Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-29, 16:05   #2101
muffinek666
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez tequila_sunrise25 Pokaż wiadomość
muffinek666 widzę,że mamy ten sam cel i wzrost
ale moja waga wyjsciowa po swietach troche wieksza ((

51.5

47 kg !!!!!!!

Cel: Czerwiec 2012
muffinek666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 16:10   #2102
tequila_sunrise25
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez muffinek666 Pokaż wiadomość
ale moja waga wyjsciowa po swietach troche wieksza ((
Moja pewnie też wolę się nie ważyć
Stary 2011-12-29, 17:20   #2103
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Zelka jak Ci sie naturalnie kręcą to nie niszcz prostownicą Ja mam takie siano na głowie, że rzadko kiedy mogę mieć rozpuszczone bez prostowania
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 17:37   #2104
meeedzik
Zakorzenienie

Zelka jej ale mi się miło zrobiło dziękuję ale chyba troszkę przesadzasz Ciałko Ty tez masz świetne, a nawet pewnie dużo lepsze od mojego wiesz ja schudłam dość dużo i przez to mam straszne rozstępy na udach i pupie a poza tym to Ty tez jesteś super kobitką i bardzo fajnie że jesteś na naszym forum

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cocktail ja mam to samo jak nie wyprostuję, to najlepiej z domu nie wychodzić takie siano :/
Stary 2011-12-29, 17:45   #2105
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Zelka jak Ci sie naturalnie kręcą to nie niszcz prostownicą Ja mam takie siano na głowie, że rzadko kiedy mogę mieć rozpuszczone bez prostowania
naczy ja lubie swoje włosy tylko mi od zawsze podobały sie proste ! poprostu podobają i już ale szkoda niszczyć włosów

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zelka jej ale mi się miło zrobiło dziękuję ale chyba troszkę przesadzasz Ciałko Ty tez masz świetne, a nawet pewnie dużo lepsze od mojego wiesz ja schudłam dość dużo i przez to mam straszne rozstępy na udach i pupie a poza tym to Ty tez jesteś super kobitką i bardzo fajnie że jesteś na naszym forum

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cocktail ja mam to samo jak nie wyprostuję, to najlepiej z domu nie wychodzić takie siano :/
wcale nie przesadziłam Jesteś naprawde ładna i fajna a Twoje ciało też jest eleganckie i każdy znajdzie w sobie coś co sie podobac mu nie bedze :P ja Sie ciesze ze tu napisałam bo poznałam tak fajne dziewczyny jak Wy i jak Ty
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 17:54   #2106
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
wcale nie przesadziłam Jesteś naprawde ładna i fajna a Twoje ciało też jest eleganckie i każdy znajdzie w sobie coś co sie podobac mu nie bedze :P ja Sie ciesze ze tu napisałam bo poznałam tak fajne dziewczyny jak Wy i jak Ty
Zgadzam się z tym w 100 %

No i dziękuję raz jeszcze
Stary 2011-12-29, 18:17   #2107
tequila_sunrise25
Raczkowanie

zelka jak Ty śliczna jesteś w kręconych i prostych Ci pasuje.Masz błyszczące i zdrowe włosy to możesz i prostować do woli

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-29, 18:57   #2108
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
zelka jak Ty śliczna jesteś w kręconych i prostych Ci pasuje.Masz błyszczące i zdrowe włosy to możesz i prostować do woli

uuu do Ślicznej to mi dużżo brakuje jestem zwykła szara Dziewucha teraz tak moge prostowac ale potem jak je zniszcze to juz by takie nie były pewnie nawet odżywki by nie pomogły ale dziekuje Dobra Kobieto za rade
Stary 2011-12-29, 20:26   #2109
muffinek666
Raczkowanie

Wlasnie krecilam pierwszy dzien hula hop :P przez 15min czesto mi spadalo ale podnosilam i dalej krecilam. ciekawe czy takie krecenie cos da (

51.5

47 kg !!!!!!!

Stary 2011-12-29, 23:45   #2110
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Kurdeee Monia Nasza nie daje znaków życia , pewnie tak zajęta jeest ! Ale mam nadzieje że wkrótce napisze co u Niej
Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Nasza monia zapewne cieszy się rodzinnym szczęściem, także myślę,że wszystkie solidarnie wybaczymy jej nieobecność na watku
ooo kochane moje
Zajęta jestem strasznie i mam nadzieję że mi to wybaczycie od 8 stycznia już będę z Wami na bieżąco a póki co będę wpadać do Was gdy tylko znajdę chwilkę
Korzystamy z mężem jak tylko się da aby fajnie spędzić jego urlop w Polsce także na komputer mam mało czasu
Wczoraj byli u nas znajomi i siedzieli do nocy, było fajnie i znowu sie objadłam jak prosiak
Dziś my byliśmy u nich na imprezce i nie dawno wróciliśmy. Znowu sie objadłam.....Boże mam dosyć tego jedzenia!!! I mimo, że na wadze prawie 60 kilo to ciągle słyszę że schudłam!!!! ! Ludzie to chyba jacyś ślepi są.... bo nie wiem już o co im chodzi.
Dziś na badania nie dałam rady wstać... ale jutro pojade na pewno bo to ostatni termin i skierowanie straci ważność. Mąż się na mnie drze że sobie lekceważę tak ważne rzeczy więc muszę pojechać.
Jutro robię sobie dzień lenistwa! W sobotę jedziemy na sylwka do znajomych gdzie będzie sporo ludzi - również naszych znajomych. W sumie to ekipa z którą spędziliśmy rok temu sylwka i było super tylko tym razem impreza będzie w domu nad jeziorem nie daleko mojego miasta. Zapowiada się świetny Sylwester Dzieci idą na noc do teściów
Jestem już strasznie zmęczona i idę spać. Nie dam rady Wam po odpisywać bo napisałyście tak dużo że szok! Ale czytam wszystko dokładnie i wiem o co chodzi
Wrzucę Wam fotki mojego kotka i uciekam. Jutro na pewno tu zajrzę bo będę miała więcej wolnego czasu. Tak więc dobranoc miłej nocki
p.s. byłam wczoraj u siostry na sesji z rodzinką jak prześle mi zdjęcia to Wam wrzucę

1.jpg 2.jpg

3.jpg 4.jpg

5.jpg 6.jpg

7.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 08:21   #2111
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
Na szczęście moja waga po świętach już wróciła do normy Dziś 47,8 kg a co najlepsze wcale nie trzymałam diety po świętach! Zjadałam resztę ciasta no i codziennie słodycze. Jedynie inne posiłki były normalne jak zawsze no i kręciłam hula hop i ściskałam agrafką

Mufinek ja cały czas kręcę hula hop i uważam, że jest świetne dziennie kręcę 30 minut ale Ty na początek nie przesadź, jak moje zamówiłam to pierwszy dzień kręciłam 10 minut i takich sobie siniaków narobiłam, że później przez tydzień nie mogłam kręcić

Monia cieszę się, że tak wspaniale spędzasz czas Kociak przecudowny a jaki już duży Co do sylwestra to zazdroszczę, mój się tak fajnie zapowiadał a teraz wyszła klapa i nie wiem czy gdziekolwiek pójdziemy
Pokaż koniecznie zdjęcia z sesji jak siostra Ci wyśle a co do Twoich znajomych to wcale się nie dziwię, bo jesteś bardzo chudziutka i nawet ten kg na plus nie robi różnicy w Twoim wyglądzie więc mówią to co myślą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-30, 09:14   #2112
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

hej
Nie pisałam ostatnio bo nie miałam za bardzo o czym...czuje sie gruba i sie sobie nie podobam

Ostatni raz w tym roku jestem w pracy
W sumie ja tego sylwestra nie czuje tak samo jak swiat nie czułam..ota taki kolejny weekend nie mam zadnych specjalnych planów...znajomi wpadna na jakies %% , zrobie cos do jedzenia posiedzimy pogadamy i tyle...Chcialabym Sylwestra spedzic z pewnym Panem,z tym o którym Wam kiedys pisałam, wogole fajnie byłoby sie dowiedziec na czym stoje ale zoabczymy jak to wyjdzie
A od stycznia biore sie za siebie po pierwsze i najwazniejsze rzucam palenie ( nie pale niewiadomo jak nałogowo, ale mimo wszystko codzienie po te fajki siegam szczegolnie w pracy) wiem wiem baty mi sie za to naleza, po drugie ruszam pełna para z dieta cwiczeniami i ujedrnianiem

muffinek666 super, ze zaczynasz biegac pochwal sie koneicznie efektami tez bym biegała,ale nie mam z kim, na wiosne sobie pieska w koncu kupuje, wiec bede miala towarzystwo do biegania i długich spacerków

zelka9o mi sie podobaja najbardziej proste włosy

tequila_sunrise25 spróbuj kupic sobie dobra maske do włosków zniszczonych + olejek np baby dream ja tak swoje ratowałam po tym jak dwa razy w tyg nakładałam farbe

monika01011986
bardzo sie ciesze, ze miło spedzasz czas i ze z Mężem tak sie dobrze układa i mam nadzieje, ze juz tak zostanie i koniecznie idz na badania !! Mąz ma racje nie mozna zaniedbywac swojego zdrowia No i zycze suuuper zabawy na Sylwestra

