|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Bania, ano tak! Ale dzisiaj nadrobię, bo w lodówce już się chłodzi tort z czekoladą
![]() Udało mi się skoczyć dzisiaj na zakupy i wydać część kasy urodzinowej.. Udało mi się wypolować słodką szarą bokserkę z kokardką, na wiosnę/lato buciki takie 'ala koszyczkowe baletki ![]() ![]()
![]() |
#2072 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() Ej a Ty lubisz skakać? ![]() ![]() Witaj w gronie,ja też za często nie używam cieni,a jak już to tylko smokey albo jasny róż, biały. Jestem cieniowo upośledzona ![]() Cytat:
![]() ![]() Wybywam ostatkować, udanego wieczoru ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2073 | |||||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() dzisiaj nagrzeszyłam ![]() dzisiaj zrobię sobie dłużej ćwiczenia. mam nadzieje,ze dam radę ![]() 45min + 20min brzuch... i spalę to cholerstwo!! dziewczyny u mnie dzisiaj wiosna!! +8stopni. Poszłam z Oli na spacer i nie mogłam uwierzyć,że tak ciepło. śniegu już nie widac, bo wczoraj padał deszcz ![]() na dworze jedna wielka ciapa. kupiłam wczoraj szary sweter, rozpinany za tyłek za 29,90 ![]() Cytat:
![]() ja nie wiem skąd się wzieły w mojej głowie takie sny ![]() wygoń tego paszteta! taki lachon jak Ty nie może mieć takich dni ![]() Cytat:
![]() poczytam o tym w necie, dziękuje Ci bardzo ![]() Cytat:
![]() ja na razie robię zestaw turbo jam maximum results. idę według programu ![]() Cytat:
![]() ![]() no no winyl - w końcu jakieś postępy! ![]() Cytat:
![]() Baw się dobrze! ![]()
![]() |
![]() |
#2074 |
Zakorzenienie
|
Joł joł
![]() TŻ właśnie kończy referat ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-18 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
Bania, Agnesuk - zdjęcie dla Was
![]() Dobijam drugiego Miszela, musiałam wyzbyć się emocji ![]()
![]() |
#2076 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie do poniedziałku nie będzie ciepłej wody ![]() Cytat:
taaa, jeden dzień w roku. plus święta, urodziny, @, pms, dni smakołyczków, dzień dziecka, dzień babci, dzień kobiet, dzień ojca, dzień nauczyciela i międzynarodowy dzień kota ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mi się ostatnio śnło, że mnie porwali i trafiłam do domu publicznego, a burdelmama przepytywała mnie z prawa pracy ![]() ![]() robotnicy są straszni ![]() ![]() Cytat:
![]() też mam dzień paszteta, siedze i kombinuję co w sobie zmienić. Jutro w końcu kupuję farbę i zmieniam kolor włosów ![]() ![]() i powodzenia na TEJ imprezie! Cytat:
taaa, na cały rok, każda tak mówi! ![]() ten róż jest super, moja przyjaciółka go kiedyś miała i zawsze podkradałam ![]() Cytat:
![]() ![]() Już wiem co pije na następnej imprezie, monte ![]() Cytat:
![]() Ale mi się dzisiaj nic nie chce, miałam jechać do mieszkania i spotkać się z Tżtem, ale mi się nie chciało ![]() ![]() Nie zrobiłam dzisiaj nic pożytecznego, zastanawiałam się nad sytuacją kobiety we współczesnym świecie (w dużym zstopniu pod wpływem agnesuk ![]() ![]() ![]() Aaaaa! i mam do Was pytanie. Co sądzicie: Skoro feministki dążą do poprawy sytuacji kobiet, zdjęcia z nich kagańca uciemiężenia, zrównania zarobków i ogólnie pojętej poprawy to jakie jest ich nastawienie do podniesienia i zrównania wieku emerytalnego? ![]() Aktualnie jest to dla mnie ważny problem ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skąd takie pytanie? ![]()
![]() |
![]() |
#2078 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No pewnie, że lubię ![]() ![]() Czekam na relacje z imprezy! ![]() Cytat:
![]() Kiedyś w końcu musiało to nastąpić ![]()
![]() |
![]() |
#2079 |
Raczkowanie
|
Rzadko zaglądałam, ale cały czas jestem z Wami
![]() ![]() Najbardziej przeżywam teraz to,że na wf zapisałam się teraz na basen , bo na inne nie było miejsc w godzinach dla mnie pasujących i tyle osób bedzie musiało zobaczyć mój cellulit i tłuszcz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2080 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co skłoniło tż do powiedzenia prawdy? ![]() Cytat:
Ale dawno nie piłam Michela ![]() Cytat:
![]() Moim zdaniem ![]() Zdycham dzisiaj, dopiero wróciłam do domu ![]() Pojechaliśmy wczoraj do znajomych, wszyscy urżnęli się jak świnie, pogadaliśmy, pograliśmy w lotki (teraz tż mnie męczy o tarczę ![]() ![]() Tż umiera, musiał z żalem dać mi kluczyki do swojego samochodu bo nie był w stanie jechać. Ale jest taki uroczy, marudny i mogę go wykorzystywać ![]() Ostatki uważam za udane! A moi rodzice do tej pory balują, wczoraj u znajomych,a dzisiaj u sąsiadki, wiem po kim mam tak wytrzymałą wątrobę ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2081 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zobaczył mnie w bieliźnie ![]() A tak w ogóle, to mam już dość związku na odległość. Nie mylić z "Mam dość TŻ". Jestem już zmęczona tą ciągłą tęsknotą, życiem od spotkania do spotkania. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-19 o 18:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2082 | ||||
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() ja tylko na chwilkę. Jesteśmy z tżem u jego starszej siostry ![]() mogę trochę odetchnąć, bo każdy chcę nosić Oli ![]() dzisiaj zgrzeszyłam. oj i to ciężko. sałatki, krokiety, rosół, czekoladowe kulki z biedry ![]() ![]() ![]() ale od jutra już grzecznie. zaczynam 7tydzień Turbo i już postanowiłam,że jak tylko skończę, to zaczynam Turbo Fire ![]() Cytat:
i te Twoje nogi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no widzę,że nie tylko Ja mam takie dziwne sny ![]() jak to nie pojechałaś?! osz TY leniu ![]() ![]() pod moim wpływem? o matko! i co wymyśliłaś przez te 5 godzin? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oooo, to widzę,że impreza się udała ![]() ![]() ![]() Podziwiam ludzi którzy tak żyją... ja zdecydowanie bym tak nie potrafiła.
![]() |
![]() |
#2083 |
Zakorzenienie
|
Monia, niestety kupiłam je w jednym z miejscowych butików, więc raczej Ci nie pomogę.. Chyba, że wpadniesz na Śląsk
![]() Agnesuk, dziękuję Ci bardzo ![]() Zauważyłam, że jak nie jem pełnego obiadu, bo w domu akurat nie ma, a mnie się nie chce robić to pożarłabym całą lodówkę! Dlatego muszę w tej chwili uciec z kuchni ![]()
![]() |
#2084 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. uaaaaaa koszyczkowe baletki, szał! jezu ja mam tak uposledzona garderobe ze szok ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale wredny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() LAURA! Ty jestes chuda ![]() co z tym miszelem? 2 szampany? moze by tak terapia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. sklep z perukami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE]
![]() |
![]() |
#2085 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. ja ciagle mam takie rozkminy, tylko nikt nie chce ze mna o nich dyskutowac ![]() hmmm jak mam pms, patrze na swiat okiem zatwardziałej feministki ![]() Hm, sama nie wiem . Pewnie wybronia sie z tego w ten sposób, że jak to, zrównanie wieku emerytalnego, ale nikt przecież nie wziął pod uwagę tego, że to kobiety rodzą, wychowują, prowadzą gosp. domowe ![]() ![]() Cytat:
![]() no co Ty, nie przesadzaj! na pewno nie jest tak zle! pomysl, jakbys wygladała, gdyby nie ten basen, to raz, a dwa - pomysl jak mozesz wygladac dzieki temu basenowi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ciekawe kto dzis bedzie u lisa, ostatnio ciagle poruszana byla sprawa malej Madzi, moze dzis bedzie jakas jatka miedzy feministkami a po, chetnie zobacze. 2. tez dopiero wrocilam, jestem zgonem ![]() fajnie, ze ma faze na tarcze, masz prezent na najblizsza okazje z glowy ![]() ![]() chyba ze zalezy wam na takich funkcjach jak mozliwosc podpiecia do kompa, ledowe numerki, czy inne takie ![]() 3. no coo Ty dal Ci poprowadzić ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2086 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli to mnie usprawiedliwi, to jedliśmy je cały dzień ![]() ![]() Dzisiaj na WOSie nie pisałam notatki i nauczyciel mi chciał wstawić jedynkę, ale nie miał długopisu i mówi do mnie "Poproszę długopis", a ja "NIE!". Chyba oszalał, jak myślał, że mu pożyczę długopis, by mógł mi wpisać ndst do dziennika ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-20 o 13:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2087 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja i tak Was podziwiam. Nie dla mnie związki na odległość ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też się takich boję-że skrócą i pogrubią nogi dlatego widziałabym je na wysokich słomkowych koturnach ![]() Cytat:
![]() Musiał dać bo był jeszcze pijany, wyglądał jak zwłoki ![]() Jeszcze 30min i finito ![]() Umówiłam się z kolega i koleżanką po pracy. I mam zamiar zjeść pyszną sałatkę z grillowanym kurczakiem,a oni niech się napychają pizza i gyrosem ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2088 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() mi tez się marzą takie tylko czerwone albo beżowe ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Agniesikk jeszcze powiedz że to było to więcksze merci? ![]() jakbym lubiałą to ja bym też sama dała sobie z takim radę ale ja jem tylko fioletowe, granatowe, pomarańczowe , czerwone.. chyba lepiej było powiedzieć których nie lubię ![]() Ja wczoraj zgrzeszyłam TYLKO 2 kinderkami, 2 rafaello i 2 faworkami żeby było do pary ![]() Dziś zaczynam 4 tydzień ćwiczeń ![]() ![]() ![]() Postanowiłam że jak osiągnę cel 55 to kupię sobie bikini ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2089 |
Zadomowienie
|
hey! Za namową Loriette wpadłam się przywitać
![]() zeszły tydzień wyczerpał mnie na maxa, najpierw meeeega kłótnia TZ w walentynki ![]() ![]() nadrobię Was jutro, rano będę miała dosyć czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2090 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podobno żółty pasuje do oliwkowej cery... JA bym obecnie w takim wyglądała jak truposz ![]() Mama mnie rozliczyła i dostanę mój pierwszy zwrot podatku, co ja z tym szczęściem zrobię? ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-20 o 17:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2091 |
Wtajemniczenie
|
hej Wam
![]() My jeszcze jesteśmy u siostry. nie mogę się coś zabrać za zdrowe jedzenie. ciągle mam ochotę na coś niezdrowego!! zjadłam kinder bueno i sezamki. Jestem na siebie wściekła,że tracę nad tym kontrolę! ![]() eh... zawsze jak tu jesteśmy wciągam wszystko jak odkurzacz. mają tutaj magiczną szufladę w której jest dosłownie wszystko!! ajjjj... ![]()
![]() |
#2092 |
Zakorzenienie
|
Monia, a mam jeszcze pytanie do Ciebie: gdzie kupujesz biustonosze? Bo ja przez neta kupiłam pierwszy raz - w sumie bardziej się opłaca, bo np. biustonosz firmy Chantelle kupiłam w sklepie (w promocji) za 289zł, a np. na figleaves.com kosztuje 52 funty.
W ogóle mam teraz fazę na koronkowe biustonosze, jak dostanę zwrot podatku, to myślę, że sprawię sobie jakiś jeszcze jeden śliczny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2093 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jestem pierwszy dzień na diecie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2094 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. ja w sobote zjadlam TRZY kawaly pizzy ![]() Cytat:
![]() no jasne ze kupuj bikini :P jaki teraz masz stroj ![]() ja chce miec w tym roku turbo pink ![]() ![]() gdzie ja taki znajde ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. jestes usprawiedliwiona, przez caly dzien sie nie liczy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ty im tez wszystko wyjedz, to moze nie uzupelnia nastepnym razem, z mysla - obozzze ile ta dziewucha wciaga ! xD juz jej nie poczestujemy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a kto ma nowy telefon, kocha go i sie nim jara?! ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-02-20 o 21:17 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2095 |
Zakorzenienie
|
A no pewnie
![]() ![]() ![]() Bania, Nokia 500? ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-20 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zaraz obczaje ta firme o ktorej pisalas. tez chce taki drogi stanik! ![]() nooo juz dzisiaj zmienialam jej ubranka! brakuje mi jednak rozu w jej garderobie ![]() ![]() ![]() serio robisz mu urodziny? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2097 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A oprócz tego na allegro i na mardo.pl, tam sa mniej znane firmy ale jakościowo i rozmairowo spoko ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2098 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chantelle to bardzo dobra firma, lepsza niż Freya ![]() ![]() Zrobię mu i TŻ urodziny dopiero przed świętami ![]() ![]() ![]() ![]() Cholera, nie ma różowego? ![]() ![]() Moja biżu ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj mnie pani pielęgniarka mierzyła i od początku liceum urosłam 2 cm - mam zawrotny wzrost: 162 cm ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-21 o 14:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2099 |
Zadomowienie
|
Jakoś straciłam wenę do wizazowania
![]() club |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2100 | ||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() w końcu w domku. dostałam dzisiaj @ i mam mega nerwa na tża ![]() ale staram się mało odzywać i nie wyżywać na Nim. śniadanie:2 kanapaki z białym serkiem i ogórkiem +woda. obiad: łyżka ziemniaków+kotlet z piersi + ogórki korniszone. kolacja : sałatka gracka. ćwiczenia: 45min cardio + 15minut step. Cytat:
![]() Cytat:
![]() hehehe chyba tak zrobie ![]() ![]() podoba mi sie ta nokia ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.