Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-29, 18:05   #2101
katiem
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez mala mysz Pokaż wiadomość
Polazłam wczoraj do Pepco, bo sporo z Was fajne rzezy dla malucha tam upolowała a u nas w mieście bieda jakaś. Byłam w dwóch ale ciuszków dla takich maleństw to jak na lekarstwo i w dodatku nie za piękne. kurcze
no nic, jeszcze jedno pepco mi zostało na drugim końcu miasta i może tam podskoczę jutro i coś upoluje.
za to sobie kupiłam tunikę satynową za 20zł wyrodna matka ze mnie ale szcześliwa matka to szczęśliwe dziecko
Też byłam dzisiaj w Pepco. I dla takich maluszków faktycznie nie za dużo było. Dla starszego synka więcej bym znalazła.
Ale dla dziewczynek chyba sporo było. A to dla chłopca czy dziewczynki?

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 18:09   #2102
mala mysz
Raczkowanie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Też byłam dzisiaj w Pepco. I dla takich maluszków faktycznie nie za dużo było. Dla starszego synka więcej bym znalazła.
Ale dla dziewczynek chyba sporo było. A to dla chłopca czy dziewczynki?
Dla dziewczynki. W sumie bluzeczki takei bawełniane były, wiązane z lewej strony (takie rozpinane po całosci) po 8zł, nie były złe ale jakieś też nie jakieś wyjątkowe i nie wzięłam. Ale jak jutro pojade do tego trzeciego to chyba kupie. Spiochów to w ogóle nie było na takie maleństwa, żadnych pajacy czy rampersów. Kocyki raptem 2, żadnych śpiworków ani kombinezonów. Ale to może jeszcze nie sezon... sama nie wiem.
mala mysz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 18:14   #2103
Katee27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
To super, że z dzieciaczkiem wszystko ok.

Co do kompa to następnym razem naduś jednocześnie shift i ctrl i się znaki przestawią.
Dziękuję i będę pamiętać

Mam pytanie a raczej propozycję
Pamiętacie te bluzki: http://allegro.pl/bluzka-bluzeczka-w...314079600.html
Mam tą beżową do sprzedania,w rozm.XL/XXL(taką mi poradziła karoluki,bo jesteśmy podobne gabarytowo,tyle że ona ma większy biust a ja tylko 75C)Jest naprawdę fajna i materiał ok,tylko niestety na mnie w ramionach trochę za szeroka a nie opłaca mi się jej odsyłać na wymiane,bo będę miała prawie drugą bluzkę za to.
I się wkurzyłam,bo długo na nią czekałam(problemy z PayU)i jak wreszcie dziś doszła,to jeszcze ciut przy dużaKurcze a już chciałam w niej chodzić...
Gdyby któraś z Was była zainteresowana proszę o wiadomość na priva
a jak nie,może na all się uda...

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 18:23   #2104
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

super ... mieszkanko bardzo przestronne się wydaje mimo że ten jeden pokoik malusi ale nie ma to jak 3 pokoje (3 tam macie? tak wyczytałam ) chociaż i dwa pokoje to też fajnie jest
to teraz za szybki kredyt!
Konczi ten pokoik nie jest taki mały. To zdjęcie jest jakieś nie udolne, Pokoik jest podłużny ale całkiem, całkiem. Duży jest na prawdę spory, i jest jeszcze jeden spory. Kuchnia duża.

Katee gratuluję drugiego syneczka
Stary 2012-05-29, 18:27   #2105
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sara_m7 Pokaż wiadomość
Gratuluję wszystkim zdrowych dzieciaczków i ładnych brzuszków. U ja byłam dziś na usg - 21 tc - i będę miała córkę!!! Chociaż spodziewałam się chłopca, bo w rodzinie męża przewaga chłopaków.On też na 2 braci.
Dzidzia zdrowa, waży 400gr, kręci się. Tylko teraz będzie kłopot z wyborem imienia. Wybredni jesteśmy i nie wiemy jak nazwiemy dzidzię. Muszę poprzeglądać jakieś w necie. A Wy jakie macie imiona dla córek?
Gratuluję córeczki.

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Byłam o kredyt się dowiadywać. Zdolność mam Teraz czas ruszyć tą machinę i kupować mieszkanko. Takie mnie urzekło. Jest piękniejsze niż na zdjęciach, bo te fotki jakoś nie udolnie zrobione.
http://tablica.pl/oferta/sprzedam-mi...b1f;r:11;s:286
Fajne mieszkanko. Doczytałam, że będziecie się jutro dogadywac w sprawie szczegółow, super !

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Znowu dawno mnie nie było postaram się choć trochę podczytać, co u Was...
U mnie - zaliczona wizyta u gin, wszystko cacy
Jutro idę na echo serca sprawdzić, skąd biorą się te arytmie mam nadzieję że to nie żadna wada
Pracy w pracy od groma, mam już tego dość powoli i od przyszłego tygodnia biorę l4 na tydzień conajmniej to nie tak jak zakładałam, że twarda będę i w ogóle, ale na tym etapie nie mam siły.
Super, że wizyta udana Też tak zakładałam, co do pracy ale już siedzę na L4 i nie żałuję, czuję się znacznie lepiej.

Cytat:
Napisane przez Agnes!84!! Pokaż wiadomość
No niestety mam ciągle twardy, dziś jak tylko wstalam i do tej pory a do tego pojawiło się takie nieprzyjemne uczucie. Dzwonilam już do ginekologa i wcisnął mnie na wizytę jutro wieczorem to się wszystkiego dowiem. Dzięki za odpowiedzi
Mi twardnieje tak do kilku razy na dobę, biorę na to magnez. Skonsultuj się z lekarzem najlepiej.

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
masz dobrą pamięć.Dziękuję wszystkim trzymającym za nas kciuki.
Tak byliśmy na wizycie,lekarz zapunktował u mnie wiele razy.Jak obiecał,przyjął nas poza kolejnością.Mąż z syneczkiem byli ze mną w gabinecie i razem oglądaliśmy.Wszystko jest dobrze!!!!
To 100%mały mężczyznaważy683g,czyli jest ciut mniejszy od Jureczka w tym wieku.146uderzeń na minutę,zakładał ręce i nogę na głowę-mały akrobatai ssał paluszka.Był akurat w położeniu podłużnym miednicowym i gin nie mógł sprawdzić czy nie ma rozszczepu kręgosłupa,ale podziękował już panom w tej części badania i mnie poprosił,bym się przebrała i przyszła na dopochwowe.
Sprawdził najpierw szyjkę-mam długą,norma to 3,5 a moja ma 4,5,więc synuś będzie miał się przez co przeciskaćKręgosłup piękny a z nerką w porządkutamten namieszał mi w głowie,coś zaczął,nie dokończył i ja się zamartwiałam.Dobrze,że odrzuciłam te złe myśli i wierzyłam,że z bejbikiem wszystko będzie dobrze.
Według miesiączki mam 27t5d a tak naprawdę licząc z usg 23t5d i dzidziuś trzyma się tej normy.Może uda mi się to wstawie później zdjęcia.
Gratuluję syneczka. super, że z nereczką w porządku, na pewno kamień Ci z serca spadł.

To ja się pochwalę brzucholkiem moim 22 tydz + 2 dni dzisiaj
i moją zdobyczą lumpkową dla synka, jeszcze z metką był.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P5290054.jpg (76,2 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5290051 (2).jpg (105,3 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5290048.jpg (125,3 KB, 20 załadowań)
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 18:29   #2106
monarika
Wtajemniczenie

No jakoś nadrobiłam

Gratulacje udanych wizyt i rozpoczętych tygodni

Ale mnie dzisiaj plecy bolą masakra kroku nie mogę postawić bo taki mnie ból przeszywa, że aż mnie zgina, a poza tym jeszcze mam nos zatkany bo wczoraj deszcz nas na mieście złapał i chyba się przeziębiłam
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 18:32   #2107
lourose
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Ale cudny brzucholek
Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Ale mnie dzisiaj plecy bolą masakra kroku nie mogę postawić bo taki mnie ból przeszywa, że aż mnie zgina, a poza tym jeszcze mam nos zatkany bo wczoraj deszcz nas na mieście złapał i chyba się przeziębiłam
No to jak nic trzeba poleżeć chwilkę... sama zaraz legnę na wyrku
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 18:32   #2108
mala mysz
Raczkowanie

Cytat:
Gratuluję córeczki.

Piękny brzucholek.

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
No jakoś nadrobiłam

Gratulacje udanych wizyt i rozpoczętych tygodni

Na przeziębienie najlepszy czosnek fanką zostałam niedawno ale on na serio działa gorzej z plecami...
Stary 2012-05-29, 18:47   #2109
lourose
Wtajemniczenie

Cytat:
Na przeziębienie najlepszy czosnek fanką zostałam niedawno ale on na serio działa gorzej z plecami...
Ja fanką czosnku jestem od zawsze, przeziębienie mi niepotrzebne
Tak samo cebuli i innych śmierdzących rzeczy jak np. sery pleśniowe
Stary 2012-05-29, 18:51   #2110
mala mysz
Raczkowanie

Cytat:
Ja fanką czosnku jestem od zawsze, przeziębienie mi niepotrzebne
Tak samo cebuli i innych śmierdzących rzeczy jak np. sery pleśniowe
uwielbiam sery pleśniowe niestety moja wątroba mniej
Stary 2012-05-29, 19:05   #2111
lidka0308
Zadomowienie

Almariel przecudny brzuszek.

Ja na przeziębienie biorę poza domowymi sposobami Apap lub inny paracetamol, bo to działa przeciwzapalnie, oczywiście nie ćpam tego co godzinę, ale biorę czasami rano, jeśli mocno źle się czuję i na noc przed spaniem i zauważam, że pomaga, bo lepiej wtedy śpię, tym samym lepiej wypoczywam i szybciej zdrowieję. Tyle, że ja chora byłam raptem dwa razy i tylko raz przez tydzień a teraz to dwa-trzy dni, więc Apap szedł tylko na noc i tylko raz bo jednego dnia naprawdę źle się czułam.
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-29, 19:10   #2112
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

gratulacje!
Cytat:
Dziewczyny na jutro umówieni jesteśmy z kobietą od mieszkania w celu omówienia szczegółów
fajne mieszkanko. fajny duzy prysznic. to teraz przeprowadzka jeszcze przed porodem?

a ja sie nalatalam dzisiaj jak od dawna nie. kupilam sobie do szpitala koszulke i taka na teraz fajna w paski na przecenie oczywiscie. dobrze ze tamlin wkleila swoj model koszulki bo mnie przerazaly te ciazowe takie sa srednio w moim guscie. i poszlam dzsiaj do new yorkera i kupilam fajana koszulke do spania i do karmienia pewnie bedzie jak trza.

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

fajna stronke znalazlam: http://dzielnicarodzica.pl/
wczoraj ogladalam jak przystawic dziecko do piersi. super filmik. polecam.

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach

http://axxxasworld.blogspot.com/

albo stylizacji rzęs
http://lvlinsrzesy.blogspot.com/

Laura 28.09.2012

"lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic"

axxxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 19:17   #2113
kraven
Zakorzenienie

Tamlin, będziemy trzymać kciuki za powodzenie rozmów

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 19:18   #2114
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!
Pochwalę się, że dzisiaj dostałam pierwszy dzidziusiowy prezent, a mianowicie mama kupiła komplet body z długim rękawkiem, w Tesco za 32 zł, taki jak na zdjęciu.
W połowie czerwca jadę do szwagierki wybrać sobie dla Dzidziusia ciuszki po jej dzieciakach i wtedy będę wiedziała czego mi jeszcze brakuje i co kupować.
Śliczny prezent

Cytat:
hehe serniczek będzie ? Mój już w lodóweczce jest ...
Niestety.. Nie ma serniczka

Cytat:
Gratuluję wszystkim zdrowych dzieciaczków i ładnych brzuszków. U ja byłam dziś na usg - 21 tc - i będę miała córkę!!! Chociaż spodziewałam się chłopca, bo w rodzinie męża przewaga chłopaków.On też na 2 braci.
Dzidzia zdrowa, waży 400gr, kręci się. Tylko teraz będzie kłopot z wyborem imienia. Wybredni jesteśmy i nie wiemy jak nazwiemy dzidzię. Muszę poprzeglądać jakieś w necie. A Wy jakie macie imiona dla córek?
My też nastawialiśmy się na synka. W końcu TŻ ma brata, u mnie w rodzinie tylko kilka dziewczynek.. , a tu niespodzianka . Będzie Melania

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
No i prosze, całkiem nowe zakupy, wystarczy do szafy zajrzeć

No tak, nie chce mi sie za żadne skarby z domu wyjść a one mi tu smaka na truskawki robią
Już za mną chodzą od tygodnia a zapominam kupić
U mnie niestety jednak nie było truskawek.. Ale mam za to winogronko

tamlin - Wg zdjęć i tak mieszkanko ładne
Stary 2012-05-29, 19:24   #2115
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak byliśmy na wizycie,lekarz zapunktował u mnie wiele razy.Jak obiecał,przyjął nas poza kolejnością.Mąż z syneczkiem byli ze mną w gabinecie i razem oglądaliśmy.Wszystko jest dobrze!!!!
To 100%mały mężczyznaważy683g,czyli jest ciut mniejszy od Jureczka w tym wieku.146uderzeń na minutę,zakładał ręce i nogę na głowę-mały akrobatai ssał paluszka.Był akurat w położeniu podłużnym miednicowym i gin nie mógł sprawdzić czy nie ma rozszczepu kręgosłupa,ale podziękował już panom w tej części badania i mnie poprosił,bym się przebrała i przyszła na dopochwowe.
Sprawdził najpierw szyjkę-mam długą,norma to 3,5 a moja ma 4,5,więc synuś będzie miał się przez co przeciskaćKręgosłup piękny a z nerką w porządkutamten namieszał mi w głowie,coś zaczął,nie dokończył i ja się zamartwiałam.Dobrze,że odrzuciłam te złe myśli i wierzyłam,że z bejbikiem wszystko będzie dobrze.
Według miesiączki mam 27t5d a tak naprawdę licząc z usg 23t5d i dzidziuś trzyma się tej normy.Może uda mi się to wstawie później zdjęcia.

gratuluję syneczka

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość

U mnie niestety jednak nie było truskawek.. Ale mam za to winogronko
bo za długo spałaś ja to się zerwałam po 7 i pędem na ryneczek po 2 kilogramy będę miała na 2 dni by jutro nie lecieć...

a winogronko też dobre
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-29, 19:25   #2116
lidka0308
Zadomowienie

Tamlin mam nadzieję, że rozmowy o mieszkaniu pomyślne.
Ja dopiero nadrabiam i jednocześnie podczytuję, co na bierząco idzie

Na dzisiaj zmykam, bo nawet na prysznic czuję, że nie mam siły, więc chyba pierwszy raz w ciąży skorzystam z opcji kąpieli a nie prysznica

Dobranocka mamusie i dzieciaczki!
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 19:25   #2117
Konczita
Zakorzenienie

jestem wq&^%%^& na maxa .. pamiętacie moją karuzelę? znalazłam na tablicy ją i jeszcze babka miała komplet pościeli to sobie wzięłam i .. dostaje paczkę a tam pełno papierów i stare firany ... no ja pierd&^%%^&&
ale mnie nosi !!!!!!!!!!!
jutro zgłoszę to na policji nie wiem czy coś da się zrobić bo na tablicy tylko wymiana a tu poszła przesyłka ... no co za wredny oszust !!
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 19:29   #2118
mala mysz
Raczkowanie

Cytat:
jestem wq&^%%^& na maxa .. pamiętacie moją karuzelę? znalazłam na tablicy ją i jeszcze babka miała komplet pościeli to sobie wzięłam i .. dostaje paczkę a tam pełno papierów i stare firany ... no ja pierd&^%%^&&
jutro zgłoszę to na policji nie wiem czy coś da się zrobić bo na tablicy tylko wymiana a tu poszła przesyłka ... no co za wredny oszust !!
o kurde!!! no chamstwo no!!! telefonu pewnie nie odbiera! a żeby ją myszy pogryzły! no szczyt bezczelności!
Stary 2012-05-29, 19:32   #2119
lourose
Wtajemniczenie

Cytat:
O ja pitolę :/ co za ludzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-29, 19:33   #2120
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axxxa Pokaż wiadomość
gratulacje!
fajne mieszkanko. fajny duzy prysznic. to teraz przeprowadzka jeszcze przed porodem?
Tak tak. W ciągu miesiąca mam nadzieję że wszystko będzie dopięte na ostatni guzik i przeprowadzka

Cytat:
O ja pier........ Co za franca. Niech ją szlag jaśnisty sucz trafi. Jest jeszcze to jej ogłoszenie? Wydrukuj jak tak, żebyś miała dowód że kupowałaś.
Stary 2012-05-29, 19:37   #2121
Konczita
Zakorzenienie

nie ma jej ogłoszenia ale mam korespondencję i zdjęcia które mi przesłała ... mam jej adres i godność ... nie zostawię tego tak zapłaciłam jej 160 zł no że mnie podkusiło niech to ^%$$%^&^

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

mąż każe się nie denerwować że to tylko pieniądze i dobrze że 160 zł a nie 400 i że kupimy inne ale sam fakt .. mogłam za to kupić butelki i pieluchy aaaaaaaaaaaa
Stary 2012-05-29, 19:41   #2122
martusia26
Rozeznanie

Cytat:
Polazłam wczoraj do Pepco, bo sporo z Was fajne rzezy dla malucha tam upolowała a u nas w mieście bieda jakaś. Byłam w dwóch ale ciuszków dla takich maleństw to jak na lekarstwo i w dodatku nie za piękne. kurcze
no nic, jeszcze jedno pepco mi zostało na drugim końcu miasta i może tam podskoczę jutro i coś upoluje.
za to sobie kupiłam tunikę satynową za 20zł wyrodna matka ze mnie ale szcześliwa matka to szczęśliwe dziecko
nie wiem czy coś jeszcze dostaniesz ciekawego, bo już wszystko poprzebierane. ja też byłam w trzech różnych i puste półki tam gdzie rożki były i ręczniczki z kapturem. kupiłam śliniaczek po 3,99 i jedną pieluchę flanelową, bo były już poprzebierane. czekam z niecierpliwością co teraz tam rzucą

Tamlin fajne mieszkanko.

Kupiłam też dziś podkłady do przewijania w Rossmanie. Były po 14,99zł i do tego za 1 gr chusteczki nawilżające 80 sztuk z serii Babydream. Opłacało się, czy zawyżyli cenę i dałam się wkręcić? w promocji są jeszcze wkładki laktacyjne Babydream po 6,79 zł chyba i drugie opakowanie można kupić o 50% taniej. nie brałam bo nie wiem czy dobre są. czy któraś z mam kiedys ich używała ?
martusia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 19:44   #2123
tamlin111
Zakorzenienie

Cholera dopiero od 250zł bodajże coś zrobią na policji bo poniżej to niska szkodliwość czynu. Ale ja i tak bym to zgłosiła. A próbowałaś do niej dzwonić z jakiegoś innego numeru? I podaj jej namiary nam, aby czasem żadna z nas się na sucz nie nacięła. Może na maila...

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Napisane przez martusia26 Pokaż wiadomość
Kupiłam też dziś podkłady do przewijania w Rossmanie. Były po 14,99zł i do tego za 1 gr chusteczki nawilżające 80 sztuk z serii Babydream. Opłacało się, czy zawyżyli cenę i dałam się wkręcić? w promocji są jeszcze wkładki laktacyjne Babydream po 6,79 zł chyba i drugie opakowanie można kupić o 50% taniej. nie brałam bo nie wiem czy dobre są. czy któraś z mam kiedys ich używała ?
Te podkłady jakoś tak kosztują. Kurde a mój Rossmann remontują, otwarcie w piątek, a to już będzie po promocji. Chustki są bardzo dobre A wkładki... Kurde właśnie nie pamiętam jakie używałam, a testowałam chyba wszystkie jakie były. I albo właśnie Babydream albo Johnsona. Któreś z nich były dla mnie idealne.
Stary 2012-05-29, 19:47   #2124
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Cholera dopiero od 250zł bodajże coś zrobią na policji bo poniżej to niska szkodliwość czynu. Ale ja i tak bym to zgłosiła. A próbowałaś do niej dzwonić z jakiegoś innego numeru? I podaj jej namiary nam, aby czasem żadna z nas się na sucz nie nacięła. Może na maila...
ku%^% niska szkodliwość ... moje pieluchy dla NIUNI !!!!!!!
już Wam pisze ....
Stary 2012-05-29, 19:49   #2125
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
dzisiaj robie koperkowa jak powachalam w lewiatanie koperek to myslalam ze go zjem na surowo
i skusilam sie kupic truskawki i bita smietane,truskawki jeszcze zjem i czeresnie albo wisnie dla nich dam sie pociac a wszystkie inne owoce odpadaja,zadne jablka czy banany
I kupilam dzis inne witaminy niz zwykle bo zawsze mam prenatal a dzis kupilam Falvit Mama,bierze je ktoras?
Ja mam falvit ale zwykły i mogę jeść tylko co drugi dzień.

Cytat:
wiedziałam, że będę mieć co nadrabiać ...
pojechałam wydrukować sobie materiały do nauki na egza i się okazało że bagatela 176 stron aaaaa jak to przyswoić? masakra !

kochana zdrówka życzę byś szybko na nogi stanęła
a waga hmm nie marudaj bo póki co ja chyba mam najwięcej ale jeszcze nie panikuję ... wdech wydech ... i kopniak od Niuni

czekamy czekamy pooglądamy super oby się Wam udało to będzie bosko ...!

Bafi wyglądasz kwitnąco ... ślicznie !!!
mnie w nocy też złapał skurcz w lewej łydce .. więc sobie magnez wzięłam bez konsultacji z ginką ale to chyba nie zaszkodzi nie ???

gratki za kolejny miesiąc .. i brzucholek śliczniusi .. malusi ...

super !!! a nie wiesz czy mąż do nich dojechał ??? pozdrów Kasiulkę też od nas !

Hanuś śliczny brzusio .. maluszkowi wygodnie w takim domeczku
Zapomniałam zapytać o męża , dopytam jutro

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!
Pochwalę się, że dzisiaj dostałam pierwszy dzidziusiowy prezent, a mianowicie mama kupiła komplet body z długim rękawkiem, w Tesco za 32 zł, taki jak na zdjęciu.
W połowie czerwca jadę do szwagierki wybrać sobie dla Dzidziusia ciuszki po jej dzieciakach i wtedy będę wiedziała czego mi jeszcze brakuje i co kupować.
śliczny

Cytat:
Oj różowo, różowo

Cytat:
Dziewczyny na jutro umówieni jesteśmy z kobietą od mieszkania w celu omówienia szczegółów
Działasz jak błyskawica, mieszkanko fajne. Gratuluję

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki!

Wróciłam ze szkolenia i padam na pysk, głównie z powodu upałów i nie włączonej w hotelu klimatyzacji, bo brak powietrza do oddychania strasznie mnie umęczył.

Zapomniałam, na której stronie skończyłam w weekend, więc teraz muszę się odnaleźć i nadrobić

Za ciężko pracujesz

Cytat:

To świetnie, że wszystko w porządku

Cytat:
Gratuluję córeczki.

Fajne mieszkanko. Doczytałam, że będziecie się jutro dogadywac w sprawie szczegółow, super !

Super, że wizyta udana Też tak zakładałam, co do pracy ale już siedzę na L4 i nie żałuję, czuję się znacznie lepiej.

Mi twardnieje tak do kilku razy na dobę, biorę na to magnez. Skonsultuj się z lekarzem najlepiej.

Gratuluję syneczka. super, że z nereczką w porządku, na pewno kamień Ci z serca spadł.

Piękna piłeczka

Cytat:
Nosz kuwa mać... ludzie to nie mają umiaru w niczym Wystaw jej zaraz opinię na tej tablicy jak się da co by innych nie oszukiwała.

Ale mi się chce spać, połóżyłam się na chwilkę po obiedzie a jestem nieprzytomna. Chyba poprasuję

Odebrałam wyniki, morfo i mocz w normie a tego cukru po godzinie i 50 glukozy wyszło mi 104 mg. To dobrze? Nie ma tu norm, cukier na czczo 77 był.

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 19:53   #2126
anesh_
Zakorzenienie

Tamlin bardzo ładne mieszkanko
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 19:56   #2127
martusia26
Rozeznanie

Cytat:
Te podkłady jakoś tak kosztują. Kurde a mój Rossmann remontują, otwarcie w piątek, a to już będzie po promocji. Chustki są bardzo dobre A wkładki... Kurde właśnie nie pamiętam jakie używałam, a testowałam chyba wszystkie jakie były. I albo właśnie Babydream albo Johnsona. Któreś z nich były dla mnie idealne.
W swoich notatkach mam zapisane że Johnsona są do ale nie wiem już gdzie to wyczytałam.
martusia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 19:57   #2128
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny!
Znowu dawno mnie nie było postaram się choć trochę podczytać, co u Was...
U mnie - zaliczona wizyta u gin, wszystko cacy
Jutro idę na echo serca sprawdzić, skąd biorą się te arytmie mam nadzieję że to nie żadna wada
Pracy w pracy od groma, mam już tego dość powoli i od przyszłego tygodnia biorę l4 na tydzień conajmniej to nie tak jak zakładałam, że twarda będę i w ogóle, ale na tym etapie nie mam siły.

Wiecie że brzuch urósł mi w ciągu weekendu? jeszcze w piątek było widać ledwo, ledwo, a teraz wszyscy się pytają, czemu tak nagle wyskoczył
Super, że z dzidzią wszystko cacy.
Daj znać co z twym serduchem.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 19:58   #2129
elena_100
Wtajemniczenie

Ciekawe jak tam alfabia, chyba już powinna wyjść z tego szpitala

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 20:01   #2130
mala mysz
Raczkowanie

Konczi zgłoś tez reklamacje na tablicy, moze oni tez jakoś pogonią małpiszona.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości