Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-29, 07:49   #2101
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
buu. musialam coś ominąć w takim razie..

Ty chociaż slonce mialaś.. u nas same chmury i caly dzien padalo ale jutro jestesmy umowieni na grilla ze znajomymi, bo ponoc ma byc cale slonce

a przeprowadzacie sie do innej miejscowości?
tak, bo teraz mieszkamy na wsi, gdzie psy dupami szczekaja, ale nie moglismy znalezc nic innego na szybkiego. przeprowadzamy sie do seljord. male mieszkanko, ale w duzo lepszej lokazlizacji zobaczymy jak dlugo w ciasnotce wytrzymamy, bo teraz kazdego dnia w innym pokoju mozemy spac przez tydzien

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
no ja też bo sobie nei przypominam a moze na majówkach pisała

idę spać dobranoc
ja sobie w ogole jej majowek nie kojarze...

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
GRATULACJĘ
Suknia jest bardzo ładna

oeasuuu padłabym chyba gdybym widziała żmije..

czekamy na foty

Powiem Wam w skrócie, że zaczynanie grilla o 16 to błąd o 21 chłopiska już były dobrze zrobione, na 5 wypili chyba z 7 litrów Ballantinesa, po kilka piw. Mój już dostał czkawki, więc złapałam nerwa bo to oznacza że jest nie wstawiony, nie na fazie a pijany. Plątał mu się język, włączył mu się tryb love, więc pozbierałyśmy się do domow z dziewczynami a te ochlejmordy zostały same
Jutro rano jedziemy z moją przyjaciółką świadkową i jej córeczką a moją chrześnicą do ZOO. oczywiście ma to być wypad całą paczką, ale szczerze wątpię żeby oni wstali. Mój TŻt w każdym razie jutro będzie miał drogę krzyżową.

A poza tym boli mnie któryś ząb pod naciskiem Co gorsze wydaje mi się że to ząb który jest kanałowo wyleczony więc nie powinnam nic go czuć. Obstawiam też ósemke wiec już mam dość...

Idę spać bo ledwo na oczy patrze a rano pobudka.
Dobrej nocy
no coz... cierp cialo moze beda miec mala kacowa nauczke na nastepny raz a Wy sie bawcie dobrze w zoo

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 08:18   #2102
omosia
Raczkowanie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
oj dziewczynki nie będę taka zła mam dla was foteczki znalazłam chwilę czasu żeby wrzucić je na kompa i prosze oto one .... proszę o opinie jak wam sie podoba

powiem wam coś o tej sukni ona jest bardzo specyficzna ponieważ w tiulu ukryty jest suwaczek i połowe sukienki moge odpiąć i mam króciutką sukienkę taką przed kolana
Piękna suknia, dobry wybór tylko szkoda, że nie masz zdjęć na sobie.

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Wkładanie to kwestia przyzwyczajenia Jeśli soczewka jest czysta i dobrze założona, to nie czuć jej na oku.

Wszystkim dzisiejszym (a raczej wczorajszym) PM życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i składam serdeczne gratulacje

kamisiaa88, winietki śliczne

słoneczko, gratuluję wyboru sukni

Pogoda dziś była po prostu zabójcza, kocham taką Byliśmy u kuzynki taty dać zaproszenie i było bardzo sympatycznie. Jakie to miłe gdy ludzie cieszą się dostając zaproszenie na ślub... Potem z Tż organizowaliśmy grilla u niego na tarasie, na którego przyszli jego znajomi i też wręczyliśmy im zaproszenia. Ogólnie dzień na plus, tylko jestem strasznie zmęczona - w sumie to nie wiem czemu, nic takiego szczególnego nie robiłam

Aaa, rano byłam na próbnym makijażu i powiem szczerze - mam mieszane uczucia. Niby o.k., ale wydaje mi się, że babka dała mi za ciemny podkład - twarz różniła się od szyi i dekoltu i świeciła mi się jeszcze jak byłam w domu, poza tym oczy przez brak porządnej kreski wydają mi się mało wyraziste.
Daję dla porównania dzisiejszy makijaż i ten wcześniejszy.
Ten wczesniejszy ładniejszy, bardziej wyrazisty i świeższy.
Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
omosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 08:25   #2103
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
oj dziewczynki nie będę taka zła mam dla was foteczki znalazłam chwilę czasu żeby wrzucić je na kompa i prosze oto one .... proszę o opinie jak wam sie podoba

powiem wam coś o tej sukni ona jest bardzo specyficzna ponieważ w tiulu ukryty jest suwaczek i połowe sukienki moge odpiąć i mam króciutką sukienkę taką przed kolana
gratulacje suknia śliczna

dziewczyny byłam na ślubie Niki no nic dziwnego w końceu robiłam bukiety i dekorowałam kościół. Wyglądała przecudownie w swojej sukni tak lekko świeżo romantycznie ahhhh nie mogłam się napatrzeć. Przysięgę mówiła głośno zdecydowanym głosem tżcik zestresowany na maxa. Msza szybciutko zleciała. Nika cały czas uśmiechnięta cały czas patrzyła w oczy tżcika z taką miłością oj było pięknie
A wszystkim wczorajszym mężatkom życzę dużo szczęścia i miłości Abyście tą miłość codziennie pielęgnowali i nie zapominali w dniach kryzysów o tym co was połączyło.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 08:54   #2104
(kicia)
Zakorzenienie

A ja właśnie siedzę z automapą i googlami szukam ciekawego miejsca na wycieczkę

fraise z tego co kojarze pisała że na razie nie mają czasu tego ogarnąć (ona mieszka u mnie w mieście czyli Lubelskie a on w Gdańsku) mieli ze sobą zamieszkać także ślub pewnie bedze w innym terminie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-04-29 o 08:57
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 08:59   #2105
123spinka
Zadomowienie

mogę się przyłączyć
Stary 2012-04-29, 09:09   #2106
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

dziewczyny byłam na ślubie Niki no nic dziwnego w końceu robiłam bukiety i dekorowałam kościół. Wyglądała przecudownie w swojej sukni tak lekko świeżo romantycznie ahhhh nie mogłam się napatrzeć. Przysięgę mówiła głośno zdecydowanym głosem tżcik zestresowany na maxa. Msza szybciutko zleciała. Nika cały czas uśmiechnięta cały czas patrzyła w oczy tżcika z taką miłością oj było pięknie
A wszystkim wczorajszym mężatkom życzę dużo szczęścia i miłości Abyście tą miłość codziennie pielęgnowali i nie zapominali w dniach kryzysów o tym co was połączyło.
JA czuje ze bede tak mega zestresowana na swoim slubie ze szok bo oglnie to ja straszny nerwus jestem
Cytat:
Napisane przez 123spinka Pokaż wiadomość
mogę się przyłączyć
Jasne ze mozesz WItaj
kamisiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 09:18   #2107
123spinka
Zadomowienie

na początek GRATULUJE wszystkim wczorajszym PM
wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

my ślubujemy w sierpniu, a mi się ciągle wydaje że to jeszcze bardzo długo...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-29, 09:22   #2108
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
na początek GRATULUJE wszystkim wczorajszym PM
wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

my ślubujemy w sierpniu, a mi się ciągle wydaje że to jeszcze bardzo długo...
Jak bardzo długo jak 4 miesiace zleci tak szybko ze hoho
Stary 2012-04-29, 09:37   #2109
marylka80
Zadomowienie

Wpadlam tylko powiedziec ze zyje do slubu zostal troche ponad miesiac wiec zaczynaja sie petrzyc rozne drobnostki, ktore trzeba powoli ograniac....tak wiec nie mam za bardzo czasu was podczytywac...ale myslami caly czas jestem z wami

Wszystkiego najukochanszego dla wszystkich wczorajszych PM!!!

Cytat:
Wkładanie to kwestia przyzwyczajenia Jeśli soczewka jest czysta i dobrze założona, to nie czuć jej na oku.

Wszystkim dzisiejszym (a raczej wczorajszym) PM życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i składam serdeczne gratulacje

kamisiaa88, winietki śliczne

słoneczko, gratuluję wyboru sukni

Pogoda dziś była po prostu zabójcza, kocham taką Byliśmy u kuzynki taty dać zaproszenie i było bardzo sympatycznie. Jakie to miłe gdy ludzie cieszą się dostając zaproszenie na ślub... Potem z Tż organizowaliśmy grilla u niego na tarasie, na którego przyszli jego znajomi i też wręczyliśmy im zaproszenia. Ogólnie dzień na plus, tylko jestem strasznie zmęczona - w sumie to nie wiem czemu, nic takiego szczególnego nie robiłam

Aaa, rano byłam na próbnym makijażu i powiem szczerze - mam mieszane uczucia. Niby o.k., ale wydaje mi się, że babka dała mi za ciemny podkład - twarz różniła się od szyi i dekoltu i świeciła mi się jeszcze jak byłam w domu, poza tym oczy przez brak porządnej kreski wydają mi się mało wyraziste.
Ten wczesniejszy ( z 3 i 4 fotki) zdecydowanie ladnieszy...
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 10:24   #2110
melod_y
Zakorzenienie

Wczoraj jak pisałam cały dzień biegaliśmy za garniturem dla TZ.. juz w pierwszych sklepach mówiono Nam ze niestety na Niego nic nie maja... Jest chudy
A jak juz cos bylo dobre to znowy w spodnie sie nie wcisnal bo ma szerokie uda od grania w pilke *a nie mieszaja zazwyczaj rozmairow.
Tak wiec z moim niewymiarowym TZ chodzilismy po calej Krakowskiej i pozniej wstapilismy do Bonarki...
No i w sklepie Bytom znalezlismy ten jedyny garnitur typu Slim, taliowany, waskie nogawki i nie uwierzycie! Pani udalo sie racjonalnie przekonac, a raczej zobrazować mojemu TZ ze kamizelki odchodza z mody i ona widzi go w tym Slimie i w czarnym śledziku
Oczywiscie wymowne moje spojrzenie " przecież Ci to mowilam od tygodnia"

a On do Pani:
- przekonała mnie Pani
Ja oczy, co On gada, przeciez to ja juz dawno wpadłam na ten pomysl
i mu to mowie na co On z bananem na twarzy, ze wierzy bardziej specjalistce
Co za menda
Ale wazne ze garniak piekny mamy, jeszcze w usłudze mamy dopasowanie go - spodnie w pasie i troche marynarke
Ale mysle ze bedzie pieknie

aaaaaaa i powiedziala Nam Pani w sklepie Bytom ze największy problem bedziemy miec z kupnem koszuli dla Niego... Bo ma za maly obwod szyi... Ale polecila nam sklep gdzie takowa Nam uszyja..

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Bylam wczoraj jeszcze w salonie Madonny pytac o kolor sukni.. I Panie zamowily mi smietankowa biel.
W sumie troche mi ulżyło bo jakos nie widze sie w czystej bieli ale chyba nalezy im sie kopniak za to ze wogole mnie nie poinformowaly o tych kolorach...

Pytalam tez o pas krysztalowy. cena to tak jak mowilam 800zl.. Ale mam mozliwosc wypozyczenia za 150zl.. Tylko ten ktory mierzylam ostatnio nie mial jednego brylancika a wlasnie taki bym chciala.. Wiec nie wiem czy one do pozyczenia i do mierzenia maja osobne, czy naprawiaja te pasy i co jesli ja go uszkodze.. Zapomnialam sie zapytac dopiero na miescie dostalam olsnienia..
tak wiec dopiero popytam na przymiarcze w sierpniu. Chyba ze wczesniej wypatrze jakies ladny i kupie na wlasna reke..

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 10:26   #2111
201705121336
Konto usunięte

witam
jeden dzien mnie nie było i tyle stron
ja wczoraj byłam na imprezie z dziewczynami z pracy i było suuuper!
u mnie znowu mega ciepło może sie troche opale

nowym żonkom wszystkiego najlepszego !

201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-29, 10:27   #2112
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Wczoraj jak pisałam cały dzień biegaliśmy za garniturem dla TZ.. juz w pierwszych sklepach mówiono Nam ze niestety na Niego nic nie maja... Jest chudy
A jak juz cos bylo dobre to znowy w spodnie sie nie wcisnal bo ma szerokie uda od grania w pilke *a nie mieszaja zazwyczaj rozmairow.
Tak wiec z moim niewymiarowym TZ chodzilismy po calej Krakowskiej i pozniej wstapilismy do Bonarki...
No i w sklepie Bytom znalezlismy ten jedyny garnitur typu Slim, taliowany, waskie nogawki i nie uwierzycie! Pani udalo sie racjonalnie przekonac, a raczej zobrazować mojemu TZ ze kamizelki odchodza z mody i ona widzi go w tym Slimie i w czarnym śledziku
Oczywiscie wymowne moje spojrzenie " przecież Ci to mowilam od tygodnia"

a On do Pani:
- przekonała mnie Pani
Ja oczy, co On gada, przeciez to ja juz dawno wpadłam na ten pomysl
i mu to mowie na co On z bananem na twarzy, ze wierzy bardziej specjalistce
Co za menda
Ale wazne ze garniak piekny mamy, jeszcze w usłudze mamy dopasowanie go - spodnie w pasie i troche marynarke
Ale mysle ze bedzie pieknie

aaaaaaa i powiedziala Nam Pani w sklepie Bytom ze największy problem bedziemy miec z kupnem koszuli dla Niego... Bo ma za maly obwod szyi... Ale polecila nam sklep gdzie takowa Nam uszyja..

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Bylam wczoraj jeszcze w salonie Madonny pytac o kolor sukni.. I Panie zamowily mi smietankowa biel.
W sumie troche mi ulżyło bo jakos nie widze sie w czystej bieli ale chyba nalezy im sie kopniak za to ze wogole mnie nie poinformowaly o tych kolorach...

Pytalam tez o pas krysztalowy. cena to tak jak mowilam 800zl.. Ale mam mozliwosc wypozyczenia za 150zl.. Tylko ten ktory mierzylam ostatnio nie mial jednego brylancika a wlasnie taki bym chciala.. Wiec nie wiem czy one do pozyczenia i do mierzenia maja osobne, czy naprawiaja te pasy i co jesli ja go uszkodze.. Zapomnialam sie zapytac dopiero na miescie dostalam olsnienia..
tak wiec dopiero popytam na przymiarcze w sierpniu. Chyba ze wczesniej wypatrze jakies ladny i kupie na wlasna reke..
Mój Tż tez jest szczupły ale znalezlismy garnitur dla niego co do kamizelki mamy kupiona ale mamy rowniez dopracowana wersje bez niej i musimy zdecydowac w ktorej wersji pojdzie hehe
Stary 2012-04-29, 10:41   #2113
kasia_kuku
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dla naszych wczorajszych PM! Aby taka pogoda jak wczoraj towarzyszyła Wam przez całe życie!

1. Suknia - super! A po północy nie chcesz jej skrócić?
2. Nena - czekamy na zdjęcia

Chciałam powiedzieć, że oficjalnie się czuję panną młodą. Miałam taki sen, że jak się obudziłam to się macałam i musiałam ogarnąć lokalizację.

Nasz ślub; Wchodzimy do kościoła, wszystko pięknie. Mówię do mojej mamy, że zmieniła mi się koncepcja kolorystyczna, więc mama mi wytrzasnęła bukiet z białych jakiś kwiatów, choć w śnie mówiłam o różowych peoniach. Pochodzimy do ołtarza, a tam nie ma krzesła, tylko poduszki na 3 schodkach i kazali nam przucupnąć boczkiem. Trwa msza, leci leci i nagle nadchodzi przysięga, a ja ogarniam, że NIE MA FOTOGRAFIA Odkręcam się do taty i mu pokazuje, ten za komórkę do kolegi, księdzu mówimy że czekamy na foto, więc nam kazał stanąć z boku i zaczął chrzest dzieci. A ja się drę że mogłam podpisać umowę, ale tak to szybko wyszło, bo wysłaliśmy mu zaliczkę w styczniu na nasz ślub był wczoraj.( miałam w świadomości datę 28.04) No i się odkręcałam a go nie było I powiedziałam, że go do sądu podam. Ale cyrk

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2012-04-29 o 10:53
kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 10:43   #2114
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, nie widać całej twarzy, ciężko ocenić... Ja też mam przeboje z makijażystką, więc rozumiem :/ Oczekuję spektakularnego efektu, a było średnio.

Zastanawia mnie jedno, słyszałam że makijaż ślubny nie powinien być robiony perłowymi cieniami, bo się światło jakoś tam odbija i to źle na zdjęciach wygląda? Czy to prawda? Proszę o opinie specjalistki

Cytat:

Super
Jagodzia, a pochwalisz się dekoracją, którą robiłaś w kościele?

Sloneczko, gratuluję wyboru sukni

Ja się ostatnio mniej udzielam, bo ślubno-rodzinne awantury się działy i nie miałam zbytnio humoru, ale w miarę możliwości czytam Was na bieżąco Życzę Wam udanej majówki

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

kasia_kuku - ślubne koszmarki rulezzzz Mi narazie przeszło, ale był czas, że śniły mi się takie tragedie 3 noce z rzędu

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 10:45   #2115
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
jak dla mnie ten ze zdjęcia nr. 3 i 4 bomba a ten ze zdjęcia 1 i 2 to masakra już lepiej się malowałam z wieku 14 lat.... porażka a najgorsze w nim to źle wytuszowane rzęsy makabra!! ja mam hopla na punkcie swoich rzęs bo mam długie i zawsze muszą by dokładnie wytuszowane i mega podkręcone.

U mnie dzisiaj gorąco ale poszliśmy z tżcikiem na targ i kupiłam nową sukienkę poprawinową oto fotki oczka mi się zaświeciły i to jest to czego szukałam tamta stara pójdzie na jakieś wesele.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 10:51   #2116
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie dzisiaj gorąco ale poszliśmy z tżcikiem na targ i kupiłam nową sukienkę poprawinową oto fotki oczka mi się zaświeciły i to jest to czego szukałam tamta stara pójdzie na jakieś wesele.
Ale fajna!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-29, 11:06   #2117
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

No pięknie Kochana
Dziękuję za fotki

Stary 2012-04-29, 11:28   #2118
omosia
Raczkowanie

Cytat:
mogę się przyłączyć
Witamy

Może tak pochwalisz się suknią
Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
omosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 11:31   #2119
(kicia)
Zakorzenienie

Ha Nika widzę Cię

Stary 2012-04-29, 11:48   #2120
Dancing_Lady
Raczkowanie

Dziękuję wszystkim dziewczynom za opinie makijaży W takim razie zostanie pan wizażysta W sumie wiedziałam to już na 100% kiedy miałam mega problemy ze ściągnięciem tych jej sztucznych rzęs Bałam się, że ich nie dam rady zdjąć i będę tak chodzić... w ogóle to ja mam słabe, liche rzęsy i mało ich, a ta mi nakleiła rzęsy tak, że kilkanaście się z nimi wyrwało

Cytat:
mogę się przyłączyć
Witaj

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Gratulacje za garnitur i faktycznie tym babom należy się kop

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość

Zastanawia mnie jedno, słyszałam że makijaż ślubny nie powinien być robiony perłowymi cieniami, bo się światło jakoś tam odbija i to źle na zdjęciach wygląda? Czy to prawda? Proszę o opinie specjalistki
No jak ta moja wczorajsza zabrała się za perłowe cienie, to mówię jej, że słyszałam, że nie są one dobre do ślubu, a ona mi na to "wręcz przeciwnie, jeśli umiejętnie się je nałoży, to podkreślają oko i pięknie się błyszczą".

Cytat:
Fajowa

U mnie też dzisiaj gorąco Szkoda tylko, że od piątkowego wieczoru gardło mnie boli... ale to szczegół

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 11:51   #2121
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
jak dla mnie ten ze zdjęcia nr. 3 i 4 bomba a ten ze zdjęcia 1 i 2 to masakra już lepiej się malowałam z wieku 14 lat.... porażka a najgorsze w nim to źle wytuszowane rzęsy makabra!! ja mam hopla na punkcie swoich rzęs bo mam długie i zawsze muszą by dokładnie wytuszowane i mega podkręcone.

Fajna kiecka

witam nową PMkę

A ja Wam wrzuciłam na pocztę foty w sukni ślubnej, która już sobie wisi w mojej szafie

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 12:03   #2122
moniq_87
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, najpierw gratulacje dla wczorajszych PMek - z życzeniami nie zdążyłam ... Wczoraj pojechaliśmy z TZ i naszymi mamami obejrzeć salę, bo one jej nie widziały, a ja chciałam zobaczyć jak wygląda przygotowana na wesele - wczoraj był kolor wrzosowy, a za miesiąć będzie czerwony - też oczywiście pojadę Mamom sala się podoba, mnie jeszcze bardziej niż w styczniu gdy ją rezerwowaliśmy
Zobaczyliśmy też grill bar w którym ewentualnie można zrobić poprawiny - ale decyzję podejmiemy ok 2 tygodni przed weselem, gdy będzie coś wiadomo o pogodzie...

Mojego TZ nie ma od rana bo ma jakieś spotkanie, więc zrobiłam pierwsze w moim życiu zestawienie obrazkowe dot naszego wesela... Nie koniecznie inspiracje - bo te zmieniają się co chwila... Ale to co już wiem jakie ma być

A teraz się okazuje, że plik corelowy nie może być i jeszcze raz muszę robić w paint'cie ... Także jeszcze chwilkę poczekajcie...

I zapomniałam napisać - Słoneczko bardzo podoba mi się Twoja suknia - opcja skrócenia -> BOMBA!!

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006

Edytowane przez moniq_87
Czas edycji: 2012-04-29 o 12:05
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 12:06   #2123
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
A teraz się okazuje, że plik corelowy nie może być i jeszcze raz muszę robić w paint'cie ... Także jeszcze chwilkę poczekajcie...
Ja myslę, że w corelu jest opcja zapisz w formacie .jpg

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-29, 12:13   #2124
moniq_87
Raczkowanie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.jpg (50,7 KB, 26 załadowań)

Stary 2012-04-29, 12:14   #2125
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
łee

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-29, 12:30   #2126
moniq_87
Raczkowanie

Ta dam!!! Okazuje się, że można, ale nie poprzez zapisz jako, tylko eksportuj... no to eksportowałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 14 poty....jpg (72,7 KB, 70 załadowań)

Stary 2012-04-29, 12:32   #2127
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Ta dam!!! Okazuje się, że można, ale nie poprzez zapisz jako, tylko eksportuj... no to eksportowałam
śliczna suknia

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-29, 12:35   #2128
moniq_87
Raczkowanie

Dziękuję

Stary 2012-04-29, 13:23   #2129
sloneczko740
Rozeznanie

dziękuję dziewczynki za wszystkie opinnie dotyczące mojej sukni..cieszy mnie to że wam się podoba a nie tylko mi.. jestem przeszczęśliwa

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
piątek 18 maja 2012
- Ajdol
- D’Dorsh Olsztyn
- Weekend
- Rich Bitch
- Pezet
- Łąki Łan
- Luxtorpeda
- Perfect
- Kukiz i Piersi
sobota 19 maja 2012
- Elephant Memory
- Farben Reggae
- Indios Bravos
- Brodka
- Afromental
- Enej
- T.Love

tysiace ludzi, moja rozowa peruka, łańcuchowa na wesołym miasteczku i grile całodniowe : jupi:
to impreza jak a lala będzie.. dużo atrakcji i nawet ciekawe

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dla naszych wczorajszych PM! Aby taka pogoda jak wczoraj towarzyszyła Wam przez całe życie!

1. Suknia - super! A po północy nie chcesz jej skrócić?
2. Nena - czekamy na zdjęcia

Chciałam powiedzieć, że oficjalnie się czuję panną młodą. Miałam taki sen, że jak się obudziłam to się macałam i musiałam ogarnąć lokalizację.
no właśnie się zastanawiam czy ją po północy skrócić zobacze jak to wszystko wyjdzie
Cytat:

śliczna sukienka
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 13:24   #2130
tenebrosa
Wtajemniczenie

Wszystkim pannom, które wczoraj zostały Żonkami życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

U nas kolejne ślubne postępy: w piątek kupiliśmy garnitur dla TŻta Grafitowy, taliowany z Luigi Vesari firmy Crux. Wzięliśmy 100% wełny, nie chcieliśmy ze sztucznymi dodatkami, tylko naturalny, żeby w razie upału był bardziej przewiewny.

Jutro idziemy do USC i parafii. Czy protokół można spisać "od ręki" w godzinach urzędowania kancelarii czy musiałyście się specjalnie umawiać z księdzem?

Poza tym zapraszania ciąg dalszy. Jeździmy z zaproszeniami od przeszło dwóch tygodni, nie tylko w weekendy, ale też w dni powszednie po pracy, a końca nie widać... Mam nadzieję, że do połowy maja się wyrobimy, mamy potwierdzenie do 1 czerwca. Chociaż na razie nikt nam nie odmawia i goście praktycznie od razu mówią, że będą

W ogóle mam wrażenie, że wszystko dzieje się teraz tak szybko, tylko jakoś nie dociera jeszcze do mnie, że te przygotowania to na moje wesele...

Zbieram się, bo o 16.00 jedziemy z kolejna kopertą

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości