Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-18, 15:01   #2071
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Bania, ano tak! Ale dzisiaj nadrobię, bo w lodówce już się chłodzi tort z czekoladą

Udało mi się skoczyć dzisiaj na zakupy i wydać część kasy urodzinowej.. Udało mi się wypolować słodką szarą bokserkę z kokardką, na wiosnę/lato buciki takie 'ala koszyczkowe baletki i mój hit - granatowe spodenki 7/8 z zameczkami na łydkach, które są zakończone kokardkami

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-18, 15:42   #2072
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Chyba muszę przestać Was czytać, bo popadam w coraz większe paszteciarskie kompleksy!
W tłusty czwartek zjadłam dwa pączki, w tym jednego wieczorem i przez pół nocy - do rana zastanawiałam się czy go zaraz zwrócę czy nie.
Bania chyba Ty pytałaś o orzechową wódkę z mlekiem - super sprawa, tylko trzeba coś wcześniej zjeść i uważać żeby nie przesadzić. Smakuje jak monte - za pierwszym razem wypiłam sama ponad pół litra wódki w ten sposób i zabawa była przednia. Z drugim razem piłam na pusty żołądek i rano byłam umierająca - nigdy więcej takich drinów :P.

Bania, jak to dopiero teraz polubiłaś skakać?!

Na pewno Was to nie zdziwi, że ja cieni nie używam . Moje powieki definitywnie nie nadają się do tego, a też za bardzo mi się to nie podoba. Ale wszystkie moje kosmetyczno-zaawansowane koleżanki twierdzą, że jak nakładać cienie to tylko pędzlem, a te wszystkie pacynki to badziew

Przełom w moim życiu - odchudzam się, ćwiczę, nawet śniadania jem. Ale mam dzisiaj zakwasy .
Winyl i cała orzechówka, ostro

Ej a Ty lubisz skakać? wiem jestem głupia ale tyle czasu gadamy,a nie znamy Twoich preferencji seksualnych

Witaj w gronie,ja też za często nie używam cieni,a jak już to tylko smokey albo jasny róż, biały. Jestem cieniowo upośledzona

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Bania, ano tak! Ale dzisiaj nadrobię, bo w lodówce już się chłodzi tort z czekoladą

Udało mi się skoczyć dzisiaj na zakupy i wydać część kasy urodzinowej.. Udało mi się wypolować słodką szarą bokserkę z kokardką, na wiosnę/lato buciki takie 'ala koszyczkowe baletki i mój hit - granatowe spodenki 7/8 z zameczkami na łydkach, które są zakończone kokardkami
Pooooka spodenki już je widzę z wysokimi koturnami

Wybywam ostatkować, udanego wieczoru
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-18, 17:01   #2073
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej

dzisiaj nagrzeszyłam wpadła paczka chipsów z biedry + 3 ptasie mleczka.
dzisiaj zrobię sobie dłużej ćwiczenia. mam nadzieje,ze dam radę
45min + 20min brzuch... i spalę to cholerstwo!!

dziewczyny u mnie dzisiaj wiosna!! +8stopni. Poszłam z Oli na spacer i nie mogłam uwierzyć,że tak ciepło. śniegu już nie widac, bo wczoraj padał deszcz
na dworze jedna wielka ciapa.

kupiłam wczoraj szary sweter, rozpinany za tyłek za 29,90

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
należalo Ci się niech to bedzie Twoja forma spedzania tlustego czwartku Ty obchodzilas tlusty piatek :P i juz

3. no nie wierze, padlam

Dzis czuje sie jak ewidentny pasztet, nic mi sie nie chce, mam straszny syf w pokoju, nie mam sie w co ubrac a dzis jest TA impreza o ktorej wam pisalam. zbiegla sie jeszcze z tym awansem tza o ktorym wam pisalam, cos mi sie wydaje ze musze wygladac seksownie i elegancko, a w dodatku sie nie upic i zachowac resztki przyzwoitosci w oczach znajomych - tych starych i tych ktorych poznam dzisiaj to bedzie straszne (
wlasnie sie zbieram i lece na miasto, mam nadzieje, ze dorwe gdzies jeszcze botki na szpili w rozmiarze 39/40 no i jakas sukienke..
i do tego tłusta sobota
ja nie wiem skąd się wzieły w mojej głowie takie sny
wygoń tego paszteta! taki lachon jak Ty nie może mieć takich dni

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
a duzo ich masz?? wczoraj opracowywałam zabiegi na rozstepy, na cellu i trafilam na fajna firme. Szefowa stwierdzila że nic z tego bo za drogo ale preparaty swietne. Peeling na bazie kryształkow korundu (jak w mikrodermabrazji) potem serum, ktore dziala jak lek, i na koiec jeszcze maska aktywna. Jakbys czegos potrzebowala to pisz. Albo usuwaj kwasami bo jak sie zrobia stare to nie usuniesz
wiesz co mam ich trochę, nie wiem ile jest dokładnie. robią się już coraz jaśniejsze i mienią się tylko do słońca
poczytam o tym w necie, dziękuje Ci bardzo

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Agnessss aj low juuuu!!!! Dzisiaj tak cwiczylam i sobie pomyslalam, ze sie zalamie jak mi sie znudzi turbo jam bo wszystko przecwicze wzdłuż i wszerz. Nie wiedzialam ze jest kolejny zestaw!

W ogóle zakochalam sie w tym filmiku z Turbo Jam Live - Cardio Party Remix. 30 minut szczescia, juz nawet sobie cofam te dwa turbo i robie cztery
Jest jest! trwa dłużej, bo podstawy trwają 9 tyg. a dla zaawansowanych 15tyg. wpisz sobie na youtubie - turbo fire i zobaczysz jaka tam jest rzeźnia!!

ja na razie robię zestaw turbo jam maximum results. idę według programu

Cytat:
Na pewno Was to nie zdziwi, że ja cieni nie używam . Moje powieki definitywnie nie nadają się do tego, a też za bardzo mi się to nie podoba. Ale wszystkie moje kosmetyczno-zaawansowane koleżanki twierdzą, że jak nakładać cienie to tylko pędzlem, a te wszystkie pacynki to badziew

Przełom w moim życiu - odchudzam się, ćwiczę, nawet śniadania jem. Ale mam dzisiaj zakwasy .
nie jesteś sama. też nie używam cieni i jakoś ich nie lubię. w domu mam dokładnie dwa cienie bardzo lubię naturalny makijaż - puder, rzęsy i róż.
no no winyl - w końcu jakieś postępy!

Cytat:
chcę zobaczyć te spodenki z kokardkami ahhhh

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Baw się dobrze!

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-18, 20:11   #2074
agniesikk
Zakorzenienie

Joł joł Dzisiaj w ramach przedokresowego smutku kupiłam sobie podkład.
TŻ właśnie kończy referat Bo w domu napisał tylko 2/3 - ja nie wiem, co on sobie myśli. Ale dostałam wreszcie mój prezent urodzinowy, więc mu wybaczam, bo mam dobre serduszko No i zjedliśmy CAŁE Merci- wiem, jestem dnem itp. itd. :P TŻ mi powiedział, że przytyłam w brzuchu, biodrach i cyckach- a tak to kłamał, że nic nie widzi

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-02-18 o 20:13
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-18, 20:50   #2075
Loriette
Zakorzenienie

Bania, Agnesuk - zdjęcie dla Was ) Spodenki wyszły na czarne, ale to ze względu na to, że jest kiepskie oświetlenie.

Dobijam drugiego Miszela, musiałam wyzbyć się emocji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0393.jpg (62,0 KB, 45 załadowań)

Stary 2012-02-18, 21:35   #2076
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Mogę pożyczyć!!!! Teraz będzie miał tydzień urlopu to zabieraj go sobie, trochę zatęsknię
a u mnie nie ma śniegu ani mrozu jest temp na plusie i roztopy resztek śniegu także jak macie dość to zapraszam w lubuskie!!!
Sąsiedzi będą wdzięczni marznąć w domku
Nie wiem co na to mój facet, ale chętnie
U mnie do poniedziałku nie będzie ciepłej wody
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ja dwa i duuużo faworków Nie żałuję, jeden taki dzień w roku, w którym można mieć dietę głęboko
hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa aaa
taaa, jeden dzień w roku.
plus święta, urodziny, @, pms, dni smakołyczków, dzień dziecka, dzień babci, dzień kobiet, dzień ojca, dzień nauczyciela i międzynarodowy dzień kota

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
- Ty to masz pecha pewnie masz tam pełno zboczonych robotników,którzy na widok dziewczyny zaczynają sypać głupimi tekstami myśląc,że są fajni!
a propo! śniłas mi się dzisiaj!! byłyśmy razem na jakimś poligonie! haha uczyłaś mnie strzelania z broni, czołgania się i obrony przed huraganem skąd mi sie to wzięło, NIE MAM POJĘCIA!
w moim śnie wyglądałaś identycznie jak na zdjęciu z czapką
aaaaaaaaaaaaa ale super! Lubię strzelać, mam to po mamusi Mega mega, chcę jechać z Tobą na poligon

Mi się ostatnio śnło, że mnie porwali i trafiłam do domu publicznego, a burdelmama przepytywała mnie z prawa pracy
robotnicy są straszni w sensie miło, że doceniają moje wdzięki i nie widzą ile przytyłam, ale PANOWIE, GAZ SIĘ WSZĘDZIE ULATNIA

Cytat:
a, musze jeszcze kupic aplikatory do cieni. mozecie cos polecic? do tej pory kupowalam dlugie pacynki w naturze, ale one sa mega tandetne i mi sie rozwalaja, ta gabeczka wypada z tego mini kijka :P i strasznie mnie to wpienia i w ostatecznosci uzywam pacynki z paletki boujoris, ale juz wyglada oblesnie i nadaje sie do wywalenia
co za dzien ;p mam zaawansowane stadium paszteta , dzien marudzacego turbo paszteta
pędzle! ecotools są super, w naturze i rossmannie
też mam dzień paszteta, siedze i kombinuję co w sobie zmienić. Jutro w końcu kupuję farbę i zmieniam kolor włosów Odwiedziłam sklep z perukami i kurde, blond mi jednak nie pasuje, jestem w nim mdła, stawiam na kkarmelowy brąz czy coś tam
i powodzenia na TEJ imprezie!

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
padłam
:tor ba: Dobra, czuję się przy Was jak jakiś pasibrzuch. W czwartek pochlonelam, UWAGA, (tamdada daaaaaaaam) 5 pączków !!!!!

I wcale mi z tym nie było jakoś przestrasznie źle. I najadłam się na cały kolejny rok :P

Max Factor to byl najlepszy roz jaki mialam (stary jak swiat, przywiozlam go ze stanow i uzywalam baaaardzo dlugo), juz tego konkretnego nie produkuja ale znalazlam go ostatnio na allegro za smieszna cene - 13,90, w troche innym odcieniu niz mialam, ale jest genialny... taki cieply i klasyczny, idealny na co dzien. Chyba zrobie zapasy

http://allegro.pl/max-factor-blush-s...110384412.html
\
taaa, na cały rok, każda tak mówi!
ten róż jest super, moja przyjaciółka go kiedyś miała i zawsze podkradałam

Cytat:
Chyba muszę przestać Was czytać, bo popadam w coraz większe paszteciarskie kompleksy!
W tłusty czwartek zjadłam dwa pączki, w tym jednego wieczorem i przez pół nocy - do rana zastanawiałam się czy go zaraz zwrócę czy nie.
Bania chyba Ty pytałaś o orzechową wódkę z mlekiem - super sprawa, tylko trzeba coś wcześniej zjeść i uważać żeby nie przesadzić. Smakuje jak monte - za pierwszym razem wypiłam sama ponad pół litra wódki w ten sposób i zabawa była przednia. Z drugim razem piłam na pusty żołądek i rano byłam umierająca - nigdy więcej takich drinów :P
Przede wszystkim, trzymam kciukasy za przełomy!
Już wiem co pije na następnej imprezie, monte

Cytat:
Bania, Agnesuk - zdjęcie dla Was ) Spodenki wyszły na czarne, ale to ze względu na to, że jest kiepskie oświetlenie.

fajne gatki

Ale mi się dzisiaj nic nie chce, miałam jechać do mieszkania i spotkać się z Tżtem, ale mi się nie chciało

Nie zrobiłam dzisiaj nic pożytecznego, zastanawiałam się nad sytuacją kobiety we współczesnym świecie (w dużym zstopniu pod wpływem agnesuk ) co zajęło mi ok 5 godzin

Aaaaa! i mam do Was pytanie.
Co sądzicie:
Skoro feministki dążą do poprawy sytuacji kobiet, zdjęcia z nich kagańca uciemiężenia, zrównania zarobków i ogólnie pojętej poprawy
to jakie jest ich nastawienie do podniesienia i zrównania wieku emerytalnego?

Aktualnie jest to dla mnie ważny problem
Stary 2012-02-19, 00:20   #2077
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Nie wiem co na to mój facet, ale chętnie
U mnie do poniedziałku nie będzie ciepłej wody

hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa aaa
taaa, jeden dzień w roku.
plus święta, urodziny, @, pms, dni smakołyczków, dzień dziecka, dzień babci, dzień kobiet, dzień ojca, dzień nauczyciela i międzynarodowy dzień kota

aaaaaaaaaaaaa ale super! Lubię strzelać, mam to po mamusi Mega mega, chcę jechać z Tobą na poligon

Mi się ostatnio śnło, że mnie porwali i trafiłam do domu publicznego, a burdelmama przepytywała mnie z prawa pracy
robotnicy są straszni w sensie miło, że doceniają moje wdzięki i nie widzą ile przytyłam, ale PANOWIE, GAZ SIĘ WSZĘDZIE ULATNIA

też mam dzień paszteta, siedze i kombinuję co w sobie zmienić. Jutro w końcu kupuję farbę i zmieniam kolor włosów Odwiedziłam sklep z perukami i kurde, blond mi jednak nie pasuje, jestem w nim mdła, stawiam na kkarmelowy brąz czy coś tam

\
taaa, na cały rok, każda tak mówi!
ten róż jest super, moja przyjaciółka go kiedyś miała i zawsze podkradałam

Przede wszystkim, trzymam kciukasy za przełomy!

fajne gatki

Ale mi się dzisiaj nic nie chce, miałam jechać do mieszkania i spotkać się z Tżtem, ale mi się nie chciało

Nie zrobiłam dzisiaj nic pożytecznego, zastanawiałam się nad sytuacją kobiety we współczesnym świecie (w dużym zstopniu pod wpływem agnesuk ) co zajęło mi ok 5 godzin

Co sądzicie:
Skoro feministki dążą do poprawy sytuacji kobiet, zdjęcia z nich kagańca uciemiężenia, zrównania zarobków i ogólnie pojętej poprawy

Tylko błagam, zjedz coś najpierw i nie pij non stop siedząc .

Skąd takie pytanie?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-19, 00:20   #2078
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Winyl i cała orzechówka, ostro

Ej a Ty lubisz skakać? wiem jestem głupia ale tyle czasu gadamy,a nie znamy Twoich preferencji seksualnych

Witaj w gronie,ja też za często nie używam cieni,a jak już to tylko smokey albo jasny róż, biały. Jestem cieniowo upośledzona

Pooooka spodenki już je widzę z wysokimi koturnami

No wiesz, jak pić to konkretnie . A tak naprawdę to akurat był przypadek, bo to się tak pije i pije i nic nie czuć. A potem człowiek próbuje się gdzieś przemieścić ... i zaczyna się impreza .

No pewnie, że lubię . A Ty lubisz?

Czekam na relacje z imprezy!

Cytat:
hej

dzisiaj nagrzeszyłam wpadła paczka chipsów z biedry + 3 ptasie mleczka.
dzisiaj zrobię sobie dłużej ćwiczenia. mam nadzieje,ze dam radę
45min + 20min brzuch... i spalę to cholerstwo!!

dziewczyny u mnie dzisiaj wiosna!! +8stopni. Poszłam z Oli na spacer i nie mogłam uwierzyć,że tak ciepło. śniegu już nie widac, bo wczoraj padał deszcz

kupiłam wczoraj szary sweter, rozpinany za tyłek za 29,90

i do tego tłusta sobota
ja nie wiem skąd się wzieły w mojej głowie takie sny
wygoń tego paszteta! taki lachon jak Ty nie może mieć takich dni

wiesz co mam ich trochę, nie wiem ile jest dokładnie. robią się już coraz jaśniejsze i mienią się tylko do słońca
poczytam o tym w necie, dziękuje Ci bardzo

Jest jest! trwa dłużej, bo podstawy trwają 9 tyg. a dla zaawansowanych 15tyg. wpisz sobie na youtubie - turbo fire i zobaczysz jaka tam jest rzeźnia!!

ja na razie robię zestaw turbo jam maximum results. idę według programu

nie jesteś sama. też nie używam cieni i jakoś ich nie lubię. w domu mam dokładnie dwa cienie bardzo lubię naturalny makijaż - puder, rzęsy i róż.
no no winyl - w końcu jakieś postępy!

chcę zobaczyć te spodenki z kokardkami ahhhh

Baw się dobrze!
Ja posiadam jeden cień, ale użyłam go może 2 razy .
Kiedyś w końcu musiało to nastąpić

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-19, 13:19   #2079
marikamb
Raczkowanie

GG do marikamb

Rzadko zaglądałam, ale cały czas jestem z Wami) Staram się ograniczać kalorie, a od jutra ograniczę je do spożycia 1000 - 1200 dziennie, z ćwiczeniami gorzej, bo coraz więcej pracuję, niby pół etatu,a 5 dni w tygodniu, no i studia dzienne masakra.
Najbardziej przeżywam teraz to,że na wf zapisałam się teraz na basen , bo na inne nie było miejsc w godzinach dla mnie pasujących i tyle osób bedzie musiało zobaczyć mój cellulit i tłuszcz jestem załamana....
marikamb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-19, 15:08   #2080
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
O jaa ale Ci zazdroszczę tej ciapy ale u mnie-na biegunie zimna dzisiaj +1

Cytat:
Joł joł Dzisiaj w ramach przedokresowego smutku kupiłam sobie podkład.
TŻ właśnie kończy referat Bo w domu napisał tylko 2/3 - ja nie wiem, co on sobie myśli. Ale dostałam wreszcie mój prezent urodzinowy, więc mu wybaczam, bo mam dobre serduszko No i zjedliśmy CAŁE Merci- wiem, jestem dnem itp. itd. :P TŻ mi powiedział, że przytyłam w brzuchu, biodrach i cyckach- a tak to kłamał, że nic nie widzi
Jaki podkład co dostałaś na urodziny?
Co skłoniło tż do powiedzenia prawdy?

Cytat:

Mów gdzie i za ile :P

Ale dawno nie piłam Michela

Cytat:

Co sądzicie:

Karmelowy brąz byłby dla Ciebie ok pokaż się jak pofarbujesz!

Moim zdaniem skoro feministki chcą zrównania z mężczyznami czego tylko się da to powinny też chcieć zrównania wieku emerytalnego. Albo się jest feministką i chce się wszystkiego po równo albo nie, nie ma ulgi :P

Zdycham dzisiaj, dopiero wróciłam do domu
Pojechaliśmy wczoraj do znajomych, wszyscy urżnęli się jak świnie, pogadaliśmy, pograliśmy w lotki (teraz tż mnie męczy o tarczę), była kupa śmiechu i przypałów,a ja nie wzięłam aparatu. A miałabym takie fajne kompromitujące zdjęcia
Tż umiera, musiał z żalem dać mi kluczyki do swojego samochodu bo nie był w stanie jechać. Ale jest taki uroczy, marudny i mogę go wykorzystywać
Ostatki uważam za udane!

A moi rodzice do tej pory balują, wczoraj u znajomych,a dzisiaj u sąsiadki, wiem po kim mam tak wytrzymałą wątrobę
Stary 2012-02-19, 18:48   #2081
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki podkład co dostałaś na urodziny?
Co skłoniło tż do powiedzenia prawdy?
Revlon Colorstay Softiflex czy jak mu tam. A na urodziny dostałam biustonosz Dobrze dobrany
Zobaczył mnie w bieliźnie Twierdził, że w ubraniach nie widać, ale już w bieliźnie tak.

A tak w ogóle, to mam już dość związku na odległość. Nie mylić z "Mam dość TŻ". Jestem już zmęczona tą ciągłą tęsknotą, życiem od spotkania do spotkania.

Czas edycji: 2012-02-19 o 18:56
Stary 2012-02-19, 21:33   #2082
agnesuk
Wtajemniczenie

hejka
ja tylko na chwilkę. Jesteśmy z tżem u jego starszej siostry

mogę trochę odetchnąć, bo każdy chcę nosić Oli
dzisiaj zgrzeszyłam. oj i to ciężko. sałatki, krokiety, rosół, czekoladowe kulki z biedry i szklanka coli!!

ale od jutra już grzecznie. zaczynam 7tydzień Turbo i już postanowiłam,że jak tylko skończę, to zaczynam Turbo Fire jeszcze większy wycisk. ale osiągne cel!!

Cytat:
są świetne!
i te Twoje nogi aaaaaaaaa!

Cytat:

hehe możemy jechać
no widzę,że nie tylko Ja mam takie dziwne sny
jak to nie pojechałaś?! osz TY leniu a może Cię ominał upojny wieczór?
pod moim wpływem? o matko! i co wymyśliłaś przez te 5 godzin?

Cytat:
Napisane przez marikamb Pokaż wiadomość
Rzadko zaglądałam, ale cały czas jestem z Wami) Staram się ograniczać kalorie, a od jutra ograniczę je do spożycia 1000 - 1200 dziennie, z ćwiczeniami gorzej, bo coraz więcej pracuję, niby pół etatu,a 5 dni w tygodniu, no i studia dzienne masakra.
ja też od jutra zamierzam ograniczać kcal. ciekawe co z tego wyjdzie

Cytat:
O jaa ale Ci zazdroszczę tej ciapy ale u mnie-na biegunie zimna dzisiaj +1

Pojechaliśmy wczoraj do znajomych, wszyscy urżnęli się jak świnie, pogadaliśmy, pograliśmy w lotki (teraz tż mnie męczy o tarczę), była kupa śmiechu i przypałów,a ja nie wzięłam aparatu. A miałabym takie fajne kompromitujące zdjęcia
Tż umiera, musiał z żalem dać mi kluczyki do swojego samochodu bo nie był w stanie jechać. Ale jest taki uroczy, marudny i mogę go wykorzystywać
Ostatki uważam za udane!
chcę już wiosnę!
oooo, to widzę,że impreza się udała super,że się dobrze bawiłaś

Cytat:
A tak w ogóle, to mam już dość związku na odległość. Nie mylić z "Mam dość TŻ". Jestem już zmęczona tą ciągłą tęsknotą, życiem od spotkania do spotkania.
Podziwiam ludzi którzy tak żyją... ja zdecydowanie bym tak nie potrafiła.

Stary 2012-02-20, 12:07   #2083
Loriette
Zakorzenienie

Monia, niestety kupiłam je w jednym z miejscowych butików, więc raczej Ci nie pomogę.. Chyba, że wpadniesz na Śląsk

Agnesuk, dziękuję Ci bardzo

Zauważyłam, że jak nie jem pełnego obiadu, bo w domu akurat nie ma, a mnie się nie chce robić to pożarłabym całą lodówkę! Dlatego muszę w tej chwili uciec z kuchni

Stary 2012-02-20, 13:28   #2084
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja od latu używam różu bourjois,chyba do końca życia będę mu wierna
uwielbiam boujoris! wiele wad samych kosmetyków jestem w stanie wybaczyc za te ich cudne, słodkie, landrynkowe opakowania
Cytat:

1. i jak tam tort znajac zycie nie zjadlas!

2. uaaaaaa koszyczkowe baletki, szał!
jezu ja mam tak uposledzona garderobe ze szok i kompletnie nie mam weny na zakupy, wszystko wydaje mi sie drogie, tandetne i brzydkie (nie warte ceny)
Cytat:
Ej a Ty lubisz skakać?wiem jestem głupia ale tyle czasu gadamy,a nie znamy Twoich preferencji seksualnych
hehehe dokladnie tak samo chcialam skomentowac Winylowy post i jego ripostę na moje skakanie/ brak skakania
Cytat:
No i zjedliśmy CAŁE Merci- wiem, jestem dnem itp. itd. :P TŻ mi powiedział, że przytyłam w brzuchu, biodrach i cyckach- a tak to kłamał, że nic nie widzi
całe merci?! o dziz, to nawet mi sie chyba nigdy nie zdarzylo
ale wredny
Cytat:

aaaaaaaaaaaaaa! te kokardki mniam! ja bym chciala takie koralowe porty :P tylko nie widzę siebie w tej długości

LAURA! Ty jestes chuda

co z tym miszelem? 2 szampany? moze by tak terapia
Cytat:
Mi się ostatnio śnło, że mnie porwali i trafiłam do domu publicznego, a burdelmama przepytywała mnie z prawa
nie wierze xD
Cytat:
mam kilka cieni z loreal, one mają już pędzelki dołączone do opakowania, są w porządku, korzystam z nich na co dzień chciałam coś co pomogłoby mi precyzyjnie nałożyć mocno brokatowy cień :P nakładając go pedzlem szerszym z węższych (wtf) makijaz wyglada dosc prowokacyjnie, a ja cenie sobie minimalizm :P ostatecznie kupiłam chyba z 20 pacynek i jeden pędzel (jakis tani) a i tak nic nie uzylam

2. sklep z perukami co z Tobą niee nie widze Ciebie w blondzie mi sie podoba jak jest, z czapka na glowie, w stylu sexy military mozesz tak chodzic na co dzien
[/QUOTE]

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-20, 13:29   #2085
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

Co sądzicie:

1. ja tez, ale najpierw przetestuje tedo drina w samotnosci

2. ja ciagle mam takie rozkminy, tylko nikt nie chce ze mna o nich dyskutowac
hmmm jak mam pms, patrze na swiat okiem zatwardziałej feministki w normalne dni nie funkcjonuje juz jako twarda baba i nie do konca przemawiaja do mnie pro feministyczne (często) bzdury.
Hm, sama nie wiem . Pewnie wybronia sie z tego w ten sposób, że jak to, zrównanie wieku emerytalnego, ale nikt przecież nie wziął pod uwagę tego, że to kobiety rodzą, wychowują, prowadzą gosp. domowe Przecież zrówanie praw męskich z damskimi, wcale nie oznacza ulg dla kobiet
Cytat:
Napisane przez marikamb Pokaż wiadomość
Najbardziej przeżywam teraz to,że na wf zapisałam się teraz na basen , bo na inne nie było miejsc w godzinach dla mnie pasujących i tyle osób bedzie musiało zobaczyć mój cellulit i tłuszcz jestem załamana....
a czy jak na tyle obowiązków w ciągu dnia, 1000/1200 kcal to nie za malo

no co Ty, nie przesadzaj! na pewno nie jest tak zle! pomysl, jakbys wygladała, gdyby nie ten basen, to raz, a dwa - pomysl jak mozesz wygladac dzieki temu basenowi fajnie, ze masz w ogole taka mozliwosc, mysl w ten sposob! nie ma sie co zalamywac masz karte to inditexu, Twoje zycie musi byc super XD
Cytat:
Moim zdaniem skoro feministki chcą zrównania z mężczyznami czego tylko się da to powinny też chcieć zrównania wieku emerytalnego. Albo się jest feministką i chce się wszystkiego po równo albo nie, nie ma ulgi :P

1. Teoretycznie powinny być więc zaspokojone, ale ja coś czuję, że wokól tej sprawy dopiero wybuchnie medialna burza
ciekawe kto dzis bedzie u lisa, ostatnio ciagle poruszana byla sprawa malej Madzi, moze dzis bedzie jakas jatka miedzy feministkami a po, chetnie zobacze.

2. tez dopiero wrocilam, jestem zgonem
fajnie, ze ma faze na tarcze, masz prezent na najblizsza okazje z glowy sa rozne bajeranckie, ale wg mnie najlepsza jest taka, na ktorej rozgrywaja sie mistrzostwa swiata w darcie, to jest model blade IV, a producent winmau
chyba ze zalezy wam na takich funkcjach jak mozliwosc podpiecia do kompa, ledowe numerki, czy inne takie nie jest to drogie, a prezent - bardzo fajny!

3. no coo Ty dal Ci poprowadzić faceci maja dziwne jazdy odnosnie pozyczania samochodu, takze jestem pod wrazeniem
Cytat:
juz niedlugo
Cytat:
Zauważyłam, że jak nie jem pełnego obiadu, bo w domu akurat nie ma, a mnie się nie chce robić to pożarłabym całą lodówkę! Dlatego muszę w tej chwili uciec z kuchni
lepiej zjesc pelnowartosciowy i pelny posilek, podjadaniem czesto nadrabiamy kalorie no i meczymy organizm nie dostarczajac mu wystarczajacej ilosci energii.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-20, 13:43   #2086
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Podziwiam ludzi którzy tak żyją... ja zdecydowanie bym tak nie potrafiła.
To zależy z kim się jest w związku, niektórzy ludzie nie są warci najmniejszego wysiłku, wtedy nawet związek "na miejscu" jest bez sensu. Ja jestem cierpliwa w tej kwestii, bo wiem, że mój związek na odległość to kwestia czasu, a nie coś na zawsze czy na długie lata- za to tę cierpliwość rekompensuję w życiu brakiem cierpliwości do wielu innych rzeczy i do ludzi Ja np. nie mogłabym być żoną marynarza, bo to jest stały związek na odległość, jak wtedy wychować dzieci, radzić sobie z problemami? Wpakowałabym się jedynie w taki związek, gdyby był widoczny jakiś wspólny cel, do którego się dąży - i my tak z TŻ mamy, na szczęście to już prawie meta rozłąki, ale już jestem tym tak strasznie zmęczona... Tym bardziej, że przyjedzie dopiero na Wielkanoc.
Cytat:
uwielbiam boujoris! wiele wad samych kosmetyków jestem w stanie wybaczyc za te ich cudne, słodkie, landrynkowe opakowania

całe merci?! o dziz, to nawet mi sie chyba nigdy nie zdarzylo
Ja mam róż tej firmy, jest wieczny :P Chyba nigdy się nie skończy. Ale przez to, że często dotykam łapami twarzy, to schodzi mi po 3 godzinach

Jeśli to mnie usprawiedliwi, to jedliśmy je cały dzień A nie za jednym podejściem :P

Cytat:

juz niedlugo

Dzisiaj na WOSie nie pisałam notatki i nauczyciel mi chciał wstawić jedynkę, ale nie miał długopisu i mówi do mnie "Poproszę długopis", a ja "NIE!". Chyba oszalał, jak myślał, że mu pożyczę długopis, by mógł mi wpisać ndst do dziennika

Czas edycji: 2012-02-20 o 13:46
Stary 2012-02-20, 14:26   #2087
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Revlon Colorstay Softiflex czy jak mu tam. A na urodziny dostałam biustonosz Dobrze dobrany
Zobaczył mnie w bieliźnie Twierdził, że w ubraniach nie widać, ale już w bieliźnie tak.

Ale ja sobie dawno nowego dobrego stanika nie kupiłam po wypłacie czas to zmienić!

Ja i tak Was podziwiam. Nie dla mnie związki na odległość

Cytat:
Ej mam tak samo! Jak zjem normalny obiad po 17:00 to jest ok,a jak nie zjem to cały wieczór będę chodziła jak odkurzacz

Cytat:
aaaaaaaaaaaaaa! te kokardki mniam! ja bym chciala takie koralowe porty :P tylko nie widzę siebie w tej długości
[/QUOTE]
Ja też się takich boję-że skrócą i pogrubią nogi dlatego widziałabym je na wysokich słomkowych koturnach

Cytat:
2. tez dopiero wrocilam, jestem zgonem
fajnie, ze ma faze na tarcze, masz prezent na najblizsza okazje z glowy sa rozne bajeranckie, ale wg mnie najlepsza jest taka, na ktorej rozgrywaja sie mistrzostwa swiata w darcie, to jest model blade IV, a producent winmau
chyba ze zalezy wam na takich funkcjach jak mozliwosc podpiecia do kompa, ledowe numerki, czy inne takie nie jest to drogie, a prezent - bardzo fajny!

3. no coo Ty dal Ci poprowadzić faceci maja dziwne jazdy odnosnie pozyczania samochodu, takze jestem pod wrazeniem
Najpierw na taką tarczę to trzeba sobie zasłużyć

Musiał dać bo był jeszcze pijany, wyglądał jak zwłoki

Jeszcze 30min i finito
Umówiłam się z kolega i koleżanką po pracy. I mam zamiar zjeść pyszną sałatkę z grillowanym kurczakiem,a oni niech się napychają pizza i gyrosem
Stary 2012-02-20, 14:32   #2088
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
ekstra sąsłodko te kokardki wyglądają
mi tez się marzą takie tylko czerwone albo beżowe
Cytat:
dzisiaj zgrzeszyłam. oj i to ciężko. sałatki, krokiety, rosół, czekoladowe kulki z biedry i szklanka coli!!
Aga nie masz co sie martwić czasami się zdarzają gorsze dni I tak jesteś meega że tak długo ćwiczysz

Agniesikk jeszcze powiedz że to było to więcksze merci?
jakbym lubiałą to ja bym też sama dała sobie z takim radę ale ja jem tylko fioletowe, granatowe, pomarańczowe , czerwone.. chyba lepiej było powiedzieć których nie lubię

Ja wczoraj zgrzeszyłam TYLKO 2 kinderkami, 2 rafaello i 2 faworkami żeby było do pary
Dziś zaczynam 4 tydzień ćwiczeń Czuję się dużo lepiej, teraz jak zjem dużo słodkiego to czuję się taka ciężka , nie lubię tego uczucia i cieszy mnie to że już mnie tak do słodkiego nie ciągnie
Postanowiłam że jak osiągnę cel 55 to kupię sobie bikini tylko się zastanawiam nad kolorem bo Tż się uparł na żółty a mam bladą karnację i nie będzie mi w żółtym dobrze.
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-20, 17:14   #2089
MalaPikanteria
Zadomowienie

hey! Za namową Loriette wpadłam się przywitać
zeszły tydzień wyczerpał mnie na maxa, najpierw meeeega kłótnia TZ w walentynki , potem wyczerpanie gorączką i antybiotykiem, przez weekend w szkole aż do dzisiaj gdzie dowiedziałam się, że moje oskrzela nie są jeszcze czyste i kolejny tydzień muszę spędzić w domu - kto na mnie zarobi?
nadrobię Was jutro, rano będę miała dosyć czasu

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-20, 17:19   #2090
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Umówiłam się z kolega i koleżanką po pracy. I mam zamiar zjeść pyszną sałatkę z grillowanym kurczakiem,a oni niech się napychają pizza i gyrosem
Takie sałatki są pycha, ja je uwielbiam

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Agniesikk jeszcze powiedz że to było to więcksze merci?
jakbym lubiałą to ja bym też sama dała sobie z takim radę ale ja jem tylko fioletowe, granatowe, pomarańczowe , czerwone.. chyba lepiej było powiedzieć których nie lubię

Postanowiłam że jak osiągnę cel 55 to kupię sobie bikini tylko się zastanawiam nad kolorem bo Tż się uparł na żółty a mam bladą karnację i nie będzie mi w żółtym dobrze.
Hmm chyba to było to większe, ale nie największe Wiesz, o co kaman.
Podobno żółty pasuje do oliwkowej cery... JA bym obecnie w takim wyglądała jak truposz

Mama mnie rozliczyła i dostanę mój pierwszy zwrot podatku, co ja z tym szczęściem zrobię? Najlepsze, że otwieram list, o patrzę jakieś pity, sraty taty, nie wiem po co mi to, rzuciłam na biurko i mama to znalazła. A ja bym się nie pokapowała, że trzeba się rozliczyć

Czas edycji: 2012-02-20 o 17:21
Stary 2012-02-20, 18:11   #2091
agnesuk
Wtajemniczenie

hej Wam
My jeszcze jesteśmy u siostry. nie mogę się coś zabrać za zdrowe jedzenie. ciągle mam ochotę na coś niezdrowego!!
zjadłam kinder bueno i sezamki. Jestem na siebie wściekła,że tracę nad tym kontrolę!
eh... zawsze jak tu jesteśmy wciągam wszystko jak odkurzacz. mają tutaj magiczną szufladę w której jest dosłownie wszystko!!
ajjjj...

Stary 2012-02-20, 20:44   #2092
agniesikk
Zakorzenienie

Monia, a mam jeszcze pytanie do Ciebie: gdzie kupujesz biustonosze? Bo ja przez neta kupiłam pierwszy raz - w sumie bardziej się opłaca, bo np. biustonosz firmy Chantelle kupiłam w sklepie (w promocji) za 289zł, a np. na figleaves.com kosztuje 52 funty.

W ogóle mam teraz fazę na koronkowe biustonosze, jak dostanę zwrot podatku, to myślę, że sprawię sobie jakiś jeszcze jeden śliczny Bo do tej pory miałam takie tylko z gąbką, jakoś myślałam, że te koronkowe robią z piersi uszy spaniela, a one robią takie sexi jabłuszka. To wygląda jeszcze fajniej, niż w tych gąbczastych cyckonoszach Także myślę, że odkryłam swoją nową miłość
Stary 2012-02-20, 20:52   #2093
psyhe666
Zakorzenienie

Hej

Jestem pierwszy dzień na diecie Jutro albo pojutrze Was nadrobię i coś więcej napiszę A teraz idę spać! Dobranoc.
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-20, 21:16   #2094
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

Najpierw na taką tarczę to trzeba sobie zasłużyć

Jeszcze 30min i finito
1. popieram! nie ma co chlopow rozpieszczac

2. ja w sobote zjadlam TRZY kawaly pizzy ale byla prze prze pyszna! a ostatnio jadlam pizze jak wrocilam z wakacji xD czyli to byl yy yy wrzesnien :P
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Dziś zaczynam 4 tydzień ćwiczeń Czuję się dużo lepiej, teraz jak zjem dużo słodkiego to czuję się taka ciężka , nie lubię tego uczucia i cieszy mnie to że już mnie tak do słodkiego nie ciągnie
wow, super! ale czemu nie chwalisz sie zdjeciami?!
no jasne ze kupuj bikini :P jaki teraz masz stroj
ja chce miec w tym roku turbo pink z mega push upem, o xD

gdzie ja taki znajde
Cytat:
Ja mam róż tej firmy, jest wieczny :P Chyba nigdy się nie skończy. Ale przez to, że często dotykam łapami twarzy, to schodzi mi po 3 godzinach

Jeśli to mnie usprawiedliwi, to jedliśmy je cały dzień A nie za jednym podejściem :P
1. hm, moja przyjaciolka ma od wielu lat roze z boujoris dla mnie najlepszy byl z estee lauder, ale nie predko znow go bede miala

2. jestes usprawiedliwiona, przez caly dzien sie nie liczy
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
zeszły tydzień wyczerpał mnie na maxa, najpierw meeeega kłótnia TZ w walentynki , potem wyczerpanie gorączką i antybiotykiem, przez weekend w szkole aż do dzisiaj gdzie dowiedziałam się, że moje oskrzela nie są jeszcze czyste i kolejny tydzień muszę spędzić w domu - kto na mnie zarobi?
uaaa tesknilysmy!
Cytat:
Mama mnie rozliczyła i dostanę mój pierwszy zwrot podatku, co ja z tym szczęściem zrobię? Najlepsze, że otwieram list, o patrzę jakieś pity, sraty taty, nie wiem po co mi to, rzuciłam na biurko i mama to znalazła. A ja bym się nie pokapowała, że trzeba się rozliczyć
ale galgan
Cytat:
eh... zawsze jak tu jesteśmy wciągam wszystko jak odkurzacz. mają tutaj magiczną szufladę w której jest dosłownie wszystko!!
ajjjj...
kocham takie szuflady tz ma taka, ale wczoraj zrobilam w niej czystki
Ty im tez wszystko wyjedz, to moze nie uzupelnia nastepnym razem, z mysla - obozzze ile ta dziewucha wciaga ! xD juz jej nie poczestujemy

Cytat:
Monia, a mam jeszcze pytanie do Ciebie: gdzie kupujesz biustonosze? Bo ja przez neta kupiłam pierwszy raz - w sumie bardziej się opłaca, bo np. biustonosz firmy Chantelle kupiłam w sklepie (w promocji) za 289zł, a np. na figleaves.com kosztuje 52 funty.
dziz, drogo w promocji 289 zl! Agniesik burzuj
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Hej

Jestem pierwszy dzień na diecie Jutro albo pojutrze Was nadrobię i coś więcej napiszę A teraz idę spać! Dobranoc.
siemaaaaaaaaaaaaa co z Toba ?! *****

a kto ma nowy telefon, kocha go i sie nim jara?! nie moglam patrzec na poprzedni i mammmm... nokie 500

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-02-20 o 21:17
Stary 2012-02-20, 21:25   #2095
agniesikk
Zakorzenienie

A no pewnie O cenę biustonosza zapytałam dopiero, jak już go przymierzyłam i byłam zachwycona moimi ślicznymi cyckami A pani "Teraz jest promocja i kosztuje 289zł". Jeszcze mi chciała wcisnąć bikini

Bania, Nokia 500? Teraz będziesz mogła zmieniać obudowę w zależności od nastroju ;DDDDD Ja i Julianek się jaramy także! (17 marca Julek ma pierwsze urodziny, wpadamy z Piccolo, przygotujcie sobie takie urodzinowe czapeczki Rudy futrzak robi imprezę)

Czas edycji: 2012-02-20 o 21:27
Stary 2012-02-20, 22:22   #2096
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
A no pewnie O cenę biustonosza zapytałam dopiero, jak już go przymierzyłam i byłam zachwycona moimi ślicznymi cyckami A pani "Teraz jest promocja i kosztuje 289zł". Jeszcze mi chciała wcisnąć bikini

Bania, Nokia 500? Teraz będziesz mogła zmieniać obudowę w zależności od nastroju ;DDDDD Ja i Julianek się jaramy także! (17 marca Julek ma pierwsze urodziny, wpadamy z Piccolo, przygotujcie sobie takie urodzinowe czapeczki Rudy futrzak robi imprezę)
o kurde nie wiem co bym postąpiła chyba nigdy nie mialam tak drogiego stanika. w sumie chyba najdrozsze mialam z calzedonii, ale okazalo sie, ze maja badziew straszny, albo ja tak trafilam
zaraz obczaje ta firme o ktorej pisalas. tez chce taki drogi stanik!

nooo juz dzisiaj zmienialam jej ubranka! brakuje mi jednak rozu w jej garderobie kupie specjalnie wdzianko na urodzinki Julianka mozesz byc tego pewna! i jutro musze upolowac jej jakis slodki spiworek, moze z limitowanej kolekcji Dody o wdziecznej nazwie "moja biżu"

serio robisz mu urodziny? brawo, sprytny pretekst do tego, zeby znowu najesc sie tortu xD i ozlopac w dodatku!

Stary 2012-02-21, 12:44   #2097
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
O jaaa biedna, ale z drugiej strony będziesz miała więcej czasu na wizaż

Cytat:
A ja mam dopiero jedneog pit-a.a potrzebuję jeszcze 3

Cytat:

W ogóle mam teraz fazę na koronkowe biustonosze, jak dostanę zwrot podatku, to myślę, że sprawię sobie jakiś jeszcze jeden śliczny Bo do tej pory miałam takie tylko z gąbką, jakoś myślałam, że te koronkowe robią z piersi uszy spaniela, a one robią takie sexi jabłuszka. To wygląda jeszcze fajniej, niż w tych gąbczastych cyckonoszach Także myślę, że odkryłam swoją nową miłość
U mnie w mieście są 4 sklepy z brafritterkami
A oprócz tego na allegro i na mardo.pl, tam sa mniej znane firmy ale jakościowo i rozmairowo spoko

Cytat:
ja chce miec w tym roku turbo pink z mega push upem, o xD

gdzie ja taki znajde
Na VS możemy wiosną zorganizowac jakies wspólne zamówienie z clearance
Stary 2012-02-21, 14:32   #2098
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
o kurde nie wiem co bym postąpiła chyba nigdy nie mialam tak drogiego stanika. w sumie chyba najdrozsze mialam z calzedonii, ale okazalo sie, ze maja badziew straszny, albo ja tak trafilam
zaraz obczaje ta firme o ktorej pisalas. tez chce taki drogi stanik!

nooo juz dzisiaj zmienialam jej ubranka! brakuje mi jednak rozu w jej garderobie kupie specjalnie wdzianko na urodzinki Julianka mozesz byc tego pewna! i jutro musze upolowac jej jakis slodki spiworek, moze z limitowanej kolekcji Dody o wdziecznej nazwie "moja biżu"

serio robisz mu urodziny? brawo, sprytny pretekst do tego, zeby znowu najesc sie tortu xD i ozlopac w dodatku!
Ja oczywiście podziękowałam, ale babka i tak mi wspomniała, że niedługo będzie super promocja -30% na wszystkie góry od bikini Jeśli będę naprawdę potrzebować, to kupię sobie jakieś fajne z dobrym cyckonoszem Bo teraz mam taki wiązany na szyi, ale chciałabym jakiś ładny usztywniany. Tylko, że w normalnym sklepie nie znajdę takiego na moje cyce xD Muszę szukać w tych u brafitterek.

Chantelle to bardzo dobra firma, lepsza niż Freya Co nie zmienia faktu, że Freyę też kocham, bo jest dużo tańsza

Zrobię mu i TŻ urodziny dopiero przed świętami Także i tak muszę kupić czapeczki i Piccolo Julian mówi, że chce na urodziny xBoxa, ale nie mam pieniędzy Julek się ucieszy, jak 17 marca wpadniesz w urodzinowym stroju

Cholera, nie ma różowego? Co za oszustwo- ja właśnie chyba na różową bym najbardziej liczyła

Moja biżu

Cytat:

U mnie w mieście są 4 sklepy z brafritterkami
A oprócz tego na allegro i na mardo.pl, tam sa mniej znane firmy ale jakościowo i rozmairowo spoko
Właśnie ja pierwsze dwa biustonosze też kupiłam u brafitterek, a potem już na necie, bo taniej Ale z drugiej strony nieraz się boję, np. w życiu nie kupię plunga ani balkonetki bez mierzenia Także i tak niedługo mnie czeka wizyta w sklepie.

Dzisiaj mnie pani pielęgniarka mierzyła i od początku liceum urosłam 2 cm - mam zawrotny wzrost: 162 cm Szał.

Czas edycji: 2012-02-21 o 14:34
Stary 2012-02-21, 14:35   #2099
MalaPikanteria
Zadomowienie

Jakoś straciłam wenę do wizazowania

club

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-21, 16:25   #2100
agnesuk
Wtajemniczenie

hej
w końcu w domku. dostałam dzisiaj @ i mam mega nerwa na tża
ale staram się mało odzywać i nie wyżywać na Nim.

śniadanie:2 kanapaki z białym serkiem i ogórkiem +woda.
obiad: łyżka ziemniaków+kotlet z piersi + ogórki korniszone.
kolacja : sałatka gracka.

ćwiczenia: 45min cardio + 15minut step.

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Jestem pierwszy dzień na diecie Jutro albo pojutrze Was nadrobię i coś więcej napiszę
no to wracaj i pisz więcej

Cytat:
2. ja w sobote zjadlam TRZY kawaly pizzy ale byla prze prze pyszna! a ostatnio jadlam pizze jak wrocilam z wakacji xD czyli to byl yy yy wrzesnien :P

kocham takie szuflady tz ma taka, ale wczoraj zrobilam w niej czystki
Ty im tez wszystko wyjedz, to moze nie uzupelnia nastepnym razem, z mysla - obozzze ile ta dziewucha wciaga ! xD juz jej nie poczestujemy

a kto ma nowy telefon, kocha go i sie nim jara?! nie moglam patrzec na poprzedni i mammmm... nokie 500
ja mam ochotę na pizze od tygodnia!! jaką jadłaś i skąd? ja kocham pizze z Da grasso!
hehehe chyba tak zrobie hihih
podoba mi sie ta nokia

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości