|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
ale moja waga wyjsciowa po swietach troche wieksza
((
|
#2102 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Moja pewnie też
"Uśmiecham się co rano.Jestem dobrą dziewczyną,tylko ludzie mnie wku * wiają.Bóg mnie stworzył,diabeł-opętał.Na zawsze więc pozostanę grzeszna i święta" "Nie dość,że nie mam się w co ubrać,to jeszcze szafa pęka mi w szwach!"
|
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
Zelka jak Ci sie naturalnie kręcą to nie niszcz prostownicą
Ja mam takie siano na głowie, że rzadko kiedy mogę mieć rozpuszczone bez prostowania
|
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Zelka jej ale mi się miło zrobiło
dziękuję ale chyba troszkę przesadzasz Ciałko Ty tez masz świetne, a nawet pewnie dużo lepsze od mojego wiesz ja schudłam dość dużo i przez to mam straszne rozstępy na udach i pupie a poza tym to Ty tez jesteś super kobitką i bardzo fajnie że jesteś na naszym forum ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cocktail ja mam to samo jak nie wyprostuję, to najlepiej z domu nie wychodzić takie siano :/
|
#2105 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko mi od zawsze podobały sie proste ! poprostu podobają i już ale szkoda niszczyć włosów![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
Jesteś naprawde ładna i fajna a Twoje ciało też jest eleganckie i każdy znajdzie w sobie coś co sie podobac mu nie bedze :P ja Sie ciesze ze tu napisałam bo poznałam tak fajne dziewczyny jak Wy i jak Ty
|
||
|
|
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i dziękuję raz jeszcze
|
|
#2107 |
|
Raczkowanie
|
zelka jak Ty śliczna jesteś
w kręconych i prostych Ci pasuje.Masz błyszczące i zdrowe włosy to możesz i prostować do woli
"Uśmiecham się co rano.Jestem dobrą dziewczyną,tylko ludzie mnie wku * wiają.Bóg mnie stworzył,diabeł-opętał.Na zawsze więc pozostanę grzeszna i święta" "Nie dość,że nie mam się w co ubrać,to jeszcze szafa pęka mi w szwach!"
|
|
|
|
#2108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uuu do Ślicznej to mi dużżo brakuje jestem zwykła szara Dziewucha teraz tak moge prostowac ale potem jak je zniszcze to juz by takie nie były pewnie nawet odżywki by nie pomogły ale dziekuje Dobra Kobieto za rade
|
|
|
|
|
#2109 |
|
Raczkowanie
|
Wlasnie krecilam pierwszy dzien hula hop :P przez 15min czesto mi spadalo ale podnosilam i dalej krecilam. ciekawe czy takie krecenie cos da
(
|
#2110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zajęta jestem strasznie i mam nadzieję że mi to wybaczycie od 8 stycznia już będę z Wami na bieżąco a póki co będę wpadać do Was gdy tylko znajdę chwilkę Korzystamy z mężem jak tylko się da aby fajnie spędzić jego urlop w Polsce także na komputer mam mało czasu ![]() Wczoraj byli u nas znajomi i siedzieli do nocy, było fajnie i znowu sie objadłam jak prosiak ![]() Dziś my byliśmy u nich na imprezce i nie dawno wróciliśmy. Znowu sie objadłam.....Boże mam dosyć tego jedzenia!!! I mimo, że na wadze prawie 60 kilo to ciągle słyszę że schudłam!!!! ! Ludzie to chyba jacyś ślepi są.... bo nie wiem już o co im chodzi. Dziś na badania nie dałam rady wstać... ale jutro pojade na pewno bo to ostatni termin i skierowanie straci ważność. Mąż się na mnie drze że sobie lekceważę tak ważne rzeczy więc muszę pojechać. Jutro robię sobie dzień lenistwa! W sobotę jedziemy na sylwka do znajomych gdzie będzie sporo ludzi - również naszych znajomych. W sumie to ekipa z którą spędziliśmy rok temu sylwka i było super tylko tym razem impreza będzie w domu nad jeziorem nie daleko mojego miasta. Zapowiada się świetny Sylwester Dzieci idą na noc do teściów Jestem już strasznie zmęczona i idę spać. Nie dam rady Wam po odpisywać bo napisałyście tak dużo że szok! Ale czytam wszystko dokładnie i wiem o co chodzi Wrzucę Wam fotki mojego kotka i uciekam. Jutro na pewno tu zajrzę bo będę miała więcej wolnego czasu. Tak więc dobranoc miłej nocki p.s. byłam wczoraj u siostry na sesji z rodzinką jak prześle mi zdjęcia to Wam wrzucę 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Na szczęście moja waga po świętach już wróciła do normy Dziś 47,8 kg a co najlepsze wcale nie trzymałam diety po świętach! Zjadałam resztę ciasta no i codziennie słodycze. Jedynie inne posiłki były normalne jak zawsze no i kręciłam hula hop i ściskałam agrafką ![]() Mufinek ja cały czas kręcę hula hop i uważam, że jest świetne dziennie kręcę 30 minut ale Ty na początek nie przesadź, jak moje zamówiłam to pierwszy dzień kręciłam 10 minut i takich sobie siniaków narobiłam, że później przez tydzień nie mogłam kręcić ![]() Monia cieszę się, że tak wspaniale spędzasz czas Kociak przecudowny Co do sylwestra to zazdroszczę, mój się tak fajnie zapowiadał a teraz wyszła klapa i nie wiem czy gdziekolwiek pójdziemy ![]() Pokaż koniecznie zdjęcia z sesji jak siostra Ci wyśle a co do Twoich znajomych to wcale się nie dziwię, bo jesteś bardzo chudziutka i nawet ten kg na plus nie robi różnicy w Twoim wyglądzie więc mówią to co myślą
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Nie pisałam ostatnio bo nie miałam za bardzo o czym...czuje sie gruba i sie sobie nie podobam Ostatni raz w tym roku jestem w pracy W sumie ja tego sylwestra nie czuje tak samo jak swiat nie czułam..ota taki kolejny weekend nie mam zadnych specjalnych planów...znajomi wpadna na jakies %% , zrobie cos do jedzenia posiedzimy pogadamy i tyle...Chcialabym Sylwestra spedzic z pewnym Panem,z tym o którym Wam kiedys pisałam, wogole fajnie byłoby sie dowiedziec na czym stoje![]() A od stycznia biore sie za siebie po pierwsze i najwazniejsze rzucam palenie ( nie pale niewiadomo jak nałogowo, ale mimo wszystko codzienie po te fajki siegam szczegolnie w pracy) wiem wiem baty mi sie za to naleza, po drugie ruszam pełna para z dieta cwiczeniami i ujedrnianiem ![]() muffinek666 super, ze zaczynasz biegac pochwal sie koneicznie efektami tez bym biegała,ale nie mam z kim, na wiosne sobie pieska w koncu kupuje, wiec bede miala towarzystwo do biegania i długich spacerków![]() zelka9o mi sie podobaja najbardziej proste włosy ![]() tequila_sunrise25 spróbuj kupic sobie dobra maske do włosków zniszczonych + olejek np baby dream ja tak swoje ratowałam po tym jak dwa razy w tyg nakładałam farbe ![]() monika01011986 bardzo sie ciesze, ze miło spedzasz czas i ze z Mężem tak sie dobrze układa i mam nadzieje, ze juz tak zostanie i koniecznie idz na badania !! Mąz ma racje nie mozna zaniedbywac swojego zdrowia No i zycze suuuper zabawy na Sylwestra![]() Ale sie rozpisałam
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
hej kobitki moje
Dziś mam więcej czasu więc pomęczę Was troche moimi postami ![]() Mąż pojechał do CPNu w którym pracuje mój szwagier bo dystrybutor im sie popsuł i poprosili męża aby im to naprawił. Więc pewnie pół dnia go nie będzie. Byłam dziś po 9 w sanatorium na pobraniu krwi i dziś po 15stej będą już wyniki. Ciężko było mi wstać bo późno poszłam spać ale jakoś dałam radę. Najważniejsze że mam to już z głowy Nie zważyłam się dzisiaj ale pewnie będzie tyle co przez ostatnie 3 dni czyli 59,9 :/ Nie czuję po sobie abym przytyła tylko czuję pełność w brzuchu i tak mi ciężko..... dziś i jutro do wieczora postaram się mniej jeść aby pozbyć się tego "balastu" z żołądka i jelit. Muszę iść dziś na zakupy i kupić trochę jedzenia aby na jutro zrobić ( na tą impreze Sylwestrową, bo każdy coś przynosi) i jeszcze muszę sobie pończochy kupić do mojej kiecki (rajstop nie lubię). W niedzielę mam urodziny 26ste..... Boże jaka jestem juz stara!!!! a dopiero osiemnastkę co miałam.... czas leci jak szalony no i w związku z tym muszę też zrobić jakieś babeczki albo kupić kawałek ciasta bo pewnie rodzice i teście wpadną. Mąż jest strasznie kochany kąpie dzieci fajnie mam hehe normalnie wzorowy mąż! nawet jak się napił to był kochany i potulny jak baranek. Możliwe że to tylko chwilowe i wróci nie długo "dawny" mąż ale mam nadzieję że zostanie chociaż w połowie tak fajnie jak teraz. Widać że wyjazd do Niemiec bardzo go zmienił. Jest strasznie zadowolony ze swojej pracy i zarobków i przy okazji docenił mnie i dzieci bo przez 2 miesiące mocno się stęsknił i chyba coś zrozumiał. U mnie od Świat codziennie pada deszcz przedwczoraj było 10 stopni ciepła!!!! ale nawet na spacer nie można iść bo deszcz pada! Co za głupia pogoda!!!---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
ja muszę 2,5 kg sie pozbyć.... ale najadłam się chociaż za wszystkie czasy! Tyle co ja zjadłam to aż dziwne, że TYLKO 2,5 kilo przytyłam. Pewnie jak się wypróżnię porządnie to z kilogram i tak zleci. Tak więc jestem zadowolona że nie aż tak dużo przytyłam bo na prawdę jadłam jak świnka.... wszystko dosłownie! Aż oddychać nie mogłam chwilami bo byłam tak przejedzona! ![]() Kociak rośnie jak szalony Jest cudowny i zachowuje się jak pies a nie kot Każdy kto do nas przychodzi to zakochuje się z nim Co do Twojego Sylwestra to powinnaś iść z TŻ tak gdzie planowaliście ze znajomymi. To, że oni zrezygnowali nie powinno być dla Was problemem, bo na pewno spotkacie tam jakiś innych znajomych i mase różnych fajnych ludzi. Na pewno będziecie świetnie się bawić nawet bez tych znajomych!!!
|
|
#2114 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po Świętach to pewnie większość z nas czuje się grubo, ale nadchodzi nowy rok a wraz z nim nowe postanowienia i nowe możliwości Wszystko przed Tobą! Super, że rzucasz palenie!!!! Mój tata palił prawie 40 lat fajki! i rzucił miesiąc temu Póki co nie ciągnie go do fajek Moja siostra paliła 10 lat i rzuciła 3 lata temu. Do tej pory nie pali i nie zamierza Ja od lutego zamierzam też wziąć się za siebie tak na poważnie już. Kupuję Stepper i hula hop + Cla&green tea z TRECA (znowu) aby mieć jeszcze ładniejszą skórę i nogi. Co do męża to też mam taką nadzieję Na badaniach rano byłam - wyniki będą po 15stej. Dziękuję Ja Tobie i Wszystkim dziewczynom również życzę udanego, niezapomnianego i szalonego Sylwestra Wspaniałej zabawy, dużo picia i pięknych fajerwerków!!!! No i Szczęśliwego Nowego Roku aby ten Nowy był jeszcze 100 razy lepszy niż poprzedni Abyśmy wytrwały go wszystkie razem do samego końca i jeszcze dłużej ![]() Najlepszego Kochane moje
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
Monia nie chce za bardzo tam iść, bo to jest organizowane na wiosce u chłopaka koleżanki i nikogo tam nie znamy. Gdybym wiedziała wcześniej, że to nie wypali to załatwialibyśmy gdzieś indziej, a znajomi do ostatniej chwili się zastanawiali no i dalej twierdzą, że "coś się wymyśli"
w co wątpię. Jak nie no to trudno posiedzimy razem z Tż. Trochę mi smutno, bo cieszyłam się, że będzie fajnie. W zeszłym roku siedziałam sama w domu, do tego chora, bo Tż był w pracy więc myślałam, że teraz będzie fajnie. Tż mówi, że może gdzieś na imprezę pojedziemy ale ja sama nie wiem czy chcę. Do tego on by nie pił, bo musiałby kierować, a tez mi go szkoda, bo on to ciągle jest kierowcą.A co do wagi to masz rację, teraz już wróciła do normy i mam z głowy, choć i tak ciągle objadam się słodyczami Wczoraj na wieczór najadłam się raffaello i dziś przed chwilą zjadłam ostatnie 3 kulki ale mam jeszcze ptasie mleczko a na obiad krokiety ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Tequila haha fajnie to brzmi ![]() Tu link : http://allegro.pl/agrafka-motylek-do...008914814.html I tak sobie ściskam 200 razy dziennie w seriach po 20
|
#2117 |
|
Raczkowanie
|
Medzik ja znalazlam jakies hulla hop mojej siostrzyczki :P nie sprawia mi bolu bo nie jest z jakimis masujacymi kolcami :P
aguniaaaaa041986 z biegania dzisiaj nici... jest takie bloto ze szkoda gadac... a biegam drogami polnymi wiec tam to juz w ogole jedno wielkie bagno.Monika Witaj! masz pieknego kociaka! moja kolezanka ma takiego samego! )) Ja dziewczyny wczoraj prawie caly dzien bez cukru, ale niestety wieczorem zjadlam kawalek sernika. Ale i tak sie nie martwie bo juz poswiateczny kilogram zrzucilam wiec nie jest zle... :P dzisiaj juz bedzie lepiej bo w domu juz zadnych slodyczy nie ma ![]() Już jestem po sniadanku standardowo razowiec ale tym razem z serkiem camembert, mama kupila jakis na bazie jogurtu naturalnego-fit ma bardzo malo kalorii a taki jeden starcza mi na 3 sniadania bo calego od razu nie zjadam ![]() Odezwe sie jeszcze pozniej jak znajde chwile czasu bo bede musiala troszke porzadek w domku zrobic. Do uslyszenia **
Wzrost 160cm 51.5 ![]() 47 kg !!!!!!! ![]() Cel: Czerwiec 2012 Edytowane przez muffinek666 Czas edycji: 2011-12-30 o 12:22 |
|
|
|
#2118 |
|
Raczkowanie
|
ja to się wstydzę przyznac, ile ważę, zwłaszcza że do schudnięcia jest niemało, jakies 8 kg. Cholera, nigdy nie nauczyłam si,e odchudzać, do niedawna wcale nie musiałam :/
nie wiem, jak to się stało, z chudzielca zrobilam się może nie grubaskiem, ale takim brzuszaczkiem z dużymi udami |
|
|
|
#2119 |
|
Zadomowienie
|
Monia Monia Monia dziekuje za komentarz i miłe słowo pod Zdjeciem
Bożżżżżże Mój ! Masz cudownego Kotka ! a jak zobaczyłam jak siedzi przed kompem z Twoimi dziecmi aż sie zaśmiałam ![]() ! Jego oczyyyy sa tak Piekne ze mogła bym patrzyć na Nie cały dzień w 100% zamówienia Mamie takiego Kotka ! bo umre jak nie bedzie w domu takiego cuda ! Kochanaaaaaa zapewne wybaczamy Ci że jesteś tak zajęta bo Masz czym i Kim skoro jest tak dobrze między Wami to nic do Szczęścia nie potrzeba porostu cieszmy sie chwilą I nie pisz ze tu stara Dupa jesteś ! wogole to Wszystkiego Najlepszego Spełniania Marzeń ! By wszystko Pieknę sie spełniało i byś miała dużo radości z Dziec i iMęza nieiwem kiedy masz te urodziny ale juz składam życzenia ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- muffinek biegasz wciąż ? czy już nie i ile 1-szy raz biegałas ? bo mam zamiar zabrac sie po nowym roku za bieganie
|
|
|
|
#2120 |
|
Raczkowanie
|
Meeeedzik a co do tej agrafki
to daje jakieś efekty?Ja mam w udach 54cm.a marzy mi się jakieś 51cm.Nie znam żadnych ćwiczeń na uda,a tak w sumie to tylko z nich chce schudnąć ???
|
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Mufinek polecam hula hop z masażerem
daje efekty ![]() Taquila no ja właśnie też z ud bym chciała zgubić z 1cm, a dokładnie to właśnie ta wewnętrzna część :/ takie "bułki" mam przy samej górze i mam nadzieję, że agrafka mi w tym pomoże na razie długo nie ćwiczę nią, może jakiś miesiąc i spadł mi 1cm no i skóra na udach jest bardziej jędrna ![]() Cocktail wczoraj w Opolu w realu widziałam taką kieckę jak chciałaś kupić ostatnio we wrocku
|
#2122 |
|
Raczkowanie
|
Jutro Sylwester.Jak spędzacie ten dzień??? Doradźcie mi czy wypada na bal zabrać ze sobą swój alkohol?Idę na imprezę z mężem na tzw."bal pracowników Policji" z tego co się zorientowałam to w menu jest wódka,piwo i wino-z tego ja pije tylko czasem wino i to z dwie lampki,nie więcej.Pomyślałam,że wezme butelke tequili i limonki
Tylko nie wiem jak to będzie wygladać żeby potem koledzy z wydziału męża nie powiedzieli mu,że ma żone-alkoholiczkę
|
|
|
|
#2123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak spędzamy prawdopodobnie sylwestra z jedynką hahahah ! ee ja bym brała niech mówią co chcą
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2124 |
|
Raczkowanie
|
ja to chciałabym mieć kręcone...
a tu takie proste a la topielica. pod wpływem tego forum zaczynam porządnie dbać i o włosy, a o figurę mam zamiar zatroszczyć się tak na fest! |
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co sie bedziesz kims przejmowac A co do Sylwestra to do mnie kilka osób przychodzi
|
|
#2126 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2127 |
|
Raczkowanie
|
tak, wiem
![]() ja na sylwka nie idę nigdzie.... będę siedzieć z małżem |
|
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail wiesz gdzie to było dokładnie, jak się wchodzi do reala to po lewej stronie są kasy a po prawej te inne sklepy jak boti, jakieś z ciuchami itp to własnie było tak koło boti
widać było, że nawet fajne ciuszki tam były ![]() Jej jak ja się objadłam dziś aż mnie brzuch boli
|
#2130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A to ja byłam tylko w Karolince i Solarisie JA już dzisiaj forme trzymam, bo aż zła jestem na siebie cały dzień ok a wczoraj o 22 się dorwałam do jedzenia Tż przyjeżdża za 16 dni forma musi byc
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.

((

Ja mam takie siano na głowie, że rzadko kiedy mogę mieć rozpuszczone bez prostowania
ale chyba troszkę przesadzasz
Ciałko Ty tez masz świetne, a nawet pewnie dużo lepsze od mojego 
tylko mi od zawsze podobały sie proste ! poprostu podobają i już
w kręconych i prostych Ci pasuje.Masz błyszczące i zdrowe włosy to możesz i prostować do woli 

! Ludzie to chyba jacyś ślepi są.... bo nie wiem już o co im chodzi.