Ale sie rozpisałam

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 10:48   #2113
monika01011986
Zakorzenienie

hej kobitki moje
Dziś mam więcej czasu więc pomęczę Was troche moimi postami
Mąż pojechał do CPNu w którym pracuje mój szwagier bo dystrybutor im sie popsuł i poprosili męża aby im to naprawił. Więc pewnie pół dnia go nie będzie. Byłam dziś po 9 w sanatorium na pobraniu krwi i dziś po 15stej będą już wyniki. Ciężko było mi wstać bo późno poszłam spać ale jakoś dałam radę. Najważniejsze że mam to już z głowy
Nie zważyłam się dzisiaj ale pewnie będzie tyle co przez ostatnie 3 dni czyli 59,9 :/ Nie czuję po sobie abym przytyła tylko czuję pełność w brzuchu i tak mi ciężko..... dziś i jutro do wieczora postaram się mniej jeść aby pozbyć się tego "balastu" z żołądka i jelit.
Muszę iść dziś na zakupy i kupić trochę jedzenia aby na jutro zrobić ( na tą impreze Sylwestrową, bo każdy coś przynosi) i jeszcze muszę sobie pończochy kupić do mojej kiecki (rajstop nie lubię).
W niedzielę mam urodziny 26ste..... Boże jaka jestem juz stara!!!! a dopiero osiemnastkę co miałam.... czas leci jak szalony no i w związku z tym muszę też zrobić jakieś babeczki albo kupić kawałek ciasta bo pewnie rodzice i teście wpadną.
Mąż jest strasznie kochany nie wiem co w niego wstapiło ale jest na prawdę fajnie. Mówi do mnie czule choć nigdy tak nie robił. Ciągle mnie przytula i daje buziaki. Sprząta w domu, wiesza pranie kąpie dzieci fajnie mam hehe normalnie wzorowy mąż! nawet jak się napił to był kochany i potulny jak baranek. Możliwe że to tylko chwilowe i wróci nie długo "dawny" mąż ale mam nadzieję że zostanie chociaż w połowie tak fajnie jak teraz. Widać że wyjazd do Niemiec bardzo go zmienił. Jest strasznie zadowolony ze swojej pracy i zarobków i przy okazji docenił mnie i dzieci bo przez 2 miesiące mocno się stęsknił i chyba coś zrozumiał.
U mnie od Świat codziennie pada deszcz przedwczoraj było 10 stopni ciepła!!!! ale nawet na spacer nie można iść bo deszcz pada! Co za głupia pogoda!!!

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Hej laseczki
Na szczęście moja waga po świętach już wróciła do normy Dziś 47,8 kg a co najlepsze wcale nie trzymałam diety po świętach! Zjadałam resztę ciasta no i codziennie słodycze. Jedynie inne posiłki były normalne jak zawsze no i kręciłam hula hop i ściskałam agrafką

Monia cieszę się, że tak wspaniale spędzasz czas Kociak przecudowny a jaki już duży Co do sylwestra to zazdroszczę, mój się tak fajnie zapowiadał a teraz wyszła klapa i nie wiem czy gdziekolwiek pójdziemy
Pokaż koniecznie zdjęcia z sesji jak siostra Ci wyśle a co do Twoich znajomych to wcale się nie dziwię, bo jesteś bardzo chudziutka i nawet ten kg na plus nie robi różnicy w Twoim wyglądzie więc mówią to co myślą
Super, że waga jest taka sama jak przed Świętami - przynajmniej nie masz z czego się odchudzać teraz hihihi ja muszę 2,5 kg sie pozbyć.... ale najadłam się chociaż za wszystkie czasy! Tyle co ja zjadłam to aż dziwne, że TYLKO 2,5 kilo przytyłam. Pewnie jak się wypróżnię porządnie to z kilogram i tak zleci. Tak więc jestem zadowolona że nie aż tak dużo przytyłam bo na prawdę jadłam jak świnka.... wszystko dosłownie! Aż oddychać nie mogłam chwilami bo byłam tak przejedzona!
Kociak rośnie jak szalony Jest cudowny i zachowuje się jak pies a nie kot Każdy kto do nas przychodzi to zakochuje się z nim
Co do Twojego Sylwestra to powinnaś iść z TŻ tak gdzie planowaliście ze znajomymi. To, że oni zrezygnowali nie powinno być dla Was problemem, bo na pewno spotkacie tam jakiś innych znajomych i mase różnych fajnych ludzi. Na pewno będziecie świetnie się bawić nawet bez tych znajomych!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-30, 11:00   #2114
tequila_sunrise25
Raczkowanie

Cytat:
Hej laseczki

Mufinek ja cały czas kręcę hula hop i uważam, że jest świetne dziennie kręcę 30 minut ale Ty na początek nie przesadź, jak moje zamówiłam to pierwszy dzień kręciłam 10 minut i takich sobie siniaków narobiłam, że później przez tydzień nie mogłam kręcić

meedzik mozesz mi napisać co to znaczy -ściskałam agrafką???
Stary 2011-12-30, 11:06   #2115
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
hej
Nie pisałam ostatnio bo nie miałam za bardzo o czym...czuje sie gruba i sie sobie nie podobam

Ostatni raz w tym roku jestem w pracy
W sumie ja tego sylwestra nie czuje tak samo jak swiat nie czułam..ota taki kolejny weekend nie mam zadnych specjalnych planów...znajomi wpadna na jakies %% , zrobie cos do jedzenia posiedzimy pogadamy i tyle...Chcialabym Sylwestra spedzic z pewnym Panem,z tym o którym Wam kiedys pisałam, wogole fajnie byłoby sie dowiedziec na czym stoje ale zoabczymy jak to wyjdzie
A od stycznia biore sie za siebie po pierwsze i najwazniejsze rzucam palenie ( nie pale niewiadomo jak nałogowo, ale mimo wszystko codzienie po te fajki siegam szczegolnie w pracy) wiem wiem baty mi sie za to naleza, po drugie ruszam pełna para z dieta cwiczeniami i ujedrnianiem

monika01011986 bardzo sie ciesze, ze miło spedzasz czas i ze z Mężem tak sie dobrze układa i mam nadzieje, ze juz tak zostanie i koniecznie idz na badania !! Mąz ma racje nie mozna zaniedbywac swojego zdrowia No i zycze suuuper zabawy na Sylwestra
Kochana nie smuć się Po Świętach to pewnie większość z nas czuje się grubo, ale nadchodzi nowy rok a wraz z nim nowe postanowienia i nowe możliwości Wszystko przed Tobą! Super, że rzucasz palenie!!!! Mój tata palił prawie 40 lat fajki! i rzucił miesiąc temu Póki co nie ciągnie go do fajek Moja siostra paliła 10 lat i rzuciła 3 lata temu. Do tej pory nie pali i nie zamierza Ja od lutego zamierzam też wziąć się za siebie tak na poważnie już. Kupuję Stepper i hula hop + Cla&green tea z TRECA (znowu) aby mieć jeszcze ładniejszą skórę i nogi.
Co do męża to też mam taką nadzieję
Na badaniach rano byłam - wyniki będą po 15stej.
Dziękuję Ja Tobie i Wszystkim dziewczynom również życzę udanego, niezapomnianego i szalonego Sylwestra Wspaniałej zabawy, dużo picia i pięknych fajerwerków!!!!
No i Szczęśliwego Nowego Roku aby ten Nowy był jeszcze 100 razy lepszy niż poprzedni

Abyśmy wytrwały go wszystkie razem do samego końca i jeszcze dłużej
Najlepszego Kochane moje

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-12-30, 11:18   #2116
meeedzik
Zakorzenienie

Monia nie chce za bardzo tam iść, bo to jest organizowane na wiosce u chłopaka koleżanki i nikogo tam nie znamy. Gdybym wiedziała wcześniej, że to nie wypali to załatwialibyśmy gdzieś indziej, a znajomi do ostatniej chwili się zastanawiali no i dalej twierdzą, że "coś się wymyśli" w co wątpię. Jak nie no to trudno posiedzimy razem z Tż. Trochę mi smutno, bo cieszyłam się, że będzie fajnie. W zeszłym roku siedziałam sama w domu, do tego chora, bo Tż był w pracy więc myślałam, że teraz będzie fajnie. Tż mówi, że może gdzieś na imprezę pojedziemy ale ja sama nie wiem czy chcę. Do tego on by nie pił, bo musiałby kierować, a tez mi go szkoda, bo on to ciągle jest kierowcą.
A co do wagi to masz rację, teraz już wróciła do normy i mam z głowy, choć i tak ciągle objadam się słodyczami Wczoraj na wieczór najadłam się raffaello i dziś przed chwilą zjadłam ostatnie 3 kulki ale mam jeszcze ptasie mleczko a na obiad krokiety Najważniejsze, że nie odbija się to na wadze, choć naprawdę jem to na co mam ochotę

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Tequila haha fajnie to brzmi a agrafka to taki przyrząd do ćwiczeń i ćwiczę nim na wewnętrzne partie ud
Tu link : http://allegro.pl/agrafka-motylek-do...008914814.html
I tak sobie ściskam 200 razy dziennie w seriach po 20
Stary 2011-12-30, 11:21   #2117
muffinek666
Raczkowanie

Medzik ja znalazlam jakies hulla hop mojej siostrzyczki :P nie sprawia mi bolu bo nie jest z jakimis masujacymi kolcami :P

aguniaaaaa041986 z biegania dzisiaj nici... jest takie bloto ze szkoda gadac... a biegam drogami polnymi wiec tam to juz w ogole jedno wielkie bagno.

Monika Witaj! masz pieknego kociaka! moja kolezanka ma takiego samego! ))

Ja dziewczyny wczoraj prawie caly dzien bez cukru, ale niestety wieczorem zjadlam kawalek sernika. Ale i tak sie nie martwie bo juz poswiateczny kilogram zrzucilam wiec nie jest zle... :P dzisiaj juz bedzie lepiej bo w domu juz zadnych slodyczy nie ma
Już jestem po sniadanku standardowo razowiec ale tym razem z serkiem camembert, mama kupila jakis na bazie jogurtu naturalnego-fit ma bardzo malo kalorii a taki jeden starcza mi na 3 sniadania bo calego od razu nie zjadam
Odezwe sie jeszcze pozniej jak znajde chwile czasu bo bede musiala troszke porzadek w domku zrobic. Do uslyszenia **

51.5

47 kg !!!!!!!

Edytowane przez muffinek666
Czas edycji: 2011-12-30 o 11:22
Stary 2011-12-30, 11:25   #2118
Muertil
Raczkowanie

GG do Muertil

ja to się wstydzę przyznac, ile ważę, zwłaszcza że do schudnięcia jest niemało, jakies 8 kg. Cholera, nigdy nie nauczyłam si,e odchudzać, do niedawna wcale nie musiałam :/
nie wiem, jak to się stało, z chudzielca zrobilam się może nie grubaskiem, ale takim brzuszaczkiem z dużymi udami
Muertil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 12:19   #2119
zelka9o
Zadomowienie

Monia Monia Monia dziekuje za komentarz i miłe słowo pod Zdjeciem Bożżżżżże Mój ! Masz cudownego Kotka ! a jak zobaczyłam jak siedzi przed kompem z Twoimi dziecmi aż sie zaśmiałam ! Jego oczyyyy sa tak Piekne ze mogła bym patrzyć na Nie cały dzień w 100% zamówienia Mamie takiego Kotka ! bo umre jak nie bedzie w domu takiego cuda !
Kochanaaaaaa zapewne wybaczamy Ci że jesteś tak zajęta bo Masz czym i Kim skoro jest tak dobrze między Wami to nic do Szczęścia nie potrzeba porostu cieszmy sie chwilą
I nie pisz ze tu stara Dupa jesteś ! wogole to Wszystkiego Najlepszego Spełniania Marzeń ! By wszystko Pieknę sie spełniało i byś miała dużo radości z Dziec i iMęza nieiwem kiedy masz te urodziny ale juz składam życzenia

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

muffinek biegasz wciąż ? czy już nie i ile 1-szy raz biegałas ? bo mam zamiar zabrac sie po nowym roku za bieganie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-30, 13:10   #2120
tequila_sunrise25
Raczkowanie

Meeeedzik a co do tej agrafki to daje jakieś efekty?Ja mam w udach 54cm.a marzy mi się jakieś 51cm.Nie znam żadnych ćwiczeń na uda,a tak w sumie to tylko z nich chce schudnąć ???
Stary 2011-12-30, 13:45   #2121
meeedzik
Zakorzenienie

Mufinek polecam hula hop z masażerem daje efekty
Taquila no ja właśnie też z ud bym chciała zgubić z 1cm, a dokładnie to właśnie ta wewnętrzna część :/ takie "bułki" mam przy samej górze i mam nadzieję, że agrafka mi w tym pomoże na razie długo nie ćwiczę nią, może jakiś miesiąc i spadł mi 1cm no i skóra na udach jest bardziej jędrna
Cocktail wczoraj w Opolu w realu widziałam taką kieckę jak chciałaś kupić ostatnio we wrocku
Stary 2011-12-30, 14:43   #2122
tequila_sunrise25
Raczkowanie

Jutro Sylwester.Jak spędzacie ten dzień??? Doradźcie mi czy wypada na bal zabrać ze sobą swój alkohol?Idę na imprezę z mężem na tzw."bal pracowników Policji" z tego co się zorientowałam to w menu jest wódka,piwo i wino-z tego ja pije tylko czasem wino i to z dwie lampki,nie więcej.Pomyślałam,że wezme butelke tequili i limonki Tylko nie wiem jak to będzie wygladać żeby potem koledzy z wydziału męża nie powiedzieli mu,że ma żone-alkoholiczkę
Stary 2011-12-30, 16:14   #2123
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Jutro Sylwester.Jak spędzacie ten dzień??? Doradźcie mi czy wypada na bal zabrać ze sobą swój alkohol?Idę na imprezę z mężem na tzw."bal pracowników Policji" z tego co się zorientowałam to w menu jest wódka,piwo i wino-z tego ja pije tylko czasem wino i to z dwie lampki,nie więcej.Pomyślałam,że wezme butelke tequili i limonki Tylko nie wiem jak to będzie wygladać żeby potem koledzy z wydziału męża nie powiedzieli mu,że ma żone-alkoholiczkę

jak spędzamy prawdopodobnie sylwestra z jedynką hahahah ! ee ja bym brała niech mówią co chcą
Stary 2011-12-30, 16:15   #2124
Muertil
Raczkowanie

GG do Muertil

ja to chciałabym mieć kręcone...
a tu takie proste a la topielica. pod wpływem tego forum zaczynam porządnie dbać i o włosy, a o figurę mam zamiar zatroszczyć się tak na fest!
Stary 2011-12-30, 16:16   #2125
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym brałaco sie bedziesz kims przejmowac A co do Sylwestra to do mnie kilka osób przychodzi

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 16:17   #2126
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Muertil Pokaż wiadomość
ja to chciałabym mieć kręcone...
a tu takie proste a la topielica. pod wpływem tego forum zaczynam porządnie dbać i o włosy, a o figurę mam zamiar zatroszczyć się tak na fest!
i tak trzymać !
Stary 2011-12-30, 16:30   #2127
Muertil
Raczkowanie

GG do Muertil

tak, wiem
ja na sylwka nie idę nigdzie.... będę siedzieć z małżem
Stary 2011-12-30, 17:38   #2128
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail wczoraj w Opolu w realu widziałam taką kieckę jak chciałaś kupić ostatnio we wrocku
Ja byłam w Opolu we wtorek i nie znalazłam. A Ty widziałaś typowo w realu? Bo takiej to bym chyba nie chciała
Stary 2011-12-30, 19:33   #2129
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail wiesz gdzie to było dokładnie, jak się wchodzi do reala to po lewej stronie są kasy a po prawej te inne sklepy jak boti, jakieś z ciuchami itp to własnie było tak koło boti widać było, że nawet fajne ciuszki tam były

Jej jak ja się objadłam dziś aż mnie brzuch boli
Stary 2011-12-30, 19:46   #2130
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Mufinek polecam hula hop z masażerem daje efekty
Taquila no ja właśnie też z ud bym chciała zgubić z 1cm, a dokładnie to właśnie ta wewnętrzna część :/ takie "bułki" mam przy samej górze i mam nadzieję, że agrafka mi w tym pomoże na razie długo nie ćwiczę nią, może jakiś miesiąc i spadł mi 1cm no i skóra na udach jest bardziej jędrna
Cytat:
Cocktail wiesz gdzie to było dokładnie, jak się wchodzi do reala to po lewej stronie są kasy a po prawej te inne sklepy jak boti, jakieś z ciuchami itp to własnie było tak koło boti widać było, że nawet fajne ciuszki tam były

Jej jak ja się objadłam dziś aż mnie brzuch boli

A to ja byłam tylko w Karolince i Solarisie JA już dzisiaj forme trzymam, bo aż zła jestem na siebie cały dzień ok a wczoraj o 22 się dorwałam do jedzenia Ide pokręcić hh a potem poćwicze brzuszki Tż przyjeżdża za 16 dni forma musi byc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości