|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
Uwielbiam jak mogę sobie wszystko usprawiedliwić 2. W Da Grasso mają cudowne pizzy! A ten sos czosnkowy, który dodają w gratisie?! Agnesuk zrobiłaś mi takiego smaka U mnie dzisiaj ROZPUSTA! I: Bułka z szynką i serem pleśniowym + kapka majonezu II: Zupa ogórkowa III: Ciemna duża buła z rodzynkami: pół z Almette, korniszonem i rucolą, pół z szynką i serem pleśniowym IV: [będzie] ser kminkowy do podgrzania - zjedzony pewnie łyżeczką, a część z kromką chleba
|
|
|
#2102 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
oj tak, sosy dają pyszne
Jeszcze bardziej zachciało mi się pizzy!! chciałabym zastępować czymś majonez, ale za bardzo go uwielbiam
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uznałam, że nie ma sensu ograniczać go całkowicie, bo wcześniej czy później i tak się na niego rzucę - więc sobie dozuję. Łyżeczka, dwie jeszcze nikomu nie zaszkodziły. Czasami zastępuję go niemiecką słodką musztardą, ale to KROPLA W MORZU moich majonezowych potrzeb ![]() Młody uczy się tabliczki mnożenia, dawno takich krzyków w domu nie było. Uwielbiam Go!
|
|
|
#2104 |
|
Wtajemniczenie
|
uffff właśnie jestem po ćwiczach i padam na pysk! chyba dzisiaj za mało zjadłam, bo nie miałam sił ich zrobić
hmm u mnie pizza pewnie wpadnie zdecydowanie szybciej, bo tż też stwierdził,że dawno nie jadł haha i jak mu idzie?
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
club
|
|
|
#2106 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o mammoooo zajrzalam na ich strone i najnowsze kolekcje! chce miec po pierwsze - wszystkie stroje! wszystkie! a po drugie, trzecie , czwarte, piate, ect, - takie cycki, tylek, uda, szyje, uszy itd. jak te modelki! aniolki VS sa mega Cytat:
2. spoko, wezme serpentyny, kupilam na urodziny motyla macka, ale zdechl i mi zostaly 3. nie bylo 4. możesz nosić szpilki, platformy i mieć hobbita, tudziez krasnala za faceta, jest dobrze ![]() Cytat:
2. jedlismy w PH :p tam te pizze sa chyba najbardziej tluste niz gdziekolwiek indziej da grasso, uwielbiam! a tak strasznie dawno tam nie bylam Cytat:
![]() Cytat:
2. ja nie wiem jaka to jest slodka niemiecka musztarda 3. wykrzykuje ją ? ![]() czesc Dżordż a ja mialam taaaaaaaaaaaaaaaaaaaki mega obiad ze teraz waze tone rodzice przywiezli z wloch jakis mega super makaron, i przyrzadzili go ze szpinakiem i gorgonzola i byla jeszcze opcja dla mojej krzywej siostry, ktora nie lubi szpinaku, czyli makaron z sosem bolonskim, aaaaaaaaa! pycha !
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
Hej....
Wiecie co? Czuję niemoc i nie wiem co mogę Wam napisać...
|
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
Wersja A:
1. dzisiejsze menu 2. plany treningowe na dziś i najbliższe dni 3. bilans kaloryczny Wersja B: 1. Gdzie byłaś jak Cię nie było ( )2. Czemu masz georga clooneya w avku 3. ile ważysz? ![]() Wersja C: 1. Jak on ma na imię 2. Czy był seks 3. Czy to przez niego nas olalas xD no i jeszcze ze wszystkie mamy dobre serduszka i że kochasz Juliana
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. nie wiem 2. nie mam planu treningowego oszalałaś??? 3. pewnie z 5 tys. kalorii Wersja B: 1. ucze sie, spotykam ze znajomymi i zaczynam myslec o jakims stażu ![]() 2. Bo jest mega sexy :sex:3. Nie ważę się bo mam @ ![]() Wersja C: 1. 2. 3. Mam gdzieś facetów :P Serio jakoś się nie potrafię tutaj wbić i jakoś ostatnio jestem zamknięta
|
|
|
|
#2110 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej
śniadanie : 3kromki chlebka pełnoziarnistego z szynką i rzodkiewką, fetą i sałatą lodową , serem i ketchupem + 2szklanki wody. II śniadanie : marchewka. obiad podwieczorek: jabłko. kolacja:wiesniak + 1kromka chleba z szynką i rzodkiewką + zielona herbata. ćwiczenia : 45min Sculpt. Cytat:
wczoraj jeszcze ściągnęłam pełną wersję Turbo Fire i od marca zaczynam ja też uwielbiam w da grasso z kurczakiem, podwójnym serem i kukurydzą na wierzchu + sos czosnkowy!! o jaaaaa, ale mam na nią ochotę! w PH też mi smakowała,ale zdecydowanie wybieram Da Grasso. mmm makaronem ze szpinakiem! pycha uwielbiam takie połączenie Cytat:
co się dzieje?
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-02-22 o 09:17 |
||
|
|
|
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I właśnie, że z tym Jezusem nie kłamię, dzisiaj idę do kościółka na posypanie głowy popiołem- tzn. idę z kolegą na wystawę, a potem na popiołek na końcu mszy ![]() Julian lubi Biblię |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2112 |
|
Przyczajenie
|
Witam, chętnie dołączę bo sama już nie daję rady. Super, że jesteście
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, siedzi i wyje: "JA NIC NIE UMIEEEEM! JESTEM TAKI TĘPY, ŁEEEEEE!!! NIENAWIDZE SZKOŁY, ŁEEEEEEEE" i tak dalej A ja dzisiaj zaliczyłam testy u alergologa i jak to bywa - zeszłam im tam, bo boję się igieł W ogóle! Mojej mamie wyszło, że ma uczulenie na lateks i mówi pielęgniarce, z którą się zna, że teraz to chyba wywalą ją z roboty. Obok siedziała jakaś babka, która nie wiedziała, że mama pracuje w szpitalu i używa lateksowych rękawiczek - jej mina wskazywała na to o jakiej pracy pomyślała Musisz się wskrzesić jak ŁAZASZ!
|
|
|
#2114 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale jeszcze nie czas na zdjęcia ![]() teraz mam taki wyrozciągany, od chloru chyba bo już 3 jest do bani i każdy był wyrozciągany jak szmata ale to dobry pretekst żeby kupić nowy ![]() noo pink jest super, ale ja bym się nie odważyła, nie lubię się wyróżniać, ale Tobie będzie pasował my z Tż dawniej tylko tam jedliśmy pizze ale jak był wirus grypy żołądkowej to też jedliśmy , zaszkodziło nam i ubzduraliśmy sobie że to wina pizzy Cytat:
![]() Dziś wstałam o 6 a dopiero o 8 zjadłam śniadanie żeby mi wystarczyły 3 posiłki na cały dzień , ale byłam zła z głodu
|
|||
|
|
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też płakałam, jak się uczyłam tabliczki mnożenia
To chyba ma większość dzieci
|
|
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
Ja płakałam jak się uczyłam wierszy
![]() A teraz będę płakać jak będę się uczyć 3 deklinacji z łaciny
|
|
|
#2117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no dobra, mozna mieć uczucie połamanego języka :Pdobra, powoli wracam do żywych. Na wadze różnie 57,9-58,5 ale mam @ więc to raczej normlne. Z dietą średnio, ale staram się przynajmniej nie żreć na noc dziś mam zamiar zacząć jakieś ABS bo nie mogę patrzeć na mój brzuch - tzn jest płaski ale chcę żeby był ładny, już nie boski, ładny mi wystarczy Dziś dokończę pracę kontrolną z prawa i chciałaby zacząć z rachunkowości ale nie wiem czy mam aż tyle weny twórczej Mała przechodzi etap mega buntowniczy - kocham ją nad życie ale ten urws mnie rozbraja pyskuje ile się da a jak jej powiem ze ma pozbierać zabawki to mówi "mama, nie świruj" ma 2 latka a tak mówi to co będzie potem ![]() Widzę, że wątek też jakoś nie tętni życiem
|
|
|
|
|
|
#2118 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hahaha jaka słodycz eee nie za mało tych kalorii, ja ogólnie zawsze byłam 'małojadkiem', wszystko przez te tabsy antybaby Jest źle, ale ok, liczę ,że jakiś kilogram zrzucę do wtorku, tylko nie wiem co zrobić z cellu (wyciąć??). Hahaha taaa moje życie na pewno jest super, z boku patrząc na pewno,ale nie mieć ani jednego dnia wolnego i tylko dwa popołudnia (od 17godziny) mieć wolne... trochę słabo... ale jeszcze tylko 3 miechy, więc dam radę!! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Z dietą całkiem ok, prócz tego,że wczoraj wieczorem miałam atak obżarstwa, ale razem z tym atakiem nie zjadłam więcej niż 1300kcal, więc da się przeżyć, szkoda,ze to na wieczór Wychodzę z założenia,że jem połowę tego co sobie uszykuję do jedzenia, czyli np. na śniadanie szykuję sobie 2 kromki ciemnego pieczywa z szynką i serem, a zjadam 1, druga wraca do lodówki, próbuję oszukać swój mózg Dalej ćwiczę BBL dziś 4 dzień - reset, ale reset zrobiłam wczoraj, a dziś ćwiczenia, bo wczoraj nie miałam kiedy, zaraz po zajęciach pobiegłam do pracy poza tym codziennie brzuszki, 50 rano i 50 wieczorem. Poza tym chyba naprawdę zacznę uprawiać codziennie 5-cio godzinny seks to może zobaczę kiedyś moją upragnioną wagę idę na uczelnie, chociaż nie wiem po co bo i tak już nie poszłam na seminarkę pierwsząBuziam Was ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
Boże co studiujesz tylko nie mow,że to co ja, bo nie ma nic gorszego! Ja kończę w tym roku (jak dobrze pójdzie) filologię klasyczną więc sama łacinka i greka |
|||||
|
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Marikamb, nieee ja bym chyba się załamała jakbym studiowała jakąś filologię...
