Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-21, 16:38   #2101
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
hej
w końcu w domku. dostałam dzisiaj @ i mam mega nerwa na tża
ale staram się mało odzywać i nie wyżywać na Nim.

ja mam ochotę na pizze od tygodnia!! jaką jadłaś i skąd? ja kocham pizze z Da grasso!
hehehe chyba tak zrobie hihih
podoba mi sie ta nokia
1. Też dostałam rano @ i to wyjaśnia moje wczorajsze wycie do poduszki i zły humor Uwielbiam jak mogę sobie wszystko usprawiedliwić

2. W Da Grasso mają cudowne pizzy! A ten sos czosnkowy, który dodają w gratisie?! Agnesuk zrobiłaś mi takiego smaka

U mnie dzisiaj ROZPUSTA!
I: Bułka z szynką i serem pleśniowym + kapka majonezu
II: Zupa ogórkowa
III: Ciemna duża buła z rodzynkami: pół z Almette, korniszonem i rucolą, pół z szynką i serem pleśniowym
IV: [będzie] ser kminkowy do podgrzania - zjedzony pewnie łyżeczką, a część z kromką chleba

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-21, 16:48   #2102
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

oj tak, sosy dają pyszne

Jeszcze bardziej zachciało mi się pizzy!!

chciałabym zastępować czymś majonez, ale za bardzo go uwielbiam

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-21, 17:01   #2103
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
oj tak, sosy dają pyszne

Jeszcze bardziej zachciało mi się pizzy!!

chciałabym zastępować czymś majonez, ale za bardzo go uwielbiam
To kiedy pizza?! Na dzień kobiet?

Ja uznałam, że nie ma sensu ograniczać go całkowicie, bo wcześniej czy później i tak się na niego rzucę - więc sobie dozuję. Łyżeczka, dwie jeszcze nikomu nie zaszkodziły. Czasami zastępuję go niemiecką słodką musztardą, ale to KROPLA W MORZU moich majonezowych potrzeb

Młody uczy się tabliczki mnożenia, dawno takich krzyków w domu nie było. Uwielbiam Go!

Stary 2012-02-21, 18:42   #2104
agnesuk
Wtajemniczenie

uffff właśnie jestem po ćwiczach i padam na pysk! chyba dzisiaj za mało zjadłam, bo nie miałam sił ich zrobić

hmm u mnie pizza pewnie wpadnie zdecydowanie szybciej, bo tż też stwierdził,że dawno nie jadł

haha i jak mu idzie?

Stary 2012-02-21, 19:05   #2105
psyhe666
Zakorzenienie

club
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-21, 22:01   #2106
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Na VS możemy wiosną zorganizowac jakies wspólne zamówienie z clearance
o mammoooo zajrzalam na ich strone i najnowsze kolekcje! chce miec po pierwsze - wszystkie stroje! wszystkie! a po drugie, trzecie , czwarte, piate, ect, - takie cycki, tylek, uda, szyje, uszy itd. jak te modelki! aniolki VS sa mega
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ja oczywiście podziękowałam, ale babka i tak mi wspomniała, że niedługo będzie super promocja -30% na wszystkie góry od

Zrobię mu i TŻ urodziny dopiero przed świętami Także i tak muszę kupić czapeczki i Piccolo Julian mówi, że chce na urodziny xBoxa, ale nie mam pieniędzy Julek się ucieszy, jak 17 marca wpadniesz w urodzinowym stroju

Cholera, nie ma różowego? Co za oszustwo- ja właśnie chyba na różową bym najbardziej liczyła

Dzisiaj mnie pani pielęgniarka mierzyła i od początku liceum urosłam 2 cm - mam zawrotny wzrost: 162 cm Szał.
1. kiepski z niej sprzedawca, lub Ty jestes bardzo asertywna, ze nie namawiala Ciebie na zakup . W sumie pewnie bylas strasznie marudna, i ta biedna pani pomyslala- jak powiem temu wrednemu dziewyszyskowi ze za jakis czas bedzie promocja, to moze da mi spokoj i przyjdzie tu w innym terminie. Tak, Agnieszka. Niby klub fanow Jezusa, niby zabawa w dom i rodzinę z tandemem pluszakow na parapecie, a takie numery wycinasz polskim handlarzom. shame on you!

