegokolwiek sensu, że to co było kiedyś teraz stało się niczym, przestało istnieć.
każdy związek to kontrakt...czasem dostaję się tylko miłość jako premię. znów wybucha w nas permanentne siódme niebo! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2114 |
Zadomowienie
|
***** ' Człowiek, który nie poczuł smaku swoich łez – nie jest prawdziwym człowiekiem. ***** Posłuchaj, jak mi prędko bije twoje serce. ***** Miłość szczęśliwa. Czy to jest normalne, czy to poważne, czy to pożyteczne. co świat ma z dwojga ludzi, którzy nie widzą świata?' *****
![]() |
#2115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja siebie z tej strony też nie ;P a kartka jest niechlujnym pismem, zielonym mazakiem na niebieskiej karteczce jeszcze na odwrót wisi :P tym bardziej, że dla mnie to jest na prawdę coś ,wielkie coś! ![]() -------------------------------------------- 1. life seems so futile . /życie wydaje się takie szare/ 2.getting the brush . /porządkowanie/ 3. I don't want no satisfaction, just wanna get some action ! /nie domagam się satysfakcji, chciałabym tylko trochę akcji!/ .
![]() |
![]() |
#2116 |
Rozeznanie
|
kontrastowa0, Kaaate90, BigGirlsDontCry2 - wielkie serce dla was ♥
tracisz życie przez to, że nie przepraszasz, nie wspominasz o tym, że czujesz. a coś czujesz... uszczęśliwiam kogoś kto nie uszczęśliwia mnie - chociaż tyle ofiarować światu mogę. woda do saszetki herbaty dzisiejszego ranka szeptała, że poskręcały ci się włosy z miłości do mnie, a ile w tym prawdy... lepsze nieszczęście z magią, która uszczęśliwia niż szczęście spokoju, które usypia obojętnością. zjaw się, każ mi zrezygnować z tego co dotychczas zyskałam. krępuje swoje myśli solidnie, uczucia trzymam na smyczy i tak sobie żyję... męczą mnie twoje uczucia, moja obojętność równie męcząca dzisiejszego wieczoru jest. są dni kiedy sama twoja obecność działa mi na nerwy.
![]() |
#2117 |
Rozeznanie
|
naiwna0, Paralogiczna - po okropnym dniu zobaczyć pochwały od Was, to jak plaster na rany ! dziękuje
![]() za dużo ode mnie wymagacie. trudniej się żyje, oddycha i zaciąga papierosem z połową serca. - czy Twoje łzy się kiedyś kończą? musi być jakiś limit ! - nigdy. za każdym razem uzupełniam je wspomnieniami. to one spływają mi po policzkach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
odechciewa mi się słuchania zewsząd, jaki krzywdzący jest świat.
w miłości nigdy nie jest za późno na drugą szansę. jesteś uzależnieniem, którego nie zdoła wyplewić żadna kuracja odwykowa. to powszechnie wiadoma mądrość, że duma faceta już dawno przerosła możliwości jego mózgu. kiedy człowiek się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie.
![]() |
#2119 |
Rozeznanie
|
pamięta jeszcze ktoś ? ; )
dokończenie tej układanki to tylko kwestia czasu. Ty i ja, resztę już sobie dopasuj. A kiedy odszedłeś, umarło mi serce, wiesz? ile już ludzie wylali łez żeby koić ból? o ile ich pozycja na tle innych spadła w dół? ile pokazać mamy smutku byście uwierzyli, że świat można zmienić w przeciągu chwili? / ♥ Powietrze pachniało deszczem i Twoimi perfumami. Siedziałam wtulona w Twoje ramiona, wsłuchując się w otaczającą nas cisze. W jednej chwili nie liczyło się nic poza Twoją obecnością, która dawała mi poczucie bezgranicznego bezpieczeństwa. Nie było ważne czy akurat pada, wieje, czy świeci słońce - Ty się liczyłeś. Lubiłam to, jak z uśmiechem patrzyłeś mi w oczy delikatnie gładząc dłonią mój policzek i powtarzałeś jak bardzo mnie kochasz. Lubiłam mieć świadomość, że jestem potrzebna, wiesz? Dusimy się własnym oddechem ze świadomością, że trzymamy się za ręce ostatni raz. Lubię wiedzieć, że jestem potrzebna Ci nawet po to, żeby powiedzieć najgłupsze na świecie 'będzie dobrze' kiedy jest Ci źle. Byłbyś w stanie obiecać, że będziesz już zawsze? Tylko zanim coś powiesz, pamiętaj, że zawsze to naprawdę bardzo długo. Mam chyba do Ciebie słabość. I to chyba nawet bardzo dużą. Weź czerwony marker i narysuj serce, dobra? Moje i Twoje. Nasze. Nie, nie rysuj dwóch, jedno! Przecież mamy wspólne, ej! Nawet nie wiemy jak bardzo możemy się mylić patrząc w oczy. Edytowane przez lov ya Czas edycji: 2012-02-04 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
‘On trzyma mnie w swych rosłych ramionach
Jest pijany, a ja widzę gwiazdy To wszystko o czym myślę’ ‘Tak wyobrażam sobie zabawę.’ ‘Wszedłeś do pokoju i sprawiłeś, że moje oczy płonęły.’ ‘Pasowałeś do mnie bardziej niż mój ulubiony sweter.’ ‘Miłość jest złośliwa, miłość rani, Ale ja wciąż pamiętam dzień, w którym się spotkaliśmy.’ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2121 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ruda Gwiazdka
![]() lov ya- ja pamiętam i od razu okradam ![]() BigGirlsDontCry2, Gueen- kradnę bezczelnie ![]() Nie wiedzieli jeszcze dobrze czym jest miłość ale pragnęli jej równie mocno jak słońca po długiej zimie 'Teraz pogracie w życie'- powiedział Bóg chowając karty. Nie dostrzegał jej w tłumie nie pamiętał nawet jej imienia gdy ktoś powiedział mu że umarła bezwiednie wzruszył ramionami 'To była jedna noc'- pomyślał A teraz każdy patrzy na swoje niebo liczy własne gwiazdy i modli się do innego Boga o odrobinę więcej miłości Możemy zacząć udawać, że nigdy się nie znaliśmy Ale najpierw skasuj nasze wspólne zdjęcia Pamietasz, jak byłeś dzieckiem odwracałeś głowę na widok całującej się pary i mówiłeś, że to obrzydliwe. Dziś odwracasz się, kiedy mijasz mnie...
![]() |
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
a jeśli jesteś na tyle odważy by znieść moją miłość - zostań
miłość i zdrada odbierze Ci serce miłość i zdrada zaprze Ci dech w piersiach czasem ból, który ukrywasz pali gdzieś tam głęboko w środku, jedynym lekarstwem są łzy, łzy, które gaszą pożar duszy
![]() |
![]() |
#2123 |
Rozeznanie
|
Inna_odCiebie
![]() z minuty na minute, z dnia na dzień, z oddechu na oddech, z kąta w kąt. żyje. nie mam takiej siły, by to przezwyciężyć. następny punkt: oddanie. bo kiedy jedno upada, drugie wznosi je ku górze. a na walentynki Boże, proszę spraw mi prezent. bym obudziła się i za nic w świecie nie potrafiła przypomnieć sobie Jego imienia. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 |
Zadomowienie
|
***** I wanted you to know I love the way you laugh Chciałam żebyś wiedział, że kocham kiedy się śmiejesz ***** I keep your photograph; I know it serves me well Trzymam Twoje zdjęcie wiem, że dobrze na mnie działa ***** I wanna hold you high and steal your pain Chcę Cię przytulić mocno i zabrać Twój ból *****
![]() |
#2125 |
Zadomowienie
|
Monia - ja Cię pamiętam
![]() "
niekiedy patrząc sobie w oczy stoimy plecami do siebie Miłość nie umiera. Ona tylko zmienia zamki. Ból jest przyczyną pamiętania, i powodem zapomnienia. Możesz uśpić serce, ale nie odbierzesz mu snów. Wyjdź za mnie życie ja nie mam siły. Coś czego nie możemy dotknąć zrani nas bardziej od uderzenia pięścią w ścianę. Niektórzy biorą zbyt dosłowny przykład z Boga, chcąc być i Ojcem wszystkiego, i Synem mogącym popełniać błędy, by na koniec udawać Ducha Świętego z miną niewiniątka. To trudne kochać człowieka, gdy on kocha to, czego nienawidzisz. "
![]() |
![]() |
#2126 |
Wtajemniczenie
|
Walka wewnątrz mnie.
Mój umysł polem bitwy, jestem rozdarta psychicznie. Spadam z powrotem do mojego dna rozpaczy. Mam łzy w oczach, bo wciąż mi zależy. Nigdy nie zapominaj o swoich marzeniach, bo one mogą spełnić się w każdej chwili. Jest 3 rano. Blady świt, blade serce i pusty umysł to jedyne co mam. Ciężko jest być idealna cały czas. Czasami to wyniszcza i trzeba zdezerterować, odpocząć od tej idealności, ale tylko po to, by za chwile wstać jak feniks z popiołów i być dalej idealnym. Od paru miesięcy płaczę tylko ze wzruszenia. Na inne łzy nie ma miejsca w moim życiu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2127 |
Raczkowanie
|
pamięta ktoś?
nie muszę być pod wpływem alkoholu, ani żadnych grzybków halucynogennych, aby stanąć w oknie w środku nocy i zacząć krzyczeć do nieba, jak bardzo Cię kocham Czasami gdy poznasz kogoś przypadkiem, okazuje się, że już nie potrafisz żyć tak jak dawniej, bez tej osoby i obiecuję ci że kiedy staniesz przez moim grobem , powiesz . " . tak , to ta , która kochała mnie najmocniej" Życie jest krótkie , więc łam zasady , wybaczaj szybko, całuj powoli, kochaj szczerze , śmiej się bez opamiętania i nigdy niczego nie żałuj i mimo wszystko byłeś najlepszym błędem mojego życia
dla której zrobiłabym więcej niż dla pozostałych. Edytowane przez mimo wszystko Czas edycji: 2012-02-04 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 |
Rozeznanie
|
kłamstwami dusiłeś resztki prawdy, która mogła zmienić bieg wydarzeń.
i chcę każdego dnia budzić się, ze świadomością, że to wszystko nadal ma sens, że ma szansę przetrwać, pomimo stawianym na każdym kroku przeciwnościom, że my możemy istnieć, wciąż będąc obok siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2129 |
Raczkowanie
|
dziękuje . ![]() primadonna reedchery moje serducho dla was ;* "Kobiety pamiętają pierwszy pocałunek wtedy jeszcze, kiedy mężczyźni zapomnieli już o ostatnim Kobiety mają subtelniejszy instynkt - wolą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny Kobiety kochają z kaprysu, mężczyźni z porady "Mężczyzna, gdy nie ma nic do powiedzenia - milczy. Kobieta śmieje się "Żaden mężczyzna nie jest zainteresowany kobietą taką, jaką ona jest, ale taką, jaką ją sobie wyobraża. "
że znalazłeś dziewczynę i jesteś teraz żonaty Słyszałam, że Twoje marzenia się spełniły Domyślam się, że ona dała Ci to, czego nie dałam Ci ja Edytowane przez Gueen Czas edycji: 2012-02-04 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2130 |
Rozeznanie
|
♥
potrzebuję Cię jak alkoholik wódki , jak nimfomanka seksu, jak ćpun narkotyku... jesteś moim uzależnieniem czuję, że coś mnie omija... czasami po prostu już nie mam siły. nawet na to, by o nas walczyć
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.