Nienawidzę gramatyki
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2120 |
|
Zadomowienie
|
Psyhe Twój podpis rozłożył mnie na łopatki
|
|
|
|
|
#2121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie ja zamulam w pracy,a tutaj cisza
|
||
|
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
Kto jest chory 50 raz w tym miesiącu, no kto jest tą szcześciara?!
Jutro M ma urodziny i dlatego, żeby to "uczcić" jadę z przyjaciółką do kina i na deser lodowy za te bilety, które wygrałam w konkursie walentynkowym No co? Marikamb, też uwielbiasz to czosnkowe cudo?
|
|
#2123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej w postaci sosu, z pizzą Na co idziecie do kina
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama zrobiła mi dzisiaj pyszną tartą marchewkę z pomarańczą i majonezem ![]() "i że Cię nie opuszczę" albo "Sponsoring". Pewnie wypadnie to drugie, bo wczoraj zebrałam się do "Listy do M." no i pół filmu przeryczałam, bo zawsze wzruszam się na filmach, a OBECNIE jest to wzmożone. Jednak wiem, że we Wrocławiu czeka na mnie mój ksiaże
|
|
|
#2125 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kiedy ja byłam ostatnio w kinie? hmmmm.... ![]() o kurde, jeszcze w ciąży - 3 lata temu
|
||
|
|
|
|
#2126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bierz kolezankę, małą zostaw z tż i szoruj na jakiś film
|
||
|
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, przestań być taka jak ja!!!!
Tylko książe i książe, M. i M................... ![]() Świat nie kręci się wokół facetów! Tylko dlaczego dopiero teraz ja to zrozumiałam
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie jakiego miałam dzisiaj pacjenta Kupuje koleś pastylki do ssania, ok.16zł. i marudzi że drogie. Za chwilę licze mu antybiotyk i mówię,że za to antybiotyk ksoztuje tylko 10zł. A ten do mnie "myślisz że mnie nie stać? Tyle co ja co miesiąc dostaję za mleko Ty przez rok nie zarobisz" ale się pohamowałam, niepotrzebnie Ot praca na wsi, tutaj bogaty nie jest ten co ma wypasioną willę i super brykę z salonu tylko ten co ma kombajn i 40krów w oborze
|
|
|
|
|
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może weź się za niego, co?
|
|
|
|
#2130 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszłabym na to, ale jest późno i nie mam potem busa do domu, a autem nie chce mi się jechać, bo tamto miasto ma tak powalone ulice, że to nie na moje nerwy.Cytat:
Tu nie chodzi o samych facetów ani tym bardziej o M - znikł prawie dwa tygodnie temu i żyje mi się jak w Madrycie! Cała nerwica mi zeszła, planuję sobie co i jak chcę. Po prostu należę do osób, które ślepo wierzą w to, że będą miały życie jak te wszystkie panienki w komediach romantycznych Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.

jaką jadłaś i skąd? ja kocham pizze z Da grasso!
Uwielbiam jak mogę sobie wszystko usprawiedliwić
Agnesuk zrobiłaś mi takiego smaka
Piekarnik Laury

jedlismy w PH :p tam te pizze sa chyba najbardziej tluste niz gdziekolwiek indziej
:sex:
wczoraj jeszcze ściągnęłam pełną wersję Turbo Fire i od marca zaczynam
I właśnie, że z tym Jezusem nie kłamię, dzisiaj idę do kościółka na posypanie głowy popiołem- tzn. idę z kolegą na wystawę, a potem na popiołek na końcu mszy
no dobra, mozna mieć uczucie połamanego języka :P
BLOGUJĘ 
Mama zrobiła mi dzisiaj pyszną tartą marchewkę z pomarańczą i majonezem