2. spoko, wezme serpentyny, kupilam na urodziny motyla macka, ale zdechl i mi zostaly ale bedzie frajda xBox? o matko to strasznie drogi prezent, biblie mu kup

3. nie bylo a moze i jest zestaw z rozem, ale ja chcialam miec JUZ! i nawet nie zapytalam o warianty kolorystyczne

4. możesz nosić szpilki, platformy i mieć hobbita, tudziez krasnala za faceta, jest dobrze mozesz chodzic z Psyhe na zakupy i nie bedziecie razem glupio wygladaly, macie szanse u R. co nie Psyhe, wypowiedz sie, skomentuj moja prowokacje
Cytat:
ćwiczenia: 45min cardio + 15minut step.

ja mam ochotę na pizze od tygodnia!! jaką jadłaś i skąd? ja kocham pizze z Da grasso!
1. matko, to lacznie godzina cwiczen! dzis!

2. jadlam margerite, bo TZ tylko taka je, a ja w sumie jem kazdy rodzaj, wiec zawsze jestem elastyczna jesli chodzi o dodatki lub ich brak jedlismy w PH :p tam te pizze sa chyba najbardziej tluste niz gdziekolwiek indziej
da grasso, uwielbiam! a tak strasznie dawno tam nie bylam
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj ROZPUSTA!
I: Bułka z szynką i serem pleśniowym + kapka majonezu
II: Zupa ogórkowa
III: Ciemna duża buła z rodzynkami: pół z Almette, korniszonem i rucolą, pół z szynką i serem pleśniowym
IV: [będzie] ser kminkowy do podgrzania - zjedzony pewnie łyżeczką, a część z kromką chleba
nie rozpusta!
Cytat:
To kiedy pizza?! Na dzień kobiet?

Ja uznałam, że nie ma sensu ograniczać go całkowicie, bo wcześniej czy później i tak się na niego rzucę - więc sobie dozuję. Łyżeczka, dwie jeszcze nikomu nie zaszkodziły. Czasami zastępuję go niemiecką słodką musztardą, ale to KROPLA W MORZU moich majonezowych potrzeb

Młody uczy się tabliczki mnożenia, dawno takich krzyków w domu nie było. Uwielbiam Go!
1. na dzien kobiet
2. ja nie wiem jaka to jest slodka niemiecka musztarda ale wiem co to sarepska
3. wykrzykuje ją ?

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
club
czesc Dżordż

a ja mialam taaaaaaaaaaaaaaaaaaaki mega obiad ze teraz waze tone

rodzice przywiezli z wloch jakis mega super makaron, i przyrzadzili go ze szpinakiem i gorgonzola po prostu CUDO!
i byla jeszcze opcja dla mojej krzywej siostry, ktora nie lubi szpinaku, czyli makaron z sosem bolonskim, aaaaaaaaa! pycha !

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 06:53   #2107
psyhe666
Zakorzenienie

Hej....

Wiecie co? Czuję niemoc i nie wiem co mogę Wam napisać...
so trójka maybe.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-22, 07:19   #2108
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej....

Wersja A:
1. dzisiejsze menu
2. plany treningowe na dziś i najbliższe dni
3. bilans kaloryczny

Wersja B:
1. Gdzie byłaś jak Cię nie było ()
2. Czemu masz georga clooneya w avku
3. ile ważysz?

Wersja C:
1. Jak on ma na imię
2. Czy był seks
3. Czy to przez niego nas olalas xD

no i jeszcze ze wszystkie mamy dobre serduszka i że kochasz Juliana

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 07:26   #2109
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Wersja A:
1. dzisiejsze menu
3. bilans kaloryczny

Wersja B:
3. ile ważysz?

Wersja C:
1. Jak on ma na imię
2. Czy był seks

Wersja A:
1. nie wiem
2. nie mam planu treningowego oszalałaś???
3. pewnie z 5 tys. kalorii

Wersja B:
1. ucze sie, spotykam ze znajomymi i zaczynam myslec o jakims stażu
2. Bo jest mega sexy :sex:
3. Nie ważę się bo mam @

Wersja C:
1. 2. 3. Mam gdzieś facetów :P

Serio jakoś się nie potrafię tutaj wbić i jakoś ostatnio jestem zamknięta
so trójka maybe.

Stary 2012-02-22, 08:09   #2110
agnesuk
Wtajemniczenie

hej
śniadanie : 3kromki chlebka pełnoziarnistego z szynką i rzodkiewką, fetą i sałatą lodową , serem i ketchupem + 2szklanki wody.
II śniadanie : marchewka.
obiad
podwieczorek: jabłko.
kolacja:wiesniak + 1kromka chleba z szynką i rzodkiewką + zielona herbata.

ćwiczenia : 45min Sculpt.
Cytat:
1. matko, to lacznie godzina cwiczen! dzis!

2. jadlam margerite, bo TZ tylko taka je, a ja w sumie jem kazdy rodzaj, wiec zawsze jestem elastyczna jesli chodzi o dodatki lub ich brak jedlismy w PH :p tam te pizze sa chyba najbardziej tluste niz gdziekolwiek indziej
da grasso, uwielbiam! a tak strasznie dawno tam nie bylam

a ja mialam taaaaaaaaaaaaaaaaaaaki mega obiad ze teraz waze tone

rodzice przywiezli z wloch jakis mega super makaron, i przyrzadzili go ze szpinakiem i gorgonzola po prostu CUDO!
tak, tak godzinka wczoraj jeszcze ściągnęłam pełną wersję Turbo Fire i od marca zaczynam
ja też uwielbiam w da grasso z kurczakiem, podwójnym serem i kukurydzą na wierzchu + sos czosnkowy!! o jaaaaa, ale mam na nią ochotę!
w PH też mi smakowała,ale zdecydowanie wybieram Da Grasso.
mmm makaronem ze szpinakiem! pycha uwielbiam takie połączenie

Cytat:
Serio jakoś się nie potrafię tutaj wbić i jakoś ostatnio jestem zamknięta
Ty i zamknięta? Jakim cudem? co się dzieje?

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2012-02-22 o 08:17
Stary 2012-02-22, 13:13   #2111
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
1. kiepski z niej sprzedawca, lub Ty jestes bardzo asertywna, ze nie namawiala Ciebie na zakup . W sumie pewnie bylas strasznie marudna, i ta biedna pani pomyslala- jak powiem temu wrednemu dziewyszyskowi ze za jakis czas bedzie promocja, to moze da mi spokoj i przyjdzie tu w innym terminie. Tak, Agnieszka. Niby klub fanow Jezusa, niby zabawa w dom i rodzinę z tandemem pluszakow na parapecie, a takie numery wycinasz polskim handlarzom. shame on you!

2. spoko, wezme serpentyny, kupilam na urodziny motyla macka, ale zdechl i mi zostaly ale bedzie frajda xBox? o matko to strasznie drogi prezent, biblie mu kup
Mogłaś to napisać w klubie, a nie na forum... I właśnie, że z tym Jezusem nie kłamię, dzisiaj idę do kościółka na posypanie głowy popiołem- tzn. idę z kolegą na wystawę, a potem na popiołek na końcu mszy Widzisz jaka jestem dobra? Julek nie idzie ze mną, bo on jest buddystą

Julian lubi Biblię Najbardziej to psalmy i śpiewanie "Tata jest pasterzem moim"
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 13:15   #2112
mońkaa
Przyczajenie

Witam, chętnie dołączę bo sama już nie daję rady. Super, że jesteście
Stary 2012-02-22, 14:35   #2113
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
nie rozpusta!

1. na dzien kobiet
2. ja nie wiem jaka to jest slodka niemiecka musztarda ale wiem co to sarepska
3. wykrzykuje ją ?
Niemiecka słodka musztarda jest genialna! Kiedyś była na nią promocja w Lidlu, ale niestety - to nie był oryginał. Podobno są w Delimie, muszę poszukać!

Nie, siedzi i wyje: "JA NIC NIE UMIEEEEM! JESTEM TAKI TĘPY, ŁEEEEEE!!! NIENAWIDZE SZKOŁY, ŁEEEEEEEE" i tak dalej

A ja dzisiaj zaliczyłam testy u alergologa i jak to bywa - zeszłam im tam, bo boję się igieł Najlepsze, że pokuli mnie te 30 razy i normalnie poszłam na krzesełko.. i jak nagle poczułam, że słyszę jakbym była na dnie basenu zczaiłam co się święci!

W ogóle! Mojej mamie wyszło, że ma uczulenie na lateks i mówi pielęgniarce, z którą się zna, że teraz to chyba wywalą ją z roboty. Obok siedziała jakaś babka, która nie wiedziała, że mama pracuje w szpitalu i używa lateksowych rękawiczek - jej mina wskazywała na to o jakiej pracy pomyślała
Cytat:
Hej....

Musisz się wskrzesić jak ŁAZASZ!

Stary 2012-02-22, 18:40   #2114
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
zeszły tydzień wyczerpał mnie na maxa, najpierw meeeega kłótnia TZ w walentynki , potem wyczerpanie gorączką i antybiotykiem, przez weekend w szkole aż do dzisiaj gdzie dowiedziałam się, że moje oskrzela nie są jeszcze czyste i kolejny tydzień muszę spędzić w domu - kto na mnie zarobi?
Kochana kuruj się żeby Ci to choróbsko przeszło , czytałam n że jakiś chłopak umarł bo miał powikłania, teraz nie wolno z niczym igrać Trzymaj się
Cytat:
wow, super! ale czemu nie chwalisz sie zdjeciami?!
no jasne ze kupuj bikini :P jaki teraz masz stroj
ja chce miec w tym roku turbo pink z mega push upem, o xD

gdzie ja taki znajde
Nie ma czym się chwalić jak na razie, no dobra kilka cm chyba zleciało bo pasek od spodni kiedyś mi się na siłę zapinał na jednej dziurce a teraz jest luźno ale jeszcze nie czas na zdjęcia
teraz mam taki wyrozciągany, od chloru chyba bo już 3 jest do bani i każdy był wyrozciągany jak szmata ale to dobry pretekst żeby kupić nowy no przecież jak to tak żeby obcy faceci zerkali mi jak pływam za odstający stanik
noo pink jest super, ale ja bym się nie odważyła, nie lubię się wyróżniać, ale Tobie będzie pasował

Cytat:
ja kocham pizze z Da grasso!
my z Tż dawniej tylko tam jedliśmy pizze ale jak był wirus grypy żołądkowej to też jedliśmy , zaszkodziło nam i ubzduraliśmy sobie że to wina pizzy jadłam ją później jeszcze raz ale już mi wogóle nie smakuje, może dlatego że jem zawsze tylko zwykłą capriciose
Cytat:
W ogóle! Mojej mamie wyszło, że ma uczulenie na lateks i mówi pielęgniarce, z którą się zna, że teraz to chyba wywalą ją z roboty. Obok siedziała jakaś babka, która nie wiedziała, że mama pracuje w szpitalu i używa lateksowych rękawiczek - jej mina wskazywała na to o jakiej pracy pomyślała
ale sytuacja ja bym tam chyba ze śmiechu się stoczyła

Dziś wstałam o 6 a dopiero o 8 zjadłam śniadanie żeby mi wystarczyły 3 posiłki na cały dzień , ale byłam zła z głodu Jeszcze kolacja przedemną umieram dziś z głodu
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 19:22   #2115
agniesikk
Zakorzenienie

Ja też płakałam, jak się uczyłam tabliczki mnożenia To chyba ma większość dzieci Dzięki Bogu to się później w życiu przydaje, taki stres nie idzie na marne
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 20:48   #2116
psyhe666
Zakorzenienie

Ja płakałam jak się uczyłam wierszy

A teraz będę płakać jak będę się uczyć 3 deklinacji z łaciny
so trójka maybe.

Stary 2012-02-23, 07:40   #2117
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

3 deklinacja nie jest taka zła - miałam łacinę w LO no dobra, mozna mieć uczucie połamanego języka :P

dobra, powoli wracam do żywych.
Na wadze różnie 57,9-58,5 ale mam @ więc to raczej normlne. Z dietą średnio, ale staram się przynajmniej nie żreć na noc dziś mam zamiar zacząć jakieś ABS bo nie mogę patrzeć na mój brzuch - tzn jest płaski ale chcę żeby był ładny, już nie boski, ładny mi wystarczy
Dziś dokończę pracę kontrolną z prawa i chciałaby zacząć z rachunkowości ale nie wiem czy mam aż tyle weny twórczej

Mała przechodzi etap mega buntowniczy - kocham ją nad życie ale ten urws mnie rozbraja pyskuje ile się da a jak jej powiem ze ma pozbierać zabawki to mówi "mama, nie świruj" ma 2 latka a tak mówi to co będzie potem

Widzę, że wątek też jakoś nie tętni życiem

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-23, 07:45   #2118
marikamb
Raczkowanie

GG do marikamb

Cytat:

a czy jak na tyle obowiązków w ciągu dnia, 1000/1200 kcal to nie za malo

no co Ty, nie przesadzaj! na pewno nie jest tak zle! pomysl, jakbys wygladała, gdyby nie ten basen, to raz, a dwa - pomysl jak mozesz wygladac dzieki temu basenowi fajnie, ze masz w ogole taka mozliwosc, mysl w ten sposob! nie ma sie co zalamywac masz karte to inditexu, Twoje zycie musi byc super XD
.

Hahaha jaka słodycz
eee nie za mało tych kalorii, ja ogólnie zawsze byłam 'małojadkiem', wszystko przez te tabsy antybaby
Jest źle, ale ok, liczę ,że jakiś kilogram zrzucę do wtorku, tylko nie wiem co zrobić z cellu (wyciąć??).
Hahaha taaa moje życie na pewno jest super, z boku patrząc na pewno,ale nie mieć ani jednego dnia wolnego i tylko dwa popołudnia (od 17godziny) mieć wolne... trochę słabo... ale jeszcze tylko 3 miechy, więc dam radę!!

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Postanowiłam że jak osiągnę cel 55 to kupię sobie bikini tylko się zastanawiam nad kolorem bo Tż się uparł na żółty a mam bladą karnację i nie będzie mi w żółtym dobrze.
turkusowe kup jakieś kolorowe, w kwiatki lub inne jakieś takie cuda

Cytat:
2. W Da Grasso mają cudowne pizzy! A ten sos czosnkowy, który dodają w gratisie?! Agnesuk zrobiłaś mi takiego smaka
No i jak żyć jak ten sos jest tak pyszny, a tak kaloryczny?? Uwielbiam go!!
Cytat:
Wersja A:
1. dzisiejsze menu
3. bilans kaloryczny

Wersja B:
3. ile ważysz?

Wersja C:
1. Jak on ma na imię
2. Czy był seks

leżę;DD

Z dietą całkiem ok, prócz tego,że wczoraj wieczorem miałam atak obżarstwa, ale razem z tym atakiem nie zjadłam więcej niż 1300kcal, więc da się przeżyć, szkoda,ze to na wieczór
Wychodzę z założenia,że jem połowę tego co sobie uszykuję do jedzenia, czyli np. na śniadanie szykuję sobie 2 kromki ciemnego pieczywa z szynką i serem, a zjadam 1, druga wraca do lodówki, próbuję oszukać swój mózg Dalej ćwiczę BBL dziś 4 dzień - reset, ale reset zrobiłam wczoraj, a dziś ćwiczenia, bo wczoraj nie miałam kiedy, zaraz po zajęciach pobiegłam do pracypoza tym codziennie brzuszki, 50 rano i 50 wieczorem. Poza tym chyba naprawdę zacznę uprawiać codziennie 5-cio godzinny seks to może zobaczę kiedyś moją upragnioną wagę idę na uczelnie, chociaż nie wiem po co bo i tak już nie poszłam na seminarkę pierwszą ale to nic, warto pójść w celach towarzyskich.
Buziam Was

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:

Łacina??
Boże co studiujesz tylko nie mow,że to co ja, bo nie ma nic gorszego!
Ja kończę w tym roku (jak dobrze pójdzie) filologię klasyczną więc sama łacinka i greka
marikamb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-23, 08:22   #2119
psyhe666
Zakorzenienie

Marikamb, nieee ja bym chyba się załamała jakbym studiowała jakąś filologię... Nienawidzę gramatyki
so trójka maybe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-23, 09:32   #2120
MalaPikanteria
Zadomowienie

Psyhe Twój podpis rozłożył mnie na łopatki

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-02-23, 12:44   #2121
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
o mammoooo zajrzalam na ich strone i najnowsze kolekcje! chce miec po pierwsze - wszystkie stroje! wszystkie! a po drugie, trzecie , czwarte, piate, ect, - takie cycki, tylek, uda, szyje, uszy itd. jak te modelki! aniolki VS sa mega
Boję się teraz wejść na ich stronę

Cytat:
Mała przechodzi etap mega buntowniczy - kocham ją nad życie ale ten urws mnie rozbraja pyskuje ile się da a jak jej powiem ze ma pozbierać zabawki to mówi "mama, nie świruj" ma 2 latka a tak mówi to co będzie potem

Widzę, że wątek też jakoś nie tętni życiem
Ej to nawet śmieszne

Właśnie ja zamulam w pracy,a tutaj cisza
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-23, 13:24   #2122
Loriette
Zakorzenienie

Kto jest chory 50 raz w tym miesiącu, no kto jest tą szcześciara?!

Jutro M ma urodziny i dlatego, żeby to "uczcić" jadę z przyjaciółką do kina i na deser lodowy za te bilety, które wygrałam w konkursie walentynkowym No co?

Marikamb, też uwielbiasz to czosnkowe cudo?

Stary 2012-02-23, 13:26   #2123
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kto jest chory 50 raz w tym miesiącu, no kto jest tą szcześciara?!

Jutro M ma urodziny i dlatego, żeby to "uczcić" jadę z przyjaciółką do kina i na deser lodowy za te bilety, które wygrałam w konkursie walentynkowym No co?

Marikamb, też uwielbiasz to czosnkowe cudo?
Masz słabą odporność, wcinaj czosnej najlepiej w postaci sosu, z pizzą

Na co idziecie do kina

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-23, 13:30   #2124
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

Na co idziecie do kina
Monia to jest pomysł! Że też sama na to nie wpadłam Mama zrobiła mi dzisiaj pyszną tartą marchewkę z pomarańczą i majonezem

"i że Cię nie opuszczę" albo "Sponsoring". Pewnie wypadnie to drugie, bo wczoraj zebrałam się do "Listy do M." no i pół filmu przeryczałam, bo zawsze wzruszam się na filmach, a OBECNIE jest to wzmożone. Jednak wiem, że we Wrocławiu czeka na mnie mój ksiaże

Stary 2012-02-23, 13:41   #2125
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Boję się teraz wejść na ich stronę

Ej to nawet śmieszne

Właśnie ja zamulam w pracy,a tutaj cisza
heh... Monia ja tez czasem sie z tego smieje ale po 10 prośbie i takim tekscie moje nerwy mają dosć
Cytat:

Na co idziecie do kina
Monia, jesteś BOSKA!!! ej, ja kicham masakrycznie od jakiegoś czasu tez mogę zjeśc pizze ?- yyy.... tzn czosnek w sosie do pizzy

kiedy ja byłam ostatnio w kinie? hmmmm....
o kurde, jeszcze w ciąży - 3 lata temu

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-02-23, 13:47   #2126
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Monia to jest pomysł! Że też sama na to nie wpadłam Mama zrobiła mi dzisiaj pyszną tartą marchewkę z pomarańczą i majonezem

"i że Cię nie opuszczę" albo "Sponsoring". Pewnie wypadnie to drugie, bo wczoraj zebrałam się do "Listy do M." no i pół filmu przeryczałam, bo zawsze wzruszam się na filmach, a OBECNIE jest to wzmożone. Jednak wiem, że we Wrocławiu czeka na mnie mój ksiaże
Idź na "I że Cię nie opuszczę" bo my się na to wybieramy to powiesz czy warto

Cytat:
heh... Monia ja tez czasem sie z tego smieje ale po 10 prośbie i takim tekscie moje nerwy mają dosć

Monia, jesteś BOSKA!!! ej, ja kicham masakrycznie od jakiegoś czasu tez mogę zjeśc pizze ?- yyy.... tzn czosnek w sosie do pizzy

kiedy ja byłam ostatnio w kinie? hmmmm....
o kurde, jeszcze w ciąży - 3 lata temu
Oczywiście, pizza z sosem jest wręcz wskazana w Twoim stanie

Bierz kolezankę, małą zostaw z tż i szoruj na jakiś film
Stary 2012-02-23, 13:51   #2127
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, przestań być taka jak ja!!!!

Tylko książe i książe, M. i M...................
Świat nie kręci się wokół facetów! Tylko dlaczego dopiero teraz ja to zrozumiałam
so trójka maybe.

Stary 2012-02-23, 14:03   #2128
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Świat nie kręci się wokół facetów! Tylko dlaczego dopiero teraz ja to zrozumiałam
Lepiej późno niż wcale

Wiecie jakiego miałam dzisiaj pacjenta
Kupuje koleś pastylki do ssania, ok.16zł. i marudzi że drogie. Za chwilę licze mu antybiotyk i mówię,że za to antybiotyk ksoztuje tylko 10zł. A ten do mnie "myślisz że mnie nie stać? Tyle co ja co miesiąc dostaję za mleko Ty przez rok nie zarobisz" chcialam mu powiedzieć,że nawet za miliony nie chciałabym afceta,który przyłazi do mnie z obory ale się pohamowałam, niepotrzebnie Potem obgadywałyśmy go z szefową, obmyślałysmy plan zemsty,ale on nie tutejszy to cięzko było go nam zidentyfikować :P

Ot praca na wsi, tutaj bogaty nie jest ten co ma wypasioną willę i super brykę z salonu tylko ten co ma kombajn i 40krów w oborze
Stary 2012-02-23, 14:06   #2129
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Lepiej późno niż wcale

Kupuje koleś pastylki do ssania, ok.16zł. i marudzi że drogie. Za chwilę licze mu antybiotyk i mówię,że za to antybiotyk ksoztuje tylko 10zł. A ten do mnie "myślisz że mnie nie stać? Tyle co ja co miesiąc dostaję za mleko Ty przez rok nie zarobisz" chcialam mu powiedzieć,że nawet za miliony nie chciałabym afceta,który przyłazi do mnie z obory ale się pohamowałam, niepotrzebnie Potem obgadywałyśmy go z szefową, obmyślałysmy plan zemsty,ale on nie tutejszy to cięzko było go nam zidentyfikować :P

Ot praca na wsi, tutaj bogaty nie jest ten co ma wypasioną willę i super brykę z salonu tylko ten co ma kombajn i 40krów w oborze
hahahahahaha To Ci pocisnął

Może weź się za niego, co?
so trójka maybe.

Stary 2012-02-23, 14:07   #2130
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Idź na "I że Cię nie opuszczę" bo my się na to wybieramy to powiesz czy warto
Mam zostać testerką? Poszłabym na to, ale jest późno i nie mam potem busa do domu, a autem nie chce mi się jechać, bo tamto miasto ma tak powalone ulice, że to nie na moje nerwy.
Cytat:

Psyhe, wdech wydech Tu nie chodzi o samych facetów ani tym bardziej o M - znikł prawie dwa tygodnie temu i żyje mi się jak w Madrycie! Cała nerwica mi zeszła, planuję sobie co i jak chcę.
Po prostu należę do osób, które ślepo wierzą w to, że będą miały życie jak te wszystkie panienki w komediach romantycznych
Cytat:

Ciekawe masz w aptece, nie powiem Mogłaś mu zaproponować voucher na nasz wątek!

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości